کسی نداره؟
اصلا چه جوری است ؟
اسکرین شات ندارید ؟
قیمت چنده ؟
ehsan_296
February 16th, 2013, 18:31
اصلا چه جوری است ؟
اسکرین شات ندارید ؟
قیمت چنده ؟
اسکریپتی هستش که یوزر و پسورد دلخواه رو مشتری تو فریر می زنه و بعد از پرداخت اسکریپت اتوماتیک توی ibs یوزر و پسورد رو اد می کنه
از 40 تومن تا 120 قیمت متفاوت دیدم
ServerDL.com
February 16th, 2013, 18:32
کی داره ؟
اشکرین شات دارید ببینم !
خریداریم .
ehsan_296
February 16th, 2013, 18:46
کی داره ؟
اشکرین شات دارید ببینم !
خریداریم .
شما تیکت مارو جواب بده :)
ردیف می کنم برات
ServerDL.com
February 16th, 2013, 18:54
شما تیکت مارو جواب بده :)
ردیف می کنم برات
شما خودتو معرفی کن :دی
اینجا هم ول کن نیستید ؟ :دی
poriya_hashie
February 16th, 2013, 18:56
دوستان لطفااگر کسی داره اسکریپت رو بگه!
RapB0y
February 16th, 2013, 19:13
اسکرین شات دارید بذارید اینجا همه ببینند
ehsan_296
February 16th, 2013, 19:15
شما خودتو معرفی کن :دی
اینجا هم ول کن نیستید ؟ :دی
مخلصیم . پ.خ شد براتون
ehsan_296
February 16th, 2013, 19:19
دوستان لطفااگر کسی داره اسکریپت رو بگه!
پ.خ شد
mo_mohit1
February 16th, 2013, 22:50
اسکریپتی هستش که یوزر و پسورد دلخواه رو مشتری تو فریر می زنه و بعد از پرداخت اسکریپت اتوماتیک توی ibs یوزر و پسورد رو اد می کنه
از 40 تومن تا 120 قیمت متفاوت دیدم
اصلا چه جوری است ؟
اسکرین شات ندارید ؟
قیمت چنده ؟
کسی نداره؟
اسکریپت ibsng فریر رو کسی رایگان نداره بده؟
من دارم اینم انلاینش هست
فروش اینترنتی شارژ (http://autonasa.tk/)
ServerDL.com
February 16th, 2013, 22:54
من دارم اینم انلاینش هست
فروش اینترنتی شارژ (http://autonasa.tk/)
مال شما لایسنس یا نول ؟
قیمت رو برام پیام خصوصی کنید
agha_mehran
February 16th, 2013, 22:56
قیمت های مختلفی میدن از این اسکریپ من اعتماد کردنش ریسک هست دیگه، خود آقای بایرام (فریر) میگه ماهی 12 تومن روی هاست و نا محدودش انگار 120 تومن حالا یکی ازش خرید خودش میاد ارزون تر میده، اون دیگه بستگی به طرفش داره
poriya_hashie
February 16th, 2013, 22:58
نال شده هم شنیدم اومده!!!
mo_mohit1
February 16th, 2013, 23:04
نال شده هم شنیدم اومده!!!
اره///متاسفانه
قیمت های مختلفی میدن از این اسکریپ من اعتماد کردنش ریسک هست دیگه، خود آقای بایرام (فریر) میگه ماهی 12 تومن روی هاست و نا محدودش انگار 120 تومن حالا یکی ازش خرید خودش میاد ارزون تر میده، اون دیگه بستگی به طرفش داره
خوب فک کنم بستگی به هاست هم داره/من رو چند تا هاست امتحان کردم/هاست اخریم درست شد/کسی خواست براش نصب میکنم روی هاست خودم و تست کنه/در صورت کار کردن میتونه خرید کنه
agha_mehran
February 16th, 2013, 23:08
اره هزار مدلش هست من خودم از 35 تا 120 قمیت گرفتم، اما باید از آدم معتبر گرفت که تو پاچت نره من طرفشو دارم اما فعلا زورم میاد پول بدم پاش، میگه 60 تومن(طرف خودش تو کاره وی پی اس هست همه جوزه تایید و اعبارشو نمیاد زیره سوال ببره) اما 60 تومن زور داره دیگه :))))))))))))))))
HesaM4388
February 17th, 2013, 19:13
اره هزار مدلش هست من خودم از 35 تا 120 قمیت گرفتم، اما باید از آدم معتبر گرفت که تو پاچت نره من طرفشو دارم اما فعلا زورم میاد پول بدم پاش، میگه 60 تومن(طرف خودش تو کاره وی پی اس هست همه جوزه تایید و اعبارشو نمیاد زیره سوال ببره) اما 60 تومن زور داره دیگه :))))))))))))))))
نه اتفاقا اینجوری خیلی خوبه. الان یوزرهایی که میسازیم خودبخود داره تاریخش کم میشه. مثل وی.پی/ان نیست که از اولین کانکت محاسبه بشه. واقعا سر این قضیه بدجوری گیرم...
نال شده ش واقعا جواب میده؟ دوستانی که لایسنس دارشو دارن لطفا هزینه ش رو پ.خ کنین
agha_mehran
February 17th, 2013, 21:10
منظورت سی سی هست که یوزر از وقتی ساخته میشه اعتبارش شروع میشه ؟؟ راه نال شده اش جواب میده من میتونم برات از همون طرفی که میگم مطمئن هست بگیرم، قیمتش دقیق یادم نیست انگار گفت 60 حالا اگه واقعا قصد خرید داشتی پیام بده من آی دی شو بدم بهت
agha_mehran
February 18th, 2013, 18:43
کسی اگه این اسکریپ رو خواست پی ام بده، براش اوکی کنم رو هاست خودمون تست میکنم و هاست هم مجانی میدم باسه اسکریپ، طرف تست کنه اگه خواست پولشو بده بهم پ.خ بده هرکی خواست
ehsan_296
February 18th, 2013, 20:03
کسی اگه این اسکریپ رو خواست پی ام بده، براش اوکی کنم رو هاست خودمون تست میکنم و هاست هم مجانی میدم باسه اسکریپ، طرف تست کنه اگه خواست پولشو بده بهم پ.خ بده هرکی خواست
=d>
چند حالا؟
freer
February 18th, 2013, 20:10
دوستانی که در دنبال نسخه نال شده هستند و کسانی هم که نال شده رو دارن میفروشن به این نکته هم دقت کنن که حاصل زحمت کس دیگری رو دارید استفاده میکنید و میفروشید. اگر جزو افراد مسلمان هستید به حلال و حرام بودن این کار توجه کنید و اگر هم نیستید به وجدانتون مراجعه کنید.
agha_mehran
February 18th, 2013, 20:28
دوستان بیشتر دنبال این هستند که از جایی که میگیرند ی پشتیبانی داشته باشه ، نه انیکه بعد اینکه طرف پولو گرفت دیگه جواب اونارم نده............
agha_mehran
February 18th, 2013, 20:29
Ehsan_296 شما که خودت فروشنده هستید و ب همه پ.خ میزنید باسه فروش قیمتش خوبه، هاستم فری میدم، اول تست میشه رو هاست بعدش وجه دریافت میشه
HesaM4388
February 19th, 2013, 03:08
برای nttac چی؟ اصلا راه نداره؟
÷س شما دوستان چکار میکنین؟ وقتی یوزر ساختین همینجوری ازش کم میشه تا کسی بیاد بخره؟
HesaM4388
February 19th, 2013, 03:34
÷س شما دوستان چکار میکنین؟ وقتی یوزر ساختین همینجوری ازش کم میشه تا کسی بیاد بخره؟
mo_mohit1
February 19th, 2013, 11:48
نه عزیز/ان تی تک اتوماته.یعنی یوزر بسازی یه سال هم استفاده نکنی از اون روزی تاریخ میخوره که طرف اولین بار بهش کانکت شه/نه مثل سی سی
HesaM4388
February 19th, 2013, 14:34
نه عزیز/ان تی تک اتوماته.یعنی یوزر بسازی یه سال هم استفاده نکنی از اون روزی تاریخ میخوره که طرف اولین بار بهش کانکت شه/نه مثل سی سی
ببخشید حواسم نبود. منظورم سی سی بود.
جسارتا شما دوستان چکار میکنین؟ وقتی یوزر ساختین همینجوری ازش کم میشه تا کسی بیاد بخره؟
mo_mohit1
February 19th, 2013, 14:44
ببخشید حواسم نبود. منظورم سی سی بود.
جسارتا شما دوستان چکار میکنین؟ وقتی یوزر ساختین همینجوری ازش کم میشه تا کسی بیاد بخره؟
هر کاری سختی خودشو داره/بقیه رو نمیدونم/ولی من یوزر گروهی میسازم تاریخ غیر فعال شدن هم نمیزنم/هر روز گزارش فروش رو چک میکنم اخر شب و تاریخ میزنم
agha_mehran
February 19th, 2013, 16:52
این اسکریپ رو بگیر خودتو راحت کن دیگه، یک بار هزینه می کنی اما بجاش دیگه راحتی باست تبلیغ هست که یوزرنیم و پسورد به دلخواه مشتری
ServerDL.com
February 19th, 2013, 16:58
به نظر من این اسکریپت حق آقای فریر ( بهرام ) می باشد که هزینه فقط دریافت کنه !
و هم اینکه ایشون انسانی معتبر هستند و صاحب شغل و پیشنه اینترنتی !
دوستانی که واقعا می خواهند محضول با کیفیت خریداری کننند از ایشون خرید کنند !
نولر ها زود بعد از مدتی نیستند !
من مطمئنم به همراه این محصول بعدها آپدیت های خوبی مثل کد تخفیف هم اضافه می شود !
که حتما با شرایط ویژه ای به دست کاربران قدیمی می رسانند آقا بهرام ( فریر )
agha_mehran
February 19th, 2013, 17:11
نه بابا کدوم پشتیبانی، من شنیدم اصلا پشتیبانی نداره اسکریپ و بعده اینکه پول رو گرفتن دیگه جواب طرف رو نمیددن، حالا راستو دروغشو نمیدونم بعدش خودشون گرون میدن، 120 تومن فک کنم، اما اونو میشه با 50 اوکی کرد، که هیچ فرقیم باهم ندارن بعدش اسمشون بهرام فک نکنم بوداااا
ServerDL.com
February 19th, 2013, 17:23
نه بابا کدوم پشتیبانی، من شنیدم اصلا پشتیبانی نداره اسکریپ و بعده اینکه پول رو گرفتن دیگه جواب طرف رو نمیددن، حالا راستو دروغشو نمیدونم بعدش خودشون گرون میدن، 120 تومن فک کنم، اما اونو میشه با 50 اوکی کرد، که هیچ فرقیم باهم ندارن بعدش اسمشون بهرام فک نکنم بوداااا
هم گیرم که پشتیبانی ضعیف باشه !
ولی بهتر نیست که از ایشون بگیرید تا دیگران ؟
از جایی که باید بگیرید و خودشون طراحی کردند سیستم رو و به کل مسائلش تسلط دارند بخرید بهتر است .
agha_mehran
February 19th, 2013, 17:47
والا قمیت الان چیزه مهمیه، حالا شاید شما پولدار باشید و بین 120 و 50 تومن فرقی براتون نکنه اما باسه من و خیلی های دیگه این تفاوت و پشتیبانی مهم هست بعدش این همون اسکریپ هست، فرقی نداره که
ServerDL.com
February 20th, 2013, 00:17
خیلی خلاصه می گم !!!
فقط برای شفاف سازی سود و در آمد فروش غیر قانونی اکانت های *** !!
من بیش از 300 تا مشتری سرور مجازی دارم و هر شب کلی مکافات و گرفتاری داریم با قیمت دلار کلی مشکلات داریم برای فراهم کردند چند دلار باید کلی اذیت بشیم .
قیمت اجازه سرور ما روز به روز به صورت افزایشی رو به بالا است !
ولی قیمت سرور مجازی ما 2 ساله تغییر نکرده است !
شاید از هر سرور مجازی 2-3 هزار تومان سود بگیریم .
ولی یک اکانت فروش به جرآت می تونم بگم ماهیانه بیش از 1 میلیون می تونه در آمد داشته باشه !
حالا دیگه یک مقدار حرفه ای تر باشه و بدونه چه کار می کنه تا 3-4 میلیون هم رو به افزایش است .
نگید در آمد اکانت فروش ها کم است !
من کاملا در جریان بازار اکانت هستم .
موفق باشید
افشار
mo_mohit1
February 20th, 2013, 00:32
خیلی خلاصه می گم !!!
فقط برای شفاف سازی سود و در آمد فروش غیر قانونی اکانت های *** !!
من بیش از 300 تا مشتری سرور مجازی دارم و هر شب کلی مکافات و گرفتاری داریم با قیمت دلار کلی مشکلات داریم برای فراهم کردند چند دلار باید کلی اذیت بشیم .
قیمت اجازه سرور ما روز به روز به صورت افزایشی رو به بالا است !
ولی قیمت سرور مجازی ما 2 ساله تغییر نکرده است !
شاید از هر سرور مجازی 2-3 هزار تومان سود بگیریم .
ولی یک اکانت فروش به جرآت می تونم بگم ماهیانه بیش از 1 میلیون می تونه در آمد داشته باشه !
حالا دیگه یک مقدار حرفه ای تر باشه و بدونه چه کار می کنه تا 3-4 میلیون هم رو به افزایش است .
نگید در آمد اکانت فروش ها کم است !
من کاملا در جریان بازار اکانت هستم .
موفق باشید
افشار
فقط حهت اطلاع
اول که با این وضع دلار و گرونی سرور های خوب ، سود زیادی نداره/بعضی ها هم که ماشالله فقط برا خراب کردن بازار میان قیمت میدن/من سه ساله کار میکنم.نمیگم بده از ماهی500 تا 1.200 داشتم.ولی شده یه روز اصلا از پشت سیستم بلند نشم/کلی تبلیغ کلی پول سرور کلی وقت برا طراحی و سئوی سایتام گذاشتم {اینم بگم بالای 500 تومن ازم کلاهبرداری کردن تا کلی چیزا یاد گرفتم} ولی ازش دست بر نداشتم
کسی هم میشناسم دوماه سرور گرفته بعد کلی ضرر داده و رفته(هر چیزی زحمتشو بکشی نتیجه میده)
DeLtAvPs
February 20th, 2013, 00:38
اختیار دارید... طرف میشناسم با همین فروشش الان رفته آنور آب!!! کلا مگر میشه کاریب خلاف نباشه ونون در نیاره؟؟
این مدیرا هم نمیدونم کجان..بحث این جور حرفا کلا غیر قانونیست..
کجای این کار خلافه؟
بر اساس په اسنادی میگید خلاف؟
قانون جرائم رایانه ای ؟
اصلا خوندید؟ اون بندش گفته فروش و اتشار ***** شکن هیچ وقت نگفته وی پی ان!!!
خودتون هم میدونید بخوان گیر بدن میتونند توی یک روز همه رو جمع کنند اما میدونند ملت به وی پی ان نیازدارند
پس جو سازی نکنید که خلاف هستش!!!!
ServerDL.com
February 20th, 2013, 00:45
کجای این کار خلافه؟
قانون جرائم رایانه ای ؟
خودتون هم میدونید بخوان گیر بدن میتونند توی یک روز همه رو جمع کنند اما میدونند ملت به وی پی ان نیازدارند
من نمی خوام راجب این موضوع بحث کنم ! هرکسی اختیار کار و رفتار خودش رو داره !
فقط یک چیزی رو بگم ***** شکن = وی پ. ن . و پروک... می شود !
خرید جرم نیست ! استفاده جرم نیست ! فروش جرم می باشد .
شما براحتی در هر مکان می توانید در چهار چوب مسائل قانونی از ****** استفاده کنید .
یعنی گذشتن از تحریم سایتها برای انتشار نرم افزار و ...
من انسانهای شریف و قانون مند و انقلابی رو می شناسم که مشتری پا بر قرص این اکانتها هستند برای رفع محدودیت ! خرید آنلاین از سایت تهیه جزوات انجام حواله اینترنتی !
موفق باشید
noreplayshop
February 20th, 2013, 00:49
نخیر دوست من
***** سکن کارش معلومه
وی پی ان هم که کارش معلومه
پس نمیشه این دو تا رو جمع بست
mahmood.ariaee
February 20th, 2013, 00:56
با سلام
لطفا کمک کنید********
من یه مشکل دارم
نمیدونم چه جوری کارت شارژهام رو در سایت بزارم
وقتی از بخش مدیریت سایتم میگذارم در منوی کارت شارزها در سایت یکی دیگه اضافه میشه یعنی اگه شارژ 1000 تومانی همراه باشه یه شارژ دیگه باهمین موضوع اضافه میشه ؟لطف کنید بگید راه دیگه ای برای وارد کردن کارت شارژها در سایت هست ؟ باتشکر
ServerDL.com
February 20th, 2013, 01:01
نخیر دوست من
***** سکن کارش معلومه
وی پی ان هم که کارش معلومه
پس نمیشه این دو تا رو جمع بست
من نزدیک به 4 ساله بصورت حرفه ای دارم سرور مجازی رو می فروشم !
میشه شما فرق این 2تا رو به من بگید منم بدونم !!!
mahmood.ariaee
February 20th, 2013, 01:05
با سلام
لطفا کمک کنید********
من یه مشکل دارم
نمیدونم چه جوری کارت شارژهام رو در سایت بزارم
وقتی از بخش مدیریت سایتم میگذارم در منوی کارت شارزها در سایت یکی دیگه اضافه میشه یعنی اگه شارژ 1000 تومانی همراه باشه یه شارژ دیگه باهمین موضوع اضافه میشه ؟لطف کنید بگید راه دیگه ای برای وارد کردن کارت شارژها در سایت هست ؟ باتشکر
لطفا کمک کنید.......................................... .................................................. .................................................. .........
hoka
February 20th, 2013, 01:06
عزیز دوستان متوجه شدن که اینکار جرم هست حالا چرا چند صفحه مدام تکرار میکنید ؟
دوما این تاپیک چه ربطی به این چیزا داره ؟ کل جو تاپیک رو به هم زدید و در مورد مسائل خلاف قوانین انجمن و بی ربط به موضوع تاپیک دارید پست میزنید
mahmood.ariaee
February 20th, 2013, 01:15
با سلام
لطفا کمک کنید********
لطفا این حرفا را کنار بگدارید وبه من کمک کنید
hoka
February 20th, 2013, 01:19
با سلام
لطفا کمک کنید********
لطفا این حرفا را کنار بگدارید وبه من کمک کنید
کارت هارو چطوری وارد میکنی ؟
اگه از فایل هست که هرکدوم رو توی یک خط وارد کنید
mahmood.ariaee
February 20th, 2013, 01:27
با سلام دوست عزیز
تو بخش مدیریت سایتم به صورت صحیح وارد میکنم اما به صورت دستی ولی نمیدونم چه چوری در اسکریپت اپلود کنم لطفا روشش را توضیح بده با تشکر
hoka
February 20th, 2013, 01:32
با سلام دوست عزیز
تو بخش مدیریت سایتم به صورت صحیح وارد میکنم اما به صورت دستی ولی نمیدونم چه چوری در اسکریپت اپلود کنم لطفا روشش را توضیح بده با تشکر
کارت هات رو توی یک فایل txt وارد میکنی . هرکدوم توی یک خط بعد آپلود فایل رو میزنی و اون فایل رو آپلود میکنی. جدا کننده رو هم هرچی خواستی بزن
mahmood.ariaee
February 20th, 2013, 01:34
دوست عزیز سلام
من به صورت دستی در مدیریت سایتم کارت ها را وارد میکنم ولی ابن طوری در بخش فروش یک محصول دو بار تکرار میشه اگه میشه بگین در اسکریپت چه جوری اطلاعات کارت ها را به صورت فایل اپلود کرد .
mahmood.ariaee
February 20th, 2013, 01:41
دوست عزیز از راهنمایی تون ممنونم
ولی مشکلم ایتجاست که چرا یک محصول را با روش دستی وارد میکنم اون محصول دوبارتکرار میشه.
mahmood.ariaee
February 20th, 2013, 01:43
کارت هات رو توی یک فایل txt وارد میکنی . هرکدوم توی یک خط بعد آپلود فایل رو میزنی و اون فایل رو آپلود میکنی. جدا کننده رو هم هرچی خواستی بزن
دوست عزیز
توی هاست هم میشه اطلاعات کارت ها را به صورت فایل آپلود کرد. اگه میشه چگونه .
delta
February 20th, 2013, 02:34
کجای این کار خلافه؟
قانون جرائم رایانه ای ؟
بر اساس بند قوانین سایت!! من به دولت و بقیه چیکار دارم.. میگم بحث راجب این چیز تو این انجمن خلافه مقررات هست..:71:
hadirayaneh
February 20th, 2013, 04:40
میتونی از سامانه پیامک غدیر (http://ghadirsms.ir) استفاده کنی
hadirayaneh
February 20th, 2013, 04:46
میتونی از سامانه پیامک غدیر اسستفاده کنی دارم برنامه نویسی میکنم آدرس دامین یا سابدامینی که جهت ورود به سامانه پیامکت رو بگو تا برات راه بیندازم
hadirayaneh
February 20th, 2013, 04:49
هزینه اش رو هم میدم خواهشا یک نفر همکاری کنه
من خودم دارم مینویسم تموم هم هست اگه خواستی خبر بده آدرس سابدامین یا سایتت رو بده ( سایتی که برای ورود به پنل کاربریته رو میگم) برات کد نویسیش کنم
سامانه پیامک غدیر (http://ghadirsms.ir)مناسب جهت هر فعالیتی
mahmood.ariaee
February 20th, 2013, 11:29
کمک کمک............................................ .............
چه جور میشه کارت شارزها رو درون اسکریپت در هاست آپلود کنم لطفا راهنمایی کنید ................................
rsl
February 20th, 2013, 18:04
بنا به دلایلی احتیاج دارم که صفحه freer داخل یک IFrame باز بشه اما صفحه بانک هم داخل همون فریم باز میشه حالا سوال اینجاست که باید چیکار کنم تا صفحه بانک در یک صفحه جدید باز بشه ؟
HesaM4388
February 20th, 2013, 19:11
دوست عزیز سلام
من به صورت دستی در مدیریت سایتم کارت ها را وارد میکنم ولی ابن طوری در بخش فروش یک محصول دو بار تکرار میشه اگه میشه بگین در اسکریپت چه جوری اطلاعات کارت ها را به صورت فایل اپلود کرد .
دوستان میشه یه لطف کنین بگین برای آپلود یه کارتی که دو تا فیلد داره باید چجوری تو فایل ذخیره کرد. ممنونم
esmaeil1
February 20th, 2013, 19:42
دوستان میشه یه لطف کنین بگین برای آپلود یه کارتی که دو تا فیلد داره باید چجوری تو فایل ذخیره کرد. ممنونم
فیلدی که چیزی نداره رو خالی بزارید با اکسل راحت میشه فایل درست کرد
به طور مثال
فیلد اول : esmaeil-1
فیلد دوم : host
فیلد سوم : 123654
اینها رو به این صورت در فایل ( تکست ) وارد میکنید و هر کارت در یک خط جداکننده هم که چند نوع داره که اینجا از : استفاده شده
esmaeil-1:host:12365
majidjon
February 20th, 2013, 21:05
سلام دوستان
من میخواهم اسکریپت Freer رو با asp.net کد کنم.به غیر از امکانات کنونی این اسکریپت ، چه امکانات و قابلیت های دیگه ای داشته باشه خوبه ؟
دوستان لطفا نظرات خودشون رو اعلام کنند.
با تشکر
rsl
February 20th, 2013, 23:07
بنا به دلایلی احتیاج دارم که صفحه freer داخل یک IFrame باز بشه اما صفحه بانک هم داخل همون فریم باز میشه حالا سوال اینجاست که باید چیکار کنم تا صفحه بانک در یک صفحه جدید باز بشه ؟
کسی از دوستان نمیدونه من باید چیکار کنم ؟ ، کمی عجله دارم
felfel
February 23rd, 2013, 15:58
دوستان من ی قالب برا فریر گرفتم که شامل فولدرهای static و Templates بود که برا تست روی ی دامنه ریختم توی هاست درست هم بود بعد که خاستم بریزمش توی دامنه اصلی خراب بالا میاد یعنی اینکه هدر و صفحه انتخاب محصولات و اینها همه سفید هست !(تغییری نمیکنه) فقط تنها چیزی که تغییر کرده رنگ بیرون اسگریپ(رنگ بیرونی ) عوض شده ... کسی می دونه از چیه؟
جالب اینه که همون فایلهای دامنه اصلی رو کپی میکنم روی دامین دیگر همش کامل میاد بالا.... چرا !!؟
felfel
February 24th, 2013, 01:21
کیسن مارا یاری کند:53:
p30speed
February 24th, 2013, 09:29
یکبار کش سیستمتون خالی کنید
felfel
February 24th, 2013, 11:42
کش خود سی پنل یا فریر؟
چون خود فریر که میرم توی Static/cache خالی هست.
ehsan_296
February 24th, 2013, 22:45
کش خود سی پنل یا فریر؟
چون خود فریر که میرم توی Static/cache خالی هست.
کش مرورگر
felfel
February 25th, 2013, 01:18
فکر نکنم ربطی داشته باشه برا همه همین طور هست ... از چیه آخه !! همون فایل ها رو روی هر دامنه ای میبرم درست هست
__coma__
February 26th, 2013, 15:01
سلام من یه ماژولی نوشتم برای بانک ملت
اما خطای 416 میده به نظر شما کجا اشتباه کردم؟
p30speed
February 26th, 2013, 18:21
خطا در ثبت اطلاعات 416
ehsan_296
February 26th, 2013, 20:20
فکر نکنم ربطی داشته باشه برا همه همین طور هست ... از چیه آخه !! همون فایل ها رو روی هر دامنه ای میبرم درست هست
پیغام خصوصی بده چک کنم برات
mo_mohit1
February 27th, 2013, 12:52
دوستان بعضی مواقع سرعت سایتی که با فریر زدم داغون میشه و خیلی کند صفحه باز میکنه؟؟؟کسی میدونی دلیلش چیه؟؟؟؟در ضمن تو این مواقع قسمت اخبار هم از کار میفته؟؟دلیل کسی میدونه؟؟؟؟
mo_mohit1
February 27th, 2013, 13:38
دوستان بعضی مواقع سرعت سایتی که با فریر زدم داغون میشه و خیلی کند صفحه باز میکنه؟؟؟کسی میدونی دلیلش چیه؟؟؟؟در ضمن تو این مواقع قسمت اخبار هم از کار میفته؟؟دلیل کسی میدونه؟؟؟؟
دلیلش رو خودم فهمیدم////تو قسمت اخباری که سمت چپ میاد رو حذف کردم درست شد
ipsat
February 27th, 2013, 15:48
حذف كردن اخبار سمت چپ
فايل
http://domain/back/template/footer.php
كد اصلي
<?
/*
Virtual Freer
http://freer.ir/virtual
Copyright (c) 2011 Mohammad Hossein Beyram, freer.ir
This program is free software; you can redistribute it and/or modify
it under the terms of the GNU General Public License v3 (http://www.gnu.org/licenses/gpl-3.0.html)
as published by the Free Software Foundation.
*/
?>
</div>
<div id="right-column">
<?
if (check_login()) {
$news = @file_get_contents('http://freer.ir/xml.php?'.$server[HTTP_HOST]);
$news = xml2array($news,0);
if ($news)
foreach ($news[rss][channel][item] as $detail)
{
$body .= '<li><a href="'.$detail[link].'" target="_blank">'.$detail[title].'</li>';
}
?>
<strong class="h">اخبار</strong>
<div class="box">
<ul>
<?=$body?>
</ul>
</div>
<? } ?>
</div>
</div>
<div id="footer"></div>
</div>
</body>
</html>
كد جايگزين
<?
/*
Virtual Freer
http://freer.ir/virtual
Copyright (c) 2011 Mohammad Hossein Beyram, freer.ir
This program is free software; you can redistribute it and/or modify
it under the terms of the GNU General Public License v3 (http://www.gnu.org/licenses/gpl-3.0.html)
as published by the Free Software Foundation.
*/
?>
</div>
من نزدیک به 4 ساله بصورت حرفه ای دارم سرور مجازی رو می فروشم !
میشه شما فرق این 2تا رو به من بگید منم بدونم !!!
من اصلا کار به هیچ کس و هیچ شخصی و هیچ مسئله ای ندارم اما دیدم شما جوری بحث میکنید لازم دونستم حتما این سوال رو بپرسم شما به هیچ کدوم از 300 نفری که سرور مجازی میفروشید این خدمات رو ندادید؟! عجب!!!
واقعا همه به جون هم افتادند!
بابا این تاپیک در مورد فریر هست حالا شما هی در این مورد بحث میکنید!!!
در امدش اینجوره در امدش اونجوره!!!
چرا ما ایرانی ها به جای اینکه سرمون تو کار خودمون باشه هی توی زندگی اینو اون سرذک میکشیم!!!
در امد 1- 4 تومانی داره؟!!!
اقا به منم راهشو نشون بدید منم بدم نمیاد!!!!!!!!
reza6577
March 3rd, 2013, 01:02
خبر فوری
سارق و هک کننده ی اسکریپت mpc شناسایی شد
د ز د ما کسی نبود جز !!!!! خود آقای محمد پاکزاد نویسنده این اسکریپت به همراهی پسر عموی گرامیشون اقا سجاد !!!! عجب زمونه ای شده
اسناد و مدارک رو ببینید
لینک عکسهای اسکن شده مدارک قضایی که همه چیز رو مشخص میکنه
عکسها رو میتونید ببینید و نظر بدید !
http://axgig.com/images/68330945756011487722.jpg
http://axgig.com/images/04391152350205501073.jpg
http://axgig.com/images/95492838922315131675.jpg
http://axgig.com/images/20061113040796726234.jpg
http://axgig.com/images/61204068064555042057.jpg
(http://axgig.com/images/61204068064555042057.jpg)دوستان، اقای مهرداد خرمی تبار مربوط میشه به یک پرونده هک دیگه که روی یک اسکریپت دیگه صورت گرفته بود و من هر دورو با هم اقدام کردم
shivahost
March 3rd, 2013, 01:09
خبر فوری
د ز د ما کسی نبود جز !!!!! خود آقای محمد پاکزاد نویسنده این اسکریپت به همراهی پسر عموی گرامیشون اقا سجاد !!!! عجب زمونه ای شده
اسناد و مدارک رو ببینید
(http://axgig.com/images/61204068064555042057.jpg)دوستان، اقای مهرداد خرمی تبار مربوط میشه به یک پرونده هک دیگه که روی یک اسکریپت دیگه صورت گرفته بود و من هر دورو با هم اقدام کردم
جالب بود، آخرش چی میشه؟ حکم؟
reza6577
March 3rd, 2013, 01:20
جالب بود، آخرش چی میشه؟ حکم؟
اخرش هیچی دیگه ! ما که پولمون رو گرفتیم ، پرونده هم تو دادگستری هست هنوز پیگیری نکردم - البته یکم گفته بودند دست نگه دارند
ipsat
March 3rd, 2013, 01:57
خبر فوری
اسناد و مدارک رو ببینید
خبر فوری
اسناد و مدارک رو ببینید
من يك مدت با ايشون در مورد توشعه اسكريپتشون صحبت ميكردم بعد كه ديدم ايشون اين كاره نيست اسكريپتش رو پاك كردم و برگشتم به فرير اون موقع هم خيلي بي حوصله بودن تو كارشون
saitebartar
March 3rd, 2013, 18:11
خبر فوری
اسناد و مدارک رو ببینید
لینک عکسهای اسکن شده مدارک قضایی که همه چیز رو مشخص میکنه ...
عجب دوره زمونه اي شده
ممنون از تايپيك و اطلاع رسوني اتون
قابل توجه ديگران كه راه كج به مقصد نمي رسد
البته بگم بعضي هك ها به عنوان شناخت امنيت سايت ها و بررسي اسكريپت و درگاه است
كه اونم در مورد اسكريپت بهترين روش در سايتت خودت يا با هماهنگي مدير اون سايت هست
اما مثلا درگاه نميشه مثلا ما قبلا درگاه جي پال را يكبار به علت يك سهل انگاري و ناديده گرفتن بخش برنامه نويسي اش تونستيم
از سايتم خودم خريد كنم بصورت هك به علت اشكال از درگاه جي پال
ولي جالب اينجاست محصول را كه تحويل مي داد ، پول هم به حساب كاربري ام در جي پال واريز مي شد
كه بعدا بهشون از طريق ايميل و تلفن براي رفع آن اطلاع داديم
حالا داستانش و نحوه هك بمونه محفوظ
اما بگم برنامه نويسي جي پال سريع عمل نمود و مشكل را رفع كرد بر خلاف بعضي سايت ها كه فقط حرف مي زنند كه اسمشون را نميگم ...
خبر نامه اسكريپت فرير و ماژول ها | خبر نامه تازه هاي درگاه هاي پرداخت | اشتراك خبري اطلاعيه ها و توصيه هاي امنيتي
ثبت نام و عضويت با مراجعه به لينك saitebartar.ir/doec/newsletter.php?mo=webhostingtalk.ir يا اينجا (http://www.saitebartar.ir/doec/newsletter.php?mo=webhostingtalk.ir) كليك كنيد
abbasss
March 4th, 2013, 01:16
http://www.webhostingtalk.ir/f42/67143/
:53:
impossible
March 8th, 2013, 15:49
سلام. ببخشید چند تا سوال داشتم. اول اینکه اسکریپت virtual freer بهتره یا نسخه ادیت شده jaypal ? اخه دیدم جی پال امکانات جدیدی بهش اضافه کرده. سوال دومم چطور می شه اطلاعات محصولات و کارت هارو از یه سایت به سایت دیگه انتقال داد؟ یعنی من الان virtual freer دارم می خوام به یه سایت دیگه که نسخه جی پال هست محصولات و کارت هارو انتقال بدم. لطفا هر کی می دونه جواب بده ممنون می شم.:63:
esmaeil1
March 8th, 2013, 17:33
سلام. ببخشید چند تا سوال داشتم. اول اینکه اسکریپت virtual freer بهتره یا نسخه ادیت شده jaypal ? اخه دیدم جی پال امکانات جدیدی بهش اضافه کرده. سوال دومم چطور می شه اطلاعات محصولات و کارت هارو از یه سایت به سایت دیگه انتقال داد؟ یعنی من الان virtual freer دارم می خوام به یه سایت دیگه که نسخه جی پال هست محصولات و کارت هارو انتقال بدم. لطفا هر کی می دونه جواب بده ممنون می شم.:63:
از جدول کارتها یک بک آپ بگیرین و رو هاست جدیدتون بریزین همین !
فقط اینم در نظر داشته باشین که باید کلید رمزنگاری هر دو باید یکی باشه تا کارتها نمایش داده بشن
sunyniazi
March 8th, 2013, 22:35
میشه سوالتونو واضح بگید ؟
virtual freer اسکریپت فروش کارت هست در حالی که
jaypal درگاه پرداخته که میشه روی virtual freer نصب کرد :106:
impossible
March 8th, 2013, 22:48
از جدول کارتها یک بک آپ بگیرین و رو هاست جدیدتون بریزین همین !
فقط اینم در نظر داشته باشین که باید کلید رمزنگاری هر دو باید یکی باشه تا کارتها نمایش داده بشن
مرسی. می شه کامل توضیح بدین از کجا؟ ممنون
میشه سوالتونو واضح بگید ؟
virtual freer اسکریپت فروش کارت هست در حالی که
jaypal درگاه پرداخته که میشه روی
virtual freer نصب کرد :106:
یه نسخه virtual freer هست که نسخه اصلیه سایت freer هست. یه نسخه هم هست که سایت جی پال بهینه کرده freer رو و امکانات بهش اضافه کرده. می خواستم بدونم کدوم بهتره؟
esmaeil1
March 8th, 2013, 23:13
مرسی. می شه کامل توضیح بدین از کجا؟ ممنون
؟
وارد کنترل پنل هاست بشید >> php my admin >>> بعد نوار سمت چپ روی دیتابیس کلیک کنید >>> بعد دوباره در همون نوار روی اولین جدول که کارت هست کلیک کنید بعد از این که وارد کارت شد روی export کلیک کنید و go رو بزنید فایل براتون دانلود میشه برای استفاده کردن از فایل هم همین مسیر رو در هاست جدید برین فقط این بار ایمپورت کنید
برای دسته ها و محصولات هم از جداول category و product خروجی بگیرین
اینم بگم که کلید رمزنگاری هر دو هاست باید یکی باشه
برای تغیر کلید رمزنگاری هم وارد پوشه اینکلود ! بشین بعد فایل config
impossible
March 8th, 2013, 23:20
وارد کنترل پنل هاست بشید >> php my admin >>> بعد نوار سمت چپ روی دیتابیس کلیک کنید >>> بعد دوباره در همون نوار روی اولین جدول که کارت هست کلیک کنید بعد از این که وارد کارت شد روی export کلیک کنید و go رو بزنید فایل براتون دانلود میشه برای استفاده کردن از فایل هم همین مسیر رو در هاست جدید برین فقط این بار ایمپورت کنید
برای دسته ها و محصولات هم از جداول category و product خروجی بگیرین
اینم بگم که کلید رمزنگاری هر دو هاست باید یکی باشه
برای تغیر کلید رمزنگاری هم وارد پوشه اینکلود ! بشین بعد فایل config
مرسی از پاسخ خوبتون. بعد کلا کارت های فروخته شده و فروخته نشده و لیست محصولات هم انتقال داده می شه؟ مثلا کارت شارژ 1000 و 2000. اگه کلا از تیبل ها بک اپ بگیرم بهتر نیست؟
esmaeil1
March 9th, 2013, 17:11
مرسی از پاسخ خوبتون. بعد کلا کارت های فروخته شده و فروخته نشده و لیست محصولات هم انتقال داده می شه؟ مثلا کارت شارژ 1000 و 2000. اگه کلا از تیبل ها بک اپ بگیرم بهتر نیست؟
برای دسته ها محصولات باید از فایل خودشون بک آپ بگیرین برای کارتها هم بله تمام کارتها منتقل میشن
sefaresh68
March 10th, 2013, 03:05
کسی این ماژول رو داره ماژول فاکتور فریر: با اين ماژول که براي سيستم freer طراحي شده قادر خواهيد بود توسط آن به کاربران خود چند روز قبل از اتمام سرويس ايميل ارسال نماييد
impossible
March 10th, 2013, 16:20
دوستان کسی نظری نداشت کدوم ورژن فریر خوبه؟
esmaeil1
March 10th, 2013, 16:56
دوستان کسی نظری نداشت کدوم ورژن فریر خوبه؟
دوست عزیز فریر شصتا ورژن که نداره کلا یه ورژن داره که آخرین نسخه هم 1.57 از همه کامل تره
info
March 10th, 2013, 17:33
کسی این ماژول رو داره ماژول فاکتور فریر: با اين ماژول که براي سيستم freer طراحي شده قادر خواهيد بود توسط آن به کاربران خود چند روز قبل از اتمام سرويس ايميل ارسال نماييد
این ماژول فکر کنم تو سایت دیتاکس دیدم، بچه های خوبی هستند قالب منو طراحی کردن
impossible
March 12th, 2013, 17:44
دوست عزیز فریر شصتا ورژن که نداره کلا یه ورژن داره که آخرین نسخه هم 1.57 از همه کامل تره
خوب یه ورژن هست که jaypal ادیتش کرده می خواستم بدونم کسی استفاده کرده ؟ خوبه یا نه؟
mahmood.ariaee
March 12th, 2013, 23:11
کمک کمک کمک ...................
با سلام
من چند وقته درگیر قرار دادن کد نماد در سایتم هستم وهر بار سایت نماد از قرار ندادن کد نماد در سایتم ایراد میگیره وهر بار خطای میفرسته واخرین خطای فرستاده شده به صورت ذیل است .
با سلام،
كد نماد اعتماد الکترونيکي موقت، در نرم افزار فروشگاه شما، در جايگاه صحيح قرار نگرفته و يا در همه صفحات وب سايت تكرار شده است. جهت رفع اين نقص، مطابق با توضيحات زير اقدام نماييد:
*جایگاه نماد در سایت دیده شد ولی کد نماد را مطابق راهنما بر روی سایت خود قرار نداده اید رفع نقص نمایید ) 404 Not Found The resource requested could not be found on this server! Powered By LiteSpeed Web Server LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site!(
خواهشمند است اگه دوستان در این مورد میتونن کمک کنن عیدی خوبی بهم دادن . با تشکر
barghost
March 13th, 2013, 14:05
حاجی
چکار به پرشین اسکریپت دارم
امنیت خود اسکریپت رو میگم چطوره.
دوست عزیز امینت عالی هست تمامی این های که کارت شارژ می فروشن از این اسکریبت استفاده می کنن در حال حاظر این اسکریبت برای اونی که می خواهد کارت شارژو ... بفروشه خیلی خوبه
ehsanbikas
March 13th, 2013, 16:23
یکی به من کمک کنه .....
وقتی برای محصول و یا دسته بندی تصویر میزارم تو سایت نشون نمیده ......
تنظیمات خاصی داره ؟ مثلا فرمت مشخص یا اندازه خاص ....
لطفا راهنمایی کنید
farsking
March 15th, 2013, 11:40
سلام.
می خوا این اسکریپت رو روی plesk نصب کنم، اما error میده.
ببینید دردش چیه؟!
Fatal error: Call to undefined function: filter_var() in d:\inetpub\vhosts\atilatest.ir\httpdocs\mohsen\ins tall\Index.php on line 17
PHP Warning: Unknown(): Unable to load dynamic library 'd:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\Additional\PleskPHP5\ext\php _curl.dll' - The specified module could not be found. in Unknown on line 0 PHP Warning: Unknown(): Unable to load dynamic library 'd:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\Additional\PleskPHP5\ext\php _gd2.dll' - The specified module could not be found. in Unknown on line 0 PHP Warning: Unknown(): Unable to load dynamic library 'd:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\Additional\PleskPHP5\ext\php _gettext.dll' - The specified module could not be found. in Unknown on line 0 PHP Warning: Unknown(): Unable to load dynamic library 'd:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\Additional\PleskPHP5\ext\php _imap.dll' - The specified module could not be found. in Unknown on line 0 PHP Warning: Unknown(): Unable to load dynamic library 'd:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\Additional\PleskPHP5\ext\php _mbstring.dll' - The specified module could not be found. in Unknown on line 0 PHP Warning: Unknown(): Unable to load dynamic library 'd:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\Additional\PleskPHP5\ext\php _mssql.dll' - The specified module could not be found. in Unknown on line 0 PHP Warning: Unknown(): Unable to load dynamic library 'd:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\Additional\PleskPHP5\ext\php _mysql.dll' - The specified module could not be found. in Unknown on line 0 PHP Warning: Unknown(): Unable to load dynamic library 'd:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\Additional\PleskPHP5\ext\php _pdo.dll' - The specified module could not be found. in Unknown on line 0 PHP Warning: Unknown(): Unable to load dynamic library 'd:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\Additional\PleskPHP5\ext\php _pdo_sqlite.dll' - The specified module could not be found. in Unknown on line 0 PHP Warning: Unknown(): Unable to load dynamic library 'd:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\Additional\PleskPHP5\ext\php _sockets.dll' - The specified module could not be found. in Unknown on line 0 PHP Warning: Unknown(): Unable to load dynamic library 'd:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\Additional\PleskPHP5\ext\php _sqlite.dll' - The specified module could not be found. in Unknown on line 0 PHP Warning: Unknown(): Unable to load dynamic library 'd:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\Additional\PleskPHP5\ext\php _xsl.dll' - The specified module could not be found. in Unknown on line 0
ممنون.8-|
alone
March 15th, 2013, 13:03
دوستان من این اسکریپت رو نصب کردم ولی هر چقدر که میزنم لوگین نمیشه.ای دی پسورد رو هم که خودش بهم داده(همونایی که موقع نصب بهش دادم)
ولی میگه اشتباه هست. کسی میشدونه باید چیکار کنم؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید./
ehsan_296
March 15th, 2013, 14:23
دوستان من این اسکریپت رو نصب کردم ولی هر چقدر که میزنم لوگین نمیشه.ای دی پسورد رو هم که خودش بهم داده(همونایی که موقع نصب بهش دادم)
ولی میگه اشتباه هست. کسی میشدونه باید چیکار کنم؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید./
دسترسی یوزر دیتابیس روی all هست یا نه؟
felfel
March 17th, 2013, 15:46
دوستان کلیدرمزگذاری رو چطوری باید عوض کرد ؟ من از فایل Configration عوض کردم اما کارت ها فونتشون عوض شد! چرا؟
hoka
March 17th, 2013, 17:09
دوستان کلیدرمزگذاری رو چطوری باید عوض کرد ؟ من از فایل Configration عوض کردم اما کارت ها فونتشون عوض شد! چرا؟
کلید رمز نگاری رو نمیتونید عوض کنید . فقط زمانی میتونید که کل کارت هارو پاک کنید و کلید رو تغییر بدید و بعد دوباره کارت هارو اد کنید
تنها راهش همینه
bia4sms
March 21st, 2013, 18:15
سلام
دوستان ارور هنگام پرداخت برای چیه؟
gateway.php?random=
با فایر فاکس و IE مشکل داره انگار چون با گوگل کروم وصل میشه
onlinedays
March 23rd, 2013, 18:43
سلام به دوستان عزیز و تشکر بابت اراده و پشتیبانی این اسکریپت
من برای فروش اشتراک ویژه سایت دانلود می خوام استفاده منم و همچنین از اسکریپت Persian VIP Download برای اشتراک ویژه استفاده میکنم
اولا امکان اتصال این دو اسکریپت هست؟
دوما چون مثل شارژ همراه یوزر پس از قبل نداریم باید برای کارت ها چکار کنم و چگونه تولید میشه؟
سوما کد رمزنگاری جریانش چیه و از کجا میشه بدستش آورد چون من چند وقت پیش اسکریپت رو نصب کردم و فراموش کردم چکارش کدم؟
چهارما سپاس
ehsan_296
March 23rd, 2013, 19:12
1 عدد لایسنس مادام العمر اسکریپت اکانت ساز freer قابل اتصال به Ibs و cc واگذار می شود . قیمت 80
ezat1
March 23rd, 2013, 23:36
با سلام دویتان من موقغ نصب file can not open رو میگیرم برای این مشکل چه باید کرد .
mo_mohit1
March 23rd, 2013, 23:47
با سلام دویتان من موقغ نصب file can not open رو میگیرم برای این مشکل چه باید کرد .
این مشکل چن ده بار تو همین تاپیک گفته شده/یه سرچ میکردین...این ارور مربوط به تنظیمات پرمشین هست که فولدر و فایل های پوشه intall باید 777 و فایل config تویوشه includ هم 777 بشه تا نصب شه
Dr.Oxygen
March 24th, 2013, 01:25
من برای فروش اشتراک ویژه سایت دانلود می خوام استفاده منم و همچنین از اسکریپت Persian VIP Download برای اشتراک ویژه استفاده میکنم
دوما چون مثل شارژ همراه یوزر پس از قبل نداریم باید برای کارت ها چکار کنم و چگونه تولید میشه؟
سوما کد رمزنگاری جریانش چیه و از کجا میشه بدستش آورد چون من چند وقت پیش اسکریپت رو نصب کردم و فراموش کردم چکارش کدم؟
چهارما سپاس
اگه اشتباه نکنم کد رمزنگاری را هنگام نصب بهتون میده
ehsan_296
March 24th, 2013, 01:27
چهارما سپاس
اتصال رو فکر نمی کنم
خوب اونجا یوزر پس تعریف کن بعد توی فیلد های freer بزار دیگه
موقع نصب می ده اگه نداری توی include -> configuration قرار داره
ehsan_296
March 24th, 2013, 01:28
سلام
دوستان ارور هنگام پرداخت برای چیه؟
gateway.php?random=
با فایر فاکس و IE مشکل داره انگار چون با گوگل کروم وصل میشه
ادرس سایت رو بده تست کنم
mo_mohit1
March 24th, 2013, 01:33
چهارما سپاس
امکان اتصال نمیدونم اونجوری که شما میخاید فکر نکنم
برای تولید رمز و پس تصادفی خیلی برنامه تو نت وجود دااره بگردین پیدا کنید یا توی یه تاپیک درخواست بدین/قبلا دیدم به صورت رندم رمز و پس میسازه و تو فایل تکست خروجی میده
کد رمزنگاری موقع نصب میده/حالا اگه یادتون رفته به مدیریت هاست برین و تو پوشه includ فایل configuration رو باز کنید و روربروی کلمه salt کد رمزنگاری شما نوشته شده///
cooper47
March 24th, 2013, 12:41
من پلاگین اکانت ساز اتوماتیک برای ccweb رو نوشتم
دیگر نیاز به ادد کردن کارتها ندارید
کارتها را خود کاربران با یوزر پسورد انتخابی میسازند و بلافاصله بعد از خرید اکانت انها ساخته و فعال میشود
برای خرید به ایمیل یا ایدی یاهو زیر پیام بدید
al.az20@yahoo.com
majidjon
March 24th, 2013, 13:29
پلاگین اکانت ساز اتوماتیک برای ccweb
اگه رایگان می خواهید ، تماس با ایدی بنده :
yahoo id = dorpfile
ezat1
March 24th, 2013, 21:33
این مشکل چن ده بار تو همین تاپیک گفته شده/یه سرچ میکردین...این ارور مربوط به تنظیمات پرمشین هست که فولدر و فایل های پوشه intall باید 777 و فایل config تویوشه includ هم 777 بشه تا نصب شه
یا سلام آقا این چند ده بار جواب نداد من انجام دادم این دومورد رو کانل 777 کردم
mo_mohit1
March 24th, 2013, 21:42
یا سلام آقا این چند ده بار جواب نداد من انجام دادم این دومورد رو کانل 777 کردم
اگر خواستین اطلاعات بدین براتون نصب کنم
sesboy
March 26th, 2013, 01:39
با سلام
میخوام برای محصولات عکس بزارم .. از توپانل عکس رو انتخاب میکنم .. اون بالا میزنه تغییرات با موفقیت انجام شد ولی عکسی نشون نمیده و همچنان پایین مینویسه شما عکسی انتخاب نکردید .. کسی میدونه دلیلش چیه ؟
bia4sms
March 26th, 2013, 01:42
ادرس سایت رو بده تست کنم
ممنون از پاسختون مثل اینکه مشکل از بعضی آِپیهاست
طبق گفته ی مدیریت فرییر مشکلی نیست
بازم تشکر بابت پاسختون
p30speed
March 26th, 2013, 02:35
پلاگین اکانت ساز اتوماتیک برای ccweb
اگه رایگان می خواهید ، تماس با ایدی بنده :
yahoo id = dorpfile
دوست عزیز اگر رایگان میخواهید ارائه بدید همینجا بذارید همه استفاده کنند.
این که پیغام بدید و... دیگه معنی نداره.
alidini
March 30th, 2013, 00:10
دوستان عزیز من با صب این اسکریپت روی هاست دایرکت ادمین مشکل دارم این خطا رو میده بعد آپلودش
Fatal error: Call to a member function fetchAll() on a non-object in /home/xxxxx/domains/xxxxx.xx/public_html/virtual_freer_v1.57/index.php on line 105
esmaeil1
March 30th, 2013, 01:09
دوستان عزیز من با صب این اسکریپت روی هاست دایرکت ادمین مشکل دارم این خطا رو میده بعد آپلودش
Fatal error: Call to a member function fetchAll() on a non-object in /home/xxxxx/domains/xxxxx.xx/public_html/virtual_freer_v1.57/index.php on line 105
دوست عزیز فایلها باید در پوشه public_html باشند نه پوشه virtual_freer_v1.57
در آدرس دهی که آندرلاین نداریم
alidini
March 30th, 2013, 01:28
دوست عزیز چه فرقی داره من قبلا اینو توی پوشه نصبیدم
esmaeil1
March 30th, 2013, 02:01
دوست عزیز چه فرقی داره من قبلا اینو توی پوشه نصبیدم
بله میشه تو هر پوشه ای نصب کرد اما نه پوشه که _ داره
alidini
March 30th, 2013, 17:22
فرقی نداره من اسم پوشه رو هم تغییر دارم کردمش pay ولی بازم همین خطا رو داد و فکر میکنمioncube روشن نیست سرور
alireza_ag
March 31st, 2013, 23:02
سلام
شرمنده، شاید یکی از دوستان قبلا این سوال رو ازتون پرسیده باشند ولی من بعلت صفحات زیاد ندیدم.
سوال اول بنده(خیلی مهم):
علت اینکه بعد از پرداخت وجه توسط کاربر یوزر و پسورد (کارت) در سیستم نشان داده نمی شود چیست؟
و سوال دوم (مهم):
و برای اینکه ایمیل به کاربر فرستاده شود می توان ایمیل یاهو را در قسمت آدرس ایمیل فرستنده نوشت؟
لطفا راهنمایی کنید.
Mihan-Server
April 1st, 2013, 03:10
سلام
شرمنده، شاید یکی از دوستان قبلا این سوال رو ازتون پرسیده باشند ولی من بعلت صفحات زیاد ندیدم.
سوال اول بنده(خیلی مهم):
علت اینکه بعد از پرداخت وجه توسط کاربر یوزر و پسورد (کارت) در سیستم نشان داده نمی شود چیست؟
و سوال دوم (مهم):
و برای اینکه ایمیل به کاربر فرستاده شود می توان ایمیل یاهو را در قسمت آدرس ایمیل فرستنده نوشت؟
لطفا راهنمایی کنید.
دقیق یادم نیست ولی وقتی که از در گاه بانک به سایت منتقل میشه یک فایل باید به اسم : callback یا چیزی شبیه به این باشه | ممکنه این فایل مشکل داشته باشه
ایمیل رو هم هرچیزی میتونید بذارید
alireza_ag
April 1st, 2013, 09:25
دقیق یادم نیست ولی وقتی که از در گاه بانک به سایت منتقل میشه یک فایل باید به اسم : callback یا چیزی شبیه به این باشه | ممکنه این فایل مشکل داشته باشه
ایمیل رو هم هرچیزی میتونید بذارید
لطفا اگه امکانش هست خودتون یه نگا بندازین.
alireza_ag2005@yahoo.com
ata3929
April 1st, 2013, 13:36
سلام
کسی میتونه واسم یه چیزی درست کنه که از سایتم به وسیله فریر و فقط با وارد کردن ایمیل به بانک وصل بشه و بعد پرداخت یوزر پسورد نشون بده
مثل این سایت ***ix37.tk وقتی اکانت انتخاب میکنی رو فریر هم همونو انتخاب کرده و فقط از کاربر ایمیل میخواد
کسی میتونه انجام بده؟
یا ماژول خاصی داره؟؟؟
آدرس سایت هم وی.پی.ان ix37 دات tk هست
p30speed
April 1st, 2013, 14:57
سلام
سوال اول بنده(خیلی مهم):
و سوال دوم (مهم):
لطفا راهنمایی کنید.
عدم نمایش= شما در قسمتی که محصول رو معرفی میکنید باید فیلد 1 و2 را نام گذاری کنید. اگر نداشته باشد نمایش نمیدهد
ایمیل= هر آدرسی دوست داری بزن فرق نداره
rezidentevilone
April 2nd, 2013, 03:35
دوست عزیز امینت عالی هست تمامی این های که کارت شارژ می فروشن از این اسکریبت استفاده می کنن در حال حاظر این اسکریبت برای اونی که می خواهد کارت شارژو ... بفروشه خیلی خوبه
امنیتش پایینه
ehsan_296
April 2nd, 2013, 19:49
سلام
کسی میتونه واسم یه چیزی درست کنه که از سایتم به وسیله فریر و فقط با وارد کردن ایمیل به بانک وصل بشه و بعد پرداخت یوزر پسورد نشون بده
مثل این سایت ***ix37.tk وقتی اکانت انتخاب میکنی رو فریر هم همونو انتخاب کرده و فقط از کاربر ایمیل میخواد
کسی میتونه انجام بده؟
یا ماژول خاصی داره؟؟؟
خوب این قالبه باید بدی برات بنویسن
ata3929
April 2nd, 2013, 20:27
خوب این قالبه باید بدی برات بنویسن
قالب نیس ماژول هست
majidamiri
April 6th, 2013, 00:33
سلام
کسی میتونه انجام بده؟
یا ماژول خاصی داره؟؟؟
پیغام خصوصی شد !!
rezidentevilone
April 6th, 2013, 00:38
وضعیت سرور هاااااااا !!!!!!
:)))))))))
http://***ix38.tk/status.html
1 وی پی اس داره یارو روش 400 تا ساب دومین زده ! :)))))
ehsan_296
April 6th, 2013, 01:39
وضعیت سرور هاااااااا !!!!!!
:)))))))))
http://***ix38.tk/status.html
1 وی پی اس داره یارو روش 400 تا ساب دومین زده ! :)))))
چه ربطی به این تاپیک داره خوب
ezat1
April 9th, 2013, 16:42
سلام من نصب کردم اما یه مشکلی هست این صفحه مشتری کجاشه پنل میدیرت داره اما پنل یوزر نداره برای خرید ؟ قضیه چیه ؟
ehsan_296
April 9th, 2013, 17:08
سلام من نصب کردم اما یه مشکلی هست این صفحه مشتری کجاشه پنل میدیرت داره اما پنل یوزر نداره برای خرید ؟ قضیه چیه ؟
ادس مدیریت
www.xxxxxx.com/back
ادرس یوزر برای خرید میشه
www.xxxxxx.com
sunyniazi
April 9th, 2013, 17:45
اصلا پنل کاربری نداره
صفحه فروش داره که کاربران از اونجا انتخاب کرده و پرداخت میکنن
یاد (تایتانیک پسره بود یا دختره ) افتادم :-p
ezat1
April 9th, 2013, 17:51
اصلا پنل کاربری نداره
صفحه فروش داره که کاربران از اونجا انتخاب کرده و پرداخت میکنن
یاد (تایتانیک پسره بود یا دختره ) افتادم :-p
یاد تایتانیک که پسر بود یا دختر نیفت ؟ بزار اول بیفته دقیق سوالم چیه بعد اگر باز متوجه سوال نشدی !> یاد تایتانیک بیفت !
همون صفحه رو که شما بهش میگین صفحه فروش رو نداره افتاد ! یا باز یاد تایتانیک افتادی ؟! :))
sunyniazi
April 9th, 2013, 17:56
یاد تایتانیک که پسر بود یا دختر نیفت ؟ بزار اول بیفته دقیق سوالم چیه بعد اگر باز متوجه سوال نشدی !> یاد تایتانیک بیفت !
همون صفحه رو که شما بهش میگین صفحه فروش رو نداره افتاد ! یا باز یاد تایتانیک افتادی ؟! :))
چند معنی لغوی برای دوستان
آخه تعجب میکنم همون صفحه اول دیگه نیازی به توضیح نداره !!! همون صفحه فروشه دیگه :-*
ezat1
April 9th, 2013, 18:00
ادس مدیریت
www.xxxxxx.com/back (http://www.xxxxxx.com/back)
ادرس یوزر برای خرید میشه
www.xxxxxx.com (http://www.xxxxxx.com)
lمرسی این شد درک درست از سوال .
قسمت یوزر هیچی نیست انگار یه صفحه سفید یا خالی هست ! این قسمت دیتابیس جدا داره ؟ یا باچه ایندکسی میاد بالا ؟ جز نصب کار خاصی باید انجام بشه؟
ezat1
April 9th, 2013, 18:02
آخه تعجب میکنم همون صفحه اول دیگه نیازی به توضیح نداره !!! همون صفحه فروشه دیگه :-*
فرمایش شما کاملا درسته ! بزار اون صفحه بیاد ما ببینیم فروش با نه .
esmaeil1
April 9th, 2013, 18:12
قسمت یوزر هیچی نیست انگار یه صفحه سفید یا خالی هست ! این قسمت دیتابیس جدا داره ؟ یا باچه ایندکسی میاد بالا ؟ جز نصب کار خاصی باید انجام بشه؟
دیتا بیس که کلا یه دونه هست برای اسکریپت
برای اینه که صفحه خالی نباشه باید از پنل مدیریت ابتدا دسته درست کنید بعد از اون باید به صفحه محصولات برید محصول بسازید بعد از اون هم باید کارتها رو وارد کنید
تمام این کارها هم محض این که انجام شد در دیتابیس ذخیره میشن
ezat1
April 9th, 2013, 18:17
دیتا بیس که کلا یه دونه هست برای اسکریپت
برای اینه که صفحه خالی نباشه باید از پنل مدیریت ابتدا دسته درست کنید بعد از اون باید به صفحه محصولات برید محصول بسازید بعد از اون هم باید کارتها رو وارد کنید
تمام این کارها هم محض این که انجام شد در دیتابیس ذخیره میشن
lممنونم اطلاعات رو بهت میدمم ببین کجاش میلنگه گیر داره مرسی
esmaeil1
April 9th, 2013, 18:27
lممنونم اطلاعات رو بهت میدمم ببین کجاش میلنگه گیر داره مرسی
دوست عزیز مطمئنید فایلهای ایندکس در پوشه هستند ؟ احتمالا به جای پوشه install اونها رو پاک کردین
همه فایلها به جز پوشه include رو دوباره آپلود کنید
ezat1
April 9th, 2013, 18:45
دوست عزیز مطمئنید فایلهای ایندکس در پوشه هستند ؟ احتمالا به جای پوشه install اونها رو پاک کردین
همه فایلها به جز پوشه include رو دوباره آپلود کنید
بله دوست من فقط install پاک شده !(البته rename شد). در لحضه پاک کردن یاد تایتانیک که نبودم:)) ! همه چی کانل هستش 1.57 رو دانلود و نصب کردم .
hossein7441
April 9th, 2013, 18:50
بله دوست من فقط install پاک شده !(البته rename شد). در لحضه پاک کردن یاد تایتانیک که نبودم:)) ! همه چی کانل هستش 1.57 رو دانلود و نصب کردم .
در صورت تمایل روت بدید یه نگاهی بندازم.
freer
April 9th, 2013, 19:07
شما پرمیشن فولدر templates/templates_c را بالاتر ببرید.
ezat1
April 9th, 2013, 19:12
شما پرمیشن فولدر templates/templates_c را بالاتر ببرید.
100% جواب درست . این بود . پس مشکل تایتانیک نبود دوست من . و از شما و دوستان که محبت کردن به مشکل بنده فکر کردن کمال تشکر رو دارم .
ezat1
April 9th, 2013, 19:13
در صورت تمایل روت بدید یه نگاهی بندازم.
ممنونم حل شد . راه حل یافت شد اما سوال من اینه ! این دسترسی ها نباید جایی بیان بشه که ما انجام بدیم یعنی منبع کامل نداره !
ezat1
April 9th, 2013, 20:09
با سلام
در قسمت call back مشکل دارم بعد از پرداخت کا بک نمیشه ! در کجا باید تغییرات ایجاد بشه ؟ calllback .php ندیم ؟
یافتم . . پرمیشن رو باید برای اینم تغییر میدادم .
hossein7441
April 9th, 2013, 20:19
ممنونم حل شد . راه حل یافت شد اما سوال من اینه ! این دسترسی ها نباید جایی بیان بشه که ما انجام بدیم یعنی منبع کامل نداره !
منظور شمارو متوجه نشدم.
در مورد کال بک بعد پرداخت چه صفحه ای میاد؟ احتمالا آدرس صحیح توی فایل کانفیگ نزاشتی واسه همین بعد پرداخت صفحه اشتباهی میره. آخر آدرس هم حتما / بزار.
ehsan_296
April 9th, 2013, 21:21
آدرس سایت رو پیام خصوصی کنید چک کنم براتون
ezat1
April 9th, 2013, 21:29
با سلام ممنونم از همه والا من فقط دارم پرمیشن تغییر میدم و کا بک رو پرمیشن تغییر دادم درست شد
hossein7441
April 9th, 2013, 21:32
داداش شما هرچی فایل داری نگاه کن دسترسیهاش همه 644 و فلدر ها 755 باشن که بعدا مشکلی واست پیش نیاد.
shivahost
April 11th, 2013, 15:47
یکی از سایت هایی که از این اسکریپت استفاده می کند لود سرور را به شدت بالا می برد، مشکلی در اسکریپت هست؟ آن هم لود سروری که سایت های بسیار پربازدیدی را میزبانی می کند و مشکلی ندارد!
rezidentevilone
April 11th, 2013, 15:52
یکی از سایت هایی که از این اسکریپت استفاده می کند لود سرور را به شدت بالا می برد، مشکلی در اسکریپت هست؟ آن هم لود سروری که سایت های بسیار پربازدیدی را میزبانی می کند و مشکلی ندارد!
اسکریپت مشکل لود نداره
اصلا تابعی نداره که انقدر بخواد فشار بیاره
ولی میاره و حتی کوئری داره که تا 120 ثانیه هم طول می کشد. ظاهرا از jaypal edition آن استفاده کرده اند. ممکنه از اون باشه؟
روی این سرور سایتی مثل eima.ir هست و لود سرور ex6 هتزنر در حد 2 و 3 می باشد اما این سایت که باز می شود لود به اعداد نجومی مثل 20 - 40 - 50 و بالاتر هم می رسد!
felfel
April 11th, 2013, 16:11
دوستان چطوری باید تایم رضو اکانت ناموفقی که پرداخت میشه رو کم کرد ؟
ipsat
April 11th, 2013, 17:39
دوستان چطوری باید تایم رضو اکانت ناموفقی که پرداخت میشه رو کم کرد ؟
freer\include\configuration.php
'reserveExpire' => '20', //-- مدت زمان رزرو کارت به دقيقه
shyhan
April 12th, 2013, 17:28
دوستان اپدیت امنیتی جدید که دارای اهمیت بالایی هست و باگ رو پوشش میده روی سایت اومده حتما نسبت به گرفتن و اپدیت اون سریعا اقدام کنید
Virtual Freer (http://freer.ir/virtual/warning.php)
mahmood.ariaee
April 12th, 2013, 21:58
با سلام
کسی هست این باگ جدید رو تایید کنه لطفا مدیریت سایت تایید کنه >>>>>>>>>>>>>>>>>>
rezidentevilone
April 12th, 2013, 22:02
با سلام
کسی هست این باگ جدید رو تایید کنه لطفا مدیریت سایت تایید کنه >>>>>>>>>>>>>>>>>>
چشمات نمی بینه لینک گذاشته شده از خود سایت ارئه دهندست ؟
ata3929
April 13th, 2013, 01:24
چطوری میتونم درگاه پیش فرض تو فریر تغییر بدم؟؟؟
GG.BuZz
April 13th, 2013, 15:28
سلام دوستان لطفا یکی به داد ما برسه
اطلاعات ورود به بخش مدیریت نمیدونم چجوری عوض شده هرکاری میکنم خطا میده برای ورود
راهی هست من از تو دیتابیس که پسورد هم به صورت کد شده هست تغییرش بدم ؟
لطفا کمک کنید ....
alidini
April 13th, 2013, 21:22
سلام دوستان من مجبور شدم هاست رو عوض کنم ولی توی کارت ها کلی چیز اد کرده بودم و چند تا هم فروختم ولی الان وقتی کل اس کیو ال رو اییسپورت میکنم و دوباره میریزم و همون اسکریپت رو کپی میکنم اسکریپت روی هاست جدید خراب میشه و به درگاه پرداخت منتقل نمیشه لطفا اگه راهی بلدید سریع بگید تا کارت هارو از اول وارد نکنم و همه رایط همینجوری بمونه نصب مدد افزونه ها و بقیه یزا کاری نداره ولی کارت ها و آمار نره لطفا فقط سریع بگید.
farzin11
April 13th, 2013, 22:21
اسکریپت و نصب کن ماژول های مورد نیازتو هم اضافه کن
بعد از دیتا بیس قبلی و فقط ایمپورت کن
وسلام
alidini
April 13th, 2013, 22:26
دوست عزیز گفتم که ایمپورت میگیرم ولی بعد از گذاشتن روی هاست جدید جواب نمیده و به صفحه پرداخت ها انتقال پیدا نمیکنه اگه کسی میتونه کمک کنه بگه اطلاعات هاست قبلی و جدید رو بگم برام انجام بده
GG.BuZz
April 14th, 2013, 02:53
آقا لطفا به داد ما برسید چجوری میتونم پسورد مدیریت رو تغییر بدم
هرکاری میکنم نمیاد بالا
nekooee
April 14th, 2013, 04:07
با سلام
من بعد از کلیک بر روی پرداخت در freer به جای انتقال به سایت تک پرداخت با صفحه سفید روبرو میشم. یعنی روی این آدرس صفحه سفید میشه:
gateway.php?random=613823729
این ایراد از اسکریپت هست یا طرف شما؟ چون تازه حسابم رو تأیید کردید ولی پرداخت انجام نمیشه.
من قبلا هم این اسکریپت رو برا یخودم نصب کرده و از حساب شما استفاده کردم مشکلی نبوده. اینبار نمیدونم چرا صفحه سفید میشه... ؟
nekooee
April 14th, 2013, 04:08
هرکاری میکنم نمیاد بالا
از تو دیتابیس میتونی تغییر بدی احتمال زیاد... برو تو دیتابیس دنبال یوزر ادمین بگرد. اگر پسووردش هش شده بود روی یک اسکریپت دیگه یک پسوورد بده بعد برو اون رو از دیتابیسش کپی کن تو این بعد با همون پسوورد وارد شو اینجا
alidini
April 14th, 2013, 09:12
با سلام
من بعد از کلیک بر روی پرداخت در freer به جای انتقال به سایت تک پرداخت با صفحه سفید روبرو میشم. یعنی روی این آدرس صفحه سفید میشه:
این ایراد از اسکریپت هست یا طرف شما؟ چون تازه حسابم رو تأیید کردید ولی پرداخت انجام نمیشه.
من قبلا هم این اسکریپت رو برا یخودم نصب کرده و از حساب شما استفاده کردم مشکلی نبوده. اینبار نمیدونم چرا صفحه سفید میشه... ؟
مشکل اسکیپت سایت منم دقیقا همینه مثلا بالا روی گت وی گیر میکنه و نمیره به درگاه.
hossein7441
April 14th, 2013, 15:38
دوست عزیز گفتم که ایمپورت میگیرم ولی بعد از گذاشتن روی هاست جدید جواب نمیده و به صفحه پرداخت ها انتقال پیدا نمیکنه اگه کسی میتونه کمک کنه بگه اطلاعات هاست قبلی و جدید رو بگم برام انجام بده
درود! در صورتی که هنوز مشکلت حل نشده میتونی اطلاعاتت رو برام پ.خ کنی تا کمکت کنم دوست عزیز.
nekooee
April 14th, 2013, 16:55
با سلام
کسی راه حلی نداره؟؟ مشکل از من هست یا تک پرداخت؟؟
sirpasha
April 14th, 2013, 18:00
مشکل اسکیپت سایت منم دقیقا همینه مثلا بالا روی گت وی گیر میکنه و نمیره به درگاه.
دوست عزیز ، منم همین مشکل رو دارم ! اما کافیه وقتی روی صفحه ی سفید گیر می کنه ۱۵-۲۰ ثانیه صبر کنی ! بعد ریدایرکت میشه !! به نظر من به هاست هم می تونه مرتبط باشه ! چون روی دو تا هاست تست کردم روی یکیش بیشتر این مشکل رو دارم ! دوستانی که مجرب هستن بیشتر ممکنه بدونن
nekooee
April 14th, 2013, 21:43
من 5 دقیقه هم صبر کردم نمیره. نباید مشکل از اسکریپت باشه شاید از طرف خود تک پرداخته. من با همین تنظیمات روی سرور خودم و اکانت خودم میره اما روی سرور دوستم با اکانت خودش میره روی اون url گیر میکنه.
من حتی دوباره نصب کردم و هیچکاری نکردم فقط پلاگ این تک پرداخت نصب کردم و بعد زدم پرداخت دیدم باز هم میره روی اون صفحه سفید گیر میکنه...
چه کار کنیم حالا؟؟
nekooee
April 14th, 2013, 21:59
مشکل رو پیدا کردم. یک فایل takpardakht.pl باید تو زیر پوشه زیر باشه:
public_html/payment/templates/templates
ولی تو پوشه :
public_html/pay2/templates
کپی میشه. حالا یا اسکریپت فریر یک پوشه templates اضافه کرده یا پلاگ این تک پرداخت این فایل رو در جای درست خودش قرار ندادن!!
الآن هر کی پلاگ این تک پرداخت بگیره همین مشکل بر میخوره و خودش باید این فایل رو بعد از کپی کردن پوشه بره جا به جا کنه.....
alidini
April 14th, 2013, 22:32
ولی تو پوشه :
کپی میشه. حالا یا اسکریپت فریر یک پوشه templates اضافه کرده یا پلاگ این تک پرداخت این فایل رو در جای درست خودش قرار ندادن!!
الآن هر کی پلاگ این تک پرداخت بگیره همین مشکل بر میخوره و خودش باید این فایل رو بعد از کپی کردن پوشه بره جا به جا کنه.....
دادا ن مشکل شما رو دارم اگه میشه دقیق تر توضیج بدید
nekooee
April 14th, 2013, 23:20
شما برو تو مسیر پوشه Freer که نصب کردی و بعد برو تو زیر پوشه templates اینجا چند تا پوشه و یک فایل هست اسم فایل takpardakht.pl هست. از اون چندتا پوشه هم باز یکی اسمش همین templates هست. حالا این فایل رو انتقال بده به اون پوشه Templates درست میشه. اونجا چند فایل دیگر هم با پسوند pl هست که تک پرداخت هم باید بره کنار اونها.
اینجا دو تا پوشه به یک نام در هم هست و تک پرداخت دراسکریپت جدیدش اشتباه گذاشت و فقط یک templates قرار داده در حالی دو تا پشت هم باید قرار میداده.
farzin11
April 14th, 2013, 23:29
هرکاری میکنم نمیاد بالا
با پرداخت هزینه آموزش اموزش میدم که چه طور باز یابی کنید لازم نیست به قول دوستمو بری اسکریپت نصب کنی
yassale
April 14th, 2013, 23:38
با پرداخت هزینه آموزش اموزش میدم که چه طور باز یابی کنید لازم نیست به قول دوستمو بری اسکریپت نصب کنی
1 - وارد هاستت شو
2 - قسمت phpmyadmin
3 - اسم دیتابیس مریوطه رو از جدول سمت چپ انتخای کن
4 - فولدر Config رو کلیک کن
5 - edit رو بزن
6 - قسمت config_admin_password پسورد جدید رو انتحاب کن و varchar رو رو MD5 تنظیم کن
7 - go رو بزن
8 حله :d
hossein7441
April 15th, 2013, 00:13
1 - وارد هاستت شو
2 - قسمت phpmyadmin
3 - اسم دیتابیس مریوطه رو از جدول سمت چپ انتخای کن
4 - فولدر Config رو کلیک کن
5 - edit رو بزن
6 - قسمت config_admin_password پسورد جدید رو انتحاب کن و varchar رو رو MD5 تنظیم کن
7 - go رو بزن
8 حله :d
:)):))
ایول! تیرش به سنگ خورد!
ehsan_296
April 15th, 2013, 00:36
مهندس تاپیک آموزش هست . آفر دادن ممنوعه
مردم چه رویی دارن . این که یه چیز ساده هست شما می خوای پول بگیری
چیز .....
sirpasha
April 15th, 2013, 06:50
ولی تو پوشه :
من این مورد رو هم با شتاب دات بیز هم با جی پال داشتم ! فقط تک پرداخت نیست آخه!! هنوزم همینطوره البته ! میره تو سایت درگاه صفحه سفبد ! مکث ۱۵-۲۰ ثانیه ای بعد درگاه بانک میاد ! بهد از عملیات پرداخت بازگشت به سایت درگاه (شتاب دات بیز مثلا) - صفحه سفید ! حدود ۱۰-۱۵ ثانیه هیچی اتفاق نمیفته و بعد نمایش اطلاعات خرید توی سایت خودم ! اصن مجبور شدم بالای فریر بنویسم که مشتری دکمه ی بک و نزنه یه وقت بدهکارشون بشیم !
p30speed
April 15th, 2013, 12:18
http://www.webhostingtalk.ir/f42/77361/
nekooee
April 15th, 2013, 15:10
من این مورد رو هم با شتاب دات بیز هم با جی پال داشتم ! فقط تک پرداخت نیست آخه!! هنوزم همینطوره البته ! میره تو سایت درگاه صفحه سفبد ! مکث ۱۵-۲۰ ثانیه ای بعد درگاه بانک میاد ! بهد از عملیات پرداخت بازگشت به سایت درگاه (شتاب دات بیز مثلا) - صفحه سفید ! حدود ۱۰-۱۵ ثانیه هیچی اتفاق نمیفته و بعد نمایش اطلاعات خرید توی سایت خودم ! اصن مجبور شدم بالای فریر بنویسم که مشتری دکمه ی بک و نزنه یه وقت بدهکارشون بشیم !
مشکل شما با من فرق داره! من اگر یک ساعتم صبر میکردید رد نمیشد و همینجور میموند. البته هر کی از پلاگ این فعلی تک پرداخت استفاده کنه همین مشکل بر میخوره و باید بره اون فایل رو که اشتباه گذاشتند جا به جا کنه.
yassale
April 15th, 2013, 17:59
نمی دونم چرا این همه به این قالب مالبا گیر میدین!
بابا این پیش فرض خودش هم از کل قالبهایی که دیدم قشنگ تره هم سالم بدون مشکل
حالا طرف میاد فلان قالب رو میذاره با یه فرقون باگ بعد میگه شاکی میشه این سیستم امنیت نداشت.
بکشین بیرون از این قالب مالب بازیا به جاش اون وقت رو بزارین درست خدمات بدیدن
farzin11
April 15th, 2013, 23:27
مهندس تاپیک آموزش هست . آفر دادن ممنوعه
مردم چه رویی دارن . این که یه چیز ساده هست شما می خوای پول بگیری
چیز .....
قربون روی ماهه نشسته ات برم :-p ه کم سرچ کنی بدک نیست ها همین الان همین اسکریپتو با قیمت های نجومی عرضه می کنند حالا بهشون بگو این قابلیت ها رو اضافی می خوام دیگه میمونن توش نمی تونن کاری انجام بدن شر و ور تحویل میدن نسخه های بعدی این قابلیت و اضافه می شه...
حالا اومدی دم از این حرفا می زنی
raihani
April 15th, 2013, 23:48
سلام
در freer امکان این هست که بتونیم به ایمیل افرادی که خرید داشتند ایمیل ارسال کرد؟ (بصورت یکجا)
یا قسمتی که بشه شناسه پرداخت رو وارد کرد و مشخصات خرید رو بده
اگه هست ممنون میشم بگید ( بصورت ماژول جدا باید نصب بشه؟)
farshid2345678
April 16th, 2013, 00:03
دوستان من یه مشکل اساسی دارم :(
سایت من ***** شده بود بعد یه دامنه اضافه کردم به دامنه قبلی. و دامنه قبلی به کل پاک شد.الان وقتی گزینه ی پرداخت رو میزنم مشکلی نداره . وارد درگاه بانک میشه پرداخت هم میشه ولی موقعی که باید مشخصات نشون کاربر بده صفحه ارور میده و میره به دامنه قبلی که پاک شده.
کسی میتونه کمکم کنه؟ واقعا گرفتار شدم. از حساب مردم پول کم میشه و من یکی یکی باید زنگ بزنم و ایمیل بدم بهشون و جریان رو توضیح بدم.
ممنون میشم کمک کنید.
hossein7441
April 16th, 2013, 01:04
دوستان من یه مشکل اساسی دارم :(
سایت من ***** شده بود بعد یه دامنه اضافه کردم به دامنه قبلی. و دامنه قبلی به کل پاک شد.الان وقتی گزینه ی پرداخت رو میزنم مشکلی نداره . وارد درگاه بانک میشه پرداخت هم میشه ولی موقعی که باید مشخصات نشون کاربر بده صفحه ارور میده و میره به دامنه قبلی که پاک شده.
کسی میتونه کمکم کنه؟ واقعا گرفتار شدم. از حساب مردم پول کم میشه و من یکی یکی باید زنگ بزنم و ایمیل بدم بهشون و جریان رو توضیح بدم.
ممنون میشم کمک کنید.
برو توی فلدر include فایل configuration.php ادیت کن و خط پنجم که نوشته url آدرس جدید رو به جای آدرس قبلی وارد کن. مشکلت حل میشه
farshid2345678
April 16th, 2013, 01:29
برو توی فلدر include فایل configuration.php ادیت کن و خط پنجم که نوشته url آدرس جدید رو به جای آدرس قبلی وارد کن. مشکلت حل میشه
حسین خان ادرس جدید رو وارد میکنم ولی fatal error میده وقتی میخواد بره توی صفحه اسکریپت
hossein7441
April 16th, 2013, 01:35
حسین خان ادرس جدید رو وارد میکنم ولی fatal error میده وقتی میخواد بره توی صفحه اسکریپت
احتمالا هنگام ویرایش علامت ' یادت رفته بزاری:
مثل مثال زیر باید باشه:
'url' => 'http://adress-site.com/freer/' , //-- با اسلش آخر
farshid2345678
April 16th, 2013, 10:00
احتمالا هنگام ویرایش علامت ' یادت رفته بزاری:
مثل مثال زیر باید باشه:
'url' => 'http://adress-site.com/freer/' , //-- با اسلش آخر
اسم پوشه ای که ساخته شده بود از قبل pay بود که خب هست.ولی اکی نمیشه.
hossein7441
April 16th, 2013, 10:37
اسم پوشه ای که ساخته شده بود از قبل pay بود که خب هست.ولی اکی نمیشه.
داش خواستی ای دی و مشخصات رو تو پ.خ کن تا راحت تر کمکت کنم.
farshid2345678
April 16th, 2013, 10:40
ممنون حسین خان.
پخ شد.
felfel
April 16th, 2013, 12:40
دوستان از وقتی پوشه Smarty رو آپدیت کردم احساس می کنم سرعت لود شدن سایت خیلی اومده پایین
کسی حس کرده این مشکلو ؟
merkut
April 16th, 2013, 12:49
سلام
دوستان میشه این سیستم رو به درگاه های پرداخت بانک های خارجی متصل کرد ؟
rapfather
April 16th, 2013, 13:09
جدیدا به هر درگاهی میخوام وصل شم.با خطا روبرو میشم.دلیل چیه؟
mo_mohit1
April 16th, 2013, 19:00
جدیدا به هر درگاهی میخوام وصل شم.با خطا روبرو میشم.دلیل چیه؟
یا با قند شکن وصلین و یا درگاتون مشکل داره
kargar
April 16th, 2013, 21:43
یه سوال
وقتی یکی خرید میکنه ولی پرداخت نمیکنه فاکتورش رو چطور میشه. اون کارتی رو که قرار بوده بهش بده و نداده رو برگردوند به لیست کارت های آماده؟
یعنی کارت رو از حالت پرداخت نشده انتقالش داد به کارت های آماده
sardarn
April 16th, 2013, 21:45
یه سوال
وقتی یکی خرید میکنه ولی پرداخت نمیکنه فاکتورش رو چطور میشه. اون کارتی رو که قرار بوده بهش بده و نداده رو برگردوند به لیست کارت های آماده؟
سلام
خودش اتوماتیک بعد از 20 دقیقه اگر پرداخت نشه از حالت رزرو آزاد می شه
raihani
April 17th, 2013, 00:38
سلام
در freer امکان این هست که بتونیم به ایمیل افرادی که خرید داشتند ایمیل ارسال کرد؟ (بصورت یکجا)
یا قسمتی که بشه شناسه پرداخت رو وارد کرد و مشخصات خرید رو بده
اگه هست ممنون میشم بگید ( بصورت ماژول جدا باید نصب بشه؟)
ممنون میشم کسی پاسخ بده
ehsan_296
April 17th, 2013, 14:37
ممنون میشم کسی پاسخ بده
نه نداره . فقط می تونید از دیتابیس ایمیل ها رو بیرون بکشید
این امکان تو نگارشی که جی پال انجام داده هست
p30speed
April 17th, 2013, 17:15
یه سوال
تو قسمت پرداخت ناموفق رو پاک کن . حل
raihani
April 17th, 2013, 17:16
سلام
این امکان وجود داره که این قسمت ها اضافه بشه؟ بصورت سفارشی؟
ehsan_296
April 17th, 2013, 17:36
سلام
می تونید نسخه ای که تجاری کردن و خریداری کنید . همه این قسمت ها +خبرنامه + ساخت خودکار اکانت + بازیابی اکانت + تمدید اکانت و ... رو هم اضافه کردند . autoacount.asia
HesaM4388
April 18th, 2013, 01:25
سلام بچه های عزیز یه سوال که میدونم قبلا هم پرسیده شده ولی هرچی گشتم پیداش نکردم. ببخشید دیگه
برای غیر فعال کردن یک دسته بصورت موقتی باید چکار کرد؟
p30speed
April 18th, 2013, 01:31
راهی وجود نداره. فقط کارتهاش رو باید حذف کنی
HesaM4388
April 18th, 2013, 02:19
راهی وجود نداره. فقط کارتهاش رو باید حذف کنی
راه که داره. خودم یه بار شانسی غیر فعالش کردم که تو سایت اصلی تو قسمت انتخاب سرویس ها اونجا نشون نده و کارت ها سر جاشون هستن.
دقیقا یادمه تو همین تاپیک هم نوشته شده بود
koorosh13z
April 18th, 2013, 02:42
سلام دوستان
یه سوال، از کجا ببینم ورژن من چنده؟
دقیق نمیدونم چیه، میخوام به نسخه ۱.۵۷ (http://freer.ir/virtual/download.php?action=get) آپگرید کنم خودم نصب نکردم نمیدونم ورژنش رو...
اگه همین هستش دیگه نسخه جدید رو نریزم... ممنون
yassale
April 18th, 2013, 02:57
سلام
مگه پولت اضافی میدی این چیزا برو تو هاستت phpmyadmin
دی بی رو انتخاب کن بعد payment
بعد show رو بزار رو 10000000 و row(s) starting from row # 0 باشه بعد روshow کلیک کن (اگه دیدی کل ایمیل ها تو یه صفحه لود نشد فقط یه بار دیگه رو payment کلیک کن)
کن متن صفحه رو کپی بعد تو این لینک (http://www.bigbooster.com/other/extractor.html) پیست کن خروجی میل هاتو بگیر
تشکر رو نزنید دیگه تو این تایپیک پست نمی دم :d
mo_mohit1
April 18th, 2013, 11:36
سلام
دوست عزیز یه سرچ میکردین پیدا میشد/قبلا کدش رو گذاشتم براحتی میتونید استفاده کنید/برا خروجی موبایل هم نوشتم
http://www.webhostingtalk.ir/f42/34349/index167.html
raihani
April 19th, 2013, 00:05
سلام
ممنون
امکانش هست این لیست ایمیل رو خروزجی حالت excel بده؟
mo_mohit1
April 19th, 2013, 00:33
بله/ولی بنده فعلا وقت نوشتن کدش رو ندارم(در صورت درخواست با هزینه )/در ضمن دارم کار روی یه مازول برای گزارش فروش همراه با ایمیل خریدار مثل عکس پیوست انجام میدم/بعد از اتمام بفروش میرسه
cooper47
April 19th, 2013, 13:32
سلام
ممنون
امکانش هست این لیست ایمیل رو خروزجی حالت excel بده؟
سلام دوست عزیز
بنده اینو رایگان واسه شما طراحی خواهم کرد،
در صورت نیاز پیغام خصوصی دهید ،
موفق باشید،
agha_mehran
April 19th, 2013, 14:07
سلام دوست عزیز
بنده اینو رایگان واسه شما طراحی خواهم کرد،
در صورت نیاز پیغام خصوصی دهید ،
موفق باشید،
دوستم اگه واقعا میخواین رایگان تحویل بدید
همینجا بزارید که همه استفاده کنند و تشکر کنند
cooper47
April 19th, 2013, 16:26
دوستم اگه واقعا میخواین رایگان تحویل بدید
همینجا بزارید که همه استفاده کنند و تشکر کنند
اول بزارید سفارش رو کامل متوجه بشم ، بعد از ساخت رایگان قرار میدهم
موفق باشید ،
SAJJADSAA
April 19th, 2013, 16:54
آسون ترین راهش و بدون درد سر بهتره از پی اچ پی مای ادمین بخش ایمیل ها اکسپوورت بگیرین و با نوتپد باز کنین استفاده کنین
cooper47
April 19th, 2013, 18:19
آسون ترین راهش و بدون درد سر بهتره از پی اچ پی مای ادمین بخش ایمیل ها اکسپوورت بگیرین و با نوتپد باز کنین استفاده کنین
خود phpmyadmin خروجی csv for MS excel میده دوست عزیز
چرا فایل متنی ؟
کافی هست تیک
Put columns names in the first row رو هم بزنید تا براتون سطر بندی کنه !
tak-star
April 19th, 2013, 18:31
ببخشید دوستان میشه یکی یه آمار از بهترین و کاربردی ترین افزونه های فریر رو قرار بده؟ رایگان باشه بهتره.
یه سری اعمالی رو هم که باعث بشه فریر بهتر بشه بگین لطفا.
خیلی خیلی ممنون میشم.
نه عزیز اینی که من میگم داخل خود سایت ایمیل ها رو نشون میداد
ipsat
April 22nd, 2013, 20:16
نه عزیز اینی که من میگم داخل خود سایت ایمیل ها رو نشون میداد
برگرد صفحه قبلی این تاپیک می بینیش.
پست شماره #2214 (http://www.webhostingtalk.ir/f42/34349/index222.html#post732745)
یا
پست شماره #1666 (http://www.webhostingtalk.ir/f42/34349/index167.html#post623399) همراه با فایل
impossible
April 22nd, 2013, 20:29
دوستان من یه مشکلی دارم. وقتی پرداخت می زنم با درگاه پاسارگاد جی پال ، پرداخت که انجام می شه هیچ کارتی نشون نمی ده فقط می نویسه transaction was verified . اشکال از کجاست؟ لطفا راهنمایی کنید.
Download
April 22nd, 2013, 20:37
روی یک هاست با اد ان دامین میشه چندتا فریر را انداخت؟
آقا ما تو هاستمون یک اد ان دامین ساختیم و یک فریر دیگه نصب کردیم ولی زد قبلی را هم مثل خودش کرد کسی دلیلشو میدونه
mossidanger
April 22nd, 2013, 20:50
اگه میشه قالب هاشو هم بزارید
98patogh
April 22nd, 2013, 20:51
روی یک هاست با اد ان دامین میشه چندتا فریر را انداخت؟
آقا ما تو هاستمون یک اد ان دامین ساختیم و یک فریر دیگه نصب کردیم ولی زد قبلی را هم مثل خودش کرد کسی دلیلشو میدونه
حتما دیتابیس ها رو یکی قرار دادین ؟
Download
April 22nd, 2013, 21:17
حتما دیتابیس ها رو یکی قرار دادین ؟
دقیقا:66:
اگه میشه قالب هاشو هم بزارید
تو سایت famo گیرتون میاد
تو همین انجمن هم سرچ کنید گیرتون میاد
الان کاربر رمز عبورش را فراموش کرده است . چه طور میشه رمز را از طریق دیتابس تغییر داد ؟
impossible
April 22nd, 2013, 21:50
دوستان من یه مشکلی دارم. وقتی پرداخت می زنم با درگاه پاسارگاد جی پال ، پرداخت که انجام می شه هیچ کارتی نشون نمی ده فقط می نویسه transaction was verified . اشکال از کجاست؟ لطفا راهنمایی کنید.
دوستان کسی مشکل منو نمی تونه حل کنه؟
Jahan Pay Co
April 22nd, 2013, 21:54
تغییراتی در پلاگین دادید؟
Download
April 22nd, 2013, 22:08
قالب های فریر
impossible
April 22nd, 2013, 22:13
نه تغییری ندادم. فقط قالب سایت تغییر دادم. اون که تاثیری نداره؟ با پلاگین جی پال کاری نداشتم.
Jahan Pay Co
April 22nd, 2013, 22:15
نه تغییری ندادم. فقط قالب سایت تغییر دادم. اون که تاثیری نداره؟ با پلاگین جی پال کاری نداشتم.
فکر کنم از همون باشه
می خواهید یکی از ماژولهای مارو نصب و تست کنید ببینید بازم همون خطا را میده یا خیر
سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay - ماژول پرداخت با Virtual Free (http://www.jahanpay.com/pages/freer)
p30speed
April 22nd, 2013, 22:54
دوستان یک سوال :
الان کاربر رمز عبورش را فراموش کرده است . چه طور میشه رمز را از طریق دیتابس تغییر داد ؟
لطفا یه آموزش برای تغییر رنگ بک گراند فقط اونجایی که مثلا ایمیل و اینجور چیزا که تو اون کادر بزرگ هستن رو بذارین ( منظورم جایی هست که همه چیز اونجاست )...
svb93
April 24th, 2013, 12:34
سلام
من درگاه ملت گرفتم ولی اینا رو نمی دونم از کجا بگیرم ممنون میشم توضیح بدین :
شماره پايانه پذيرنده:
نام كاربري پذيرنده:
كلمه عبور پذيرنده:
ترمینال ای دی کجا باید وارد کنم ؟
kEyvOoN
April 24th, 2013, 16:57
درگاه بانک ملت رو چه جوری میشه گرفت؟
soheil0
April 24th, 2013, 17:29
با سلام من درگاه payline.ir حالا میگه که کد لوگوی تایید حساب تجاری رو تو قالبتون کپی کنید من اینو کجای Virtual Freer کپی کنم
pourya74
April 24th, 2013, 17:43
با سلام من درگاه payline.ir حالا میگه که کد لوگوی تایید حساب تجاری رو تو قالبتون کپی کنید من اینو کجای Virtual Freer کپی کنم
آخر صفحه index
pourya74
April 24th, 2013, 17:44
سلام
شماره پايانه پذيرنده:
نام كاربري پذيرنده:
كلمه عبور پذيرنده:
با پشتیبانی به پرداخت تماس بگیرید . بهتره ایمیل بزنید بهشون .
mo_mohit1
April 24th, 2013, 17:47
سلام
شماره پايانه پذيرنده:
نام كاربري پذيرنده:
كلمه عبور پذيرنده:
چطور درگاه رو گرفتین این اطلاعات بهتون ندادن چی بهتون دادن که میگین درگاه گرفتم؟/اصلا درگاه یعنی همین سه اطلاعات که شما ندارین/باید برا گرفتنش به به پرداخت مراجعه کنید
درگاه بانک ملت رو چه جوری میشه گرفت؟
به پرداخت ملت | ارائه دهنده خدمات و راه حلهای پرداخت الکترونیک (http://behpardakht.com/)
soheil0
April 25th, 2013, 14:40
سلام
وقتی می خوام یه صحفه ی html به قالب اضافه کنم ( مثلا : سؤالات و مشکلات رایج ) خرچنگ قورباغه نشون میده فونت فارسی رو چیکار کنم
mossidanger
April 25th, 2013, 15:14
ببخشید من میخوام مثل سایت Film|فیلم فادر|دانلود فیلم|کلیپ|موزیک|عکس|MusicFather (http://www.filmfather15.ir) وقتی پرداخت میکنه بعدش به کاربر یوزر و پس بده باید چیکار کنم؟
برای اشتراکVIP سایت میخوام
soheil0
April 25th, 2013, 15:19
ببخشید من میخوام مثل سایت Film|فیلم فادر|دانلود فیلم|کلیپ|موزیک|عکس|MusicFather (http://www.filmfather15.ir) وقتی پرداخت میکنه بعدش به کاربر یوزر و پس بده باید چیکار کنم؟
برای اشتراکVIP سایت میخوام
سلام
کارتها
کارت جدید
فیلد ها رو طبق خواسته تون پر کنید و
نوع محصول :
را انتخاب کنید