ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسکریپت رایگان فروش کارت‌های شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19

takspeed.org
June 16th, 2013, 23:31
سلام دوستان
وبسایت انتقال دادم به هاست جدید اما تمام کارت ها پاک شده و جالب اینه که نمیتونم وارد پنل مدیریت بشم میگه پسورد اشتباهه
دیتا بیس ها همه رو اجرا کردم اما بازم نشد
راهنمایی کنید ممنون

کسی نیست کمکم کنه؟؟

mo_mohit1
June 17th, 2013, 00:09
کسی نیست کمکم کنه؟؟
دوست عزیز وقتی کارتی داخلش نیست و رمز هم میگه اشتباهه یعنی این که از دیتابیس قبلی بک آپ نگرفتین و یا کامل نگرفتین/دیتابیس قبلی رو به صورت دستی دانلود کنید و به صورت دستی به هاتس جدید منتقل کنید حل میشه

ali-it
June 17th, 2013, 10:07
سلام
من از اول که نصب کردم یه مشکل داشتم
موقع خرید آخرین لحضه که رمز را می دهد در گوشه راست تصویر نوشته
invalid address:
اما خرید کامل انجام می شه این مشکل چیه؟

Siavash58
June 17th, 2013, 12:00
نه همون یوزر و پسورد را بهم میده
منم مطمینم درست وارد میکنم

rtl-theme
June 17th, 2013, 16:36
سلام
آقا این رو چطور میشه لوکال نصب کرد؟

rezasniper2012
June 17th, 2013, 18:45
نصب اسکریپ freer و ماژول های مورد نیاز به صورت رایگان =D> دوستانی که نیاز به نصب این اسکریپ دارن با بنده در ارتباط باشن.

SAJJADSAA
June 17th, 2013, 19:37
سلام
آقا این رو چطور میشه لوکال نصب کرد؟
لوکال اُستا جواب ورمز داداش من قاباخجان تست المیشم ادمینینه ده ایمیل یولامیشم دوزعملی جواب ورمیپ

rezasniper2012
June 17th, 2013, 19:40
لوکال اُستا جواب ورمز داداش من قاباخجان تست المیشم ادمینینه ده ایمیل یولامیشم دوزعملی جواب ورمیپ
هان :-|:-s

mkh1372
June 17th, 2013, 19:48
نصب اسکریپ freer و ماژول های مورد نیاز به صورت رایگان =D> دوستانی که نیاز به نصب این اسکریپ دارن با بنده در ارتباط باشن.
سلام یعنی شما همه ماژول های فریر رایگان نصب میکنید؟

ماژول مبالغ دلخواه
ماژول خبرنامه
ماژول خرید مستقیم
ماژول ارسال ایمیل یادآوری تمدید اکانت به مشتری
ماژول لیست اکانت‌های پایان یافته برای مدیر

rezasniper2012
June 17th, 2013, 19:55

ماژول مبالغ دلخواه
ماژول خبرنامه
ماژول خرید مستقیم
=)) نه عزیزم فقط ماژول هایی که به صورت رایگان در نت وجود داره :)), در این بین دوستانی هستن که در نصب این اسکریپ مشکل دارن و یا تازه دارن سایتشون رو راه اندازی میکنن به همین دلیل این پیشنهاد رو دادم , موفق باشید :x

rtl-theme
June 18th, 2013, 00:57

منم زیاد تست کردم!
اما هرکار کردم نشد :(
این باعث شده طراحی قالب براش سخت باشه

rezasniper2012
June 18th, 2013, 14:48
منم زیاد تست کردم!
اما هرکار کردم نشد :(
این باعث شده طراحی قالب براش سخت باشه
شما تونستی متوجه شی ایشون به چه زبانی نوشتن ؟!!!!:-o

hoka
June 18th, 2013, 15:26

محل سکونت تبریز

GildaWEB.com
June 18th, 2013, 15:29
پارسی را پاس بدارید!

rtl-theme
June 18th, 2013, 15:43
تورکی نوشتن!

rezasniper2012
June 18th, 2013, 16:04
تورکی نوشتن!
آها عذرخواهی میکنم :"> , من فکر میکردم ایشون یه متنو اشتباهی کپی کردن

hoost.ir
June 18th, 2013, 16:15
توی ویرچوال فریر می خوام که اون متنی که بالای سایت با فونت درشت هستش را وسط چین کنم.
کسی میدونه از کجا و دستورش چیه؟؟؟فکر کنم سی اس اس باشه

SAJJADSAA
June 18th, 2013, 17:19
هم از سی اس اس میشه و هم میتونین div رو بزرگتر کنین و از
<center></center> استفاده کنین .

--------------------------------
ضمنا بخاطر پست قبلیم تو این تاپیک عذر میخوام :-|

raihani
June 20th, 2013, 09:04
فروش ماژول ارسال ایمیل یادآوری تمدید اکانت به مشتری

با قیمتی بسیار پایین !!!!

Send PM

rezasniper2012
June 20th, 2013, 13:11
فروش ماژول ارسال ایمیل یادآوری تمدید اکانت به مشتری

با قیمتی بسیار پایین !!!!

Send PM
بهتر نبود تاپیک جدید ایجاد میکردین ! 8-|

mamal_d
June 20th, 2013, 19:02
دوستان من دنبال ماژول یادآوری اکانت هستم. فقط اینکه من یوزر هام رو به صورت کارت ادد می کنم توی فرییر . امکانش هست که از این ماژول استفاده کنم؟
متنی که برای یادآوری تمام شدن اکانت به مشتری ارسال می کنه رو میشه خودم تنظیم کنم؟ در ضمن دنبال قیمت پایین این ماژول هستم اگر کسی داره اطلاع بده من توی پیام خصوصی

rezasniper2012
June 20th, 2013, 20:27
دوستان من دنبال ماژول یادآوری اکانت هستم. فقط اینکه من یوزر هام رو به صورت کارت ادد می کنم توی فرییر . امکانش هست که از این ماژول استفاده کنم؟
متنی که برای یادآوری تمام شدن اکانت به مشتری ارسال می کنه رو میشه خودم تنظیم کنم؟ در ضمن دنبال قیمت پایین این ماژول هستم اگر کسی داره اطلاع بده من توی پیام خصوصی
پ خ شد

pargraphic
June 20th, 2013, 21:32
همانطور که می دانید در سیستم فرر که در اختیار دوستان قرار گرفته است ، یک سری امکانات وجود ندارد و نیاز های کامل کاربر را نیز برطرف نمی کند ، در سیستم اتوکانت ورژن 1.1 ما کار برای دوستان عزیز راحت و برای کاربران راحتر کرده ایم ، که با این اسکریپت می تواند حدود 80% در وقت مدیران عزیز صرفه جویی کنید ، این اسکریپت را هم اکنون می توانید بصورت مادالعمر خریداری نمایید .

قابلیت های این سرویس به شرح زیر می باشد :

- تعریف سرور
- ساخت گروهای کاربری
- ایجاد کدهای تخفیف
- ایجاد خبرنامه
- دستور کارهای خودکار
- و ...
مشاهده دمو بخش مدیریت (http://payix.org/demo/1/back/)
یوزرنیم : demo
پسورد : demo

------------------------------------
مشاهده صفحه اصلی سمت کاربر (http://payix.org/demo/1/)

این سرویس بصورت مادالعمر در اختیار کاربران قرار گرفته می شود و تنها یک لایسنس برای یک وب سایت می باشد .
( در صورت تغییر آدرس با پشتیبانی (info@payix.org) تماس حاصل نمایید )

قیمت : 180,000 تومان

برای خرید کلیک کنید (http://payix.org/direct.php?card=139&qty=1)

pargraphic
June 20th, 2013, 21:37

پیشنهاد می کنیم این تاپیک را مشاهده کنید :

http://www.webhostingtalk.ir/f42/83853/

pargraphic
June 20th, 2013, 21:38

ماژول مبالغ دلخواه
ماژول خبرنامه
ماژول خرید مستقیم

rezasniper2012
June 21st, 2013, 01:00
عزیز دلم ایشون از بنده سوال کردن جواب شما هم اصلا ربطی به سوال ایشون نداشت ! لطفا اسپم نکنین :62:

rezasniper2012
June 21st, 2013, 01:02
راستی یادم رفت این ماژول مال شما نیست , کار شما کلاه برداریه دوست عزیز ! خریدینش حالا میخواین چیزی رو که خودتون طراحی نکردین و بابتش پول دادین رو بفروشین به دیگران ؟! سایت طراح این ماژول :‌
http://autoaccount.asia/buy.php

mo_mohit1
June 21st, 2013, 01:53
همانطور که می دانید در سیستم فرر که در اختیار دوستان قرار گرفته است ، یک سری امکانات وجود ندارد و نیاز های کامل کاربر را نیز برطرف نمی کند ، در سیستم اتوکانت ورژن 1.1 ما کار برای دوستان عزیز راحت و برای کاربران راحتر کرده ایم ، که با این اسکریپت می تواند حدود 80% در وقت مدیران عزیز صرفه جویی کنید ، این اسکریپت را هم اکنون می توانید بصورت مادالعمر خریداری نمایید .

قابلیت های این سرویس به شرح زیر می باشد :

- تعریف سرور
- ساخت گروهای کاربری
- ایجاد کدهای تخفیف
- ایجاد خبرنامه
- دستور کارهای خودکار
- و ...
مشاهده دمو بخش مدیریت (http://payix.org/demo/1/back/)
یوزرنیم : demo
پسورد : demo

مشاهده صفحه اصلی سمت کاربر (http://payix.org/demo/1/)

این سرویس بصورت مادالعمر در اختیار کاربران قرار گرفته می شود و تنها یک لایسنس برای یک وب سایت می باشد .
( در صورت تغییر آدرس با پشتیبانی (info@payix.org) تماس حاصل نمایید )

قیمت : 180,000 تومان

برای خرید کلیک کنید (http://payix.org/direct.php?card=139&qty=1)

واقعا جالبه/خود نویسنده این اسکریپت کد نویسی اصلی این وزن اصلاح شده رو با اطمینان میده صد تومن شما دستکاری زدی میدی 180؟؟؟؟واقعا جالبه

rezasniper2012
June 21st, 2013, 09:22
واقعا جالبه/خود نویسنده این اسکریپت کد نویسی اصلی این وزن اصلاح شده رو با اطمینان میده صد تومن شما دستکاری زدی میدی 180؟؟؟؟واقعا جالبه
حتی به خودشون زحمت تغییرشم ندادن :)) :-|

arash.rmelody
June 21st, 2013, 16:32
برای ماژول خبرنامه فریر این ها باید چی باشند ؟

میزبان ایمیل سیستم:
پورت ایمیل سیستم:

pargraphic
June 21st, 2013, 20:59
برای ماژول خبرنامه فریر این ها باید چی باشند ؟

میزبان ایمیل سیستم:
پورت ایمیل سیستم:

تنظیمات ایمیل سرور شما .
که سرور جیمیل یا یاهو یا اختصاصی شما ، فرق می کنه ، که می توانید incoming server و port را از مدیر سرور خود دریافت نمایید .
البته اگر سیستم مدیریت ایمیل استفاده می کنید هنگام ثبت ایمیل به راحتی تمامی مشخصات را دریافت خواهید نمود .

poorya37
June 22nd, 2013, 12:10
با سلام به دوستان عزیز
چطور میشه تو فریر هنگام انتخاب محصول توضیحاتی در مورد اون هم نمایش داده بشه؟

cdcenterahmadi
June 22nd, 2013, 16:31
سلام
مشکل من اینه که وقتی مشتری درخواست خرید کارت رو میده ولی پرداخت انجام نمیده کارت از توی فروشگاه کم میشه ولی توی پنل مدیریت زده قابل فروش. مثلا اگر یک کارت رو ادد کرده باشیم و مشتری درخواست خرید بزنه و خرید انجام نده و صفحه پرداخت رو ببنده موجودی فروشگاه صفر میشه ولی تو پنل مدیریتی اون محصول موجوده و قابل فروش
ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی و کمک کنند
با تشکر

hoka
June 22nd, 2013, 16:49
سلام
مشکل من اینه که وقتی مشتری درخواست خرید کارت رو میده ولی پرداخت انجام نمیده کارت از توی فروشگاه کم میشه ولی توی پنل مدیریت زده قابل فروش. مثلا اگر یک کارت رو ادد کرده باشیم و مشتری درخواست خرید بزنه و خرید انجام نده و صفحه پرداخت رو ببنده موجودی فروشگاه صفر میشه ولی تو پنل مدیریتی اون محصول موجوده و قابل فروش
ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی و کمک کنند
با تشکر
20 دقیقه صبر کنید کارت آزاد میشه . این سیستم رزرو کارت هست

poorya37
June 23rd, 2013, 12:35
با سلام به دوستان عزیز
چطور میشه تو فریر هنگام انتخاب محصول توضیحاتی در مورد اون هم نمایش داده بشه؟
دوستان لطفا کمک کنید. خیلی بهش نیاز دارم.

mo_mohit1
June 23rd, 2013, 16:06
دوستان لطفا کمک کنید. خیلی بهش نیاز دارم.

کسی کمکت نمیکنه چون دقیقا معلوم نیس چی میخاین اگر منظورتون تو باکس انتخابه توی تنظیمات
توضیحات باکس انتخاب اپراتور:

رو تغییر بدین

mohsen1771
June 23rd, 2013, 21:54
سلام تو اسکریپ من رمزو میزنم وارد نمیشه نمیدونم هک کردن چی شده میزنم اطلاعات وارد نمیشه کمکم کنید ..

pargraphic
June 23rd, 2013, 22:12
کسی می تونه فایل gateway.php را ویرایش کنه و هنگامی که می خواددستور بگیره سفحه سفید نباشه و بنویسه درحال انتقال به بانک ؟

mohsen1771
June 23rd, 2013, 22:19
سلام تو اسکریپ من رمزو میزنم وارد نمیشه نمیدونم هک کردن چی شده میزنم اطلاعات وارد نمیشه کمکم کنید ..

m.hoseynpur
June 23rd, 2013, 22:22
کسی می تونه فایل gateway.php را ویرایش کنه و هنگامی که می خواددستور بگیره سفحه سفید نباشه و بنویسه درحال انتقال به بانک ؟

بنده با دریافت هزینه انجام میدم

rezasniper2012
June 24th, 2013, 00:08

از دیتابیس رمز رو بگیرین خوب ! جاشو دقیق یادم نیست اگه پیدا نکردین بگین یه سرچ بزنم !

rezasniper2012
June 24th, 2013, 00:10
فایل مال همین اسکریپ هست ؟ لینک سایت رو بدین ببینم مشکلش چیه , به احتمال زیاد لینک ثبت شده در فایل و لینک سایت و آدرسی که که در درگاه واسط ثبت کردین یکی نیستن

kianesfahan
June 24th, 2013, 02:55
دوستان لطفا تایپیک زیر را هم پاسخ دهید .

http://www.webhostingtalk.ir/f42/84033/

poorya37
June 24th, 2013, 03:12
کسی کمکت نمیکنه چون دقیقا معلوم نیس چی میخاین اگر منظورتون تو باکس انتخابه توی تنظیمات

رو تغییر بدین
میخام پس از انتخاب هر محصول تو یک باکس جداگانه در موردش توضیحاتی نمایش داده بشه، چون اگه بخوام این توضیحات رو تو عنوان محصول بنویسم خیلی شلوغ میشه!
دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید.

poorya37
June 24th, 2013, 03:16

رو تغییر بدین

میخام هنگام انتخاب هر محصول تو یک باکس جداگانه در موردش توضیحاتی نمایش داده بشه، چون اگه بخوام این توضیحات رو تو عنوان محصول بنویسم خیلی شلوغ میشه!

rezasniper2012
June 24th, 2013, 11:34
میخام هنگام انتخاب هر محصول تو یک باکس جداگانه در موردش توضیحاتی نمایش داده بشه، چون اگه بخوام این توضیحات رو تو عنوان محصول بنویسم خیلی شلوغ میشه!
خوب در زمان ثبت محصول جدید به کادر با نام توضیحات وجدود داره دیگه ! هرچی تو اون کادر بنویسی وقتی مشتری محصول موردنظر رو انتخاب کنه توضیحاتشو میتونه بالای کادر تعداد ببینه

40gz
June 24th, 2013, 12:27
سلام دوستان من اسکریپت رو نصب کردم حالا شارژ برای فروش از کجا تهیه کنم و چجوری روی سایتم قرار بدم لطفا راهنمایی کنید

m.hoseynpur
June 24th, 2013, 12:30
سلام دوستان من اسکریپت رو نصب کردم حالا شارژ برای فروش از کجا تهیه کنم و چجوری روی سایتم قرار بدم لطفا راهنمایی کنید

برای کارت شارژ با قیمت عالی براتون پخ کردم

visacart
June 24th, 2013, 22:15
برای کارت شارژ با قیمت عالی براتون پخ کردم

از اين آقا خريد نكنيد. كلاهبرداري هستند با نام محمود خرسند چهارده. اگر خواستيد سابقشون رو ببينيد در گوگل جستجو كنيد.

reza6577
June 24th, 2013, 22:53

سلام دوست عزیز
بنده با سه سال فروش شارژ ایرانسل و همراه اول میتونم شارژ بهتون بدم
خواستید در خدمتم -

1+2
June 25th, 2013, 00:20
سلام
من اومدم هاستمو تغییر دادم
الان دیتا رو ایمپورت کردم رو هاستم دیدم تمام نوشته های فارسیه مدیریت و تمام نوشته های فارسی داخل سایتم همشون به همریختن یعنی خط خرچنگ غورباغه ای شده
نمیدونم متوجه میشید یا نه
کلا هرچی فارسی نوشته شده بود تو مدیریت فریر و سایتم همه به هم ریختن
باید چیکار کرد ؟ چند بار دیتا رو پاک کرد از نو ریختم اما تاثیر نداشت
خیلی حیاطیه کمک کنید

1+2
June 25th, 2013, 00:42
کمممممممممک
فقظ صفحه اول اینجوری میشه
index مشکل داره ؟
تا الان رو اونیکی هاست مشکلی نداشت اصلا

reza6577
June 25th, 2013, 01:14
سلام
من اومدم هاستمو تغییر دادم
الان دیتا رو ایمپورت کردم رو هاستم دیدم تمام نوشته های فارسیه مدیریت و تمام نوشته های فارسی داخل سایتم همشون به همریختن یعنی خط خرچنگ غورباغه ای شده
نمیدونم متوجه میشید یا نه
کلا هرچی فارسی نوشته شده بود تو مدیریت فریر و سایتم همه به هم ریختن
باید چیکار کرد ؟ چند بار دیتا رو پاک کرد از نو ریختم اما تاثیر نداشت
خیلی حیاطیه کمک کنید

سلام
دوست عزیز شما کارت شارژ اضافه کردید به دیتا بیس
فرمتش رو رعایت نکردید
شارژهایی که لود سایت کردید رو پاک کنید درست میشه
خبرشو بدید

1+2
June 25th, 2013, 01:29
منظورت card هستش ؟
برم تو دیتابیس card رو پاک کنم ؟
من چیزی اضافه نکردم از وقتی اینو ایمپورت کردم دیدم این شکلی شده دیگه کاری نکردم

MasoudDehestani
June 25th, 2013, 18:49
با سلام من همه چیزش رو نصب کردم ولی الان نمیدونم چجوری باید بهش شماره کارتم رو بدم تا قیمت کارتها به اون واریز بشه ممنونم میشم راهنماییم کنید

mkh1372
June 25th, 2013, 18:51
با سلام من همه چیزش رو نصب کردم ولی الان نمیدونم چجوری باید بهش شماره کارتم رو بدم تا قیمت کارتها به اون واریز بشه ممنونم میشم راهنماییم کنید

ها چی ؟
یعنی میخوای مستقیم واریز بشه به عابر بانک؟؟؟؟8-|

MasoudDehestani
June 25th, 2013, 19:04
آره

mkh1372
June 25th, 2013, 19:10
آره

میگم تو یکاری کن برو بخواب این طور که معلومه اصلا این کارارو نکردی تا حالا
اگه زحمتی نیست اول ی درگاه پرداخت تهیه کن مثل پارس پال ، جهان پی و...
بعد که کارت فروش رفت میتونی به اون سایتی که ازش درگاه گرفتی بگی پول واریز کنن به حسابت
یا میتونی از درگاه خود بانک ملت ، ملی و... استفاده کنی که مستقیما بره به حسابت

اینم سایت واسه درخواست درگاه بانک ملت به پرداخت ملت | ارائه دهنده خدمات و راه حلهای پرداخت الکترونیک (http://www.behpardakht.com/)

boyi
June 27th, 2013, 09:13
سلام
از دیروز که میخوام وارد قسمت مدیریت سایتم بشم بعد از وازد کزدن نام کاربری و کلمه عبور مدیریت این پیغام رو میده.
Forbidden

You don't have permission to access /back/login.php on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

کلا هر اسکریپتی رو سایت که یوزر و کلمه عبور مدیریت می زنم مشکل خورده.
من یک سال هست از این اسکریپت استفاده می کنم تا حالا اینجوری نشده بود.
کلا از سایت خرید هم نمیشه کرد فکر کنم ارتباط سایت با دیتابیس قطع شده.
لطفا راهنمایی فرمایید.

mo_mohit1
June 27th, 2013, 10:29
سلام
از دیروز که میخوام وارد قسمت مدیریت سایتم بشم بعد از وازد کزدن نام کاربری و کلمه عبور مدیریت این پیغام رو میده.
Forbidden

You don't have permission to access /back/login.php on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

کلا هر اسکریپتی رو سایت که یوزر و کلمه عبور مدیریت می زنم مشکل خورده.
من یک سال هست از این اسکریپت استفاده می کنم تا حالا اینجوری نشده بود.
کلا از سایت خرید هم نمیشه کرد فکر کنم ارتباط سایت با دیتابیس قطع شده.
لطفا راهنمایی فرمایید.

این ارور بیش تر در دایرکت ادمین هست/.اول از صحت نصب و موجود بودن فایل ها مطمئن بشید اگر نشد و تمام اسکریپت ها این مشکل رو دارن صد درصد از هاست شماست

boyi
June 27th, 2013, 11:16
این ارور بیش تر در دایرکت ادمین هست/.اول از صحت نصب و موجود بودن فایل ها مطمئن بشید اگر نشد و تمام اسکریپت ها این مشکل رو دارن صد درصد از هاست شماست

بله فکر کنم مشکل از هاست بود. به پشتیبانی هاست ایمیل زدم ولی قبل از اینکه جواب بیاد مشکل حل شد.

mkh1372
June 27th, 2013, 11:45
فک کنم ترسیدن=d>

sos77
June 28th, 2013, 02:48
سلام

بچه يه مشكل كسي تو سايتم كارت شارژ رو انتخاب ميكنه و برا پرداخت اقدام ميكنه وقتوي تو هر مرحله اي از پرداخت يه مشكل رو بر رو ميشه كه پراخت انجام نميشه كارت شارژ براي خريدار ارسال نميشه ( تا اينجا اوكي ). اما بعدش از ديگه اون كارت رو ديگه سيستم نميفروشه در حالي كه تو پنل زده ( قابل فروش و نمايش ). مشكل از چيه؟؟ خواهشا كمكم كنين

loox2music
June 28th, 2013, 03:33
سلام من یه فروشگاه نصب کردم هر درگاهی از هر سایتی از هر بانکی میگیرم ارور های مخلتف میده مشکل از چیه؟

boyi
June 28th, 2013, 08:01
سلام

بچه يه مشكل كسي تو سايتم كارت شارژ رو انتخاب ميكنه و برا پرداخت اقدام ميكنه وقتوي تو هر مرحله اي از پرداخت يه مشكل رو بر رو ميشه كه پراخت انجام نميشه كارت شارژ براي خريدار ارسال نميشه ( تا اينجا اوكي ). اما بعدش از ديگه اون كارت رو ديگه سيستم نميفروشه در حالي كه تو پنل زده ( قابل فروش و نمايش ). مشكل از چيه؟؟ خواهشا كمكم كنين

هر کارت بعد از خرید ناموفق تا 20 دقیقه رزرو هست و بعد آزاد می شه.

rsl
June 28th, 2013, 14:21
این سوال در صفحه 45 بود و کسی پاسخ نداده بود ، الان من هم همین مشکل رو دارم ، دوستان لطفا کمک کنید .

دوستان چه امکاناتی برای نصب لازم داره؟
من هرکاری میکنم اصلا نصب نمیشه و صفحه سفید میاد
بعد ازینکه پوشه نصب رو صدا میکنم و آخرش نصب رو میزنم مینویسه Cant open file کنترول پنل کلوکسو.

ممنون از دوستان .
اگر هم خود دوست عزیزمون نویسنده اسکریپت راهنمایی کنند دیگه نور علی نور

loox2music
June 28th, 2013, 14:41
ترخدا یکی کمکم کنه خیلی واجبه سوالم اینه:

من یه فروشگاه نصب کردم هر درگاهی از هر سایتی از هر بانکی میگیرم ارور های مخلتف میده مشکل از چیه؟

TaryanaGroup
June 28th, 2013, 14:43
ترخدا یکی کمکم کنه خیلی واجبه سوالم اینه:

من یه فروشگاه نصب کردم هر درگاهی از هر سایتی از هر بانکی میگیرم ارور های مخلتف میده مشکل از چیه؟

چه اروری دریافت می کنید؟

downloaddl
June 28th, 2013, 14:44
آیا امکان این که اکانت ی ای پی با این اسکریپت بشه فروخت هست ؟
ماژولی هست که بهشه اسکریپت persian download vIP رو به freer وصل کرد؟

poorya37
June 28th, 2013, 18:26
خوب در زمان ثبت محصول جدید به کادر با نام توضیحات وجدود داره دیگه ! هرچی تو اون کادر بنویسی وقتی مشتری محصول موردنظر رو انتخاب کنه توضیحاتشو میتونه بالای کادر تعداد ببینه
دوست خوبم قیلد توضیحات همانطور که در خود کنترل پنل فریر هم توضیح داده شده پس از خرید و در هنگام تحویل نمایش داده می شود و نه در هنگام انتخاب محصول!
من میخواهم در هنگام انتخاب محصول توضیحات مرتبط با آن نمایش داده شود
مثلا: قیمت اصلی 10000 تومان، خرید با ده درصد تخفیف ویژه: 9000 تومان
دوستان دیگر لطفا راهنمایی کنید

loox2music
June 28th, 2013, 22:13
چه اروری دریافت می کنید؟

مثلا پرداخت ناموفق و یا کد api اشتباه است ولی در صورتی که مه را درست زدم

caspiannets
June 28th, 2013, 22:31
سلام دوستان من امروز که می خواستم از phpmyadmin از دیتابیس فرر بک آب بگیرم متاسفانه دیدم که به هم میریزه و نمیتونم دیگه جای دیگه ای ایمپورت کنم و زبان فارسیش به هم میریزه قبلا اینجوری نبود کسی می تونه کمکم کنه ؟

rezasniper2012
June 28th, 2013, 22:49
سلام دوستان من امروز که می خواستم از phpmyadmin از دیتابیس فرر بک آب بگیرم متاسفانه دیدم که به هم میریزه و نمیتونم دیگه جای دیگه ای ایمپورت کنم و زبان فارسیش به هم میریزه قبلا اینجوری نبود کسی می تونه کمکم کنه ؟
چرا قبلا هم همینجوری بود ! البته فقط قسمت کارت ها به هم میریزه , از دوستان اگه کسی راهی بلده لطفا راهنمایی کنه

GraphX
June 28th, 2013, 23:49
دوستان من این اسکریپتو نصب کردم محصولات رو هم وارد کردم اما داخل صفحه اصلی ، دکمه های رادیویی که برای انتخاب محصول هست غثر فعاله
مشکل از چیه؟

caspiannets
June 29th, 2013, 00:20
نه اینجوری نبود میگم البته هاستمو که تغییر دادم اینج.ری شده

shahintoa
June 30th, 2013, 13:55
دوستان لطفا کمکم کنید

از چند تا سایت تا الان درگاه گرفتم ولی همشون ارور کد اشتباه است میده
اینم اخرین درگاه از payline
اشتراک ویژه دانلود PersianMovie (http://pmvip.ir)

majidamiri
June 30th, 2013, 14:27
دوستان من این اسکریپتو نصب کردم محصولات رو هم وارد کردم اما داخل صفحه اصلی ، دکمه های رادیویی که برای انتخاب محصول هست غثر فعاله
مشکل از چیه؟

باید کارت هم برای هر محصول تعریف کنید !!

GraphX
June 30th, 2013, 17:48
باید کارت هم برای هر محصول تعریف کنید !!

من واسه فروش یه سری محصول نا محدود و یکسان می خوام استفاده کنم با این حساب باید هر دفعه یه تعداد کارت اضافه کنم ؟

hoka
June 30th, 2013, 20:51
من واسه فروش یه سری محصول نا محدود و یکسان می خوام استفاده کنم با این حساب باید هر دفعه یه تعداد کارت اضافه کنم ؟

بله . میتونید توی یک فایل تکس کپی کنید اون کارت رو و آپلود کنید

GraphX
June 30th, 2013, 21:04
بله . میتونید توی یک فایل تکس کپی کنید اون کارت رو و آپلود کنید

سپاسگزارم

downloaddl
June 30th, 2013, 22:11
مرسی از این که به پست من هم توجه کردین

poorya37
July 1st, 2013, 00:53
با سلام خدمت دوستان عزیز و حرفه ای برای نمایش توضیحات در مورد هر محصول (هنگام انتخاب و قبل از فرآیند خرید) چیکار باید کرد؟ کسی میدونه؟ تو مشخصات محصول یه قسمت هست برای آپلود عکس، من عکس هم آپلود کردم، چرا نمایش داده نمیشه؟ خیلی بهش نیاز دارم لطفا کمک کنید.

mandasan
July 1st, 2013, 03:50
سلام
آقا ما هرجا نگاه کردیم هیشکه نگفته چه جوری تنظیم کنیم که اطلاعات خرید به ایمیل خریدار ارسال بشه
ینی نفهمیدم این تنظیمات ایمیل هاست رو کجای این اسکریپت باید وارد کنم ؟
حتی توی تنظیمات ایمیل محصول اطلاعات رو وارد کردم اما چیزی ارسال نمیشه.
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه چجوری هست این.

ParsNetwork
July 1st, 2013, 05:48
سلام
آقا ما هرجا نگاه کردیم هیشکه نگفته چه جوری تنظیم کنیم که اطلاعات خرید به ایمیل خریدار ارسال بشه
ینی نفهمیدم این تنظیمات ایمیل هاست رو کجای این اسکریپت باید وارد کنم ؟
حتی توی تنظیمات ایمیل محصول اطلاعات رو وارد کردم اما چیزی ارسال نمیشه.
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه چجوری هست این.

مگه میشه برا من مشکلی نبود احتمالا یه جا دارید اشتباه می کنید

poorya37
July 1st, 2013, 12:07
دوستان عزیز چطور میشه به فریر صفحاتی اضافه کرد؟ و تو صفحه اصلی بهشو لینک داد؟ مثلا صفحه ای در مورد راهنمای خرید.

mandasan
July 1st, 2013, 13:06
مگه میشه برا من مشکلی نبود احتمالا یه جا دارید اشتباه می کنید
بله متسفانه یکی از حرف های ایمیل جا افتیده بود که وقتی خرید انجام میدادی میگفت Invalid Address. با تشکر :)

poorya37
July 1st, 2013, 13:31
من میخوام تو فریر یه سری تعییرات اعمال بشه
1- اضافه کردن فیلد نام به اطلاعات تماس
2- اضافه کردن توضیحات هنگام انتخاب محصول و یا نمایش عکس
3- اضافه کردن دو صفحه به فریر مثلا راهنمای خرید و ...
هزینه اش رو هم تقدیم تون میکنم
لطفا دوستانی که می تونند پیام خصوصی بدن یا آف بذارن.
با تشکر.

poorya37
July 1st, 2013, 21:13
من میخوام تو فریر یه سری تعییرات اعمال بشه
1- اضافه کردن فیلد نام به اطلاعات تماس
2- اضافه کردن توضیحات هنگام انتخاب محصول و یا نمایش عکس
3- اضافه کردن دو صفحه به فریر مثلا راهنمای خرید و ...
هزینه اش رو هم تقدیم تون میکنم
لطفا دوستانی که می تونند پیام خصوصی بدن یا آف بذارن.
با تشکر.
این تاپیک نزدیک 300 صفحه شده! واقعا کسی نیست این پروژه رو انجام بده!؟

worldforex
July 2nd, 2013, 00:59
سلام دوستان
من تازه فریر رو نصب کردم اما همچین اروری میده
Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(../install) is not within the allowed path(s): (/home/abmarket/public_html/anti:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp) in /home/abmarket/public_html/anti/include/prepare.php on line 52
کسی میدونه مشکل چی هست؟
کاش یک فایل آموزش هم داشت.....
اینم آدرس سایتم
فروشگاه اينترنتي لایسنس لایق (http://anti.lyg.ir/index.php)

m.lover
July 2nd, 2013, 11:32
دوستان من اینو نصب کردم ولی وقتی روی پرداخت کلیک میکنی وارد صفحه پرداخت بانک نمیشه
اینم آدرس
فروش اينترنتي (http://sorient.topha.net/virtual_freer_v1.57/)

poorya37
July 2nd, 2013, 12:33
دوستان من اینو نصب کردم ولی وقتی روی پرداخت کلیک میکنی وارد صفحه پرداخت بانک نمیشه
اینم آدرس
فروش اينترنتي (http://sorient.topha.net/virtual_freer_v1.57/)
شما باید اطلاعات پذیرنده رو در ماژول بانک ها وارد کنید.
از ملت و سامان درگاه گرفتین؟

m.lover
July 2nd, 2013, 13:28
مال زرین پال دارم
فکر کنم باید داخلش شماره حسابی رو که داده وارد کنم
چون تو یه سایت دیگه ای که دارم شماره حساب زدم اینجا یه چیزی دیگه نوشته نمیدونم چیه و چیو باید وارد کنم
شماره حساب رو هم که میزنم اصلا اتفاقی نمیفته رو پرداخت که کلیک میکنم

TakFarsCom
July 2nd, 2013, 14:19
این سیستم های همکاری در فروش تو فریر که یه عده دارن ... قضیه اش چیه ؟برنامه جداست ؟ماژول ؟رایگانش هست ؟چنده ؟

poorya37
July 2nd, 2013, 23:28
دوستان عزیزم اگه بخوام دو صفحه به فریر اضافه کنم باید چیکار کنم؟ مثلا در مورد راهنمای خرید و ... یه صفحه جداگانه داشته باشم؟

safeith
July 2nd, 2013, 23:54
اسکریپت فوق العاده خوبی بود من تست کردم و برای فروش در یک دو سه آپدیت (http://123update.ir) استفاده می کنم و فوق العاده است

p_s_f
July 3rd, 2013, 17:27
دوستان کسی این ماژول رو داره
- ماژول ايميل محصول
با قابليت
ارسال اطلاعات خرید به ایمیل کاربر و هم فروشنده يا مديريت سايت ‌
به روز شد

من داشتم اما گم کردم

mkh1372
July 3rd, 2013, 17:40
دوستان کسی این ماژول رو داره
- ماژول ايميل محصول
با قابليت
ارسال اطلاعات خرید به ایمیل کاربر و هم فروشنده يا مديريت سايت ‌
به روز شد

من داشتم اما گم کردم

بفرمایید اینم ماژول

40gz
July 3rd, 2013, 21:05
سلام دوستان شارژ برای فروش از کجا باید تهیه کرد؟

loox2music
July 4th, 2013, 01:37
با سلام یه قالب شیک و زیبای فیریر با گرافیک عالی و فوق العاده شیک با قیمت مناسب به فروش میرسد

دموی قالب : http://shop-s*o*c*k*s*makers.org/
برای دیدن سایت ستاره ها را بردارید (فقط ستاره ها)
برای دیدن گرافیک و کیفیت قالب از سایت خریداری کنید ولی پرداخت نکنید تا مراحل خرید را به صورت زیبا مشاهده کنید

آیدی یاهو : vaghei_mit

mkh1372
July 4th, 2013, 07:40
با سلام یه قالب شیک و زیبای فیریر با گرافیک عالی و فوق العاده شیک با قیمت مناسب به فروش میرسد

دموی قالب : http://shop-s*o*c*k*s*makers.org/
برای دیدن سایت ستاره ها را بردارید (فقط ستاره ها)
برای دیدن گرافیک و کیفیت قالب از سایت خریداری کنید ولی پرداخت نکنید تا مراحل خرید را به صورت زیبا مشاهده کنید

آیدی یاهو : vaghei_mit

سلام شرمنده ولی این قالب و دوستان واسه دانلود گذاشتن
http://www.famo.ir/9467/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B3%D8%A7%DA%A9%D8%B3-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%DB%8C/

2death
July 4th, 2013, 11:26
سلام دوستان
چندتا سوال داشتم از دوستانی که توی این زمینه فعالیت کردن و چون قصد دارم صد درصد شروع به کار بکنم این موارد برام مهم هستند
1. تفاوت سود اینکه خودمون برای فروش دست به کار بشیم یا اینکه از شرکت هایی مثل یارانمهر نمایندگی بگیریم تا چه میزانی می تونه باشه ؟
برای مثال شرکت رایانمهر برای شارژ های 1000 ، 2000 ، 5000 ، 10000 و 20000 تومانی به ترتیب 20 ، 40 ، 100 ، 200 و 400 تومان پورسانت از فروش هر شارژ به فروشنده میده. این میزان اگر خودمون دست به کار بشیم چه مقدار می تونه باشه ؟

2.برای راه اندازی سرویس تاپ آپ چه اقداماتی باید انجام داد ؟

3. فایل های csv به چه شکلی کار می کنند ؟ یعنی با آپلود یک فایل csv میشه هزاران شارژ رو به صورت دسته بندی شده و آماده در سایت قرار داد ؟

caspiannets
July 4th, 2013, 11:49
1- فایده ای نداره خودت بگیر
2- به هر کسی دیگه تاپ آپ نمیدن حتی شرکتی
3-امکانش نیست

2death
July 5th, 2013, 13:17
1- فایده ای نداره خودت بگیر
2- به هر کسی دیگه تاپ آپ نمیدن حتی شرکتی
3-امکانش نیست

ممنونم از پاسخ شما . اما ای کاش یکم مفصل تر بود
1. اگر فایده ای نداره در چه حدی به صرفه تره که خودم راه بندازم ؟ چون دردسر رایانمهر کمتره
2. منظورم این بود که ماژول خاصی داره ؟ که باید تهیه کنم ؟
3. پس فروشگاه هایی که فروش انبوه شارژ دارن یعنی میشینن دونه دونه وارد می کنن ؟!

m.lover
July 5th, 2013, 18:09
دوستان تو مرحله پرداخت از درگاه payline آخرش که میخواد برگرده به سایت یه ارور بهم میده در صورتی که تراکنش انجام میشه و مبلغ واریز میشه
این ارور رو میده
The requested URL /callback.php?gateway=payline was not found on this server.
باید چیکار کنم؟

mkh1372
July 6th, 2013, 08:29
دوستان تو مرحله پرداخت از درگاه payline آخرش که میخواد برگرده به سایت یه ارور بهم میده در صورتی که تراکنش انجام میشه و مبلغ واریز میشه
این ارور رو میده
The requested URL /callback.php?gateway=payline was not found on this server.
باید چیکار کنم؟

سلام شما ادرس اسکریپت اشتباه دادین

http://tecsara.ir/
اسکریپت رو تو شاخه
http://tecsara.ir/pay/ نصب کردین و باید همون ادرس بهش میدادین
فایل configuration.php تو پوشه include رو باز کنین و '
url' => 'http://tecsara.ir/' رو به این تغییر بدین
url' => 'http://tecsara.ir/pay/'
بعد باید اینم درست کنی
'path' => 'کاری نداشته باش/public_html/pay/' ,
فک کنم همین باشه مشکل شما

2death
July 6th, 2013, 08:41
دوستان منو لطفا یکی راهنمایی کنه . فقط منتظر جواب این سه سوالم که کارمو شروع کنم.

masterphp
July 6th, 2013, 16:05
ممنونم از پاسخ شما . اما ای کاش یکم مفصل تر بود
1. اگر فایده ای نداره در چه حدی به صرفه تره که خودم راه بندازم ؟ چون دردسر رایانمهر کمتره
2. منظورم این بود که ماژول خاصی داره ؟ که باید تهیه کنم ؟
3. پس فروشگاه هایی که فروش انبوه شارژ دارن یعنی میشینن دونه دونه وارد می کنن ؟!

1- اگر شما خودتون شارژ رو بخرین برای شارژ 2 هزار تومنی که رایانمهر 40 تومن سود میده شما 120 تومن سود دریافت میکنید
2- اطلاعی ندارم
3- بله میشه شما کد های شارژ رو در یک فایل تکس یا اکسل وارد میکنید و با آپلود کردن در اسکریپت فریر میتونید به صورت تعداد بالا کارت وارد کنید

masterphp
July 6th, 2013, 16:12
فایل خارج کردن شماره های مشتریال از اسکریپت همراه با سامانه خریداری شده از ما به کاربر به صورت رایکان داده میشود

2death
July 6th, 2013, 17:24
ممنونم ار مستر پی اچ پی عزیز برای پاسخ مفید . دوستان من همه ی کارهام انجام شده فقط میمونه اینکه سرویس تاپ آپ (شارژ مستقیم ) رو چه جوری باید تهیه کرد. اگر کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه و اینکه آیا کسی رو سراغ دارید یا توی این انجمن کسی هست که شارژ به صورت فایل csv با بهترین قیمت عرضه کنه ؟

medianet
July 6th, 2013, 19:12
سلام دوستان شارژ برای فروش از کجا باید تهیه کرد؟

با شرکت رایانمهر تماس بگیرین

medianet
July 6th, 2013, 19:13
ممنونم ار مستر پی اچ پی عزیز برای پاسخ مفید . دوستان من همه ی کارهام انجام شده فقط میمونه اینکه سرویس تاپ آپ (شارژ مستقیم ) رو چه جوری باید تهیه کرد. اگر کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه و اینکه آیا کسی رو سراغ دارید یا توی این انجمن کسی هست که شارژ به صورت فایل csv با بهترین قیمت عرضه کنه ؟

مهندس فکر کنم در این فروشگاه ساز های کارت شارژ فقط رایانمهر ارائه میده (تاپ آپ )

meisam2
July 7th, 2013, 15:56
یه مشکلی پیدا کردم وقتی گزینه اعتبارسنجی شماره تماس و ایمیل خریدار تیک نداره هر کسی برای خرید ایمیلشو مینویسه در قسمت ایمیل خریدار بدون مشکل
خرید انجام میشه ولی در صفحه ای که میاد اینو مینویسه:
Invalid address: Example : YourEmail@Yahoo.com
و وقتی گزینه اعتبارسنجی شماره تماس و ایمیل خریدار رو تیک میزنم موقعی که ایمیلی رو وارد میکنم مینویسه ایمیل مورد نظر نا معتبر میباشد چه یاهو چه جیمیل
چی کار باید کرد؟؟؟

2death
July 7th, 2013, 17:49
مهندس فکر کنم در این فروشگاه ساز های کارت شارژ فقط رایانمهر ارائه میده (تاپ آپ )

یعنی شما می گید که اگر از یارانمهر هم نمایندگی نخرم برای اسکریپت فریر می تونم ازشون تاپ آپ بگیرم ؟

yasser1362
July 7th, 2013, 21:28
با سلام به همه عزیزان
من اسکریپ رو نصب کردم و تنظیمات رو انجام دادم ولی تو قسمت یوزر کارتهارو نمایش نمیده .
دسته هارو نمایش میده ولی زیر دسته ها رو نمایش نمیده . لطفا اگه کسی میدونه باید چکار کنم بگه
با تشکر یاسر نیساری
توی آدرس زیر نصبش کردم
sharj.payamsazan.com

dalili_s
July 8th, 2013, 21:57
کسی google analytics رو روی فریر گذاشته؟
من تگ های مربوط به اسمارتی رو ه ماستفاده کردم اما نشد اگه کسی تجربه ای داره بگه

AbnusServer.Com
July 9th, 2013, 15:33
سلام
کسی از اسکریپت AutoAccount استفاده کرده ؟

Auto Account - خانه (http://autoaccount.asia/)

mkh1372
July 9th, 2013, 17:59
سلام
کسی از اسکریپت AutoAccount استفاده کرده ؟

Auto Account - خانه (http://autoaccount.asia/)

emy742
July 9th, 2013, 20:44
من اسکریپت رو نصب کردم راحت هم نصب شد اما سایت خیلی بد بالا میاد فایلها رو دوباره هم آپلود کردم. دلیلش چی هست؟ فروشگاه کافه دانلود (http://vip.coffeedownload.ir/)

siingle_boy
July 9th, 2013, 21:06
من نصبیدیم میزنم پرداخت بشه وقتی میخواد وصل بشه به سایت خطا میده
فروش اکانت نود 32 (http://www.up-32.tk/buy/)

SAJJADSAA
July 10th, 2013, 05:40
ماژلت خرابه یا مرچنتت درست نیست یا مسیر نصبو اشتباه وارد کردی یا تو فایل قالبت کالبک وجو نداره
یا حق

farshid142
July 10th, 2013, 07:54
سلام خسته نباشید

ببخشید من یه مشکل دارم

وقتی مثلا انتخاب میکنم شارژ ایرانسل بعدش مثلا مینویسه شارژ 1000 یا 2000 , چرا تیک نمیخوره تا شارژ انتخاب بشه؟

میشه راهنماییم کنید؟

و یک سوال دیگه چرا ماژول بانک ملی براش نساختین؟آیا امکانش هست برام بسازید؟

silentoff
July 10th, 2013, 16:35
سلام دوستان ممنون میشم یکی از استادان راهنمایی کنن مرسی

اول اینکه اسکریپت رو نصب کردم و همه چیش اوکی هست فقط توی فیلد های کارت هام که چیزی می نویسم موقع پرداخت و callback فقط دو تا شناسه پرداخت 1 و 2 رو نشون میده و چیزی از فیلد ها نشون نمیده
دوم من الان دو تا فیلد به اطلاعتات تماس مشتری اضافه کردم که می خوام موقع خرید کارت ها توی پنل مدیریت پوزر که پرداخت کردهخ اطلاعت رو تو پنل مدیریت به من نشون بده که نشون نمیده و فقط چیز های فبلی رو نشون میده مثل ایمیل و موبایل و دو تا شناسه پرداخت .نیاز به دستکاری فایل ها هست ممنون میشم بگین دستوراتشون چی هست

فروشگاه اینترنتی مکس شارژ (http://www.maxcharge-shop.tk)

farshid142
July 10th, 2013, 19:08
چراکسی جواب نمیده؟!!!

mo_mohit1
July 11th, 2013, 00:43
سلام خسته نباشید

ببخشید من یه مشکل دارم

وقتی مثلا انتخاب میکنم شارژ ایرانسل بعدش مثلا مینویسه شارژ 1000 یا 2000 , چرا تیک نمیخوره تا شارژ انتخاب بشه؟

میشه راهنماییم کنید؟

و یک سوال دیگه چرا ماژول بانک ملی براش نساختین؟آیا امکانش هست برام بسازید؟
دوست عزیز این سیستم فروش شارز اتوماتیک نیست که شما یه محصول بنام شارز ایرانسل 1000 تومنی بسازی بعاد خودش شارژ کنه(کمی تحقیق قبلش بد نبود)
این سیستم باید دسته ها رو (ایرانسل و همراه اول) تعریف کنید و بعدش برا هر کدوم محصول بزاری مثلا 1000 تومانی و 2000 تومانی ایرانسل و بعد اینا غیر فعال هستن و باید بری داخل کارت ها و برای هر محصول کارت به صورت دستی وارد کنید/(یعنی شما شارز از جای دیگه میخرید کدشو داخل سیستم میزنی)
{کلا برای شارز استفاده نمیشه دوستان بحث نکنید/اونا اسکریپتای دیگس و تاپیک جدا داره اینجا بحث نشه)

چراکسی جواب نمیده؟!!!

کسی وظیفه پاسخگویی نداره /

farshid142
July 11th, 2013, 06:36
2 تغییر میخاستم انجام بدم در این اسکریپت

1-اونجایی که تعداد شارژ میشه انتخاب کرد بردارم

2- من چطور میتونم بجای بانک کاری کنم که سفارش به ادرس ایمیلم ارسال بشه؟یعنی بجای بانک به ایمیلم ارسال بشه

nasserm
July 11th, 2013, 18:16
سلام
من virtual freero نصب کردم اما قسمت ورود به وب سایت که باید نام کاربری و پسوردو بزنم ووارد نمیشه و میگه اشتباهه در صورتی که یوزر و پسوردو درست وارد میکنم.لطفا کمکم کنید

farshid142
July 11th, 2013, 18:37
از پسورد دارای کاراکتر کمتر استفاده کنید

mo_mohit1
July 11th, 2013, 19:26
سلام
من virtual freero نصب کردم اما قسمت ورود به وب سایت که باید نام کاربری و پسوردو بزنم ووارد نمیشه و میگه اشتباهه در صورتی که یوزر و پسوردو درست وارد میکنم.لطفا کمکم کنید
دوباره نصب کنید/نشد از دیتابیس رمزوو تغیییر بدین تو همنی تاپیک و جای دیگه توضیح دادم

2 تغییر میخاستم انجام بدم در این اسکریپت

1-اونجایی که تعداد شارژ میشه انتخاب کرد بردارم

2- من چطور میتونم بجای بانک کاری کنم که سفارش به ادرس ایمیلم ارسال بشه؟یعنی بجای بانک به ایمیلم ارسال بشه
تعداد شارز رو میشه برداشت/ولی این سوال دوم رو متوجه نشدم/اگر منظورتون اینه بعد از خرید یوزر پسی که برا مشتری بره برا شما هم بیاد اینجور باید پلاگین ایمیل رو تغییر بدین که تو سایت هست

amoms
July 12th, 2013, 14:27
سلام صبح اسکریپ دانلود کردم نصب کرد م اینجوری بالا میاد آدرس http://login***shop.tk/

mkh1372
July 12th, 2013, 15:14
سلام صبح اسکریپ دانلود کردم نصب کرد م اینجوری بالا میاد آدرس http://login***shop.tk/

سلام اگه توجه کنین

http://login***shop.tk/statics/css/style.css
این فایل تو هاستتون نیست
البته این یکیش هست بقیه رو تست نکردم ببینم هست یا نیست

amoms
July 12th, 2013, 15:36
نسخه سالمشو از کجا دانلود کنم؟

mkh1372
July 12th, 2013, 15:48
نسخه سالمشو از کجا دانلود کنم؟

Virtual Freer (http://freer.ir/virtual/download.php)

amoms
July 12th, 2013, 15:52
از همونجا دانلود کردم

statics/css/style.css تو هاستم هست

Dallas1387
July 13th, 2013, 04:59
سلام تنظیمات ایمیل رو از کجا باید انجام داد ؟؟ الان بعد از خرید ایمیل نمی فرسته اطلاعات رو هیچ آپشنی هم پیدا نکردم ...

amoms
July 13th, 2013, 08:47
سلام کسی نیست راهنمایی کنه؟
اسکریپ نصب کرد م اینجوری بالا میاد آدرس http://login***shop.tk/

mkh1372
July 13th, 2013, 11:17
سلام تنظیمات ایمیل رو از کجا باید انجام داد ؟؟ الان بعد از خرید ایمیل نمی فرسته اطلاعات رو هیچ آپشنی هم پیدا نکردم ...

سلام ماژول ایمیل رو از اینجا دریافت کنید و تو فولدر پلاگین آپلود کنین بعد از تو قسمت افزونه ها در پنل مدیریت اسکریپت تنظیمات رو انجام بدید
http://www.webhostingtalk.ir/f42/34349/index260.html#post804487

samyar55
July 13th, 2013, 11:54
با سلام خدمت دوستان
من این اسکریپت را نصب کردم و تنظیماتش رو انجام دادم. مشکلی هم باهاش ندارم. فقط میخواستم بدون چطوری میشه لوگوی خودم رو توش بذارم؟
یعنی از چه طریقی میشه لوگو گذاشت؟
به سامی شارژ خوش آمدید (http://www.sharge.somishop.com)

mkh1372
July 13th, 2013, 12:10
با سلام خدمت دوستان
من این اسکریپت را نصب کردم و تنظیماتش رو انجام دادم. مشکلی هم باهاش ندارم. فقط میخواستم بدون چطوری میشه لوگوی خودم رو توش بذارم؟
یعنی از چه طریقی میشه لوگو گذاشت؟
به سامی شارژ خوش آمدید (http://www.sharge.somishop.com)
سلام
شما در آدرس
http://www.sharge.somishop.com/templates/templates/ میتونین قالب سایت خودتون ببینین اگر هم با html اشنا باشین میتونین لوگو سایتتونو بزارین تو قالب

p_s_f
July 13th, 2013, 14:05
دوستان من میخوهم از ایمیل مشتریام که حرید کردند در فریر خروجی بگیرم حالا با فرمت txt یا...

باید چه کرد؟

mo_mohit1
July 13th, 2013, 14:09
دوستان من میخوهم از ایمیل مشتریام که حرید کردند در فریر خروجی بگیرم حالا با فرمت txt یا...

باید چه کرد؟

بنده چند ده بار تو این تاپیک توضیح دادم/اینم لینک هاش
http://www.webhostingtalk.ir/f42/34349/index167.html#post623399
http://www.webhostingtalk.ir/f10/68257/

p_s_f
July 13th, 2013, 14:50
بنده چند ده بار تو این تاپیک توضیح دادم/اینم لینک هاش
http://www.webhostingtalk.ir/f10/68257/
داداش اگه یاهو هستی بیا
اگه نه من یک مشکلی دارم

صفحه مثلا 4 یا هر صفحه میرم همون ایمیل های صفحه یک میاره
یک اررور هم بالای صفحه هست

Warning: session_start() [function.session-start (http://pay.auto***2.tk/admincp/function.session-start)]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/sharjir/public_html/pay/admincp/export.php:1) in /home/sharjir/public_html/pay/include/prepare.php on line 12

mo_mohit1
July 13th, 2013, 14:53
داداش اگه یاهو هستی بیا
اگه نه من یک مشکلی دارم

صفحه مثلا 4 یا هر صفحه میرم همون ایمیل های صفحه یک میاره
یک اررور هم بالای صفحه هست

Warning: session_start() [function.session-start (http://pay.auto***2.tk/admincp/function.session-start)]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/sharjir/public_html/pay/admincp/export.php:1) in /home/sharjir/public_html/pay/include/prepare.php on line 12

صفحه بندی دکوره////همه رو کلا توی یه صفحه بهتون نمایش میده/ارور هم رویعضی از هاستا میده که اگر وقت کردم چک میکنم ببینم مشکل کد چیه

hoka
July 13th, 2013, 21:03
کسی میدونه این اسکریپت چه پیش نیاز هایی رو نیاز داره روی سرویس php ? روی سرور مجازی با کنترل پنل کلوکسو نصب کردم صفحه سفید بالا میاد

AbnusServer.Com
July 14th, 2013, 13:16
سلام
"ماژول خرید مستقیم" چی هست و چکار می کنه ؟!

mo_mohit1
July 14th, 2013, 13:26
سلام
"ماژول خرید مستقیم" چی هست و چکار می کنه ؟!

برای مستقیم کردن خرید///کسایی که صفحه html دارن و چند تا محصول معرفی کردن وقتی روی محصول کلیک کنند مستقیم ایمیل رو میگیره و به دروازه پرداخت میره و دیگه نمیخاد دوباره محصوب رو انتخاب کنی
نمونه برا پ خ کردم

ceza
July 14th, 2013, 13:33
قالب اسکریپتvirtual freer
قالب اسکریپت فروشگاه شارژ (http://www.webhostingtalk.ir/f42/85952/)

miladsadsad
July 15th, 2013, 12:38
دوستان این ارورها بالا و پائین اسکریپت به دلیل چیست؟

Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sess_ead5a305d00a2705cae3d98c632abc42, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/scriptsh/public_html/vip/include/prepare.php on line 12

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/scriptsh/public_html/vip/include/prepare.php:12) in /home/scriptsh/public_html/vip/include/prepare.php on line 1

mo_mohit1
July 15th, 2013, 12:40
دوستان این ارورها بالا و پائین اسکریپت به دلیل چیست؟

Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sess_ead5a305d00a2705cae3d98c632abc42, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/scriptsh/public_html/vip/include/prepare.php on line 12

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/scriptsh/public_html/vip/include/prepare.php:12) in /home/scriptsh/public_html/vip/include/prepare.php on line 1
اگر از دایرکت ادمین استفاده میکنید حتما از پرمیشن هاست///که چند تاش باید تغییر کنه//توی همین تاپیک بگردین توضیح دادم اگر دایرمت ادمین باشه/

miladsadsad
July 15th, 2013, 12:45
نه والا سی پنل هست

ali-it
July 15th, 2013, 13:42
آیا کسی خرید به مبلغ دخواه را داره و چندتا پلاگین دیگری که در خود freer هستش؟

nasserm
July 16th, 2013, 13:51
با سلام
دوستان میشه ظاهر کلی اسکریپت و تغییر داد؟ مثلا بک گراند

nekooee
July 16th, 2013, 13:56
سلام بله میشه تغییر داد. می تونم با هزینه برات تغییر بدم. ولی جلوه های jQuery و Ajax که بعضی سایتها گذاشتند انجام نمیدم هزینش هم براتون صرف نمیکنه! ولی بک گراند و ظاهر بدون آجاکس میتونم براتون هر چی خواستید تغییر بدم

mkh1372
July 16th, 2013, 14:37
با سلام
دوستان میشه ظاهر کلی اسکریپت و تغییر داد؟ مثلا بک گراند

سلام میشه تغییر داد ولی باید با css و html آشنا باشی
مثلا اگه بخوای بک گراند تغییر بدی باید بری اینجا
statics/css/style.css
به قسمت body بعد هم background میتونی رنگشو تغییر بدی یا اینکه عکس بزاری مثل این کد
background: #000000 url(../image/mkh.png) repeat;

nimyasoft
July 17th, 2013, 17:53
با سلام من نصب کردم وارد قسمت مدیریت میشه مشکلی نداره

ولی وارد صفحه اول فروشگاه میشم این خطاها رو میده اینم آدرس سایت (http://www.sharj.shadikade.ir/)

Warning: rename(/tmp/wrtIT4Sc5,/home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/templates/templates_c/58ea3c3d2c2ed19d86ae1e60930fb06d860d3cc2.file.inde x.tpl.php) [function.rename (http://www.sharj.shadikade.ir/function.rename)]: Permission denied in /home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_write_file.php on line 48

Warning: chmod() [function.chmod (http://www.sharj.shadikade.ir/function.chmod)]: No such file or directory in /home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_write_file.php on line 50

Warning: include(/home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/templates/templates_c/58ea3c3d2c2ed19d86ae1e60930fb06d860d3cc2.file.inde x.tpl.php) [function.include (http://www.sharj.shadikade.ir/function.include)]: failed to open stream: No such file or directory in /home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php on line 434

Warning: include() [function.include (http://www.sharj.shadikade.ir/function.include)]: Failed opening '/home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/templates/templates_c/58ea3c3d2c2ed19d86ae1e60930fb06d860d3cc2.file.inde x.tpl.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php on line 434

mo_mohit1
July 17th, 2013, 20:06
با سلام من نصب کردم وارد قسمت مدیریت میشه مشکلی نداره

ولی وارد صفحه اول فروشگاه میشم این خطاها رو میده اینم آدرس سایت (http://www.sharj.shadikade.ir/)

Warning: rename(/tmp/wrtIT4Sc5,/home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/templates/templates_c/58ea3c3d2c2ed19d86ae1e60930fb06d860d3cc2.file.inde x.tpl.php) [function.rename (http://www.sharj.shadikade.ir/function.rename)]: Permission denied in /home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_write_file.php on line 48

Warning: chmod() [function.chmod (http://www.sharj.shadikade.ir/function.chmod)]: No such file or directory in /home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_write_file.php on line 50

Warning: include(/home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/templates/templates_c/58ea3c3d2c2ed19d86ae1e60930fb06d860d3cc2.file.inde x.tpl.php) [function.include (http://www.sharj.shadikade.ir/function.include)]: failed to open stream: No such file or directory in /home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php on line 434

Warning: include() [function.include (http://www.sharj.shadikade.ir/function.include)]: Failed opening '/home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/templates/templates_c/58ea3c3d2c2ed19d86ae1e60930fb06d860d3cc2.file.inde x.tpl.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/shadikade/domains/shadikade.ir/public_html/sharj/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php on line 434
مشکل عدیده دایرت ادمین هست/
پرمیشن پوشه template_c رو 777 بزارین

همچننی این فایل در مسیر l/sharj/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php
اگر با این درست شد اگر نشد بگین چون چند جای دیگه هم باید تغییر بدین

عه

nimyasoft
July 18th, 2013, 15:54
درست نشد صفحه سفید میاره

http://www.sharj.shadikade.ir/

mobin66
July 18th, 2013, 21:11
دوستان من محصول تعریف کردم اما تو قسمت فروشاه نمی تونم انتخابش کنم مشکل از چیه ؟

و اینکه محصولی رو که می خوام بفروشم باید تو قسمت کارت ها تعریف کنم ؟ کد داده بشه ؟

mo_mohit1
July 19th, 2013, 01:12
دوستان من محصول تعریف کردم اما تو قسمت فروشاه نمی تونم انتخابش کنم مشکل از چیه ؟

و اینکه محصولی رو که می خوام بفروشم باید تو قسمت کارت ها تعریف کنم ؟ کد داده بشه ؟
جواب اول:شما باید بعد از تعریف محصول در قسمت کارت ها کارد ر.و تعریف کنید
دوم: بله /مثلا توی دسته زدی ایرانسل توی محصول میزنی هزار تومانی و توی کارت سریال شارز و کد شارز رو میزنی///

company
July 19th, 2013, 10:47
با سلام و عرض خسته نباشید به تمامی دوستان و مدیران می خواستم یک فروشگاه کارت شارژ راه اندازی کنم لطف اموزش نصب راه اندازی اسکریپت برایم ارسال کنید با تشکر

mo_mohit1
July 19th, 2013, 14:07
با سلام و عرض خسته نباشید به تمامی دوستان و مدیران می خواستم یک فروشگاه کارت شارژ راه اندازی کنم لطف اموزش نصب راه اندازی اسکریپت برایم ارسال کنید با تشکر

فروش به وسیله این اسکریپ جهت کارت شارز سودی نداره/چون باید کد ها رو از قبل بخرید و در سیستم وارد کنید/از سیستم های آماده که اراده میشه استفاده می کنید نمونش Payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی (http://payline.ir/)

hamed7157
July 20th, 2013, 15:16
سلام پسورد ادمین سایتم را فراموش کردم چه کنم؟
فروشگاه رسمی‌ گارنا (http://www.supportgg.ir)

mo_mohit1
July 20th, 2013, 15:26
سلام پسورد ادمین سایتم را فراموش کردم چه کنم؟
فروشگاه رسمی‌ گارنا (http://www.supportgg.ir)
کاش قبلش یه سرچ میزدین//اینم برا بار دهم
برید داخل
phpmyadmin
دیتابیس freer رو باز کنید . جدول config و بعد config_admin_password رو ویرایش کنید و این کد رو بجاش بنویسید

827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b

وذخیره کنید . حالا پسورد شما 12345 شده در اسکریپت
یا

وارد دیتابیس شوید در کنترل پنل هاست خود و سپس دیتابیس مربوط به فریر را قسمت config را edit بزنید روبروی config_admin_username بوزر شماست و روبروی config_admin_password این را کپی کنید e10adc3949ba59abbe56e057f20f883e پسورد شما به 123456 تغییر می کند پس از ورود به قسمت مدیریت پسورد را تغییر دهید.

hamed7157
July 20th, 2013, 15:45
اقا ممنون ایشالا جبران میکنیم
rate

felfel
July 21st, 2013, 10:45
دوستان چطوری باید چندتا درگاه رو به صورت دلخواه اول یا دوم میزاشتیم ؟ لینکشو پیدا نمیکنم :(

poriya_hashie
July 21st, 2013, 11:33
دوستان چطوری باید چندتا درگاه رو به صورت دلخواه اول یا دوم میزاشتیم ؟ لینکشو پیدا نمیکنم :(

همه رو غیر فعال کن بعد به دلخواه دونه به دونه فعال کن

felfel
July 22nd, 2013, 02:08
نمیشه عزیز کردم
باید ی جا رو ادیت کنم ک یادم نیست

mo_mohit1
July 22nd, 2013, 02:17
نمیشه عزیز کردم
باید ی جا رو ادیت کنم ک یادم نیست
باید به پوشه template بروید و فایل index.php رو ویرایش کنید و بین دو تگ select اسم درگاه ها رو ینویسید/کدش رو یادم نیست/توی همین تاپیکه سرچ کنید پیدا میشه

jumpnew
July 22nd, 2013, 06:16
با سلام

دوستان ،من میخوام فرر و پاک کنم و دوباره نصب کنم ،ولی با این کار تمامی کارتها و دسته ها و محصولات هم پاک میشه
ممنون میشم راهنمایی کنید که فایل های کارت و دسته و محصول کجا ذخیره شده تا اون هارو کپی کنم و وقتی فرر و دوباره نصب کردم در قسمت مربوط جایگزین کنم

p30speed
July 22nd, 2013, 11:09
تو دیتابیس ذخیره میشه.

mo_mohit1
July 22nd, 2013, 11:54
با سلام

دوستان ،من میخوام فرر و پاک کنم و دوباره نصب کنم ،ولی با این کار تمامی کارتها و دسته ها و محصولات هم پاک میشه
ممنون میشم راهنمایی کنید که فایل های کارت و دسته و محصول کجا ذخیره شده تا اون هارو کپی کنم و وقتی فرر و دوباره نصب کردم در قسمت مربوط جایگزین کنم
کاری نداره/از دیتابیست یه بک آپ بگیر بعد دوباره برگردون

arash94
July 22nd, 2013, 18:22
سلام دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید.
در freer در قسمت کارت ها بر روی کارت جدید که میزنیم سه تا فیلد مو جود است هر کدام باید به چه صورت پر شود.؟ بعد آیا نیاز هست با بانک قرارداد بست و از آنها درگاه پرداخت آنلاین گرفت. ممنون

p30speed
July 23rd, 2013, 00:21
در مورد سوال اول: فیلد ها باید پر شوند وگرنه نشان داده نمیشود حالا بستگی به محصلوی که ارائه میدید باید پر کنید. مثل رمز شارژ، شماره سریال کارت شارژ و...
این اسکریپت برای خرید آنلاین طراحی شده پس باید با یک درگاه آنلاین قرارداد ببندی وگرنه چگونه میخوای فروش کنی؟

matin_tatu
July 23rd, 2013, 12:10
سلام
من از این اسکریپت استفاده میکنم و از دروازه پرداخت شاپرک
www.shaparak24.ir (http://www.shaparak24.ir/)
بعد وقتی یه نفر خرید میکنه خرید انجام میشه ، پول هم از شخص کم میشه ولی بعدش کال بک نمیشه به سایت و ارور not found میده!
Not Found

The requested URL /callback.php?gateway=Shaparak was not found on this server.

این ارور
مشکل از کجاس؟
آدرس سایت هم اینه :
www.bartarinweb.com/buy (http://www.bartarinweb.com/buy)

hoka
July 23rd, 2013, 13:58
سلام
من از این اسکریپت استفاده میکنم و از دروازه پرداخت شاپرک
www.shaparak24.ir (http://www.shaparak24.ir/)
بعد وقتی یه نفر خرید میکنه خرید انجام میشه ، پول هم از شخص کم میشه ولی بعدش کال بک نمیشه به سایت و ارور not found میده!
Not Found

The requested URL /callback.php?gateway=Shaparak was not found on this server.

این ارور
مشکل از کجاس؟
آدرس سایت هم اینه :
www.bartarinweb.com/buy (http://www.bartarinweb.com/buy)

مشکل از فایل کانفیگ هست . فایل کانفیگ رو باز کنید و آدرس فروشگاه و همچنین url فروشگاهتون رو وارد کنید + / آخرش

mandasan
July 23rd, 2013, 15:10
سلام
آغا من به یه مشکلی برخوردم
اینجور که اگه من برا یه محصول، یه کارت بزارم.طرف میاد میاد اون محصول رو انتخاب میکنه تو قسمت صفحه پرداخت هم میره، بدون اینکه پرداخت بکنه دکمه بازگشت رو میزنه، به صفحه " پرداخت انجام نشد " هم میاد، اما اون کارتی که خریده با اینکه تو کنترل پنل زده قابل فروش ، ولی تو صفحه خرید دیگه نشونش نمیده
باید بیام دستی اون کارت رو پاک کنم دوباره اطلاعاتش رو وارد کنم.کسی به اینجور مشکلی بر خورده ؟

mo_mohit1
July 23rd, 2013, 15:23
سلام
آغا من به یه مشکلی برخوردم
اینجور که اگه من برا یه محصول، یه کارت بزارم.طرف میاد میاد اون محصول رو انتخاب میکنه تو قسمت صفحه پرداخت هم میره، بدون اینکه پرداخت بکنه دکمه بازگشت رو میزنه، به صفحه " پرداخت انجام نشد " هم میاد، اما اون کارتی که خریده با اینکه تو کنترل پنل زده قابل فروش ، ولی تو صفحه خرید دیگه نشونش نمیده
باید بیام دستی اون کارت رو پاک کنم دوباره اطلاعاتش رو وارد کنم.کسی به اینجور مشکلی بر خورده ؟دوست عزیز این مورد چند ده بار بررسی شده و مشکلی نیست///وقتی کسی برا خرید میره سیستم یه کارت رو براش بیست دقیقه رزرو میکنه و داخل کارتها دیگه نشون نمید/بعد از بیست دقیقه دوباره اگر اون طرف موفق به خرید نشد دوباره اونو برمیگردونه/نمیخاد که شما برید و دستی دوباره وارد کنید/این قانون سیستم هست و باید باشه

mahyar20
July 24th, 2013, 16:25
با سلام

لطفا یکی از همکارا راهنمایی کنند که چطور میشه لیست ایمیل هایخریداران رو از دیتابیس جمع آوری کرد؟

لذا پلاگینی مطمئن ارائه دهید ..... ( 100٪ هزینه هم جبران خواهد شد بابت زحمت نوشتن پلاگین )

با تشکر

mo_mohit1
July 24th, 2013, 16:29
با سلام

لطفا یکی از همکارا راهنمایی کنند که چطور میشه لیست ایمیل هایخریداران رو از دیتابیس جمع آوری کرد؟

لذا پلاگینی مطمئن ارائه دهید ..... ( 100٪ هزینه هم جبران خواهد شد بابت زحمت نوشتن پلاگین )

با تشکر

دوست عزیز قبلا بنده گذاشتم///دو صفحه قبلم هست/ولی بازم میزام بفرمایید بدون هزینه

Download
July 24th, 2013, 17:07
دوستان این ارور بعد از برگشت از سایت بانک برای چی هست؟

404 Not Found The resource requested could not be found on this server!

mahyar20
July 24th, 2013, 20:01
دوست عزیز قبلا بنده گذاشتم///دو صفحه قبلم هست/ولی بازم میزام بفرمایید بدون هزینه

ضمن تشکراز شما
با انجتم این کارهایی که غرمودین همه چیز اوکی شد و اطلاعات خروجی هم ایجاد شد
اما متاسفانه هیچ ایمیلی نیست .
مشگل کجاست ؟

mo_mohit1
July 24th, 2013, 20:20
ضمن تشکراز شما
با انجتم این کارهایی که غرمودین همه چیز اوکی شد و اطلاعات خروجی هم ایجاد شد
اما متاسفانه هیچ ایمیلی نیست .
مشگل کجاست ؟
دیتابیس سایتتون مشکل نداره؟قبلا کسی خرید کرده ازش؟ دوباره نصب رو چک کنید

mr.ahmad
July 24th, 2013, 22:32
سلام...
چند نفر از مشتری های vps ما kloxo نصب کردند.الان همه این مشکل را دارند که زمان نصب freer این ارور را میده can't open file بعد چک کردیم دیدیم ایندکس سفید نشون داده میشه اما مدیریت باز میشه.
اگر امکانش هست راهنمای کنید که مشکل این بندگان خدا حل بشه

mo_mohit1
July 24th, 2013, 23:31
سلام...
چند نفر از مشتری های vps ما kloxo نصب کردند.الان همه این مشکل را دارند که زمان نصب freer این ارور را میده can't open file بعد چک کردیم دیدیم ایندکس سفید نشون داده میشه اما مدیریت باز میشه.
اگر امکانش هست راهنمای کنید که مشکل این بندگان خدا حل بشه

سلام دوست عزیز////این مشکل از پرمیشن ها هست////موقع نصب باید اینا رو 777 بزارین
template/template_c
include/configuration.php
فایل های درون پوشه install
و فایل های درون این پوشه
statics\upload\images\resized
یه فایل دیگه هم هست/اگر مشکلی داشت بگین تا بگم

/این مشکل تو دایرکت ادمین هم هست

felfel
July 24th, 2013, 23:41
باید به پوشه template بروید و فایل index.php رو ویرایش کنید و بین دو تگ select اسم درگاه ها رو ینویسید/کدش رو یادم نیست/توی همین تاپیکه سرچ کنید پیدا میشه

متوجه نشدم اما مرسی از پاسخت

davidsoft2
July 25th, 2013, 23:30
میخوام این اسکریپت را بر روی ویندوز سرور 2003 نصب کنم
XAMPP رو نصب کردم به همراه امکانات روبرو نصب کردم: Apache/2.4.4 (Win32) OpenSSL/0.9.8y PHP/5.4.16
وقتی میخواهم اسکریپت را از آدرس localhost/freer/install نصب کنم با ارور زیر مواجه میشم:

Parse error: syntax error, unexpected '$config' (T_VARIABLE), expecting identifier (T_STRING) in C:\xampp\htdocs\freer\install\index.php on line 254

ممنون میشم راهنماییم کنید

mo_mohit1
July 26th, 2013, 01:16
میخوام این اسکریپت را بر روی ویندوز سرور 2003 نصب کنم
XAMPP رو نصب کردم به همراه امکانات روبرو نصب کردم: Apache/2.4.4 (Win32) OpenSSL/0.9.8y PHP/5.4.16
وقتی میخواهم اسکریپت را از آدرس localhost/freer/install نصب کنم با ارور زیر مواجه میشم:

Parse error: syntax error, unexpected '$config' (T_VARIABLE), expecting identifier (T_STRING) in C:\xampp\htdocs\freer\install\index.php on line 254

ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام/زیاد سعی نکنید/روی لوکال نصب نمیشه

maryam300
July 26th, 2013, 05:06
سلام
من نصب کردم اشکالی نداشت اما وقتی روی پرداخت کلیک می کنم خطا میده
"نشانی قابل فهم نبود

فایرفاکس نمی‌تواند نشانی مذکور را بیابد، چون قرارداد «deprecated» به هیچ برنامه‌ای وابسته نیست.

امکان دارد نیاز به نصب برنامهٔ دیگری برای باز نمودن این نشانی داشته باشید."
آدرس هم تو نوار آدرس:
"deprecated:%20Function%20eregi%28%29%20is%20deprec ated%20in%20/home/u362375003/public_html/account/index.php%20on%20line%2065gateway.php?random=72931 7515"

navid_star
July 26th, 2013, 15:23
دوستان سلام

کسی می دونه چطور میشه تو Url آدرس مستقیم یک محصول با انتخاب مشخصاتش را برای خرید مستقیم داد؟

توضیح بیشتر : یک لینک باشه که مستقیم یک محصول مد نظر از محصولات فروشگاه را خریداری کنه و از لیست محصولات انتخاب نکنه

mo_mohit1
July 26th, 2013, 17:35
دوستان سلام

کسی می دونه چطور میشه تو Url آدرس مستقیم یک محصول با انتخاب مشخصاتش را برای خرید مستقیم داد؟

توضیح بیشتر : یک لینک باشه که مستقیم یک محصول مد نظر از محصولات فروشگاه را خریداری کنه و از لیست محصولات انتخاب نکنه

دوست عزیز این یک مازول هست و رایگان نیست/در صورتی که بخاین میتونم با هزینه براتون نصب کنم

iman_s
July 27th, 2013, 10:58
سلام
من بخوام در قسمت فوتر متنی رو اضافه کنم باید به کدوم قسمت برم ؟
با تشکر

mo_mohit1
July 27th, 2013, 11:04
سلام
من بخوام در قسمت فوتر متنی رو اضافه کنم باید به کدوم قسمت برم ؟
با تشکر
اینجا نوشته فوترtemplates\templates

Download
July 27th, 2013, 11:27
کسی نمیدونه چرا در موقع برگشت از بانک برای من این ارور را میده؟!

404 Not Found The resource requested could not be found on this server! Powered By LiteSpeed Web Server (http://www.litespeedtech.com)
LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site!

mojtaba472
July 27th, 2013, 16:35
سلام

کسی از دوستان این ماژول داره

قیمت رو پیام خصوصی کنید.

منتظرم

takspeed.org
July 27th, 2013, 22:39
سلام دوست عزیز
پوشه include
فایل configuration.php
ادیت کنید
اول متنش

'url' => 'http://xxxxx.tk/pay/' , //-- با اسلش آخر

باید آدرس سایت و پوشه ای که نصب کردین وارد کنید

rased
July 28th, 2013, 00:02
من سايت فرير را نصب كردم و درگاه هم بهش متصل كردم. فقط يه مشكل هست.
اومدم آدرس سايت را كوتاه كردم و تبديل به .tk كردم. حالا به بانك وصل نميشه!!!
آيا اين به خاطر درگاه منه؟ من از درگاه ميهن پال استفاده مي كنم
دوستان راهنمايي كنيد لطفا

mo_mohit1
July 28th, 2013, 00:41
من سايت فرير را نصب كردم و درگاه هم بهش متصل كردم. فقط يه مشكل هست.
اومدم آدرس سايت را كوتاه كردم و تبديل به .tk كردم. حالا به بانك وصل نميشه!!!
آيا اين به خاطر درگاه منه؟ من از درگاه ميهن پال استفاده مي كنم
دوستان راهنمايي كنيد لطفا
دوست عزیز لازم نیست کوتاهش کنید////راحت دی ان اس برا دامین رایگانه ست کنید و در هاستتون ادد کنید///بعد سایتو روش نصب کنید//در ضمن فک کنم میهن پال به آدرس حساسه/باید ادرس دقیق سایت بدین تو پنلتون/اینو دقیق نمیدونم/چون ازش استفاده نکردم

Download
July 28th, 2013, 09:43
سلام دوست عزیز
پوشه include
فایل configuration.php
ادیت کنید
اول متنش

'url' => 'http://xxxxx.tk/pay/' , //-- با اسلش آخر

باید آدرس سایت و پوشه ای که نصب کردین وارد کنید
سلام
ممنون بازم نشد!
مین دامین چیز دیگه ای هست مشکل از این نیست؟!

arash94
July 28th, 2013, 22:14
دوستان عزیز آیا یک درگاه پرداخت آنلاین (مثلا ملت) رو میشه برای چند سایت مجزا استفاده کرد.لطفا راهنمایی کنید ممنون.

masterphp
July 28th, 2013, 23:25
دوستان عزیز آیا یک درگاه پرداخت آنلاین (مثلا ملت) رو میشه برای چند سایت مجزا استفاده کرد.لطفا راهنمایی کنید ممنون.

درگاه مستقیم بر روی آی پی فعال میشه
اگر آی پی سرور سایت های شما همه یکی هست میتونید درگاه رو روو چند سایت فعال کنید
ولی مثلا درگاه بانک ملی بر روی آی پی و دامنه فعال میشه این درگاه رو نمیتونید بر روی چند سایت فعال کنید باید برای هر سایت یک درگاه جدا بگیرید

p30speed
July 29th, 2013, 00:14

برای ملت اگر هاست ها فرق میکنه باید ای پی هاش رو اعلام کنید در غیر اینصورت مشکل نیست.

theunforgiven
July 31st, 2013, 12:34
طریقه نصب کامل رو میشه بگید ؟

felfel
July 31st, 2013, 15:23
برای ملت اگر هاست ها فرق میکنه باید ای پی هاش رو اعلام کنید در غیر اینصورت مشکل نیست.

عزیز چطوری لیست درگاها رو مرتب کنیم به دلخواه؟

rsl
August 1st, 2013, 00:10
کسی از دوستان میدونه این مشکل برای چی هست ؟

Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(../install) is not within the allowed path(s): (/home/***/public_html/buy2:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp) in /home/***/public_html/buy2/include/prepare.php on line 52

caspiannets
August 1st, 2013, 12:30
با سلام باگی در فریر هست البته از اهمیت پایینی برخودار هست به اینصورت وقتی در گزارش فروش برید و لیست کارت ها رو ببینید نمیتونین ویرایش با آپلود این فایل و جایگزینی در پوشه back این مشکل حل میشه 14635

felfel
August 2nd, 2013, 01:00
دوستان لطفا هرکی بلده منو راهنمایی کنه خیلی مهمه ...
لیست محصولات من خود به خود اینجوری شده http://up98.ir/uploads/1375387906131.png

میخام کاری کنم که وقتی فلش رو می زنن کامل محصولات نمایش داده بشه ... کسی میدونه چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Mihan-Server
August 2nd, 2013, 01:17
دوستان لطفا هرکی بلده منو راهنمایی کنه خیلی مهمه ...
لیست محصولات من خود به خود اینجوری شده http://up98.ir/uploads/1375387906131.png

میخام کاری کنم که وقتی فلش رو می زنن کامل محصولات نمایش داده بشه ... کسی میدونه چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مشکل از کد های استایل هست

Mihan-Server
August 2nd, 2013, 01:18
طریقه نصب کامل رو میشه بگید ؟

نصب freer کار سختی نیست .
داخل سایت خود freer آموزشش وجود دارد .

موفق باشید .

siamak87
August 2nd, 2013, 02:07
سلام
قالب جدید واسه فریر سراغ ندارید ؟
رایگان باشه
مثل جت چی چی ان
شبی اونم نباشه ایرادی نداره فقط خوشگل باشه جدید باشه قدیمیارو همرو دانلود کردم

felfel
August 2nd, 2013, 12:39
مشکل از کد های استایل هست

با تشکر دوست عزیز
statics/css/style
این رو میگید دیگه؟
میتونید بگید کجا رو باید ادیت کنم خیلی لازمه
مرسی

siamak87
August 2nd, 2013, 19:45
کسی هست قالب اختصاصی ( ریپ ) نه !! اختصاصی با مبلغ پایین طراحی کنه ؟
یه چیز مناسب ساده و شیک با اسلاید شو سبک میخوام
اگه سایتی جایی سراغ دارین که انجام میده یا آماده واسه فروش داره معرفی کنید

MOJTABA005
August 3rd, 2013, 15:11
هر کی بلده ادیت کنه بگه به من

sepadl71
August 4th, 2013, 01:30
لینک ثابت دانلود آخرین نسخه اسکریپت VirtualFreer ویرایش JayPalEdition (http://downloads.jaypal.ir/VirtualFreer_JayPalEdition)

sepadl71
August 4th, 2013, 01:32
لینک ثابت دانلود آخرین نسخه اسکریپت VirtualFreer ویرایش JayPalEdition (http://downloads.jaypal.ir/VirtualFreer_JayPalEdition)

کاربرانی که نصب کردند و تست و استفاده کردند، لطفا" قابلیت ها و امکانات را به همراه انتقادات و پیشنهادات در همینجا اعلام کنند، تا در نسخه های بعدی تغییر و یا اضافه شود.
پیروز و سربلند باشید

arash94
August 4th, 2013, 09:22
سلام دوستان عزیز یه سوال آیا این سایت های واسطه که درگاه ارایه میدن معتبر هستن و اگر هست میشه لطفا یکی از معتبرترینشونو ذکر کنید ممنون.

alimo203
August 4th, 2013, 09:29
سلام.همشون معتبر هستند.نمونش جهان پی دات کام. یا جی پال

arash94
August 4th, 2013, 09:46
مرسی دوست عزیز بین زرین پال و پارس پال و تک پرداخت در صورت استفاده میدونید کدومشون بهتره

alimo203
August 4th, 2013, 09:52
مرسی دوست عزیز بین زرین پال و پارس پال و تک پرداخت در صورت استفاده میدونید کدومشون بهتره

والا من فقط از پارس پال استفاده کرده ام.به نظر خودمم تنها تفائتاشئن توی کارمزد هستش

sos666
August 4th, 2013, 10:17
به نظر من هم parspal خیلی آهسته و بدون سر و صدا خیلی خوب داره پیشرفت می کنه با درصد کارمزد کمتر از زرین پال و یکسری امکانات بیشتر از زرین پال

arash94
August 4th, 2013, 11:45
دوستان با يک درگاه از پارس پال ميشه اون درگاه رو روي چند سايت ديگر نصب کرد .يا بايد براي هر کدام جدا api گرفت. ممنون

sos666
August 4th, 2013, 12:56
در صورتی که سایت شما دارای چند دامنه مستعار (aliase) یا پارک شده می باشد نسبت به دریافت درگاه اصلی اقدام و دامنه های مستعار را از طریق بخش تیکتینگ اعلام نمایید.
فکر می کنم فقط بر اساس ip باشه پارس پال

sepadl71
August 4th, 2013, 14:13

امکانات و قابلیت های رایگان نسخه 0.9.5 :
1. حذف اطلاعات اضافی از اسکریپت و دیتابیس
2. تشخیص نصب اسکریپت
3. مرحله بندی نصب اسکریپت به همراه خطاهای دقیق و مشخص
4. کلد رمز نگاری ایمن تر
5. تشخیص و نمایش اطلاعات نصب اسکریپت در هنگام نصب
6. حذف خودکار پوشه نصب و اطلاع رسانی در صورت حذف نشدن
7. تغییر آدرس صفحه مدیریت
8. قابلیت تغییر دامین فروشگاه و آدرس فیزیکی محل نصب اسکریپت بر روی سرور
9. قابلیت نصب و تغییر قالب
10. حذف و رفع آخرین باگ امنیتی اسکریپت
11. وجود پلاگین GMailSMTP برای ارسال ایمیل با استفاده از SMTP سرور GMail
12. وجود پلاگین آخرین پلاگین های پرداخت "درگاه پرداخت اینترنتی جی پل"
13. قابلیت نصب پلاگین و یا ماژول جدید از طریق پنل مدیریت (آپلود و اکستراکت)
14. تغییرات و سبک سازی صفحه نخست اسکریپت
15. اضافه شدن قابلیت پرداخت با مبلغ دلخواه به صورت دستی
16. بهینه سازی اسکریپ اصلی
17. و...

majidho
August 4th, 2013, 15:07
امکانات و قابلیت های رایگان نسخه 0.9.5 :
1. حذف اطلاعات اضافی از اسکریپت و دیتابیس
2. تشخیص نصب اسکریپت
3. مرحله بندی نصب اسکریپت به همراه خطاهای دقیق و مشخص
4. کلد رمز نگاری ایمن تر
5. تشخیص و نمایش اطلاعات نصب اسکریپت در هنگام نصب
6. حذف خودکار پوشه نصب و اطلاع رسانی در صورت حذف نشدن
7. تغییر آدرس صفحه مدیریت
8. قابلیت تغییر دامین فروشگاه و آدرس فیزیکی محل نصب اسکریپت بر روی سرور
9. قابلیت نصب و تغییر قالب
10. حذف و رفع آخرین باگ امنیتی اسکریپت
11. وجود پلاگین GMailSMTP برای ارسال ایمیل با استفاده از SMTP سرور GMail
12. وجود پلاگین آخرین پلاگین های پرداخت "درگاه پرداخت اینترنتی جی پل"
13. قابلیت نصب پلاگین و یا ماژول جدید از طریق پنل مدیریت (آپلود و اکستراکت)
14. تغییرات و سبک سازی صفحه نخست اسکریپت
15. اضافه شدن قابلیت پرداخت با مبلغ دلخواه به صورت دستی
16. بهینه سازی اسکریپ اصلی
17. و...

سلام
دوست عزیز من نصبش کردم
اما کار نمیکنه.توی اتصال به پایگاه داده مشکل داره

(لطفا اگر کسی از دوستان نصب کرد و کار کرد به ما هم اطلاع بده)

MOJTABA005
August 4th, 2013, 15:07
می خواستم بدونم پداخت مبالغ دلخواه با درگاه پی لاین هم کار می کنه یا نه؟@-)@-)@-)

sepadl71
August 4th, 2013, 15:30
می خواستم بدونم پداخت مبالغ دلخواه با درگاه پی لاین هم کار می کنه یا نه؟@-)@-)@-)

با سلام خدمت شما،
در این اسکریگت محدودیتی در نظر گرفته نشده است.
شما میتوانید با نصب هر پلاگین و یا ماژولی از هر سیستم و یا هر بانک، از تمامی امکانات اسکریپت استفاده نمایید.
شاد باشید

sepadl71
August 4th, 2013, 15:33
از هم اکنون میتوانید آخرین اخبار و تغییرات اسکریپت VirtualFreer ویرایش JayPalEdition را در لینک زیر مشاهده نمایید.
http://www.webhostingtalk.ir/f42/88071/#post832295
لطفا" انتقادات و پیشنهادات خود را هم در تاپیک اعلام شده مطرح نمایید.

MOJTABA005
August 4th, 2013, 15:33
شما بلدید باکس اضافه کنید که در مدیدریت سیو بشه مثلا ایمیل و شماره موبایل

sepadl71
August 4th, 2013, 15:42
شما بلدید باکس اضافه کنید که در مدیدریت سیو بشه مثلا ایمیل و شماره موبایل

لطفا" انتقادات و پیشنهادات خود در تاپیک زیر اعلام کنید :
http://www.webhostingtalk.ir/f42/88071/#post832295
هر چیزی امکان پذیر است، اما باید نیاز و رفع نیاز خود را برای ما توجیه کنید.

poorya37
August 4th, 2013, 22:42
سلام دوستان
من میخوام با فریریه شاپ راه بندازم
هاست لینوکس بگیرم براش؟
فضا؟ترافیک؟
فضای 50 مگابایت با ترافیک 3 گیگ خوبه؟کارمو راه میندازه؟

hoka
August 5th, 2013, 02:03
سلام دوستان
من میخوام با فریریه شاپ راه بندازم
هاست لینوکس بگیرم براش؟
فضا؟ترافیک؟
فضای 50 مگابایت با ترافیک 3 گیگ خوبه؟کارمو راه میندازه؟

بله
برای شروع زیادم هست

majidho
August 5th, 2013, 02:16
سلام
دوستان من به یک مشکلی برخورد کردم.
الان تقریبا 2 روز میشه که نمیتونم هیچ محصول و یا کارت جدیدی در فریر اضافه کنم.
مثلا دسته ی جدید یا کارت که میخوام بزنم,زمانی که سیو را میزنم بدون اینکه دسته یا کارت جدید اضافه بشه صفحه فقط رفرش میشه.
کس دیگه ای هم به این مشکل خورده؟
آیا مشکل از فریر هست؟
کسی میدونه علتش چیه؟

ali148635
August 5th, 2013, 11:35
با سلام باگی در فریر هست البته از اهمیت پایینی برخودار هست به اینصورت وقتی در گزارش فروش برید و لیست کارت ها رو ببینید نمیتونین ویرایش با آپلود این فایل و جایگزینی در پوشه back این مشکل حل میشه 14635
عموما باگ ها را خود فریر اعلام میکنه. چرا اینبار اعلام نکرده؟

ali148635
August 5th, 2013, 11:37
یه مشکل جدی من دارم.
اسکریپت رو تازه نصب کردم وقتی دکمه خرید آنلاین رو میزنم مینویسه
خطای سیستمي خطا در اتصال به میهن پال

اصلا اشکال از میهن پال نیست، با جهان پی هم امتحان کردم، باز هم میگه:
خطای سیستمي خطا در اتصال به جهان پی

هاستم دایرکت ادمین هست. مشکل کجا میتونه باشه؟

medianet
August 5th, 2013, 11:46
دوستان چه جوری میشه بیش از 10 تا کارت رو اضافه کرد ؟ من اونجا نگاه کردم فقط 4 تا کارت میشه اضافه کرد

hoka
August 5th, 2013, 14:11
آفر : ایجاد لینک خرید مستقیم برای virtual freer فقط 10 هزار تومان (http://www.webhostingtalk.ir/f160/88169)

sos666
August 5th, 2013, 14:18
دوستان چه جوری میشه بیش از 10 تا کارت رو اضافه کرد ؟ من اونجا نگاه کردم فقط 4 تا کارت میشه اضافه کرد

منظور شما فیلده؟
نه توی تعداد کارت و نه توی دسته و محصول محدودیتی وجود نداره!!

ali148635
August 5th, 2013, 14:51
یه مشکل جدی من دارم.
اسکریپت رو تازه نصب کردم وقتی دکمه خرید آنلاین رو میزنم مینویسه
خطای سیستمي

خطا در اتصال به میهن پال

اصلا اشکال از میهن پال نیست، با جهان پی هم امتحان کردم، باز هم میگه:
خطای سیستمي

خطا در اتصال به جهان پی

هاستم دایرکت ادمین هست. مشکل کجا میتونه باشه؟

کسی نیست کمک کنه؟

parsish
August 5th, 2013, 16:03
سلام از سایت فریر با این فروم اشنا شدم
من دو مشکل با اسکریپت فریر دارم که در تصویر پیوستی هم دیده میشه
1- دکمه کنار "

شارژ 1000 تومانی ایرانسل

رو نمیشه انتخاب کرد !
و مشکل دوم در مورد قسمت " درگاه پرداخت " هست که به صورت علامت سوال نمایش داده میشه . که فکر می کنم این مورد دوم از هاست باشه

رفقا لطفا کمک کنید این دو مورد رو حل کنم ممنونم:53:

تصویر :
14753

sos666
August 5th, 2013, 16:12
سلام از سایت فریر با این فروم اشنا شدم
من دو مشکل با اسکریپت فریر دارم که در تصویر پیوستی هم دیده میشه
1- دکمه کنار "

شارژ 1000 تومانی ایرانسل

رو نمیشه انتخاب کرد !
و مشکل دوم در مورد قسمت " درگاه پرداخت " هست که به صورت علامت سوال نمایش داده میشه . که فکر می کنم این مورد دوم از هاست باشه

رفقا لطفا کمک کنید این دو مورد رو حل کنم ممنونم:53:

آدرس نصب شده :
تصویر :

سلام
مشکل اول مربوط به این هست که شما هنوز برای شارژ 1000تومانی ایرانسل کارتی را ثبت نکردید
مشکل دوم مربوط به ماژول هست که احتمالا کدینگش utf-8 نیست.
فایل درگاه رو ویرایش کنید و داخل اون متنی که مایل هستید به عنوان درگاه جهان پی نمایش داده شود را وارد کنید

sos666
August 5th, 2013, 16:15
کسی نیست کمک کنه؟

آدرس سایتتون رو بفرستید چک کنم

parsish
August 5th, 2013, 16:17
سلام
مشکل اول مربوط به این هست که شما هنوز برای شارژ 1000تومانی ایرانسل کارتی را ثبت نکردید
فایل درگاه رو ویرایش کنید و داخل اون متنی که مایل هستید به عنوان درگاه جهان پی نمایش داده شود را وارد کنید

ممنونم رفیق . کارت رو از کدوم قسمت باید ثبت کنم ؟
ویرایش : یافتم دارم اد می کنم کارت رو

parsish
August 5th, 2013, 16:25
سلام

ممنونم مشکل کارت حل شد
من مایلم اون قسمت آبشاری فریر رو حذف کنم یعنی لازم نباشه مشتری روی " انتخاب کنید " کلیک کنه تا کارت شارژ ها نمایش داده بشن و مستقیم وقتی آدرس سایت من زده میشه همه کارت شارژها مستقیم بدون هیچ کلیکی نمایش داده بشه برای این کار چیکار کنم؟:53:

far30center
August 5th, 2013, 17:17
سلام

من موقعی که روی پرداخت آنلاین کلیک می کنم ارور زیر میاد.

deprecated:%20Function%20eregi%28%29%20is%20deprec ated%20in%20/home/u692061307/public_html/index.php%20on%20line%2065gateway.php?random=23655 9556

از درگاه جهان پی استفاده می کنم.

farhadniyar
August 5th, 2013, 21:06
سلام
زرین پال به نظر من از همه بهتره
من نزدیک شش ساله از زرین و پارس پال استفاده میکنم نه فقط تو فریر تو جاهای دیگه هم
هیپکدوم به قدمت و سرویس دهی زرین پال نمیرسند

ali148635
August 5th, 2013, 23:01
سلام
زرین پال به نظر من از همه بهتره
من نزدیک شش ساله از زرین و پارس پال استفاده میکنم نه فقط تو فریر تو جاهای دیگه هم
هیپکدوم به قدمت و سرویس دهی زرین پال نمیرسند
زرین پال فقط اسم در کرده - پارس پال هم سوء استفاده خیلی میکنه.

mosi_sh
August 5th, 2013, 23:35
فقط payline !

ali148635
August 5th, 2013, 23:46
فقط payline !

اونم خوبه

farhadniyar
August 6th, 2013, 00:32
زرین پال فقط اسم در کرده - پارس پال هم سوء استفاده خیلی میکنه.

اسم در کردنشو نمیدونم ولی من باهاش تا حالا بیش از سی تا فروشگاه راه انداختم هیچ مشکلی نداشتم درگاه ها هم خودکار تمدید میشند
پارس پال برخی سرویس هاش خوبه ولی اذیت کردن داره برخی اوقات

alborzgostar
August 6th, 2013, 08:42
سلام

جدیدا زمانی کاربر پرداخت میخواد انجام بده صفحه سفید میاد از درگاه اقتصاد نوین استفاده میشه کسی نمیدونه مشکل چیه؟

parsish
August 6th, 2013, 17:42
اسم در کردنشو نمیدونم ولی من باهاش تا حالا بیش از سی تا فروشگاه راه انداختم هیچ مشکلی نداشتم درگاه ها هم خودکار تمدید میشند
پارس پال برخی سرویس هاش خوبه ولی اذیت کردن داره برخی اوقات

اذیت کردن پارس پال از چه نظر ؟ مثلا با تاخیر پرداخت داره یا ... ؟

banshee
August 7th, 2013, 01:49
سلام دوستان من این اسکریپت رو روی سایتم غعالم کردم اما موقعی که پرداخت انجام میشه ، به خریدار فقط: شناسه پرداخت۱: 582188536 شناسه پرداخت۲: 1298562532{/if} این 2تارو میده و اون کد شارژ و چیزایی که داخل فیلدها نوشتم رو نمیده ممنون میشم راهنماییم کنین مرسی