ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسکریپت رایگان فروش کارت‌های شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

assembler
January 3rd, 2013, 22:28
سلام میشه گفت 80% پست های این تاپیک رو خوندم! اما به جوابم نرسیدم:59::59::59:
تو نصب مشکل دارم میگه اطلاعات بانک درست نیست. صبح تا الان گیرشم نتونستم کاریش کنم اطلاعات دیتابیسم درست وارد میکنم اما نمیدونم دیگه مشکلش کجاست!
کسی میتونه به من کمک کنه؟
:53:

mo_mohit1
January 4th, 2013, 01:35
سلام میشه گفت 80% پست های این تاپیک رو خوندم! اما به جوابم نرسیدم:59::59::59:
تو نصب مشکل دارم میگه اطلاعات بانک درست نیست. صبح تا الان گیرشم نتونستم کاریش کنم اطلاعات دیتابیسم درست وارد میکنم اما نمیدونم دیگه مشکلش کجاست!
کسی میتونه به من کمک کنه؟
:53:
دوست عزیز حتما ایراد از دیتابیسه دیگه...یا بد وارد میکنید یا اینکه باید پرمیشن فایل کانفیگ رو 777 بزارین...اگر نتونستین اطلاعات رو پ خ کنید نصب کنم براتون..

yassale
January 4th, 2013, 11:40
فکر کنم فراموش کردید که یوزر رو به دیتابیس اد کنید.

Daniel4u
January 4th, 2013, 12:56
این همه صفحه .لطفا این تاپیک رو ببندین و تاپیک شماره 2 ایجاد کنید براش و اخرین آپدیت ها رو توی پست اول بذارید
الان مطمئن هستم بین این صفحات کلی نکات هست اما کلی وقت آدم گرفته میشه تا تک تک صفحات خونده بشه

shyhan
January 5th, 2013, 15:10
ورژن 1.57 فرير روي سايت رسميش منتشر شد
تغییرات نسخه ۱.۵۷

رفع مشکل ديتابيس در بعضي از هاست‌ها.
رفع مشکل گزارش فروش و نمایش مجموع فروش در بازه.
تغییر سیستم رزرو محصول برای کاربر.
اکنون ماژول‌های می‌توانند یادداشت یا راهنما داشته باشتد.
اضافه شدن ماژول فریر اس ام اس به کدهای اصلی.

اميدوارم اين مشكل نشون دادن صفحه سفيد پس از خريد حل شده باشه اونجور كه نوشته حل شده

felfel
January 5th, 2013, 20:45
آقا من که محصول و اینها دارم و آپلود کردم اگرا آپگریدش کنم پاک میشه محصول ها یا اطلاعات خریدارهای قبلی؟
نکته ای چیزی داره واسه نصبش که بگید بچه ها ؟ بجز آپ کردن فایل Templates

freer
January 5th, 2013, 21:32
آقا من که محصول و اینها دارم و آپلود کردم اگرا آپگریدش کنم پاک میشه محصول ها یا اطلاعات خریدارهای قبلی؟
نکته ای چیزی داره واسه نصبش که بگید بچه ها ؟ بجز آپ کردن فایل Templates

خیر پاک نمی‌شه٬ در کل تغییری در این آپدیت در دیتابیس داده نمی‌شه٬ فقط فایلهای جدید را جایگزین فایلهای قدیم کنید. اگر از ۱.۵۶ می‌خواهید آپگرید کنید نیازی به آپلود کردن فولدر templates نیست.

Milad99
January 5th, 2013, 23:47
خیر پاک نمی‌شه٬ در کل تغییری در این آپدیت در دیتابیس داده نمی‌شه٬ فقط فایلهای جدید را جایگزین فایلهای قدیم کنید. اگر از ۱.۵۶ می‌خواهید آپگرید کنید نیازی به آپلود کردن فولدر templates نیست.

آقا ممنون بخاطر تمامی زحمات. بزودی تست میکنم و نتیجه رو اطلاع میدم.
lvlehrad
January 6th, 2013, 17:33
سلام
دوستان یه مشکلی خیلی خیلی عجیب پیش اومده !

امکانش هست که یک محصول رو دو نفر بخرن ؟؟؟یکی از مشتریا یه محصول خریده و پرداخت و ایمیلش هم ثبت شده ... از طرف دیگه یه نفر اومده تمام اطلاعات محصول رو داره و میگه این محصول رو اون خریده !!! (شناسه های پرداختی که داد تو سیستم نبود ولی اطلاعات اکانت رو درست داد و حتی اسکرین شات هم گرفته بود از صفحه ای که اطلاعات اکانت و شناسه پرداخت رو نشون میده ...)

امکانش هست دو نفر همزمان یک محصول رو بخرن ؟؟؟

mariean
January 6th, 2013, 17:44
من که ندیدم اینطروی بشه
احتمالا اون شخص یا یکی هست یا 2تا دوستن
یا هک شدی
کسی که مشخصات کامل داره با شناسه پرداخت شخص واقعی هست

fanous_m
January 6th, 2013, 17:45
ممنون از شما دوست گرامی
اطلاع ندارید چکونه می توانیم پلاگین های خودمون رو توی این سایت قرار بدهیم؟

mariean
January 6th, 2013, 17:58
باید اپلود کنید در پوشه پلاگین

fanous_m
January 6th, 2013, 18:06
منظور بصورت public
مثلا ماژول smsline خودمان را برای همه در قسمت پلاگین های این سایت قرار بدهیم
مثل بقیه دوستان

mariean
January 6th, 2013, 18:07
به جناب بایرم ایمیل بدید صاحب ماژول تا در سایتشون قرار بدخد

lvlehrad
January 6th, 2013, 19:43
من که ندیدم اینطروی بشه
احتمالا اون شخص یا یکی هست یا 2تا دوستن
یا هک شدی
کسی که مشخصات کامل داره با شناسه پرداخت شخص واقعی هست
مرسی از پاسختون
هک که امکانش نیست چون کسی که بیاد سایتو هک کنه دنبال یدونه محصول من نیست ...اونم با هزار بدبختی اسکرین شات بگیره و پیگیر باشه ...از طرف دیگه قسمت محصول ها فقط با رمزی که من دارم قابل مشاهده هست.

یه سوال دیگه هم دارم
پلاگین ارسال ایمیل مشکلی داره ؟؟؟من قبلا رو یه هاستی بودم که تابع ایمیل رو بسته بود و فکر میکردم بخاطر اونه که پلاگین ایمیل کار نمیکنه ! ولی به تازگی به هاست جدیدی انتقال دادم بازم همون مشکل هست و مشخصات محصول ایمیل نمیشه ...

agha_mehran
January 6th, 2013, 22:11
سلام
دوستان یه مشکلی خیلی خیلی عجیب پیش اومده !

امکانش هست که یک محصول رو دو نفر بخرن ؟؟؟یکی از مشتریا یه محصول خریده و پرداخت و ایمیلش هم ثبت شده ... از طرف دیگه یه نفر اومده تمام اطلاعات محصول رو داره و میگه این محصول رو اون خریده !!! (شناسه های پرداختی که داد تو سیستم نبود ولی اطلاعات اکانت رو درست داد و حتی اسکرین شات هم گرفته بود از صفحه ای که اطلاعات اکانت و شناسه پرداخت رو نشون میده ...)

امکانش هست دو نفر همزمان یک محصول رو بخرن ؟؟؟

آره میشه، برای من تا حالا دوبار این اتفاق افتاده
خیلی هم بده وقتی این مدلی میشه

felfel
January 7th, 2013, 10:52
دوستان این پنل اس ام اسش چطوره کسی خریده ؟ این پنل 10 هزاریش چطوره چندتا اس ام اس میشه داد باهاش ؟
و بعد میشه کسی که خرید کرد یوزر و پس واسش اس شه ؟

alikhkh
January 7th, 2013, 14:44
سلام
دوستان پس چرا اینجوری شده freer من ؟!!!

10736

HesaM4388
January 7th, 2013, 16:22
سلام
دوستان پس چرا اینجوری شده freer من ؟!!!

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/10736-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98-%D9%88-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-virtual-freer-capture-jpg

دوست من شما رو یه سیستم دیگه هم امتحان کردین؟ یه بار واسه منم اینجوری شد. مشل از تنظیمات زبان سیستمم بود:106:

xodbox
January 7th, 2013, 16:32
سلام دوستان ، من فریر 1.57 رو نصب کردم اما تو صفحه فروشگاه نمیره و ارور زیر رو دارم
Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /home/......./index.php on line 46

ولی صفحه مدیریت باز میشه ،
جالب اینجاست که این ارور تو قسمت دمو واسه خود سایت فریر هم هست
http://freer.ir/virtual/demo

دوستانی که تو این زمینه اطلاعات دارن کمک کنن لطفاً

ممنون

abbasss
January 7th, 2013, 17:08
ماژول" ارسال پیامک محصول" اسکریپت فروش کارت شارژ فریر (http://www.webhostingtalk.ir/f42/67143/)

amir2647
January 7th, 2013, 19:01
دوستان انگار کسی نیست جواب مشکل بده انگار همه مشکل دارن ؟ کسی نیست که جواب بده و این اسکریپو ساپورت کنه:54:

mo_mohit1
January 7th, 2013, 19:31
سلام دوستان ، من فریر 1.57 رو نصب کردم اما تو صفحه فروشگاه نمیره و ارور زیر رو دارم
Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /home/......./index.php on line 46

ولی صفحه مدیریت باز میشه ،
جالب اینجاست که این ارور تو قسمت دمو واسه خود سایت فریر هم هست
فروش اینترنتی شارژ (http://freer.ir/virtual/demo)

دوستانی که تو این زمینه اطلاعات دارن کمک کنن لطفاً

ممنون
آره..منم این نسخه رو نصب کردم و به راحتی نصب شد ولی صفحه اصلیش باز نمیشه مدیریت درسته..برا همین نسخه 1.56 رو باهاش قاطی کردم....

AbnusServer.Com
January 7th, 2013, 21:51
سلام دوستان
فکر کنم سوالم تکراری باشه، اما می پرسم
چرا بعضی مواقع بعد از خرید، محصولی در اختیار کاربر قرار نمیگیره؟ کاربر خریدشو به صورت کامل انجام داده اما از طریق سایت محصولی دریافت نمکینه
و سوال دوم اینکه چرا بعضی مواقع محصول برای کاربر ایمیل نمیشه؟ کاربر اعلام میکنه که هیچ ایمیلی دریافت نکرده

آیا شما هم با این دوشواری ها روبرو هستید ؟ :دی

mo_mohit1
January 7th, 2013, 22:15
سلام دوستان
فکر کنم سوالم تکراری باشه، اما می پرسم
چرا بعضی مواقع بعد از خرید، محصولی در اختیار کاربر قرار نمیگیره؟ کاربر خریدشو به صورت کامل انجام داده اما از طریق سایت محصولی دریافت نمکینه
و سوال دوم اینکه چرا بعضی مواقع محصول برای کاربر ایمیل نمیشه؟ کاربر اعلام میکنه که هیچ ایمیلی دریافت نکرده

آیا شما هم با این دوشواری ها روبرو هستید ؟ :دی

سوال اولتون که بار ها پرسیده شده هنوز راهی براش پیدا نشده(گفتن تو نسخه جدید برطرف شده) و در سوال دوم یا از هاستتون هست یا اینکه پلاگین ایمیلتون مشکل داره

keyvan_star
January 10th, 2013, 22:50
سلام روش برداشتن ایمیل از دیتابیسشو می گید یه کد بود فقط شماره موبایل داد خیلی هم خو بود اگه می شه ایمیلشم بزارید

rapfather
January 11th, 2013, 01:16
سلام.آیا پلاگینی هست که بشه به تمام افرادی که اقدام به خرید کردند ایمیل داده بشه؟

mo_mohit1
January 11th, 2013, 17:26
سلام روش برداشتن ایمیل از دیتابیسشو می گید یه کد بود فقط شماره موبایل داد خیلی هم خو بود اگه می شه ایمیلشم بزارید
سلام..دوست عزیز 5 روز پیش تو تاپیک زیر پرسیدین جواب دادم
http://www.webhostingtalk.ir/f10/68257/

سلام.آیا پلاگینی هست که بشه به تمام افرادی که اقدام به خرید کردند ایمیل داده بشه؟ بله هست..اول باید هاستتون قابلیت ارسال ایمیل داشته باشه..چون خیلی از هاست ها روی 1000یا 700 محدود میکنن و بیش از این در روز نمیشه فرستاد.....پلاگین رو من دارم ولی از صاحب اصلی اون باید بخرید...اصلش رو کسی دیگه نوشته که نام کاربریشو یادم رفته ایمیلشون اینه sardarn84@yahoo.com
اگر وقت نداشتن بنده درخدمتم(با هزینه)

rapfather
January 11th, 2013, 17:40
هزینش چقدر میشه؟

sgighost
January 11th, 2013, 17:42
اسکریپته خوبیه ممنون که منتشر کردین

samaras
January 13th, 2013, 01:26
سلام
چطوری میشه از این اسکریپت که در یک هاست cpanel نصبه بکاپ گرفت و انتقال داد به یه هاست cpanel دیگه؟

azaditafakor
January 13th, 2013, 04:19
سلام
چطوری میشه از این اسکریپت که در یک هاست cpanel نصبه بکاپ گرفت و انتقال داد به یه هاست cpanel دیگه؟

اگر تغییرات خاصی در اسکریپت نداده باشید ، با انتقال دیتابیس و قالب سایت کار به پایان می رسد

در غیر اینصورت باید به جز انتقال دیتابیس، کل اطلاعات موجود در فولدر مربوط به سایت را زیپ کنید و به هاست جدید منتقل کنید.
البته ویرایش آدرس ها و ... در فایل تنظیمات ، پس از انتقال ضروری است.

samaras
January 13th, 2013, 18:18
دیتابیس رو چطوری منتقل کنم؟

mo_mohit1
January 13th, 2013, 20:09
دیتابیس رو چطوری منتقل کنم؟

می تونید اون از تو قسمت بک آپ سی پنل دانلود کنید و یا به php my admin رفته و جدول ها رو انتخاب کنید و export رو بزنید تا بهتون دیتابیس رو بده/سپس به php my admin هاست جدید رفته(قبلش دیتابیس ساخته باشین) و اونجا import بزنید و دیتابیس رو انتخاب کنید

felfel
January 14th, 2013, 17:02
آره..منم این نسخه رو نصب کردم و به راحتی نصب شد ولی صفحه اصلیش باز نمیشه مدیریت درسته..برا همین نسخه 1.56 رو باهاش قاطی کردم....

چطوری ؟ کردوم را باید قاطی کرد لطفا بگید من میخام انجام بدم مشکلی پیش نیاد واسم

mo_mohit1
January 14th, 2013, 18:46
چطوری ؟ کردوم را باید قاطی کرد لطفا بگید من میخام انجام بدم مشکلی پیش نیاد واسم
فک کنم توی سایتشون این ورژنو اصلاح کردند..دوباره بگیرید نصب کنید...در ضمن آپدیت رو هم گذاشتن که اگه ورزن دیگه داشته باشین فقط همون اپدیت رو بگیرید

alis2004
January 15th, 2013, 01:58
سلام
نوشتن اسکریپت IBSng و cc***** در حال پایان هر کدوم از دوستان خواستن بگن
تا براشون ok کنم

sefaresh68
January 15th, 2013, 02:04
سلام
نوشتن اسکریپت IBSng و cc***** در حال پایان هر کدوم از دوستان خواستن بگن
تا براشون ok کنم

در مورد این اسکریپت توضیح میدین

alis2004
January 15th, 2013, 02:29
میشه لطف کنید اسکرین شات از نحوه کار این آیتم بزارید؟
هر کسی کامل این ماژول و خواست با من در تماس باشه
ماژول با امکانات کامل و تمام
ارسال میل به ایمیل خریداران
و ارسال به کسانی که در خرید ناموفق بوده اند

alis2004
January 15th, 2013, 02:32
در مورد این اسکریپت توضیح میدین
با این اسکریپت شما دیگه نیاز به یوزر ساختی در cc** و ibsng ندارید
خود یوزر با انتخاب خودش می سازه
مثل این سایت www.k4sock.tk

alis2004
January 15th, 2013, 02:33
سلام...دوست عزیز فایلی رو که براتون گذاشتم تو پوشه back انتقال بدین
سپس توی همین پوشه back\template فایل header.php رو پیدا کنید و بازش کنید و متن
<li<? if ($page=='logout') رو پیدا کنید و قبلش این متن رو اضافه کنید....

<li<? if ($page=='export') echo ' class="active"';?>><span><span><? if ($page=='export'){ ?>خروجی اطلاعات خریداران<? } else { ?><a href="export.php">خروجی اطلاعات خریداران</a><? } ?></span></span></li>
به همین راحتی

ا سلام
هر کسی کامل این ماژول و خواست با من در تماس باشه
ماژول با امکانات کامل و تمام
ارسال میل به ایمیل خریداران
و ارسال به کسانی که در خرید ناموفق بوده اند

rapfather
January 15th, 2013, 14:42
ibsng برای سایت دهای دارای وی آی پی قابل استفاده هستش؟

rapfather
January 15th, 2013, 14:45
دوستان من چگونه دیتابیس این اسکریپ رو به هایتی دیگر انتقال بدم؟

alis2004
January 16th, 2013, 01:24
ibsng برای سایت دهای دارای وی آی پی قابل استفاده هستش؟
اره
موجود هست
در ضمن IBSng شما نسخه رایگان یا اینتر پراز

Mohsenx2
January 16th, 2013, 17:43
سلام
بنده چندی پیش این اسکریپت رو نصب کردم .
الان رفتم تو سایتش دیدم نسخه 1.57 اومده
الان رفتم توی سیستم خودم هر چی گشتم ورژن نسخه فعلی خودم رو ندیدم .
چجوری نسخه خودم رو بدونم ؟

rapfather
January 16th, 2013, 18:16
من ماژول ارسال ایمیل به تما کاربران رو میخام(رایگان)اگه موجد هست یکی قرار بده

Mohsenx2
January 16th, 2013, 18:36
کسی میدونه چجوری میشه در صفحه دریافت مشخصات اکانت ( پس از واریز موفق )
چجوری میشه رنگ متن ، فونت و یا حتی عکس قرار داد .

hoka
January 16th, 2013, 20:05

فکر کنم باید از کد های html استفاده کنید

Mohsenx2
January 16th, 2013, 20:24

تو کجا ؟
اگر منظورت کادر مشخصات محصول هست که کار نمیکنه تست زدم !

alikhkh
January 16th, 2013, 20:27
نسخه جدید منتشر شد .
کسی از نسخه جدید استفاده کرده ؟

تغییرات نسخه ۱.۵۷

رفع مشکل ديتابيس در بعضي از هاست‌ها.
رفع مشکل گزارش فروش و نمایش مجموع فروش در بازه.
تغییر سیستم رزرو محصول برای کاربر.
اکنون ماژول‌های می‌توانند یادداشت یا راهنما داشته باشتد.
اضافه شدن ماژول فریر اس ام اس به کدهای اصلی.

hoka
January 17th, 2013, 08:48
تو کجا ؟

یه خرید بکنید ببینید صفحه ی نمایش محصول php هست یا html . باید کد های هرکدوم توی خودش جواب بده

hoka
January 17th, 2013, 08:50
نسخه جدید منتشر شد .
کسی از نسخه جدید استفاده کرده ؟

من استفاده کردم . فرق چندانی ندیدم توی نسخه ی جدید . فقط اون لاگین پیامک فریر هست که فک کنم باعث دادن نسخه ی جدید شده

da6276
January 17th, 2013, 08:56
1.57 گزارش فروش درست شده

saeed_slow
January 18th, 2013, 13:44
لطفا یکی بگه این مشکل برای چیه

وقتی یک کارت انتخاب میشه و وارد صفحه بانک میشم و روی انصراف کلیک میکنم یعنی پرداخت نمیکنم بصورت ناموفق برمیگرده به سایت خودم اون کارت غیر فعال میشه!!

دیگه نمیشه اون کارت رو انتخاب کرد این مشکل برای چیه؟؟؟

omidppm
January 18th, 2013, 13:58
متاسفانه این اسکریپت باگ زیاد داره.

saeed_slow
January 18th, 2013, 14:06
لطفا یکی جواب مارو بده

وقتی یک کارت انتخاب میشه و وارد صفحه بانک میشم و روی انصراف کلیک میکنم یعنی پرداخت نمیکنم بصورت ناموفق برمیگرده به سایت خودم اون کارت غیر فعال میشه!!

saeed_slow
January 18th, 2013, 14:28
الان فهمیدم جریان چیه ضاهرا بعد از این که خرید یک کارت بصورت ناموفق انجام میشه اون کارت تا 3 , 4 دقیقه غیر فعال میشه الان چند دقیقه گذشت دیدم کارت فعال شد دوباره رفتم صفحه بانک و دکمه انصراف زدم باز کارت غیر غیر فعال شد:105:

چطوری این مشکل رو حل کنم

mo_mohit1
January 18th, 2013, 15:00
الان فهمیدم جریان چیه ضاهرا بعد از این که خرید یک کارت بصورت ناموفق انجام میشه اون کارت تا 3 , 4 دقیقه غیر فعال میشه الان چند دقیقه گذشت دیدم کارت فعال شد دوباره رفتم صفحه بانک و دکمه انصراف زدم باز کارت غیر غیر فعال شد:105:

چطوری این مشکل رو حل کنم
دوست عزیز این که مشکل نیست/...این روند کاره..وقتی کسی کارت رو انتخاب میکنه اون روزو میشه تا بعد از این که پرداخت صورت بگیره///اگرم پرداخت صورت نگیره تا چند دقیقه کارت قفله تا اون دوباره بخره....این زمان هم توی فایل کانفیگ قابل تغییر هست

hoka
January 18th, 2013, 18:41
دوست عزیز این که مشکل نیست/...این روند کاره..وقتی کسی کارت رو انتخاب میکنه اون روزو میشه تا بعد از این که پرداخت صورت بگیره///اگرم پرداخت صورت نگیره تا چند دقیقه کارت قفله تا اون دوباره بخره....این زمان هم توی فایل کانفیگ قابل تغییر هست

دقیقا درست هست چیزی که دوستمون گفت . و بهتر هم هست که زمان رزرو رو کم نکنید چون بعضی بانک ها درگاهشون زمان مع*** نداره و شاید یه کاربر 20 دقیقه یا 30 دقیقه پرداختش رو طول بده و بعد از بازگشت به سایت کارت بهش نمایش داده نمیشه

saeed_slow
January 18th, 2013, 19:16
مرسی دوستان

من یه مشکلی دارم قالب رو ویرایش کردم تو صفحه اصلی همه چیز درست و ok هست اما صفحه بعد از پرداخت که مشخصات کارت رو نشون میده سایز تیبل خیلی کوچیک حدودا 350 سایزش

و نوشته ها بهم چسبیدن فایل style رو هر چقد ویرایش میکنم هیچ تغییری نمیکنه تا الانم کلی برای تست 100 تومن 100 تومن خردید کردم:106:

shyhan
January 18th, 2013, 21:25

تو ورژن 1.56 هر کارت رو برای 20 دقیقه رزرو میکردو غیر فعال میشد تا کاربر دیگه ای اون کارت رو خرید نکنه و باز هم مشکل داشت که بعد از خرید فقط شناسه بانک رو میداد و اطلاعات نمیداد توی ورژن سیستم تغییر رزرو برای کاربر انگار عوض شده و فعلا تا به حال مشکلی پیش نیومده مشکلش هم این بود که بعد از خرید شناسه پرداخت میداد ولی رمز و غیره چیزی نمیداد تو ورژن جدید تا به حال این مشکل برام پیش نیومده

shyhan
January 18th, 2013, 21:26
متاسفانه این اسکریپت باگ زیاد داره.

دوست عزیز بهتره که سریع یه طرفه به قاضی نرید
به مقدار از باگ های این سیستم نام میبرید این سیستم اپن سورس هست و با کمک من و شما باگ هاش بر طرف میشه نه اینکه بشینیم و نگاه کنیم

Mohsenx2
January 19th, 2013, 00:51

تو کجا ؟

یه خرید بکنید ببینید صفحه ی نمایش محصول php هست یا html . باید کد های هرکدوم توی خودش جواب بده

سلام
چجوری بفهمم htm هست یا php ؟
شما خودتون تست نزدین ؟

lvlehrad
January 22nd, 2013, 07:58
از وقتی انتقال دادم به یه هاست دیگه همش ارور Timeout دریافت میکنم ...و error log تو هاست هم 2 3 گیگ شده حجمش ...ولی متاسفانه باز نمیشه که ببینم چه اروری میده ...

موقع انتقال ایا باید کار خاصی انجام داد ؟کسی میدونه این مشکل رو چجوری میشه برطرف کرد ؟ یا error log رو چجوری ببینم چیه توش !

p30speed
January 22nd, 2013, 10:28
پنل هاستتون که استفاده میکنید چیه؟

بعد از انتقال پوشه دیتبایس رو هم انتقال بدید اگر درست انجام بشه نباید مشکلی پیش بیاد.

shirazshop
January 22nd, 2013, 11:48
سلام دوستان سایت من ف.ل.تر شده حالا وقتی که از اسکریپت freer خرید انجام میشه پول از حساب مشتری کم میشه اما اونجا که میخواد محصول رو تحویل بده ارور 404 میده ادرس جدید هم ست کردم اما مشکلش حل نشد دوستان میشه راهنمایی کنید ؟

mo_mohit1
January 22nd, 2013, 11:54
سلام دوستان سایت من ف.ل.تر شده حالا وقتی که از اسکریپت freer خرید انجام میشه پول از حساب مشتری کم میشه اما اونجا که میخواد محصول رو تحویل بده ارور 404 میده ادرس جدید هم ست کردم اما مشکلش حل نشد دوستان میشه راهنمایی کنید ؟

دوست عزیز در فایل config دو مسیر path و url رو به ادرس جدید تغییر بدین

shirazshop
January 22nd, 2013, 12:03
دوست عزیز در فایل config دو مسیر path و url رو به ادرس جدید تغییر بدین
ببخشید دوست عزیز این فایل در کدام قسمت هاست قرار داره

felfel
January 22nd, 2013, 12:32
فایل configartion رو باید تعییر بدی یعنی بالا ادرس جدید و بدی

توی پوشه Include

felfel
January 22nd, 2013, 13:52
دوستان یکی ی توضیحی میده که چطور سفارشی کنیم یعنی به جز ادیت ایندکس
مثلا عکس بزاریم حوری که تو ایندکش واضخ نشون داده بشه و...

mo_mohit1
January 22nd, 2013, 14:59
ببخشید دوست عزیز این فایل در کدام قسمت هاست قرار داره

include/configuration

georgehour
January 22nd, 2013, 15:54
سلام
من یه مشکل کوچولو دارم با این فریر:
زمانی که طرف شارژ رو می خره تو نمایش مشکل داره و کد یا همون کارت مورد نظر رو بهش به یه زبون دیگه نشون میده! ایمیل هم همینطوره
لطفا عکس ها رو ببینید و راهنماییم کنید :53:

این عکسی هست که واسه طرف میل میشه
11027

این هم عکسی که بعد از خریدش بهش نمایش داده میشه:
11028

کمک..

shirazshop
January 22nd, 2013, 17:20
include/configuration
دستت درد نکنه درست شد :53:

georgehour
January 22nd, 2013, 18:02
سلام
من یه مشکل کوچولو دارم با این فریر:
زمانی که طرف شارژ رو می خره تو نمایش مشکل داره و کد یا همون کارت مورد نظر رو بهش به یه زبون دیگه نشون میده! ایمیل هم همینطوره
لطفا عکس ها رو ببینید و راهنماییم کنید :53:

این عکسی هست که واسه طرف میل میشه
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/11027-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98-%D9%88-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-virtual-freer-email-jpg

این هم عکسی که بعد از خریدش بهش نمایش داده میشه:
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/11028-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98-%D9%88-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-virtual-freer-card-jpg

کمک..
دوستان کمک کنید، این مشکل از چی هست؟

esmaeil1
January 22nd, 2013, 22:37
سلام من یه فالب برای سیستمم طراحی کرده بودم امروز داشتم آمار ورودی سایتمو چک میکردم یه سایتی بود که کاملا قالب من بود مو نمیرد
چطور این اتفاق افتاده ؟ بخاطر پرمیشن ها هست ؟ چطور میتونم جلوگیری کنم ؟

mo_mohit1
January 22nd, 2013, 22:45
دوستان کمک کنید، این مشکل از چی هست؟

دوست عزیز این مشکل زمانی به وجو میاد که کلید رمزنگاری تغییر پیدا کرده باشه...اگر این جور که من میگم باشه توی مدیریت هم کارتا رو اینجور نشون میده////کلید رمزنگاری رو به قبلیتون تغییر بدین

mo_mohit1
January 22nd, 2013, 22:55
سلام من یه فالب برای سیستمم طراحی کرده بودم امروز داشتم آمار ورودی سایتمو چک میکردم یه سایتی بود که کاملا قالب من بود مو نمیرد
چطور این اتفاق افتاده ؟ بخاطر پرمیشن ها هست ؟ چطور میتونم جلوگیری کنم ؟
فکر نکنم کاریش بشه کرد....هر کاری کنید بازم استادایی هستن که بتونن راحت ریپ کنن

lvlehrad
January 22nd, 2013, 23:04
از وقتی انتقال دادم به یه هاست دیگه همش ارور Timeout دریافت میکنم ...و error log تو هاست هم 2 3 گیگ شده حجمش ...ولی متاسفانه باز نمیشه که ببینم چه اروری میده ...

موقع انتقال ایا باید کار خاصی انجام داد ؟کسی میدونه این مشکل رو چجوری میشه برطرف کرد ؟ یا error log رو چجوری ببینم چیه توش !
کسی نیست مارو راهنمایی کنه ؟

georgehour
January 22nd, 2013, 23:27
دوست عزیز این مشکل زمانی به وجو میاد که کلید رمزنگاری تغییر پیدا کرده باشه...اگر این جور که من میگم باشه توی مدیریت هم کارتا رو اینجور نشون میده////کلید رمزنگاری رو به قبلیتون تغییر بدین

مرســی خودش بود
از صبح دارم باهاش ور می رم هر 50 تا فایل رو زیر رو کردم 1 باگ هم پیدا کردم پس مشکل این بود
:-|
قابل توجه بقیه که شاید این مشکل واسشون پیش بیاد، وقتی کارت می سازید و می خواهید از اینترنت خارج بشید حتما از فریر هم خارج بشید چون اگر خارج نشید این باعث میشه قاط بزنه و 1 روز بزارتتون سر کار (یعنی هر دفعه حتما باید اول خارج بشید و بعد وارد بشید و کلید رمزنگاری رو وارد کنید بعد کارت بسازید!)

mo_mohit1
January 22nd, 2013, 23:53
کسی نیست مارو راهنمایی کنه ؟

میتونید اطلاعات رو بفرستین تا انجام بدم/

pargraphic
January 23rd, 2013, 10:49
سلام و خسته نباشید متخصصین:
من یک مشکل دارم زمانی این freer نصب می کنم همه چی خوب و عالی هست فقط یک چیز عذاب میده همش اون بالا تو صفحه اصلی که مشتری میبینه میزنه فایل اینستال و حذف کنید که من این کارو کردم متاسفانه باز هم میده نمیزاره به درگاه متصل بشه ، دایرکتوری هم درست زدم ،

mo_mohit1
January 23rd, 2013, 11:34
سلام و خسته نباشید متخصصین:
من یک مشکل دارم زمانی این freer نصب می کنم همه چی خوب و عالی هست فقط یک چیز عذاب میده همش اون بالا تو صفحه اصلی که مشتری میبینه میزنه فایل اینستال و حذف کنید که من این کارو کردم متاسفانه باز هم میده نمیزاره به درگاه متصل بشه ، دایرکتوری هم درست زدم ،

دوست عزیز حتما پوشه install هست وگرنه ارور نمیده///تا نصب کردین و تمام شد چیزیس رو باز نکنیدو پوشه install رو حذف کنید

onogh
January 23rd, 2013, 13:02
سلام خدمت دوستان عزیز
من freer رو در sitename.com/shop نصب کردم چرا موقع پرداخت میاد sitename.com/callback کسی آشنایی داره؟!

georgehour
January 23rd, 2013, 13:08
سلام خدمت دوستان عزیز
من freer رو در sitename.com/shop نصب کردم چرا موقع پرداخت میاد sitename.com/callback کسی آشنایی داره؟!

برید به این آدرس include/configuration
با notepad باز کنید و خط 5 ببینید قسمت URL چه آدرسی نوشته شده، باید حتما همین باشه sitename.com/shop در ضمن حتما باید آخرش اسلش / داشته باشه.

agha_mehran
January 23rd, 2013, 13:17
من این Freer SMS فعال کرم و به خوبی کار میکرد، ولی الان دو روز با وجود داشتن اعتبار کار نمکنه
میخواستم بدونم کسی دیگه از دوستان هم این مشکلو داره با فقط باسه من اینطوری شده ؟؟
پیشاپیش ممنون از دوستان :)

onogh
January 23rd, 2013, 13:19
برید به این آدرس include/configuration
با notepad باز کنید و خط 5 ببینید قسمت URL چه آدرسی نوشته شده، باید حتما همین باشه sitename.com/shop در ضمن حتما باید آخرش اسلش / داشته باشه.

تشکر نیازی نیست به خط 6 هم /shop اضافه بشه؟!

onogh
January 23rd, 2013, 13:20
من این Freer SMS فعال کرم و به خوبی کار میکرد، ولی الان دو روز با وجود داشتن اعتبار کار نمکنه
میخواستم بدونم کسی دیگه از دوستان هم این مشکلو داره با فقط باسه من اینطوری شده ؟؟
پیشاپیش ممنون از دوستان :)

سلام آقا مهران
freer sms یه Cms جداست یا یک Plugin ؟

agha_mehran
January 23rd, 2013, 13:23
یه افزونه هستش
برید به سایت زیر
Freer SMS - خانه (http://sms.freer.ir)

georgehour
January 23rd, 2013, 13:24
تشکر نیازی نیست به خط 6 هم /shop اضافه بشه؟!
نه

--------------------
دوستان توجه کنید موقع نصب قسمت آدرس سایت رو حتما همون جایی رو بزنید که اسکریپت فریر روش ریخته شده

explode0831
January 23rd, 2013, 15:33
Warning: Illegal string offset 'action' in /home/lordweb/public_html/shop/index.php on line 17
با سلام خدمت دوستای گرامی.کسی میتونه کمکم کنه؟ خدایی دیگه اعصاب نزاشته واسم.چندمین باره که نصب میکنم اسکریپت رو.همه ورژن ها هم چنین اروری تو صحفه اصلی و صفحه مدیریت هم

Warning: Illegal string offset 'admin' in /home/lordweb/public_html/shop/include/funks.php on line 40

Warning: Illegal string offset 'post' in /home/lordweb/public_html/shop/back/login.php on line 18
این ارور ها رو میده
مشکل از کجاست؟ کسی میتونه کمک کنه؟

georgehour
January 23rd, 2013, 17:42
Warning: Illegal string offset 'action' in /home/lordweb/public_html/shop/index.php on line 17
با سلام خدمت دوستای گرامی.کسی میتونه کمکم کنه؟ خدایی دیگه اعصاب نزاشته واسم.چندمین باره که نصب میکنم اسکریپت رو.همه ورژن ها هم چنین اروری تو صحفه اصلی و صفحه مدیریت هم

Warning: Illegal string offset 'admin' in /home/lordweb/public_html/shop/include/funks.php on line 40

Warning: Illegal string offset 'post' in /home/lordweb/public_html/shop/back/login.php on line 18
این ارور ها رو میده
مشکل از کجاست؟ کسی میتونه کمک کنه؟

اسکریپت رو از اینجا (http://freer.ir/virtual/download.php) بگیر دانلود و نصب کن اگر باز مشکل داشت هاستت یه چیزی کم داره که یا باید عوضش کنی یا به میزبانت بگی اضافه کنه

explode0831
January 23rd, 2013, 19:07
az haminja gerefam vali bazam....:((
chie host kambod dare yani?

georgehour
January 23rd, 2013, 19:15
معلوم نیست
خواستی اطلاعات هاست رو بده واست ردیف کنم

tarahangraph
January 23rd, 2013, 19:40
دوست عزیز در صورت تمایل با هزینه اندک براتون نصب می کنیم.

ehsan_296
January 23rd, 2013, 21:35

مشکل از هاستتون هست عزیز . از هاست دیگه استفاده کنید. خواستید پ.خ بدید معرفی کنم براتون

explode0831
January 23rd, 2013, 21:59
از کلیه دوستان ممنون. از طرف کسی که هاستو گرفته بودم اوکی شدش. مرسی

lvlehrad
January 23rd, 2013, 23:43
میتونید اطلاعات رو بفرستین تا انجام بدم/
شما حتی نمیگید یا نمیدونید مشکل از چیه !
چیو میخواید انجام بدید ؟

lvlehrad
January 23rd, 2013, 23:47
کسی میدونه این دوست عزیزی که به همه پیغام شخصی میده جزو پشتیبانی اسکریپت freer هست یا نه ؟

راهنمايي و كمك به رفع مشكل شما در صورت نياز - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webpagescreenshot.info/img/495461-1232013101655PM)

ehsan_296
January 24th, 2013, 00:08
کسی میدونه این دوست عزیزی که به همه پیغام شخصی میده جزو پشتیبانی اسکریپت freer هست یا نه ؟

راهنمايي و كمك به رفع مشكل شما در صورت نياز - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webpagescreenshot.info/img/495461-1232013101655PM)

نه . فکر نمی کنم مگرنه توی سایتش باید اسم ایشون می خورد و یه سایت جدا نمی زدن

onogh
January 24th, 2013, 11:00
سلام از دوستان کسی میدونه چرا صفحه مدیریت من سفحه سفید میاد؟

farsking
January 24th, 2013, 14:34
سلام.
کسی کسدونه کد وضعيت ياهو، آنلاين/آفلاين رو باید کجا بگذارم؟!!
ممنون.

tarahangraph
January 24th, 2013, 18:34
سلام.
کسی کسدونه کد وضعيت ياهو، آنلاين/آفلاين رو باید کجا بگذارم؟!!
ممنون.
دوست عزیز این اسکریپت خودش چنین امکانی رو داره و نیاز به گذاشتن کد یاهو نیست.فقط کافی آی دی یاهو رو در قسمت تنظیمات >آی‌دی یاهو مدیر (جهت پشتیبانی) وارد کنید .

fr0nk
January 24th, 2013, 18:39
با سلام خدمت دوستان عزیز

میخواستم ببینم کسی راهی برای نصب داره ؟

چون حتی فایل install رو هم که میخوام لود کنم ارور میده

مثلا یه نمونه :

Parse error: syntax error, unexpected '}' in C:\xampp\htdocs\freer\install\index.php on line 307

روی wamp و هم xamp تست گرفتم نشد

farsking
January 24th, 2013, 18:46
دوست عزیز این اسکریپت خودش چنین امکانی رو داره و نیاز به گذاشتن کد یاهو نیست.فقط کافی آی دی یاهو رو در قسمت تنظیمات >آی‌دی یاهو مدیر (جهت پشتیبانی) وارد کنید .
ممنون بابت پاسخ.
این کار رو انجام دادم، اما شور بختانه وقتی با یاهو on میشم، داخل سایت آفلاین نشان میدهد.
چاره کار چیست به نظر شما؟!!!

tarahangraph
January 24th, 2013, 19:16
دوست عزیز شما فقط باید آی دی یاهو رو بنویسید بدون @yahoo.com

onogh
January 24th, 2013, 21:37

pargraphic
January 24th, 2013, 21:42

قبلا میومد یا تازه نصب کردی؟

rapfather
January 24th, 2013, 22:07
دوستان در صورتی که بخام منوی کشویی اتخاب کنید.باز نشود و همون اول مششتری همون ابتدا بدون اینکه روی منوی کشویی کلیک کنه محصول رو انتخاب کنه.باید چیکار کنم؟

pargraphic
January 24th, 2013, 22:13
دوستان در صورتی که بخام منوی کشویی اتخاب کنید.باز نشود و همون اول مششتری همون ابتدا بدون اینکه روی منوی کشویی کلیک کنه محصول رو انتخاب کنه.باید چیکار کنم؟

منظورت اینه که دسته رو دیگه باز نکنی ؟ یک سره بری محصولا ت ؟

rapfather
January 24th, 2013, 23:00
بله.دسته رو باز نکنه و یک سره برم برای مصولات.

onogh
January 25th, 2013, 00:02
قبلا میومد یا تازه نصب کردی؟

والا دیتابیس ایمپورت کردم دیگه نیومد:دی

felfel
January 25th, 2013, 10:52
سلام دوستان من الان ی سایت دارم با فریر که اوکی هست حالا میخام ی دامنه دیگه یزنم ولی سایت همون باشه روی دامنه جدید
فایل ها رو که کپی می کنم نمیاد باید چی کار کنم برای اینکار؟
با سپاس

pato_mat
January 25th, 2013, 14:16
سلام من میام یه دیتابیس درست میکنم و قبلا نصب کرده بودم ولی میام که نصب کنم ارورر اطلاعات اتصال به پايگاه داده درست نيست چیکار کنم ممنون میشم

boyi
January 25th, 2013, 16:12
سلام
هنگام بازگشت از درگاه امن پاسارگاد تمام مراحل کار به درستی انجام می شود و رمز شارژ نمایش داده می شود ولی در بالای صفحه

Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt (http://sharj45.ir/function.curl-setopt)]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/public_html/www.sharj45.ir/plugins/paypaad.php on line 288

نمایش داده می شود
لطفا راهنمایی کنید.

pato_mat
January 25th, 2013, 21:51
کسی نیست جواب منو بده بخدا گیرم

pargraphic
January 25th, 2013, 21:56
سلام
هنگام بازگشت از درگاه امن پاسارگاد تمام مراحل کار به درستی انجام می شود و رمز شارژ نمایش داده می شود ولی در بالای صفحه

Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt (http://sharj45.ir/function.curl-setopt)]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/public_html/www.sharj45.ir/plugins/paypaad.php on line 288

نمایش داده می شود
لطفا راهنمایی کنید.

دوست گرامی
شما از درگاههای واسط استفاده میکنید یا نه ؟
اگر از درگاههای واسط استفاده می کنید می توانید در سیستم مختلف تنظیم کنید بر فرض مثال سیستم پارس پال شما در قسمت تنظیمات پرداخت قسمت صفحه پرداخت موفق را تعیین کنید ، بصورت پیش فرض سیستم آن را به یک صفحه ای از سایت شما درج کرده که آن صفحه موجود نیست .

boyi
January 25th, 2013, 22:02
دوست گرامی
شما از درگاههای واسط استفاده میکنید یا نه ؟
اگر از درگاههای واسط استفاده می کنید می توانید در سیستم مختلف تنظیم کنید بر فرض مثال سیستم پارس پال شما در قسمت تنظیمات پرداخت قسمت صفحه پرداخت موفق را تعیین کنید ، بصورت پیش فرض سیستم آن را به یک صفحه ای از سایت شما درج کرده که آن صفحه موجود نیست .

با تشکر فراوان از توجه شما
نه من از درگاه واسط استفاده نمیکنم درگاه مستقیم از درگاه امن پاسارگاد گرفتم.

rapfather
January 26th, 2013, 05:39
منظورم اینه که دسته رو دیگه باز نکنی ؟ یک سره بری محصولا ت ؟

felfel
January 27th, 2013, 12:03
سلام دوستان من الان ی سایت دارم با فریر که اوکی هست حالا میخام ی دامنه دیگه یزنم ولی سایت همون باشه روی دامنه جدید
با سپاس

دوستان کمک

pargraphic
January 27th, 2013, 12:06
دوستان کمک

سلام
فایل configure.php در پوشه inculed را ویرایش کنید .

masterphp
January 27th, 2013, 12:37
دوستان کمک
دامنه رو ثبت کنید و پارک کنید رو هاستتون

mo_mohit1
January 27th, 2013, 14:07
با سپاس

شما دو راه دارین یا دومین جدید رو پارک کنید یا ادش کنید////اگر که ادش کنید هیچ کاری نداره فقط فایل های داخل روت دامین اول را در روت دامین دوم کپی کنید و سایت براحتی بالا میاد///فقط بعدش فایل کانفیگ در پوشه includ رو ویرایش کنید و ادرس دامین دوم رو داخلش بنویسین

Pro
January 27th, 2013, 15:55
شما دو راه دارین یا دومین جدید رو پارک کنید یا ادش کنید////اگر که ادش کنید هیچ کاری نداره فقط فایل های داخل روت دامین اول را در روت دامین دوم کپی کنید و سایت براحتی بالا میاد///فقط بعدش فایل کانفیگ در پوشه includ رو ویرایش کنید و ادرس دامین دوم رو داخلش بنویسین
بنده هم این روش رو تست کردم و مشکلی نداشت

hamidesigner
January 27th, 2013, 18:46
سلام خسته نباشید.

سایتی که من ازش هاست گرفتم . تابع فرستادن ایمیل در داخل اسکریپت ها رو بسته و نمیشه ایمیل ارسال کرد( بدون هویت) .

حالا من می خواستم بدونم که آیا پلاگینی هست برای ویرچوال که ایمیل رو از طریق smtp بشه ارسال کرد؟

با تشکر از تمامی شما

rapfather
January 27th, 2013, 19:43

felfel
January 27th, 2013, 20:40

مرسی از جواب کاملتون ... فقط ی چیزی اگر بخام برای هر کدوم دیتابیس جدا بزارم باید چی کارکنم
مرسی:53:

diges
January 28th, 2013, 18:23
دوستان بعد پرداخت موقع برگشت به سایت برای نمایش دادن مشخصات محصول صفحه سفید می شه روی callback.php

اکانت رو هم ایمیل می کنه هم پیامک ولی نمایش نمی ده چطوری می شه این مورد اوکی کرد ؟

این هم ارور از لاگ برداشتم

#0 /home/**/public_html/**.in/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php(552): Smarty_Internal_Template->i***isting(true)
#1 /home/**/public_html/**.in/include/libs/smarty/Smarty.class.php(338): Smarty_Internal_Template->getRenderedTemplate()
#2 /home/**/public_html/**.in/include/libs/smarty/Smarty.class.php(382): Smarty->fetch('message.tpl', NULL, NULL, NULL, true)
#3 /home/**/public_html/**.in/plugins/jaypalpaypaad.php(224): Smarty->display('message.tpl')
#4 [internal function]: callback__jaypalpaypaad(Array)
#5 /home/**/public_html/**.in/callback.php(33): call_user_func('callback__jaypa...', Array)
#6 {main}
thrown in /home/**/public_html/**.in/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php on line 163
[27-Jan-2013 00:07:27 Asia/Tehran] PHP Fatal error: Uncaught exception 'SmartyException' with message 'Unable to load template file 'message.tpl'' in /home/**/public_html/**.in/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php:163
Stack trace:

HesaM4388
January 29th, 2013, 16:52
دوستان من اگه بخوام لیستی از ایمیل های مشتری رو دربیارم باید چیکار کنم؟
باید یکی یکی کپی کنم یا میشه از دیتابیس بیرون آورد؟ لطفا یه توضیح کام بدین. ممنونم

mo_mohit1
January 29th, 2013, 16:56
باید یکی یکی کپی کنم یا میشه از دیتابیس بیرون آورد؟ لطفا یه توضیح کام بدین. ممنونم

چندین بار بنده تو تاپیک توضیح دادم...کاش قبلش یه سرچ میکردین//ولی به هر حال بفرمایید
http://www.webhostingtalk.ir/f42/34349/index167.html

mo_mohit1
January 29th, 2013, 17:04
مرسی از جواب کاملتون ... فقط ی چیزی اگر بخام برای هر کدوم دیتابیس جدا بزارم باید چی کارکنم
مرسی:53:
جدا اگر بشه باید محصولاتتون جدا باشه یعنی تو این اگر یه کارت شارز هست تو دیگری نباشه//برای اینکار شما روی دامین دوم دوباره نصب کنید و اطلاعات جدید بهش بدین

دوستان بعد پرداخت موقع برگشت به سایت برای نمایش دادن مشخصات محصول صفحه سفید می شه روی callback.php

اکانت رو هم ایمیل می کنه هم پیامک ولی نمایش نمی ده چطوری می شه این مورد اوکی کرد ؟

این هم ارور از لاگ برداشتم
این ارور چند تا دلیل داره/////از قالب و فریر باشه که من به این شک دارم.نسخه فول جدید رو بگیرید نصب کنید و اگر بازم نشد پرمیشن اون ادرسایی رو که داده 755 یا 777 کنید

masterphp
January 29th, 2013, 17:56
میتونی یه کوئری بنویسی تا به صورت لیستی همه رو در بیاری و در داخت فایل تکس بریزی برای استفاده تو نرم افزار های ارسال ایمیل گروهی
اگر بخوای این کوئری رو با هزینه میتونم برات بنویسم
هم برای موبایل هم ایمیل

HesaM4388
January 30th, 2013, 00:00
میتونی یه کوئری بنویسی تا به صورت لیستی همه رو در بیاری و در داخت فایل تکس بریزی برای استفاده تو نرم افزار های ارسال ایمیل گروهی
اگر بخوای این کوئری رو با هزینه میتونم برات بنویسم
هم برای موبایل هم ایمیل

دوست عزیز ممنون از پیشنهادتون. دوست عزیزمون تو صفحه قبلی توضیح دادن و بخوبی هم تونستم انجامش بدم.
راستی یه برنامه خوب واسه ارسال ایمیل گروهی سراغ دارین؟ بچه ها یه همفکری هم میخواستم. چکار کنم فروشم بره بالا؟ :65:

rapfather
January 30th, 2013, 04:49

aryan.aryan
January 30th, 2013, 08:54

ممنون میشیم به این سوال جواب بدین؟؟؟؟

hoka
January 30th, 2013, 12:42
ممنون میشیم به این سوال جواب بدین؟؟؟؟

اگر قالب رو تغییر ندادید و میخواید تغییرات روی همون قالب پیشفرض انجام بشه با هزینه ی 20 هزار تومن میتونم براتون درستش کنم . در url میتونید دسته و حتی کارت رو هم انتخاب کنید و در سایتتون قرار بدید . مثلا cart7 رو در url بزنید تا اون کارت انتخاب بشه یا دسته ی دوم رو انتخاب کنید cat2
دمو هم خواستید میتونید پیام خصوصی بدید

rapfather
January 30th, 2013, 16:28
پولو اینجور حرفا سرش گرده.دوستان یکی رایگان بگه

airit
January 30th, 2013, 17:44
کسی میدونه این ارور چیه؟؟

Warning: mysql_query() [function.mysql-query (http://manoto***.tk/function.mysql-query)]: Access denied for user 'manotovp'@'localhost' (using password: NO) in /home/manotovp/public_html/include/prepare.php on line 23

hoka
January 30th, 2013, 17:56
پولو اینجور حرفا سرش گرده.دوستان یکی رایگان بگه

این تاپیک برای همین به 200 صفحه و 2000 پست کشیده شده چون کسی حاضر نیست برای امکاناتی که میخواد یا حل مشکلش پولی بده . امیدوارم موفق بشید . یک مقدار ادب هم خوبه . معنی چیزی که گفتید رو حتما نمیدونید پس قبل از به کار بردن حرفی معنیش رو بپرسید

mo_mohit1
January 30th, 2013, 19:11
کسی میدونه این ارور چیه؟؟

Warning: mysql_query() [function.mysql-query (http://manoto***.tk/function.mysql-query)]: Access denied for user 'manotovp'@'localhost' (using password: NO) in /home/manotovp/public_html/include/prepare.php on line 23

این ارور از دیتابیستون گرفته که پسوردش اشتباهه

این تاپیک برای همین به 200 صفحه و 2000 پست کشیده شده چون کسی حاضر نیست برای امکاناتی که میخواد یا حل مشکلش پولی بده . امیدوارم موفق بشید . یک مقدار ادب هم خوبه . معنی چیزی که گفتید رو حتما نمیدونید پس قبل از به کار بردن حرفی معنیش رو بپرسید

با حرفتون کاملا موافقم////واقعا هم معنی حرفشون رو نمیدونن

airit
January 30th, 2013, 19:20
یکی جواب منو بده :d

esmaeil1
January 30th, 2013, 19:21
دوستان یه سوال داشتم
من تاریخ سایتم مشکل داره نمیدونم چرا سه ساعت عقب تر از ساعت رسمی هست کسی میدونه چطور میشه درستش کرد ؟

mo_mohit1
January 30th, 2013, 19:25
یکی جواب منو بده :d

تو صفحه قبل جواب دادم..ارور از دیتابیستون گرفته////از رمز و پس دیتابیس ایراد گرفته///

mo_mohit1
January 30th, 2013, 19:27
دوستان یه سوال داشتم
من تاریخ سایتم مشکل داره نمیدونم چرا سه ساعت عقب تر از ساعت رسمی هست کسی میدونه چطور میشه درستش کرد ؟
فک کنم مال همه اینجور شده///الان ساعت 19:26 هست مال من
زمان: ۱۲ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۱۵:۵۰
نشون میده>؟؟!!!! باید ببینیم این ساعت رو از چه سروری میخونه؟؟؟شاید فقط خود فریر بتونه درستش کنه؟کسی دیگه میتونه؟؟

farsking
January 30th, 2013, 19:41
سلام. بچه ها.
هاست من 200mg هست.
یک فایل به نام error_logدرست میکنه/
که حجمش فوق العاده بالا رفته، طوری شده که کل 200 مگ رو گرفته.
تا حالا دو باره که این اتفاق می افته و من اسکریپت رو دوباره نصب می کنم.
به نظرتون مشکل از کجاست؟!!!!

diges
January 30th, 2013, 19:44
بخوام بعد پرداخت مشخصات اکانت نشون بده باید چی رو نصب کنیم الان بعد پرداخت مشخصات پرداخت نشون میده فقط !

rapfather
January 30th, 2013, 20:40
eror log رو دیلیت کنید.مشکلی پیش نمیاد

esmaeil1
January 30th, 2013, 21:33
چرا ایمیل خرید برای کاربرهای من ارسال نمیشه ؟ امروز ارتقا دادم کسی میدونه مشکلش چیه ؟

esmaeil1
January 30th, 2013, 21:35
سلام. بچه ها.
هاست من 200mg هست.
یک فایل به نام error_logدرست میکنه/
که حجمش فوق العاده بالا رفته، طوری شده که کل 200 مگ رو گرفته.
تا حالا دو باره که این اتفاق می افته و من اسکریپت رو دوباره نصب می کنم.
به نظرتون مشکل از کجاست؟!!!!

این اتفاق بیشتر به خاطر درگاه میفته مخصوصا جی پل زمانی که مشکل براش به وجود میاد

farzin11
January 30th, 2013, 22:20
نشون میده>؟؟!!!! باید ببینیم این ساعت رو از چه سروری میخونه؟؟؟شاید فقط خود فریر بتونه درستش کنه؟کسی دیگه میتونه؟؟

زمانی که نشون میده مربوط به تایم سروره
به مدیر هاستتون بگید که تایم سرور و به وقت ایران تنظیم کنه (این کارو قطعا انجام نمیده :ِدی چون کلی دردسر براش به وجود می آد)

hoka
January 31st, 2013, 00:37
دوستان یه سوال داشتم

توی فایل htaccess این خط رو اضافه کنید مشکل حل میشه
SetEnv TZ Asia/Tehran

esmaeil1
January 31st, 2013, 00:54
ممنون با این کد درست شد

Cyrus.The.Great
January 31st, 2013, 02:21
SetEnv TZ Asia/Tehran

سلام. برای من مشکلش حل نمیشه با این کد. به نظر شما راه دیگه ای نیست؟ اضافه کردنش که شرط خاصی نداره، داره؟

Cyrus.The.Great
January 31st, 2013, 02:32
سلام. برای من مشکلش حل نمیشه با این کد. به نظر شما راه دیگه ای نیست؟ اضافه کردنش که شرط خاصی نداره، داره؟

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

آپدیت:

اوکی شد. کدی که شما دادین رو به کد زیر تغییر دادم و درست شد. نمیدونم چرا این هاست اون کد رو قبول نمیکرد!

php_value date.timezone "Asia/Tehran"

تشکر. موفق باشید

diges
January 31st, 2013, 03:23
دوستان برای نشون دادن اکانت بعد خرید باید کار خاصی کرد ؟ برای من ففط مشخصات پرداخت نشون میده !

Cyrus.The.Great
January 31st, 2013, 03:27
دوستان برای نشون دادن اکانت بعد خرید باید کار خاصی کرد ؟ برای من ففط مشخصات پرداخت نشون میده !

سلام. در این مورد در پست های قبلی زیاد صحبت شده. از آخرین نسخه استفاده میکنید؟

diges
January 31st, 2013, 03:28
سلام. در این مورد در پست های قبلی زیاد صحبت شده. از آخرین نسخه استفاده میکنید؟

بله 1.57 هست زیاد خوندم متاسفانه راه حلی پیدا نکردم حتی ایمیل هم ارسال می کنه مشخصات اکانت ارسال نمی شه همون مشخصات پرداخت ارسال می شه .

diges
January 31st, 2013, 03:46
حل شد :-*

mahdi_ush
January 31st, 2013, 06:42
سلام
من یه مشکلی دارم اونم اینکه من مرچنت رو ثبت کردم(زرین پال)
اما دقیقا نمیدونم بعد از ثبت کالا در دسته باید چیکار بکنم!!!!
سایت زرین پال میگفت باید درگاه رو وارد کنم! اما درگاه رو کجا باید وارد کرد؟
در کل اگه میشه یه آموزش بصورت تصویر جهت ثبت کالا از صفر بگذارید ممنون میشم!

HesaM4388
January 31st, 2013, 17:00
بچه ها من بخوبی قالب رو نصب میکنم. ولی وقتی میخوام وارد قسمت مدیریتی بشم میگه (نام کاربری یا کلمه عبور اشتباه است.) واسه چی اینجوری میشه؟
من همون یوزر و پس که تو صفحه آخر میاد رو بدون اینکه دستکاریش کنم کپی پیست میکنم. بازم همین ارور رو میده. آخه چرا؟

felfel
January 31st, 2013, 17:55
SetEnv TZ Asia/Tehran

دوست عزیز کجا باید گزاشت؟ واسه من چندتا آدرس داره یکیش اینه مثلا

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^-----------------\.tk$ [OR]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.-----------\.tk$
RewriteRule ^/?$ "http\:\/\/-------\.tk\/\?" [R=301,L]

hoka
January 31st, 2013, 18:10
دوست عزیز کجا باید گزاشت؟ واسه من چندتا آدرس داره یکیش اینه مثلا

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^-----------------\.tk$ [OR]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.-----------\.tk$
RewriteRule ^/?$ "http\:\/\/-------\.tk\/\?" [R=301,L]

یک اینتر بزنید اول یا آخر این متنی که دادید و توی یک خط اون کد رو وارد کنید

HesaM4388
January 31st, 2013, 19:50
بچه ها من بخوبی قالب رو نصب میکنم. ولی وقتی میخوام وارد قسمت مدیریتی بشم میگه (نام کاربری یا کلمه عبور اشتباه است.) واسه چی اینجوری میشه؟
من همون یوزر و پس که تو صفحه آخر میاد رو بدون اینکه دستکاریش کنم کپی پیست میکنم. بازم همین ارور رو میده. آخه چرا؟
خودم مشکل رو فهمیدم. دیتا بیش با یوزر ست نبود.
راستی من از یه هاست برای چند سایت میتونم استفاده کنم؟ چجوری؟

ehsan_296
January 31st, 2013, 20:49
خودم مشکل رو فهمیدم. دیتا بیش با یوزر ست نبود.
راستی من از یه هاست برای چند سایت میتونم استفاده کنم؟ چجوری؟

اگه بخوای دومین ها فرق بکنه به تعداد addon domain می تونی سایت داشته باشی

HesaM4388
February 1st, 2013, 18:40
اگه بخوای دومین ها فرق بکنه به تعداد addon domain می تونی سایت داشته باشی

خب بخوام هاست سایت بعدی که دامینش هم فرقه رو از همین هاست اولی بگیرم باید چکار کنم؟ یه دیتا بیس دیگه بسازم؟

ehsan_296
February 1st, 2013, 19:40
خب بخوام هاست سایت بعدی که دامینش هم فرقه رو از همین هاست اولی بگیرم باید چکار کنم؟ یه دیتا بیس دیگه بسازم؟

خیر . توی همین هاستی که دارید از قسمت addon domain دومین جدید رو اضافه می کنید. اسم دومین به صورت فولدر توی public_html میاد . سایت جدید رو داخل اون می تونید راه اندازی کنید

esmaeil1
February 2nd, 2013, 10:48
من از کجا میتونم پسوردی که فراموش کردم رو ببینم

farsking
February 2nd, 2013, 20:12
سلام بچه ها.
دارم اسکریپت رو نصب می کنم ، اما این ارور رو می ده
Warning: fopen(../include/configuration.php) [function.fopen (http://www.parsline.pro/install/function.fopen)]: failed to open stream: Permission denied in /home2/jamousin/public_html/install/index.php on line 251
can't open file
به نظرتون مشکل کجاست؟>!

mo_mohit1
February 2nd, 2013, 20:53
سلام بچه ها.
دارم اسکریپت رو نصب می کنم ، اما این ارور رو می ده
Warning: fopen(../include/configuration.php) [function.fopen (http://www.parsline.pro/install/function.fopen)]: failed to open stream: Permission denied in /home2/jamousin/public_html/install/index.php on line 251
can't open file
به نظرتون مشکل کجاست؟>!
سطح دسترسی فایل ایندکس رو 777 بزارین درست میشه

farsking
February 2nd, 2013, 20:59
سطح دسترسی فایل ایندکس رو 777 بزارین درست میشه
میشه دقیق تر بگید؟!!!
بنده زیاد وارد نیستم.

ehsan_296
February 2nd, 2013, 21:27
میشه دقیق تر بگید؟!!!
بنده زیاد وارد نیستم.

برید توی هاست و روی فایل ایندکس راست کلیک کنید

و permision رو انتخاب کنید و همه رو تیک بزنید

mo_mohit1
February 2nd, 2013, 21:57
میشه دقیق تر بگید؟!!!
بنده زیاد وارد نیستم.

والا تغییر دادن سطح دسترسی خودش سادس نمی دونم چطور بگم دیگه////به مدیر هاستتون یا کس دیگه بگین انجام بدن/

rezapto
February 3rd, 2013, 00:32
سلام خسته نباشید

دوستان منم با این اسکریپت مشکل نمایش ندادن اطلاعات رو دارم !!

یعنی واسه وارد کردن کارت جدید اینجوری عمل میکنم که :

کارت جدید >>> فیلد اول نام کاربری . فیلد دوم پسورد . بعدم انتخاب نوع محصول . بعدم تیک قابل نمایش و قابل فروش رو میزنم و بعد کارت رو ثبت میکنم .

اما موقع خرید هیچکدوم از اینا نشون داده نمیشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

عکس رو هم پیوست کردم !
لطفا اگر چیزی میدونید بگید یا برام پیغام خصوصی کنید از آخرین نسخه برنامه استفاده میکنم ...

و اینکه نگید راجب این موضوع صحبت شده ! من 50 صفحه از تاپیک و خوندم و به نتیجه نرسیدم وگرنه این پست رو هم نمیدادم . منتظر جوابتون هستم

ممنون از همگی

hoka
February 3rd, 2013, 00:37
سلام خسته نباشید

دوستان منم با این اسکریپت مشکل نمایش ندادن اطلاعات رو دارم !!

یعنی واسه وارد کردن کارت جدید اینجوری عمل میکنم که :

کارت جدید >>> فیلد اول نام کاربری . فیلد دوم پسورد . بعدم انتخاب نوع محصول . بعدم تیک قابل نمایش و قابل فروش رو میزنم و بعد کارت رو ثبت میکنم .

اما موقع خرید هیچکدوم از اینا نشون داده نمیشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

عکس رو هم پیوست کردم !
لطفا اگر چیزی میدونید بگید یا برام پیغام خصوصی کنید از آخرین نسخه برنامه استفاده میکنم ...

و اینکه نگید راجب این موضوع صحبت شده ! من 50 صفحه از تاپیک و خوندم و به نتیجه نرسیدم وگرنه این پست رو هم نمیدادم . منتظر جوابتون هستم

ممنون از همگی

توی محصولات فیلد هارو نام گذاری کردید ؟

rezapto
February 3rd, 2013, 00:38
توی محصولات فیلد هارو نام گذاری کردید ؟

نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mashkooni
February 4th, 2013, 10:03
سلام دوستان من یه سوالی داشتم ممنون میشم کمکم کنید
من 3 تا درگاه دارم که نصب کردم توی فریر اما الن نمیدونم از کجا چینش کنم که درگاه اطلی بیاد درگاه اولی قرار بگیره
با تشکر

mashkooni
February 4th, 2013, 15:01
اگر قالب رو تغییر ندادید و میخواید تغییرات روی همون قالب پیشفرض انجام بشه با هزینه ی 20 هزار تومن میتونم براتون درستش کنم . در url میتونید دسته و حتی کارت رو هم انتخاب کنید و در سایتتون قرار بدید . مثلا cart7 رو در url بزنید تا اون کارت انتخاب بشه یا دسته ی دوم رو انتخاب کنید cat2
دمو هم خواستید میتونید پیام خصوصی بدید
سلام دوست من میتونید دمو رو واسه من ارسال کنید ؟؟
با تشکر

mashkooni
February 4th, 2013, 16:03
من 3 تا درگاه دارم که نصب کردم توی فریر اما الن نمیدونم از کجا چینش کنم که درگاه اطلی بیاد درگاه اولی قرار بگیره
با تشکر
دوستان کسی تیست منو راهنمایی کنه ؟؟

poriya_hashie
February 4th, 2013, 16:27
امروز اسکریپت فریر من هک شد
خود شخص میگه باگ داره فریر

کسی چیزی میدونه ؟

راه حلی؟

hoka
February 4th, 2013, 18:00
سلام دوست من میتونید دمو رو واسه من ارسال کنید ؟؟
با تشکر
ارسال شد

کسی چیزی میدونه ؟

راه حلی؟
این یک اسکریپت اپن سورس هست پس باگ چیز عجیبی نیست . نگفت از کدوم قسمت وارد شده ؟ احتمال 99 درصد sql injection بوده . توی نت آموزش جلوگیری از این نوع حملات زیاده

دوستان کسی تیست منو راهنمایی کنه ؟؟

توی فایل index توی پوشه ی قالب باید یه سری تغییرات ایجاد بشه . الان دسترسی ندارم که بتونم راهنمایی کنم . توی همون دمو ای که ارسال شد از همین روش برای ترتیب درگاه ها استفاده شده

azaditafakor
February 4th, 2013, 18:05
با تشکر

پاسخ بسیاری از سوالات دوستان قبلا داده شده اما کسی جستجو نمی کنه :

http://www.webhostingtalk.ir/f42/34349/index143.html#post581521
http://www.webhostingtalk.ir/f42/34349/index144.html#post582051

موفق باشید

sardarn
February 4th, 2013, 18:30

کسی چیزی میدونه ؟

راه حلی؟

سلام
به احتمال زیاد از جایی دیگه هک شدید نه فریر.چه چیزی به غیر از فریر روی هاست نصبه؟ شل آپلود نکرده؟
چه جور هک کرده یعنی تونسته وارد مدیریت بشه یا فقط ایندکس رو تغییر بده؟

poriya_hashie
February 4th, 2013, 22:57
ارسال شد

این یک اسکریپت اپن سورس هست پس باگ چیز عجیبی نیست . نگفت از کدوم قسمت وارد شده ؟ احتمال 99 درصد sql injection بوده . توی نت آموزش جلوگیری از این نوع حملات زیاده

والا نمیدونم از کجا وارد شد
فقط اینو میدونم که تمام حروف فارسی سایتم ????????????????/ شد
و پسورد cpanl رو با حروفی ناخوانا عوض کرده بود

الان باید چی کار کنم؟

poriya_hashie
February 4th, 2013, 23:00
سلام
به احتمال زیاد از جایی دیگه هک شدید نه فریر.چه چیزی به غیر از فریر روی هاست نصبه؟ شل آپلود نکرده؟
چه جور هک کرده یعنی تونسته وارد مدیریت بشه یا فقط ایندکس رو تغییر بده؟

والا چیزی جز اون اسکریپت روی سایت نبود
کلا وارد مدیریت شده بود
پسورد cpanel رو عوض کرده بود

الان نمیدونم باید چیکار کنم!؟

i-whost
February 4th, 2013, 23:03
والا چیزی جز اون اسکریپت روی سایت نبود
کلا وارد مدیریت شده بود
پسورد cpanel رو عوض کرده بود

الان نمیدونم باید چیکار کنم!؟
دسترسی فایل کانفیگ 400کنید پوشه ادمین رمز بزارید

امنیت پایین freer داره برای فروش شارژ استفاده نکنید بهتر هست

poriya_hashie
February 4th, 2013, 23:14
دسترسی فایل کانفیگ 400کنید پوشه ادمین رمز بزارید

امنیت پایین freer داره برای فروش شارژ استفاده نکنید بهتر هست

الان که کلید امنیتیم لو رفته و اون شخص به کارتها دسترسی پیدا کرده چطور میتونم کلید امنیتی رو عوض کنم؟

poriya_hashie
February 5th, 2013, 00:01
کسی نمیدونه این شخص چطور نفوذ کرده؟

felfel
February 5th, 2013, 00:53
فکر نکنم بشه ... مگر اینکه بری تو دیتابیس پیدا کنی و .... دوباره نصب کن راحت کن خودتو عزیز.

dark_7qe
February 5th, 2013, 21:03
سلام خدمت دوستان عزیز من روی فرییر درگاه اقتصاد نوین شتاب رو نصب کردم ولی الان که می خوام مال جی پل رو بریزم به محض اینکه اپلود می کنم دیگه قسمت افزونه ها بالا نمیاد ولی پاک می کنم میاد حتی درگاه های دیگه هم همین طوره اون اقتصاد رو هم غیرفعال می کنم نمیشه.باید چیکارش کنم؟؟؟؟چطوری میشه از کارت هایی که وارد کردم پشتیبان بگیرم تا دوباره نصب کنم؟؟؟؟

agha_mehran
February 5th, 2013, 21:29
سلام خدمت دوستان عزیز من روی فرییر درگاه اقتصاد نوین شتاب رو نصب کردم ولی الان که می خوام مال جی پل رو بریزم به محض اینکه اپلود می کنم دیگه قسمت افزونه ها بالا نمیاد ولی پاک می کنم میاد حتی درگاه های دیگه هم همین طوره اون اقتصاد رو هم غیرفعال می کنم نمیشه.باید چیکارش کنم؟؟؟؟چطوری میشه از کارت هایی که وارد کردم پشتیبان بگیرم تا دوباره نصب کنم؟؟؟؟

مشکل از پلاگین شما هستش، باسه منم این مشکل بوجود اومده بود
پلاگین معتبر رو آپ کنید

dark_7qe
February 5th, 2013, 21:32
مشکل از پلاگین شما هستش، باسه منم این مشکل بوجود اومده بود
پلاگین معتبر رو آپ کنید
ممنون دوست عزیز از پاسختون.الان نمیشه درستش کرد؟؟؟؟؟؟چطور می تونم برای نصب مجدد از اطلاعات کارت هام پشتیبان بگیرم؟

dark_7qe
February 5th, 2013, 22:15
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hoka
February 6th, 2013, 00:00
ممنون دوست عزیز از پاسختون.الان نمیشه درستش کرد؟؟؟؟؟؟چطور می تونم برای نصب مجدد از اطلاعات کارت هام پشتیبان بگیرم؟

کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز مشکل پلاگین هست . با ftp یا از طریق کنترل پنل هاستتون برید و اون پلاگین رو از روی سرور پاک کنید مشکل حل میشه

Quality
February 6th, 2013, 00:20
خواستم اسکریپت بگیرم نصب کنم ولی اینقدر بچه ها مشکل در موردش نوشتن که منصرف شدمd:

mo_mohit1
February 6th, 2013, 02:39
خواستم اسکریپت بگیرم نصب کنم ولی اینقدر بچه ها مشکل در موردش نوشتن که منصرف شدمd:

اگر یه کم تجربه داشته باشین هیچ مشکلی نداره//من که یک سالو نیمه باهاش کار میکنم مشکلی هم ندارم

RapB0y
February 6th, 2013, 02:50

واسه ی منم همینطور بود
ماژول رو از خود جی پل گرفتید؟
ماژول جی پل واسه من اینطور بود
از خود سایت freer بگیرید مشکلی نداره

dark_7qe
February 6th, 2013, 09:09
دوست عزیز مشکل پلاگین هست . با ftp یا از طریق کنترل پنل هاستتون برید و اون پلاگین رو از روی سرور پاک کنید مشکل حل میشه
هم از طریق ftp و هم از طریق cpanel پاک می کنم دیگه قسمت افزونه ها بالا نمیاد و صفحه سفیده

dark_7qe
February 6th, 2013, 10:15
اقا کسی می دونه این پلاگین jaypal چطوری باید کانفیگ شه؟
بهم 2 تا کد داده بعد داخل تنظیمات freer نوشته pgb و pga و... چندبار زدم ولی توی درگاه میگه اطلاعات وارد شده اشتباه است

شماره پذیرنده

1841

کد پذیرنده

90783b762e34796e77aa43898ea004f5699461ed

RapB0y
February 6th, 2013, 10:18
اقا کسی می دونه این پلاگین jaypal چطوری باید کانفیگ شه؟
بهم 2 تا کد داده بعد داخل تنظیمات freer نوشته pgb و pga و... چندبار زدم ولی توی درگاه میگه اطلاعات وارد شده اشتباه است

شماره پذیرنده

1841

کد پذیرنده

90783b762e34796e77aa43898ea004f5699461ed

باید شماره کارت ایمیل و رمز جی پل رو بزنی
نوع درگاه هم pga

dark_7qe
February 6th, 2013, 10:34
باید شماره کارت ایمیل و رمز جی پل رو بزنی
نوع درگاه هم pga
شماره کارت و ایمیل رو می زنم و رمز رو هم میزنم یا میزنه account is disable یا میگه اطلاعات وارد شده اشتباه است میشه بهم یه نمونه نشون بدی چطور وارد کنم؟

dark_7qe
February 6th, 2013, 10:39
این ایمیل برام اومده.
به دلیل وجود کلمات غیر مجاز در آدرس دامنه وب سایت شما ، تراکنش شماره 130206102844894834 انجام نشد.

ehsan_296
February 6th, 2013, 11:28
این ایمیل برام اومده.
به دلیل وجود کلمات غیر مجاز در آدرس دامنه وب سایت شما ، تراکنش شماره 130206102844894834 انجام نشد.

آدرس وب سایتت نباید کلمات غیرمجاز داشته باشه . مثل v*p*n یا s*o*c*k*s و یا ....

dark_7qe
February 6th, 2013, 11:44
آدرس وب سایتت نباید کلمات غیرمجاز داشته باشه . مثل v*p*n یا s*o*c*k*s و یا ....
الان بردم روی یه دومین دیگه باز همون پیغام رو میده
CLEARVPN (http://www.parsasoftware.tk)

hamedsp
February 6th, 2013, 21:36
سلام

دوستان برای من بعد از پرداخت وقتی مشخصات کارت نمایش داده میشه به صورت ناخواناست و به صورت علامت سوال هست . مشکل از کجاست ؟

ببخشید از کجا میشه قسمت پیگیری رو که رو نسخه جی پال هست رو رو نسخه جدید اضافه کرد ؟ (قسمتی که شناسه رو وارد می کنیم و اطلاعات کارت نشون داده میشه )

mo_mohit1
February 6th, 2013, 23:00
الان بردم روی یه دومین دیگه باز همون پیغام رو میده
CLEAR*** (http://www.parsasoftware.tk)
با پشتیبانی جی پال تماس بگیرید

سلام

دوستان برای من بعد از پرداخت وقتی مشخصات کارت نمایش داده میشه به صورت ناخواناست و به صورت علامت سوال هست . مشکل از کجاست ؟

ببخشید از کجا میشه قسمت پیگیری رو که رو نسخه جی پال هست رو رو نسخه جدید اضافه کرد ؟ (قسمتی که شناسه رو وارد می کنیم و اطلاعات کارت نشون داده میشه )
این عیب (اگر از هاست نباشه) زمانی رخ میده که شما کلید رمزنگاریتون رو عوض کرده باشین//باید به همون قبلی بر گردونین

hoka
February 7th, 2013, 11:35
بچه ها کسی میدونه قسمت تعیین آی = پی توی قالب یا اسکریپت کجاست ؟
الان هرکی وارد فروشگاه من میشه یا خرید میکنه آی = پی ای که ازش ثبت میشه آی = پی هاستم هست !!!!!

boyi
February 7th, 2013, 18:47
سلام
کسی میدونه چطور باید یوزر و پسورد قسمت مدیریت اسکریپت freer را تغییر دهیم؟

caspiannets
February 7th, 2013, 19:17
سلام من فرر جدید رو نصب کردم ولی دیگه ایمیل به خریدار ارسال نمیکنه چیزی در اسکریپت مشکلی نداره به نظرتون چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید

mo_mohit1
February 7th, 2013, 22:39
سلام
کسی میدونه چطور باید یوزر و پسورد قسمت مدیریت اسکریپت freer را تغییر دهیم؟
از دیتابیس میخاید؟؟؟؟ اگر که نه کاری نداره از قسمت تنظیمات هم یوزر و هم پس عوض میشه

boyi
February 8th, 2013, 14:23
از دیتابیس میخاید؟؟؟؟ اگر که نه کاری نداره از قسمت تنظیمات هم یوزر و هم پس عوض میشه

بله از دیتابیس
چون من پسورد اسکریپت را فراموش کردم و نمی خواهم اسکریپت را از اول نصب کنم.

hoka
February 8th, 2013, 17:22
بله از دیتابیس
چون من پسورد اسکریپت را فراموش کردم و نمی خواهم اسکریپت را از اول نصب کنم.
برید داخل
phpmyadmin
دیتابیس freer رو باز کنید . جدول config و بعد config_admin_password رو ویرایش کنید و این کد رو بجاش بنویسید

827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b

وذخیره کنید . حالا پسورد شما 12345 شده در اسکریپت

boyi
February 8th, 2013, 18:00
برید داخل
phpmyadmin
دیتابیس freer رو باز کنید . جدول config و بعد config_admin_password رو ویرایش کنید و این کد رو بجاش بنویسید

با تشکر فراوان

boyi
February 8th, 2013, 22:19
برید داخل
phpmyadmin

دوست عزیز یه سوال دیگه
freer از چه هش کدی استفاده میکند که مثلا 827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b می شود 123456 آیا نرم افزار بخصوصی دارد؟

hoka
February 8th, 2013, 22:23
99 درصد اسکریپت ها همه از md5 برای پسورد هاشون استفاده میکنن توی دیتابیس . سرچ کنید txt to md5 نرم افزار و سایت توی نت زیاد هست
برای کارت هاش هم از md5 + salt استفاده میکنه . salt هم همون کلید رمزنگاری ای هست که برای مشاهده ی کارت ها دارید

masterphp
February 8th, 2013, 22:23
دوست عزیز یه سوال دیگه
freer از چه هش کدی استفاده میکند که مثلا 827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b می شود 123456 آیا نرم افزار بخصوصی دارد؟

برای مثلا 123456
این عدد رو با الگوریتم md5کد کنید این کد به دست میاد
فریر برای پسورد میاد پسورد رو کد میکنه با md5 و در دیتابیس ذخیره میکنه که اگه دیتابیس هک شده نشه دیکد کرد و وارد ادمین شد
برای وارد شدن هم پسوردی که وارد میشه رو با md5 کد میکنه با دیتا بیس مقایسه میکنه اگر درست بود وارد سایت میشه

mohsen12
February 9th, 2013, 13:04
آیا راهی داره درگاه پرداخت رو جابه جا کنیم به طور مثال درگاه بانک ملت رو اول بیاریم ؟!

boyi
February 9th, 2013, 14:18
زمان بازگشت از درگاه امن پاسارگاد اطلاعات شارژ نمایش داده می شود فقط این پیغام بالای صفه می زند
Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt (http://ف)]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/cdqh/public_html/plugins/paypaad.php on line 288

delta
February 9th, 2013, 18:03
آقا ما اینو نصب کردیم..تو یک فولدر در هاستمون.بعد خرید زرین پال موقع بازگشت به سایت پذیرنده به جای اینکه مسیر فولدر بره و مشخصات رو نشون میده مستقیم مسیر سایت اصلی رو باز میکنه و ارور میده..چطوری میشه تنظیم کرد اینو؟ به زرین پال گفتم بهم گفت باید از نرم افزار مسیر رو درست کنی!

delta
February 9th, 2013, 19:02
up کسی نمیدونه...

hoka
February 9th, 2013, 19:17
آیا راهی داره درگاه پرداخت رو جابه جا کنیم به طور مثال درگاه بانک ملت رو اول بیاریم ؟!

بله راه حلش موجود هست . یکی دو صفحه ی قبل رو مطالعه بفرمایید دوستان آدرس دادن

زمان بازگشت از درگاه امن پاسارگاد اطلاعات شارژ نمایش داده می شود فقط این پیغام بالای صفه می زند
Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt (http://ف)]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/cdqh/public_html/plugins/paypaad.php on line 288
مشکل از هاستتون هست که سیف مد فعال هست روش . به هاستینگ تیکت بزنید و مشکل رو مطرح کنید

آقا ما اینو نصب کردیم..تو یک فولدر در هاستمون.بعد خرید زرین پال موقع بازگشت به سایت پذیرنده به جای اینکه مسیر فولدر بره و مشخصات رو نشون میده مستقیم مسیر سایت اصلی رو باز میکنه و ارور میده..چطوری میشه تنظیم کرد اینو؟ به زرین پال گفتم بهم گفت باید از نرم افزار مسیر رو درست کنی!
توی پوشه ی اینکلود فایل کانفیگ رو باز کنید و آدرس فروشگاهتون رو درست کنید . آدرس فروشگاه + فولدر + / آخرش

shyhan
February 10th, 2013, 19:21
up کسی نمیدونه...
از این راه حلی که اینجا نوشته میتونید به چیزی که میخوای برسی

http://www.webhostingtalk.ir/f42/34349/index144.html#post582051

یعنی سرچ کردن واقعا اینقدر کار سختی هست براتون؟؟؟

aminrt4
February 11th, 2013, 11:41
سلام دوستان پلاگین ارسال ایمیل من خراب شده و بعد از خرید به هیچ عنوان ایمیل ارسال نمیکنه . کسی میتونه به من کمک کنه ؟ ممنون میشم .

tron
February 11th, 2013, 15:11
سلام

من از افزونه جی پال استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا وقتی روی دکمه پرداخت کلیک میکنی به درگاه بانک وصل نمیشه

لینم آدرس سایتم : V FIXER (http://vfixer.ir/)

hoka
February 11th, 2013, 17:05
سلام دوستان پلاگین ارسال ایمیل من خراب شده و بعد از خرید به هیچ عنوان ایمیل ارسال نمیکنه . کسی میتونه به من کمک کنه ؟ ممنون میشم .
پلاگین که خود به خود خراب نمیشه احتمال داره از هاستتون باشه مشکل

سلام

من از افزونه جی پال استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا وقتی روی دکمه پرداخت کلیک میکنی به درگاه بانک وصل نمیشه

لینم آدرس سایتم : V FIXER (http://vfixer.ir/)

تست کردم مشکلی نبود . فعلا فقط درگاه پاسارگاد جی پال فعال هست و ملتش فعال نیست

farsking
February 11th, 2013, 17:30
دوستان تم درست حسابی واسه این اسکریپت سراغ داریــــــن!!!!8-|

tron
February 11th, 2013, 18:04
تست کردم مشکلی نبود . فعلا فقط درگاه پاسارگاد جی پال فعال هست و ملتش فعال نیست

شما با چه مرور گری تست کردید پس چرا برای من این ارور رو میده

توی Internet Explorer این ارور رو میده :

deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/u547979043/public_html/index.php on line 65gateway.php?random=103266573

و توی Firefox هم این رو میگه :

Firefox doesn't know how to open this address, because the protocol (deprecated) isn't associated with any program

ولی از کارت ها کم میکنه

esmaeil1
February 11th, 2013, 18:10

مشکل از هاستتون هست به پشتیبانتون بگید درست میکنه

esmaeil1
February 11th, 2013, 18:11
دوستان تم درست حسابی واسه این اسکریپت سراغ داریــــــن!!!!8-|

سایت فامو . ای ار برید پیدا میکنید

aminrt4
February 11th, 2013, 20:00
مشکل از هاستتون هست به پشتیبانتون بگید درست میکنه

ممنون از شما اما بعیید میدونم که از هاست باشه چون روی همین هاست بعضی اوقات اوکی میشه بعضی اوقات خراب میشه .!!!!

tron
February 11th, 2013, 21:51
فهمیدم مشکل از کجاست وقتی شماره موبایل رو وارد میکنی ارور میده

حالا چطور درستش کنم

hoka
February 11th, 2013, 22:04
فهمیدم مشکل از کجاست وقتی شماره موبایل رو وارد میکنی ارور میده

حالا چطور درستش کنم

خب یک بکاپ از دیتابیستون بگیرید + پوشه ی قالبتون و نسخه ی جدید رو یکبار دیگه نصب کنید احتمالا مشکلتون حل میشه

tron
February 11th, 2013, 22:09
خب یک بکاپ از دیتابیستون بگیرید + پوشه ی قالبتون و نسخه ی جدید رو یکبار دیگه نصب کنید احتمالا مشکلتون حل میشه

من سه بار نصبش کردم ولی مشکلش برطرف نشد میشه کاری کرد که پیغام خطا نده

hoka
February 12th, 2013, 00:10
پس صد در صد مشکل از قالبتون هست . قالب پیشفرش رو بریزید ببینید درست میشه یا خیر

tron
February 12th, 2013, 00:25
پس صد در صد مشکل از قالبتون هست . قالب پیشفرش رو بریزید ببینید درست میشه یا خیر

اخه من قالب رو عوض نکردم

hoka
February 12th, 2013, 00:39
دستکاری کردید در قالب خب

mo_mohit1
February 13th, 2013, 10:05
اخه من قالب رو عوض نکردم

نسخه آخر رو دانلود و نصب کنید/دیتابیس رو هم ایمپورت کنید

RapB0y
February 14th, 2013, 13:58
دوستان الان دو روز هست بعضی از پرداخت ها به سایت بازگشت داده نمیشه که اطلاعات رو دریافت کنن
یکم انگار کند شده هاست چون قسمت مدیریتم طول میکشه تا لود بشه
بخوام هاست عوض کنم چکار باید بکنم؟
ممنون

masterphp
February 14th, 2013, 14:01
دوستان الان دو روز هست بعضی از پرداخت ها به سایت بازگشت داده نمیشه که اطلاعات رو دریافت کنن
یکم انگار کند شده هاست چون قسمت مدیریتم طول میکشه تا لود بشه
بخوام هاست عوض کنم چکار باید بکنم؟
ممنون
یاهو بهم پی ام بدین راهنمایی کنم
masterphp_com

B.Z
February 14th, 2013, 14:08
یاهو بهم پی ام بدین راهنمایی کنم
masterphp_com

دوست من اینجا انجمن هست بهتر نیست اینجا راهنمایی کنید دوستان دیگر هم استفاده کنند

پ.ن چند روزی بود که بانک ها بخاطر لیمیت شدن https مشکل خورده بودن احتمال داره مشکل از این بود

masterphp
February 14th, 2013, 14:27
دوست من اینجا انجمن هست بهتر نیست اینجا راهنمایی کنید دوستان دیگر هم استفاده کنند

پ.ن چند روزی بود که بانک ها بخاطر لیمیت شدن https مشکل خورده بودن احتمال داره مشکل از این بود

گفتن میخوان هاستشون و انتقال بدن برای انتقال خواستم راهنمایی کنم وگرنه برگشت نخوردن پول بسته به درگاه هست و به خاطر طرج شاپرک دیر برگشت میزنن باید فرم مقایرت پر بشه از بانک تا برگشت بخوره

info
February 14th, 2013, 19:25
سلام
کسی میدونه چجوری میتونم برای فروش اکانت یکاری کنم که مشتری تو فرر نره دیگه از طریق لینکی که من بدم پرداخت کنه به بانک وصل بشه؟ مثال : سرویس یک ماهه / لینک خرید <× وقتی لینک خرید را بزنه براش بصورت خودکار بره به بانک پولو بریزه همین . بعدش مثل همون فرر برگرده تو صفحه دریافت اطلاعات.

AmIn1412
February 14th, 2013, 23:58
به نام خدا
سلام
برای گذاشتن قسمت "" دریافت اطلاعات کارت خریداری شده "" با داشتن کد پرداخت چه کار باید کرد ؟!
یعنی یک جور پیگیری سفارش، اگر کسی کد پرداخت را دارد می توانید کارت خریداری شده خود را دوباره ببنید
لطفا راهنمایی کنید با تشکر

"مشاهده اطلاعات کارت(های) خریداری شده"

boyi
February 15th, 2013, 10:14
سلام
موقع اتصال به درگاه بانک ملت این پیغامو میده
در اتصال به درگاه بانک ملت مشکلی به وجود آمد٬ لطفا از درگاه سایر بانک‌ها استفاده نمایید. خطا:

HTTP Error: cURL ERROR: 28: connect() timed out!
url: https://pgws.bpm.bankmellat.ir:443/pgwchannel/services/pgw?wsdl
content_type:
http_code: 0
header_size: 0
request_size: 0
filetime: -1
ssl_verify_result: 0
redirect_count: 0
total_time: 30.028535
namelookup_time: 0.003222
connect_time: 0
pretransfer_time: 0
size_upload: 0
size_download: 0
speed_download: 0
speed_upload: 0
download_content_length: -1
upload_content_length: -1
starttransfer_time: 0
redirect_time: 0

کسی میدونه از چیه؟
روز اول درست بود بعد اینجوری شد

ehsan_296
February 15th, 2013, 11:40
سلام
موقع اتصال به درگاه بانک ملت این پیغامو میده
در اتصال به درگاه بانک ملت مشکلی به وجود آمد٬ لطفا از درگاه سایر بانک‌ها استفاده نمایید. خطا:

HTTP Error: cURL ERROR: 28: connect() timed out!
url: https://pgws.bpm.bankmellat.ir:443/pgwchannel/services/pgw?wsdl
content_type:
http_code: 0
header_size: 0
request_size: 0
filetime: -1
ssl_verify_result: 0
redirect_count: 0
total_time: 30.028535
namelookup_time: 0.003222
connect_time: 0
pretransfer_time: 0
size_upload: 0
size_download: 0
speed_download: 0
speed_upload: 0
download_content_length: -1
upload_content_length: -1
starttransfer_time: 0
redirect_time: 0

کسی میدونه از چیه؟
روز اول درست بود بعد اینجوری شد

مشکل از خود بانکه

SAJJADSAA
February 15th, 2013, 11:51
جدیدا بانک ملت یه طرح پیاده میکنه که اگه اشتباه نکنم طرح شاپرک هستش که اطلاعات باید دوباره تایید بشه و ...
1-اگه هاست شما از قدرت کافی برخوردار نباشه نمیتونه اطلاعات رو دوباره به کالبک دات تی پی ال تحویل بده و ارور میده
2- اگه در ساااااااعااات پر ترافیک همین تراکنش انجام بشه ممکنه این ارور رو بده

mo_mohit1
February 15th, 2013, 14:03
جدیدا بانک ملت یه طرح پیاده میکنه که اگه اشتباه نکنم طرح شاپرک هستش که اطلاعات باید دوباره تایید بشه و ...
1-اگه هاست شما از قدرت کافی برخوردار نباشه نمیتونه اطلاعات رو دوباره به کالبک دات تی پی ال تحویل بده و ارور میده
2- اگه در ساااااااعااات پر ترافیک همین تراکنش انجام بشه ممکنه این ارور رو بده
چند روزه ملت کلا قاطی کرده/همش ارور میده /ما رو با این طرحاشون سرویس کردن/

rezapto
February 15th, 2013, 15:46
به نام خدا
سلام
برای گذاشتن قسمت "" دریافت اطلاعات کارت خریداری شده "" با داشتن کد پرداخت چه کار باید کرد ؟!
یعنی یک جور پیگیری سفارش، اگر کسی کد پرداخت را دارد می توانید کارت خریداری شده خود را دوباره ببنید
لطفا راهنمایی کنید با تشکر

"مشاهده اطلاعات کارت(های) خریداری شده"

منم سوال این دوستمون رو دارم .
پلاگینه , کده , یا برنامه خاصیه ؟
از کجا باید تهیش کنیم ؟؟

اینم نمونه عکسش

این و باید از کجا تهیه کنیم و بزاریم ؟

RapB0y
February 15th, 2013, 16:01
دوستان درگاه مهرپی مشکل داره؟
الان 3 روزه که بیشتر پرداخت ها برگشت نمیخوره به سایت

boyi
February 15th, 2013, 18:30
مشکل از خود بانکه

فکر نکنم از بانک باشه چون ip سایتم که تغییر کرد درگاهم قطع شد بعد که ip جدیدو بانک ملت تو سیستمش ثبت کرد همان لحظه درگاه به کار افتاد ولی از بعد ازظهر همان روز دیگه نیمی تونه به سرور بانک ملت وصل بشه.
در سایت همکاران دیگر که از اسکریپت فریر استفاده می کنند 100 بار تست کردم درگاه خیلی عالی کار می کند به خاطر همین می گم شاید از سرویس دهنده هاستم می باشد.

agha_mehran
February 15th, 2013, 21:18
دوستانی که میخوان پیگیری تراکنش داشته باشن برن قالب جی پال رو بگیرون، خودش این قسمت رو داره ، دقیقا مثل اون عکسی که گذاشتید

poriya_hashie
February 15th, 2013, 21:33
اسکریپت ibsng فریر رو کسی رایگان نداره بده؟