ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسکریپت رایگان فروش کارت‌های شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19

tookaen
January 10th, 2015, 22:04
اسکریپت را از کجا دانلود کردید؟ از سایت رسمیش؟

پس چرا ما و بقیه ی دوستان مشکل نداریم؟!
دوباره از سایت اصلی دانلود کنید و ببینید مشکل حل میشه یا نه.

سلام بله از سایت اصلیش

srtdigital
January 10th, 2015, 23:38
مثلا میخواهم لوگو بانک ملت و شزکت به پرداخت و بزارم اول سایت یه گوشه ای

- - - Updated - - -

24597 میخواهم اینطوری لوگو بانک ملت و به پرداختو بزارم لطفا راهنمایی کنید آیا از cpanel میشه این کارو کرد

tookaen
January 12th, 2015, 08:29
سلام دوستان لطفا کمک کنید وقتی میخوام نصب کنم خطا میده باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید / هیچکی نمی تونه کمکم کنه ترو خدا من چیکار کنم کارم گیره

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/24589d1420871370t-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98-%D9%88-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-virtual-freer-untitled-jpg (http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/24589d1420871370-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98-%D9%88-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-virtual-freer-untitled-jpg)

mohammadali3517
January 12th, 2015, 13:26
دوست عزیز اخرین نسخه رو دانلود کنین.و نصب کنین همچنین ماژول هایی جه نیاز داره هم روی سرور فعال باشه...
مشکلب نخواهید داشت

mo_mohit1
January 12th, 2015, 14:11
سلام دوستان لطفا کمک کنید وقتی میخوام نصب کنم خطا میده باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید / هیچکی نمی تونه کمکم کنه ترو خدا من چیکار کنم کارم گیره

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/24589d1420871370t-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98-%D9%88-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-virtual-freer-untitled-jpg (http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/24589d1420871370-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98-%D9%88-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-virtual-freer-untitled-jpg)
ورزن php هاست نباید از 5.3 بیشتر باشه

tookaen
January 12th, 2015, 16:03
دوست عزیز اخرین نسخه رو دانلود کنین.و نصب کنین همچنین ماژول هایی جه نیاز داره هم روی سرور فعال باشه...
مشکلب نخواهید داشت

سلام ؛ آخرین نسخه از سایت خودشون دانلود کردم و هاستم گفته هیج مشکلی از سمت اونا وجود ندارد - چیکار کنم

- - - Updated - - -

ورزن php هاست نباید از 5.3 بیشتر باشه

سلام دوست عزیز php5 می باشد ، چیکار کنم

samansystem
January 12th, 2015, 16:31
کسی پلاگین فروش عمده پین شارژ رو برای فریر داره ؟
وقتی کسی هزارتا شارژ خرید در پایان لینک دانلود فایل تکست حاوی کدهای شارژ رو نشون بده.
در نظر دارم سایت فروش عمده شارژ بزنم.ممنون میشم راهنمایی بکنید
با سپاس

samandata
January 12th, 2015, 16:44
وقتی کسی هزارتا شارژ خرید در پایان لینک دانلود فایل تکست حاوی کدهای شارژ رو نشون بده.
با سپاس

خب به سادگی میتوانید محصولی با نام "100 عدد ایرانسل" بسازید و هنگام ساخت کارت، عنوان فیلد سوم را "لینک دانلود" قرار دهید و در فیلد سوم لینک دانلود فایل را وارد کنید!

Amin007
January 17th, 2015, 15:32
سلام.
دوستان وقتی کسی خرید انجام داد در هنگام برگشت به سایت گیر میکنه و آخر خطا میده:
"در حال بازگشت به وبسایت فروشنده
لطفا صبر کنید ... "

همینطوری وای میسته و شماره کارت رو به خریدار نشون نمیده.
مشکل از کجاست ؟

mimidi
January 20th, 2015, 12:13
سلام. دوستان چطور میشه مثلا یک فیلد مثل کد ملی در هنگام خرید توسط کاربر الزاما پر بشه کد ملی نیز در دیتابیس همراه با مشخصات کاربری که فروخته شده ثبت بشه؟؟؟

us12
January 20th, 2015, 17:02
با سپاس

رایگان نیست :

گروه برنامه نویسی سافت ایران | پلاگین فروش عمده مخصوص اسکریپت فروش کارت شارژ virtual freer (http://www.softiran.org/view-item/43/virtual-freer-shopping-plugin.html)

کارت ها بعد از خرید هم نمایش داده میشود و هم قابلیت دانلود ( فایل اکسل و متنی ) را دارا می باشد .

shahrooz1352
January 21st, 2015, 09:20
سلام. دوستان چطور میشه مثلا یک فیلد مثل کد ملی در هنگام خرید توسط کاربر الزاما پر بشه کد ملی نیز در دیتابیس همراه با مشخصات کاربری که فروخته شده ثبت بشه؟؟؟

اینکار شدنیه ولی با چه روشی میخوای تشخیص بدی کد ملی که وارد شده صحیحه؟
هر شخص هر کدی رو بجای کد ملی میتونه وارد کنه

اگه تشخیص برات مهم نیست 3 کار باید انجام بدی
1- تغییر در index.php - cards.php -payments.php
2-اضافه کردن تیبل در card - payment
3-شرطی کردن این گزینه در index.php

saitebartar
January 21st, 2015, 10:45

اینکار شدنیه ولی با چه روشی میخوای تشخیص بدی کد ملی که وارد شده صحیحه؟
هر شخص هر کدی رو بجای کد ملی میتونه وارد کنه

اگه تشخیص برات مهم نیست 3 کار باید انجام بدی
1- تغییر در index.php - cards.php -payments.php
2-اضافه کردن تیبل در card - payment
3-شرطی کردن این گزینه در index.php

این کار عملی هست و باید طراحی بشود
افزودن یک یا چند فیلد با قابلیت اختیاری یا اجباری
( مثلا تعیین فیلد کارت ملی بصورت اجباری با ورود 10 کارکتر عددی )

که تغییراتی در فایل های زیر صورت می گیرد
payments.php
plugins.php
main.js
index.tpl
gateway.php
index.php

اما افزودن فیلد کارت ملی بصورت اجباری با قابلیت چک کردن و استعلام صحت واقعی بودن کد ملی کمی پیچیده تر هست
( که با js و css و javascript تشخیص صحت کد ملی انجام می شود )

نوع دیگری هم هست که از کاربر کد ملی و تاریخ تولد بصورت کامل دریافت می شود که ابتدا صحت کد ملی چک شده و سپس با تاریخ تولد مطابقت داده می شود
که این مورد پیچیدگی بالایی دارد و هزینه طراحی آن هم بالا می باشد

مینا-صیفی
January 21st, 2015, 14:24
سلام یک سوال کسی میدونه تو اسکریپت فریر این 2 تا فایل چی هستند و چی کاری را انجام میدند خیلی وقته تو هاست من هست این دو تا

follow.php & follow.tpl

dadasanh
January 23rd, 2015, 18:02
باسلام
من اسکریپ را نصب کردم
همه چی خوبه و پرداخت انجام میشه ولی هنگام بازگشت به سایت و نمایش اطلاعات خرید صفحه سفید میشه
و برنمیگرده و اطلاعاتو نمایش نمیده
فایل کنفیگ چک شد مشکلی نداره همه چی درسته
درگاه پرداختم شارژ ایران هست
هاست مناسبه و خریداری شده
لطفا راهنمایی کنید مشکل کجاست؟
ممنون

javad159
January 23rd, 2015, 23:49
باسلام
من اسکریپ را نصب کردم
همه چی خوبه و پرداخت انجام میشه ولی هنگام بازگشت به سایت و نمایش اطلاعات خرید صفحه سفید میشه
و برنمیگرده و اطلاعاتو نمایش نمیده
فایل کنفیگ چک شد مشکلی نداره همه چی درسته
درگاه پرداختم شارژ ایران هست
هاست مناسبه و خریداری شده
لطفا راهنمایی کنید مشکل کجاست؟
ممنون

سلام
فایل کانفیگ را مجدد ویرایش کنید و در لاین های 5 و 6 آدرس را به این شکل وارد کنید
'url' => 'http://site.com/freer/' , //-- با اسلش آخر
'path' => '/home/site/public_html/freer/' , //-- با اسلش آخر
یعنی به آخر آدرس ها / اضافه کنید .
بعضی مواقع مشکل از ماژول درگاه هم می باشد .
موفق و پیروز باشید

manooshooma
January 25th, 2015, 17:25
باسلام
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن این سایت از فریر استفاده کرده و یا اسکریپت اختصاصی نوشته شده است؟
patrisnet.ir

yourhosting
January 25th, 2015, 17:29
باسلام
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن این سایت از فریر استفاده کرده و یا اسکریپت اختصاصی نوشته شده است؟
patrisnet.ir

از اسکریپت دیگه استفاده میشه و فریر نیست

Mr.Pouria
January 25th, 2015, 17:33
باسلام
patrisnet.ir

از اسکریپت زیر استفاده شده برای این سایت :

http://nuller.ir/905-mpc-sharj.html

- - - Updated - - -

باسلام
patrisnet.ir

از اسکریپت زیر استفاده شده برای این سایت :

http://nuller.ir/905-mpc-sharj.html

manooshooma
January 25th, 2015, 17:47
از اسکریپت دیگه استفاده میشه و فریر نیست

ممنون از پاسختون ولی کدها و دستورات و فایلهایی که فراخوانی کرده خیلی شبیه فریر هست.

mo_mohit1
January 25th, 2015, 18:51
ممنون از پاسختون ولی کدها و دستورات و فایلهایی که فراخوانی کرده خیلی شبیه فریر هست.

اون mpc نیست/ mpc باگ داشت . یه پروزه شکست خورده بود/ این سایت بر اساس اسکریپت میکر هست/ در سایت اسکریپت فروش کارت شارژ و اکانت پرداخت آنلاین ایرانسل همراه اول اینترنت (http://edelivery.maker.ir/) هست و کلا باگاش برطرف شده و امتیت بالایی داره/ ولی هزینه داره

iamalinb
January 27th, 2015, 13:11
سلام
وقت بخیر
من از فریر استفاده میکنم
الان یک چند روزی هر مشتری که خرید میکنه - پول میاد تو حسابم - ولی : وقتی میخواهد برگردد به سایتمون که بهش کد شارژ رو تحویل بر نمیگرده - تو آدرس بار گیر میکنه تو قسمت call back بعدش که یه رفرش میکنیم میاد تو سایتمون ولی میگه : خطا - سفارش شما قبلا پرداخت شده است و هیچ کد شارژی تحویلشون نمیده.

من 3 تا هاست عوض کردم
نصب مجدد انجام دادم
اما درست نشد که نشد
فکر میکنم پلاگین مشکل پیدا کرده باشن
ممنون میشوم که راهنمایی ام کنید

doctorportable
January 27th, 2015, 16:41
بهتره از هاست ایرانی استفاده کنید

yourhosting
January 27th, 2015, 16:43
سلام
وقت بخیر
من از فریر استفاده میکنم
الان یک چند روزی هر مشتری که خرید میکنه - پول میاد تو حسابم - ولی : وقتی میخواهد برگردد به سایتمون که بهش کد شارژ رو تحویل بر نمیگرده - تو آدرس بار گیر میکنه تو قسمت call back بعدش که یه رفرش میکنیم میاد تو سایتمون ولی میگه : خطا - سفارش شما قبلا پرداخت شده است و هیچ کد شارژی تحویلشون نمیده.

من 3 تا هاست عوض کردم
نصب مجدد انجام دادم
اما درست نشد که نشد
فکر میکنم پلاگین مشکل پیدا کرده باشن
ممنون میشوم که راهنمایی ام کنید

درصورتی که پس از پرداخت در در صفحه پرداخت گیر میکنه مشکل از درگاه تون هست
فریر رو پاک و از سایت خودش دباره دانلود و تست کنید

موفق باشید

netbaz
January 27th, 2015, 19:32
ماژول خروجی گیری از شماره موبایل ها و ایمیل های موجود در دیتابیس فریر
در این ماژول شماره موبایل ها و ایمیل های تکراری حذف میشود .

هر خط یک شماره موبایل و ایمیل
مناسب برای ارسال پیامک انبوه

گروه برنامه نویسی سافت ایران | ماژول خروجی گیری ایمیل ها و موبایل های خرید کرده از وریچوال فریر در فایل تکس (http://www.softiran.org/view-item/66/virtual-freer-report-mail.html)

این ماژول به همراه ماژول های
- یادآوری در روز های پایانی اکانت از طریق ایمیل و پیامک
- بازیابی اکانت
- اکانت رایگان و ارسال به ایمیل و موبایل
- آمار فروش پیشرفته
- ارسال ایمیل به خریدار بعد از خرید ناموفق
رو از گروه سافت ایران خریداری کردم. علاوه بر اینکه در نصب و راه اندازی این ماژول ها خیلی کمک کردند، مشکلاتی که از جانب هاستینگ متوجه من شده بود رو هم برطرف کردند.
سرعت پاسخ گویی بالا و رفتار کاملا حرفه ایی و محترمانه با مشتری چیزی هست که به ندرت پیدا میشه و این موضوع در کنار کارآیی حرفه ایی ماژول ها لذت خرید کردن از ایشون رو دوچندان کرد...

IrIsT
January 27th, 2015, 19:37
سلام و درود.
ببخشید,نمیدونم توی این تاپیک گفته شده یا نه.اما این اسکریپت 3 تا باگ داره که دوتا sql داخلش هست.مدیریت و دسترسی هارو حتما چک کنید و اجازه لوگین کردن مدیریت رو محدود کنید.
ماه پیش چندتا از این استفاده کننده ها به کل هک شدن و به مشکل خوردند.
جهت اطلاع رسانی بود.مشکل اوپن سورس بودن همینه که راحت کل قسمت هاش پنتست میشه.
موفق باشید.

doctorportable
January 27th, 2015, 21:16
این ماژول به همراه ماژول های
- یادآوری در روز های پایانی اکانت از طریق ایمیل و پیامک
- بازیابی اکانت
- اکانت رایگان و ارسال به ایمیل و موبایل
- آمار فروش پیشرفته
- ارسال ایمیل به خریدار بعد از خرید ناموفق
رو از گروه سافت ایران خریداری کردم. علاوه بر اینکه در نصب و راه اندازی این ماژول ها خیلی کمک کردند، مشکلاتی که از جانب هاستینگ متوجه من شده بود رو هم برطرف کردند.
سرعت پاسخ گویی بالا و رفتار کاملا حرفه ایی و محترمانه با مشتری چیزی هست که به ندرت پیدا میشه و این موضوع در کنار کارآیی حرفه ایی ماژول ها لذت خرید کردن از ایشون رو دوچندان کرد...

مشکل شما تو callback هستش که باحتمال زیاد از ادرسیه که تو فایل کانفیق قرار داره و یا ارتباط بین درگاه پرداخت و سایت شما...
بنظرم هاست ایرانی تهیه کنید بهتره چون واقعا سرعت اتصال و برگشت از درگاه بالا هستش- این اتفاق حتی تو هاست ایرانی هم رخ میده و بعد ریفرش پیام خطای سفارش شما پردات شده میده
برای همین وارد کردن ایمیل رو اجباری کنید چون 90 درصد ایمیل ارسال میشه و کاربر با مراجعه به ایمیل میتونه محصولشو ببینه

سلام و درود.
ببخشید,نمیدونم توی این تاپیک گفته شده یا نه.اما این اسکریپت 3 تا باگ داره که دوتا sql داخلش هست.مدیریت و دسترسی هارو حتما چک کنید و اجازه لوگین کردن مدیریت رو محدود کنید.
ماه پیش چندتا از این استفاده کننده ها به کل هک شدن و به مشکل خوردند.
جهت اطلاع رسانی بود.مشکل اوپن سورس بودن همینه که راحت کل قسمت هاش پنتست میشه.
موفق باشید.

فریر 100% باگ داره و برای سایت های معمولی و سایتهایی که میخوان تازه شروع به کار کنند بهتره چون کمتر جلب توجه میکنند.
فایل کانفیق فریر رو حتما اینکریپت کنید. این فایل حاوی کد رمزگشایی دیتابیس و کارت ها هستش - تا وقتی این کد لو نرفته کارتها به هیچ وج قابل دسترسی نیستند حتی اگه سایت کلا هک بشه یه مشت اطلاعات بدرد نخور گیر هکر میاد. هرچند رمزگشایی فایل کدگذاری شده هم امکانپذیره!!!
دوست عزیز اگه اطلاعات دقیقی دارین لطفا بطور دقیق بگین کدوم فایل ها باگ دارن و چطوری امنیت این فایل ها رو بیشتر کنیم

dadasanh
January 28th, 2015, 03:09
باسلام
چگونه میشه در فریر یک صفحه جدید ایجاد کرد
یا چطوری میشه سربرگ یا منو برای بالای سایت فریر ایجاد کرد
آیا ماژولی برای این کار هست؟
ممنون

manooshooma
January 28th, 2015, 10:23
باسلام
چگونه میشه در فریر یک صفحه جدید ایجاد کرد
یا چطوری میشه سربرگ یا منو برای بالای سایت فریر ایجاد کرد
آیا ماژولی برای این کار هست؟
ممنون

با html و css خیلی راحت میتونی خودت اینکارو انجام بدی .

<div id="topmenu">
<a href="index.php" id="home"> خانه </a>
<a href="support.php" target="_blank"> ارتباط با پشتيباني </a>
<a href="help.php" target="_blank"> راهنماي خريد </a>
<a href="siam.php" target="_blank"> پيگيري و ثبت خريد ناموفق </a>
<a href="about.php" target="_blank"> درباره ما </a>
</div>

dadasanh
January 29th, 2015, 09:29
ممنون از راهنماییتون ولی من میخوام برای مثال وقتی روی کلمه راهنمای خرید کلیک میکنم بره به یک صفحه جدید در فریر چجوری اون صفحه جدید و ایجاد کنم و قرار بدم در هاست
ممنون

Mr.Pouria
February 3rd, 2015, 17:50
یک سوال داشتم !

اگه من پسوردمو فراموش کنم از کجا میتونم مجدد پسوردمو بر گردونم ؟!

من توی phpmyadmin گشتم اما یوزرمو پیدا نکردم !!

mory_fun
February 3rd, 2015, 23:55
درود خسته نباشید
freer رو به هاست دیگه منقل کردم (فایل ها رو کپی کردم و تو فایل configuration.php اطلاعات دیتابیس رو ویرایش کردم)
افزونه ایمیل محصول هم دارم و لی یه مشکلی پیش اومده هر کسی خرید میکنه ایمیل نمیره واسش
ول واسه من یه ایمیل میاد از Mail Delivery System <Mailer-Daemon@cp10.hostingam.com>; به صورت زیر:
This message was created automatically by mail delivery software.

A message that you sent could not be delivered to one or more of its
recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:

email kharidar
SMTP error from remote mail server after end of data:
host mta6.am0.yahoodns.net [66.196.118.34]: 554 5.7.9 Message not accepted for policy reasons. See http://postmaster.yahoo.com/errors/postmaster-28.html

------ This is a copy of the message, including all the headers. ------

Return-path: <emailkhodam@yahoo.com>
Received: from behnetha by cp10.abtinweb.com with local (Exim 4.84)
(envelope-from <emailkhodam@yahoo.com>)
id 1YIjpa-000Fu7-JL
for email kharidar; Tue, 03 Feb 2015 23:42:18 +0330
To: "email kharidar" <email kharidar>
Subject: =?UTF-8?B?2KfYt9mE2KfYudin2Kog2LPYsdmI24zYsyDYrtix24zYr9 in2LHbjCDYtNiv?= =?UTF-8?B?2Ycg2YHbjNmE2KrYsSDYtNqp2YYg2LTZhdin?=
X-PHP-Script: mybehnet.tk/callback.php for 31.58.35.225
Date: Tue, 3 Feb 2015 20:12:18 +0000
From: =?UTF-8?B?2KjZh9iq2LHbjNmGINmG2Ko=?= <email khodam@yahoo.com>
Reply-to: =?UTF-8?B?2KjZh9iq2LHbjNmGINmG2Ko=?= <email khodam@yahoo.com>
Message-ID: <3cbce1b471e9a0a5349863af5b3060d3@adres sitam.com>
X-Priority: 3
X-Mailer: PHPMailer 5.1 (phpmailer.worxware.com)
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/alternative;
boundary="b1_3cbce1b471e9a0a5349863af5b3060d3"

--b1_3cbce1b471e9a0a5349863af5b3060d3
Content-Type: text/plain; charset = "UTF-8"
Content-Transfer-Encoding: 8bit

To view the message, please use an HTML compatible email viewer!

--b1_3cbce1b471e9a0a5349863af5b3060d3
Content-Type: text/html; charset = "UTF-8"
Content-Transfer-Encoding: 8bit

<table style="margin-left:auto; margin-right:auto; width:80%; border:0px;">
<tr>
<td style="background-color:#3a3a3a; padding:5px; direction:rtl; text-align:right; font-size: 12px; font-family:tahoma; font-weight:bold; color:#E0E0E0">بهترین نت</td>
</tr>
<tr>
<td style="background-color:#f5f5f5; padding:25px; border: 1px solid #c6c6c6; direction:rtl; text-align:right; font-size: 12px; font-family:tahoma; color:#3a3a3a"><table style="margin-left:auto; margin-right:auto; width:90%;"><tr><td width="25%" style="background:#CCCCCC; padding:5px 0; text-align:center; font-family:tahoma; font-size:12px; font-weight:bold;">نوع</td><td width="25%" style="background:#CCCCCC; text-align:center; font-family:tahoma; font-size:12px; font-weight:bold;">یوزر :</td><td width="25%" style="background:#CCCCCC; text-align:center; font-family:tahoma; font-size:12px; font-weight:bold;">پسوورد :</td></tr><tr><td style="text-align:center; font-family:tahoma; font-size:12px;">1 ماهه</td><td style="text-align:center; font-family:tahoma; font-size:12px;">sdvsvsvsv</td><td style="text-align:center; font-family:tahoma; font-size:12px;">5977</td></tr></table><div style="margin-left:auto; margin-right:auto; width:90%; padding:15px 0 0">sdvsvsdv<br />
svsdvsvsvsvsvsdds
</tr>
<tr>
<td style="background-color:#3a3a3a; padding:5px; direction:rtl; text-align:right; font-size: 10px; font-family:tahoma; color:#E0E0E0">آدرس جدید http://wsvsvsvsdvsdv | آدرس بعدیhttpsvdsvsvsv</td>
</tr>
</table>

مشکل کجاست دوستان !

مینا-صیفی
February 5th, 2015, 02:47
دوستان سایت فریر بسته شده باز نمیشه میخواستم دانلود کنم یکچیزی رو چک کنم متصفانه باز نمیشه سایتش 2روزه میشه فایل index.php فریر رو برام بفرستید چند خط کدش را لازم دارم با ماله خودم مقایسه کنم ؟

Majid642
February 5th, 2015, 06:48
دوستان سایت فریر بسته شده باز نمیشه میخواستم دانلود کنم یکچیزی رو چک کنم متصفانه باز نمیشه سایتش 2روزه میشه فایل index.php فریر رو برام بفرستید چند خط کدش را لازم دارم با ماله خودم مقایسه کنم ؟
تو یاهو و اسکایپ و جیمیل اددم کن تا برات بفرستمش.

مینا-صیفی
February 5th, 2015, 14:05
تو یاهو و اسکایپ و جیمیل اددم کن تا برات بفرستمش.

گرفتم از سایتی ممنون .

dadasanh
February 9th, 2015, 13:31
باسلام
چطوری میشه داخل صفحه اول سایتم در فریر یک یا چند تب ایجاد کنم که با زدن این تبها محتویات سایت
اطلاعات جدید باشه
باتشکر

yourhosting
February 9th, 2015, 13:53
باسلام
چطوری میشه داخل صفحه اول سایتم در فریر یک یا چند تب ایجاد کنم که با زدن این تبها محتویات سایت
اطلاعات جدید باشه
باتشکر

باید خودتون با html/css در فایل header.tpl اضافه کنید.
درصورتی که هم کدنویسی بلد نیستید میتونید از منوهای اماده استفاده کنید و کدشو در قالب قرار بدید.

amin ta
February 10th, 2015, 02:16
سلام.
میخواستم بدونم نسخه جدید فریر دیگه شل نداره؟
البته فایل زیر رو نداره :
smarty_internal_smartytemplater.php

اگه یکی از دوستان فایل قدیمیشو داره (1.56 یا 1.57) که شل هم داشت بزاره تا با این فایل جدید مقایسه کنیم ببینیم نویسنده محترم فریر یه شل دیگه تازگیا نزاشته باشه توش.
googoo1
February 10th, 2015, 18:11
من نصب که کردم
می خوام وارد پنل مدیریت شم می گه:نام کاربری یا کلمه عبور اشتباه است.

100بار هم نصب کردم و هی دیتابیس جدید ساختم بازم همینو می گه!!
مشکل چیه؟؟؟؟

se7en-host
February 10th, 2015, 19:35
من نصب که کردم

مشکل چیه؟؟؟؟
موقع نصب اطلاعات دیتابیس درست وارد کنید و بعد از نصب فولدر نصب را پاک کنید مشکل حل می شه

mo_mohit1
February 10th, 2015, 23:50
من نصب که کردم

مشکل چیه؟؟؟؟
یه کم سرچ کنید قبلا گفتم http://www.webhostingtalk.ir/f42/81445/

برید داخل
phpmyadmin
دیتابیس freer رو باز کنید . جدول config و بعد config_admin_password رو ویرایش کنید و این کد رو بجاش بنویسید

827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b

وذخیره کنید . حالا پسورد شما 12345 شده

doctorportable
February 11th, 2015, 12:36
یه کم سرچ کنید قبلا گفتم http://www.webhostingtalk.ir/f42/81445/

برید داخل
phpmyadmin
دیتابیس freer رو باز کنید . جدول config و بعد config_admin_password رو ویرایش کنید و این کد رو بجاش بنویسید

827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b

وذخیره کنید . حالا پسورد شما 12345 شده

سلام
هنگام نصب فریر برای کاربر ادمین یوزر و پسوردی طولانی استفاده نکنید ضمنا فقط حرف و رقم استفاده کنید . از علائم استفاده نکنید .
فکر کنم با این کار مشکلتون حل میشه

مینا-صیفی
February 11th, 2015, 23:06
1 سوال فنی

چرا وقتی 2 بار روی دکمه پرداخت کلیک میکنیم و پرداخت میکنیم پول حساب ما میاد اما سرویس را تحویل نمیده چون که 2بار روش کلیک روی دکمه پرداخت شده
اما 1 بار که کلیک میشه روی دکمه پرداخت تکمیل میشه تحویل میده منظورم اینه که میشه این مشکلی که داره حتا کاربر اگر 2بار هم روش اشتباهی کلیک کرد بهش سرویس را تحویل بده ؟

alizali
February 12th, 2015, 12:35
در اتصال به بانک ارور زیر داده میشه کسی میدونه اشکال چیه؟
در اتصال به درگاه بانک ملت مشکلی به وجود آمد٬ لطفا از درگاه سایر بانک‌ها استفاده نمایید. خطا: 421

amin ta
February 13th, 2015, 19:38
سلام.
میخواستم بدونم نسخه جدید فریر دیگه شل نداره؟
البته فایل زیر رو نداره :
smarty_internal_smartytemplater.php

اگه یکی از دوستان فایل قدیمیشو داره (1.56 یا 1.57) که شل هم داشت بزاره تا با این فایل جدید مقایسه کنیم ببینیم نویسنده محترم فریر یه شل دیگه تازگیا نزاشته باشه توش.
bazilkhoor
February 22nd, 2015, 15:17
سلام دوستان
من مبتدی هستم لطفا راهنمایی کنید.
برای فروش کد شارژ کدوم اسکریپ بهتره
اسکریپت Card Store یا فریر

mostafa73
March 2nd, 2015, 23:35
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
بنده توی شرکت کارت اعتباری ایران کیش فعالیت میکنم شما میتونید به جای گرفتن درگاه غیر مستقیم به راحتی و رایگان درگاه مستقیم بگیرید که پول به صورت انی وارد حساب خودتون بشه بدون بلاکه شدن تا 24 ساعت
این شرکت همه ی خدمات پرداختی رو میده از جمله درگاه پرداخت مستقیم رایگان و دستگاه های پوز و ...
بانک هایی که این شرکت واسطه پشتیبانی میکنه 7 تا بانک هست که شخصا 3 تاش رو بهتون پیشنهاد میدم
بانک صادرات بانک تجارت بانک کار افرین
گرفتن درگاه هم کاملا رایگان هست فقط تنها هزینه گرفتن کپی قرار داد و همینطور اسکن گرفتن ازشون هست
دوستانی هم که درگاه میگیرن از تراکنش هاشون حتی یک ریال کم نمیشه
این شرکت به صورت رابط میتونه کار شما رو برای دریافت نماد جلو بندازه مثلا اگه دریافت نماد 1 ماه طول بکشه این شرکت 15 روزه براتون انجام میده چون ما خودمون پیگیر کار های درگاه هستیم ولی به شرطی که قبلش ثبت نام کرده باشید برای دریافت نماد اعتماد و کد پیگیری داشته باشید بعد از این که ثبت نام کردین ما درگاه رو به شما میدیم حالا دیگه مهم نیست اون نماد اعتماد یک ماه دیگه تایید بشه یا یک سال چون در اخر شما نماد رو میگیرید ما هم بهتون قبل از تایید نماد درگاه رو میدیم
دوستانی که مایل هستن به دریافت درگاه مستقیم و همین طور نماد اعتماد لطفا به من پیام بدن یا تماس بگیرن

09394524880

مسنجر : mostafa_barkhordari@yahoo.com

saeedkl
March 5th, 2015, 23:12
نسخه 1.58 منتشر شده که متاسفانه امکان ثبت محصول جدید نیست و مدام بعد از وارد کردن مشخصات هیچ محصولی ثبت نمیشه.

djbagoor
March 6th, 2015, 23:18
سلام دوستان
امکان پیاده سازی این سناریو در قالب یک پلاگین در freer وجود دارد, یا خیر ؟؟

متاسفانه امکان آپلود بر روی فروم با فرمت ورد نبود !!

scenario.docx (http://alikhani.info/scenario.docx)

دوستانی که تمایل به ساخت این پلاگین و قالبش رو دارن مبلغ و زمان رو پیغام بدن
از وقتی که صرف مطالعه و پاسخ می کنید سپاس گذارم.

fajavanmard
March 9th, 2015, 11:48
با سلام
ضمن تشکر از عالیجناب
بنده نسخه 1.58 را نصب کردم وقتی میخواهم در بخش تنظیمات نام کاربری یا کلمه عبور را تغییر بدهم مینویسد نام کاربری و کلمه عبور اشتباه است هر کاری کردم نشد در هاست دیگری هم تست کردم
ناچارا نسخه 1.57 را نصب کردم همه چیش درسته اما بعد پرداخت انلاین محصولی نمایش داده نمیشه و فقط شماره شناسه و شماره پرداخت نشان داده میشود راهنمایی برای هر دومورد میخواهم ممنون

felfel
March 9th, 2015, 13:46
منم نسخه 1.58 آپگرید کردم ظاهرا مشکل داره یکی آن اینه که اطلاعات یوزر و پسورد در ماژول قبلی بدون مشخصات اکانت ارسال میشه یک مشکل دیگه هم با ماژول های سیباپال بود که خطای شماره 3 می دهد کسی به این مشکلات خورده و یا راه حلی هست؟

javadsat
March 9th, 2015, 14:33
سلام
دوستان ماژول پرداخت با پی پال رو درن یا میتونن راه اندازی کنند ؟
ممنون

rozinet
March 9th, 2015, 17:08
سلام
من از Virtual Freerبرای سایتم استفاده میکنم.موقعی که مشتری کارت خرید میکنه پول به حساب من میاد ولی بعدش که باید اطلاعات کارت برای خریدار بره این امر صورت نمیگیره و پیغم میده که فایل callback.php و جود ندارد.در صورتی که این فایل درون هاست وجود دارد.من دوباره Virtual Freer را نصب کردم اما بعد از 8 روز همین مشکل برایم پیش آمد.با پشتیبانی هاست که تماس گرفتم گفتند هیچ مشکلی نداری.اینم عکسی که بعد از خرید کارت برای فروشنده نمایش میده.لطفا راهنمایی کنید
http://s1.img7.ir/8sVIo.jpg

yourhosting
March 9th, 2015, 17:22
سلام
من از Virtual Freerبرای سایتم استفاده میکنم.موقعی که مشتری کارت خرید میکنه پول به حساب من میاد ولی بعدش که باید اطلاعات کارت برای خریدار بره این امر صورت نمیگیره و پیغم میده که فایل callback.php و جود ندارد.در صورتی که این فایل درون هاست وجود دارد.من دوباره Virtual Freer را نصب کردم اما بعد از 8 روز همین مشکل برایم پیش آمد.با پشتیبانی هاست که تماس گرفتم گفتند هیچ مشکلی نداری.اینم عکسی که بعد از خرید کارت برای فروشنده نمایش میده.لطفا راهنمایی کنید
http://s1.img7.ir/8sVIo.jpg

پ.خ شد

rozinet
March 9th, 2015, 17:28
دوستان کسی نمیخاد راهنمایی کنه؟

zanaei
March 10th, 2015, 16:26
من قبلا ورژن 1.57 رو نصب کرده بودم که ایمیل محثول ارسال نمیشد الان ورژن جدید رو نصب کردم(ارتقا ندادم) و بعد از اون الان تو کال بکش این ارور رو میده
CSRF check failed. Your form session may have expired, or you may not have cookies enabled.

javadk
March 10th, 2015, 17:19
من قبلا ورژن 1.57 رو نصب کرده بودم که ایمیل محثول ارسال نمیشد الان ورژن جدید رو نصب کردم(ارتقا ندادم) و بعد از اون الان تو کال بکش این ارور رو میده
CSRF check failed. Your form session may have expired, or you may not have cookies enabled.

من هم با نسخه حدید همین مشکل رو دارم.روی 2 تا هست مختلف هم تست کردم,اما فرقی نکرد
الان یه مشکل دیگه هم دارم,بعد از پرداخت کارت به اینصورت نمابش داره میشه:
�� �� ��

لطفا دوستان به راهنمایی بکنن

rozinet
March 10th, 2015, 17:26

سلام دوست عزیز
منم همین مشکل شما رو داشتم.لطفا فایل زیر رو دانلود کنید و داخل هاست جایگزین فایلهای نصب شده بکنید.نیازی به نصب دوباره نداره.من مشکلم با این کار حل شد.اینم لینک دانلود فایل
http://upload7.ir/preview.php?user=&...5d987c4ca72eb5 (http://upload7.ir/preview.php?user=&file=b94b81cd56db12d960067548c25d987c4ca72eb5)

zanaei
March 10th, 2015, 18:12
ممنون دوست عزیز ولی الان با این فایل ها من یه مشکل دیگه واسم پیش اومد تو کال بک به سایت بر نمیگرده و رو کال بک بانک مونده و با سه تا درگاه هم امتحان کردم مشکل داشتن فک کنم فایلی که ارسال کردید مشکل داشت

ali.dante
March 10th, 2015, 18:28
دوستان کسی نمیدونه چرا سرعت پنل ادمین اینقدر کنده ؟
من هاست ایران دارم ولی 20 ثانیه طول میکشه هر سری لود بشه پنل ادمین

rozinet
March 10th, 2015, 18:36
ممنون دوست عزیز ولی الان با این فایل ها من یه مشکل دیگه واسم پیش اومد تو کال بک به سایت بر نمیگرده و رو کال بک بانک مونده و با سه تا درگاه هم امتحان کردم مشکل داشتن فک کنم فایلی که ارسال کردید مشکل داشت

من همین مشکل رو با نسخه 1.58 داشتم که با نصب کردن این فایلی که بهتون دادم مشکلم حل شد.اتفاقا من با نسخه 1.57 مشکل کال بک داشتم.با پشتیبانی فریر تماس گرفتم بهم گفت نسخه 1.58 نصب کن.منم نصب کردم اما مشکلی که برای شما هم پیش اومده بود برای منم پیش اومد.مجدد با پشتیابنی تماس گرفتم.بهم گفت این فایلها رو جایگزین کن منم جایگزین کردم و جواب داد.در ضمن از هاست لینوکس ایران استفاده میکنم

zanaei
March 10th, 2015, 18:40
من همین مشکل رو با نسخه 1.58 داشتم که با نصب کردن این فایلی که بهتون دادم مشکلم حل شد.اتفاقا من با نسخه 1.57 مشکل کال بک داشتم.با پشتیبانی فریر تماس گرفتم بهم گفت نسخه 1.58 نصب کن.منم نصب کردم اما مشکلی که برای شما هم پیش اومده بود برای منم پیش اومد.مجدد با پشتیابنی تماس گرفتم.بهم گفت این فایلها رو جایگزین کن منم جایگزین کردم و جواب داد.در ضمن از هاست لینوکس ایران استفاده میکنم

ممنون ولی مثل اینکه مال من مشکلش درست نشده
دوباره از اول نصبش میکنم ببینم چی میشه
تنکس

javadk
March 10th, 2015, 19:41
�� �� ��

لطفا دوستان به راهنمایی بکنن[/quote]

دوستان کسی تا حالا به این مشکل نخورده؟

saeedkl
March 10th, 2015, 20:35
دوستان میشه بگید این سایت این امکانات رو چطور فعال کرده؟؟؟؟
کد تخفیف؟؟؟ صفحه های جدید؟؟؟

اینم لینک سایت (http://ecocccam.in)

rozinet
March 10th, 2015, 20:50
�� �� ��

لطفا دوستان به راهنمایی بکنن

دوستان کسی تا حالا به این مشکل نخورده؟[/quote]

دیتابیس جدید بساز و از اول نسخه 1.58 رو نصب کن بعدش فایلهایی که دادم جایگزین کن

saeedkl
March 10th, 2015, 21:48

meva300
March 11th, 2015, 12:58

این یک ماژول کد تخفیف هست که نصب میکنی

ggroup
March 12th, 2015, 19:42

سایت softiran.org (http://www.softiran.org) یه سر بزن، برای من انجام داده، کارش تائید شدس حرفه ای!!!

با پشتیبانی که همیشه راضی نگهت میداره...

sharjok
March 15th, 2015, 21:19
یه مشکلی برای من پیش اومده بعد از پرداخت پول به صفحه ای میره که تو عکس زیر گذاشتم
کسی میتونه کمک کنه ؟ رایگان هم نمی خوام هزینشو میدم
http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=25484&stc=1

doctorportable
March 15th, 2015, 23:07
کش مرورگرتونو خالی کنید و مجددا امتحان کنید

Sent from my thl T11 using Tapatalk

sharjok
March 16th, 2015, 00:11
ربطی به کش نداره من هم کش رو پاک کردم هم روی دو تا مرورگر تست کردم
مشکل از جای دیگس که منتظر نظر اساتید هستم

aliarkhodi
March 16th, 2015, 10:19
دوستانی که توی کار فروش شارژ هستن در صورت تمایل به فروش شارژ مستقیم (تاپ اپ ) می تونن از وبسرویس (http://www.aftabgostar.ir/) آفتاب گستر (http://www.aftabgostar.ir/) استفاده کنند که درصد تخفیف بین 3 تا 3.5 درصد به شما میده

rozinet
March 18th, 2015, 03:46
یه مشکلی برای من پیش اومده بعد از پرداخت پول به صفحه ای میره که تو عکس زیر گذاشتم
کسی میتونه کمک کنه ؟ رایگان هم نمی خوام هزینشو میدم
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/25484-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98-%D9%88-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-virtual-freer-csrf-jpg

نسخه 1.58نصب کن بعدش برو داخل هاست و این فایلهایی که برای دانلود گذاشتم جایگزین فایلهای قبلی بکن
http://upload7.ir/preview.php?user=&...5d987c4ca72eb5 (http://upload7.ir/preview.php?user=&file=b94b81cd56db12d960067548c25d987c4ca72eb5)

rpishbahar
March 18th, 2015, 19:25
درود به همه عزیزان
من تازه به ورژن 1.58 آپگرید کردم ولی همش با مشکل مواجه میشه
1- پس از نصب یا آپگرید اولین مشکل اینه: "در اتصال به درگاه بانک ملت مشکلی به وجود آمد٬ لطفا از درگاه سایر بانک‌ها استفاده نمایید. خطا: 25"
2- بعد با پارس یار تماس گرفتم نمیدونم چکار کردند درست شد و مشکل دوم پیدا شد و اون هم اینه که پس از پرداخت کارت های محلی سریال نمایش داده نمیشد و ارور میداد و صفحات مدیریتی به کندی باز میشد باز با پارس یار تماس گرفتم گفتن که "مشکل از smtp هست" در صورتیکه قبل از آپدیت مشکلی نداشت
3- دوباره از اول نصب کردم (آپگرید نه) باز هم ارور شماره 1 رو داد
با پارس یار تماس گرفتم گفتند مشکلات فریر با ما نیست
اگه با شما نیست پس چرا دست کاری کردید و مستندات خودتون رو تو نسخه بعد قرار دادید

marlonsat
March 23rd, 2015, 14:46
سلام
خسته نباشید
کسی اطلاع داره برای فریر قالب از کجا میشه دانلود کرد یا خرید ؟

yourhosting
March 23rd, 2015, 14:47
سلام
خسته نباشید
تعدادی قالب موجود میباشد
باما در تماس باشید
موفق باشید

networkgostar
March 25th, 2015, 19:07
سلام

دنبال یکی میگردم که بتونه یه سری فرم و ماژول به freer واسم اضافه کنه کسی اگه هست پ.خ بده منتظرم....

baxair
March 26th, 2015, 22:59
سلام سایت ما با فریر و قالب گیفتی راه اندازی کردم ولی چند تا مشکل دارم 1 سرعت وحشتناک پاینه 2 محصولات رو موجود نشون نمودهی نکته هم بگم. موقع نصب تگ ها رو خیلی زیاد زدم امکان ش هست مشکل از اون باشه آدرس shop.CLASH.ir

ggroup
March 26th, 2015, 23:26
سلام

دنبال یکی میگردم که بتونه یه سری فرم و ماژول به freer واسم اضافه کنه کسی اگه هست پ.خ بده منتظرم....

سلام، عزیز من سایت سافت ایران رو بهت معرفی می کنم کارش تائید شدس...پشتیبانیش هم حرف نداره!!!

yasaee
April 1st, 2015, 18:29
سلام
من برای سایتم اسکریپت ۱٫۵۷ فریر رو نصب کردم و قالب 20script (http://www.20script.ir/%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-freer/) رو روش ریختم و به درستی کار میکرد. اما وقتی اسکریپت رو به نسخه ۱٫۵۸ ارتقا دادم سایت دیگه کار نمیکنه. یعنی محصول و کارت رو نشون میده ولی وقتی پرداخت رو میزنی اصلن به سایت مربوط برای پرداخت منتقل نمیشه و هیچکاری نمیکنه. من خودم تخصصم در زمینه برنامه نویسی خیلی ابتداییه ولی فکر کنم فالب با اسکریپت همخوانی نداره. دوستان کسی میدونه مشکل از چیه؟ یا اگه حق با منه چجوری و با چه نرم افزاری میتونم قالب و اسکریپت رو هماهنگ کنم؟

آدرس سایت: WWW.HODUD.IR (http://WWW.HODUD.IR)

kamran_b
April 1st, 2015, 18:39
سلام
من برای سایتم اسکریپت ۱٫۵۷ فریر رو نصب کردم و قالب 20script (http://www.20script.ir/%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-freer/) رو روش ریختم و به درستی کار میکرد. اما وقتی اسکریپت رو به نسخه ۱٫۵۸ ارتقا دادم سایت دیگه کار نمیکنه. یعنی محصول و کارت رو نشون میده ولی وقتی پرداخت رو میزنی اصلن به سایت مربوط برای پرداخت منتقل نمیشه و هیچکاری نمیکنه. من خودم تخصصم در زمینه برنامه نویسی خیلی ابتداییه ولی فکر کنم فالب با اسکریپت همخوانی نداره. دوستان کسی میدونه مشکل از چیه؟ یا اگه حق با منه چجوری و با چه نرم افزاری میتونم قالب و اسکریپت رو هماهنگ کنم؟

آدرس سایت: WWW.HODUD.IR (http://WWW.HODUD.IR)

دوستان اسکریپت های یا فایل های 20script اصلا توسیه نمیشه یا شل داره یا ifrem

par30
April 12th, 2015, 02:00
واسه منم مشکل داره اطلاعات خرید بد نشون میده اینجور
�� �� ��

mo_mohit1
April 12th, 2015, 12:27
واسه منم مشکل داره اطلاعات خرید بد نشون میده اینجور
�� �� ��

احتمال زیاد کلید رمزنگاریتون عوض کردین. به همون کلید رمزنگار اول برگردونید

par30
April 12th, 2015, 12:47
http://8pic.ir/images/glvzst26y60h29sdgnvd.png

دیوونم کرده درست نمیشه

arminak
April 12th, 2015, 14:29
سلام
مشکل از هاستتون هست
من هم قبلا همین مشکل رو داشتم
از چه نوع هاستی استفاده میکنید؟

ali148635
April 13th, 2015, 19:19
سلام
خسته نباشید
توی نت زیاد هست. اگر سرچ کنید قطعا پیدا میشه

- - - Updated - - -

سلام
خسته نباشید

سلام دوستان
من مبتدی هستم لطفا راهنمایی کنید.
برای فروش کد شارژ کدوم اسکریپ بهتره
اسکریپت Card Store یا فریر
همین فریر نسخه قبلیش فکر کنم بهتر هست. اگر سرمایه تون زیاده و میتونید روی خرید اسکریپت حساب کنید یه اسکریپت پولی ایمن بخرید

مینا-صیفی
April 21st, 2015, 18:15
سلام

درگاه بانک ملی رو دارین

من دارم یاهوتون را بدید بهم ارسال کنم

n4ser
April 22nd, 2015, 10:43
من از نسخه جدید فریر استفاده میکنم همراه با اکانت ساز ibsng باید تغیرات بدین تو کدنویسی اگر میخاهید باید به دلیل سازگار بودن واسه فریر هاست از جای که من میگم بخرید چنانچه نسخه ویرایش شده توسط خودم رو خاستید به ولیبر من پیام بدیدمیدم بهتون

sam302
April 23rd, 2015, 22:31
درود چرا وارد سایت نمیشه با یوزر و پسوردی ک مشخص میکنی؟؟؟؟

n4ser
April 24th, 2015, 16:03
درود چرا وارد سایت نمیشه با یوزر و پسوردی ک مشخص میکنی؟؟؟؟

الان دقیقا مشکل شما چیه؟به شماره وایبر من پیام بدین

masi892
April 25th, 2015, 17:19
سلام دوستان
پلاگین رو طبق راهنما به 1.58 آپگرید کردم ولی الان به هیچ یک از درگاه ها وصل نمیشم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

amin7x
April 25th, 2015, 18:05
سلام
میخواستم بدونم چطوری میشه فیلد نام و نام خانوادگی به اسکریپت Freer اضاف کرد؟
ممنون

مینا-صیفی
April 25th, 2015, 18:54
سلام دوستان
پلاگین رو طبق راهنما به 1.58 آپگرید کردم ولی الان به هیچ یک از درگاه ها وصل نمیشم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

اول از انجایی که درگاه دارید هر شرکتی که حالا هست پلاگین بانکی ان بانک شرکت را دانلود کنید بعد در هاستتان پوشه پلاگین اپلود کنید سپس در پنل مدیریتی فریر قسمت پلاگین برید نصب بزنید سپس در تنظیمات کد درگاهتان را وارد کنید و یکبار غیرفعال و غعال برنید امتحان کنید با تشکر.

سلام
ممنون

در فایل index.tpl باید کد برای این 1.2فیلد نوشته و اظافه بشه اگر بلد نیستید برنامه نویس بگید با تشکر.

amin7x
April 26th, 2015, 08:23
در فایل index.tpl باید کد برای این 1.2فیلد نوشته و اظافه بشه اگر بلد نیستید برنامه نویس بگید با تشکر.

فایل tpl مگه برای تغییر اینترفیس اسکریپت نیست؟!
چطوری این 2 فیلد توی دیتابیس ذخیره میشه؟

dailyoffs
April 27th, 2015, 03:34
با سلام من پلاگین درگاه پرداخت زرین‌پال و پارس‌پال رو به سایتم اضافه کردم و هر دو به خوبی کار میکنن. هرچقدر تلاش کردم تا در لیست درگاهها ابتدا زرین‌پال نشان داده شود موفق نشدم. کسی از دوستان میدونه که برای تنظیم ترتیب نمایش درگاها باید کجای اسکریپت رو تغییر داد؟

با تشکر.

n4ser
April 27th, 2015, 11:21
الان یک مشتری اومده پرداخت کرده ولی اطلاعات رو خالی نشون میده؟ ایا راهی هست که نشون بده ؟ ایراد از کجاست؟ عکس زیر ببینید

http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=26079&stc=1

cytweaks
April 29th, 2015, 15:07
درود ، اسکریپتو به آخرین نسخه به روز رسانی کردم متاسفانه بعد از زدن دکمه پرداخت به هیچ یک از درگاه ها متصل نمیشه حتی پلاگین هارو مجدد نصب کردم جواب نداد، ممنون میشم راهنمایی کنید.
http://store.appratech.net

n4ser
April 30th, 2015, 11:45
درود ، اسکریپتو به آخرین نسخه به روز رسانی کردم متاسفانه بعد از زدن دکمه پرداخت به هیچ یک از درگاه ها متصل نمیشه حتی پلاگین هارو مجدد نصب کردم جواب نداد، ممنون میشم راهنمایی کنید.
http://store.appratech.net

همین الان تست کردن وارد درگاه پرداخت شد؟

us12
May 1st, 2015, 10:11
ورژن 1.58 دارای باگ است و هر کسی از این ورژن استفاده می کند در خطر هک از نوع Sql injection قرار دارد .

MOJTABA005
May 1st, 2015, 13:52
نوشته اصلی توسط amin7x http://www.webhostingtalk.ir/images/buttons/viewpost-left.png (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?p=1322436#post1322436)
سلام

ممنون

با سلام بنده میتوانیم با هزینه براتون انجام بدم

ایران وب دیتا
May 1st, 2015, 14:17
اسکریپت خوبی هست ولی ازلحاظ هزینه ای یکم اذیت داره :)

sharjok
May 1st, 2015, 15:17
ورژن 1.58 دارای باگ است و هر کسی از این ورژن استفاده می کند در خطر هک از نوع Sql injection قرار دارد .

پیشنهادی دارید؟
این همه کاربر دارن استفاده میکنن و در معرض خطر از بین رفتن سرمایه هاشون هستن لطفا راهنمایی و پیشنهاد خودتون را بفرمایید.

n4ser
May 7th, 2015, 13:51

اونوقت شما بر چه اساس این حرفو زدی؟ دلیل و مدرک لطفا ارائه بدین

mehrantnt
May 12th, 2015, 11:32
سلام و خسته نباشید
دوستان من هرچقددر این ماژول را نصب میکنم
بعد از نصب برای ورود به صفحه ادمین میگه نام کاربری یا پسورد اشتباست
با اینکه مطمینم هم اطلاعات دیتابیس هم نام کاربری و پسورد را درست وارد کردم
برای ریست کردن هم اقدام کردم نشد
از دوستان هر کسی میتونه کمکم کنه بگه تا اطلاعات سی پنل را بدم
ممنون ار همگی

sardam
May 13th, 2015, 12:31
دوستان قالب رایگان برای freer کسی داره ؟ رایگان میخام فقط میخام یه مقدار خیلی کم ظاهرش تغییر کنه.فقط همین

hamid.shekasteh
May 16th, 2015, 23:10
با سلام.

چندی پیش یک قالب برای سیستم فریر طراحی کردم که اساسا نمایش دسته بندی ها در اون بر اساس تب هست. قالب می تونه رنگ های متفاوتی داشته باشه.(8 رنگ)
پس اقدام به فروش اون در سایت راستچین و در آدرس زیر کردم:
لینک مشاهده قالب (http://www.rtl-theme.com/?p=11278)

شما همکاران محترم می تونید در صورتی که به تغییر ظاهر وب سایت فریر خودتون علاقه مندید از این قالب پس از خرید استفاده نمایید.

با تشکر.

hamid.shekasteh
May 17th, 2015, 17:08
سلام.

این پیش نمایش:
http://1style.ir/freer/

قیمت مناسبه انصافا. در صورت تمایل به صورت مطمئن و از همون سایت خرید بفرمایید...

hamid.shekasteh
May 18th, 2015, 18:07
یه نظری بدم در مورد این قالب که در قسمت انتخاب درگاه انلاین کارکتر پ رو ی نشون می ده

ببخشید متوجه نشدم $ رو میگید شما؟

MOJTABA005
May 18th, 2015, 23:24
تعداد زیادی قالب فریر به فروش میرسد
تبدیلPSd به فریر هم انجام میشه

- - - Updated - - -

سلام و خسته نباشید
دوستان من هرچقددر این ماژول را نصب میکنم
بعد از نصب برای ورود به صفحه ادمین میگه نام کاربری یا پسورد اشتباست
با اینکه مطمینم هم اطلاعات دیتابیس هم نام کاربری و پسورد را درست وارد کردم
برای ریست کردن هم اقدام کردم نشد
از دوستان هر کسی میتونه کمکم کنه بگه تا اطلاعات سی پنل را بدم
ممنون ار همگی

با بنده در ارتباط باشید : Mojtabaqomi@att.net

mrsam.sum
May 26th, 2015, 10:53
سلام به دوستان عزیز
من در رابطه با نصب freer توی اینترنت خیلی search کردم اما مطلب درست و حسابی پیدا نکردم

اگه امکان داره بگین چه جوری میشه روی wamp نصبش کرد.

un3.ir
May 26th, 2015, 11:01
سلام به دوستان عزیز
من در رابطه با نصب freer توی اینترنت خیلی search کردم اما مطلب درست و حسابی پیدا نکردم

سلام

wamp رو نصب کن بعد فایل های اسکریپت رو در پوشه www بریز و بعدا برو از قسمت لوکال اجراش کن
http://localhost/install/

بازم نتونستی با تیم ویور کمکت می کنم

تمام

rpishbahar
May 26th, 2015, 11:26
با سلام
من دروازه پرداخت اقتصاد نوین رو نصب کردم ولی مثل اینکه قدیمیه و با سیستم جدید کار نمیکنه
لطفا اگه کسی داره لینک بده
سپاس

MOJTABA005
May 26th, 2015, 12:48
سلام به دوستان عزیز

ابتدا : ومپ سرور رو نصب کنید .
دوم : از تنظیمات PHP ومپ سرور گزینه short open tag
فعال باشه ( تیک داشته باشه )
سوم : در همون قسمت ( تنظیمات PHP ومپ سرور ) گزینه display errors رو غیر فعال کنید
چهارم : با تایپ http://localhost/install در ادرس مرورگرتان بدقت فریر رو نصب کنید.
پنجم : به دایرکتوری include و فایل configuration.php رو بصورت زیر ویرایش کنید . کار تمام شد.

این کد رو
کد:

'MainInfo'=>array(
'url' => 'http://localhost/' , //-- با اسلش آخر
'path' => 'C:\wamp\www\' , //-- با اسلش آخر
'upload'=> array(
'image' => 'statics\upload\images/' , //-- با اسلش آخر
'attachment' => 'statics\upload\attachments/' , //-- با اسلش آخر
)
),
به کد زیر تبدیل کنید

کد:

'MainInfo'=>array(
'url' => 'http://localhost/' , //-- با اسلش آخر
'path' => 'C:\wamp\www\' , //-- با اسلش آخر
'),
'upload' => array(
'image' => 'statics\upload\images/' , //-- با اسلش آخر
'attachment' => 'statics\upload\attachments/' , //-- با اسلش آخر
),

rpishbahar
May 27th, 2015, 11:49
با سلام
من دروازه پرداخت اقتصاد نوین رو نصب کردم ولی مثل اینکه قدیمیه و با سیستم جدید کار نمیکنه
لطفا اگه کسی داره لینک بده
سپاس

rebirth
May 30th, 2015, 18:40
درگاه بانک سامان هم با نسخه 1.58 کار نمیده!

MOJTABA005
May 30th, 2015, 18:45
درگاه بانک سامان هم با نسخه 1.58 کار نمیده!

پیشنهاد میشه از نسخه ی 1.58 استفاده نکنید ، دارای باگ امنیتی هست

un3.ir
May 30th, 2015, 18:49
پیشنهاد میشه از نسخه ی 1.58 استفاده نکنید ، دارای باگ امنیتی هست

سلام

ببخشید می تونم بپرسم چه باگ هایی داره؟
مگه این ورژن جدید نیست چرا پس باگ داره و چرا جلوی این باگ ها رو نمی گیرن

frozen01
May 31st, 2015, 14:29
سلام دوستان جدید یک سروی مشکلات با virtual freer پیدا کردم.

1. در cpanel حجم entry proress و cpu visage بعضی اوقات 100 % میشه و سایت باز نمیشه مینویسه rsource limit

بعد از میشه فهمید ورژن freer من چند هست ؟

un3.ir
May 31st, 2015, 14:43
سلام دوستان جدید یک سروی مشکلات با virtual freer پیدا کردم.

1. در cpanel حجم entry proress و cpu visage بعضی اوقات 100 % میشه و سایت باز نمیشه مینویسه rsource limit

بعد از میشه فهمید ورژن freer من چند هست ؟

سلام

من هم این مشکل رو داشتم ولی پرر نمی شد 30 40 درصد پر می شد
در زمانی که من مصرف نداشتم

WAREZZ
June 2nd, 2015, 22:02
سلام.
بعد از انتقال هاست به هاست دیگه ( سی پنل به سی پنل ) بالای سایت فریر من زده :

Warning: Illegal string offset 'action' in /home/USER/public_html/SITE.IR/index.php on line 17

این خطا رو چطور از بین ببرم و از چی هست؟

farzin11
June 3rd, 2015, 15:00
دوستان ماژول ارسال اطلاعات خرید به ایمیل کاربر کار نمی کنه یعنی ایمیلی به خریدار ارسال نمی کنه
همچنین ماژول ارسال اطلاعات خرید به ایمیل کاربر از طریق smtp هم پیغام زیر و نشون می ده
لطفا راهنمایی کنید
SMTP Error: Could not connect to SMTP host.

لطفا نحوه تنظیمات ماژول ارسال اطلاعات خرید به ایمیل کاربر از طریق smtp و نشون بدید شاید من اشتباه کرده باشم...
تشکر.

مینا-صیفی
June 3rd, 2015, 15:25
دوستان ماژول ارسال اطلاعات خرید به ایمیل کاربر کار نمی کنه یعنی ایمیلی به خریدار ارسال نمی کنه
همچنین ماژول ارسال اطلاعات خرید به ایمیل کاربر از طریق smtp هم پیغام زیر و نشون می ده
لطفا راهنمایی کنید
SMTP Error: Could not connect to SMTP host.

لطفا نحوه تنظیمات ماژول ارسال اطلاعات خرید به ایمیل کاربر از طریق smtp و نشون بدید شاید من اشتباه کرده باشم...
تشکر.

اول اینکه مازول ارسال ایمیل را که نصب کردید در قسمت پلاگین ها برید تنظیمات بزنید مشخصات بدید و تنظیم کنید سپس یکبار غیرفعال کنید و مجدد بعال و بعد قسمت تنظیمان برید قسمت ایمیل مدیر انجا ایمیلی که در تنظیمات زدید را انجا بدید و ذخیره کنید بعد تست کنید و مازور smtp هم غیر فعال کنید فعل بخاطره تست . و با جیمیل تست کنید و اگر ایمیل ارسال نکرد ایپی هاستتون را برام بفرستید چک کنم شاید IP سرور هاست شما بلاک شده باشه البته این مورد مورد نهایی هست من به نظرم مشکل از تنظیمات شماست با تشکر .

- - - Updated - - -

سلام

من هم این مشکل رو داشتم ولی پرر نمی شد 30 40 درصد پر می شد
در زمانی که من مصرف نداشتم

سلام.
بعد از انتقال هاست به هاست دیگه ( سی پنل به سی پنل ) بالای سایت فریر من زده :

این خطا رو چطور از بین ببرم و از چی هست؟

توصیه میشه از نسخه 1.57 همان قبلی استفاده کنید فعلا . 1.58 شنیدم مشکلات داره یکسری ها که نصب کردند اما بعضی ها هم مشکلی ندارند با تشکر.

farzin11
June 3rd, 2015, 15:45
اول اینکه مازول ارسال ایمیل را که نصب کردید در قسمت پلاگین ها برید تنظیمات بزنید مشخصات بدید و تنظیم کنید سپس یکبار غیرفعال کنید و مجدد بعال و بعد قسمت تنظیمان برید قسمت ایمیل مدیر انجا ایمیلی که در تنظیمات زدید را انجا بدید و ذخیره کنید بعد تست کنید و مازور smtp هم غیر فعال کنید فعل بخاطره تست . و با جیمیل تست کنید و اگر ایمیل ارسال نکرد ایپی هاستتون را برام بفرستید چک کنم شاید IP سرور هاست شما بلاک شده باشه البته این مورد مورد نهایی هست من به نظرم مشکل از تنظیمات شماست با تشکر .

- - - Updated - - -

توصیه میشه از نسخه 1.57 همان قبلی استفاده کنید فعلا . 1.58 شنیدم مشکلات داره یکسری ها که نصب کردند اما بعضی ها هم مشکلی ندارند با تشکر.
سلام راستش الان که ادرس جیمیل قرار دادم بخوبی ایمیل اطلاعات خرید و ارسال کرد برای خریدار
ولی ایمیل یاهو رو قرار دادم اطلاعات خرید و به خریدار ارسال نکرد

مینا-صیفی
June 3rd, 2015, 16:07
در پیغام خصوصی راهنمایی و توضیحات را دادم با تشکر.

MOJTABA005
June 4th, 2015, 01:15
سلام راستش الان که ادرس جیمیل قرار دادم بخوبی ایمیل اطلاعات خرید و ارسال کرد برای خریدار
ولی ایمیل یاهو رو قرار دادم اطلاعات خرید و به خریدار ارسال نکرد

با عرض سلام با ایمیل یاهو اطلاعات ارسال نمیشه پیشنهاد میشود از جیمیل یا ایمیل هاست خود استفاده کنید

makh000f
June 4th, 2015, 09:35
تغییرات کدهای این اسکریپت خیلی ساده است واقعا زحمت کشیدید .

tejarathost
June 5th, 2015, 14:10
سلام

من برای مشتری نصب کردم خود ورژن جدید ولی قالب سفید باز میشه من فقط از سایت اصلی دانلود کردم و اکسترک کردم پنل مدیریش باز میشه فقط قالب چندین بار پاک کردم ونصب کردم مشکل حل نشد

http://user.parsnod32.ir

SekoyaServer
June 5th, 2015, 14:14
سلام

من برای مشتری نصب کردم خود ورژن جدید ولی قالب سفید باز میشه من فقط از سایت اصلی دانلود کردم و اکسترک کردم پنل مدیریش باز میشه فقط قالب چندین بار پاک کردم ونصب کردم مشکل حل نشد

سلام
مشکل از سمت قالب هایی هستش که نصب کردید
بهتره ابتدا بعد از نصب قالب اصلی رو تست کنید اوک بود
قالب دیگه ای رو بذارید

MOJTABA005
June 5th, 2015, 14:21
سلام

در یاهو در تماس باشید
mojtabaqomi@att.net

tejarathost
June 5th, 2015, 16:35
سلام
مشکل از سمت قالب هایی هستش که نصب کردید
بهتره ابتدا بعد از نصب قالب اصلی رو تست کنید اوک بود
قالب دیگه ای رو بذارید

هیچ قالبی نصب کردم که اینجوریه ...
قالب پیش فرض خودش است

MOJTABA005
June 5th, 2015, 20:44
با عرض سلام خدمت دوستان بنده قرار هست یه قالب برای پنل مدیریت فریر طراحی کنم فلن روش فکر نکردم که رایگان بذارم یا پولی اگر هم پولی بذارم با هزینه اندک اندک خواهد بود از دوستان خواهش دارم که نظرات و یا پیشنهاد هایی دارن که برای قرار گرفتن در پنل مدیریت نیاز هست در تایپیک زیر قرار دهند.

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=143167&p=1346009#post1346009

با تشکر

hesoyam13579
June 6th, 2015, 20:56
با درود ،
آقا من تا یه مدتی پیش هیچ مشکلی با این اسکریپت نداشتم تا اینکه اخیرا متوجه شدم ایمیل به خریدار ارسال نمیشه.
خودم یه تست کردم بعد از خرید که مشتری برمیگرده به سایت میزنه function in email.php cannot be run
پلاگین smtp که توی نسخه 1.58 هم بود رو نصب کردم و تست کردم ، ارور میده نمیدونم مشکل از هاسته یا پلاگین
البته اینم بگم من یه اسکریپت دیگه هم داشتم که واسه پشتیبانی بود ، اونم ایمیلش خراب شده.
احتمال زیاد از هاسته ، ولی مشکلش چیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

مینا-صیفی
June 6th, 2015, 23:38
یکبار پلاگین email.php را پاک کنید و از دیتابیس هم پاک کنید سپس مجدد اپلود و نصب و تنظیمات کنید .
من از همونی که شما دارید 5ساله استفاده میکنم هیچ مشکلی نداره. سپس جیمیل تنظیم کنید در قسمت تنظیمات هم جیمیل تنظیم کنید .
و تست کنید اگر به جیمیل ایمیل فرستاد به یاهو نفرستاد احتمال زیاد مشکل از ایپی هاست هست که در یاهو بلاک شده که به مرور زمان درست میشه یا اینکه ایپی یا هاست عوض کنید البته این مشکل شما از هاست نیست از پلاگین شما شاید غیرغعال شده یا غیره اما کارایی که گفته شد را انجام بدید 50% به نتیجه میرسید با تشکر.

rpishbahar
June 7th, 2015, 10:13
لطفا اگه کسی دروازه پرداخت جدید اقتصاد نوین داره اطلاع بده

djbagoor
June 10th, 2015, 09:39
دوستان این همه می گن که 1.58 مشکل داره چرا پس من باهاش مشکلی ندارم ؟؟؟ (دارم کم کم بهش شک می کنم !! )
بیشتر به نظرم یه شلوغ بازی واسه پلاگین نویس های فریر هست که حال ندارن پلاگین هاشونو به 1.58 آپدیت کنن ... :65:
چون من ندیدم کسی با سند و مدرک در مورد ضعف امنیتی و یا مشکل جدی از 1.58 ارائه بده.

مینا-صیفی
June 10th, 2015, 13:56
دوستان این همه می گن که 1.58 مشکل داره چرا پس من باهاش مشکلی ندارم ؟؟؟ (دارم کم کم بهش شک می کنم !! )
بیشتر به نظرم یه شلوغ بازی واسه پلاگین نویس های فریر هست که حال ندارن پلاگین هاشونو به 1.58 آپدیت کنن ... :65:
چون من ندیدم کسی با سند و مدرک در مورد ضعف امنیتی و یا مشکل جدی از 1.58 ارائه بده.

مام مشکلی نداریم یکسری ها بلد نیستند نصب کنند یا / در کانفیگ اینارو نمیزارن یکسری ها هاست ایپی شون مشکل داره ایمیل نمیفرسته . یکسری ها هم ایمیل را تنظیم نمیکنند کلا مشکل از خودشان هست من با شما موافق هستم .

reza prog
June 13th, 2015, 20:56
سلام.من یه مشکلی دارم.موقعی که دامنه خودم رو وارد میکنم و سپس /install رو تایپ که برم تو مرجله نصب یک فایل پی دی اف بهم نشون میده.
کسی میتونه کمکم کنه؟

MOJTABA005
June 13th, 2015, 22:39
سلام.من یه مشکلی دارم.موقعی که دامنه خودم رو وارد میکنم و سپس /install رو تایپ که برم تو مرجله نصب یک فایل پی دی اف بهم نشون میده.
کسی میتونه کمکم کنه؟

با بنده در ارتباط باشید
ایمیل یاهو : mojtabaqomi@ymail.com - mojtabaqomi@att.net - info.luxserver

baxair
June 15th, 2015, 01:01
سلام من میخواستم فیلد های اضافی رو توی فریر ادد کنم

این آدرس سایتمه
(http://clash.ir)
sql رو ایمپورت کردم

تو قالبم جاگذاری کردم
لطفاً راهنمایی کنید

MOJTABA005
June 15th, 2015, 14:07
سلام من میخواستم فیلد های اضافی رو توی فریر ادد کنم

این آدرس سایتمه
(http://clash.ir)
sql رو ایمپورت کردم

تو قالبم جاگذاری کردم
لطفاً راهنمایی کنید

با بنده در ارتباط باشید
mojtabaqomi@att.net - info.luxserver - mojtabaqomi@ymail.com

amirabasalinaghi
June 18th, 2015, 02:44
سلام
من میخوام کد امارگیر و چت انلاین تو سایتم قرار بدم که جاوا اسکریپت هست
اگر تو فایل index.php بزارم موقع انتقال ب درگاه مشکل پیدا میکنه و اگه با تابع اینکلود بزارم تو تمپلیت اصلا اجراش نمیکنه و اگه مستقیم بزارم تو تمپلیت کلا سایت باز نمیشه
چکار کنم؟

مینا-صیفی
June 18th, 2015, 12:26
سلام
اگر تو فایل index.php بزارم موقع انتقال ب درگاه مشکل پیدا میکنه و اگه با تابع اینکلود بزارم تو تمپلیت اصلا اجراش نمیکنه و اگه مستقیم بزارم تو تمپلیت کلا سایت باز نمیشه
چکار کنم؟

جا کد امارگیر در footer.tpl هست

amirabasalinaghi
June 18th, 2015, 15:26
جا کد امارگیر در footer.tpl هست
خوب تا کد رو تو فوتر کپی میکنم کلا دیگه فوتر رو نشون نمیده

mo_mohit1
June 19th, 2015, 15:08
خوب تا کد رو تو فوتر کپی میکنم کلا دیگه فوتر رو نشون نمیده

بد کپی میکنید. کد رو بدین تا براتون قرار بدم

MOJTABA005
June 19th, 2015, 15:31
سلام
چکار کنم؟

کد مورد نظر رو بگید تا کمکتون کنیم

cacodemon
June 20th, 2015, 10:20
سلام
اين خطا مربوط به چي هست و چطور برطرف اش كنم؟

در اتصال به درگاه بانک ملت مشکلی به وجود آمد٬ لطفا از درگاه سایر بانک‌ها استفاده نمایید. خطا: 418

مینا-صیفی
June 20th, 2015, 13:45
سلام
اين خطا مربوط به چي هست و چطور برطرف اش كنم؟

در اتصال به درگاه بانک ملت مشکلی به وجود آمد٬ لطفا از درگاه سایر بانک‌ها استفاده نمایید. خطا: 418

از چه نسخه ای استفاده میکنید ؟ و تازه این مشکل براتون پیش امده یا از اول ارور میداد ؟

cacodemon
June 20th, 2015, 14:13
از چه نسخه ای استفاده میکنید ؟ و تازه این مشکل براتون پیش امده یا از اول ارور میداد ؟

سلام
ورژن فکر کنم ۱.58 باشه
نگاه کردم جایی ننوشته بود

بله تازه به وجود اومده و قبلا درست بود
ممنون از پاسختون

مینا-صیفی
June 20th, 2015, 15:38
اگر روی نسخه 1.58 این مشکل را بر خردید به همان 1.57 برگردونید . زیرا دیدم این نسخه جدید یک سری مشکلاتی دارد . البته اگر پلاگین بانکی مورد نظر تنشیمات انجام دادید صحت از اطلاعات دارید برگردانید به نسخه قبلی که سالم بود داشتید با تشکر.

rocki3oy
June 21st, 2015, 11:38
با سلام و احترام.
من اسکریپت فریر نسخه 1.58 رو نصب کردم ولی بعد از پرداخت زمان نمایش کدها به صورت به هم ریخته نمایش میده تصویرهای نمونه رو براتون پیوست کردم کسی از دوستان چنین مشکلی نداشته راهنماییم کنه.
با تشکر از شما دوستان عزیز.

http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=26774&stc=1http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=26775&stc=1

- - - Updated - - -

با سلام و احترام.
من اسکریپت فریر نسخه 1.58 رو نصب کردم ولی بعد از پرداخت زمان نمایش کدها به صورت به هم ریخته نمایش میده تصویرهای نمونه رو براتون پیوست کردم کسی از دوستان چنین مشکلی نداشته راهنماییم کنه.

http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=26774&stc=1http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=26775&stc=1

دوستان عزیز با تعویض هاست مشکل برطرف شد.
اما نمی دونم دلیل این مشکل چیه!!!!!
اگر کسی می دونه بگه/
تشکر/.

OmidX
June 21st, 2015, 11:45
با سلام و احترام.

- - - Updated - - -

دوستان عزیز با تعویض هاست مشکل برطرف شد.
اما نمی دونم دلیل این مشکل چیه!!!!!
اگر کسی می دونه بگه/
تشکر/.

دلیل از charset دیتابیس (mysql) ه ، باید بروی utf8_persian باشه ...

sajad2
June 22nd, 2015, 16:18
دوستان من ازا این اسکریپت استفاده میکردم ولی الان خرید مستقیم نمیزنه
http://spider98.com/buy/direct.php?card=1&qty=1

- - - Updated - - -

دوستان یکی میگفت توابع اسکریپت فرق کرده
لطفا جواب بدید

mo_mohit1
June 22nd, 2015, 16:51

- - - Updated - - -

لطفا جواب بدید دوست عزیز اول که آی دی کارت شما درست نیست . میزنه کارتی وجود نداره. شما باید دسته مورد نظر رو آیدیشو پیدا کنید و عدد یک اول برای آی دی و عدد 1 دوم برای تعداد استفاده کنید

در ضمن سایت شما بدون خرید مستقیم یعنی در http://spider98.com/buy/index.php هم کار نمیکنه که احتمال زیاد مشکل از پلاگگین پرداختتون هست

MOJTABA005
June 23rd, 2015, 02:00

- - - Updated - - -

لطفا جواب بدید

احتمالا مشکل از پلاگین هست
بنده پلاکین لینک خرید مستفیم رو دارم با پنل لینک ساز اگر مایل بودید با بنده در تماس باشید
mojtabaqomi@att.net - mojtabaqomi@ymail.com - info.luxserver

zMidouz
June 27th, 2015, 14:47
سلام. من میخواستم دو فیلد جدید به قسمت "اطلاعات تماس" اضافه کنم! توی tpl مشکلی ندارم فقط نمیدونم برای ثبت توی دیتابیس باید کدوم فایل php رو ویرایش کنم. ممنون میشم راهنماییم کنید!

MOJTABA005
June 27th, 2015, 15:17
سلام. من میخواستم دو فیلد جدید به قسمت "اطلاعات تماس" اضافه کنم! توی tpl مشکلی ندارم فقط نمیدونم برای ثبت توی دیتابیس باید کدوم فایل php رو ویرایش کنم. ممنون میشم راهنماییم کنید!

درود با هزینه براتون انجام میدم

آیدی یاهو : mojtabaqomi@att.net - mojtabaqomi@ymail.com - info.luxserver

sardarn
June 27th, 2015, 16:13

سلام
فایل index.php و یک فایل js هست که فکر کنم main.js بود.

موفق باشید

zMidouz
June 27th, 2015, 18:24
سلام
فایل index.php و یک فایل js هست که فکر کنم main.js بود.

موفق باشید

سلام. ممنون درست بود main.js و index.php اصلی رو باید ویرایش میکردم! ممنونم بازم

P30Amin
July 2nd, 2015, 09:49
سلام.

در قسمت کارت‌ها / آپلود فایل

فایل آپلودی ما باید چه فرمتی باشه و چطور باشه تا مثلا اسکریپت تشخیص بده که فیلد اول و فیلد دوم و سوم چه مشخصاتی داشته باشه؟

ggroup
July 3rd, 2015, 17:56
سلام.

در قسمت کارت‌ها / آپلود فایل

فایل آپلودی ما باید چه فرمتی باشه و چطور باشه تا مثلا اسکریپت تشخیص بده که فیلد اول و فیلد دوم و سوم چه مشخصاتی داشته باشه؟

سلام...
یه فایل txt درست بکن و به این صورت وارد بکن...:

مثلا: test:123:654
با دونقطه بین کلمه ها فیلد اول و دوم و سوم جدا میشن از هم!!!!

lvlehrad
July 5th, 2015, 05:32
سلام
من میخوام از دیتابیس تمامی ایمیل هایی که ثبت شده (خرید شده /خرید ناقص) رو استخراج کنم ! قبلا یکی زحمت کشیده بود یه فایل php برای اینکار نوشته بود! ولی الان هرچی میگردم پیداش نمیکنم ! کسی میتونه راهنمایی کنه ؟

1eng.ir
July 5th, 2015, 05:35
سلام
من میخوام از دیتابیس تمامی ایمیل هایی که ثبت شده (خرید شده /خرید ناقص) رو استخراج کنم ! قبلا یکی زحمت کشیده بود یه فایل php برای اینکار نوشته بود! ولی الان هرچی میگردم پیداش نمیکنم ! کسی میتونه راهنمایی کنه ؟

خیلی راحت از تیبل تو دیتابیس ورش دار :d

lvlehrad
July 5th, 2015, 14:48
خیلی راحت از تیبل تو دیتابیس ورش دار :d
:d:d:d آقا تبریک!کی آزاد شدی...:d

دنبال این میگشتم :
Export ( خروجی گرفتن ) لیست ایمیل ها و موبایل ها ، اسکریپت virtual freer (رایگان) (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=77818)

MOJTABA005
July 6th, 2015, 03:55
سلام و درود به دوستان

تعدادی قالب جدید فریر به مجموعه اضافه شد

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=143598&p=1349880#post1349880

با تشکر فراوان

- - - Updated - - -

سلام و درود به دوستان

تعدادی قالب جدید فریر به مجموعه اضافه شد

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=143598&p=1349880#post1349880

با تشکر فراوان

reza10
July 15th, 2015, 02:21
با سلام خدمت دوستان عزیز

من این اسکریپت رو نصب کردم و مشکلی هم باهاش ندارم و خوب کار میکنه

فقط یک سوال دارم. من میخوام وقتی کاربر با موفقیت خرید کرد به یک صفحه هدایت بشه که در اون اطلاعاتی که من میخوام رو توی فرم پر کنه و ارسال کنه تا سفارشش رو انجام بدم

چطور میشه این تغییر رو در اسکریپت داد و در کدوم فایل. لطفا مقداری مبتدی راهنمایی کنید.

با تشکر

MOJTABA005
July 15th, 2015, 02:23
درود میتونید توی پوشه ی templates/templates فایل callback.tpl ویرایش کنید

reza10
July 15th, 2015, 11:52
ممنون دوست عزیز بابت پاسخ

من میخواهم خدمات از طریق فرییر بفروشم نه محصول . منظورم اینه چیزی که من میفروشم تعداد نداره که تموم بشه.

چطور میشه تعداد رو از فرییر حذف کرد که وقتی یک محصول رو اضافه میکنی تا همیشه در دسترس باشه و نیاز نباشه هی تعدادشو کم و زیاد کنی.

amin0181
July 15th, 2015, 14:57
ممنون دوست عزیز بابت پاسخ

من میخواهم خدمات از طریق فرییر بفروشم نه محصول . منظورم اینه چیزی که من میفروشم تعداد نداره که تموم بشه.

چطور میشه تعداد رو از فرییر حذف کرد که وقتی یک محصول رو اضافه میکنی تا همیشه در دسترس باشه و نیاز نباشه هی تعدادشو کم و زیاد کنی.
درود
یا باید تعداد زیادی کارت اضافه کنید و یا این که سورس برنامه تغییر پیدا کنه

MOJTABA005
July 15th, 2015, 18:35
توی سورس میشه تغییر داد ولی مشکل ساز میشه

شما میتونید تعداد زیادی کارت آپلود کنید که راحتر هست

xvz
July 15th, 2015, 19:12
خوب

a.R.a.sh
July 19th, 2015, 18:28
سلام دوستان . من یک مشکل دارم . وقتی پرداخت رو میزنم دیگه منتقل نمیشه به درگاه و همونجا میمونه و بالای دکمه پرداخت لودینگ میچرخه
لطفا راهنمایی

MOJTABA005
July 19th, 2015, 18:40
سلام دوستان . من یک مشکل دارم . وقتی پرداخت رو میزنم دیگه منتقل نمیشه به درگاه و همونجا میمونه و بالای دکمه پرداخت لودینگ میچرخه
لطفا راهنمایی
آدرس سایت ؟
از کدوم نسخه ی فریر استفاده میکنید ؟

a.R.a.sh
July 19th, 2015, 18:54
پ خ شد دوست من

ehsanyeganeh
July 22nd, 2015, 13:27
لطفا راهنمایی

من هم همین مشکل رو بعد آپدیت فریر به نسخه 1.58 دارم! فکر کنم آپدیت جدیدش مشکل داره کلا
کسی چنین مشکلی رو نداره؟

MOJTABA005
July 22nd, 2015, 13:51
من هم همین مشکل رو بعد آپدیت فریر به نسخه 1.58 دارم! فکر کنم آپدیت جدیدش مشکل داره کلا
کسی چنین مشکلی رو نداره؟

آپدیت مشکل نداره باید قالب دیفالت خودش باشه تا کار کنه،
شاید شما قالب نسخه ی 1.57 نصب کردید

ehsanyeganeh
July 22nd, 2015, 13:57
آپدیت مشکل نداره باید قالب دیفالت خودش باشه تا کار کنه،
شاید شما قالب نسخه ی 1.57 نصب کردید

نه قالب دیفالت بود با یک سری تغییرات که خودم تو صقحه اصلیش داده بودم (البته بیشتر تغییرات گرافیکی)
جوری که من متوجه شدم فقط لینک مستقیم کارنمیکنه! و خرید عادی مشکلی نداره!

MOJTABA005
July 22nd, 2015, 15:24
پس مشکل از خرید مستقیم هست با بنده در ارتباط باشید
info.luxserver

mehrantnt
July 22nd, 2015, 17:58
سلام
که موقع پرداخت خطای زیر رو می دهد

در اتصال به درگاه بانک ملت مشکلی به وجود آمد٬ لطفا از درگاه سایر بانک‌ها استفاده نمایید.

خطا: 25
مشکل از کجاست ؟

ehsanyeganeh
July 22nd, 2015, 18:46
پس مشکل از خرید مستقیم هست با بنده در ارتباط باشید
info.luxserver

ممنون من فایلهای قبلی (بک آپی قبل از ریختن فایلهای ورژن جدید برداشته بودم) رو جایگزین کردم و درست شد!

فقط یک مشکلی هم در ارسال ایمیل یادآوری هست این وسط (البته از ورژن قبلی)
به ایمیل بنده پیغامی مبنی بر استارت نشدن تابع session_start ارسال میشه!
متن زیر:

PHP Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent in /home/myhostinguser/public_html/include/prepare.php on line 12
PHP Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent in /home/myhostinguser/public_html/include/prepare.php on line 12
9 Customer found.

خیلی گشتم تو اینترنت یه چیزایی هم پیدا کردم ولی جواب نداد هیچ کدوم :|
منون میشم کسی بلد باشه راهنمایی کنه

مینا-صیفی
July 22nd, 2015, 19:23
این فایل را prepare.php از ورژن 1.58 بگیرید و جایگزین قبلی کنید ببینید درست میشه یا نه اگر نشد مشکل از پلاگین خبرنامه هست اما این ارور لاگ مربوط به فایل prepare.php هست که اگر از 1.57 یا قبل تر استفاده میکنید ورژن 1.58 فقط فایل prepare.php بگیرید بریزید امتحان کنید با تشکر

ehsanyeganeh
July 22nd, 2015, 22:24
این فایل را prepare.php از ورژن 1.58 بگیرید و جایگزین قبلی کنید ببینید درست میشه یا نه اگر نشد مشکل از پلاگین خبرنامه هست اما این ارور لاگ مربوط به فایل prepare.php هست که اگر از 1.57 یا قبل تر استفاده میکنید ورژن 1.58 فقط فایل prepare.php بگیرید بریزید امتحان کنید با تشکر

تست شد و فهمیدم که اتفاقا همین فایل prepare.php ورژن جدید باعث بروز مشکل در اتصال به درگاه بانکی میشه!!!!!

مینا-صیفی
July 22nd, 2015, 23:55
اهان متوجه شدم مشکل شما کجاست ... شما همان فایل ورژن 1.57 را بزارید درست میشه احتمال زیاد .
اما فایل 1.58 بخاطره اینکه لاین 12 یک کد فکر کنم کربوط به باگ csrf هست کد csrf فکر کنم مانع وصل نشدن میشه فکر کنم البته دقیق نمیدونم اما درکل فایل 1.57 مشکل نداره من خودم دارم اوکی هست .

ehsanyeganeh
July 23rd, 2015, 00:47
اهان متوجه شدم مشکل شما کجاست ... شما همان فایل ورژن 1.57 را بزارید درست میشه احتمال زیاد .
اما فایل 1.58 بخاطره اینکه لاین 12 یک کد فکر کنم کربوط به باگ csrf هست کد csrf فکر کنم مانع وصل نشدن میشه فکر کنم البته دقیق نمیدونم اما درکل فایل 1.57 مشکل نداره من خودم دارم اوکی هست .

خیر اون ارور ربطی به اپدیت نداره و قبل از اپدیت بود
بعد اپدیت لینک مستقیم به درگاه وصل نمیشه کلا
بهرحال با ریختن فایلای قدیمی مشکل اتصال به بانک حل شد
ولی این وسط فقط نمیدونم اون فایل اپگرید دیتابیس چقدر تاثیر داره
از دیروز که کلا فروش خوابیده کاش اصلا اپدیت نمیکردیم و ای کاش قبل از اینکه منتشرش بکنن تستش میکردن
نه اینکه مردم رو موش ازمایشگاهی بکنن :|
سوال هم که میپرسی کلا جواب نمیدن
بنظرم اسکریپت میکر تواین لحاظ بهترین گزینه هست
درسته پول یه ولی خوب با امکاناتی که داره خیلی ارزونتر از پلاگینهای فریر درمیاد
شاید یه روز مهاجرت کنم به میکر
به هرحال ممنون ازدوستانی که راهنمایی کردند

مینا-صیفی
July 23rd, 2015, 10:21
اسکریپت card store خوبه هم پشتیبانی داره هم اسکریپتش پولی هست و اپدیت منظم میده برای امسالی مثله شما این خوبه .

اما virtual freer رو من خودم 5ساله استفاده میکنم هروقت اپدیت میده همه را اپگرید نمیکنم بعضی اپدیت هایی که نیاز دارم مهم هست را فقط فایل جایگزین و تست میکنم البته اسکریپت سایت من تحت نظر تیم امنیتی هست و اجازه ندارم هر کد یا فایلی اپلود کنم اون چک میکنه بعد میگه اپلود کنم یا نکنم پشتیبانی امنیتی و این موارد امنیت کار من هست که هزینه به ان میدم خیالم راحته از نظر مشکلات و از نظر امنیت باگ این موارد . اما درکل شما هروقت خواستید اپدیت کنید قبلش حتما حتما بک اپ بگیرید از اطلاعاتتون به صورت ZIP بعد اگر اپدیت جدید چیزی مشکل داشت جایگزین کنید که دردسر نکشید اما همین 1.58 را خیلی ها دارن بدونه مشکل استفاده میکنند اما بعصی ها هم مشکل دارند در هر صورت صبر کنید تا ورژن جدید تر ان موقع اپگرید کنید . فعلا قبلی شما بدون مشکل هست مثله ماله من 1.57 هست من 1.58 نزدم ماله خودم را با تشکر

mehrantnt
August 1st, 2015, 01:04
سلام دوستان خواهشا کمک کنید
من به یک مشکل عجیب برخوردم
همه چی اوکی بود امروز اومدم تو سایت دیدم کارتام به این شکل دراومده و هرچی نوشتم عجق وجق شده
عکسشو ضمیمه کردم خودتون ببینید
تروخدا سریع کمکم کنید خیلی ممنونم27486

98M!zban
August 1st, 2015, 01:06
کلید تبادل رو عوض کردین

اگر بک آپ های قدیمی رو دارید کلید تبادل رو از داخل فایل کانفیگش بردارید و در فایل کانفیگ فعلی بزارید

mehrantnt
August 1st, 2015, 01:12
کلید تبادل رو عوض کردین

اگر بک آپ های قدیمی رو دارید کلید تبادل رو از داخل فایل کانفیگش بردارید و در فایل کانفیگ فعلی بزارید
دوست عزیز من اصلا دست به کلید تبادلنزدم و همونی بوده از زمان نصب به اینور بوده

MOJTABA005
August 1st, 2015, 01:39
اطلاعات سایتتون رو برام پ.خ کنید تا بررسی کنم

adeeb
August 5th, 2015, 12:35
سلام:
اخطار امنیتی باگ جدیدی در نسخه‌های ۱.۵۶ و ۱.۵۷ فریر گزارش شده‌است. درجه اهمیت این باگ بسیار بالا می‌باشد و باید در اولین فرصت باید نسبت به رفع آن اقدام نمایید. به خاطر جلوگیری از سوء استفاده‌های احتمالی اطلاعات بیشتری منتشر نمی‌شود.
برای رفع این باگ کافی است که فولدر smarty در مسیر include/libs را کامل حذف کنید و محتویات این فایل (http://freer.ir/virtual/smarty.zip) را به جای آن آپلود کنید

لينك كار نمي كند لطفا اصلاح كنيد

- - - Updated - - -

از كجا ميشه فهميد كه هك شديم يا نه؟
كلي اكانت تو سايت من بوده ولي نميدونم كسي بهش دسترسي داره يا نه؟

MOJTABA005
August 5th, 2015, 13:27
سلام:
اخطار امنیتی

باگ جدیدی در نسخه‌های ۱.۵۶ و ۱.۵۷ فریر گزارش شده‌است. درجه اهمیت این باگ بسیار بالا می‌باشد و باید در اولین فرصت باید نسبت به رفع آن اقدام نمایید. به خاطر جلوگیری از سوء استفاده‌های احتمالی اطلاعات بیشتری منتشر نمی‌شود.
برای رفع این باگ کافی است که فولدر smarty در مسیر include/libs را کامل حذف کنید و محتویات این فایل (http://freer.ir/virtual/smarty.zip) را به جای آن آپلود کنید

- - - Updated - - -

از هیچ راه :|

adeeb
August 5th, 2015, 14:16
لطفا لينك رو هم اصلاح كنيد
لينك خراب است

sib mizban
August 5th, 2015, 14:16
سلام:
اخطار امنیتی

باگ جدیدی در نسخه‌های ۱.۵۶ و ۱.۵۷ فریر گزارش شده‌است. درجه اهمیت این باگ بسیار بالا می‌باشد و باید در اولین فرصت باید نسبت به رفع آن اقدام نمایید. به خاطر جلوگیری از سوء استفاده‌های احتمالی اطلاعات بیشتری منتشر نمی‌شود.

- - - Updated - - -

مسلما اگر اکانت های فروش نرفته ی سایتتون سر جاشه و هنوز کار می کنن، و اگر مشتری های جدیدتون مشکلی با اکانت های خریداری شده ی جدید ندارن، یعنی سایتتون مشکلی پیدا نکرده... .

adeeb
August 5th, 2015, 16:34

mexxana
August 5th, 2015, 19:01
سلام دوستانی که مشکل دانلود فولدر اسمارتی رو دارند لطفا برن سایت فریر و نسخه 1.58 رو دانلود کنن .

درونش فولدر این کلود هستش و لیبس و بعد اسمارتی ... این از این.

دوستان من یه مشکل دارم . با استفاده از این باگ سایت من چند وقت پیش هک شد متاسفانه .... یعنی این که نفوذ کردن و کلی اطلاعات ***یدن .

الان دوتا سوال دارم . یه یوزر نیم تو فریر من درست شده که مربوط به فرد هکر هست میخوام اون رو پاک کنم باید چیکار کنم دقیقا ؟

دو اینکه میخوام کد رمز نگاریه بخش کارت رو هم چنج بدم و عوض کنم ممنون میشم راهنماییم کنید .#-o

- - - Updated - - -

دوستان تو نسخه 1.58 باگ شناخته شده ای وجود نداره که ؟ انشاالله :دی

حداقلش اینه که نتونن به لیست کارت ها نفوذ کنن کافیه !

MOJTABA005
August 5th, 2015, 20:08
درود
اتفاقا نسخه ی 1.58 دارای باگ Sql هست ، پیشنهاده بنده همون 1.57 هست برای این که کلید رمز نگاری رو عوض کنید کافیه به این مسیر برید
include/configuration.php
خط 17 رو ویرایش کنید

'salt'=>'admin',
میتونید به جای ادمین هر چی دوست داشتید بزارید

برای پاک کردن یوزر نیم فرد اطلاعات هاست رو برام پ.خ کنید تا فیکس کنم براتون

saberloty
August 7th, 2015, 15:22
سلام من میخواستم یک فروشگاه کارت شارژ با اسکریپت فریر راه اندازی کنم.میخواستم بهم یه سایتی معرفی کنید که ازش هاست و دامنه بخرم که با اسکریپت فریر نسخه 1.57 و 1.58 مشکلی نداشته باشه و دوم اینکه چقدر فضا برای نصب و راه اندازی این اسکریپت لازمه.فقط میخواهم فروش شارژ داشته باشم یعنی نیاز به فضای زیادی ندارم.لطفا یک سایت با قیمت مناسب و سرعت بالا که با این اسکریپت مشکلی هم نداشته باشه معرفی کنید ممنون

saberloty
August 7th, 2015, 16:29
دوستان من قبلا این اسکریپت فریر را روی هاست رایگان ایکس زد ان (www.xzn.ir) نصب کرده بودم با یک دامنه رایگان tk که از سایت www.dot.tk دامنه را گرفته بودم و یه مدتی هم از طریق همین هاست و دامنه رایگان شارژ میفروختم و برای دروازه پرداخت هم از جهان پی استفاده میکردم و بدون مشکل کار میکرد.الان بعد 6 ماه هر که دوباره اومدم فروشگاه را راه اندازی کنم به سایت بانک وارد نمیشه و خطای اتصال به درگاه جهان پی را میده و اصلا وارد سایت بانک نمیشه.در صورتی که توی این مدت هیچ تغییری در کدهای فریر و یا جهان پی نداده بودم.اسکریپت را به 1.58 هم ارتقا دادم بازم مشکل حل نشد.میخواستم بدونم ایا مشکل از هاست xzn می تونه باشه.یا کسی روی این هاست به صورت امتحانی این اسکریپت را نصب کرده ببینه جوای میده یا خیر؟؟؟؟؟؟

MOJTABA005
August 7th, 2015, 19:01
روی هاست رایگان درست کار نمیکنه

amir011
August 7th, 2015, 19:11
دوستان من قبلا این اسکریپت فریر را روی هاست رایگان ایکس زد ان (www.xzn.ir (http://www.xzn.ir)) نصب کرده بودم با یک دامنه رایگان tk که از سایت www.dot.tk (http://www.dot.tk) دامنه را گرفته بودم و یه مدتی هم از طریق همین هاست و دامنه رایگان شارژ میفروختم و برای دروازه پرداخت هم از جهان پی استفاده میکردم و بدون مشکل کار میکرد.الان بعد 6 ماه هر که دوباره اومدم فروشگاه را راه اندازی کنم به سایت بانک وارد نمیشه و خطای اتصال به درگاه جهان پی را میده و اصلا وارد سایت بانک نمیشه.در صورتی که توی این مدت هیچ تغییری در کدهای فریر و یا جهان پی نداده بودم.اسکریپت را به 1.58 هم ارتقا دادم بازم مشکل حل نشد.میخواستم بدونم ایا مشکل از هاست xzn می تونه باشه.یا کسی روی این هاست به صورت امتحانی این اسکریپت را نصب کرده ببینه جوای میده یا خیر؟؟؟؟؟؟
سلام
دامین dot.tk رو چند ماهه ثبت کرده بودید؟

سلام من میخواستم یک فروشگاه کارت شارژ با اسکریپت فریر راه اندازی کنم.میخواستم بهم یه سایتی معرفی کنید که ازش هاست و دامنه بخرم که با اسکریپت فریر نسخه 1.57 و 1.58 مشکلی نداشته باشه و دوم اینکه چقدر فضا برای نصب و راه اندازی این اسکریپت لازمه.فقط میخواهم فروش شارژ داشته باشم یعنی نیاز به فضای زیادی ندارم.لطفا یک سایت با قیمت مناسب و سرعت بالا که با این اسکریپت مشکلی هم نداشته باشه معرفی کنید ممنون

شما میتونید از سایت زیر خرید کنید
قیمت هاست : http://shop.novinserver.net/cart.php?gid=4
قیمت دامین : http://shop.novinserver.net/domainchecker.php

saberloty
August 7th, 2015, 21:39
روی هاست رایگان درست کار نمیکنه

قبلا درست کار میکرد و روی همین هاست و دامنه رایگان نزدیک 3 میلیون فروش داشتم.ولی یه مدت نبودم و فروشگاهو بسته بودم.هیچ تغییری توی کدها ندادم که بخواهد از کار بیفته ولی بعد این مدت که اومدم دوباره راه اندازیش کنم دیدم به سایت بانک وارد نمیشه از دروزاه پرداخت جهان پی و پی لاین هم استفاده میکردم.نمی دونم مشکل از کجاست چون قبلا بدون مشکل کار میکرد.

- - - Updated - - -

سلام
دامین dot.tk رو چند ماهه ثبت کرده بودید؟

سلام شما میتونید از سایت زیر خرید کنید
قیمت هاست : http://shop.novinserver.net/cart.php?gid=4
قیمت دامین : http://shop.novinserver.net/domainchecker.php

دامین 12 ماهه ثبت شده بود و هنوزم مهلت داره.چون سایت بالا میاد ولی به سایت بانک وصل نمیشه.همین الانم خیلی ها روی دامنه های TK و هاست های رایگان دارن با همین اسکریپت قند شکن می فروشند.بدون هیچ مشکلی

ممنون بابت معرفی هاست

MOJTABA005
August 8th, 2015, 00:58
قبلا درست کار میکرد و روی همین هاست و دامنه رایگان نزدیک 3 میلیون فروش داشتم.ولی یه مدت نبودم و فروشگاهو بسته بودم.هیچ تغییری توی کدها ندادم که بخواهد از کار بیفته ولی بعد این مدت که اومدم دوباره راه اندازیش کنم دیدم به سایت بانک وارد نمیشه از دروزاه پرداخت جهان پی و پی لاین هم استفاده میکردم.نمی دونم مشکل از کجاست چون قبلا بدون مشکل کار میکرد.

- - - updated - - -

دامین 12 ماهه ثبت شده بود و هنوزم مهلت داره.چون سایت بالا میاد ولی به سایت بانک وصل نمیشه.همین الانم خیلی ها روی دامنه های tk و هاست های رایگان دارن با همین اسکریپت قند شکن می فروشند.بدون هیچ مشکلی

ممنون بابت معرفی هاست

باید بررسی بشه شما api جدید از درگاهتون بگیرید مجدد تست کنید ببینید باز هم مشکل دارید یا نه !

saberloty
August 8th, 2015, 09:29
باید بررسی بشه شما api جدید از درگاهتون بگیرید مجدد تست کنید ببینید باز هم مشکل دارید یا نه !

همین کارو انجام دادم مشکل داشت.حتی اسکریپت را بازم حذف و نصب کردم ولی به درگاه بانک وصل نشد.

مینا-صیفی
August 8th, 2015, 10:33
همین کارو انجام دادم مشکل داشت.حتی اسکریپت را بازم حذف و نصب کردم ولی به درگاه بانک وصل نشد.
شاید اصلا درگاه بانک شما توسط جهان پی فعالیت نداشتید غیرفعال شده به پشتیبانی جهان پی بگید چک کنند برای شما .

saberloty
August 8th, 2015, 10:49
شاید اصلا درگاه بانک شما توسط جهان پی فعالیت نداشتید غیرفعال شده به پشتیبانی جهان پی بگید چک کنند برای شما .

درگاه فعاله دوست عزیز.حتی درگاه جدید هم ثبت کردم و از api درگاه جدید استفاده کردم نشد.اگه کسی بتونه چک کنه مشخصات هاست را بهش میدم که اسکریپت را چک کنه .بهم خبر بده اگه کسی میتونه کمکی بکنه.چون حتما میخواهم روی هاست های رایگانم با این اسکریپت کار کنم.

فعلا با پشتیبانی جهان پی هم در حال مکاتبه و پیگیری هستم

mexxana
August 10th, 2015, 00:46
سلام دوستان . وقتی 1.57 رو تبدیل به 1.58 کردم دوتا مشکل ایجاد شد .

وارد پنل مدیریتی نمیشه ! و اینکه موقع خرید وارد درگاه بانکی نمیشه .

در صورتی که قبلا فیکس بود ...

MOJTABA005
August 11th, 2015, 14:28
سلام دوستان . وقتی 1.57 رو تبدیل به 1.58 کردم دوتا مشکل ایجاد شد .

وارد پنل مدیریتی نمیشه ! و اینکه موقع خرید وارد درگاه بانکی نمیشه .

در صورتی که قبلا فیکس بود ...

با جایگزین کردن دچار مشکل شده است ، فایل های قبلی رو جایگزین کنید ، درصورتی که باز هم مشکل داشتید با بنده در تماس باشید

mexxana
August 12th, 2015, 15:41
سلام دوستان و با تشکر از مجتبی جان که به سوالات پاسخ میده .

یه سوال داشتم این که میخوام title سایت رو یه همچین حالتی بدم بهش باید چیکار کنم ؟

http://8pic.ir/images/pqzmhsf7usnqz6la1r53.jpg

در حالت پیش فرض و معمولی اینجوری هست : http://8pic.ir/images/knk6z8yfg339wyivmvdj.jpg

- - - Updated - - -

در واقع میخوام تایتل از سمت راست به وسط منتقل شه با یه فونت زیبا ! مثل اون البته

MOJTABA005
August 12th, 2015, 19:40
خواهش میکنم
تو header.tpl
قبل

<div id="header">

تگ <center>
و بعد از

</div>
</center>
قرار بدید برای تغییر فونت هم توی style.css دنبال header بگردید و تغییر بدید

ho13
August 12th, 2015, 19:47
سلام دوستان کسی هست بتونه باتوجه به سمپل کد زیر و راهنماش ماژول برای فریر ماژول پرداختشو درست کنه
ماژول پرداخت امن پاسارگاد تو فریر هست ولی برای پرداخت الکترونیک پاسارگاد که مجوز رسمی شاپرک داره تو فریر نیس فکر کنم کداش هم مشابه باشن.

سمپل php
http://psp.pep.co.ir/uploads/pep-phpsample(v3.3.3).rar
راهنما مستند فنی
http://psp.pep.co.ir/uploads/PEP-IPG-Technical_Refrence(v3.00).pdf

us12
August 12th, 2015, 19:59
سلام دوستان کسی هست بتونه باتوجه به سمپل کد زیر و راهنماش ماژول برای فریر ماژول پرداختشو درست کنه
ماژول پرداخت امن پاسارگاد تو فریر هست ولی برای پرداخت الکترونیک پاسارگاد که مجوز رسمی شاپرک داره تو فریر نیس فکر کنم کداش هم مشابه باشن.

سمپل php
http://psp.pep.co.ir/uploads/pep-phpsample(v3.3.3).rar
راهنما مستند فنی
http://psp.pep.co.ir/uploads/PEP-IPG-Technical_Refrence(v3.00).pdf

رایگان نیست ، گران هم نیست :

http://www.softiran.org/view-item/35/pasargad-payment-virtual-freer.html

mexxana
August 13th, 2015, 00:36
ممنون مجتبی جان این مشکلم حل شد . یه مشکل تازه دیدم پیش اومده ( چه قدر مشکل دارم من )

توضیحات صفحه خرید هرچی وارد میکنم و سیو میزنم اعمال نمیشه . فکر کنم کد ایناش مشکل پیدا کرده .

ممنون میشم راهنمایی کنی...

alishad
August 18th, 2015, 11:19
سلام و خسته نباشید به همگی
ببخشید من الان اسکریپت freer رو نصب کردم و ماژول بانک ملت رو هم نصب کردم
ترمینال آی دی و یوزر و پسورد رو هم وارد ماژول کردم
زمان خرید ارور میده:
خطای سیستم

در اتصال به درگاه بانک ملت مشکلی به وجود آمد٬ لطفا از درگاه سایر بانک‌ها استفاده نمایید. خطا:
خطا در اتصال به بانک ملت
بازگشت

آدرس سایت رو برای تست بذارم خلاف قوانین هستش ؟

sos666
August 18th, 2015, 13:03
سلام و خسته نباشید به همگی
ببخشید من الان اسکریپت freer رو نصب کردم و ماژول بانک ملت رو هم نصب کردم
ترمینال آی دی و یوزر و پسورد رو هم وارد ماژول کردم
زمان خرید ارور میده:
خطای سیستم

در اتصال به درگاه بانک ملت مشکلی به وجود آمد٬ لطفا از درگاه سایر بانک‌ها استفاده نمایید. خطا:
خطا در اتصال به بانک ملت
بازگشت

آدرس سایت رو برای تست بذارم خلاف قوانین هستش ؟

دوست عزیز آیپی سایت شما برای بانک تایید شده نیست!
آیپی درست رو برای بانک ملت ارسال کنید تا جزو آیپی های مجاز قرار بگیرند.

rockman
August 18th, 2015, 16:11
سلام

در سایت http://www.license.kamyabdl.com/ (http://www.license.kamyabdl.com/) با پرداخت زرین پال مشکل داریم و پیغام ( در اتصال به درگاه زرین‌پال مشکلی به وجود آمد٬ لطفا از درگاه سایر بانک‌ها استفاده نمایید.-2 ) می دهد. راه حل واسه این مشکل چیست و چکار باید بکنیم؟

داخل تنظیمات ویرچوال فریر داخل تنظیمات افزونه زرین پال ، داخل کادر گزینه مر چنت رو شماره حساب زرین پال وارد کردیم.

تنظیمات پارس یار رو داخل فایل parsyar.class.php تنظیم کردیم و نام کاربری و رمز عبور را گزاشتیم.

الان داخل سایت هم که برید و خرید انجام بدید پیغام خطا و مشکل رو میبینید.

لطفا بررسی فرمایید تا این مشکل حل شود.

سپاس

تجویدی

alishad
August 19th, 2015, 14:58
خیلی ممنون ولی به من گفتن order id رو بدید
order id رو از کجا میتونم پیدا کنم ؟

hosseingraph
August 19th, 2015, 19:02
سلام خسته نباشید
یه راهنمایی می خواستم از دوستان
من یه مدت با سایتم کار نکردم و مسدود بوده.
الان که سایت امده بالا امکان خرید داخل سایت وجود ندارد و سایت پیغام :

خطای سیستم سفارشی با این مشخصات یافت نشد.

را نمایش می دهد. امکان دارد راهنماییم کنید تا مشکل حل بشود.
تشکر فراوان

arminak
August 19th, 2015, 20:45
سلام
چه مدیریت محتوایی در سایت نصب هست؟ دوباره همون ورژنی ک نصب هست رو فایل هاش رو بریزید و تست کنید

hosseingraph
August 20th, 2015, 08:55
مدیریت محتوا
Virtual Freer (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=34349&page=447)نصب هست دیگه ...
بار ها این کار رو انجام دادم نتیجه نگرفتم .....
امکان داره راهنمایی کنید مشکل حل بشه ؟

- - - Updated - - -

مدیریت محتوا
Virtual Freer (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=34349&page=447)

نصب هست دیگه ...
بار ها این کار رو انجام دادم نتیجه نگرفتم .....
امکان داره راهنمایی کنید مشکل حل بشه ؟

Ar@sh
August 20th, 2015, 23:50
دوستان کسی با ماژول ارسال ایمیل محصول از طریق SMTP
که به صورت پیش فرض روی خود فریر هست کار کرده؟

اگه بله و جواب داده یه توضیح در مورد نصب ش میده.
من هر کاری میکنم و هر جوری تنظیم میکن. بعد از خرید بالای صفحه مینویسه:
Could not access file: smtp.gmail.com

اس ام تی پی خود سایتم رو هم که میزارم بازم پیغام مشابه میده.

ata3929
August 22nd, 2015, 13:50
دوستان من تغییراتی زیادی در ورژن قبلی کردم
آیا ارزش آپدیت داره و میشه دقیقا بگین چه چیزهایی بهبود یافته ؟

mohammad-fox
August 22nd, 2015, 21:04
سلام
من تاریخ فریر م به هم ریخته یعنی زمان خرید و دقیق نمیگه رفته رو سال 1348 چطوری تنظیم کنم؟
ممنونم میشم راهنماییم کنید

b0z0rgmehr
August 23rd, 2015, 10:18
کسی میدونه چطور میشه برای همین قالب پیش فرض فریر یک حالت موبایل هم درست کرد؟ :)

mexxana
August 26th, 2015, 00:30
سلام دوستان . مشکلی در این قالب برام پیش اومده !

1- اینکه توضیحات صفحه خرید . همونی که پایینه پایینه قالب نوشتم نمایش داده نمیشه !

2- اینکه کارت پرداختی در قسمت پرداخت محصول نمایش داده نمیشه !

3- اینکه بعد از خرید تنها پیغامی کی میاد اینه : پرداخت با موفقیت انجام شد ... نه توضیحات محصول بعد خرید نمایش داده میشه و نه هیچ کدوم از فیلد ها ...

کسی راهه حلی داره ؟

ho13
August 27th, 2015, 11:02
سلام من ماژول مبالغ دلخواه رو دارم ولی نمی دونم چطوری نصب کنم. ماژولای پرداخت راحت نصب میشه ولی ماژول مبالغ دلخواه که من دارم یه سری فایلای مشترک با خود اسکریپ فریر داره مثل index.php یا getway.php یا index.tpl callback.php
لطفا راهنمایی کنین چطوری نصبش کنم؟
ممنون

xpsaeed
August 31st, 2015, 13:46
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال برای راه اندازی یا سایت فرشگاه با پرداخت اینترنتی
چه هاست و دومینی رو پیشنهاد میدین
مرسی.

- - - Updated - - -

یه سوال دیگم دارم سرور باید ویندوزی باشه یا لینوکسی ؟

alishad
September 12th, 2015, 10:44
سلام مجدد خدمت اساتید
من رفتم و با 3 تا بانک دیگه قرارداد بستم و اوکی شدم

2تا سوال دارم

1- چطور میشه فیلد اضافه کرد ؟ داخل صفحه اول قالب میاد ولی توی ایمیل نمیاد

2- زمانی که یه محصول رو انتخاب میکنم و خرید رو انجام میدم، زمانی که برمیگردم تو سایت اون محصولی که خریده بودم غیر فعال شده و باید برم و کارت جدید اضافه کنم براش.حتی اگه از خرید هم انصراف بدم باز هم باید برم و کارت براش تعیین کنم.
راه چاره ای هم برای این گزینه هستش ؟

ممنون :-*

matin_fly
September 17th, 2015, 10:23
باسلام خدمت شما دوستان عزیز
بنده یه نمایندگی وی پی ان داشتم مخواستم بدونم
با
Virtual Freer

امکانش هست بعد از پرداخت انلاین یوزر و پس اکانت به کاربر خریدارنده بفرسته؟

آگونیس
September 17th, 2015, 10:39
با
Virtual Freer

بله هست

matin_fly
September 19th, 2015, 14:12
بله هست

دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدید؟

ماژول خواستی باید نصب کنیم؟

- - - Updated - - -

دوستان این قالب مخواستم از دوستان کسی داره

لینک دانلود بزار ممنون میشم

28174

ehsan227
September 20th, 2015, 20:12
موقعه ای که می خوام فریر رو اپلود کنم خطا زیرو میاد، لطفا راهنمایی کنید

virtual_freer_v1.58.zip: Unknown Bytes complete FAILED! :The file you uploaded, virtual_freer_v1.58.zip, contains a virus so the upload was canceled: {HEX}base64.inject.unclassed.7.UNOFFICIAL FOUND

MANUTD777
September 20th, 2015, 20:30

virtual_freer_v1.58.zip: Unknown Bytes complete FAILED! :The file you uploaded, virtual_freer_v1.58.zip, contains a virus so the upload was canceled: {HEX}base64.inject.unclassed.7.UNOFFICIAL FOUND

از سورس اصلی دانلود کردید؟اون انتی ویروس سرور میزبانت داره یکی از فایلهاتو به عنوان ویروس میشناسه و اپلود نمیکنه

ehsan227
September 20th, 2015, 21:40
از سورس اصلی دانلود کردید؟اون انتی ویروس سرور میزبانت داره یکی از فایلهاتو به عنوان ویروس میشناسه و اپلود نمیکنه

بله از اینجا دانلود کردم
http://freer.ir/virtual/download.php

MOJTABA005
September 21st, 2015, 16:24
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدید؟

ماژول خواستی باید نصب کنیم؟

- - - Updated - - -

دوستان این قالب مخواستم از دوستان کسی داره

لینک دانلود بزار ممنون میشم

28174

خدمت شما

http://dl.20script.ir/freer/Noghrei%5Bwww.20Script.ir%5D.zip

- - - Updated - - -

این ارور مربوط به فایل ویروسی هست
اطلاعات هاست رو برام ارسال کنید براتون نصب کنم

matin_fly
September 28th, 2015, 13:24
بعد از خرید فونت عجب غریب میاد
مشکل از چیه
شات
http://8pic.ir/images/96f9eq9rmh6eq5sl4lqs.png

MOJTABA005
September 28th, 2015, 16:03
مشکل از چیه
شات

هاست رو انتقال داده بودید ؟
یا یهو همچین اتفاقی افتاد ؟

Computer
September 28th, 2015, 16:22
مشکل از چیه
شات

سلام

کد رمز نگاری کارت ها رو تغییر دادید برگردونید حالت قبل درست میشه
اگر درست نشد با بنده در ارتباط باشید راهنمایی کنم
موفق باشید

مینا-صیفی
September 28th, 2015, 19:31
با
Virtual Freer

بله هست مخصوص همین کار ها هست این اسکریپت فروشگاهی

- - - Updated - - -

از سایت خود freer.ir دانلود و اپلود کنید این ارور میگه ویروسی هست فایل شما .

- - - Updated - - -

سلام
من تاریخ فریر م به هم ریخته یعنی زمان خرید و دقیق نمیگه رفته رو سال 1348 چطوری تنظیم کنم؟
ممنونم میشم راهنماییم کنید
در پوسه incloud اگر اشتباه نکنم یک فایل به نام papear.php همچین اسمی هست اون را جایگزین فابل قبلی کنید حل میشه این مورد را از سایت freer.ir دانلود کنید اسکریپت را سپس این یک فایل را جایگزین کنید . البته با کد هم میشه اما بهتره این مدلی .

- - - Updated - - -

دوستان من تغییراتی زیادی در ورژن قبلی کردم
آیا ارزش آپدیت داره و میشه دقیقا بگین چه چیزهایی بهبود یافته ؟
تغییرات در خود سایت freer.ir نوشته مشاهده کنید

- - - Updated - - -

با سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال برای راه اندازی یا سایت فرشگاه با پرداخت اینترنتی
چه هاست و دومینی رو پیشنهاد میدین
مرسی.

- - - Updated - - -

یه سوال دیگم دارم سرور باید ویندوزی باشه یا لینوکسی ؟
فرقی نداره چه هاست دامنه معمولا فروشگاهی بازدید انچنانی ندارید و تازه میخوهید تاسیس کنید هاست معمولی لینوکسی خوب هست بگیرید دامنه هم هر پسوندی که دوست دارید

سلام مجدد خدمت اساتید
من رفتم و با 3 تا بانک دیگه قرارداد بستم و اوکی شدم

2تا سوال دارم

1- چطور میشه فیلد اضافه کرد ؟ داخل صفحه اول قالب میاد ولی توی ایمیل نمیاد

2- زمانی که یه محصول رو انتخاب میکنم و خرید رو انجام میدم، زمانی که برمیگردم تو سایت اون محصولی که خریده بودم غیر فعال شده و باید برم و کارت جدید اضافه کنم براش.حتی اگه از خرید هم انصراف بدم باز هم باید برم و کارت براش تعیین کنم.
راه چاره ای هم برای این گزینه هستش ؟

ممنون :-*
سوال 1 شما از فایت index.tpl باید اضافه کنید
سوال 2 شما باید چندین کارت ادد کنید که یکی خرید میکنید تمام نشه شما 1 دونه ادد میکنی بعد خرید میکنید میشه فروخته شده خوب هیچ کارت دیگه ای ادد نکردید بخواد فعال بمونه .

سلام دوستان . مشکلی در این قالب برام پیش اومده !

1- اینکه توضیحات صفحه خرید . همونی که پایینه پایینه قالب نوشتم نمایش داده نمیشه !

2- اینکه کارت پرداختی در قسمت پرداخت محصول نمایش داده نمیشه !

3- اینکه بعد از خرید تنها پیغامی کی میاد اینه : پرداخت با موفقیت انجام شد ... نه توضیحات محصول بعد خرید نمایش داده میشه و نه هیچ کدوم از فیلد ها ...

کسی راهه حلی داره ؟
شما باید به کسی که وارد هست نصب کنه ای اسکریپت را مشخص هست نصب درست نشده یا فایل کانفیگ درست نیست

infernal79
September 29th, 2015, 11:35
salam aziz man password panelam avaz shode mikham bedonam moshkel az scripte mishe recovery dad? ya az host dorostesh kard

مینا-صیفی
September 29th, 2015, 12:25
salam aziz man password panelam avaz shode mikham bedonam moshkel az scripte mishe recovery dad? ya az host dorostesh kard

خودتون عوض کردید پسورد را ؟ اگر خودتون پسورد از پنل عوض کردید خوب باید داشته باشید .
ولی پسورد عوض کردند از پنل کاربری فریر قابل انجام هست
در صورت گم کردن پسورد باید وارد هاست خود بشید سپس قسمت phpmyadmin اما مسیر دقیقش یادم نیست سرچ کنید در انجمن قبلا بحث شده راجبش با تشکر

DeLtAvPs
October 1st, 2015, 00:27
پلاگین بک آپ گیری خودکار از دیتابیس فرییر رو به رایگان دانلود کنید

http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=151391

MOJTABA005
October 1st, 2015, 01:08

درود
باید وارد
phpmyadmin بشید
تیبل Config و قسمت password رو عوض کنید
دقت کنید باید پسورد md5 بشه

iran-boy
October 1st, 2015, 16:06
*سلام دوستان: با فریر به جز کارت شارژ میتونیم محصول دیگه ایی بفروشیم؟مثلاً من میخوام یه سایت فروش لایک و فالوور اینستاگرام بزنم، میتونم از این اسکریپت استفاده کنم؟

Computer
October 1st, 2015, 16:12
*سلام دوستان: با فریر به جز کارت شارژ میتونیم محصول دیگه ایی بفروشیم؟مثلاً من میخوام یه سایت فروش لایک و فالوور اینستاگرام بزنم، میتونم از این اسکریپت استفاده کنم؟

سلام
بله میتونید داخل فریر هر محصولی رو میشه اضافه کرد و به فروش رساند
در صورتی که قابلیت خاصی نیز مد نظرتون باشه با برنامه نویسی میشه بهش اضافه کرد

iran-boy
October 1st, 2015, 20:51
سلام
بله میتونید داخل فریر هر محصولی رو میشه اضافه کرد و به فروش رساند
در صورتی که قابلیت خاصی نیز مد نظرتون باشه با برنامه نویسی میشه بهش اضافه کرد

متاسفانه بصورت پیش فرض در فریر چنین قابلیتی موجود نیست،کسی میتونه کمکم کنه "من میخوام یه سایت فروش لایک و فالوور اینستاگرام راه بندازم"

مینا-صیفی
October 1st, 2015, 20:56

این اسکریپت مخصوص فروشگاهی هست . کار شما چیز دیگری هست باید سمت اسکریپت دیگری برید .

iran-boy
October 1st, 2015, 22:04
این اسکریپت مخصوص فروشگاهی هست . کار شما چیز دیگری هست باید سمت اسکریپت دیگری برید .

میشه یه اسکریپت مربوط به این کار معرفی کنید؟

taksis
October 1st, 2015, 23:02
میشه یه اسکریپت مربوط به این کار معرفی کنید؟

شما یه اسکریپت میخوای که کاربر بیاد سفارش بدن،آیدی رو بده بعد پرداخت کنه بعد شما براش لایک و فالور بفرستی دیگه درسته؟؟
یعنی یه صفحه سفارش و یه صفحه پرداخت
خب با همین فریر هم میشه دیگه!

iran-boy
October 1st, 2015, 23:42
شما یه اسکریپت میخوای که کاربر بیاد سفارش بدن،آیدی رو بده بعد پرداخت کنه بعد شما براش لایک و فالور بفرستی دیگه درسته؟؟
یعنی یه صفحه سفارش و یه صفحه پرداخت
خب با همین فریر هم میشه دیگه!

امتحان کردم نشد متاسفانه،مثل اینکه فقط برای فروش محصولاتی مثل کارت شارژ هست- اگر ممکنه یه اسکریپت بهم معرفی کنید.

us12
October 2nd, 2015, 09:54
امتحان کردم نشد متاسفانه،مثل اینکه فقط برای فروش محصولاتی مثل کارت شارژ هست- اگر ممکنه یه اسکریپت بهم معرفی کنید.

رایگان نیست
http://www.softiran.org/view-item/94/virtual-freer-payment-cms.html

ولی بر پایه فریر است ، یعنی تمام ماژول های پیامک ، ایمیل و درگاه های فریر را ساپورت میکند .

iran-boy
October 2nd, 2015, 10:05
رایگان نیست
http://www.softiran.org/view-item/94/virtual-freer-payment-cms.html

ولی بر پایه فریر است ، یعنی تمام ماژول های پیامک ، ایمیل و درگاه های فریر را ساپورت میکند .

ممنون: ولی من دنبال یه اسکریپت فقط پرداخت نیستم، میخوام یه سایتی شبیه سایت زیر راه بندازم با امکانات این سایت یا بهتر:
modernlike.ir