ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسکریپت رایگان فروش کارت‌های شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19

mohsen1771
January 31st, 2014, 21:22
دوستان مدیریت این اسکریپ برام ورود میشم بعد 2 ثانیه ریفیش میزنم صفحه login میاد انگار میپره هی بیرون زودی

MOJTABA005
February 2nd, 2014, 13:20
سلام دوستان خسته نباشید

من دنبال یه تماس با ما به صورت پاپ اپ یا تماس باما به صورت چسبیده به سمت چپ یا راست این اسکریپ هستم کسی هست کمکم کنه ؟

با تشکر

بنده دارم به صورت اسکریپت هست امکانات هم بالا منو در یاهو ادد کنید
نمونه : www.ggshell.com

techgreen
February 2nd, 2014, 13:49
اسکریپ خوبی هست و به درد بخوره

saeed_slow
February 3rd, 2014, 13:28
سایت ما دیشب هک شد و تا صب درگیرش بودم آخر بک آپ کردم

دوستان توجه کنید این اسکریپت باگ داره و خیلی راحت هک میشه

خواهش میکنم از مسئول این اسکریپت که باگ های این اسکریپت رو شناسایی کنه

سرچ کردم دیدم این یارو دو سه تا سایت با دامنه دات ای ار هم هک کرده

MOJTABA005
February 3rd, 2014, 18:00
دوست عزیزی میخوام دو سه تا کار واسم انجام بده

تازه اسکریپت رو نصب کردم اما
1. به درگاه متصل نمیشه
2. قالب دارم اما بلد نیستم جایگگزینش کنم
3. افزونه لیست ایمیل خریداران رو اضافه کنه(البته انجام دادم ولی نشد)
4. ایمیل به خریدار ارسال کنه

ممنونم

بنده در یاهو ادد کنید من براتون انجام میدم
آیدی یاهو : mojtabaqomi@ymail.com

alidini
February 6th, 2014, 10:49
دوستان کاربران من موقع خرید با درگاه مکل پیدا میکنن و این خطا رو بهشون میده!
404 Not Found

The resource requested could not be found on this server!
Powered By LiteSpeed Web Server
LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site!
درحالی که من خودم به راحتی وارد درگاه مبشم!

meysam40526
February 6th, 2014, 22:17
با سلام
چرا هرکس که میخواد خرید کنه ازش نام کاربری و پسورد میخواد؟

Ramin
February 6th, 2014, 22:27
با سلام

احتمالا ماژول اکانت ساز را نصب و حذف نکرده اید؟

meysam40526
February 6th, 2014, 22:29
احتمالا ماژول اکانت ساز را نصب و حذف نکرده اید؟

نه فقط ی سری کارت باسه تست ساخته بودیم حذف کردیم همین

meysam40526
February 6th, 2014, 22:42
مشکل از کجاس؟کجارو باید درست کنم؟دقیقا بگین

mo_mohit1
February 7th, 2014, 21:57
با سلام

مشکل در اسکریپته/دوباره نصب کنید/یا تمام فایل ها جز پوشه install va includ رو آپلود کنید

eafar1366
February 10th, 2014, 10:17
بعد از پرداخت callback درست انجام میشه و به صفحه اطلاعات هرید میره همه چی رو نشون میده غیر از کدی که فروخته شده و جاش خالیه
کمک کنید

erfanm
February 10th, 2014, 19:27
با سلام
=========
من این اسکریپت رو نصب کردم وقتی یک دسته اصلی تعریف می کنم و برای اون زیر دسته تعریف می کنم

دسته اصلی رو نشون میده ولی زیر دسته ها رو نشون نمی ده ( مثلا : دسته اصلی اکانت سایت - زیر دسته : 1ماهه . 2ماهه . و ... )

این هم عکس :

18570

چکار کنم ؟؟؟؟ لطفا سریع - ممنون ;) اگه کارم راه افتاد با یه وی پی اس رایکان واسه شما از خجالت تون در میام

2244
February 10th, 2014, 22:10
با سلام
=========
من این اسکریپت رو نصب کردم وقتی یک دسته اصلی تعریف می کنم و برای اون زیر دسته تعریف می کنم

دسته اصلی رو نشون میده ولی زیر دسته ها رو نشون نمی ده ( مثلا : دسته اصلی اکانت سایت - زیر دسته : 1ماهه . 2ماهه . و ... )

این هم عکس :

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/18570-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98-%D9%88-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-virtual-freer-10-02-2014-07-24-45-jpg

چکار کنم ؟؟؟؟ لطفا سریع - ممنون ;) اگه کارم راه افتاد با یه وی پی اس رایکان واسه شما از خجالت تون در میام

ببین

دوست گلم
شما باید اول دسته تعریف کنی
بعد برای هردسته محصول تعریف کنی یا به عبارتی هر محصول که تعریف می کنی به یه دسته مرتبط کنی
بعدش کارت نعریف کنی و به هر محصول اختصاص بدی

mo_mohit1
February 10th, 2014, 23:27
با سلام
=========

این هم عکس :

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/18570-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98-%D9%88-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-virtual-freer-10-02-2014-07-24-45-jpg

ببین

دوست گلم
شما باید اول دسته تعریف کنی
بعد برای هردسته محصول تعریف کنی یا به عبارتی هر محصول که تعریف می کنی به یه دسته مرتبط کنی
بعدش کارت نعریف کنی و به هر محصول اختصاص بدی

ایشون مشکل تعرف این چیزا رو ندارن/مشکلشون اینهکه زیر درسته ها رو نشون نمیده که فعلا راهی براش نیست

erfanm
February 11th, 2014, 12:16
یعنی هیچ راهی وجود نداره

+++++++++++++++++++++++++++ یه روشی چیزی هیچی - کسی نیست ؟؟؟؟؟؟ :(

mo_mohit1
February 11th, 2014, 13:11
یعنی هیچ راهی وجود نداره

+++++++++++++++++++++++++++ یه روشی چیزی هیچی - کسی نیست ؟؟؟؟؟؟ :(
فقط باید به خود فریر ایمیل بزنید بهشون بگید/(در ضمن فک نکنم لازم باشه شما مثلا یه دسته به نام شارز ایرانسل تعریف میکنی زیر دستش میشه 1000تومانی و 2هزاری و ... که در محصولات تعریف میشه)

farid3sot
February 14th, 2014, 15:45
سلام من این اسکریپت رو روی هاستم ریختم اومدم برم نصب ش کنم این خطا میاد:
Fatal error: Call to a member function fetchAll() on a non-object in /home/u574392886/public_html/index.php on line 105
مشکل چیه؟؟

saeed_sqs_20
February 14th, 2014, 15:51
سلام
چطوری میتونم همزمان با آپلود فایل در قسمت کارت هم فیلد یک و هم فیلد دو و هم فیلد سه رو پر کنم ؟ نمیخوام دستی باشه
من هر کاری میکنم فقط فیلد یک پر میشه

mms17
February 14th, 2014, 17:01
سلام دوستان
چطور میشه ایمیل ارسال محصول رو در فریر فعال کرد
نصب کردم ولی توی تنظیمات نمیدونم باید چه چیزهایی رو وارد کنم و کلا چطوری هست
مثلا توی قسمت امضاء چی رو باید وارد کرد؟و از کجا باید شروع کنم واسه فعال کردن ایمیل
یه راهنمایی کامل کنید یک دنیا ممنون میشم.

Taryan4
February 14th, 2014, 17:11
سلام
چطوری میتونم همزمان با آپلود فایل در قسمت کارت هم فیلد یک و هم فیلد دو و هم فیلد سه رو پر کنم ؟ نمیخوام دستی باشه
من هر کاری میکنم فقط فیلد یک پر میشه

ّبه صورت زیر در فایل تکست وارد کنید و آپلود کنید

part1:part2:part3

Taryan4
February 14th, 2014, 17:13
سلام دوستان
چطور میشه ایمیل ارسال محصول رو در فریر فعال کرد
نصب کردم ولی توی تنظیمات نمیدونم باید چه چیزهایی رو وارد کنم و کلا چطوری هست
مثلا توی قسمت امضاء چی رو باید وارد کرد؟و از کجا باید شروع کنم واسه فعال کردن ایمیل
یه راهنمایی کامل کنید یک دنیا ممنون میشم.

در قسمت افزونه ها فعال کنید.
ایمیلی که مایل هستید نمایش داده شود بنویسید.
در قسمت امضا نوشته ای که مایل هستید در پانوشت قرار بگیرد درج کنید.

farid3sot
February 14th, 2014, 17:56
کسی نیس جواب مارو بده؟؟؟

mms17
February 14th, 2014, 18:05
فعال کردم ولی ایمیلی نمیفرسته
یعنی همه موارد رو باید دلخواه پر کنم-آدرس ایمیل فرستنده،نام فرستنده،عنوان ایمیل،امضاء
همه موارد دلخواه هست؟
نیاید یه میل سرور یا اکانت ایمیل توی سی پنل درست کنم و متصل کنم به فریر؟
فعال کردم یه سری اطلاعات دلخواه هم دادم ولی کار نمیکنه

kianesfahan
February 14th, 2014, 18:17
با عرض سلام .

دوستان ما برای دسته بندی در Virtual Freer تصویر اپلود میکنیم اما در سایت هیچ چیزی نمایش نمی دهد . چرا ؟

مشکل از کجاست ؟ چه طور میشه حتی به صورت دستی این مورد را حل کرد ؟

http://www.webhostingtalk.ir/f42/105757/#post1007976

alireza89
February 14th, 2014, 22:39
سلام
من اسکریپت نصب کردم به 1 مشکل برخوردم
وقتی پرداخت میزنم با کروم که هیچ اتفاقی نمی افته و با موزیلا و اکسپلورر 1 پنجره اخطار مانند باز میکنه و میگه
Do you want to allow this website to open an app on your computer?
به نظرتون مشکل از چیه؟

ممنون میشم کمک کنید

کسی نیست جواب من بده؟!!!!

farid3sot
February 16th, 2014, 09:04
یکی جواب منو بده :(((((((((((

hoka
February 16th, 2014, 09:23
یکی جواب منو بده :(((((((((((

عزیز یه بار همه ی دیتابیس و فایل هارو پاک کن مجدد نصب کن ببین حل میشه یا خیر . از کدوم درگاه استفاده میکنی /؟

hassanshaikhi
February 16th, 2014, 09:58
سلام دوستان
چطوری میشه یه محصول رو رایگان کرد که بدون پرداخت تحویل بده؟
ممنون

saghafi1991
February 16th, 2014, 10:12
بنده هم مشکل آپلود نشدن عکس در freer رو در دسته بندی ها دارم ممنون میشم کمک کنید

aryancoe
February 16th, 2014, 12:02
سلام..من اسکریپت رو نصب میکنم ، یوزر نیم و پسوردی رو که موقع نصب انتخاب کردم رو وارد میکنم ،ولی با خطای"نام کاربری یا رمز عبور اشتباه است " رو به رو میشم!
مشکل چیه؟

farid3sot
February 16th, 2014, 12:06
عزیز یه بار همه ی دیتابیس و فایل هارو پاک کن مجدد نصب کن ببین حل میشه یا خیر . از کدوم درگاه استفاده میکنی /؟
نه متاسفانه حل نشد/نمیدونم چیکار کنم.یه بار هم اصلا درکل اکانت رو حذف کردم دوباره اکانت ساختم ولی حل نشد
دیگه چیزی به ذهنتون نمیرسه؟؟؟

hoka
February 16th, 2014, 14:33
نه متاسفانه حل نشد/نمیدونم چیکار کنم.یه بار هم اصلا درکل اکانت رو حذف کردم دوباره اکانت ساختم ولی حل نشد
دیگه چیزی به ذهنتون نمیرسه؟؟؟

شما از کدوم درگاه استفاده میکنید ؟ آدرس سایتتون رو بدید

eafar1366
February 16th, 2014, 15:35
�Uj�L��
کارت خرید شده رو اینجوری نشون میده به مشتری مشکل از چیه

mo_mohit1
February 16th, 2014, 16:17
سلام..من اسکریپت رو نصب میکنم ، یوزر نیم و پسوردی رو که موقع نصب انتخاب کردم رو وارد میکنم ،ولی با خطای"نام کاربری یا رمز عبور اشتباه است " رو به رو میشم!
مشکل چیه؟

سلام/یا دوباره نصب کنید یا
برید داخل
phpmyadmin
دیتابیس freer رو باز کنید . جدول config و بعد config_admin_password رو ویرایش کنید و این کد رو بجاش بنویسید

827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b

وذخیره کنید . حالا پسورد شما 12345 شده

سلام من این اسکریپت رو روی هاستم ریختم اومدم برم نصب ش کنم این خطا میاد:
Fatal error: Call to a member function fetchAll() on a non-object in /home/u574392886/public_html/index.php on line 105
مشکل چیه؟؟
شما دوباره از سایت فریر بگیرید و روی هاستتون آپلود و پس از اپلود مسیر www.domainshoma.com/install (یعنی دامین شما ) رو اجرا کنید تا مراحل نصب بیاد/اگر نیومد مشکل از هاسته که اگر دایرکت ادمین باشه تنظیمات خاصی داره. اگر نشد اطلاعات بفرستین تا براتون نصب کنم

�Uj�L��
کارت خرید شده رو اینجوری نشون میده به مشتری مشکل از چیه
وقتی کارت رو اینجور نشون میده یعنی شما کلید رمزنگاری رو به یه چیز دیگه تغییر دادین/باید به همون کلیدی که قبلا بوده تغییر بدین تا درست بشه

eafar1366
February 16th, 2014, 17:32
چجوری میشه کلید رمزنگاری رو عوض کرد بعد از نصب ؟ باید دوباره Installl کرد؟
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه :
من وقتی بکاپ دیتابیسم رو برمیگردونم اطلاعات کارت ها برنمیگرده و دوباره باید از اول وارد کرد همه چی رو خب این چه بکاپیه

mo_mohit1
February 16th, 2014, 17:39
چجوری میشه کلید رمزنگاری رو عوض کرد بعد از نصب ؟ باید دوباره Installl کرد؟
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه :
من وقتی بکاپ دیتابیسم رو برمیگردونم اطلاعات کارت ها برنمیگرده و دوباره باید از اول وارد کرد همه چی رو خب این چه بکاپیه
کلید رمزنگاری در مسیر includ/configration.php هست /فایل کانفیگ رو باز کنید/ مقدارsalt همون کلید رمزنگاریه
من بیش از صد بار بک گرفتم و برگردوندم/یه جای کارتون ایراد داره/ باید درphp myadmin تمام جداول اون دیتابیس رو انتخاب کنید و export کنید و دوباره برای ریستور آن دیتابیس جدید را انتخاب کنید و دیتابیس بک گرفته شده را ایمپورت کنید

eafar1366
February 16th, 2014, 17:45
بله دستتون درد نکنه یک سوال دیگه هم داشتم
من از جایی سامانه پیام کوتاه دارم که ماژول فریر را نداره خودم تغییر دادم ولی هر چی تست می کنم ارسال نمیکنه ازشون پرسیدم وب سرویس رو هم فعال کردن آیا تنظیمات خاصی باید لحاظ کنند ؟
این هم لینک ارسالشون :
http://87.107.121.54/post/send.asmx?wsdl

http://87.107.121.54/post/send.asmx

mo_mohit1
February 16th, 2014, 18:34
بله دستتون درد نکنه یک سوال دیگه هم داشتم
من از جایی سامانه پیام کوتاه دارم که ماژول فریر را نداره خودم تغییر دادم ولی هر چی تست می کنم ارسال نمیکنه ازشون پرسیدم وب سرویس رو هم فعال کردن آیا تنظیمات خاصی باید لحاظ کنند ؟
این هم لینک ارسالشون :
http://87.107.121.54/post/send.asmx?wsdl

Send Web Service (http://87.107.121.54/post/send.asmx)
مازول فریر نداره نمیشه.باید حتما مازول اختصاصی باشه/ میتونید تو یه تاپیک جداگانه دیگه درخواست بدین براتون بنویسن/
البته تو سایت خود فریر تو قسمت دانلودش اسم تمام سایتا رو که پلاگینش رو دارن زده/ من خودم از ir-payamak گرفتم و راضیم/هزینه پنل هم نداره و فققط هزینه شارزو میگیره

eafar1366
February 16th, 2014, 18:50
مازول فریر نداره نمیشه.باید حتما مازول اختصاصی باشه/ میتونید تو یه تاپیک جداگانه دیگه درخواست بدین براتون بنویسن/
البته تو سایت خود فریر تو قسمت دانلودش اسم تمام سایتا رو که پلاگینش رو دارن زده/ من خودم از ir-payamak گرفتم و راضیم/هزینه پنل هم نداره و فققط هزینه شارزو میگیره

توو کدوم تاپیک ؟ نوشتنش خیلی سخته ؟
شما نمی تونین ؟

saeedonline
February 16th, 2014, 18:52
ایشون مشکل تعرف این چیزا رو ندارن/مشکلشون اینهکه زیر درسته ها رو نشون نمیده که فعلا راهی براش نیست

تا زمانی که خالی باشه ممکنه نشون نده ها

saeedonline
February 16th, 2014, 18:53
توو کدوم تاپیک ؟ نوشتنش خیلی سخته ؟
شما نمی تونین ؟

سرویس اس ام اس رو عوض کنین چه کاریه ؟

eafar1366
February 16th, 2014, 18:55
سرویس اس ام اس رو عوض کنین چه کاریه ؟
خب دوباره باید یه خط اختصاصی برم بخرم خب الان خط اختصاصی دارم دیگه

aryancoe
February 16th, 2014, 23:15
سلام و خسته نباشید..
من در حال تست فروشگاهم بودم .. وقتی خرید میکنم، تراکنش پرداخت میشه ولی اطلاعات برای کاربر نشان داده نمیشه!و به جاش صفحه ـی میاد با این متن:
Not Found

The requested URL /pardakhtcallback.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
ممنون میشم کمکم کنید.

mo_mohit1
February 17th, 2014, 01:07
سلام و خسته نباشید..
من در حال تست فروشگاهم بودم .. وقتی خرید میکنم، تراکنش پرداخت میشه ولی اطلاعات برای کاربر نشان داده نمیشه!و به جاش صفحه ـی میاد با این متن:
Not Found

The requested URL /pardakhtcallback.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
ممنون میشم کمکم کنید.

ارور مشخصه/چون شما در فایل کانفیگ آدرس بازگشت رو تغییر دادین و ادرس کال بک به pardakhtcallback.php تغییر داده شده است/ میتونید دوباره فایل ها رو از سایت اصلی بگیرید و اپلو کنید

iran-data.net
February 17th, 2014, 20:05
سلام من الان کل این تایپیک رو مطالعه کردم هرکاریم کردم 5 6 تا مشکل باسم موند :|
و امید وارم بتونید کمکم کنید
1. مشکل در پرداخت که ارور در پی اچ پی ایندکس و فایل گیوی ( gateway )
2. مشکل در line 12 on prepare.php3
function.session-start (http://tehranfilter.tk/function.session-start)]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/tehranfi/public_html/index.php:1) in/home/tehranfi/public_html/include/prepare.php on line 12

Warning: session_start() [function.session-start (http://tehranfilter.tk/function.session-start)]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/tehranfi/public_html/index.php:1) in/home/tehranfi/public_html/include/prepare.php on line 12

در کل بعد از زدن دکمه پرداخت این ارور میاد
http://lolr.tk/%3Cbr%20/%3E%3Cb%3EWarning%3C/b%3E:%20%20session_start()%20[%3Ca%20href='function.session-start'%3Efunction.session-start%3C/a%3E]:%20Cannot%20send%20session%20cookie%20-%20headers%20already%20sent%20by%20(output%20start ed%20at%20/home/tehranfi/public_html/index.php:1)%20in%20%3Cb%3E/home/tehranfi/public_html/include/prepare.php%3C/b%3E%20on%20line%20%3Cb%3E12%3C/b%3E%3Cbr%20/%3E%3Cbr%20/%3E%3Cb%3EWarning%3C/b%3E:%20%20session_start()%20[%3Ca%20href='function.session-start'%3Efunction.session-start%3C/a%3E]:%20Cannot%20send%20session%20cache%20limiter%20-%20headers%20already%20sent%20(output%20started%20 at%20/home/tehranfi/public_html/index.php:1)%20in%20%3Cb%3E/home/tehranfi/public_html/include/prepare.php%3C/b%3E%20on%20line%20%3Cb%3E12%3C/b%3E%3Cbr%20/%3Egateway.php?random=755181134
در ضمن با ماژول ibsng h هم مشکل داره
لطفا راهنمایی کنید

mvasmous
February 17th, 2014, 21:46
سلام
من از استادان میخاستم که یک پلاگین برای پیام رسان میخاستم و فقط url فعال است
واین لینک ارسال یر نوستم

Http://www.payam-resan.com/APISend.aspx?Username=$UserName&Password=$password&From=$FromNumber&To=$ToNumber&Text=$Text

xodbox
February 17th, 2014, 22:54
سلام
من یه مشکلی دارم
بعد از تکمیل خرید مشتری به سایت برنمیگرده
به آدرس http://websitename.comcallback.php/?gateway=ferestande بر میگرده و ارور میگیره
یعنی آدرس یه دونه / کم داره در اصل فکر کنم باید http://websitename.com/callback.php/?gateway=ferestande باشه

چجوری باید درستش کنم؟
مشکل از کجاست

mo_mohit1
February 17th, 2014, 23:24
سلام
من یه مشکلی دارم
بعد از تکمیل خرید مشتری به سایت برنمیگرده
به آدرس http://websitename.comcallback.php/?gateway=ferestande بر میگرده و ارور میگیره
یعنی آدرس یه دونه / کم داره در اصل فکر کنم باید http://websitename.com/callback.php/?gateway=ferestande باشه

چجوری باید درستش کنم؟
مشکل از کجاست

در فایل کانفیگ در ادرس includ/configration.php رو باز کن و جایی که ادرس سایتت نوشته یه / به آخر ادرست اضاف کن درست میشه

saman.paniz
February 18th, 2014, 00:01
سلام دوست عزیز

توی فریر وقتی پرداخت انجام میشه و باید برگرده به سایت پذیرنده پیغام زیر رو میده :

Not Found

The requested URL /callback.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the reques

باید بگم که فایل
callback.php در فولدر برنامه قرار داره ولی نمیدونم چرا خطا میده.

خیلی لطف بزرگی میکنید بهم اگر منو راهنمایی کنید.

mo_mohit1
February 18th, 2014, 00:18
سلام دوست عزیز

توی فریر وقتی پرداخت انجام میشه و باید برگرده به سایت پذیرنده پیغام زیر رو میده :

Not Found

The requested URL /callback.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the reques

باید بگم که فایل

callback.php در فولدر برنامه قرار داره ولی نمیدونم چرا خطا میده.

خیلی لطف بزرگی میکنید بهم اگر منو راهنمایی کنید.

دوباره فایل ها رو جز فایل کانفیگ اپ کن
در فایل کانفیگ در ادرس includ/configration.php رو باز کن و جایی که ادرس سایتت نوشته رو چک کن ببین درست نوشته شده یا نه/

mvasmous
February 18th, 2014, 08:51
سلام
من مشاهده مشخصات کارت های فروخته شده با شماره پیگیری نصب کردم ولی موقع شماره پیگیری را وارد میکنم و پیگیری را مزنم اتفاقی نمیفته و در همان صفحه میمونه وبه صفحه مسخصات کارت نمیره
لطفا کمک کنید

sina32
February 19th, 2014, 09:35
با سلام و احترام
قربان بنده ماژول ارسال ایمیل به کاربر پس از خرید را نصب و تنظیم کردم اما کماکان ایمیلی ارسال نمیشه و بعد از نمایش مستقیم خرید کاربر بالای صفحه پیغام زیر مشاهده میشه:
Could not instantiate mail function.
ممنون میشم ارائه طریق بفرمایید.

mo_mohit1
February 19th, 2014, 13:28
با سلام و احترام
قربان بنده ماژول ارسال ایمیل به کاربر پس از خرید را نصب و تنظیم کردم اما کماکان ایمیلی ارسال نمیشه و بعد از نمایش مستقیم خرید کاربر بالای صفحه پیغام زیر مشاهده میشه:
Could not instantiate mail function.
ممنون میشم ارائه طریق بفرمایید.
احتمال زیاد تابع ایمیل هاستتون مشکل داره و از هاست باشه.

sina32
February 19th, 2014, 13:34
من چک کردم هاست تابع ایمیل هاش سالمه چون هاست اشتراکی هست بقییه ی کاربران مشکل ارسال ایمیل در این هاست ندارند. حدس دیگری ندارید؟

mvasmous
February 19th, 2014, 19:27
امکان داره از ماژول شما باشه یا جای بدی ماژول را کپی کردین
این ماژول در فولدر plugins کپی و در قسمت مدریت به تب افزونه ها برید و افزونه ارسال ایمیل به کاربر را نصب و تنظیمات مربوطه وارد کنید
که ایمیل فرستنده و نام مدیر و عنوان ایمیل و امضا را وارد کرده
اگر نشد بیا بیا ای دی یا هو من همون نام کاربری هست اگه بشه کمکتون کنم

aliarkhodi
February 19th, 2014, 20:27
سلام
دوستانی که از فریر استفاده می کنن می تونن در کنارش و توی قالب همون از اسکریپت همکاری در فروش تاپ آپ آفتاب گستر استفاده کنن
اول باید عضو (http://www.aftabgostar.ir/portal/reg.php) بشید
بعد وارد محیط کاربری (http://www.aftabgostar.ir/portal/) میشید
از قسمت همکاری در فروش هر مدلی که خواستید رو انتخاب می کنید ولی توصیه می کنیم مدل اسکریپت (http://www.aftabgostar.ir/portal/index.php?page=script) رو انتخاب کنید
کد رو در هر جایی از سایت تون می تونید قرار بدید فرم فروش در سایت شما نمایش داده می شود
پورسانت 2 درصد هست که به محض فروش رفتن از لینک شما پورسانت در همون لحظه به اعتبار کاربری شما افزوده می شود
www.aftabgostar.ir (http://www.aftabgostar.ir)
سوالی داشتید با آی دی زیر تماس بگیرید
aftabgostar_ir@yahoo.com

taha_2011
February 20th, 2014, 03:10
سلام
یه مشکلی تازگیا بوجود اومده که هر پرداختی انجام میدیم میزنه خطا و پیغام "مغایرت......" میده
این مشکل اصلا به درگاه ربطی ندارد چون من از همین درگاه در یک سایت دیگه اسفاده میکنم و مشکلی ندارم
آیا پورتی چیزی باید در سرور باز کنم؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند که مشکل از کجا میتونه باشه؟ و راه حل چیست؟

MOJTABA005
February 20th, 2014, 12:16
سلام
یه مشکلی تازگیا بوجود اومده که هر پرداختی انجام میدیم میزنه خطا و پیغام "مغایرت......" میده
این مشکل اصلا به درگاه ربطی ندارد چون من از همین درگاه در یک سایت دیگه اسفاده میکنم و مشکلی ندارم

شما با درگاه تست ( Api تست ) انجام بدید اگه بازم همین مشکل پیش اومد اشکال از اسکریپت هست.

taha_2011
February 20th, 2014, 14:15
شما با درگاه تست ( Api تست ) انجام بدید اگه بازم همین مشکل پیش اومد اشکال از اسکریپت هست.
تست کردم بازم مشکل پا برجاست
به احتمال 99 درصد احساس میکنم مشکل اسکریپت باشه
دوستان خواهشا راهنمایی کنند

taha_2011
February 20th, 2014, 19:55
ما همچنان منتظر پاسخی از طرف استادان هستیم

mo_mohit1
February 20th, 2014, 23:11
سلام
خوب دوباره اسکریپت رو اپلود و نصب و با یه پلاگین سالم و درگاه فعلا تست کنید/اگر نشد ادرس رو پ خ کنید تا چک کنم

MOJTABA005
February 20th, 2014, 23:20
ما همچنان منتظر پاسخی از طرف استادان هستیم

آدرس را پ.خ کنید

taha_2011
February 21st, 2014, 00:07
خوب دوباره اسکریپت رو اپلود و نصب و با یه پلاگین سالم و درگاه فعلا تست کنید/اگر نشد ادرس رو پ خ کنید تا چک کنم
ممنون
ولی اگر دوباره نصب کنم اطلاعاتم(کارت ها) پاک نمیشه؟
پلاگین سالم هست من از همین پلاگین در هاست دیگه اسفاده میکنم.
آدرس پ.خ شد

taha_2011
February 21st, 2014, 00:09
آدرس را پ.خ کنید
پ.خ شد

taha_2011
February 21st, 2014, 13:40
کسی نمیتونه کمکم کنه؟:105:

mo_mohit1
February 21st, 2014, 13:53
کسی نمیتونه کمکم کنه؟:105:
تست کردم دوست عزیز /وارد درگاه میشه و موقع کنسل برمیگرده/ ایا موقعی که اطلاعات وارد میکنی و موقع فرستادن یوزر پس ایراد میگیره؟ مشکل دقیق چیه؟

taha_2011
February 21st, 2014, 15:51
بله وارد درگاه میشه و پرداخت هم انجام میشه ولی وقتی میخواد وارد سایت بشه و اکانت رو تحویل مشتری بده این پیغام رو میده:
خطا
در اطلاعات پرداختي مغايرت وجود دارد

arsh_k5
February 21st, 2014, 18:29
سلام من این اسکریپت نصب کردم همه چی اوکی وقتی میخوام وارد قسمت مدیر بشم یوزرنیم و پسورد که میزنم وارد نمیشه و هیچ عکس العملی نشون نمی ده اما وقتی اشتباه میزنم میگه که یوزر پسورد اشتباه به مدیر هاست هم در میان گذاشتم اما گفت این مسئله به ما مربوط نمیشه
ممنون میشم کمک کنید.
آدرس سایت :
v`p`n`.paradax.ir/back/login.php
یوزنیم : arash_k5
پسورد: 12345
برای ورود به سایت ` را از بین کلمات بردارید

MOJTABA005
February 21st, 2014, 18:34
سلام من این اسکریپت نصب کردم همه چی اوکی وقتی میخوام وارد قسمت مدیر بشم یوزرنیم و پسورد که میزنم وارد نمیشه و هیچ عکس العملی نشون نمی ده اما وقتی اشتباه میزنم میگه که یوزر پسورد اشتباه به مدیر هاست هم در میان گذاشتم اما گفت این مسئله به ما مربوط نمیشه
ممنون میشم کمک کنید.
آدرس سایت :

از دیتا بیس هست شما اسکریپت را با 1 دیتا بیس جدید تصب کنید مشکل حل میشه!

arsh_k5
February 21st, 2014, 18:38
از دیتا بیس هست شما اسکریپت را با 1 دیتا بیس جدید تصب کنید مشکل حل میشه!

این کارم کردم بازم نشد
فکر میکردم از ساب دامین باشه اومدم توی خود هاست یکی دیگه زدم بازم همین مشکل بود

MOJTABA005
February 21st, 2014, 18:39
این کارم کردم بازم نشد
فکر میکردم از ساب دامین باشه اومدم توی خود هاست یکی دیگه زدم بازم همین مشکل بود

بنده 1 سری همین مشکل رو داشتم وقتی دیتا بیس را عوض کردم درست شد. اسکریپت را از خوده سایت فریر دانلود کردید؟

arsh_k5
February 21st, 2014, 18:47
بنده 1 سری همین مشکل رو داشتم وقتی دیتا بیس را عوض کردم درست شد. اسکریپت را از خوده سایت فریر دانلود کردید؟

بله از خود سایتش گرفتم برای من نشد حالا به قول شما من یهدونه دیگه می سازم همینجا میام میگم شما هم ببنید ممنون بابت پیگیری

arsh_k5
February 21st, 2014, 18:59
-

behnammc
February 21st, 2014, 20:05
دوستان چطور میشه روند سالم بودن مراحل کار سایت را چک کرد (بدون فعال بودن درگاه پرداخت ) منظورم ارسال ایمیل به مشتری نشان دادن رسید به مشتری نشان دادن کارت به مشتری و ارسال پیامک و .....
لطفا راهنمایی بفرمایید...

mo_mohit1
February 21st, 2014, 22:29
ممنون میشم کمک کنید.
آدرس سایت :
این کار رو تست کنید برید داخل
phpmyadmin
دیتابیس freer رو باز کنید . جدول config و بعد config_admin_password رو ویرایش کنید و این کد رو بجاش بنویسید

mo_mohit1
February 21st, 2014, 22:31
دوستان چطور میشه روند سالم بودن مراحل کار سایت را چک کرد (بدون فعال بودن درگاه پرداخت ) منظورم ارسال ایمیل به مشتری نشان دادن رسید به مشتری نشان دادن کارت به مشتری و ارسال پیامک و .....
لطفا راهنمایی بفرمایید...
تا اون جایی که بنده اطلاع دارم راهی وجود ندارد(جز تغییر کدنویسی).باید حتما یه درگاه رو فعال کنید و تست کنید/

nekooh
February 21st, 2014, 22:49
بنده نصب کردم با میهن پال پرداخت میشه وقتی برمیگرده به سایت هیچ چیزی نشون داده نمیشه به مشتری فقط یک صفحه سفید نشون میده
مشکل چیه؟
آخرین نسخه هم نصب شده

mo_mohit1
February 21st, 2014, 22:56
بنده نصب کردم با میهن پال پرداخت میشه وقتی برمیگرده به سایت هیچ چیزی نشون داده نمیشه به مشتری فقط یک صفحه سفید نشون میده
مشکل چیه؟
آخرین نسخه هم نصب شده
یا پلاگین میهن پال مشکل داره و یا ادرس بازگشت در کانفیگ به درستی وارد نشده است/

doctorportable
February 23rd, 2014, 17:04
ماژول پرداخت بانک سامان هماهنگ شده با سامانه شاپرک

farhadniyar
February 23rd, 2014, 20:29
ماژول پرداخت بانک سامان هماهنگ شده با سامانه شاپرک

سلام
در زمان خرید بعد از پرداخت در بانک هنگام برگشت خطای 18 را میدهد لطفا راهنمایی کنید

shahnazari
February 23rd, 2014, 21:53
من برای تست یه کارت برا یه محصول اضافه می کنم. وقتی پرداخت رو کنسل کنیم یا به هر دلیلی لغو بشه اون یوزر دیگه از حالت دردسترس بودن خارج میشه و دیگه نمیشه واسه سفارش انتخاب کرد
اگه اینجوری باشه که تعداد زیادی کارت روزانه الکی از دست میره و بعد باید ستی گشت و دوباره اضافه کرد
چحوری این مشکل رو حل کنیم ؟

2244
February 23rd, 2014, 21:57
من برای تست یه کارت برا یه محصول اضافه می کنم. وقتی پرداخت رو کنسل کنیم یا به هر دلیلی لغو بشه اون یوزر دیگه از حالت دردسترس بودن خارج میشه و دیگه نمیشه واسه سفارش انتخاب کرد
اگه اینجوری باشه که تعداد زیادی کارت روزانه الکی از دست میره و بعد باید ستی گشت و دوباره اضافه کرد

وقتی یه کارتی انتخاب میشه
تا 20 دقیقه رزرو میشه و کسی نمیتونه انتخابش کنه
اگه خرید بشه که هیچ . اگه نه برمیگرده تو محیط برای فروش.
این به خاطر جلوگیری از تداخل توی فروشه.
البته میشه زمان رو تغییر داد

mo_mohit1
February 23rd, 2014, 22:13

دوست عزیز این مشکل نیست (تو همین تاپیک بار ها گفته شده)/ پس از بیست دقیقه کارت ازاد میشه/این سیستم طوریه کارت رو برا کسی که میخاد خرید کنه بیست دقیقه رزو میکنه و برای اونه. اگر موفق شد که هیچ وگرنه برمیگرده.

shahnazari
February 23rd, 2014, 22:17
دوست عزیز این مشکل نیست (تو همین تاپیک بار ها گفته شده)/ پس از بیست دقیقه کارت ازاد میشه/این سیستم طوریه کارت رو برا کسی که میخاد خرید کنه بیست دقیقه رزو میکنه و برای اونه. اگر موفق شد که هیچ وگرنه برمیگرده.

بله ممنون متوجه شدم
آخه این زمان عملا کاری ازش نمیاد یکی یا همون لحظه می خره یک هیچی. چجوری میشه برداشت یا کمش کرد؟
یه سوال دیگه اینکه اگه بخوایم مسیر اسکریپت رو به فولدر دیگه تغییر بدیم چیا باید عوض بشه؟

doctorportable
February 23rd, 2014, 22:19
سلام
در زمان خرید بعد از پرداخت در بانک هنگام برگشت خطای 18 را میدهد لطفا راهنمایی کنید

http://upload7.ir/imgs/2014-02/30994484568996196449.jpg (http://upload7.ir/imgs/2014-02/30994484568996196449.jpg/)

2244
February 23rd, 2014, 22:23
بله ممنون متوجه شدم
آخه این زمان عملا کاری ازش نمیاد یکی یا همون لحظه می خره یک هیچی. چجوری میشه برداشت یا کمش کرد؟
یه سوال دیگه اینکه اگه بخوایم مسیر اسکریپت رو به فولدر دیگه تغییر بدیم چیا باید عوض بشه؟

این زمان رو دست نزن دوست گلم
اگه یه کارت داشته باشی دو نفر همزمان شروع به خرید کنن یا کارتو به هر دو میده یا به دومی میگه ندارم ! و خطا تو کارت پیش میاد و اعتبارت خراب میشه.

farzad1762
February 24th, 2014, 00:25
با سلام خدمت دوستان عزیزم..
ببخشید عزیزان من این اسکریپت رو نصب کردم طبق راهنمای نصبش پیش رفتم و با موفقیت نصب شد اما وقتی میخوام وارد پنل مدیریت بشم یوزر و پسورد رو که می زنم میگه نام کاربری یا کلمه عبور اشتباه است. نمیدونم چیکار کنم چندین بار حذف کردم دوباره نصب کردم اما همیشه همین ارور رومیده..لطفاراهنمایی کنین چیکار باید بکنم..

mo_mohit1
February 24th, 2014, 02:29
با سلام خدمت دوستان عزیزم..
ببخشید عزیزان من این اسکریپت رو نصب کردم طبق راهنمای نصبش پیش رفتم و با موفقیت نصب شد اما وقتی میخوام وارد پنل مدیریت بشم یوزر و پسورد رو که می زنم میگه نام کاربری یا کلمه عبور اشتباه است. نمیدونم چیکار کنم چندین بار حذف کردم دوباره نصب کردم اما همیشه همین ارور رومیده..لطفاراهنمایی کنین چیکار باید بکنم..
phpmyadmin

farzad1762
February 24th, 2014, 02:42
phpmyadmin

الان نگاه کردم اصلا تو دیتابیس هیچ جدولی وجود نداره چیزی به نام config وجود نداره.. کلا خالیه.. نمیدونم چیکار کنم احتمال داره از فایلهای داخل کانفیگ باشه؟؟

mo_mohit1
February 24th, 2014, 12:09
الان نگاه کردم اصلا تو دیتابیس هیچ جدولی وجود نداره چیزی به نام config وجود نداره.. کلا خالیه.. نمیدونم چیکار کنم احتمال داره از فایلهای داخل کانفیگ باشه؟؟

خوب اگه دیتابیستون خالیه معنی این میده که شما هنوز کامل اینو نصب نکردین که جداول هم نصب بشن/ موقعی جدول ها در دیتابیس ساخته شدن یعنی نصب کامل شده/موقع نصباطلاعات دیتابیس رو دقیق بزنید

taha1986
February 24th, 2014, 17:29
سلام

هر کی میخواد فایل کانفیگ فریر رو با Ioncube کد کنه من با امانتداری کامل انجام می دم
متاسفانه خود فریر این کار رو دیگه انجام نمی ده بخاطر اینکه کار دوستانی که نیاز دارن را بیفته این پیشنهاد رو دادم

با تشکر

aferin
February 24th, 2014, 18:23
سلام

دوستان چطوری میشه کاری کرد که موبایل حتما توسط خریدار وارد بشه (چه ایمیل را وارد کند چه نکند)

چون در حالت عادی اگر ایمیل را وارد کند دیگر اجباری بر وارد کردن موبایل نیست.

میخوام موبایل را در هر صورت اجباری کنم

mkh1372
February 24th, 2014, 19:37
سلام

دوستان چطوری میشه کاری کرد که موبایل حتما توسط خریدار وارد بشه (چه ایمیل را وارد کند چه نکند)

چون در حالت عادی اگر ایمیل را وارد کند دیگر اجباری بر وارد کردن موبایل نیست.

میخوام موبایل را در هر صورت اجباری کنم

سلام تو فایل index.php
این کد پیدا کن

if (!$data[email] AND !$data[mobile])
و اون AND رو بکن OR حل میشه

jaber166
February 25th, 2014, 19:31
سلا دوست عزیز من این اسکریپیت رو میخوام هزینه نصب و ... رو پرداخت میکنم نصبش خودتون برام انجام بدید

2244
February 25th, 2014, 21:05
سلا دوست عزیز من این اسکریپیت رو میخوام هزینه نصب و ... رو پرداخت میکنم نصبش خودتون برام انجام بدید

دوست گلم نصب فریر سخت نیست
خواستید بدید من براتون نصب کنم
هزینه : صلوات

saman_et
February 25th, 2014, 22:30
سلام دوستان من freer نصب کردم وصل کردم به درگاه زرین پال بعد محصول تعریف کردم رفت به بخش پرداخت بعد که پرداخت با موفقیت انجام شد از درگاه می خواد برگرده به سایت خودم این ارور میده مشکل از چیه ؟!!! Not Found The requested URL /callback.php was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. لطفا راهنمایی کنید

2244
February 25th, 2014, 22:40
سلام دوستان من freer نصب کردم وصل کردم به درگاه زرین پال بعد محصول تعریف کردم رفت به بخش پرداخت بعد که پرداخت با موفقیت انجام شد از درگاه می خواد برگرده به سایت خودم این ارور میده مشکل از چیه ؟!!! Not Found The requested URL /callback.php was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. لطفا راهنمایی کنید

آدرس فایل کال بک رو اشتبا دادی
احتمالا توی یه زیر پوشه نصب کردی
توی پوشه include یه فایله به اسمه configuration.php
سه چهار خط اول آدرس رو ویرایش کن

saman_et
February 25th, 2014, 22:45
دوست عزیز کجا باید این آدرس بدم من جایی اصلا ادرس ندادم لطفا راهنمایی کنید مرسی

saman_et
February 25th, 2014, 22:47
من رو sub domain نصب کردم ولی آدرس domain aslio dadam be زرین پال برای همونه ؟!!!!

2244
February 25th, 2014, 22:58
آدرس فایل کال بک رو اشتبا دادی
احتمالا توی یه زیر پوشه نصب کردی
توی پوشه include یه فایله به اسمه configuration.php
سه چهار خط اول آدرس رو ویرایش کن

دوست عزیز کجا باید این آدرس بدم من جایی اصلا ادرس ندادم لطفا راهنمایی کنید مرسی

برید توی هاستتون. همونجایی که فایل زیپ رو اکسترک و نصب کردید

behnammc
February 27th, 2014, 00:03
من با ارور زیر روبرو شدم راه حلش چیه؟
Warning: session_start() [function.session-start (http://www.gcard.us/function.session-start)]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/gcardus/public_html/index.php:1) in /home/gcardus/public_html/include/prepare.php on line 12

behnammc
February 27th, 2014, 00:08
دوستان من با ارور زیر روبرو شدم مشکل چطوری برطرف می شود.
Warning: session_start() [function.session-start (http://www.gcard.us/function.session-start)]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/gcardus/public_html/index.php:1) in /home/gcardus/public_html/include/prepare.php on line 12

behnammc
February 27th, 2014, 00:34
دوستان مشکل از این بود که index.php را با notepad بازکرده بودم تغییر توش داده بودم که با آپلود فایل index.php بک آپ حل شد موضوع.

dsamyes
February 28th, 2014, 13:12
دوستان من رمز قسمت محصولات رو فراموش کردم(رمز دوم) با phpmyadmin میشه کاری کرد؟

MOJTABA005
February 28th, 2014, 13:15
دوستان من رمز قسمت محصولات رو فراموش کردم(رمز دوم) با phpmyadmin میشه کاری کرد؟
منظورتون از رمز دوم چیه ؟

dsamyes
February 28th, 2014, 13:30
منظورتون از رمز دوم چیه ؟
همون
کلید رمزنگاری

MOJTABA005
February 28th, 2014, 13:33
همون
کلید رمزنگاری

در مسیر include/configuration.php
خط 17 به نام : 'salt'=>'
کلید رمز نگاری خود را تغییر دهید.

dsamyes
February 28th, 2014, 13:35
ممنون دوستان توی جواب های قبلی بود

کلید رمزنگاری: رو گم کنیم از کجا بازیبای کنیم

دوست عزیز برید داخل هاستتون همانجایی که فایلهارو کپی کردید اونجا وارد پوشه Include بشید و فایل configuration.php رو باز کنید تو کلید هست که میتونید بردارید

dsamyes
February 28th, 2014, 13:41
در مسیر include/configuration.php
خط 17 به نام : 'salt'=>'
کلید رمز نگاری خود را تغییر دهید.
لطف کردید :-*

loppyshiraz
March 1st, 2014, 04:03
هنگام پرداخت به من این خطا را نشان می دهید

خطای سیستمي

خطا در اتصال به میهن پال

و در قسمت آدرس بار این کد را نشان می دهید »

gateway.php?random=162816825

meva300
March 1st, 2014, 12:30
به احتمال زیاد پین رو تو افزونه ها اشتباه زدین

loppyshiraz
March 1st, 2014, 12:38
با پین های دوستان دیگر چک کردم باز هم همین خطا را میزند 3بار نصب کردم اما باز هم همین خطا را میزند ! قبلا درست بود

pixell.ir
March 1st, 2014, 15:14
اگر مشكل شما و دوستان مشكل زير است ، متن زير را بخوانيد و انجام دهيد

دوست عزيز
ديتابيس با يوزر شما ست نشده است

يا با اطلاعات اشتباه اسكريپت را نصب كرده ايد؟
اگر اين صورت است
نحوه نصب را در اينجا ( لينك زير ) مطابق با توضيحات هر بخش نصب كنيد

http://www.jahanbartar.ir/sharj/pay/index.php

همچنين در پست #491 (http://www.webhostingtalk.ir/f42/34349/#post441387) همين بخش
راهنماي نصب اسکریپت محصولات مجازی Virtual Freer

نيز موجود مي باشد

اگر شما دقيقا مطابق با توضيحات لينك فوق برنامه را نصب كرده ايد
بنابراين يوزر شما با ديتابيس ست نشده است
چک کنید ببینید هنگام ساخت دیتابیس ، یوزر به دیتابیس متصل شده

نحوه ساخت ديتابيس و متصل كردن يوزر با ديتابيس

برای ایجاد بانک اطلاعاتی ( ديتابيس ) و یوزر آن به صورت زیر اقدام کنید :

آموزش ساخت دیتابیس در کنترل پانل cpanel

برای انجام این عمل ابتدا به کنترل پانل cPanel‌ وارد شوید و به بخش MySQL Databases مراجعه نمایید.
در این صفحه پس از کلیک بر روی ابزار Create New Database اقدام به وارد نمودن نام بانك اطلاعاتی نموده و کلید Create Database‌ را كلیك كنید.
مثال برای نام دیتابیس: drupalcms

در این مرحله مجددا به صفحه MySQL Databases بازگشته و از قسمت MySQL Users با وارد نمودن نام کاربری و کلمه عبور اقدام به ایجاد یک کاربر برای دیتابیس مربوطه نمایید.

در این مرحله بانک اطلاعاتی و کاربر مربوطه ساخته شده است اما ارتباطی بین آنها وجود ندارد پس به صفحه MySQL Databases بازگشته و در پایین ، گزینه ای با نام Add User To Database وجود دارد که پس از انتخاب کاربر و دیتابیس مورد نظر بر روی گزینه Add کلیک کنید.

در صفحه جدید گزینه All Privilages را انتخاب و Make Changes را كلیك كنید.
پس از انجام این عمل کاربر ایجاد شده امكان ارتباط با دیتابیس مربوطه را بدست می آورد.
در زمان نصب سیستم دروپال ، برای تنظیمات بانک اطلاعاتی ، مشخصاتی که در بالا تعریف نمودید را وارد كنید.

توجه: نام كاربری دیتابیس و نام دیتابیس در CPanel با نام کاربری اکانت شما ادغام میشود اما رمز عبور همان رمز تعیین شده میباشد.
بطور مثال اگر نام كاربری ورود به سی پنل شما cpuser است و نام دیتابیس شما dbname و نام كاربری تعریف شده برای دیتابیس dbuser است، نام دیتابیس و نام كاربری آن برای تعریف در هنگام نصب دروپال بصورت زیر است :
نام دیتابیس : cpuser_dbname
نام کاربری دیتابیس : cpuser_dbuser
نام هاست برای اتصال به دیتابیس localhost است.

با تشكر
جهان شارژ

آيدي ياهو : site_management_group

همین مشکل دوستام داریم ولی با این مورد که در موقع وارد کردن یوزر و پاسورد مدیریت اصلی هیچ اتفاقی نمیفتد یعنی اروری هم نمیگیریم و جای یوزر و پاسورد دوباره خالی میشود دوباره هم وارد میکنیم و ورود میشویم بازم خالی میشود یعنی هیچ اتفاق نمیفتد نصب هم کامل بود

ایا باید روی سرور هاست مورد نظر تابع خاصی نصب باشد .؟
یا پلاگینی روی سرور نصب باشد .؟

Mohamad26
March 2nd, 2014, 00:26
دوستان اسکریپت به درستی نصب شده
کد ها هم به صورت فایلی که محتوی utf-8 ذخیره شده بود فراخوانی شده ولی بعد از خرید کارت ها این مدلی نمایش داده میشه ک
Oԛ��&ub�é��E��FZyl�~�;�+�

فارسی و انگلیسی تست کردم هر دو اینطوری نمایش داده میشه بعد از خرید. ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر

esmaeil1
March 2nd, 2014, 15:06
دوستان اسکریپت به درستی نصب شده
کد ها هم به صورت فایلی که محتوی utf-8 ذخیره شده بود فراخوانی شده ولی بعد از خرید کارت ها این مدلی نمایش داده میشه ک
Oԛ��&ub�é��E��FZyl�~�;�+�

فارسی و انگلیسی تست کردم هر دو اینطوری نمایش داده میشه بعد از خرید. ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
مشکل میتونه از کلید رمز نگاری باشه

bia2server
March 4th, 2014, 20:19
آیا کسی خرید به مبلغ دخواه را داره و چندتا پلاگین دیگری که در خود freer هستش؟
من ماژول بازيابي اکانت و لينک خريد مستقيم خبرنامه ايميلي براي فرير ميخواين

amir2647
March 4th, 2014, 21:31
کسی هست برا این اسکریپ ماژول بنویسه ؟

paitakht_pc
March 4th, 2014, 22:00
کسی هست برا این اسکریپ ماژول بنویسه ؟

چه ماژولی میخواین؟

bia2server
March 4th, 2014, 22:07
من ماژول بازيابي اکانت و لينک خريد مستقيم خبرنامه ايميلي دارم

shenase
March 7th, 2014, 18:07
من مدتی متوجه شدم که بعضی از نوشته ها توی فری ارم خونده نمی شن. مثل این می مونه که اینکدینگش خراب شده باشه. یه شل هم توی سایتم پیدا کردم. گفتم شاید خراب کاری باشه. یه عکس گرفتم ازش. ببینید کسی می تونه کمکم کنه که به حالت اولیه برش گردونم.
19119

mo_mohit1
March 7th, 2014, 20:26
من مدتی متوجه شدم که بعضی از نوشته ها توی فری ارم خونده نمی شن. مثل این می مونه که اینکدینگش خراب شده باشه. یه شل هم توی سایتم پیدا کردم. گفتم شاید خراب کاری باشه. یه عکس گرفتم ازش. ببینید کسی می تونه کمکم کنه که به حالت اولیه برش گردونم.
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/19119-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98-%D9%88-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-virtual-freer-freer-jpg
دوست عزیز واسه اینه که کلید رمزنگاری عوض شده است/باید کلید رمزنگاری در فایل کانفیگ به همان کلید رمزنگاری اولیه تغیییر دین

softbaz
March 8th, 2014, 08:33
سلام

من وقتی این اسکریپت رو نصب کردم برای محصولات عکس تعیین کردم ولی متاسفانه عکس ها رو نشون نمیده.میشه یکی توضیح بده چطور میشه این رو درست کرد؟لطفا

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/19131-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98-%D9%88-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-virtual-freer-sssssss-png
لینکی که داخل اسکریپت هست یعنی داخل کد هاش این رو نشون میده :
http://echarge.softbaz.ir/statics/upload/resized/category_2-hamrah.png?w=30&h=30
ولی جای عکس ها اینجاست

http://echarge.softbaz.ir/statics/upload/images//category_2-hamrah.png?w=30&h=30

redpayam
March 8th, 2014, 10:06
أوستان بنده از درگاه جهان پی استفاده میکنم ×× در بعضی از خرید ها کاربران وقتی خرید رو انجام میدن و پول به حساب بنده میاد ولی خرید رو ناموفق میزنه و پین هارو نشون نمیده :| مشکل از کجا میتونه باشه؟

alimo203
March 8th, 2014, 11:53
سلام

من وقتی این اسکریپت رو نصب کردم برای محصولات عکس تعیین کردم ولی متاسفانه عکس ها رو نشون نمیده.میشه یکی توضیح بده چطور میشه این رو درست کرد؟لطفا

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/19131-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98-%D9%88-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-virtual-freer-sssssss-png
لینکی که داخل اسکریپت هست یعنی داخل کد هاش این رو نشون میده :
http://echarge.softbaz.ir/statics/upload/resized/category_2-hamrah.png?w=30&h=30
ولی جای عکس ها اینجاست

http://echarge.softbaz.ir/statics/upload/images//category_2-hamrah.png?w=30&h=30

احتمالا مسیر عکسها را در هاست نمیخونه

meva300
March 8th, 2014, 13:47
سلام

یک سری از پرداخت ها همون لحظه در قسمت پرداخت ها ثبت و قابل مشاهده هستن
ولی
یک سری نه
مدتی طول میکشه تا به اون لیست پرداخت ها اضافه بشن

کسی میدونه مشکل از کجاست؟

caspiannets
March 8th, 2014, 14:45
سلام

من میخواستم در فریر به صورت پیش فرض یکی از دسته ها محصولاتش نمایش داده بشه ،
مثلا وقتی طرف وارد فروشگاه میشه به صورت پیش فرض دسته ی شارژ ایرانسل انتخاب شده باشه و حصولات این دسته نمایش داده بشه مثلا 1000 تومانی ، 2000 تومانی و ...
چه تغییراتی در کد هاش باید ایجاد کنم ؟

softbaz
March 8th, 2014, 15:55

سلام دوست عزیز

منم میدونم.همون اسکریپتی هستش که نصب کردم.همه هم نصب کردن.یعنی شما این مشکل رو ندارید؟میشه یکی بگه باید چیکار کنم؟

softbaz
March 8th, 2014, 15:58
سلام دوست عزیز

منم میدونم.همون اسکریپتی هستش که نصب کردم.همه هم نصب کردن.یعنی شما این مشکل رو ندارید؟میشه یکی بگه باید چیکار کنم؟

shenase
March 8th, 2014, 16:17
دوست عزیز واسه اینه که کلید رمزنگاری عوض شده است/باید کلید رمزنگاری در فایل کانفیگ به همان کلید رمزنگاری اولیه تغیییر دین

نه داداش. کد اش همونه. اصلا بگیم تغییر کرده. حالا چیکار کنم؟ نمی شه ریکاوریش کرد؟ یا یه بک اپ از کارتا بگیرم دوباره نصب کنم؟ تازه یه مشکل دیگه هم پیدا کرده. از موبایل وارد بانک نمی شه ولی از کامپیوتر وارد بانک می شه. یه جیزی که شاخ خودم در اومد. شاید منبع این مشکل هم همین باشه.
اقا اوکی شد

h_mirgh20
March 8th, 2014, 16:25
فایل .htaccess رو در مسیر زیر باز کنید و محتویاتش رو برام بفرست تا درستش کنم

../statics/upload/images/resized

bia2server
March 8th, 2014, 16:55

برو قسمت دسته ها روی عنوان کلیک کن بعد قسمت تصویر حذف کن تصویر رو دوباره آپلود کن

softbaz
March 8th, 2014, 19:05
برو قسمت دسته ها روی عنوان کلیک کن بعد قسمت تصویر حذف کن تصویر رو دوباره آپلود کن

دوباره اپ کردم درست نشد.

softbaz
March 8th, 2014, 19:17
فایل .htaccess رو در مسیر زیر باز کنید و محتویاتش رو برام بفرست تا درستش کنم

../statics/upload/images/resized

<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteRule ^(.*) /home/softbaz/public_html/echarge//statics/upload/images/resized/anySize.php?file=$1 [QSA]
</IfModule>

Lopez
March 9th, 2014, 05:43
سلام ؛
کلید رمزنگاری رو گم کرده ام. جستجو هم کردن گفتن محتویات فایل configuration.php رو هم نگاه کردم نبود. روشی داره برای پیدا کردنش ؟
اگر نه پس باید چیکار کنم ؟ دوباره فریر نصب کنم؟

2244
March 9th, 2014, 07:05
سلام ؛
کلید رمزنگاری رو گم کرده ام. جستجو هم کردن گفتن محتویات فایل configuration.php رو هم نگاه کردم نبود. روشی داره برای پیدا کردنش ؟

برای بازیابی وارد پوشه Include و فایل configuration.php را باز کنید.

خط 18 کلید رمز نگاری شما می باشد.

توجه : اگه کارت شارژ تو سیستم وجود داشته باشه و کی رو تغییر بدید کارت شارژها غیر قابل نمایش ( غیر قابل استفاده ) میشن چون با کلید قبلی کد شدن .

mo_mohit1
March 9th, 2014, 14:06
سلام ؛

توی این مسیر وارد پوشه Include و فایل configuration.php باید کلمه salt رو پیدا کنید روبروش نوشته که الان اشتباهه و باید درستشو پیدا کنید/

pmhashemi
March 10th, 2014, 10:10
سلام
من اسکریپت رو دوبار نصب کردم، چه با زرین پال و چه با پارس پال پیغام زیر رو میده :
در اتصال به درگاه پارس پال مشکلی پیش آمد دوباره امتحان کنید و یا به پشتیبانی خبر دهید
تمام اطلاعات حساب رو صحیح وارد کردم و سیستم فروشگاهی دیگری روی همین آدرس با پارس پال و زرین درست کار می کند. آخرین ورژن رو از سایت سازنده دانلود نمودم.
لطفا راهنمایی نمایید.
متشکرم

mo_mohit1
March 10th, 2014, 15:47
سلام
من اسکریپت رو دوبار نصب کردم، چه با زرین پال و چه با پارس پال پیغام زیر رو میده :
در اتصال به درگاه پارس پال مشکلی پیش آمد دوباره امتحان کنید و یا به پشتیبانی خبر دهید
تمام اطلاعات حساب رو صحیح وارد کردم و سیستم فروشگاهی دیگری روی همین آدرس با پارس پال و زرین درست کار می کند. آخرین ورژن رو از سایت سازنده دانلود نمودم.
لطفا راهنمایی نمایید.
متشکرم
زرین پال و پارس پال روی ای پی و آدرس حساس هتستند/ واسه همین روی یه هاست کار میده و روی هاست دیگه جواب نمیده/ربطی هم به فریر نداره

behnammc
March 10th, 2014, 22:35
دوستان من برا ی سایتم درخواست نماد الکترونیکی کردم و از من خواسته شده که مشکل زیرو برطرف کنم:

تولید پیش فاکتور با امکان نمایش چاپ و یا ارسال به آدرس پست الکترونیکی

کسی هست که با این مشکل روبرو شده باشه ؟ یا راهکاری برای پیشنهاد داره یا نه؟

tatnet
March 11th, 2014, 01:17
دوستان من برا ی سایتم درخواست نماد الکترونیکی کردم و از من خواسته شده که مشکل زیرو برطرف کنم:

تولید پیش فاکتور با امکان نمایش چاپ و یا ارسال به آدرس پست الکترونیکی

کسی هست که با این مشکل روبرو شده باشه ؟ یا راهکاری برای پیشنهاد داره یا نه؟

درگاه پرداخت امن پاسارگاد پیش فاکتور هنگام پرداخت نشان میده اگه داری نشون بده شاید قبول کنند

hesam.demon
March 12th, 2014, 00:45
سلام.
من به یک مشکل برخوردم.
من رمزعبور رو برای ورود به مدیریت فراموش کردم
آیا راهی هست که بازیابیش کنیم؟
در phpadmin دیتابیسم سرچ کردم قسمت پسورد اینو زده بود :‌

8dd4010a0f688283abeae5057a32763a

کسی میتونه پسوردمو بهم بگه؟

behnammc
March 12th, 2014, 04:04
دوستان چطور میشه ساعت و تاریخ سایت فروش را با ساعت و تاریخ ایران هماهنگ کرد ؟

penfulmega
March 12th, 2014, 05:49
سلام.
من به یک مشکل برخوردم.
من رمزعبور رو برای ورود به مدیریت فراموش کردم
آیا راهی هست که بازیابیش کنیم؟
در phpadmin دیتابیسم سرچ کردم قسمت پسورد اینو زده بود :‌

8dd4010a0f688283abeae5057a32763a

کسی میتونه پسوردمو بهم بگه؟

دوست عزیز بجاش اینو قرار بده : 202cb962ac59075b964b07152d234b70

که میشه همون 123

یا می تونی 21232f297a57a5a743894a0e4a801fc3

قرار بدی که همون admin هست ...

حالا می تونی وارد پنل بشی

penfulmega
March 12th, 2014, 05:54

برو داخل .htaccess این خط زیر رو اضافه کن

SetEnv TZ Asia/Tehran

behnammc
March 12th, 2014, 12:54
دوست من این فایل .htaccess در کجا قرا داره؟

us12
March 12th, 2014, 23:28

در فایل include/configuration.php آخر فایل قبل از این خط :

require_once 'prepare.php';

این کد را اضافه کنید :

date_default_timezone_set('Asia/Tehran');

پلاگین کد تخفیف (http://www.softiran.org/view-item/56/virtual-freer-coupons.html) - پلاگین خرید عمده (http://www.softiran.org/view-item/43/virtual-freer-shopping-plugin.html) - پلاگین فعالسازی موبایل با پیامک (http://www.softiran.org/view-item/36/verfy-mobile-sms-virtual-freer.html) - درگاه بانک پاسارگاد (http://www.softiran.org/view-item/35/pasargad-payment-virtual-freer.html) - درگاه بانک شهر ( مبنا ) (http://www.softiran.org/view-item/57/virtual-freer-city-bank-mabna.html) - درگاه ایران گیش (تجارت) (http://www.softiran.org/view-item/50/virtual-freer-irankish-payment.html)- درگاه پرشین سوئیچ (مسکن ) (http://www.softiran.org/view-item/42/virtual-freer-persianswitch-payment.html) جهت رفع نیاز کاربران گرامی ساخته شده است.

ahmad25532
March 13th, 2014, 03:19
سلام. از اساتید یه سوالی داشتم. چطوری میتونم قسمت انتخاب درگاه رو حذف کنم. من فقط درگاه بانک ملت رو دارم. میخوام فقط دکمه پرداخت باشه و وقتی طرف کلیک کرد از همین درگاه استفاده بشه. چون یک درگاه دارم خیلی جالب نیست که قسمت کشوییه انتخاب درگاه باشه. (البته مشکلم تو حذف اون قسمت نیست. مشکلم تو اینه که ارور انتخاب درگاه رو نده و خودش وصل شه به درگاه بانک ملت)

یه سوال دیگه هم داشتم. اصلا این کار خوب هست یا نه؟ اینکه یک درگاه داشته باشم. اصلا فلسفه ی اینکه بعضی دوستان دو سه تا درگاه میزارن چیه؟؟ یعنی ممکنه یه زمانایی درگاه بانک ملت قطع بشه(در حالی که بقیه وصلن؟؟)

ممنون

amir2647
March 13th, 2014, 19:35
دوستان سلام

بعد از نصب اسکریپ در صفحه اصلی سایت بالای صفحه این ارور ها ظاهر می شود

public_html/include/prepare.php
مشکل مال کجاست ؟
ممنون میشم کمک کنید

us12
March 13th, 2014, 23:12
من فایل ها ریختم توی این پوشه ولی با نشد
مشکل از کجاست اساتید راهنمایی کنن
http://payamejomeh.ir/4 (http://payamejomeh.ir/4/)

در فایل های این تگ را :

<?

تبدیل کن به این تگ

<?php

ماژول بانک ملی ( شرکت داده ورزی سداد ) تست شده بر اساس شاپرک ساخته شد. (http://www.softiran.org/view-item/58/virtual-freer-bank-melli-payment.html)

amir2647
March 14th, 2014, 01:17
ذوستان عزیز این اسکریپ از چه تابعی استفاده میکند ؟؟؟

us12
March 14th, 2014, 19:54
آقا باید در تمام فایل ها این کارو انجام بدم

بله - پی اچ پی شما جوری هست که فقط کد های داخل تگ کامل پی اچ پی را به عنوان کد قبول میکند .

jox.ir
March 15th, 2014, 03:19
سلام یه سوال که من و خیلی ها مشکل داریم باهاش ولی متاسفانه هیچ کس تا آخرش نرفته و نصفه و نیمه ولش میکنن تو انجمن گشتم حتی صفحات همین تاپیک رو هی رفتم عقب ولی نبود
یه سوال ساده
واسه دسته ها نمیشه عکس انتخاب کرد
وقتی عکس رو انتخاب میکنی و ذخیره رو میزنه بالاش مینویسه با موفقیت ویرایش شد ولی تو قسمت عکس مینویسه تصویری انتخاب نشده است
تا حالا شاید 20 بار هم این اسکریپت رو نصب کردم چه الان چه قبلا ولی درست نشده
اسکریپت رو از خود سایت فریر دانلود کردم
تو مای اسکیو ال نگاه کردم دیدم قسمت عکس ها تو دسته بندی به صورت نال هست از نال هم درآوردم باز نشد
ارور لاگ هم نگاه کردم این بود

[14-Mar-2014 20:54:52 UTC] PHP Warning: move_uploaded_file(/home/joxir/public_html/domain.ir/statics/upload/images/category_1-sk.jpg) [<a href='function.move-uploaded-file'>function.move-uploaded-file</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home/joxir/public_html/domain.ir/pay/back/categories.php on line 44

گشتم دنبال خط 44 و اینا بود

if(move_uploaded_file($files['image']['tmp_name'], $target))
{
$image[category_image] = $category_id.'-'.basename($files[image][name]);
$sql = $db->queryUpdate('category', $image, 'WHERE `category_id` = "'.$category_id.'" LIMIT 1');
$db->execute($sql);
}
}

header("location:?action=edit&id=$category_id&add=1");
exit;

این سوال خیلی هاس من جمله سوالی که من خیلی وقته باهاش مشکل دارم
خودم یه راه حل پیدا کردم ولی اصولی نیست
اونم اینه که برم از طریق جدول دیتابیس عکس رو قرار بدم
ولی اساتید اگه مشکل رو اصولی و از پایه حل کنن عالی میشه
ممنون

MizbanVps
March 15th, 2014, 12:50
سلام دوستان من یک ماژولی خریدم پرداخت هم انجام دادم از درگاه بانک پاسارگاد پول از حساب هم کم شد ولی هیچ اتفاقعی نیوفتاد شماره های تراکنش هم دارم حالا باید چی کار کنم؟ به کی باید پیام خصو.صی بدم؟

omid1991
March 15th, 2014, 13:14
سلام دوستان من یک ماژولی خریدم پرداخت هم انجام دادم از درگاه بانک پاسارگاد پول از حساب هم کم شد ولی هیچ اتفاقعی نیوفتاد شماره های تراکنش هم دارم حالا باید چی کار کنم؟ به کی باید پیام خصو.صی بدم؟
عزیز تراکنشی که رسید نده ستل میشه نگران نباشید

behi0021
March 15th, 2014, 14:20
با سلام خدمت دوستان

ببخشید بنده مشکل دارم با این ماژول در ارتباط با » درگاه بانک ملت

www.pic98.ir/images/1dy15jgsixfeloxdzewk.jpg

میخواستم این درگاه رو کلا بردارم و حذف کنم چون کار نمیکنه.ولی هر کاری میکنم نمیشه.میشه راهنمایی کنید درگاه بانک ملت رو چجوری حذف کنم؟در هاستینگ فایلی بر این مبنا نیست فکر کنم.

Warning: require_once() [function.require-once (http://2.freedlmovie1.ir/help/function.require-once)]: Unable to access plugins/mellat.php in /home3/freedo/public_html/help/gateway.php on line 29

Warning: require_once(plugins/mellat.php) [function.require-once (http://2.freedlmovie1.ir/help/function.require-once)]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/freedo/public_html/help/gateway.php on line 29

Fatal error: require_once() [function.require (http://2.freedlmovie1.ir/help/function.require)]: Failed opening required 'plugins/mellat.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home3/freedo/public_html/help/gateway.php on line 29

Web4
March 15th, 2014, 14:20
از ومپ استفاده کنید بنظرم ساده تره و بهتره .
از لینک زیر میتونین دانلود کنین

WampServer, the web development platform on Windows - Apache, MySQL, PHP (http://www.wampserver.com/en/)

اینم از عکس محل تنظیمات

http://imgshot.com/uploadNew/small/2013/10/23/526834d1a3a69.JPG (http://imgshot.com/img-526834d1a3aa5.html)

این عکس گویا لینکش خراب شده لطفا همین عکسو جای دیگه اپلود کنید لینک بزارید:76:
asiahosting
March 15th, 2014, 14:23
با سلام خوب بود مرسی :)

us12
March 15th, 2014, 15:27

ماژول چی را از کی و به چه قیمتی خرید کردید ؟:-|

MizbanVps
March 15th, 2014, 15:44
ماژول چی را از کی و به چه قیمتی خرید کردید ؟:-|

یک ماژول خریدم از اینجا

مازول لینک مستقیم 25 تومان

فروشگاه خدمات و ماژول‌های فریر (http://pay.freer.ir/)

باید به کی پیغام خصوصی بدم؟ پول از حسابم کسر شده تراکنش نا موفق شماره واریزی هم دارم

AmIn1412
March 15th, 2014, 15:50
یک ماژول خریدم از اینجا

باید به کی پیغام خصوصی بدم؟ پول از حسابم کسر شده تراکنش نا موفق شماره واریزی هم دارم

وقت بخیر
این ماژول که رایگان انتشار پیدا کرده بود، توی نسخه ادیت شده جی پال موجوده و خیلی خوب و دقیق کار میکنه!
نیازی نبود به نظر بنده
در هر صورت بهتره با خودشون مکاتبه داشته باشید ایمیل های مدیریت آنها توی صفحه تماس آنها فعال هست
موفق باشید

MizbanVps
March 15th, 2014, 17:20
وقت بخیر
این ماژول که رایگان انتشار پیدا کرده بود، توی نسخه ادیت شده جی پال موجوده و خیلی خوب و دقیق کار میکنه!
نیازی نبود به نظر بنده
در هر صورت بهتره با خودشون مکاتبه داشته باشید ایمیل های مدیریت آنها توی صفحه تماس آنها فعال هست
موفق باشید

به هر حال هیچ کس فعلا پاسخ گو نیستش و پول من رفتش

اخه من از فری ار اصلی استفاده میکنم اگر بخوام برای جی پال رو بریزم خراب میشه تست کردم همه چیز میپره

برای برداشتن فقط پلاگین ها از اون نسخه و انتقال به نسخه اصلی باید چی کار کنم؟

us12
March 15th, 2014, 20:16
یک ماژول خریدم از اینجا

پایین سایت نوشته :

شما بلافاصله پس از خرید ماژول‌ها را دریافت نمی کنید. ممکن است دریافت ماژول تا ۲۴ ساعت به طول انجامد.
چند ساعت از خرید شما گذشته ؟

jox.ir
March 15th, 2014, 22:26
سلام یه سوال که من و خیلی ها مشکل داریم باهاش ولی متاسفانه هیچ کس تا آخرش نرفته و نصفه و نیمه ولش میکنن تو انجمن گشتم حتی صفحات همین تاپیک رو هی رفتم عقب ولی نبود
یه سوال ساده
واسه دسته ها نمیشه عکس انتخاب کرد
وقتی عکس رو انتخاب میکنی و ذخیره رو میزنه بالاش مینویسه با موفقیت ویرایش شد ولی تو قسمت عکس مینویسه تصویری انتخاب نشده است
تا حالا شاید 20 بار هم این اسکریپت رو نصب کردم چه الان چه قبلا ولی درست نشده
اسکریپت رو از خود سایت فریر دانلود کردم
تو مای اسکیو ال نگاه کردم دیدم قسمت عکس ها تو دسته بندی به صورت نال هست از نال هم درآوردم باز نشد
ارور لاگ هم نگاه کردم این بود

[14-Mar-2014 20:54:52 UTC] PHP Warning: move_uploaded_file(/home/joxir/public_html/domain.ir/statics/upload/images/category_1-sk.jpg) [<a href='function.move-uploaded-file'>function.move-uploaded-file</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home/joxir/public_html/domain.ir/pay/back/categories.php on line 44

گشتم دنبال خط 44 و اینا بود

if(move_uploaded_file($files['image']['tmp_name'], $target))
{
$image[category_image] = $category_id.'-'.basename($files[image][name]);
$sql = $db->queryUpdate('category', $image, 'WHERE `category_id` = "'.$category_id.'" LIMIT 1');
$db->execute($sql);
}
}

header("location:?action=edit&id=$category_id&add=1");
exit;

این سوال خیلی هاس من جمله سوالی که من خیلی وقته باهاش مشکل دارم
خودم یه راه حل پیدا کردم ولی اصولی نیست
اونم اینه که برم از طریق جدول دیتابیس عکس رو قرار بدم
ولی اساتید اگه مشکل رو اصولی و از پایه حل کنن عالی میشه
ممنون

چرا کسی جواب این سوال رو نمیده
سوال های ساده و پیش پا افتاده مثل گم شدن پسور یا کلید رمزنگاری رو 6 نفر با هم جواب میدن
ولی سوالاتی مثل این که واقعا مشکل این اسکریپت هست رو هیچ کس جواب نمیده
هر کسی ممکنه در اثر اشتباه مشکلات کوچیک واسش پیش بیاد ولی این مشکل از خود این اسکریپت هست که میشه با یک بار حلش و بروز رسانی واسه همیشه این مشکلات و باگ ها رو رفع کرد

ehsanai
March 16th, 2014, 00:14
وقت بخیر
نیازی نبود به نظر بنده
موفق باشید

امکانش هست لینک دانلود این تسخه ادیت شده رو بزارید

MizbanVps
March 16th, 2014, 03:23
متاسفانه هیچ کس پاسخ گوی بنده نیستش؟

شاید خیلی ها بخوان این مازول هارو از سایت رسمی خریداری کنند مثل من تکلیف پولشون چی میشه؟

ServerDL.com
March 16th, 2014, 03:43
متاسفانه هیچ کس پاسخ گوی بنده نیستش؟

شاید خیلی ها بخوان این مازول هارو از سایت رسمی خریداری کنند مثل من تکلیف پولشون چی میشه؟

بنده 2 تا از این ماژول اورجینال دارم
هم می تونم به صورت ماهیانه تحت اختیار شما بزارم هم کاملا واگذار کنم !
لطفا در پ-خ با من در ارتباط باشید .

iranpayments
March 17th, 2014, 12:37
کسی هست سیستم ارسال اسکن کارت رو به فریر اضافه کنه؟
اگر کسی می تواند این آی دی من هست: iranpayments

ali-it
March 17th, 2014, 19:33
سلام
من ماژول تخفیف را می خوام از کجا باید خرید کنم؟

bia2server
March 17th, 2014, 19:48
سلام
من ماژول تخفیف را می خوام از کجا باید خرید کنم؟
کدوم ماژول

ali-it
March 17th, 2014, 22:12
کدوم ماژول
گفتم که ماژول تخفیف. ماژولی که بتوان کد تخفیف گذاشت و ..

us12
March 18th, 2014, 00:58
گفتم که ماژول تخفیف. ماژولی که بتوان کد تخفیف گذاشت و ..
اینجا هست (http://www.softiran.org/category/11/plugin.html) . قیمت هم اگه فقط ماژول را نیاز داشته باشی و به قسمت ثبت فیش و ... نیاز نداشته باشی کمتر در نظر گرفته میشه
گروه برنامه نویسی سافت ایران | پلاگین ها (http://www.softiran.org/category/11/plugin.html)

bia2server
March 22nd, 2014, 11:42
سلام من یه مشکلی دارم قسمت پرداخت ها هر چی پرداخت بوده رفته و پرداخت جدید هم نمیاد وقتی یه نفر خرید میکنه اکانت رو نشون نمیده

mohammades22
March 24th, 2014, 13:07
کسی اینجا ایمیل این مدیر freer رو داره؟؟؟؟؟

مینا-صیفی
March 25th, 2014, 00:09
کسی بلده موقع تحویل که خرید میشه و به سایت فروشگاه برمیگرده مشخصات را تحویل میده میخام اون مشخصات متن سایز را بزرگتر کنم از ککجا میتونم سایز را بزرگ کنم ؟

hoka
March 25th, 2014, 00:37
کسی بلده موقع تحویل که خرید میشه و به سایت فروشگاه برمیگرده مشخصات را تحویل میده میخام اون مشخصات متن سایز را بزرگتر کنم از ککجا میتونم سایز را بزرگ کنم ؟

فایل css

MOJTABA005
March 25th, 2014, 13:51
سلام من یه مشکلی دارم قسمت پرداخت ها هر چی پرداخت بوده رفته و پرداخت جدید هم نمیاد وقتی یه نفر خرید میکنه اکانت رو نشون نمیده

فایل Index.php را جایگزین کنید درست میشه.

MOJTABA005
March 25th, 2014, 13:55

هم از css میشه انجام داد هم از فایل callback.tpl میشه انجام داد از هر دوتاش میشه انجام داد

mexxana
March 26th, 2014, 10:49
سلام دوستان 3تا سوال داشتم اگه میشه جوب بدین مرسی

1-بغیر از اسکریپت freer اسکریپت های دیگه هم هست که خوب باشه ؟ میشه لینک بدین تنکس
2-میشه عکس پس ضمینه و همون پشت قالب freer رو عوض کرد ؟ چطوری ؟
3-اگر بخوام قالبمو عوض کنم یه کار کنم که محصولات . کارت ها و دسته ها حذف نشه چیکار کنم ؟ ( رو همون هاست با همون دامین )

mo_mohit1
March 26th, 2014, 13:47
سلام دوستان 3تا سوال داشتم اگه میشه جوب بدین مرسی

1-بغیر از اسکریپت freer اسکریپت های دیگه هم هست که خوب باشه ؟ میشه لینک بدین تنکس
2-میشه عکس پس ضمینه و همون پشت قالب freer رو عوض کرد ؟ چطوری ؟
3-اگر بخوام قالبمو عوض کنم یه کار کنم که محصولات . کارت ها و دسته ها حذف نشه چیکار کنم ؟ ( رو همون هاست با همون دامین )
1- مثل این که امکانات این چنینی داشته باشه maker هست که هزینه 112 هزار تومانی داره و خیلی محدودیتها...
2- اره توی فولدر template این کد رو اضاف کنید

<style type="text/css">
body {
background-image: url('http://adresaks.com/bg.gif');
background-repeat: repeat-x & repeat-y
}
</style>

3- برای تغییر قالب باید دو فولدر templates و statics رو پاک کنید و دو فولدر جدید رو در هاستتون آپلود کنید/قالب های رایگان توی نت زیادن/
قالب های پولی هم بنده چند مورد دارم که به زودی دموهاش رو آپ میکنم

mexxana
March 26th, 2014, 13:50
ممنون میشم دموهاشو بزارین ببینم چطوریه ! با قیمت خوب

us12
March 26th, 2014, 23:34
ممنون میشم دموهاشو بزارین ببینم چطوریه ! با قیمت خوب
حرفه ای ترین قالب فریر :

فروش اینترنتی شارژ (http://www.softiran.org/freer3/)

sasan_blue
March 27th, 2014, 00:43
تازه freer رو برای دفعه اول راه اندازی کردم و کامل کانفیگ کردم
فقط وقتی که خرید میکنم از یه محصول تستی با خطای زیر مواجه میشمخطا در اطلاعات پرداختي مغايرت وجود دارد

از درگاه sharjiran استفاده میکنم و پول به شارژیران واریز میشه ولی مشخصات محصول رو بهم نشون نمیده

چه کنم؟

tak3da
March 27th, 2014, 01:06
لطفاً طریقه اضافه کردن کد شارژ رو بصورت مبتدی و کامل بگید تمام کارها رو انجام دادم فقط نمیدونم چطور کد شارژ ها رو وارد کنم

mexxana
March 27th, 2014, 10:32
این مورد چند هست ؟

mexxana
March 27th, 2014, 10:33
میشه یه کم راجع به اضافه کردن عکس توضیح بدین ؟ من الان عکسو رو هاستم دارم چیکار کنم ؟

MOJTABA005
March 27th, 2014, 12:25
تازه freer رو برای دفعه اول راه اندازی کردم و کامل کانفیگ کردم
فقط وقتی که خرید میکنم از یه محصول تستی با خطای زیر مواجه میشمخطا

در اطلاعات پرداختي مغايرت وجود دارد

از درگاه sharjiran استفاده میکنم و پول به شارژیران واریز میشه ولی مشخصات محصول رو بهم نشون نمیده

چه کنم؟

از ورژن php هاستون هست روی یک هاست دیگه امتحان کنید.

MOJTABA005
March 27th, 2014, 12:31
لطفاً طریقه اضافه کردن کد شارژ رو بصورت مبتدی و کامل بگید تمام کارها رو انجام دادم فقط نمیدونم چطور کد شارژ ها رو وارد کنم

تو انجمن بگردی پیدا میشه

شما هم می توانید در قسمت توضیحات محصول رمز شارژ خودتونو بذارید یا در قسمت کارت ها که 3 تا فیلد وجود داره اما پیشنهاد من در قسمت کارت ها هست.

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/19500-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98-%D9%88-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-virtual-freer-freer-jpg

mexxana
March 27th, 2014, 13:38
سلام ببخشید باز مزاحم شدم !
تو سایت کسی که میخاد محصول بخره نمیتونه ! قسمت کارت حذف شده ! میشه بگین کجا برم دوباره رو هاست بریزمش ؟

ممنون

sasan_blue
March 27th, 2014, 18:09
از ورژن php هاستون هست روی یک هاست دیگه امتحان کنید.

باید چه ورژنی باشه php ؟
کلا پیش نیاز های freer چی هست؟

MEHDI KARAMI
March 29th, 2014, 16:01
سلام، بنده با 2 تا درگاه تست کردم (میهن پال و جهان پی) هر 2 تا شون وقت پرداخت ارور میدن و مینویسه "خطا در اتصال به میهن پال" و یا "خطا در اتصال به جهان پی" مشکل کجاست ؟ خواهشن اگر کسی میدونه راهنمایی کن ممنون.

yosef67
March 30th, 2014, 11:20
چطوری میشه یک محصول رایگان در اختیار دیگران در freer گذاشت

us12
April 1st, 2014, 21:23
پلاگین ارسال اکانت رایگان به ایمیل کاربر . به هر ایمیل و موبایل ثبت شده فقط یکبار اکانت رایگان ارسال میکند

لینک دمو :

فروش اينترنتي شارژ (http://www.softiran.org/freer6/index.php)

لینک توضیحات کامل

گروه برنامه نویسی سافت ایران | پلاگین کارت رایگان و ارسال به ایمیل کاربر در فریر Virtual Freer (http://www.softiran.org/view-item/61/virtual-freer-free-cart.html)

mexxana
April 3rd, 2014, 23:25
سلام من میخام عکس بزارم پشت زمینه قالب freer
http://fl4sh.ir/images/pattern-b.png
باید چیکار کنم دقیقا ؟ کد tamplate رو کجا وارد کنم ؟ میشه یه کم دقیق توضیح بدین ممنون
بعدی یه کار دیگه .... میخاستم توضیحات سایتم که تو صفحش هست رو بیارم وسط ! این رو باید چیکار کنم ؟ عنوان سایت + توضیحات

sadeghkhafan
April 4th, 2014, 11:40
با سلام

هنگام برگشت از درگاه بانك سامان روي آدرس :
http://****.comt/card/callback.php?gateway=saman (http://darinoos.net/vipcard/callback.php?gateway=saman)

پيغام Internal Server Error 500 مواجه مي شوم ، مشكل از چيست ؟

taha_2011
April 4th, 2014, 11:53
با سلام

هنگام برگشت از درگاه بانك سامان روي آدرس :
http://****.comt/card/callback.php?gateway=saman (http://darinoos.net/vipcard/callback.php?gateway=saman)

پيغام Internal Server Error 500 مواجه مي شوم ، مشكل از چيست ؟
فایل htacses را بررسی کنید

mo_mohit1
April 4th, 2014, 13:05
سلام من میخام عکس بزارم پشت زمینه قالب freer
http://fl4sh.ir/images/pattern-b.png
باید چیکار کنم دقیقا ؟ کد tamplate رو کجا وارد کنم ؟ میشه یه کم دقیق توضیح بدین ممنون
بعدی یه کار دیگه .... میخاستم توضیحات سایتم که تو صفحش هست رو بیارم وسط ! این رو باید چیکار کنم ؟ عنوان سایت + توضیحات
این کد رو در هرجا مثلا footer.php وارد گنید

<style type="text/css">
body {
background-image: url(' http://fl4sh.ir/images/pattern-b.png');
background-repeat: repeat-x & repeat-y
}
</style>

SoltanHost.Net
April 4th, 2014, 14:03
سلام دوستان من نصب کردم دیتابیس رو زدم ایمپورت کردم خلاصه هر کاری کردم

این ارور از بالای سایت نرفت که نرفت !

/include/prepare.php on line 12

چیکار کنم ؟

ariaieboy
April 5th, 2014, 19:08
سلام خسته نباشید من حوصله نداشتم 370 صفحه رو بخونم می خواستم بدونم اموزش کاملی چیزی در زمینه این اسکریپت نیست

من می خوام باهاش یک چیزی حالت اکانت بفروشم می خواستم بدونم چجوری می شه کاری کرد که وقتی فرد پول رو کامل واریز کرد یوزر نیم و پسورد براش ارسال بشه

بعد اگر بشه جوری باشه که این وصل باشه به اسکریپت اکانتینگ و به محض دریافت درخواست یک یوزر با مشخصات مربوطه بسازه و بفرسته به ایمیل فرد و اس ام اس بکنه به فرد خیلی عالی می شه

alireza89
April 5th, 2014, 19:46
سلام، بنده با 2 تا درگاه تست کردم (میهن پال و جهان پی) هر 2 تا شون وقت پرداخت ارور میدن و مینویسه "خطا در اتصال به میهن پال" و یا "خطا در اتصال به جهان پی" مشکل کجاست ؟ خواهشن اگر کسی میدونه راهنمایی کن ممنون.

منم با مهرپی و جی پال همچین مشکلی دارم. وارد سایت بانک میشه اما پرداخت انجام نمیشه. مهرپی ماژول اتصال به شاپرک هم داره اما اونم نمیشه
پشتیبانی freer هم جواب نمیده حداقل پولش بگیرن درست کنن
فهمیدی به منم بگو مهدی

portalsazan
April 6th, 2014, 09:17
سلام خسته نباشید من حوصله نداشتم 370 صفحه رو بخونم می خواستم بدونم اموزش کاملی چیزی در زمینه این اسکریپت نیست

من می خوام باهاش یک چیزی حالت اکانت بفروشم می خواستم بدونم چجوری می شه کاری کرد که وقتی فرد پول رو کامل واریز کرد یوزر نیم و پسورد براش ارسال بشه

بعد اگر بشه جوری باشه که این وصل باشه به اسکریپت اکانتینگ و به محض دریافت درخواست یک یوزر با مشخصات مربوطه بسازه و بفرسته به ایمیل فرد و اس ام اس بکنه به فرد خیلی عالی می شه
تمامی این مواردی که فرمودید قابل انجام هست !!
موفق باشید ...

azadfalah
April 6th, 2014, 10:56
شما میتونید به صورت دسته ای یوزر بسازید مثلا تو یوزر منیجر میکروتیک بعد اون هارو به صورت دسته ای وارد این اسکریپت کنی

fadaiy
April 6th, 2014, 12:17
سلام کسی میدونه چرا پشتیانی آنلاین zopim رو فریر نصب نمیشه کد هرجا میزاری سایت بالا نمیاد ؟؟

Ar@sh
April 6th, 2014, 18:13
سلام کسی میدونه چرا پشتیانی آنلاین zopim رو فریر نصب نمیشه کد هرجا میزاری سایت بالا نمیاد ؟؟

منم مشکل مشابه دارم

کد گوگل انالیز رو هر جای این اسکریپت میزارم یا سایت بالا نمیاد کلا
و یا ارور میده.

کجا میتونم کد گوگل انالیز رو قرار بدم که هم درست کار کنه هم سایت رو بهم نریزه؟

mexxana
April 7th, 2014, 15:58
سلام ببخشید تو اسکریپت freer وقتی تو دسته ها عکس میزارم عکس تو سایت لود نمیشه !

هرعکسی تست کردم لود نمیشد ! مشکل چیه ؟

----------------------------------------------------------
یه سوال دیگه اگه از هاست بخوام عنوان سایت با توضیحات سایتو ببرم وسط چیکار باید بکنم ؟ مثل این سایت فروشگاه گارنا - HMMT (http://hmmt.ir/)

esmaeil1
April 7th, 2014, 16:30
منم مشکل مشابه دارم

کد گوگل انالیز رو هر جای این اسکریپت میزارم یا سایت بالا نمیاد کلا
و یا ارور میده.

کجا میتونم کد گوگل انالیز رو قرار بدم که هم درست کار کنه هم سایت رو بهم نریزه؟

تو فایل هدر قالبتون بزارید بدون مشکل کار میکنه

esmaeil1
April 7th, 2014, 16:45

دوست عزیز به شما پیشنهاد میکنم شما از همون صفحه اول شروع به خوندن کنید :)

این اسکریپت کارش کلا فروش محصولات مجازی مثله شارژ هست / برای اکانت ساز اتوماتیک هم خود سایت طراح یه پلاگین گذاشتند برای فروش

amirsalar7
April 9th, 2014, 22:42
سلام
من خیلی دنبال مشکلم گشتم شاید اشتباه سرچ میکنمش اما میدونم که این قبلا مطرح شده
با عرض پوزش

من freer نصب کردم روی هاست رایگان byethost. الان میخوام وارد مدیریت بشم میگه یوزر و پس اشتباهه.
۲ بار هم نصب کردم ولی نشده.

میشه راهنمایی کنید
مچکرم

mo_mohit1
April 10th, 2014, 00:45
سلام
من خیلی دنبال مشکلم گشتم شاید اشتباه سرچ میکنمش اما میدونم که این قبلا مطرح شده
با عرض پوزش

من freer نصب کردم روی هاست رایگان byethost. الان میخوام وارد مدیریت بشم میگه یوزر و پس اشتباهه.
۲ بار هم نصب کردم ولی نشده.

میشه راهنمایی کنید
مچکرم
سرچ کنید لطفا /
http://www.webhostingtalk.ir/f42/81445/
برید داخل
phpmyadmin

us12
April 11th, 2014, 12:33
این پلاگین قابلیت ساخت کاربر در پنلهای نمایندگی و اصلی که از سیستم IBSng استفاده می شود را دارد.
به این صورت که وقتی کاربر در سایتی که با اسکریپت فریر ساخته شده است پلن مورد نظر را خرید کرد در سیستم IBSng نام کاربری و پسوردی به شکل رندم برای کاربر ساخته میشود و این اطلاعات به مانند شماره کارت شارژ به کاربر نمایش و ایمیل و یا پیامک میشود ( بسته به پلاگین های شما )

جزییات در لینک زیر :

گروه برنامه نویسی سافت ایران | پلاگین ساخت کاربر اتوماتیک در IBSng توسط فریر Virtua (http://www.softiran.org/view-item/62/plugin-virtual-freer-ibsng.html)l Freer

andy
April 11th, 2014, 16:18
سلام دوستان
راستش منم این اسکریپت رو نصب کردم اما یه مشکلی دارم باهاش
اینه که وقتی میخواد به درگاه وصل بشه ارور میده و به درگاه وصل نمیشه
من خیلی از درگاه ها رو امتحان کردم
فکر کردم شاید مشکل از درگاه من باشه اما دیدم روی همه درگاه ها همین مشکل رو داره
میشه راهنمایی کنید و بگید مشکلش کجاست
البته اینو هم متذکر بشم که من این اسکریپت رو روی هاست های رایگان نصب کردم
آدرس سایتم هم هست
http://shop.ark*****.tk

لطفا کمکم کنید خیلی حیاتیه این موضوع برام

SibaPal
April 11th, 2014, 18:22
سلام دوستان
راستش منم این اسکریپت رو نصب کردم اما یه مشکلی دارم باهاش
اینه که وقتی میخواد به درگاه وصل بشه ارور میده و به درگاه وصل نمیشه
من خیلی از درگاه ها رو امتحان کردم
فکر کردم شاید مشکل از درگاه من باشه اما دیدم روی همه درگاه ها همین مشکل رو داره
میشه راهنمایی کنید و بگید مشکلش کجاست
البته اینو هم متذکر بشم که من این اسکریپت رو روی هاست های رایگان نصب کردم
آدرس سایتم هم هست
http://shop.ark*****.tk

لطفا کمکم کنید خیلی حیاتیه این موضوع برام
درود
در صورت تمایل پس از ثبت نام در سایت به پشتیبان فنی تیکت ارسال نمایید تا موضوع توسط کارشناسان ما بررسی شود
سیباپال (https://sibapal.com)
با سپاس

mehranp
April 11th, 2014, 20:27
سلام من یه مشکلی دارم و اونم اینه که بعد از خرید ، محصول به ایمیل وارد شده ارسال نمیشه و تو قسمت اسپم میلی که وارد کردم همچین ایمیلی میاد ... مشکل از کجاست ؟

19743

ManoToMovie
April 12th, 2014, 13:24
یه سوالی داشتم ... ماژول لینک خرید مستقیم که توی فروشگاه فریر 25هزار تومان قیمت داره چطوری کار میکنه ؟ یعنی برای محصول میتونیم قیمت رو مشخص کنیم و لینک مستقیم بدیم برای پرداخت ؟

bia2server
April 12th, 2014, 13:26
یه سوالی داشتم ... ماژول لینک خرید مستقیم که توی فروشگاه فریر 25هزار تومان قیمت داره چطوری کار میکنه ؟ یعنی برای محصول میتونیم قیمت رو مشخص کنیم و لینک مستقیم بدیم برای پرداخت ؟

سلام بله میشه خواستین آی دی یاهوتونو بدین 5 تومان میدم

ManoToMovie
April 12th, 2014, 16:07
سلام بله میشه خواستین آی دی یاهوتونو بدین 5 تومان میدم

آیدی : dr.serita@yahoo.com

alireza89
April 12th, 2014, 22:53
منم با مهرپی و جی پال همچین مشکلی دارم. وارد سایت بانک میشه اما پرداخت انجام نمیشه. مهرپی ماژول اتصال به شاپرک هم داره اما اونم نمیشه
پشتیبانی freer هم جواب نمیده حداقل پولش بگیرن درست کنن
فهمیدی به منم بگو مهدی

کسی نیس جواب من بده؟

Download
April 13th, 2014, 12:19
کسی نیس جواب من بده؟

دسترسی بدید برسی کنم براتون

p22p22
April 13th, 2014, 20:37
پسورد این قسمت رو گم کردم چه جوری میتونم دسته کارت ها رو تمدید کنم

الان قسمت ماه ها از کار افتاده

http://u4you.ir/do.php?imgf=zzz2222.png

saeidghodrati
April 13th, 2014, 21:00
سلام دوستان درزمان پرداخت با ماژول میهن پال خطا رخ میده کسی میتونه کمک کنه
deprecated:%20Function%20eregi%28%29%20is%20deprec ated%20in%20/home/u642821170/public_html/index.php%20on%20line%2065gateway.php?random=77374 1471

MOJTABA005
April 13th, 2014, 21:12

توی این مسیر وارد پوشه Include و فایل configuration.php باید کلمه salt رو پیدا کنید ربروش کلید رمز نگاری هست میتونید تغییر بدید

Amin12345
April 13th, 2014, 21:44
دوستان چطور میشه لیست درگاه هارو به دلخواه مرتب کرد؟

Download
April 13th, 2014, 23:19
دوستان چطور میشه لیست درگاه هارو به دلخواه مرتب کرد؟

http://www.webhostingtalk.ir/f42/77361/#post729024

mo_mohit1
April 13th, 2014, 23:40

اگر کلید رمزنگاری رو ندارید توی هاست توی پوشه include توی فایل config هست/توی یه خطش نوشته salt که همون کلید رمزنگاریه

hamrah_chat52
April 14th, 2014, 01:34
سلام دوستان من هرچی گشتم جواب سوالمو نگرفتم من فریر را نصب کردم اولین مشکل اینه که یوزر پس نمایش داده نمیشود. و فیلد ها هم کامل زدم ولی موقع برگشت از بانک صفحه صفید میمونه f5 را هم که میزنم میگه قبلا شما این را خریداری کردید
دوم اینکه تنظیمات ایمیل چیطوری هست که ایملی به مشتری ارسال بشه؟؟؟
سوم اینکه پنل ارسال اس ام اس هم خریداری کردم توی تنظیمات هم وارد کردم ولی هیچ اس ام اسی ارسال نمیشود
ممنون میشم راهنمایی کنید

meva300
April 14th, 2014, 23:55
سلام
دوستان من هر وقت از سایتم خرید میشه اطلاعات خرید به ایمیل جیمیل فرستاده میشه اما به یاهو نه

مشکل از کجاست ؟!! :|

aminexe
April 15th, 2014, 00:17
سلام دوستان من هرچی گشتم جواب سوالمو نگرفتم من فریر را نصب کردم اولین مشکل اینه که یوزر پس نمایش داده نمیشود. و فیلد ها هم کامل زدم ولی موقع برگشت از بانک صفحه صفید میمونه f5 را هم که میزنم میگه قبلا شما این را خریداری کردید
دوم اینکه تنظیمات ایمیل چیطوری هست که ایملی به مشتری ارسال بشه؟؟؟
سوم اینکه پنل ارسال اس ام اس هم خریداری کردم توی تنظیمات هم وارد کردم ولی هیچ اس ام اسی ارسال نمیشود
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام اگر مایل هستید آیدی بنده رو ادد کنید تا انجام بدم براتون

adebiat@yahoo.com

mo_mohit1
April 15th, 2014, 01:41
سلام
دوستان من هر وقت از سایتم خرید میشه اطلاعات خرید به ایمیل جیمیل فرستاده میشه اما به یاهو نه

مشکل از کجاست ؟!! :|
به یاهو هم ارسال میشه/ولی اسپم میشه احتمالا/اسپم چک شود

hamrah_chat52
April 15th, 2014, 09:12
سلام دوستان من مشکلم حل شد فقط تنضیمات ایمیل به خریدار را چی باید بزنم؟؟؟؟؟ که فرستاده بشه؟؟؟؟

mo_mohit1
April 15th, 2014, 12:06
سلام دوستان من مشکلم حل شد فقط تنضیمات ایمیل به خریدار را چی باید بزنم؟؟؟؟؟ که فرستاده بشه؟؟؟؟

اگه منظورتون پلاگین ایمیل خوده که تنظیم خاصی نداره/ شما یه ادرس فرستنده که ایمیل باشه و یه نام و عنوان ایمیل مثلا خرید انجام شد و یک امضا که سم سایتتون باشه/سخت نیست

saitebartar
April 15th, 2014, 13:23
با سلام
مدتی بود که ماژول رایگان جدیدی انتشار نداده بودم
اما حالا
دوستانی که از درگاه های پارس پال و زرین پال استفاده می کنند و تمایل دارند کارمزد درگاه توسط مشتری دریافت شود
کافیست فایل http://saitebartar.ir/doec/up-dow/email-plugins.zip را دریافت و آپگرید نمایید

ماژول های در این فایل
1- ماژول های مختلف ارسال ایمیل
- ارسال اطلاعات خرید به ایمیل کاربر و هم فروشنده يا مديريت سايت ‌
- اعلام سفارش انجام شده در سايت جهت اطلاع از طريق ارسال ایمیل
- اعلام سفارش انجام شده در سايت جهت اطلاع از طريق ارسال ایمیل
2- ماژول درگاه پارس پال و زرین پال با بروز رساني شده و تغييرات ويژه توسط سايت برتر
::. با امكان ذخيره اطلاعات خريدار و محاسبه کارمزد در درگاه و ... .::
3- ماژول درگاه های مختلف با کمی بروز رسانی و تغییرات
4- ماژول های مختلف ارسال پیامک
جهت ارسال اطلاعات خرید به موبایل کاربر با پنل رایگان
با برگرفته شده از http://www.jahanbartar.ir/freer.php

دانلود نسخه مخصوص آپگريد از نسخه‌هاي ۱.۵x به ‌ نسخه ۱.۵۷ با ماژول های ویژه
http://www.saitebartar.ir/doec/up-dow/virtual_freer_upgrade_1.5x_to_1.57__[saitebartar.ir]_special_modules.zip
* فروشگاه های اکانت ساز خودکار که دارای ماژول های مختلفی در مدیریت اسکریپت هستند ، پوشه back را برای جلوگیری از مشکل احتمالی حذف کنند

✔ توجه : قبل از استفاده از فایل هاتون بکاپ بگیرید ، تا در صورت عدم تمایل یا مشکل امکان ریستوری باشد

✔ براي آپگريد کافي است فايل‌هاي دريافتي را بر روي فايل‌هاي قديمي بازنويسي کنيد

آموزش آپگرید فایل های فوق :
مرحله 1- دانلود فایل و آپلود محتویات فایل در روت و سپس اکسترکت فایل زیپ ( فولدر محل نصب فریر )
{ برای اکسترکت بر روي فايل كليك راست نماييد و بر روي گزينه Extract و سپس Extract File كليك کنید. }
مرحله 2- سپس به قسمت افزونه ها در محیط مديريت اسكريپت رفته و پلاگین مربوطه را نصب نمایید. ::. فعال‌سازی ماژول .::
مرحله 3- رفتن به بخش تنظیمات افزونه و ثبت اطلاعات مورد نیاز جهت عملکرد صحیح آن

با تشکر

mehranp
April 15th, 2014, 16:50
سلام من یه مشکلی دارم و اونم اینه که بعد از خرید ، محصول به ایمیل وارد شده ارسال نمیشه و تو قسمت اسپم میلی که وارد کردم همچین ایمیلی میاد ... مشکل از کجاست ؟

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/19743-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98-%D9%88-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-virtual-freer-dd-jpg

از دوستان کسی نیست مشکل ما رو حل کنه ؟

saitebartar
April 15th, 2014, 21:43

معمولا این پیام چند حالت عمومی دارد
1- ایمیل کاربر اشتباه یا غیر فعال هست
2- باکس صندوق پیام کاربر پر شده است و امکان دریافت ایمیل جدید را ندارد
3- ایمیل ارسال شده بلوک شده است
4- مشکلی در ارسال پیام توسط سرور فرستنده هست

می تونید از طریق http://translate.google.com/?hl=fa&sl=fa&tl=en&q=#en|fa متن را ترجمه کنید تا مشخص شود
بعدش ببینید در محل روت نصب فریر فایل ارور لوگ ساخته شده است ، آن را بررسی کنید

mehranp
April 15th, 2014, 22:56
معمولا این پیام چند حالت عمومی دارد
1- ایمیل کاربر اشتباه یا غیر فعال هست
2- باکس صندوق پیام کاربر پر شده است و امکان دریافت ایمیل جدید را ندارد
3- ایمیل ارسال شده بلوک شده است
4- مشکلی در ارسال پیام توسط سرور فرستنده هست

می تونید از طریق ترجمه Google (http://translate.google.com/?hl=fa&sl=fa&tl=en&q=#en|fa) متن را ترجمه کنید تا مشخص شود
بعدش ببینید در محل روت نصب فریر فایل ارور لوگ ساخته شده است ، آن را بررسی کنید

پلاگین ارسال محصول هست که با smtp کار کنه ؟ غیر اینی که روی خود فریر هست

agha_mehran
April 15th, 2014, 23:05

منم این مشکل رو داشتم، اون ایمیل که تو قسمت تنظمیات ایمیل وارد میکنی رو باید عوض کنی تا مشکلت حل بشه
حالا موندم راه حلی هست تا اون ایمیل از اسپم در بیادش یا نه

tarenoco
April 16th, 2014, 11:17
به این صورت در حالت کلی وقتی روی پرداخت کلیک میکنید به صفحه فریر منتقل میشوید و در انجا محصول رو انتخاب کرده و پرداخت می کنید
حال در خرید مستقیم وقتی بر روی پرداخت کلیک می کنید محصول انتخاب شده است و شما شخصات پرداخت را فقط وارد می کنید

من این ماژول رو دارم 15000 میدم اگه خواستید پ.خ کنید

n4ser
April 16th, 2014, 17:24
به این صورت در حالت کلی وقتی روی پرداخت کلیک میکنید به صفحه فریر منتقل میشوید و در انجا محصول رو انتخاب کرده و پرداخت می کنید
حال در خرید مستقیم وقتی بر روی پرداخت کلیک می کنید محصول انتخاب شده است و شما شخصات پرداخت را فقط وارد می کنید

من این ماژول رو دارم 15000 میدم اگه خواستید پ.خ کنید

این ماژول رایگان است لینک خواستید میدم دانلود کنید افرادی مثل شما در انجمن وجود دارند که چیزی که رایگان هست رو میخوان بفروشن همه چیز پول نمیشه!!

hamrah_chat52
April 16th, 2014, 17:31
اگه منظورتون پلاگین ایمیل خوده که تنظیم خاصی نداره/ شما یه ادرس فرستنده که ایمیل باشه و یه نام و عنوان ایمیل مثلا خرید انجام شد و یک امضا که سم سایتتون باشه/سخت نیست

آخه من موندم وقتی پسورد ایمیلم را ندم چطوی از ایمیل من ارسال میشه؟؟؟؟؟

alireza89
April 16th, 2014, 20:08
من فریر نصب کردم و به درگاه هم وصل میشم.وقتی پرداخت میزنم 1هو از بانک به ناکجا اباد میره و هیچ پیغامی نمیده که پرداخت شده یا نه. اما گویا پول از حساب کن نیمنه اما تو فریر جزء تراکنش های ناموفق میره و ایمیل به خریدار ارسال نمیکنه
مشکل از درگاه واسطه ای که گرفتم(چندتا رو امتجان کردم همینجوریه) با از فریر؟
چیکار کنم بعد پرداخت اطلاعات و تایید پرداخت نشون بده و بعد به سایت خودم برگرده؟
این ماژول ارسال ایمیل به خریدار درسته و کار میکنه؟

mo_mohit1
April 17th, 2014, 11:39
من فریر نصب کردم و به درگاه هم وصل میشم.وقتی پرداخت میزنم 1هو از بانک به ناکجا اباد میره و هیچ پیغامی نمیده که پرداخت شده یا نه. اما گویا پول از حساب کن نیمنه اما تو فریر جزء تراکنش های ناموفق میره و ایمیل به خریدار ارسال نمیکنه
مشکل از درگاه واسطه ای که گرفتم(چندتا رو امتجان کردم همینجوریه) با از فریر؟
چیکار کنم بعد پرداخت اطلاعات و تایید پرداخت نشون بده و بعد به سایت خودم برگرده؟
این ماژول ارسال ایمیل به خریدار درسته و کار میکنه؟
آدرس سلیت رو باید بفرستین تا بررسی کنم چه پیغامی میده

آخه من موندم وقتی پسورد ایمیلم را ندم چطوی از ایمیل من ارسال میشه؟؟؟؟؟
از ایمیل شما که ارسال نمیکنه//// از تابع php میفرسته/ ولی نام فرستنده رو فقط ایمیل شما میزنه

agha_mehran
April 17th, 2014, 22:04
کی فریر سفارشی میکنه، بهم پیام خصوصی بده

home
April 18th, 2014, 22:13
سلام من ماژول جهان پی رو نصب کردم اما بیشتر کلماتش به صورت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ است حتی خطاهایی که میده هم همینطوره

ms313
April 18th, 2014, 22:51
کی فریر سفارشی میکنه، بهم پیام خصوصی بده

سفارشی می کنه یعنی چی دقیقاً؟!

- - - Updated - - -

سلام من ماژول جهان پی رو نصب کردم اما بیشتر کلماتش به صورت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ است حتی خطاهایی که میده هم همینطوره

بعد از نصب این مشکل پیش میاد؟
صفحه اول هست یه بار یونی کدینگش رو چک کنید .

home
April 18th, 2014, 22:58
سفارشی می کنه یعنی چی دقیقاً؟! - - - Updated - - - بعد از نصب این مشکل پیش میاد؟ صفحه اول هست یه بار یونی کدینگش رو چک کنید . بعد از نصب پلاگین. صفحه مرورگرم یونیکوده

mehranp
April 19th, 2014, 16:29

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/19743-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98-%D9%88-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-virtual-freer-dd-jpg

ما کماکان مشکل داریم :(

marlonsat
April 21st, 2014, 01:05
سلام دوستان
خسته نباشید
پس از انتقال بکاپ به هاست جدید کلیه ی کارت های فروش رفته یا قابل فروش به شکل زیر در اومده !
http://upload7.ir/imgs/2014-04/25426467226766119977.jpg

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

mo_mohit1
April 21st, 2014, 01:31
سلام دوستان
خسته نباشید
پس از انتقال بکاپ به هاست جدید کلیه ی کارت های فروش رفته یا قابل فروش به شکل زیر در اومده !
http://upload7.ir/imgs/2014-04/25426467226766119977.jpg

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
یه سرچ کنید چندین بار توضیح داده شده است/
این مشکل زمانی پیش میاد که کلید رمزنگاری در هاست جدید با هاست قدیم متفاوت باشه/باید هموت کلید رمزنگاری قدیم رو در هاست جدید ست کنید

meva300
April 21st, 2014, 02:05
سلام
یک مشکل در اتصال به بانک داریم
تو این 1-2 روز که میهن پال سایتشون با مشکل مواجه بود ما با ماژول فریر به مشکل برخوردیم
به بانک وصل نمیشه و ارور
خطای سیستمي
خطا در اتصال به میهن پال
رو میده
در حالی که بقیه همکاران مشکلی ندارن

مشکل از کجاست ؟

marlonsat
April 21st, 2014, 02:25
ممنونم از راهنمایی دوستان
مشکل قبلی حل شد
مشکل جدید اینه که موقع خرید کارت برای کاربر ایمیل نمیشه !
تنظیمات رو تو قسمت مدیریت چک کردم و کاملا اوکی بود

ممنون میشم دوستان اینو هم بگن از چی میتونه باشه

کلا این انتقال بکاپ داستان شده واسه ما!

meva300
April 21st, 2014, 10:35
ممنونم از راهنمایی دوستان
مشکل قبلی حل شد
مشکل جدید اینه که موقع خرید کارت برای کاربر ایمیل نمیشه !
تنظیمات رو تو قسمت مدیریت چک کردم و کاملا اوکی بود

ممنون میشم دوستان اینو هم بگن از چی میتونه باشه

کلا این انتقال بکاپ داستان شده واسه ما!
عدم ارسال ایمیل مربوط به چند چیز هست

1- ایمیل ارسال کننده اسپم شده
2- هاستینگ در ارسال ایمیل محدودیت گذاشته
3- عنوان رو با کلمه فارسی نوشتین
4- یا این که سرویس ایمیل روی هاست فعال نیست
و یا اینکه ماژول رو دستکاری کردین