ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسکریپت رایگان فروش کارت‌های شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19

bayani
April 21st, 2014, 12:58
ُسلام
دوستان میدونم شاید تکراری باشه سوالم یکم اماتورم
یه پلاگین میخاستم اگه البته فری باشه
که پس از خرید در سایت مشخصات اکانت به مشتری نمایش داده بشه همونجا که دیگه ایمیل نخواد بزنه
چنین چیزی هست ؟
با سپاس

arminak
April 21st, 2014, 13:44
ُسلام
دوستان میدونم شاید تکراری باشه سوالم یکم اماتورم
یه پلاگین میخاستم اگه البته فری باشه
که پس از خرید در سایت مشخصات اکانت به مشتری نمایش داده بشه همونجا که دیگه ایمیل نخواد بزنه
چنین چیزی هست ؟
با سپاس

دوست گرامی نیاز به پلاگین نیست" شما متناسب با فیلد هایی که در ساخت کارت و ساخت محصول پر میکنید پس از خرید به مشتری نمایش داده میشه.
برای نادیده گرفتن مشخصات ایمیل و شماره همراه فرد هم یه تیک در تنظیمات فریر هست که باید فعال کنید.
اگر متوجه نشدید بگید تا کامل بگم کجا هست
موفق باشید

us12
April 22nd, 2014, 19:17
ماژول ارسال ایمیل بعد از خرید ناموفق به خریدار ساخته شد .

گروه برنامه نویسی سافت ایران | ارسال ایمیل بعد از خرید ناموفق به خریدار فریر Virtual Freer (http://www.softiran.org/view-item/65/virtual_freer_email.html)

پنل پیامک شما به این ماژول اضافه میشود .

گروه برنامه نویسی سافت ایران | ماژول ارسال پیامک به مدیر اسکریپت فریر Virtual Freer (http://www.softiran.org/view-item/64/virtual-freer-sms2admin.html)

home
April 23rd, 2014, 07:55
سلام من ماژول جهان پی رو نصب کردم اما بیشتر کلماتش به صورت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ است حتی خطاهایی که میده هم همینطوره کسی مشکل یونیکود نداره وقتی بعضی پلاگینها نصب میکنه؟

iamlegend2254
April 23rd, 2014, 11:35
سلام
وقتی برای محصولات در فریر عکس انتخاب میکنم نمایش داده نمیشه یعنی توی سایت شکسته نمایش داده میشه ؟
نمی دونید مشکل از چیه ؟ :-<
ممنون:63:

n4ser
April 23rd, 2014, 12:46
سلام دوستان
خسته نباشید
پس از انتقال بکاپ به هاست جدید کلیه ی کارت های فروش رفته یا قابل فروش به شکل زیر در اومده !
http://upload7.ir/imgs/2014-04/25426467226766119977.jpg

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

دیتا بیس قبلیو باز کنین با notpad++ بعدش کد گذاریو بزارین روی uf8 و در هاست جدید اپلود کنین و ربطیم به کلید رمز نگاری نداره

boyi
April 23rd, 2014, 22:27
سلام
من اسکریپت فریر را نصب کرده دارم ولی وقتی ورژن PHP را در Cpanel از 5.2 به 5.5 جهت کارهای دیگر ارتقا می دهم این پیغام در بالای صفحه سایت ظاهر می شود.

Warning: Illegal string offset 'action' in /home/.........../public_html/www.............ir/index.php on line 17
لطفا راهنمای فرمایید.
خط 17 فایل index.php این هست.

if($post['action'] != '' || $get['action'] != '')
{
if($post['action'] == '')
{
$data[action] = $get['action'];
$data[card] = $get['card'];
$data[qty] = $get['qty'];
$data[gateway] = $get['gateway'];
$data[email] = $get['email'];
$data[mobile] = $get['mobile'];
$noJavaScript = 1;

Download
April 24th, 2014, 18:08
کسی مشکل یونیکود نداره وقتی بعضی پلاگینها نصب میکنه؟

پلاگین را با notpad++ باز کنید بعدش کد گذاریو بزارین روی uf8 و در هاست مجدد اپلود کنین

saeed_slow
April 25th, 2014, 03:09
توجه :111:

سلام

من پلاگین ارسال ایمیل به خریدار و مدیر رو دارم اما میخوام در ایمیل ارسالی تاریخ خرید هم به ایمیل اضافه بشه

یعنی علاوه بر یوزر پسورد شماره تراکنش, پایینش میخوام تاریخ خرید هم ثبت بشه البته یه چند وقته نمیدونم چرا این ماژول کار نمیکنه

لطفا یه راهنمایی کنید کد تاریخ رو چطور باید به این پلاگین اضافه کرد یا اگر نسخه آماده داره یه لینک بدین دانلود کنیم دمتون گرم

Amin12345
April 25th, 2014, 09:49
دوستان چه جوری میشه بیش از 10 تا کارت(فیلد) رو اضافه کرد ؟

yasersol
April 26th, 2014, 12:37
با سلام
میخواستم ببینم که چطور میشه ساعت سرور رو با اسکریپت تنطیم کرد اخه ساعت روی سرور تنظیم هست اما اسگریپت روی هر خرید یه تایم دلخواه که معمولا 2.30 تا 3 ساعت اختلاف داره ممنون میشم که راهنمایی کنید

Cyrus.The.Great
April 26th, 2014, 12:45
با سلام
میخواستم ببینم که چطور میشه ساعت سرور رو با اسکریپت تنطیم کرد اخه ساعت روی سرور تنظیم هست اما اسگریپت روی هر خرید یه تایم دلخواه که معمولا 2.30 تا 3 ساعت اختلاف داره ممنون میشم که راهنمایی کنید

سلام. پیشنهاد بنده اینه قبل از سوال حتما جستجو نمایید تا سریعتر به نتیجه برسید:

http://www.webhostingtalk.ir/f42/77361/#post728945

mexxana
April 26th, 2014, 16:19
سلام دوستان من تو قسمت دسته ها وقتی عکس آپلود میکنم لود نمیشه چه کنم لطفا جواب بدییییییییییین

Cyrus.The.Great
April 26th, 2014, 16:24
سلام دوستان من تو قسمت دسته ها وقتی عکس آپلود میکنم لود نمیشه چه کنم لطفا جواب بدییییییییییین

سلام. این مشکل چندین بار در این تاپیک مطرح شده. دوستان زیادی هم لطف کردن راه حال های مختلفی ارائه دادند. لطفا جستجو نمایید تا به پاسخ برسید.

موفق باشید

saeed_slow
April 27th, 2014, 01:47
دوستان چرا تو قسمت پلاگین های من همه حروف بزرگ نوشته شده

حتی یه بار پاک کردم مجدادا نصب کردم باز به همین شکله این یعنی پلاگین هام مشکل دارن؟

20021

Cyrus.The.Great
April 27th, 2014, 09:56
دوستان چرا تو قسمت پلاگین های من همه حروف بزرگ نوشته شده

حتی یه بار پاک کردم مجدادا نصب کردم باز به همین شکله این یعنی پلاگین هام مشکل دارن؟

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/20021-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98-%D9%88-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-virtual-freer-ssss-jpg

سلام. این مورد هم قبلا در همین تاپیک مطرح شده. دوستان عزیز اگه بخوان یک بار جستجو کنن هم حجم تاپیک کمتر میشه و هم سریعتر به هدفشون میرسند.

http://www.webhostingtalk.ir/f42/34349/index330.html#post942789

yasersol
April 27th, 2014, 16:40
برای رفع مشکل ساعت در خرید ها کسانی که این روش رو انجام دادن توی ورژن جدید فریر و هنوز جواب نگرفتن

توی فایل htaccess داخل فولدر freer که نصب کردید کد زیر رو اضافه کرده اند و هنوز مشکل پا برجا هست

php_value date
.
timezone
"Asia/Tehran"

باید برای درست کردن ساعت و تاریخ دقیق خرید های جدید و همچنین درست شدن تمام تاریخ ها و ساعت های خرید های قبلی در اسکریپت فریر خط زیر رو
date_default_timezone_set('Asia/Tehran');
به اولین خط در فایل include/pdf.php اضافه کنن به این صورت هست که این فایل با
<?php
شروع میشه و کافی هست جلوش کد بالا اضافه بشه مثل نمونه پایین
<?php date_default_timezone_set('Asia/Tehran');
با اینکار ساعت و تاریخ تمام خرید ها و ایمیل ها و همچنین خرید های قدیم و جدید با ساعت سرور ست خواهد شد درضمن باید حتمآ
htaccess رو هم قبلش ست کرده باشید

mexxana
April 27th, 2014, 17:29
سلام دوستان تو هاسته من فایل
htaccess وجود نداره و نمایش داده نمیشه باید چه کار کرد ؟
آخه نیاز به ویرایش داره و وقتی که میخام فایلو آپلود کنم تو هاست میزه موجود هست در حالی که نشون نمیده !

yasersol
April 27th, 2014, 17:33
سلام دوستان تو هاسته من فایل
htaccess وجود نداره و نمایش داده نمیشه باید چه کار کرد ؟
آخه نیاز به ویرایش داره و وقتی که میخام فایلو آپلود کنم تو هاست میزه موجود هست در حالی که نشون نمیده !

برای تنظیم این فایل
وارد کنترل پنل هاست شوید و در زمان ورود به file manager تیک show hidden file را بزنید

http://mihanwebhost.com/images/learning/fm2.jpg

و سپس در فایل منیجر به دنبال فایل htacess بگردید و پس از پیدا کردن آن ، آنرا ویرایش کنید

mexxana
April 27th, 2014, 17:39
رفتم عزیز ... ولی والا وارده فایل منیجر که میشه میزنم که فولدرو باز کنه فقط move folder delete folder ba trash folder میاد

yasersol
April 27th, 2014, 17:40
هاست شما چی هست ؟؟؟

mexxana
April 27th, 2014, 18:32
دادا اوکی شد ! من مشکل عکس دارم میگن کدشو باید تغییر بدم باید چه کنم با این فایل ؟

cpanle 2014

omid2741
April 28th, 2014, 19:06
با سلام و خسته نباشید
شاید تمامی سوالات من تکراری باشه ولی من تو این همه پست به نتیجه ای نرسیدم
1- چرا هنگامی که عکس انتخاب میکنیم اپلود نمیشه و مینویسه عکسی انتخاب نشده؟
2- چطور میشه صفحات دیگری مثل راهنما یا توضیحات به این اسکریپت اضافه کرد؟
3- هنگامی که از درگاه بانک ملت انصراف میدید با ارور 404 مواجه میشیم ولی اکانت برای شخص رزرو میشه
4- من میخوام کار خدماتی قرار بدم چطور میشه تعداد یک محصول را نامحدود زد؟ چون من کدی برای فروش ندارم
5- ایا امکان اضافه کردن یک قسمت توضیحات زیر ایمیل و شماره وجود داره که مشتری برای فروشنده شرح خدماتی که میخواد را وارد کنه؟
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

FarsBanner
April 28th, 2014, 19:28
سلام
من تو قسمت ورود به مدیریت لاگین میکنم
نام کاربری و رمزعبور رو که میزنم صفحه دوباره باز میشه و لاگین نمیشه
اگه اشتباه هم بزنم اررور اشتباه بودن میده
مشکل کجاست

mexxana
April 30th, 2014, 19:54
سلام دادا میخاستم این کده اخبار سایتو بدین

پیام هایی که میاد ظاهر میشه و بعد میره !

سایت جدید : ShopGarena.IR (http://gg-shell.xzn.ir/) مثل این سایت که تو پایین اخبار سایت هست

Cyrus.The.Great
April 30th, 2014, 20:06
سلام دادا میخاستم این کده اخبار سایتو بدین

پیام هایی که میاد ظاهر میشه و بعد میره !

سایت جدید : ShopGarena.IR (http://gg-shell.xzn.ir/) مثل این سایت که تو پایین اخبار سایت هست

با این کد می توانید یک متن با افکت تایپ شونده ایجاد کنید:

کد:

<div class="mod_type">
<span id="theTicker"> </span>
<script type="text/javascript">
var theSummaries = new Array();
var theSiteLinks = new Array();
theSummaries[0]='متن اول';
theSummaries[1]='متن دوم';
theSummaries[2]='متن سوم';
</script>
<script type="text/javascript">
var theCharacterTimeout = 120;
var theStoryTimeout = 4000;
var theWidgetOne = " ";
var theWidgetTwo = "_";
var theWidgetNone = "";
var theItemCount = theSummaries.length;
var NS6=(document.getElementById && !document.all) ? true : false;
function startTicker()
{
theCurrentStory = -1;
theCurrentLength = 0;
if (document.getElementById) runTheTicker();
else {document.write("<style>.ticki{display:none;}.ticko{border:0px; padding:0px;}</style>"); return true;}
}
function runTheTicker()
{
var myTimeout;
if(theCurrentLength == 0){
theCurrentStory++;
theCurrentStory = theCurrentStory % theItemCount;
theStorySummary = theSummaries[theCurrentStory];
theTargetLink = theSiteLinks[theCurrentStory];
}
var textTitle = theStorySummary.substring(0,theCurrentLength) + whatWidget();
if (theTargetLink ) {
if (NS6) document.getElementById("theTicker").innerHTML = '<a class=jstop target="_blank" href="'+ theTargetLink +'" target="_top">'+textTitle+'</a>';
else document.all.theTicker.innerHTML = '<a class=jstop target="_blank" href="'+ theTargetLink +'" target="_top">'+textTitle+'</a>';
}
else {
if (NS6) document.getElementById("theTicker").innerHTML = '<span>'+textTitle+'</span>';
else document.all.theTicker.innerHTML = '<span>'+textTitle+'</span>';
}
if(theCurrentLength != theStorySummary.length){theCurrentLength++; myTimeout = theCharacterTimeout;}
else{theCurrentLength = 0; myTimeout = theStoryTimeout;}
setTimeout("runTheTicker()", myTimeout);
}

function whatWidget()
{
if(theCurrentLength == theStorySummary.length) return theWidgetNone;
if((theCurrentLength % 2) == 1) return theWidgetOne;
else return theWidgetTwo;
}
startTicker();
</script>
</div>

با تغییر این عدد سرعت تایپ شدن را میتوان کنترل کرد
کد:

var theCharacterTimeout = 120;

و با تغییر این عدد فاصله مکس میان دو متن رو می توان کنترل کرد
کد:

var theStoryTimeout = 4000;

منبع: royalfuns.ir (http://www.royalfuns.ir/forum/Thread-%DA%A9%D8%AF-%D9%85%D8%AA%D9%86-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D9%BE-%D8%B4%D9%88%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%AC%D8%A7%D9%88%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE)

mexxana
April 30th, 2014, 20:21
شما که انقد واردی دمت گرم مشکله عکس آپلود رو فریر حل نشده والا نمیدونم چه کنم .....

Cyrus.The.Great
April 30th, 2014, 20:24
شما که انقد واردی دمت گرم مشکله عکس آپلود رو فریر حل نشده والا نمیدونم چه کنم .....

خواهش میکنم. این روش رو تست کنید ببینید نتیجه میده یا خیر؟ فقط نتیجه رو حتما اعلام کنید.

آپلود نشدن تصویر محصول در Virtual Freer (http://www.webhostingtalk.ir/f42/105757)

mexxana
April 30th, 2014, 23:09
دمتون گرم درست شد :دی

Ndanda
May 2nd, 2014, 16:18
سلام دوستان وقت بخیر من امروز میخواستم وارد ادمین سایتم بشم که میزنه یوزر پسورد اشتباه است ولی من یوزر پسورد توی مرورگر سیو کرده بودم لطفا راهنمایی کنید از کجای هاستم میتونم یوزر پسورد ادمین بازیابی کنم ممنون میشم کمکم کنید .

FarsBanner
May 2nd, 2014, 16:20
سلام
مشکل کجاست
کسی برای من نتونست کاری انجام بده ؟

- - - Updated - - -

سلام
مشکل کجاست

- - - Updated - - -

سلام دوستان وقت بخیر من امروز میخواستم وارد ادمین سایتم بشم که میزنه یوزر پسورد اشتباه است ولی من یوزر پسورد توی مرورگر سیو کرده بودم لطفا راهنمایی کنید از کجای هاستم میتونم یوزر پسورد ادمین بازیابی کنم ممنون میشم کمکم کنید .

از phpmyadmin میتونین رمز تغییر بدین
فقط باید روی md5 رمز بزاری

Ndanda
May 2nd, 2014, 16:40
فقط باید روی md5 رمز بزاری[/QUOTE]
ممنون از شما حل شد

mo_mohit1
May 3rd, 2014, 01:26
توی پنل اصلی سایتتون و توی قسمت دیتابیس وارد شده phpmyadmin و داخل دیتابیس مربوط به برنامه رفته و در جدول config حالا گزینه Edit رو انتخاب کنید و در قسمت config_admin_password کد زیر را وارد کن:

202cb962ac59075b964b07152d234b70

حالا پسورد شد: 123
بعد وارد قسمت تنظیمات پنلمدیریت سایت شده و پسوردتان را عوض کنید

kyko
May 3rd, 2014, 14:33
دقت کردید چند روزیه کلیه فروشگاه های فریر روی بعضی از نت ها ارور (Network Error (tcp_error دریافت میشه
نمونش edge ایرانسل

behrouz766
May 3rd, 2014, 18:02
دقت کردید چند روزیه کلیه فروشگاه های فریر روی بعضی از نت ها ارور (Network Error (tcp_error دریافت میشه
نمونش edge ایرانسل
تائیید میشه!!
چه طور ممکنه؟
منم تست کردم و همه فروشگاه هایی که با freer هستند روی ایرانسل ارور بالا دریافت میشه مشکل از چیه؟
این طوری که فروشگاه های کارت شارژ تا الان کلی ضرر کردن

kyko
May 5th, 2014, 01:03
تائیید میشه!!
چه طور ممکنه؟
منم تست کردم و همه فروشگاه هایی که با freer هستند روی ایرانسل ارور بالا دریافت میشه مشکل از چیه؟
این طوری که فروشگاه های کارت شارژ تا الان کلی ضرر کردن
مثل اینکه مشکل
Network Error (tcp_error
حل شده
چک کنید

H.Trst
May 6th, 2014, 16:20
سلام
اقا چرا این واسه من کار نمیکنه ؟
من یه دسته ساختم مثلا شارژ ایرانسل و یه زیر دسته شارژ 1000 تومانی ایرانسل . تا اینجا درسته ؟
بعد کارت شارژ رو کجا باید وارد کنم ؟
ساخت محصول یا قسمت کارت ؟

شما باید توی تب کارت شماره سریالهای شارژ رو تعریف کنی تا بتونی ازش استفاده کنی.

us12
May 8th, 2014, 00:46
ماژول خروجی گیری از شماره موبایل ها و ایمیل های موجود در دیتابیس فریر
در این ماژول شماره موبایل ها و ایمیل های تکراری حذف میشود .

هر خط یک شماره موبایل و ایمیل
مناسب برای ارسال پیامک انبوه

گروه برنامه نویسی سافت ایران | ماژول خروجی گیری ایمیل ها و موبایل های خرید کرده از وریچوال فریر در فایل تکس (http://www.softiran.org/view-item/66/virtual-freer-report-mail.html)

taj3da
May 8th, 2014, 11:36
انواع پلاگین زیر به فروش میرسد
اکانت تست رایگان برای مشتری:16ت
اکانت ساز خودکار متصل به آی بی سانگ:10ت
ماژول ارسال تراکنش موفق به مدیر سایت از پیامک:8500
ارسال تراکنش ناموفق از طریق ایمیل به خریدار:5ت
ماژول ایمیل یاداوری:25ت
ماژول بازیابی اکانت:10ت
و....
----------------
در صورت نیاز اعلام کنید

us12
May 8th, 2014, 12:33
انواع پلاگین زیر به فروش میرسد
اکانت تست رایگان برای مشتری:16ت
اکانت ساز خودکار متصل به آی بی سانگ:10ت
ماژول ارسال تراکنش موفق به مدیر سایت از پیامک:8500
ارسال تراکنش ناموفق از طریق ایمیل به خریدار:5ت
ماژول ایمیل یاداوری:25ت
ماژول بازیابی اکانت:10ت
و....
----------------
در صورت نیاز اعلام کنید

هشدار :

گروه برنامه نویسی سافت ایران هیچگونه مسئولیتی در خصوص هک شدن ، از بین رفتن دیتابیس ، ایجاد بک دور و هرگونه ضرر و زیان دیگری در خصوص فروشگاه هایی که محصولات کپی این گروه را تهیه میکنند ندارد !!!

محصولات اصل از لینک زیر قابل خرید است :

گروه برنامه نویسی سافت ایران | پلاگین ها (http://www.softiran.org/category/11/plugin.html)

و شامل پشتیبانی کامل می باشد .

rased
May 8th, 2014, 13:35
ماژول خروجی گیری از شماره موبایل ها و ایمیل های موجود در دیتابیس فریر
در این ماژول شماره موبایل ها و ایمیل های تکراری حذف میشود .

هر خط یک شماره موبایل و ایمیل
مناسب برای ارسال پیامک انبوه

گروه برنامه نویسی سافت ایران | ماژول خروجی گیری ایمیل ها و موبایل های خرید کرده از وریچوال فریر در فایل تکس (http://www.softiran.org/view-item/66/virtual-freer-report-mail.html)

خيلي جالبه موفق باشيد

taj3da
May 8th, 2014, 14:07
هشدار :

گروه برنامه نویسی سافت ایران هیچگونه مسئولیتی در خصوص هک شدن ، از بین رفتن دیتابیس ، ایجاد بک دور و هرگونه ضرر و زیان دیگری در خصوص فروشگاه هایی که محصولات کپی این گروه را تهیه میکنند ندارد !!!

محصولات اصل از لینک زیر قابل خرید است :

گروه برنامه نویسی سافت ایران | پلاگین ها (http://www.softiran.org/category/11/plugin.html)

و شامل پشتیبانی کامل می باشد .

عزیزم چرا جو الکی میدید؟خوب شما خوبی من تا یه پست میذارم درباره هک و... صحبت میکنه
ماژول های ما هیچ مشکلی نداره و بهترین سایت های تو نت دارند استفاده میکنند کسی اگر خواست پیام خصوصی بده ادرس سایت هارو بدم بهش
هر کسی هم از ما خریده کاملا راضی بوده

us12
May 8th, 2014, 15:40
عزیزم چرا جو الکی میدید؟خوب شما خوبی من تا یه پست میذارم درباره هک و... صحبت میکنه
ماژول های ما هیچ مشکلی نداره و بهترین سایت های تو نت دارند استفاده میکنند کسی اگر خواست پیام خصوصی بده ادرس سایت هارو بدم بهش
هر کسی هم از ما خریده کاملا راضی بوده

عزیز تو روز روشن داری ماژول های گروه ما را کپی می کنی و میفروشی هیچی بهت نمیگیم تازه شاکی هم هستی ؟؟؟

taj3da
May 8th, 2014, 15:54
عزیز تو روز روشن داری ماژول های گروه ما را کپی می کنی و میفروشی هیچی بهت نمیگیم تازه شاکی هم هستی ؟؟؟

نصفش برای سامانه پیامک خودمهست نصفش رو هم از جای دیگه و افراد دیگه خریدم دو سه تا از شما گرفتم درواقع یکی ایمیل تراکنش ناموفق یکی هم اکانت تست رایگان وقتی هم از شما خریدم میتونم بفروشم چون کد باز هست تمام.

us12
May 8th, 2014, 16:05
نصفش برای سامانه پیامک خودمهست نصفش رو هم از جای دیگه و افراد دیگه خریدم دو سه تا از شما گرفتم درواقع یکی ایمیل تراکنش ناموفق یکی هم اکانت تست رایگان وقتی هم از شما خریدم میتونم بفروشم چون کد باز هست تمام.

منم در خصوص ماژول هایی خودمون دارم به خریدارها هشدار میدم که بعد کسی شاکی نشه !!!! ( دقیقا مثل خود شما که ماژول سافت ایران با واسطه خریده بودید و شاکی بودید !!!! )

iamalinb
May 9th, 2014, 10:41
من حدود 1 هفته هستش که سایتم خراب شده انگار
مشتری ها که خرید می کنن ایمیلی براشون ارسال نمیشه
من خودم چند بار خرید انجام دادم از سایت خودم برای تست

وقتی به سایتم بر میگرده ارور زیر را میده
Could not instantiate mail function.

چندین بار از قسمت افزونه ها افزونه ایمیل محصول رو هم غیر فعال و فعال کردم حل نشد

چی کار باید بکنم؟
یکی کمکم کنه لطفا

agha_mehran
May 9th, 2014, 15:58
منم در خصوص ماژول هایی خودمون دارم به خریدارها هشدار میدم که بعد کسی شاکی نشه !!!! ( دقیقا مثل خود شما که ماژول سافت ایران با واسطه خریده بودید و شاکی بودید !!!! )

شما ماژول تمدید اکانت رو هم دارید، فقط تمدید اکانت باشه ؟!؟!

iamalinb
May 9th, 2014, 19:31
سوای جدید و مهم؟

آیا میشه کاری کرد که در قسمت اطلاعات خرید
ایمیل و شماره موبایل رو بشه عوض کرد و هر چی دلم خواست قرار بدهم ؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید

منتظرم

us12
May 12th, 2014, 00:42
شما ماژول تمدید اکانت رو هم دارید، فقط تمدید اکانت باشه ؟!؟!

منظور شما ماژول یادآوری برای تمدید است یا ماژول اتصال به IBSng و تمدید اتوماتیک اشتراک ؟

rased
May 12th, 2014, 14:24
من يك پنل IBSng دارم ميخوام به سايت فرير وصل بشه به طوري كه با پرداخت در سايت فرير يوزر شارژ بشه.هر كي انجام ميده به من پيام بده

arash94
May 13th, 2014, 13:08
سلام دوستان چطور میتونم در freer یک محصول که اضافه می کنم در قسمت تعداد ، مبلغ مورد نظر خودم رو بزارم . خودش قیمت واحد داره و تعداد رو که مثلا 2 میزنی دو برابرش میکنه اینو چطور میتونم اصلاح کنم .ممنون

erfan_71kh
May 13th, 2014, 19:02
من ماژول پرداخت بانک ملی برای اسکریپت فریر میخوام اگه کسی انجام میده با من تماس بگیره
erfun.work@gmail.com

us12
May 13th, 2014, 20:18
من ماژول پرداخت بانک ملی برای اسکریپت فریر میخوام اگه کسی انجام میده با من تماس بگیره
erfun.work@gmail.com

قبلا ساخته شده است .

گروه برنامه نویسی سافت ایران | ماژول پرداخت آنلاین درگاه بانک ملی ایران فروش محصولات مجازی فریر virtual freer (http://www.softiran.org/view-item/58/virtual-freer-bank-melli-payment.html)

boyi
May 14th, 2014, 20:38
سلام
کسی میدونه چطور مبلغ را از ریال به تومان تغییر دهیم؟

rebirth
May 15th, 2014, 12:36
سلام
دوستان سازنده اسکریپت لطفا ایمیلی رو کع در سایتتون زدید پاسخگو باشید.
دو سه روز هست ایمیل زدم واسه خرید و پاسخی دریافت نکردم

g0ldk3nt
May 16th, 2014, 19:56
سلام جدیدا درگاه زرین پال این خطا رو میده قبلا کار می کرد .لطفا ایرادشو بر طرف کنین

در اتصال به درگاه زرین‌پال مشکلی به وجود آمد٬ لطفا از درگاه سایر بانک‌ها استفاده نمایید.
حتی تو سایت فریر هم همین خطا رو هنکام خرید از فریر با زرین پال رو میده
لطفا رسیدگی کنید

g0ldk3nt
May 16th, 2014, 21:07
یه سوال دیگه که من کلی گشتم تو انجمن ولی جوابی ژیدا نکردم واسش

این
ماژول لینک خرید مستقیم در سایت فریرکه 25 تومن پولشه چه کاری انجام میده .من درگاه زرین پال دارم .ینی بدون اینکه زرین پال رو نشون بده میره به یه بانکی واسه پرداخت؟

iamalinb
May 18th, 2014, 10:19
اقا ساعت درست شد فقط این کد را اضافه کردم
date_default_timezone_set('Asia/Tehran');
دیگه بهتر از این نمیشه

سلام این کد را باید کجا وارد کنیم ؟
لطفا راهنمایی کنید

منتظرم

مرسی

topserver1367
May 19th, 2014, 01:02
سلام من مشکل ایمیل شدن محصولات دارم چرا فریر مازولش کار نمی کنه ؟ کسی ماژولی نداره که مصحول ایمیل بشه به مشتری ؟

farhadniyar
May 19th, 2014, 05:48
سلام عزیزم من میخوامش
فقط کد شده که نیست؟

farhadniyar
May 19th, 2014, 06:03

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

فقط باید روی md5 رمز بزاری

عزیزم تو سی پنل ت وارد شو و از قسمت PHP Selector نسخه php ت رو روی 5.2 بزار درست درست میشه

- - - Updated - - -

سلام
مشکل کجاست

عزیزم تو سی پنل ت وارد شو و از قسمت PHP Selector نسخه php ت رو روی 5.2 بزار درست درست میشه

n4ser
May 19th, 2014, 08:52
برای هر محصول یه لینک میسازه مثل این
فروشگاه خدمات و ماژول‌های فریر (http://pay.freer.ir/direct.php?card=4&qty=1)
خواستین من 5 میدم

سلام
من ماژول های زیر رو برای فریر دارم

ماژول اکانت ساز خودکار برای فریر با قابلیت اتصال به IBSng با قابلیت نام کاربری و رمز عبور دلخواه
ماژول تخفیف
ماژول یادآوری اکانت به مشتری
ماژول خبرنامه ایمیلی
ماژول خرید مستقیم
ماژول بازیابی اکانت
ماژول ساخت اکانت خودکار

درصورتی خواستید در خدمتم

برای اگاهی از قیمت های باور نکردنی در ارتباط باشید

اقای bia2server (http://www.webhostingtalk.ir/member/97474/) جناب اقای ariacomp.server (http://www.webhostingtalk.ir/member/99481/) شما لطف کنین از اب گل الود ماهی نگیر ید همه چیز پول نمیشه تا یکی یه چیزی خواست چیزی که رایگان بوده شماها میاین میفروشین ماژول لینک مسقیم و.دیگر افزونه هارو

دارم این افزونه هارو به همراه اسکریپت freer به رایگان قرار میدم بعدشم اسکریپت فریر باگ داره هرکارشم بکنی بازم باگ میده بهترین اسکریپت که ما تست کردیم باگ نداشت اسکریپت ساخت فروشگاه محصولات مجازی (http://cardstore.softha.net/) هست

ariacomp.server
May 19th, 2014, 09:13
البته حرف شما درست هست و هر سیستمی ایراد داده
ولی فریر با توجه به اماناتی که به کاربرا میده یکی از بهترین گزینه هاست
من هم که این امکانات رو قرار دادم ، حالا اگر کسی بخواد قبول میکنه
من دارم از همه این امکانات استفاده می کنم مشکلی هم نداشتم
ربطی هم به آب و ماهی نداره

tarenoco
May 19th, 2014, 09:24
البته حرف شما درست هست و هر سیستمی ایراد داده
ولی فریر با توجه به اماناتی که به کاربرا میده یکی از بهترین گزینه هاست
من هم که این امکانات رو قرار دادم ، حالا اگر کسی بخواد قبول میکنه
من دارم از همه این امکانات استفاده می کنم مشکلی هم نداشتم
ربطی هم به آب و ماهی نداره

نمیخوام بگم کی بده کی خوب
ولی انتخاب رو باید به عهده کاربر ها گذاشت
کار شما هم خیلی زیبا و قشنگه

g0ldk3nt
May 19th, 2014, 10:55
اقای bia2server (http://www.webhostingtalk.ir/member/97474/) جناب اقای ariacomp.server (http://www.webhostingtalk.ir/member/99481/) شما لطف کنین از اب گل الود ماهی نگیر ید همه چیز پول نمیشه تا یکی یه چیزی خواست چیزی که رایگان بوده شماها میاین میفروشین ماژول لینک مسقیم و.دیگر افزونه هارو

دارم این افزونه هارو به همراه اسکریپت freer به رایگان قرار میدم بعدشم اسکریپت فریر باگ داره هرکارشم بکنی بازم باگ میده بهترین اسکریپت که ما تست کردیم باگ نداشت اسکریپت ساخت فروشگاه محصولات مجازی (http://cardstore.softha.net/) هست
این اسکریبت رو هر هاستی نصب نمیشه یه سایتی که امکان نصب شدن با آموزش اگه میشه معرفی بفرمایین

ali3
May 20th, 2014, 17:44
سلام
بنده یه مشکل چند وقتیه درگیرم .یعنی وقتی خرید انجام می شود محصول به خریدار ایمیل نمیشود . حتی سه یا چهار هاست مختلف تست کردیم ولی باز هم مشکل حل نشد .و بعد از خرید هر کاربر یک ایمیل به قسمت اسپم ایمیل بنده ارسال میشه که براتون قرار می دهم . درضمن حتی فرییر هم حذف کردیم و دوباره نصب کردیم ولی باز هم رفع نشد .حتی ایمیل را هم تغییر دادیم وجی میل استفاده کردیم ولی باز هم حل نشد . یاد اوری میکنم این مشکل خود به خود ایجاد شد و هیج گونه دست کاری و تغییری ندادیم . قبلا به راحتی ایمیل به کاربر ارسال میشد .تنظیمات پلاگین هم روی ایمیل مورد نظر قرار دادیم .ولی باز هم ...
اگر کسی می تونه راهمایی کنه ممنون میشم .
----- Forwarded Message -----

This is the mail system at host relay.----.com.

I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to <postmaster>

If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.

The mail system

<test@yahoo.com>: host mta5.am0.yahoodns.net[66.196.118.34] said: 554
5.7.9 Message not accepted for policy reasons. See
http://postmaster.yahoo.com/errors/postmaster-28.html
(in reply to end of
DATA command)

در اخر هم یه فایل که حاوی اطلات خرید مشتری هست در ایمیل ضمینه می شود .با پسوند .eml

ticoen
May 20th, 2014, 21:39
سلام

من اسکریپت رو نصب کردم موقع خرید ایمیل ارسال نمیشه و تنها بعد از خرید مشخصات رو برای کاربر نمایش میده

پلاگین ایمیل هم فعاله

ممنون میشم راهنمایی کنید بگید مشکل از کجاست

هاست دایرکست ادمین هستش

ariacomp.server
May 20th, 2014, 22:47

این
ماژول لینک خرید مستقیم در سایت فریرکه 25 تومن پولشه چه کاری انجام میده .من درگاه زرین پال دارم .ینی بدون اینکه زرین پال رو نشون بده میره به یه بانکی واسه پرداخت؟

تو حالت عادی تو صفحه خرید فریر مشتری میاد محصول رو انتخاب میکنه و فیلد هار پر میکنه و... تا پرداخت
با این ماژول قسمت اول حذف میشه یعنی تو سایتت وقتی مثلا سرویس 1 ماهه رو کلیک میکنه تو فریر محصول 1 ماهه انتخاب شده و باید الباقی کارا رو انجام بده و ارتباطی هم به درگاه بانکی نداره

در هر صورت اگه خواستید بنده در خدمت هستم

ماژول اکانت ساز خودکار برای فریر با قابلیت اتصال به IBSng با قابلیت نام کاربری و رمز عبور دلخواه
ماژول تخفیف
ماژول خبرنامه ایمیلی
ماژول خرید مستقیم
ماژول بازیابی اکانت
ماژول ساخت اکانت خودکار

تست شده و کامل با تخفیف ویژه

n4ser
May 21st, 2014, 10:37
این اسکریبت رو هر هاستی نصب نمیشه یه سایتی که امکان نصب شدن با آموزش اگه میشه معرفی بفرمایین

شما اوال امضاتو ویرایش کن چون خلاف قوانین هستش بعدش این رو من رو هر هاستی بخوای نصب کردم همه چیزشم تست شده این ایرادات برای اینکه شما ها هاستی که خریداری میکنین استاندارد کانفیگ نشده

amir011
May 21st, 2014, 12:56
سلام من پنل sms از سایت هزارنویس خریدااری کردم تنظیمات اولیه رو انجام دادم ولی باز sms نمیفرسته میشه بگیشد مشکل از کجاست؟

ehsanmoradi404
May 21st, 2014, 18:59

این

زرین پال بفهمه با درگاهشون داری چی چی ان می فروشی پولتو بلوکه می کنه
یعنی می دونه داری چیکار می کنی صبر می کنه تو حساب کاربریت مبلغ قابل توجهی پول جمع شه بعد بلوکه می کنه
و می گه حساب کاربری شما به دلیل فروش چی چی ان توقیف شد پولتونم ماله ما شد
حالا بدو تا پولتو بگیری

sms118
May 21st, 2014, 22:33
سلام به دوستان عزیز و همچنین استارتر این تاپیک گهربار
واقعا خسته نباشید
دوست عزیز احساس میکنم شما بیشتر دنبال رکورد زدن هستید تا حل واقعی مشکلات کاربران
آخه اگر اینجوری پیش بره رکورد صفحه انجمن رو میشکنید و گینس ثبت میشید،384 صفحه تا الان
آخه عزیز اینجوری که سوال رو سوال انباشته میشه و خیلی از سوالات بی جواب،و همچنین من نوعی چطوری سرچ کنم مشکلم رو که شاید قبلا کس دیگه ای داشته و حل شده؟
واقعا زشته
واقعا زشته
واقعا زشته
فریر الان کاربر و استفاده کننده های زیادی داره،والا به خدا حیفه براش چنین پشتیبانی بشه
توی کشورهای خارجی یارو میاد یک قالب html طراحی میکنه و میاد یه سایت پشتیبانی میزنه
و اونوقت ما ایرانی ها یه همچین اسکریپت پر کاربردی رو واسش یه تاپیک باز کردیم
اونوقت میگیم چرا کسی ارزشی برای ما ایرانی ها و برنامه نویسان ایرانی قائل نیست و به حقمون نرسیدیم
یکی از دوستان توی همین تاپیک مسئله ای بیان کرده بود که به مدیر و برنامه نویس اسکریپت ایمیل زده و جوابی ندیده،من بهش حق میدم چون واقعیت داره
من نمیخوام به کسی جسارتی بکنم ولی واقعا کسی که میاد چنین برنامه خوبی می نویسه باید به فکر ادامه کار هم باشه
یه چیزی رو دوستانه بگم احترام و کلاس کاری هرکس دست خودشه
یارو میاد با جوملا سایت طراحی میکنه و چنان کلاس کاری میذاره که انگار کل برنامه رو خودش نوشته ولی دریغ از یک کد که کار خودش باشه و بعد همون اسکریپت رایگان رو به عنوان طراحی سایت میلیون ها تومان میگیره
چیزی که مشخصه برنامه نویس فریر به دنبال پول نبوده چون برنامه های خوبی برای رایگان قرار داده
ولی به خدا این وضع خوبی نیست
استارتر و برنامه نویس عزیز فریر میخوام تلنگری باشم برای شما،جسارت من را به بزرگواری خودتان ببخشید
میخوام دوستان عزیز کمک کنند و دست به دست هم بدیم و با اجازه برنامه نویس فریر یه سایت و انجمن مجزا راه اندازی بشه
این کار اتفاقات خوبی به همراه خواهد داشت
انجمن و تاپیک های منظم و رسیدگی بیشتر و دقیقتر به مشکلات
دسترسی سریعتر کاربران به مطالب
آموزش های طراحی قالب و پلاگین نویسی
و غیره
همه این ها باعث میشه که فریر زودتر رشد و توسعه پیدا کنه
من حاضرم هزینه سرور و سایت را کامل متقبل بشم
فقط اجازه برنامه نویس و همکاری شما دوستان را میخوام
به هرحال عذر میخوام

g0ldk3nt
May 22nd, 2014, 18:42
زرین پال بفهمه با درگاهشون داری چی چی ان می فروشی پولتو بلوکه می کنه
یعنی می دونه داری چیکار می کنی صبر می کنه تو حساب کاربریت مبلغ قابل توجهی پول جمع شه بعد بلوکه می کنه
و می گه حساب کاربری شما به دلیل فروش چی چی ان توقیف شد پولتونم ماله ما شد
حالا بدو تا پولتو بگیری
پس چاره چیه دوست عزیز

us12
May 22nd, 2014, 19:56
سلام به دوستان عزیز و همچنین استارتر این تاپیک گهربار
واقعا خسته نباشید
دوست عزیز احساس میکنم شما بیشتر دنبال رکورد زدن هستید تا حل واقعی مشکلات کاربران
آخه اگر اینجوری پیش بره رکورد صفحه انجمن رو میشکنید و گینس ثبت میشید،384 صفحه تا الان
آخه عزیز اینجوری که سوال رو سوال انباشته میشه و خیلی از سوالات بی جواب،و همچنین من نوعی چطوری سرچ کنم مشکلم رو که شاید قبلا کس دیگه ای داشته و حل شده؟
واقعا زشته
واقعا زشته
واقعا زشته
فریر الان کاربر و استفاده کننده های زیادی داره،والا به خدا حیفه براش چنین پشتیبانی بشه
توی کشورهای خارجی یارو میاد یک قالب html طراحی میکنه و میاد یه سایت پشتیبانی میزنه
و اونوقت ما ایرانی ها یه همچین اسکریپت پر کاربردی رو واسش یه تاپیک باز کردیم
اونوقت میگیم چرا کسی ارزشی برای ما ایرانی ها و برنامه نویسان ایرانی قائل نیست و به حقمون نرسیدیم
یکی از دوستان توی همین تاپیک مسئله ای بیان کرده بود که به مدیر و برنامه نویس اسکریپت ایمیل زده و جوابی ندیده،من بهش حق میدم چون واقعیت داره
من نمیخوام به کسی جسارتی بکنم ولی واقعا کسی که میاد چنین برنامه خوبی می نویسه باید به فکر ادامه کار هم باشه
یه چیزی رو دوستانه بگم احترام و کلاس کاری هرکس دست خودشه
یارو میاد با جوملا سایت طراحی میکنه و چنان کلاس کاری میذاره که انگار کل برنامه رو خودش نوشته ولی دریغ از یک کد که کار خودش باشه و بعد همون اسکریپت رایگان رو به عنوان طراحی سایت میلیون ها تومان میگیره
چیزی که مشخصه برنامه نویس فریر به دنبال پول نبوده چون برنامه های خوبی برای رایگان قرار داده
ولی به خدا این وضع خوبی نیست
استارتر و برنامه نویس عزیز فریر میخوام تلنگری باشم برای شما،جسارت من را به بزرگواری خودتان ببخشید
میخوام دوستان عزیز کمک کنند و دست به دست هم بدیم و با اجازه برنامه نویس فریر یه سایت و انجمن مجزا راه اندازی بشه
این کار اتفاقات خوبی به همراه خواهد داشت
انجمن و تاپیک های منظم و رسیدگی بیشتر و دقیقتر به مشکلات
دسترسی سریعتر کاربران به مطالب
آموزش های طراحی قالب و پلاگین نویسی
و غیره
همه این ها باعث میشه که فریر زودتر رشد و توسعه پیدا کنه
من حاضرم هزینه سرور و سایت را کامل متقبل بشم
فقط اجازه برنامه نویس و همکاری شما دوستان را میخوام
به هرحال عذر میخوام

عمدتا کسایی که در این تاپیک دنبال جواب سوالهای خود هستند در نظر دارند همانند هسته رایگان فریر ، باید قسمت های کاستومایز شده دیگر را نیز رایگان بدست بیاورند .
استارتر هم تیم و یا گروه منسجم ندارد بلکه شخصا کار میکند که درگیر مسائل این چنینی شدن برای یک شخص واقعا سنگین است و باید این موضوع را قبول کنیم .

افراد زیادی هم هستند که این اسکریپت را ارتقا داده اند و ماژول های مختلفی برای آن ساخته اند و پشتیبانی خوبی دارند ولی متاسفانه رایگان کار نمیکنند .

پس این میشود که در این تاپیک به انبوهی از سوالات بی جواب روبرو میشود .

arash94
May 22nd, 2014, 21:59
سلام دوستان عزیز من یه درگاه میهن پال روی سایتم نصب و به خوبی کار میکنه خواستم درگاهو روی یه سایت دیگم نصیب کنم دچا مشکلم در واقع پرداخت انجام میشه ولی هیچ تراکنشی واسم ثبت نمیشه کسی میدونه مشکل از چیه و باید چکار کنم .ممنون

hossein535
May 23rd, 2014, 14:47
دریافت ماژول پرداخت با مبلغ دلخواه لینک زیر :
ماژول پرداخت با مبلغ دلخواه + هدیه (ماژول لینک خرید مستقیم ) Virtual Freer (http://www.webhostingtalk.ir/f42/116570/#post1107780)

saberloty
May 26th, 2014, 11:16
با سلام
من وقتي توي تنظيمات فرير گزينه (اعتبارسنجی شماره تماس و ایمیل خریدار) را فعال ميکنم اگه فرد فقط ايميلشو وارد کنه مشکلي پيش نميادو به صفحه پرداخت بانک هدايت ميشه اما اگر شماره تماسشو وارد کنه پيغام خطاي زيرو ميده

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/u381900739/public_html/shop/index.php on line 65

رفتم و خط 65 به بعد فايل index را چک کردم اينا بود
{
if (!$data[email] AND !$data[mobile])
$error .= 'برای استفاده از پشتیبانی سایت ایمیل یا شماره همراه خود را وارد کنید.‌<br />';
if ($data[email] AND filter_var($data[email], FILTER_VALIDATE_EMAIL)== false)
$error .= 'ایمیل وارد شده نامعتبر است.<br />';
if ($data[mobile] AND !eregi("^09([0-9]{9})$", $data[mobile]))
$error .= "شماره همراه نامعتبر است.<br />";
}
if($error)
echo $error.'__2';
else
{

کسي ميدونه مشکل از کجاست ؟و آيا کسي همچين مشکلي داشته؟ممنون ميشم کمک کنيد.براي حل اين مشکل فعلا تيک اين گزينه را برداشتم ولي ميخواهم اعتيار سنجي انجام بگيره.

sos666
May 26th, 2014, 11:42
تابع eregi از 5.3.0 PHP حذف شده دوست عزیز،
خودتون با یه تابع دیگه جایگزینش کنید
مثلا با تابع preg_match

میتونید از آدرس زیر هم استفاده کنید:
How to fix 'Function eregi() is deprecated' in PHP 5.3.0 using preg_match | takien, not taken (http://takien.com/blog/2009/10/21/how-to-fix-function-eregi-is-deprecated-in-php-5-3-0/)

saberloty
May 26th, 2014, 12:01
دوست عزيز ممنون از راهنماييتون.من چيزي از برنامه نويسي نميدونم.فقط توي همون خط به جاي eregi قرار دادم preg_match بعد خطاي زير را داد

Warning: preg_match(): No ending delimiter '^' found in /home/u381900739/public_html/shop/index.php on line 65 شماره همراه نامعتبر است.

ميشه خودتون بگيد اين چند خط بايد چطوري باشه تا مشکل حل ميشه.؟

home
May 27th, 2014, 12:25
سلام من ماژول جهان پی رو نصب کردم اما بیشتر کلماتش به صورت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ است حتی خطاهایی که میده هم همینطوره کسی اطلاع در این مورد نداره؟

saberloty
May 27th, 2014, 21:21
کسي نبود جواب سوال منو بده؟

maxir
May 29th, 2014, 20:57
سلام زمانی که میخوام ماژول Newsletter رو نصب کنم بعدش که میام ماژول تمدید اشتزاک رو نصب کنم ... ماژول قبلی که نصب کرده بودم از قسمت ادمین فریر حذف میشه
یعنی همزمان فقط میتونم یه ماژول نصب کنم.
دلیلش چیه ؟

bia2server
May 29th, 2014, 21:32
سلام زمانی که میخوام ماژول Newsletter رو نصب کنم بعدش که میام ماژول تمدید اشتزاک رو نصب کنم ... ماژول قبلی که نصب کرده بودم از قسمت ادمین فریر حذف میشه یعنی همزمان فقط میتونم یه ماژول نصب کنم. دلیلش چیه ؟ سلام فایل header.php در این مسیر رو ویرایش کنید باید بهش اضافه بشه back/templat

maxir
May 29th, 2014, 21:45
سلام فایل header.php در این مسیر رو ویرایش کنید باید بهش اضافه بشه back/templat

به چه صورت باید ویرایش بشه ؟

saberloty
May 29th, 2014, 22:54
با سلام
من وقتي توي تنظيمات فرير گزينه (اعتبارسنجی شماره تماس و ایمیل خریدار) را فعال ميکنم اگه فرد فقط ايميلشو وارد کنه مشکلي پيش نميادو به صفحه پرداخت بانک هدايت ميشه اما اگر شماره تماسشو وارد کنه پيغام خطاي زيرو ميده

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/u381900739/public_html/shop/index.php on line 65

رفتم و خط 65 به بعد فايل index را چک کردم اينا بود
{
if (!$data[email] AND !$data[mobile])
$error .= 'برای استفاده از پشتیبانی سایت ایمیل یا شماره همراه خود را وارد کنید.‌<br />';
if ($data[email] AND filter_var($data[email], FILTER_VALIDATE_EMAIL)== false)
$error .= 'ایمیل وارد شده نامعتبر است.<br />';
if ($data[mobile] AND !eregi("^09([0-9]{9})$", $data[mobile]))
$error .= "شماره همراه نامعتبر است.<br />";
}
if($error)
echo $error.'__2';
else
{

کسي ميدونه مشکل از کجاست ؟و آيا کسي همچين مشکلي داشته؟ممنون ميشم کمک کنيد.براي حل اين مشکل فعلا تيک اين گزينه را برداشتم ولي ميخواهم اعتيار سنجي انجام بگيره.

دوستي جواب دادند

تابع eregi از 5.3.0 PHP حذف شده دوست عزیز،
خودتون با یه تابع دیگه جایگزینش کنید
مثلا با تابع preg_match

میتونید از آدرس زیر هم استفاده کنید:
How to fix 'Function eregi() is deprecated' in PHP 5.3.0 using preg_match | takien, not taken (http://takien.com/blog/2009/10/21/how-to-fix-function-eregi-is-deprecated-in-php-5-3-0/)

کسي ميدونه بايد اين چند خط را چطوري جايگزين کنم تا مشکلم حل بشه.ممنون ميشم کمک کنيد

maxir
May 29th, 2014, 23:25
20636

دوستان لطفا عکسو ببینید ... موقعی که داشتم newsletter نصب میکردم یه error داد میگه لاین 104 مشکل داره ... حالا من لاین 104 رو چک کردم اینه :

$data[last_page] = ceil($data[total_newsletter]/$data[limit]);

کسی میدونه مشکلش چیه ؟
ممنون

saberloty
May 30th, 2014, 11:15
با سلام

از انجايي که خيلي از دوستان از اين اسکريپت استفاده ميکنند و اين مشکل به خاطر اينه که تابع eregi از 5.3.0 PHP حذف شده لطفا کساني که اين مشکل را حل کردند و برنامه نويسي بلدند براي ما هم توضيح بدهند بايد چه تغييراتي در فايل index انجام بدهيم

anifs
May 31st, 2014, 06:46
سلام
من از ماژول تک پرداخت سایت
Virtual Freer (http://freer.ir/virtual)
استفاده کردم (لینک های ماژول سایت تک پرداخت دانلود نمی شود و پیغام 404 می دهد) که بعد از تکمیل فرم با پیغام:
"در عملیات پرداخت خطایی وجود دارد :"
مواجه شدم.
چندین بار مجدد نصب کردم که باز هم مشکل حل نشد.(دیتابیس رو هم هر بار پاک می کردم)
کد پذیرنده: آدرس ایمیل
و
نام پذیرنده: آدرس سایت
و
لوگو پذیرنده: آدرس سایت

دوستانی که تجربه نصب با تک پرداخت رو دارند لطفا راهنمایی کنند.

felfel
May 31st, 2014, 11:04
دوستان عزیز کجای مازول ایمیل را باید ادیت کرد ؟ می خوام فونتش بزرگ شه و رنگش عوض شه ..
راهنمایی لطفا

maxir
May 31st, 2014, 14:03
دوستان عزیز کجای مازول ایمیل را باید ادیت کرد ؟ می خوام فونتش بزرگ شه و رنگش عوض شه ..
راهنمایی لطفا

داداش شما اگه ماژول ایمیل رو درست نصب کردی مارو هم راهنمایی کن .
چند تا پست بالاترو بخون

email1414
June 1st, 2014, 00:20
سلام
استفاده کردم (لینک های ماژول سایت تک پرداخت دانلود نمی شود و پیغام 404 می دهد) که بعد از تکمیل فرم با پیغام:
مواجه شدم.
چندین بار مجدد نصب کردم که باز هم مشکل حل نشد.(دیتابیس رو هم هر بار پاک می کردم)
و
و

دوست عزیزچراازجهان پی استفاده نمیکنیدهخواستیدرایگان نصب میکنم!

بقیه دوستان هم خواستن درخدمتم

us12
June 2nd, 2014, 11:01
سلام
مواجه شدم.
و
و

آخرین افزونه ای که بنده برای تک پرداخت ساختم از این لینک قابل دانلود است ولی اینکه سیستم تک پرداخت هنوز کار میکند یا خیر من اطلاع ندارم .
لینک :
http://www.softiran.net/takpardakht.zip

p30update
June 2nd, 2014, 14:32
کمک کمک کمک
چرا پس از خرید روی صفحه mysite.com/callback.php?gateway=mellat میمونه و صفحه سفیده

n4ser
June 3rd, 2014, 10:32

بدون هیچ مشکلی رو ی هاست های که این شرکت میده نصب شده و تست شده parspack.com

abdollahpor
June 6th, 2014, 23:07
ببخشید من نصب کردم موقع خرید وقتی اکانت رو انتخاب میکنی و ایمیل و شمارتو میزنی ..و خریدو میزنی یه باکش قرمز بالا باز میشه میگه یوزر و پسو وارد کن و نمیدونم یوزرت هست اگه میخای تمدید کنی فلان کارو کن مشکلش از کجاس

HiradHost
June 6th, 2014, 23:29
بازم نگرفتی چی شد :d
منظور من این بود که سایت سازنده ( http://freer.ir ) معتبره یا نه

در کل ممنون :d :)

دوست عزیز سایت فریر کاملا قابل اعتماد هست و بنده قبلا از این اسکریپت استفاده کرده بودم و امنیت و کیفیت بی نظیری داره.

abdollahpor
June 6th, 2014, 23:37
دوست عزیز سایت فریر کاملا قابل اعتماد هست و بنده قبلا از این اسکریپت استفاده کرده بودم و امنیت و کیفیت بی نظیری داره.

داداش شرمنده شما که کار کردید مشکل منو نمیدونید چشه ؟

behzad_20052006
June 7th, 2014, 00:46
سلام دوستان
من این اسکریپت رو نصب کردم و فعلا دارم تست میکنم ببینم تمام شرایط درست هست یا نه
آیا ماژولی هست که درگاه پرداخت آزمایشی باشه و مبلغی جابجا نشه . میخوام ببینم اکانت در ibs ساخته میشه یا خیر که مشکلات رو برطرف کنم

متشکرم

dm800pvr
June 9th, 2014, 11:29
کسی ماژول تمدید اکانت یا recharge رو داره؟

rules
June 9th, 2014, 23:58
دوستان من داخل یک کارت فیلد زدم که داخل فیلد یوزر و پسورد هست اما موقع کمیل خرید فیلد هارو نشون نمیده و فقط میزنه پرداخت با موفقیت انجام شد.

میخواستم ببینم راهه دیگه ای داره ؟

hosseingraph
June 16th, 2014, 10:46
سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان
من یه مدت هست پنل فریرم رو باز نکردم ، بعد از یکی دو ماه الان که باز کردم و قسمت کارت ها رو چک می کنم به جای تمامی یوزر نیم ها و پسورد ها علامت هایی مثل ��8:�=� و �]w���� میاره .
تمامی یوزر ها و پسورد ها که من در فیلد های اول و دوم قرار دادم به این صورت نمایش داده میشوند
می خواستم ببینم دلیلش چی هست و چطوری می تونم رفع کنم این مشکل رو . با تشکر

rezasniper2012
June 18th, 2014, 17:34
من یه مدت هست پنل فریرم رو باز نکردم ، بعد از یکی دو ماه الان که باز کردم و قسمت کارت ها رو چک می کنم به جای تمامی یوزر نیم ها و پسورد ها علامت هایی مثل ��8:�=� و �]w���� میاره .
تمامی یوزر ها و پسورد ها که من در فیلد های اول و دوم قرار دادم به این صورت نمایش داده میشوند
با سلام و عرض احترام ;
احتمال زیاد شما از cpanel استفاده نموده اید و این مشکل تنها زمان ریستور بکاپ دیتابیس رخ میدهد لطفا از جدیدترین نسخه فریر استفاده نمایید.

soltane7posh
June 18th, 2014, 22:03
درود من کارت ها رو. وارد میکنم اما وقتی خریداری میشه هیچی نشون نمیده فقط همون عنوانشو نشون میده :|

باید کاره خاصی کرد یا هر 3 تا فیلد رو پر کرد ؟ واسه ساختن زیر شاخه هم 3 تا فیلد داشت باید اونا رو هم پر کنیم ممنون میشم یکی توضیح بده کامل

اینجوری میل میاد

نوع

test hezari

شناسه پرداخت۱:
شناسه پرداخت۲: {/if}

rezasniper2012
June 18th, 2014, 23:38
درود من کارت ها رو. وارد میکنم اما وقتی خریداری میشه هیچی نشون نمیده فقط همون عنوانشو نشون میده :|

باید کاره خاصی کرد یا هر 3 تا فیلد رو پر کرد ؟ واسه ساختن زیر شاخه هم 3 تا فیلد داشت باید اونا رو هم پر کنیم ممنون میشم یکی توضیح بده کامل

اینجوری میل میاد

نوع

test hezari

شناسه پرداخت۱:
شناسه پرداخت۲: {/if}
با سلام ;
آیا از هاست رایگان استفاده میکنید ؟ لطفا مشخصات ورود به مدیریت سایت و بخش کارت ها را برای بنده پ خ کنین تا بررسی کنم مشکل شما رو.
با احترام

bia2server
June 19th, 2014, 12:25
از فریر خارج بشید دوباره وارد بشید درست میشه برای منم یک بار همین طور شد

soltane7posh
June 19th, 2014, 14:53
با سلام ;
آیا از هاست رایگان استفاده میکنید ؟ لطفا مشخصات ورود به مدیریت سایت و بخش کارت ها را برای بنده پ خ کنین تا بررسی کنم مشکل شما رو.
با احترام

درود از هاست وارز استفاده میکنم چون انجمن سازم نال هست :دی در یاهو اددتون کردم

rased
June 19th, 2014, 17:19
سايت فرير من خيلي ساده است . آيا كسي كارهاي گرافيكي انجام ميده با هزينه مناسب ؟

rezasniper2012
June 19th, 2014, 20:02
از فریر خارج بشید دوباره وارد بشید درست میشه برای منم یک بار همین طور شد
سلام ; خیر دوست عزیز این راه جواب نخواهد داد !

- - - Updated - - -

درود از هاست وارز استفاده میکنم چون انجمن سازم نال هست :دی در یاهو اددتون کردم
با سلام ;
بله add شدید , پیام بدین در خدمتتون هستم.

ali3
June 19th, 2014, 21:04
لطفا مشکل بنده هم بررسی کنید

بنده یه مشکل چند وقتیه درگیرم .یعنی وقتی خرید انجام می شود محصول به خریدار ایمیل نمیشود . حتی سه یا چهار هاست مختلف تست کردیم ولی باز هم مشکل حل نشد .و بعد از خرید هر کاربر یک ایمیل به قسمت اسپم ایمیل بنده ارسال میشه که براتون قرار می دهم . درضمن حتی فرییر هم حذف کردیم و دوباره نصب کردیم ولی باز هم رفع نشد .حتی ایمیل را هم تغییر دادیم وجی میل استفاده کردیم ولی باز هم حل نشد . یاد اوری میکنم این مشکل خود به خود ایجاد شد و هیج گونه دست کاری و تغییری ندادیم . قبلا به راحتی ایمیل به کاربر ارسال میشد .تنظیمات پلاگین هم روی ایمیل مورد نظر قرار دادیم .ولی باز هم ...
اگر کسی می تونه راهمایی کنه ممنون میشم .
----- Forwarded Message -----

This is the mail system at host relay.----.com.

I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to <postmaster>

If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.

The mail system

<test@yahoo.com>: host mta5.am0.yahoodns.net[66.196.118.34] said: 554
5.7.9 Message not accepted for policy reasons. See
http://postmaster.yahoo.com/errors/postmaster-28.html
(in reply to end of
DATA command)

در اخر هم یه فایل که حاوی اطلات خرید مشتری هست در ایمیل ضمینه می شود .با پسوند .eml

mo_mohit1
June 19th, 2014, 23:18
این مشکل یکی از هاست میتونه باشه
ولی دلیلی اصلی تغییر کلید رمزنگاری هست/اگر در هاست کلید رمزنگاری رو تغییر بدین کارت ها به این صورت نمایش داده میشن

Ndanda
June 20th, 2014, 15:35
سلام یه مشکلی پیدا کردم دوستان کسی میتونم کمک کنه ممنون میشم چند ساعت قسمت مدیریت میاد بالا ولی سایت بالا نمیاد البته بالا میومد من میخواستم توی index.tpl نوشته اضاف کنم بعد که اضاف کردم دیگه سایتم بالا نمیاد نوشته پاک کردم نشد کل تمپلیت پاک کردم دوبار از نو از سایت فریر گرفتم رو هاست باز نشد البته توی همه مواردی که گفتم ادمین سایت راحت بدون هیچ مشکل لود میشه و من همه کار هم میتونم انجام بدم فقط سایت اصلی اصلا بالا نمیاد و صفحه سفید نشون میده لطفا دوستان راهنمایی کنند ممنون

rezasniper2012
June 21st, 2014, 09:55
سلام یه مشکلی پیدا کردم دوستان کسی میتونم کمک کنه ممنون میشم چند ساعت قسمت مدیریت میاد بالا ولی سایت بالا نمیاد البته بالا میومد من میخواستم توی index.tpl نوشته اضاف کنم بعد که اضاف کردم دیگه سایتم بالا نمیاد نوشته پاک کردم نشد کل تمپلیت پاک کردم دوبار از نو از سایت فریر گرفتم رو هاست باز نشد البته توی همه مواردی که گفتم ادمین سایت راحت بدون هیچ مشکل لود میشه و من همه کار هم میتونم انجام بدم فقط سایت اصلی اصلا بالا نمیاد و صفحه سفید نشون میده لطفا دوستان راهنمایی کنند ممنون
سلام لطفا آدرس سایت و در صورت تمایل مشحصات ورود به هاستتون رو لطف کنین تا این مورد رو بررسی کنیم.
با احترام

rased
June 21st, 2014, 11:26
دوستان اين اسكريپت به نظر شما ظاهر ساده اي نداره؟ يه كم در مورد گرافيكش صحبت كنيد

abdollahpor
June 21st, 2014, 14:16
اگه ممکنه خب افزونه کد تخفیفم براش بنویسید لطفا خیلی واجبه

amirslove
June 22nd, 2014, 08:02
سلام خستنه نباشید ممکنه دوستان بنده و راهنمایی کنید؟من چطوری میتونم توی این اسکریپت لینک دانلود فعال قرار بدم؟چون وقتی لینک دانلود قرار میدم لینک فعال نیست و باید حتما آنرا کپی پیست کرده و داخل idm قرار داد واسه دانلود خواستم ببینم راهی هست که لینک دانلود را فعال گذاشت در سایت؟ممنون

marlonsat
June 22nd, 2014, 13:48
سلام دوستان
مشکل جدید من اینکه که اخیرا وقتی میخام تنظیمات و یا حتی محصولات رو اسم یا قیمتشون رو ویرایش کنم این کار انجام نمیشه با وجود اینکه میزنه ویرایش موفقیت آمیز !

ppscoir
June 22nd, 2014, 15:41
هر کسی افزونه کد تخفیف نیاز داره بهم اطلاع بده 20 تومان قیمتشه

rezasniper2012
June 22nd, 2014, 20:07
سلام خستنه نباشید ممکنه دوستان بنده و راهنمایی کنید؟من چطوری میتونم توی این اسکریپت لینک دانلود فعال قرار بدم؟چون وقتی لینک دانلود قرار میدم لینک فعال نیست و باید حتما آنرا کپی پیست کرده و داخل idm قرار داد واسه دانلود خواستم ببینم راهی هست که لینک دانلود را فعال گذاشت در سایت؟ممنون
با سلام ;

از کد زیر استفاده نمایید مشکلتان برطرف خواهد شد :‌

<a href="link">matn</a>

به جای "link" آدرس فایلی که میخواهید کاربر دانلود نماید و به جای "matn" متنی رو که تمایل دارین لینک مورد نظر بر روی آن پیوست شود را قرار دهید.

Daniel4u
June 23rd, 2014, 00:41
سلام
در فایل کانفیگ فرر
در هاست قبلی مسیر پچ بصورت ( به کلمه home دقت کنید ):
'path' => '/home/user/public_html/' , //-- با اسلش آخر
حالا هاست رو تغییر دادم. همه چیز یکسان هست اما در توضیحات هاست مسیر رو زده home1
حالا من هم باید این مسیر پچ رو به صورت زیر تغییر بدم ؟
'path' => '/home1/user/public_html/' , //-- با اسلش آخر

سوال . اگر home را به home1 تغیرر ندم چه اتفاقی میوفته ؟چون من تغییر ندادم اما تفاوتی ندیدم.
لطفا این بخش رو توضیح دهید

Ndanda
June 24th, 2014, 11:31
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید نوشته صفحه اصلی یهو اینطوری شده مشکل از چیه؟
http://s5.picofile.com/file/8127539392/77.jpg

arminak
June 24th, 2014, 11:45

سلام
مشکل از اسکریپتتون نیست الکی بهش دست نزنید
مشکل از هاستتونه. مشکلی داره که فونتها رو درست نشون نمیده

Cyrus.The.Great
June 24th, 2014, 11:58

برای رفع این مشکل باید فایل هایی که مشکل ایجاد کرده اند رو (مثل index.tpl) با نرم افزار ویرایشگری مثل notepad++ باز کنید و UTF-8 without BOM ذخیره کنید .

Ndanda
June 24th, 2014, 12:08
سلام
مشکل از اسکریپتتون نیست الکی بهش دست نزنید
مشکل از هاستتونه. مشکلی داره که فونتها رو درست نشون نمیده
ممنون دوست عزیز هاست من سی پنل است باید به سرویس دهنده چی بگم

- - - Updated - - -

برای رفع این مشکل باید فایل هایی که مشکل ایجاد کرده اند رو (مثل index.tpl) با نرم افزار ویرایشگری مثل notepad++ باز کنید و UTF-8 without BOM ذخیره کنید .
ممنون

notepad++ نرم افزار دارم با همین هم سیو کردم بازم ریختم توی هاست بازم همینطوری هست

arminak
June 24th, 2014, 12:18
قبلا برای یکی از دوستان همین مشکل بود و با کلی پیگیری هاست مربوطه کاری انجام نداد. در آخر هاستینگ رو عوض کردیم و مشکل برطرف شد
بهشون بگید که چه تغییراتی اخیرا انجام دادن که این مشکل براتون به وجود اومده حتما اونا بیشتر اطلاع وضع تغییرات هاستینگشون دارن
موفق باشید دوست عزیز

Ndanda
June 24th, 2014, 12:31
قبلا برای یکی از دوستان همین مشکل بود و با کلی پیگیری هاست مربوطه کاری انجام نداد. در آخر هاستینگ رو عوض کردیم و مشکل برطرف شد
بهشون بگید که چه تغییراتی اخیرا انجام دادن که این مشکل براتون به وجود اومده حتما اونا بیشتر اطلاع وضع تغییرات هاستینگشون دارن
موفق باشید دوست عزیز
واسه منم مشکلی نداشت تا همین یک ساعت پیش هم درست بود فقط من امدم یه کد توی indx.tpl اضاف کردم سیو زدم دیدم اینطوری شد الان چند بار پاکش کردم دوباره جدید ریختم روش نمیشه با همنطوریه

arminak
June 24th, 2014, 12:48
:39:

شما روی همین هاست رو یه دایرکتوری دیگه یه اسکریپت فریر خام نصب کنید ببینید با اون هم مشکل هست یا نه. که اگر مطمئن شدید مشکل از اسکریپته یه فکری براش بکنیم

Ndanda
June 24th, 2014, 14:29
:39:

شما روی همین هاست رو یه دایرکتوری دیگه یه اسکریپت فریر خام نصب کنید ببینید با اون هم مشکل هست یا نه. که اگر مطمئن شدید مشکل از اسکریپته یه فکری براش بکنیم
ممنون از پاسختون مشکل حل شد

Daniel4u
June 24th, 2014, 16:14
سلام
در فایل کانفیگ فرر
حالا هاست رو تغییر دادم. همه چیز یکسان هست اما در توضیحات هاست مسیر رو زده home1

سوال . اگر home را به home1 تغیرر ندم چه اتفاقی میوفته ؟چون من تغییر ندادم اما تفاوتی ندیدم.

کسی بلد نیست؟

rezasniper2012
June 25th, 2014, 15:19
سلام
در فایل کانفیگ فرر

با سلام ;
در بعظی اسکریپت ها بعد از تغییر هاست باید مسیر هاست جدید با قبلی یکسان باشد همانند WHMCs , ولی در فریر نیازی به اینکار نیست.
با احترام

parsa7
June 25th, 2014, 15:44
دوستان کسی میدونه ماژول لینک مستقیم خرید رو چطور باید نصب کرد؟ من نصب می کنم اما به درگاه وصل نمیشه.

black_s
June 25th, 2014, 18:41
سلام خدمت اساتید محترم

دوستان من خبر نامه رو نصب کردم همه چیش اکی هست منتها وقتی از پنل فرر ایجاد خبر نامه میزنم و ارسال میکنم بعد خبر نامه ها رو میزنم میگه خبرنامه وجود نداره اینم بگم ارسالم نمیکنه

دستور کرون جاپ رو این میزنم

*/15 * * * * php -q /home/saraneti/public_html/pay/back/newsletter_cron.php

ممنون میشم یکی بگه ایرادو

zakerweb
June 27th, 2014, 01:28
یه مشکلی دارم
وقتی کسی خرید می کنه ایمیل نمیشه براش فقط نشون داده میشه
چرا؟

email1414
June 27th, 2014, 01:36
یه مشکلی دارم
چرا؟

افزونه ایمیل درسته؟

aazizi
June 27th, 2014, 08:51
با سلام خدمت همه دوستان،

آیا امکان تغییر ترتیب محصولات در فریر وجود داره؟

مثلاً اگر ترتیب نمایش از بالا به پایین به این صورت هست: شارژ 1000 تومانی، شارژ 2000 تومانی، شارژ 5000 تومانی، میخوام اینطوری بشه: شارژ 5000 تومانی، شارژ 2000 تومانی، شارژ 1000 تومانی

با تشکر

Yas-Host
June 27th, 2014, 08:51
با سلام خدمت همه دوستان،

آیا امکان تغییر ترتیب محصولات در فریر وجود داره؟

مثلاً اگر ترتیب نمایش از بالا به پایین به این صورت هست: شارژ 1000 تومانی، شارژ 2000 تومانی، شارژ 5000 تومانی، میخوام اینطوری بشه: شارژ 5000 تومانی، شارژ 2000 تومانی، شارژ 1000 تومانی

با تشکر

بله

aazizi
June 27th, 2014, 09:03
بله
ممنون از پاسختون. میشه بگید چطوری؟

rased
June 27th, 2014, 10:29
در مورد نصب ماژول لينك خريد مستقيم يه نفر توضيح بده كه چطور ميشه نصبش كرد

Cyrus.The.Great
June 27th, 2014, 10:51
یه مشکلی دارم
چرا؟

سلام. مشکل از ماژول ارسال ایمیل یا تابع ارسال ایمیل در روی سرور شماست. مورد اول رو خوتون میتونید بررسی کنید. مورد دوم هم باید به مدیر سرور (یا هاست) بگید تا براتون بررسی کنند. موفق باشید

- - - Updated - - -

در مورد نصب ماژول لينك خريد مستقيم يه نفر توضيح بده كه چطور ميشه نصبش كرد

سلام. پس از فعال کردن، در قسمت مدیریت یک گزینه جدید اضافه میشه که میتونید از اونجا راحت لینک مستقیم بسازید و در جاهای مختلف استفاده کنید. موفق باشید

zakerweb
June 27th, 2014, 11:11
افزونه ایمیل درسته؟
بله با افزونه ایمیل که پیش فرض تو خود فریر هست
چیزای که میخواد رو از خود نوشتم نمیدونم چجوریه ...

سلام. مشکل از ماژول ارسال ایمیل یا تابع ارسال ایمیل در روی سرور شماست. مورد اول رو خوتون میتونید بررسی کنید. مورد دوم هم باید به مدیر سرور (یا هاست) بگید تا براتون بررسی کنند. موفق باشید

- - - Updated - - -

سلام. پس از فعال کردن، در قسمت مدیریت یک گزینه جدید اضافه میشه که میتونید از اونجا راحت لینک مستقیم بسازید و در جاهای مختلف استفاده کنید. موفق باشید

ممنون ولی چطور بررسی کنم ؟
و اگه بررسیم درس بود به مدیر سرور چی بگم؟

Cyrus.The.Great
June 27th, 2014, 11:49
بله با افزونه ایمیل که پیش فرض تو خود فریر هست
چیزای که میخواد رو از خود نوشتم نمیدونم چجوریه ...

ممنون ولی چطور بررسی کنم ؟
و اگه بررسیم درس بود به مدیر سرور چی بگم؟

در افزونه ایمیل معتبری وارد کنید.

شما خودتون میتونید تابع رو اینطوری بررسی کنید. یک فایل testmail.php در هاست ایجاد کنید و دستورهای زیر رو داخلش قرار بدید و به جای youremail@gmail.com ایمیل خودتون رو وارد کنید (ترجیحا Gmail باشه) و سپس فایل testmail.php رو در مرورگر اجرا کنید. همچنین فراموش نکنید بعد از تست حتما فایل مربوطه رو پاک کنید.

<?php
ini_set( 'display_errors', 1 );
error_reporting( E_ALL );
$from = "webmaster@server.com";
$to = "youremail@gmail.com";
$subject = "تست ایمیل سرور";
$message = "تابع ایمیل شما به درستی کار میکند.";
$headers = "From:" . $from;
mail($to,$subject,$message, $headers);
echo "Test email sent";
?>

zakerweb
June 27th, 2014, 13:44
در افزونه ایمیل معتبری وارد کنید.

شما خودتون میتونید تابع رو اینطوری بررسی کنید. یک فایل testmail.php در هاست ایجاد کنید و دستورهای زیر رو داخلش قرار بدید و به جای youremail@gmail.com ایمیل خودتون رو وارد کنید (ترجیحا Gmail باشه) و سپس فایل testmail.php رو در مرورگر اجرا کنید. همچنین فراموش نکنید بعد از تست حتما فایل مربوطه رو پاک کنید.

<?php
ini_set( 'display_errors', 1 );
error_reporting( E_ALL );
$from = "webmaster@server.com";
$to = "youremail@gmail.com";
$subject = "تست ایمیل سرور";
$message = "تابع ایمیل شما به درستی کار میکند.";
$headers = "From:" . $from;
mail($to,$subject,$message, $headers);
echo "Test email sent";
?>

بله ارسال شد ...

rased
June 27th, 2014, 14:45

- - - Updated - - -

ممنون. ماژول سالم و تست شده اش را داري بهمون بدي ؟

Cyrus.The.Great
June 27th, 2014, 15:26
سلام. همون نسخه ای که داخل خود ورژن 1.57 هست درست کار میکنه و مشکلی نداره. احتمال زیاد مشکل از سرورتون هست. با اون کد php که دادم تست کنید مشخص میشه.

- - - Updated - - -

بله ارسال شد ...

پس تابع میل هاست مشکلی نداره و مشکل از افزونست.

rezasniper2012
June 29th, 2014, 15:57
ممنون از پاسختون. میشه بگید چطوری؟
با سلام ;

در بخش مربوط به دسته ها , در کادرهای خالی ترتیب هر محصول اعداد موردنظرتون رو قرار دهید و سپس بر روی چینش کلیک فرمایید ; بدیهی است که عدد کوچکتر بیانگر الویت بیشتر و قرار گرفتن آن دسته در بالای باقی دسته ها میباشد.

با احترام

zakerweb
June 29th, 2014, 17:37
سلام. همون نسخه ای که داخل خود ورژن 1.57 هست درست کار میکنه و مشکلی نداره. احتمال زیاد مشکل از سرورتون هست. با اون کد php که دادم تست کنید مشخص میشه.

- - - Updated - - -

پس تابع میل هاست مشکلی نداره و مشکل از افزونست.

خوب چاره ی کار چیه ؟
افزونه خوده فریر هست

aazizi
June 30th, 2014, 14:40
با سلام ;

در بخش مربوط به دسته ها , در کادرهای خالی ترتیب هر محصول اعداد موردنظرتون رو قرار دهید و سپس بر روی چینش کلیک فرمایید ; بدیهی است که عدد کوچکتر بیانگر الویت بیشتر و قرار گرفتن آن دسته در بالای باقی دسته ها میباشد.

با احترام

سلام، ممنون از پاسختون.
این امکانی که شما فرمودید فقط برای دسته ها وجود داره، برای چینش ترتیب محصولات باید چکار کنم؟
با تشکر

rezasniper2012
June 30th, 2014, 18:16
سلام، ممنون از پاسختون.
این امکانی که شما فرمودید فقط برای دسته ها وجود داره، برای چینش ترتیب محصولات باید چکار کنم؟
با تشکر
با عرض سلام مجدد ;
برای موردی که فرمودین در حال حاضر راهی وجود ندارد و ترتیب محصولات بر اساس الویت ثبت آن ها میباشد برای مثال ما در گروه ((دسته)) مربوط به afk ابتدا یک محصول 1 ماهه ایجاد کرده ایم و بعد از آن اقدام به ایجاد محصول 2 ماهه در همین دسته نموده ایم . بنابراین محصول اول که اکانت یک ماهه میباشد الویت بیشتری نسبت به محصول دوم دارد و در بالای لیست محصولات مرتبط با این دسته قرار خواهد گرفت.به نظر میرسد تغییر در مکان محصولات مربوط به یک دسته از طریق تغییر در دیتابیس نیز قابل انجام باشد که این مهم پس از بررسی به حضورتان اعلام خواهد شد.
با احترام

Iranian Group
July 1st, 2014, 15:29
با سلام
پیام رسان فعال سازی ارسال از url رایگان دارد
پشتیبانی گفت برای فریر کافی هست ارسال از url
کسی هست ماژول ارسال اس ام اس فریر برای پیام رسان نوشته باشه ؟

farshid4u
July 1st, 2014, 18:08
سلام
من اسکریپت فریر را نصب کردم و مشکلی نداره
منتها وقتی کسی اکانت اتوماتیک با ibsng خرید می کنه موقع ساخت در لیست کارت اطلاعات اکانت بهم ریخته به این صورت ��8:�=� و �]w���� میاره .
کسی می دونه مشکل از چیه؟
دیتابیسی هم اضاف نکردم
ضمنا یک نسخه دیگه از همین ورژنی که دارم در همین هاست نصبه و درست کار میده البته اون بدون اتوماتیک ساز هست

rezasniper2012
July 2nd, 2014, 09:13
با سلام
پیام رسان فعال سازی ارسال از url رایگان دارد
پشتیبانی گفت برای فریر کافی هست ارسال از url
کسی هست ماژول ارسال اس ام اس فریر برای پیام رسان نوشته باشه ؟
با سلام ;
لطفا اطلاغات پنل پیام رسان خودتون رو برای من پخ بفرمایید تا براتون بنویسم.
با احترام

zakerweb
July 2nd, 2014, 11:09
بله مشکل مارو هم کسی حل نکرد!....

rased
July 5th, 2014, 22:34
فرير حالت ساده اي داره و گرافيست هاي حرفه اي كه روش كار ميكنند خيلي كم هستند.كاش در كنار اين همه بحث فني يه مقدار هم در خصوص گرافيك فرير اينجا بحث بشه يا طراحان فرير را به هم معرفي كنيم

mo_mohit1
July 6th, 2014, 00:50
سلام
منتها وقتی کسی اکانت اتوماتیک با ibsng خرید می کنه موقع ساخت در لیست کارت اطلاعات اکانت بهم ریخته به این صورت ��8:�=� و �]w���� میاره .
کسی می دونه مشکل از چیه؟
دیتابیسی هم اضاف نکردم
ضمنا یک نسخه دیگه از همین ورژنی که دارم در همین هاست نصبه و درست کار میده البته اون بدون اتوماتیک ساز هست

کلید رمزنگاری رو تغییر دادین اینجور شده/به همون اولیش برگردونید

Iranian Group
July 6th, 2014, 03:20
با سلام ;
لطفا اطلاغات پنل پیام رسان خودتون رو برای من پخ بفرمایید تا براتون بنویسم.
با احترام

ماژول پیام رسان رو آماده کردم تست هم کردم !
اول باید توی پیام رسان درخواست فعال سازی ارسال از URL رو ارسال کنید
http://dl.iranian-group.ir/victor/payamresan.zip

msesxi
July 7th, 2014, 13:44
سلام
من یه مشکلی بعد از خرید دارم، سیستم اطلاعات کارت رو درست نشون نمیده
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/21326-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98-%D9%88-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-virtual-freer-err-jpg
دیتابیس utf8_general_ci

هم از طریق آپلود فایل تکست و اکسل امتحان کردم هم دستی اضافه کردم
ورژن virtual_freer_v1.57_2

AmIn1412
July 7th, 2014, 13:47
سلام
من یه مشکلی بعد از خرید دارم، سیستم اطلاعات کارت رو درست نشون نمیده
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/21326-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98-%D9%88-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-virtual-freer-err-jpg
دیتابیس utf8_general_ci

تغییر کلید رمز نگاری پس از نصب این مشکل را ایجاد میکند،
شما یا کلید رمز نگاری را به اولیه برگردانید، یا تمامی کارت ها را پاک کرده و مجددا وارد کنید

msesxi
July 7th, 2014, 15:25
سلام
اسکریپت رو کلا یکبار دیگه نصب کردم با همون کدی که موقع نصب بهم داد
من با همون کارت ها رو ساختم ولی باز اینجوریه

- - - Updated - - -

کسی نیست کمک کنه ؟! کارم گیره

aminrt4
July 7th, 2014, 15:48
سلام ببخشید من یک پلاگین برای پنل ارسال اس ام اس میخوام .. او شرکتی که ازش پنل رو گرفتم برای freer ماژول ندارند حالا تکلیف چیه ؟ چه کنم بنظرتون ك؟

Iranian Group
July 7th, 2014, 15:56
سلام ببخشید من یک پلاگین برای پنل ارسال اس ام اس میخوام .. او شرکتی که ازش پنل رو گرفتم برای freer ماژول ندارند حالا تکلیف چیه ؟ چه کنم بنظرتون ك؟

از کدوم شرکت پنل اس ام اس تهیه کردید!؟

shinsilvers
July 8th, 2014, 13:53
سلام
کسی می دونه مشکل از چیه؟
دیتابیسی هم اضاف نکردم
سلام
کلید رمزنگاری تغییر دادید؟

siacity
July 8th, 2014, 22:43
سلام، افزونه ارسال پیامک اسکریپت فریر برای سامانه پیامک ماکان پیامک

لینک سامانه پیامک: ماکان پیامک | پنل اس ام اس (http://makansms.com)

لینک دانلود افزونه: http://makansms.com/plugins/makansms_freer.zip

mamadletsgo
July 9th, 2014, 19:38
سلام دوستان

مشکلی که بنده دارم اینه که اسکریپت freer روی سرور من که نصب میشه همش logout میشه و به صفحه لاگین میپره و نمیشه کارت جدید توش گذاشت

از دوستان اگر کسی میدونه من چیکار کنم روی سرورم تا اسکریپتهای فریر مشکلشون حل بشه ممنون میشم

باتشکر

mamadletsgo
July 10th, 2014, 01:24
سلام.
درگاه بانک ملت رو نصب کردم.
در قسمت تنظیمات

شماره پايانه پذيرنده:
نام كاربري پذيرنده:
كلمه عبور پذيرنده:

رو از کجا باید بگیرم و وارد کنم؟

شما مجوز دریافت درگاه مستقیم از بانک ملت رو دارید؟ اگر داشته باشید این موارد رو باید از شعبه دریافت کنید

اگر ندارید از درگاه های پیلاین ، جهان پی و ... استفاده کنید

mamadletsgo
July 10th, 2014, 16:38
مجوزش رو به اشخاص حقیقی میدن ؟چه شرایطی داره ؟
توی سایتش که این درگاه هایی که گفتید رو پیدا نکردم :
Virtual Freer (http://freer.ir/virtual/download.php)

به نظر شما کدوم یکی بهتره از این درگاه ها که توی سایت freer هم ماژولش باشه و بتونم استفاده کنم ؟(زرین پال و اکسین پی و.........)

برای نصب ماژول این در گاه ها به سایت های payline.ir و jahanpay.com مراجعه کنید تو بخش دانلود ماژول ها برای فریر هست و میتونید بهمراه آموزش نصب کیند و البته باید عضو هم بشید

و مورد بعدی اینکه خیر تاجایی که اطلاع دارم باید شرکت باشید دارای شماره ثبت مجوز و ... که مراحل اداری خاص خودش رو داره تا بتونید درگاه مستقیم بگیرید که پیشنهاد میکنم از همین درگاه هایی که خدمتتون عرض کردم استفاده کنید

arminak
July 10th, 2014, 16:51
سلام
در فایل کانفیگ فرر

با سلام
این مشکل در callback برگشت بعد از درگاه به سایت استفاده میشه. که اگر آدرس درست نباشه در کل بک بعد از پرداخت دچار مشکل میشه و سفارش ثبت نمیشه

Iranian Group
July 12th, 2014, 09:25
سلام ! دوستان من میخوام چت انلاین zopim رو به فریر اضافه کنم !
توی index.php قبل از همه کد ها یک <html> و <head> درست کردم کد زوپیم رو وارد کردم ! کاملا کارمیکرد تا رفتم یه پرداخت تستی زدم دیدم واسه وفتن به درگاه پرداخت مشکل میخوره !
آخر index.php زدم اصلا نمیومد
index.php رو با iframe اوردم توی index.html و کد زوپیم رو توی html نوشتم اینم اوکی هست اما تمامی مراحل رو توی iframe انجام میده ! میره درگاه بانک اما با ادرس سایت من!!!
پیشنهاد بدید چیکارش کنم ؟
یا راهی وازه اضافه کردن زوپیم بدید لدفن یا راهی واسه رفتن به درگاه پرداخت در _blank !

ariacomp.server
July 12th, 2014, 10:31
سلام کد تون رو قرار بدید تا بشه دید مشکل از کجاست

Iranian Group
July 12th, 2014, 12:27
سلام کد تون رو قرار بدید تا بشه دید مشکل از کجاست

کد چی رو بزارم دوست من ؟
ایندکس php و tpl که واسه همه یکی هست !
ممنون میشم اگه بگید چطوری زوپیم رو به فریر اضافه کنم !
یا در مورد باز شدن درگاه بانک در صفحه جدید توضیحی بدید

ariacomp.server
July 12th, 2014, 12:36
کد چی رو بزارم دوست من ؟
ایندکس php و tpl که واسه همه یکی هست !
ممنون میشم اگه بگید چطوری زوپیم رو به فریر اضافه کنم !
یا در مورد باز شدن درگاه بانک در صفحه جدید توضیحی بدید

شما گفتی که گذاشتی و همه چیز ریخته بهم
من هم گفتم کد رو ببینم شاید بتونم کمک کنم

در کل وقتی تو zoopim عضو میشی بهت یه کد میده که باید اون کد رو تو header اخر همه کدها بزاری تا کار کنه

اگه نشد بگو برات درست می کنم

- - - Updated - - -

سلام
من ماژول های زیر رو برای فریر دارم

ماژول تخفیف
ماژول خبرنامه ایمیلی
ماژول خرید مستقیم
ماژول بازیابی اکانت
ماژول ساخت اکانت خودکار
ماژول مبلغ دلخواه
ماژول ارسال ایمیل پس از خرید به مدیر

درصورتی خواستید در خدمتم
البته خرید بیشتر تخفیف هم به همراه داره

m0123456
July 12th, 2014, 14:07
سلام
عالیه

KAVOSHGARAN
July 12th, 2014, 16:33
به یه کمک خیلی فوری نیاز دارم من تعدادی یوزر و پسورد رو انپورد میکنم داخل اسکریپت اما میخوام یوزر رو تو فیلد اول بنویسه و پسورد رو تو فیلد دوم بدون هیچ اضافاتی اما العان تو این حالت فقط تو فیلد اول میزنه انم یه این صورت ''1002'' , ''233211''

pouy4n
July 12th, 2014, 16:36
به یه کمک خیلی فوری نیاز دارم من تعدادی یوزر و پسورد رو انپورد میکنم داخل اسکریپت اما میخوام یوزر رو تو فیلد اول بنویسه و پسورد رو تو فیلد دوم بدون هیچ اضافاتی اما العان تو این حالت فقط تو فیلد اول میزنه انم یه این صورت ''1002'' , ''233211''

از : به عنوان جدا کننده استفاده کن به طور کامل کار می کنه
مثال :
user1:pass1
user2:pass2

KAVOSHGARAN
July 12th, 2014, 16:40
من جدا کننده میزارم اما عمل نمیکنه العان تو فایل من فیلد اول یوزر هستش فیلد دوم پسورد وقتی ابپورت میکنک هر دو رو با وجود گذاشتن جدا کننده تو فیلد اول مینویسه

korosh-eghbali
July 12th, 2014, 16:41

برین به قسمت محصولاتتون
محصول مورد نظر رو باز کنید
عنوان فیلد اول رو بگذارید یوزر نیم یا نام کاربری و بعدی رو رمز عبور
مشکل تون برطرف میشه

KAVOSHGARAN
July 12th, 2014, 16:44
http://optionsharzh.net/statics/image/bg-th-right.gif

فیلد اول
فیلد دوم
فیلد سوم
محصول
وضعیت
نمایش
عملیات

"6322","512545"

- - - Updated - - -

عنوان فیلد اول: یوزر عنوان فیلد دوم : پسورد دقیقا منم همین کارو کردم

korosh-eghbali
July 12th, 2014, 16:44

فیلد اول
فیلد دوم
فیلد سوم
محصول
وضعیت
نمایش
عملیات

"6322","512545"

- - - Updated - - -

لینک بدین چک بشه

KAVOSHGARAN
July 12th, 2014, 16:46
لینک ورود مدیریت ؟

pouy4n
July 12th, 2014, 16:46

فیلد اول
فیلد دوم
فیلد سوم
محصول
وضعیت
نمایش
عملیات

"6322","512545"

- - - Updated - - -

دوست عزیز من به شما گفتم از جدا کننده ی ( : ) استفاده کن نه از جدا کننده ی ( , )

korosh-eghbali
July 12th, 2014, 16:47
لینک ورود مدیریت ؟

نه کاربر

KAVOSHGARAN
July 12th, 2014, 16:49
داداشممنم : میزارم خودش اینجوری میکنه

korosh-eghbali
July 12th, 2014, 16:50
داداشممنم : میزارم خودش اینجوری میکنه

دست داشتین اطلاعاتتون رو پیغام خصوصی کنید که براتون چک کنم

mo_mohit1
July 12th, 2014, 19:18

فیلد اول
فیلد دوم
فیلد سوم
محصول
وضعیت
نمایش
عملیات

"6322","512545"

- - - Updated - - -

شما " رو اصلا نزارررررر و توی یه فایا تکست اینجور بنویس user:pass و تو خط دوم user2:pass2
تو تکست زیر هم اینجور میشه
user1:pass1
user2:pass2
اینو ذخیره کن و موقع آپلود فایل جدا کننده رو : بزار /

Iranian Group
July 13th, 2014, 01:11
شما گفتی که گذاشتی و همه چیز ریخته بهم
من هم گفتم کد رو ببینم شاید بتونم کمک کنم

در کل وقتی تو zoopim عضو میشی بهت یه کد میده که باید اون کد رو تو header اخر همه کدها بزاری تا کار کنه

اگه نشد بگو برات درست می کنم

[

مرسي ممنون
ميدونم اما ايندكس فرير هد نداره داداش
يه تگ php داره كه اخرش بازه
فقط بگو كجا قرارش بدم
ا زوپيم رو بيخيال بگو چطوري صفحه پرداخت بانك توي _blank باز بشه
ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk

hamidesigner
July 13th, 2014, 20:30
سلام دوستان خسته نباشید

من یک مشکلی دارم اگر کسی می تونه کمک کنه ممنون میشم.

مشکلم اینه که وقتی می خوام وارد قسمت مدیریت فریر بشم یوزرنیم و پسورد رو که می زنم هیچ اتفاقی نمی افته . نه می گه یوزر و پسورد اشتباه است نه وارد میشه. ولی یوزرنیم و پسورد رو که اشتباه می زنم می گه که اشتباه است.

با چند تا مرورگر تست کردم. داخل تبلت هم تست کردم نشد.

چه کار باید بکنم ؟

با تشکر

mo_mohit1
July 13th, 2014, 21:50
سلام دوستان خسته نباشید

من یک مشکلی دارم اگر کسی می تونه کمک کنه ممنون میشم.

مشکلم اینه که وقتی می خوام وارد قسمت مدیریت فریر بشم یوزرنیم و پسورد رو که می زنم هیچ اتفاقی نمی افته . نه می گه یوزر و پسورد اشتباه است نه وارد میشه. ولی یوزرنیم و پسورد رو که اشتباه می زنم می گه که اشتباه است.

با چند تا مرورگر تست کردم. داخل تبلت هم تست کردم نشد.

چه کار باید بکنم ؟

با تشکر

دوباره نصب کنید

hamidesigner
July 15th, 2014, 13:43
دوباره نصب کنید

دوباره نصب کردم اما نشد.

کسی می دونه مشکل از کجاست؟

ali.g
July 17th, 2014, 01:19
سلام
بعد از ین که فایل رو رو هاست اپلود میکنم سایت رو که واسه نصب باز میکنم مینویسه:
Fatal error: Call to a member function fetchAll() on a non-object in /home/u265969780/public_html/index.php on line 105
مشکل از کجاس؟

arminak
July 17th, 2014, 02:50
سلام
بعد از ین که فایل رو رو هاست اپلود میکنم سایت رو که واسه نصب باز میکنم مینویسه:
Fatal error: Call to a member function fetchAll() on a non-object in /home/u265969780/public_html/index.php on line 105
مشکل از کجاس؟

سلام، شما باید از محتویات پوشه install نصب رو انجام بدید.
www. your address .com/install
موفق باشید

- - - Updated - - -

دوباره نصب کردم اما نشد.

دیتابیس رو repair کنید ببینید چی میشه

- - - Updated - - -

دوباره نصب کردم اما نشد.

دیتابیس رو repair کنید ببینید چی میشه

ali.g
July 17th, 2014, 04:39
[QUOTE=arminak;1130831]سلام، شما باید از محتویات پوشه install نصب رو انجام بدید.
www. your address .com/install
موفق باشید

- - - Updated - - -
ممنون ک پاسخ دادید
چند پرسش دیگه دارم ممنون میشم دوستان پاسخ بدند
وقتی برای خرید قسمت ایمیل و شماره همراه رو وارد می کنیم و پرداخت رو میزنیم هیچ اتفاقی نمیفته (فقط یه شماره شارژ رو از قسمت فروش به حالت رزرو میبره) هرچیی هم رو پرداخت کلیک میکنم اتفقی نمیفته تا اینکه کارت ها تموم شه و چیزی برای خرید نباشه اونوقت مینویسه کارتی موجود نیست اما وقتی قسمت شماره همراه رو خالی میزارم خرید کاملن درست انجام میشه و مشکلی پیش نمیاد!!
کارمزد پی لاین چقدر هستش؟ بهترین درگاه پرداخت بنظرتون کدومه؟
امکانش هست با خرید شارژ مستقیم خط شارژ بشه؟
سپاسگزارتون میشم راهنمایی کنید

mehrzadism
July 18th, 2014, 16:15
قبل از اینکه این اسکریپت رو تهیه کنم از هک شدن و مشکلات امنیتی این اسکریپت زیاد شنیده بودم
اما بعدها مطرح شد که با کد گذاری کردن و اضافه شدن کلید رمزنگاری این اسکریپت امن شده خلاصه من اسکریپت رو نصب کردم و چندین ماه استفاده کردم تا ۲ روز پیش که موقع لاگین کردن رمز ورود رو قبول نمی کرد و طبق تماسهای مشتریان متوجه شدم که تمام کدهای ما به سرقت رفته و استفاده شدن، مبلغ قابل توجهی رو از دست دادم و از اون مهمتر سایتی که مدت ها برای اون زحمت کشیده بودم و هزینه برای تبلیغات و بالا بردن ان داده بودم رو در حال حاضر از دسترس خارج کردم.
اینکه تغییر پسورد برای تمام کسانی که اطلاعات مربوط به هاست رو دارن بسیار ساده هست رو میدونم و طبیعتا کسانی به این اطلاعات دسترسی خواهند داشت ولی اینکه چطور کسی تونسته به کلید رمز نگاری من که فقط جایی یاداشت شده که اطمینان دارم کسی به اون دسترسی نداره رو به دست بیاره برای من بسیار عجیب هست و نشون دهنده وجود باگ یا امنیت پایین این اسکریپت بر خلاف ادعای ارائه کننده های این اسکریپت می باشد.
لطفا دوستانی که اطلاعات بیشتری در این مورد دارند راهنمایی نمایند و همکاری صورت بگیرد اگر این اسکریپت قابلیت امن شدن را ندارد اطلاع رسانی شود تا جلوی ضرر و زیان افراد بیشتری گرفته شود.

razavihost
July 18th, 2014, 16:26
قبل از اینکه این اسکریپت رو تهیه کنم از هک شدن و مشکلات امنیتی این اسکریپت زیاد شنیده بودم
اما بعدها مطرح شد که با کد گذاری کردن و اضافه شدن کلید رمزنگاری این اسکریپت امن شده خلاصه من اسکریپت رو نصب کردم و چندین ماه استفاده کردم تا ۲ روز پیش که موقع لاگین کردن رمز ورود رو قبول نمی کرد و طبق تماسهای مشتریان متوجه شدم که تمام کدهای ما به سرقت رفته و استفاده شدن، مبلغ قابل توجهی رو از دست دادم و از اون مهمتر سایتی که مدت ها برای اون زحمت کشیده بودم و هزینه برای تبلیغات و بالا بردن ان داده بودم رو در حال حاضر از دسترس خارج کردم.
اینکه تغییر پسورد برای تمام کسانی که اطلاعات مربوط به هاست رو دارن بسیار ساده هست رو میدونم و طبیعتا کسانی به این اطلاعات دسترسی خواهند داشت ولی اینکه چطور کسی تونسته به کلید رمز نگاری من که فقط جایی یاداشت شده که اطمینان دارم کسی به اون دسترسی نداره رو به دست بیاره برای من بسیار عجیب هست و نشون دهنده وجود باگ یا امنیت پایین این اسکریپت بر خلاف ادعای ارائه کننده های این اسکریپت می باشد.
لطفا دوستانی که اطلاعات بیشتری در این مورد دارند راهنمایی نمایند و همکاری صورت بگیرد اگر این اسکریپت قابلیت امن شدن را ندارد اطلاع رسانی شود تا جلوی ضرر و زیان افراد بیشتری گرفته شود.

مورد استفاده چی بوده؟

mehrzadism
July 18th, 2014, 16:33
مورد استفاده چی بوده؟

همانطور که گفتم فروش کد

Javan Host
July 18th, 2014, 16:36
دوستان عزیز قصد توهین ندارم و از استارتر محترم غذر میخواهم
شاید کمی صاحب اسکریپت برای انتشار عجله کرده بودند
اسکریپت به راحتی قابل هک بود و الان را خبر ندارم
و اسکریپت هایی درست شده که داره جای فریر رو میگیرد و امیدواریم به این اسکریپت هم رسیدگی شود

mo_mohit1
July 20th, 2014, 00:54

سلام اسکریپت براحتی هک نمیشه/ قبلا یه باگ داشت که برطرف شد/ ولی کسی که بخاد هک کنه براحتی این کارو انجام میده/ کلید رمزنگاری توی فایل کانفیگه/کافیه بتونه یه راه نفوذ پیدا کنه و یه شل آپلود کنه/ اونوقت تمام فایل کانفیگت در اختبارشه و هم اطلاعات دیتابیس که شامل تمامی کارت ها و هم کلید رمزنگاری وپسورد مدیریت رو خواهد داشت
بنده به شخصه خودم چند بار هک شدم./ جالب اینجاست طرف هکم کرد و بعد اومد یاهو یوزرا رو بهم نشون داد و گفت بیا پول بهم بده تا دیگه هک نشه.... منم کوچ کردم به همون maker

البته راه برای امن کردن وجود داره. پرمیشن فایل ها و اینکه روی پوشه های مهم مثل includ و back رمز بزارین/ کسایی که تجربه کافی دارن باید یه تاپیک جدا بزنن و این مواردو ذکر کنند

Iranian Group
July 20th, 2014, 04:05
فايل كانفيگ رو با يون كيوب كد كنيد ازين اتفاقا راحت نيوفته!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

mehrzadism
July 20th, 2014, 12:10
سلام اسکریپت براحتی هک نمیشه/ قبلا یه باگ داشت که برطرف شد/ ولی کسی که بخاد هک کنه براحتی این کارو انجام میده/ کلید رمزنگاری توی فایل کانفیگه/کافیه بتونه یه راه نفوذ پیدا کنه و یه شل آپلود کنه/ اونوقت تمام فایل کانفیگت در اختبارشه و هم اطلاعات دیتابیس که شامل تمامی کارت ها و هم کلید رمزنگاری وپسورد مدیریت رو خواهد داشت
بنده به شخصه خودم چند بار هک شدم./ جالب اینجاست طرف هکم کرد و بعد اومد یاهو یوزرا رو بهم نشون داد و گفت بیا پول بهم بده تا دیگه هک نشه.... منم کوچ کردم به همون maker

البته راه برای امن کردن وجود داره. پرمیشن فایل ها و اینکه روی پوشه های مهم مثل includ و back رمز بزارین/ کسایی که تجربه کافی دارن باید یه تاپیک جدا بزنن و این مواردو ذکر کنند

سلام
ممنون از اطلاعاتتون چند سوال داشتم
اول اینکه نوشتین کوچ کردم به maker این یک اسکریپت دیگه هست؟
به نظر شما این هکر همچنان دسترسی به اطلاعات من خواهد داشت؟ و اینکه ورود به کنترل پنلی مثل cpanel تا این اندازه ساده هست؟

mo_mohit1
July 20th, 2014, 12:23
سلام
ممنون از اطلاعاتتون چند سوال داشتم
اول اینکه نوشتین کوچ کردم به maker این یک اسکریپت دیگه هست؟
به نظر شما این هکر همچنان دسترسی به اطلاعات من خواهد داشت؟ و اینکه ورود به کنترل پنلی مثل cpanel تا این اندازه ساده هست؟
maker یک اسکریپت پولی هست که از لحاظ امنیت تایید شده هست / ولی خوب فقط روی یک دامین نصب میشه و اینکه قیمت 112 هزار تومانی دارد لینکش هم اینه اسکریپت فروش کارت شارژ و اکانت پرداخت آنلاین ایرانسل همراه اول اینترنت (http://edelivery.maker.ir/)

شما باید اول هاستو چک کنید ببینید ایا فایل اضافی در داخل سایت شما آپلود نشده باشه. رمز و پسورد دیتابیس و هاست رو عوض کنید(کلید رمزنگاری رو تغییر ندین کارت ها به هم میریزه)
روی پوشه هایی که گفتم رمز بزارین . در مورد cpanel باید بگم نفوذ بهش ساده نیست ولی خوب اگر از یه جای مطمئن و با امنیت هاست نداشته باشین و موارد امنیتی در آن رعایت نشده باشه قابل نفوذ خواهد بود

mehrzadism
July 20th, 2014, 12:25
فايل كانفيگ رو با يون كيوب كد كنيد ازين اتفاقا راحت نيوفته!

ممنون
خودم هم به این فکر بودم که چطور میشه اطلاعات دیتا بیسها رو کد گذاری کرد که شما اشاره کردین
لطفا اگر لینکی در مورد طرز کار و دانلود یون کیوب دارین ارسال کنید
فقط سوالی که برای من همچنان مطرحه این هست که چطور کسی که من رو هک کرده وارد پنل مدیریت من Cpanel شده یعنی ورود تا این اندازه راحت هست یا کسانی مثل خود هاست که این اطلاعات رو دارن میتونین همچین کارهایی بکنن؟

us12
July 20th, 2014, 18:42
ممنون
خودم هم به این فکر بودم که چطور میشه اطلاعات دیتا بیسها رو کد گذاری کرد که شما اشاره کردین
فقط سوالی که برای من همچنان مطرحه این هست که چطور کسی که من رو هک کرده وارد پنل مدیریت من Cpanel شده یعنی ورود تا این اندازه راحت هست یا کسانی مثل خود هاست که این اطلاعات رو دارن میتونین همچین کارهایی بکنن؟

کد کردن هم تاثیری ندارد ! هر کس میگه جلوگیری میکنه یک فایل کانفیگ کد شده به من تحویل بده و بعد اطلاعات داخلش را تحویل بگیره .
مشکل یک شل است که در کد های اسمارتی این اسکریپت وجود داشت . از طرف سایت فریر هم اعلام شده بود که اسمارتی ها عوض کنید
راه حل ساده داخل فولدر include این فایل که اتچ شده را قرار دهید . ( فایل داخل فایل زیپ مدنظر است )
همچنین در داخل سی پنل قسمت protection folders یک یوزر پسورد برای فولدر Back در نظر بگیرید.
21624

--
البته قبل از هر کاری پیشنهاد میکنم کل هاست را در صورت امکان رسیت کنید چون احتمالا در هر فولدر شما یک شل جاساز شده است .

مینا-صیفی
July 20th, 2014, 19:04
اسکریپت فروشگاهی فریر بهترین راه اینه که به متخصص امنیت هکینگ بدید برقراری امنیت کند یک هزینه 100تومان یا بیشتر میدید البته اگر براتون سایت و امنیت مهم هست من که این کارو کردم به تیم امنیتی هکینگ ایران هک دادم مدیرش برام درست کرد . دیگه مشکل هک نداشتم البته هاست هم مهم هست اینجا کانفیگ سرور هاست . اما از نظر اسکریپت مورد تایید من هست کارشون درسته به این تیم بدید درست کنند امنیت اسکریپتتون رو iranhack.org موفق باشید

mehrzadism
July 20th, 2014, 19:32
کد کردن هم تاثیری ندارد ! هر کس میگه جلوگیری میکنه یک فایل کانفیگ کد شده به من تحویل بده و بعد اطلاعات داخلش را تحویل بگیره .
مشکل یک شل است که در کد های اسمارتی این اسکریپت وجود داشت . از طرف سایت فریر هم اعلام شده بود که اسمارتی ها عوض کنید
راه حل ساده داخل فولدر include این فایل که اتچ شده را قرار دهید . ( فایل داخل فایل زیپ مدنظر است )
همچنین در داخل سی پنل قسمت protection folders یک یوزر پسورد برای فولدر Back در نظر بگیرید.
21624

--
البته قبل از هر کاری پیشنهاد میکنم کل هاست را در صورت امکان رسیت کنید چون احتمالا در هر فولدر شما یک شل جاساز شده است .

خیلی ممنون که اطلاعات عملی ارائه کردین، من هم در اینترنت دیدم که خیلی ها عنوان کردن decode میکنن البته مثل اینکه چون encode کردن با نسخه های کرک شده یون کیوب انجام میشه امکان decode وجود داره، اما سایت خود یون کیوب هم به ازای هر فایل 0.5 دلار میگیره و فایل کد شده رو تحویل میده، به نظر شما امکان decode کردن این فایلها هم هست؟
ببخشید اگر سوال من از روی نا آگاهی هست، ولی راه حلی که شما ارائه کردن در صورت عملی بودن چرا از طرف نویسنده این اسکریپت ارائه نمیشه؟

us12
July 21st, 2014, 01:14
خیلی ممنون که اطلاعات عملی ارائه کردین، من هم در اینترنت دیدم که خیلی ها عنوان کردن decode میکنن البته مثل اینکه چون encode کردن با نسخه های کرک شده یون کیوب انجام میشه امکان decode وجود داره، اما سایت خود یون کیوب هم به ازای هر فایل 0.5 دلار میگیره و فایل کد شده رو تحویل میده، به نظر شما امکان decode کردن این فایلها هم هست؟
ببخشید اگر سوال من از روی نا آگاهی هست، ولی راه حلی که شما ارائه کردن در صورت عملی بودن چرا از طرف نویسنده این اسکریپت ارائه نمیشه؟

اشتباه نشود من این فایل را دیکد نمیکنم ! ( توضیحات کامل در پ خ به شما داده شد این قسمت به دلیل اینکه کاربران بسیاری دارد نمیتوان عمومی مطرح کرد که خود این آگاه سازی باعث هک های بیشتر خواهد شد !!! )
ولی در خصوص این موضوع که این راه حل ساده چه میکند : با این کار شما دسترسی هر شخصی بجز فایلها اسکریپت به فولدر include را قطع میکنید . یعنی اگر من از قصد در این فولدر فایل شلی قرار داده باشم دیگر دسترسی برای اجرا کردنش ندارم و این موضوع ساده خیلی راه گشا است .
در خصوص اینکه چرا سایت اصلی این راه حل را ارائه نمیدهد من اطلاع ندارم .
لازم به ذکر است شل اصلی توسط سازنده قرار گرفته بود در این خصوص هم قبلا زیاد بحث شد :
http://www.webhostingtalk.ir/f42/77381/

king-in-world
July 22nd, 2014, 00:57
سلام خسته نباشید من وقتی پرداخت رو میزنم 10 دقیقه طول میکشه تا به صفحه پرداخت آنلاین بره و این که تو error log همچین متنی میاد ...

[21-Jul-2014 14:22:42 Asia/Tehran] PHP Warning: gettimeofday() [<a href='function.gettimeofday'>function.gettimeofday</a>]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Asia/Tehran' for 'IRDT/4.0/DST' instead in /home/asanchar/public_html/include/libs/nusoap.php on line 856

- - - Updated - - -

کسی نیست مشکل من رو داشته باشه یا اینکه جواب بده ؟؟؟

rpishbahar
July 22nd, 2014, 19:43
درود
ضمن تشکر از شما
آیا این اسکریپت روی هاست ویندوز نصب می شود؟
لطفا در صورت امکان شماره تماس را اعلام فرمایید
پیروز باشید

us12
July 23rd, 2014, 01:06
درود
ضمن تشکر از شما
آیا این اسکریپت روی هاست ویندوز نصب می شود؟
لطفا در صورت امکان شماره تماس را اعلام فرمایید
پیروز باشید

بله نصب میشود . به شرطی که در هاست شما پی اچ پی ران شده باشد .
در پلکس چک کنید PHP و mySql وجود داشته باشد مشکلی نیست .

Iranian Group
July 23rd, 2014, 04:08
ممنون

خود سایت فریر فایل کانفیگ رو میگیره و مبلغش رو و فایل کد شده رو میده !
سایت یون کیوب هم انلاین انکودینگ داره یه مبلغ جزئی (پرداخت ارزی) میگیره و کدینگ رو انجام میده

rpishbahar
July 23rd, 2014, 15:55
من اسکریپت رو روی هاست ویندوز با موفقیت نصب کردم و صفحه آخر هم یوزر و پسورد و کلید تبادل رو نمایش داد ولی وفتی روی پنل مدیریت کلیک میکنم باز نمیشه و تصویر و خطای ضمیمه نمایش داده میشه

21688

mo_mohit1
July 23rd, 2014, 16:29
من اسکریپت رو روی هاست ویندوز با موفقیت نصب کردم و صفحه آخر هم یوزر و پسورد و کلید تبادل رو نمایش داد ولی وفتی روی پنل مدیریت کلیک میکنم باز نمیشه و تصویر و خطای ضمیمه نمایش داده میشه

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/21688-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98-%D9%88-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-virtual-freer-bb-jpg
slm
این ارور زمانی میاد که ورزن php از 5.3 به بالا باشه/ فکر کنم از همین بتونه باشه

bia2server
July 23rd, 2014, 17:02
سلام دوستان کسی میدونه چطوری میشه برای هر درگاهی عکس گذاشت که رو عکس کلیک کنن انتخاب بشه

rpishbahar
July 23rd, 2014, 18:33
slm
این ارور زمانی میاد که ورزن php از 5.3 به بالا باشه/ فکر کنم از همین بتونه باشه

چه ورژنی باید باشه؟

mo_mohit1
July 23rd, 2014, 18:48
چه ورژنی باید باشه؟

گفتم که/ تا 5.3 مشکلی نیست/ بالاتر باشه مشکل داره

ali.g
July 23rd, 2014, 20:25
کسی نیس پاسخ بده؟!

- - - Updated - - -

چند پرسش دیگه دارم ممنون میشم دوستان پاسخ بدند
وقتی برای خرید قسمت ایمیل و شماره همراه رو وارد می کنیم و پرداخت رو میزنیم هیچ اتفاقی نمیفته (فقط یه شماره شارژ رو از قسمت فروش به حالت رزرو میبره) هرچیی هم رو پرداخت کلیک میکنم اتفقی نمیفته تا اینکه کارت ها تموم شه و چیزی برای خرید نباشه اونوقت مینویسه کارتی موجود نیست اما وقتی قسمت شماره همراه رو خالی میزارم خرید کاملن درست انجام میشه و مشکلی پیش نمیاد!!
کارمزد پی لاین چقدر هستش؟ بهترین درگاه پرداخت بنظرتون کدومه؟
امکانش هست با خرید شارژ مستقیم خط شارژ بشه؟
سپاسگزارتون میشم راهنمایی کنید[/QUOTE]

Iranian Group
July 24th, 2014, 02:16
سلام دوستان کسی میدونه چطوری میشه برای هر درگاهی عکس گذاشت که رو عکس کلیک کنن انتخاب بشه

توی ایندکس.tpl به جای قسمت درگاه از اینپوت و ایمیج استفاده کن

rpishbahar
July 24th, 2014, 11:07
بعد از نصب freer با اینکه من فولدر نصب و پاک کردم باز هم پیام زیر ظاهر میشه:
اخطار امنیتی: فولدر نصب حذف نشده است٬ هر چه زودتر آن را حذف کنید.

meva300
July 24th, 2014, 11:22
بعد از نصب freer با اینکه من فولدر نصب و پاک کردم باز هم پیام زیر ظاهر میشه:

اخطار امنیتی: فولدر نصب حذف نشده است٬ هر چه زودتر آن را حذف کنید.

فایل ها رو پاک کنید و دوباره نصب کنید

rpishbahar
July 24th, 2014, 13:28
سپاس
حل شد

- - - Updated - - -

پاک کردم و دوباره نصب کردم
سپس فولدر نصب رو حذف کردم پیام رفت اما بعد از تنظیمات مدیریت دوباره نمایش داده میشه

meva300
July 24th, 2014, 14:39
دوباره نصب کنید ولی این دفعه پوشه نصب رو حذف نکنید فقط اسمش رو تغییر بدین
اگه درست شد که هیچی اگر نه به مدیر سرور اطلاع دهید تا راهنماییتون کنه

rpishbahar
July 25th, 2014, 14:49
شرط زیر رو حذف کردم اما خطای دیگه ای نمایش داده شد:
شرط:
if (file_exists('../install') OR file_exists('install'))
echo '<div style="background: #F9B8B8; color:#B70C0C; border: 1px solid #B70C0C; padding:5px; text-align:right; direction: rtl;">اخطار امنیتی: فولدر نصب حذف نشده است٬ هر چه زودتر آن را حذف کنید.</div>';

----------------------------------------------------------------
خطا:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\Inetpub\vhosts\...\httpdocs\...\include\prepare .php:1) in C:\Inetpub\vhosts\...\httpdocs\...\include\prepare .php on line 12

bia2server
July 25th, 2014, 15:48
توی ایندکس.tpl به جای قسمت درگاه از اینپوت و ایمیج استفاده کن
میشه یکم بیشتر توضیح بدی باید دقیقا چیکار کنم؟

zer-o
July 26th, 2014, 13:13
سلام خسته نباشید
می خوام وارد منو ادمین بشم ولی هی چی یوزر و پسورد وارد میکنم میگه اشتباه هست
چطوری میتونم از هاست پسورد عوض کنم خواهشا راهنمایی کنید !

bia2server
July 26th, 2014, 13:33
سلام خسته نباشید
می خوام وارد منو ادمین بشم ولی هی چی یوزر و پسورد وارد میکنم میگه اشتباه هست
چطوری میتونم از هاست پسورد عوض کنم خواهشا راهنمایی کنید !

برید داخل
phpmyadmin
دیتابیس freer رو باز کنید . جدول config و بعد config_admin_password رو ویرایش کنید و این کد رو بجاش بنویسید

827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b

وذخیره کنید . حالا پسورد شما 12345 شده

zer-o
July 26th, 2014, 13:57
برید داخل
phpmyadmin
دیتابیس freer رو باز کنید . جدول config و بعد config_admin_password رو ویرایش کنید و این کد رو بجاش بنویسید

827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b

وذخیره کنید . حالا پسورد شما 12345 شده
اقا من این کار نیستم میتونید بیشتر راهنمایی کنید کجا هست این ؟

bia2server
July 26th, 2014, 14:00
اقا من این کار نیستم میتونید بیشتر راهنمایی کنید کجا هست این ؟

آی دی یاهو پ.خ بفرستید اوکی کنم براتون

larsa.soft
July 26th, 2014, 15:42
بنده نیازمند ماژول پرداخت با پی پال هستم دوستانی که میتونند ممنون میشم بفرمایند

rpishbahar
July 26th, 2014, 22:50
من نصب کردم صفحه محصولات باز میشه اما صفحه مدیدیت نمایش داده نمیشه و هیچ اروری هم نمیگیره

Javan Host
July 26th, 2014, 23:08
من نصب کردم صفحه محصولات باز میشه اما صفحه مدیدیت نمایش داده نمیشه و هیچ اروری هم نمیگیره

نسخه رو از خود سایت فریر دانلود کردید ؟

rpishbahar
July 28th, 2014, 02:08
بله
تنها صفحه ای که از قسمت مدیریت باز میشه صفحه "کارت ها" ست

- - - Updated - - -

من توی ریشه برای CMS خودم یک پوشه به نام Install دارم و نمیتونم تغییر نام بدم، به همین دلیل مجبورم فایل prepare.php رو ویرایش کنم که در اینصورت هم به قسمت های مدیریتی Virtual Freer دسترسی ندارم
به نظر شما راه حل چیه؟

masterphp
July 28th, 2014, 09:57
سلام بر دوستان عزیز
ماژول یادوری تمدید از طریق پیام کوتاه رو آماده کردم
این ماژول رو سامانه پیام کوتاه پیام آفرین کار میکنه
برای دریافت و یا سوالات بیشتر با آی دی من در ارتباط باشید
id : masterphp_com

masterphp
July 29th, 2014, 23:14
من توی سایت خودم اکانت ها رو ثبت می کنم ولی موقع خرید � اینجوری نشون می ده ورژنش 1.57 هستش

مشکلش چیه ؟

با تشکر

کد رمزنگاری رو عوض کردی
یا برگردون به حالت اولش یا این که کارن ها رو پاک کن دوباره وارد کن

caffekerio
July 30th, 2014, 08:22
سلام خدمت دوستان گل

من یه مشکل دارم با فریر اینکه خطای 22 میگیرم موقع اتصال به بانک

من خیلی گشتم داخل انجمن و جواب همه این بود که باید 24 ساعت صبر کنی که تایید بشه آی پی الان دو روزه گذشته و من مطمئنم تائید شده و مشکل از طرف منه حالا از کجا ؟ نمیدونم

امیدوارم شما دوستان کمکم کنید ممنون منتظرم

FarsBanner
July 30th, 2014, 13:29
طراح قالب فریر داریم ؟

Iranian Group
July 31st, 2014, 02:25
طراح قالب فریر داریم ؟

Html هست قالب هاش
من ميتونم براتون انجام بدم
پيام خصوصي تون رو چك كنين براي ارتباط

taha1986
August 1st, 2014, 02:11
سلام

این ارورها رو چطور میشه گرفت؟
Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/site/public_html/bf/include/configuration.php:1) in /home/site/public_html/bf/include/prepare.php on line 12

Warning: Illegal string offset 'admin' in /home/site/public_html/bf/include/funks.php on line 40

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/site/public_html/bf/include/configuration.php:1) in /home/site/public_html/bf/back/index.php on line 15

mo_mohit1
August 1st, 2014, 02:19
سلام

این ارورها رو چطور میشه گرفت؟
Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/site/public_html/bf/include/configuration.php:1) in /home/site/public_html/bf/include/prepare.php on line 12

Warning: Illegal string offset 'admin' in /home/site/public_html/bf/include/funks.php on line 40

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/site/public_html/bf/include/configuration.php:1) in /home/site/public_html/bf/back/index.php on line 15

اول چک کنید / ورزن پی اچ پی شما بالای 5.3 نباشه/ چون اگر باشه این ارور رو میده...

taha1986
August 1st, 2014, 02:43
سلام

PHP version 5.4.31

هست

mo_mohit1
August 1st, 2014, 02:47
سلام

PHP version 5.4.31

هست
روی این ورزن ارور میده/ باید حداکثر 5.3 باشه/ این روزا بیشتر هاست ها امکان انتخاب ورزن php رو دارا هستند.

taha1986
August 1st, 2014, 11:39
سلام

ممنون
الان ورژن PHP version 5.3.28 شده اما هنوز همون ارورها رو هم دارم
ممکنه مشکلی از چی باشه؟

masterphp
August 1st, 2014, 11:43
سلام

ممنون
الان ورژن PHP version 5.3.28 شده اما هنوز همون ارورها رو هم دارم
ممکنه مشکلی از چی باشه؟

ورژن و عوض کردی دوباره نصب کن
برای تست رو یه فولدر دیگه نصب کن ببین مشکل برطرف شده یا نه

b42587
August 1st, 2014, 13:51
دوستان من نزدیک به 5 6 تا تم و قالب برای این اسکریپت دانلود کردم اما هیچ کدوم کار نکرد . نوشته بود که باید همونجا که اسکریپت نصب هست اکسترکت کنیم اما بعد این کار یا تغییری نمیکرد یا کلا سایت بالا نمیومد ! مشکل کجاست ؟ چجوری از تم استفاده کنم براش ؟؟ ظاهر خودش خیلی ساده و تکراریه

مهرداد8
August 1st, 2014, 14:00
دوستان من یه هاست دایرکت ادمین دارم با دامین ای ار عوض میکنم مثل این باشه:irani-fb.ir

masterphp
August 1st, 2014, 14:02
دوستان من نزدیک به 5 6 تا تم و قالب برای این اسکریپت دانلود کردم اما هیچ کدوم کار نکرد . نوشته بود که باید همونجا که اسکریپت نصب هست اکسترکت کنیم اما بعد این کار یا تغییری نمیکرد یا کلا سایت بالا نمیومد ! مشکل کجاست ؟ چجوری از تم استفاده کنم براش ؟؟ ظاهر خودش خیلی ساده و تکراریه

فایل های داخل فایل زیپ رو نگاه کن با فایل های مشابه در هاست جایگزین کن

b42587
August 1st, 2014, 14:41
فایل های داخل فایل زیپ رو نگاه کن با فایل های مشابه در هاست جایگزین کن
به جان خودم نمیشه ! بعضی تم ها که اصلا فایل هاش کلا ریپلیس نمیشه چون اسماشون فرق داره ! الان شما خودت چند تا تم میتونی لینک بدی ؟ شاید مشکل ار تم هاییه که من میگیرم .

- - - Updated - - -

راستی یه سوال مهم دیگه

این ثبت محصول چجوریه بالاخره این اسکریپت خیلی گیج میکنه ادمو ! دسته چیه محصول چیه کارت چیه ؟؟؟
من الان میخوام لینک نرم افزار بفروشم ! اما تا توی هر سه قسمت محصولمو ثبت نکنم این اتفاق نمی افته ! چرا ؟؟؟
و اینکه هر محصولم رو فقط وقتی تعداد 1 بخرم اوکی میشه بیشتر باشه ارور میده که بیشتر از یکی ممکن نیست ! حالا این اتفاق یعنی اگه من بخرم و یکی دیگه بعد من بخره ارور میده ؟؟ یا فقط به صورت همزمان و توسط یک کاربر بیشتر از یکی ممکن نیست ؟ برای خودم خاموشه که بعد از یک بار خرید

masterphp
August 1st, 2014, 15:03
به جان خودم نمیشه ! بعضی تم ها که اصلا فایل هاش کلا ریپلیس نمیشه چون اسماشون فرق داره ! الان شما خودت چند تا تم میتونی لینک بدی ؟ شاید مشکل ار تم هاییه که من میگیرم .

- - - Updated - - -

راستی یه سوال مهم دیگه

این ثبت محصول چجوریه بالاخره این اسکریپت خیلی گیج میکنه ادمو ! دسته چیه محصول چیه کارت چیه ؟؟؟
من الان میخوام لینک نرم افزار بفروشم ! اما تا توی هر سه قسمت محصولمو ثبت نکنم این اتفاق نمی افته ! چرا ؟؟؟
و اینکه هر محصولم رو فقط وقتی تعداد 1 بخرم اوکی میشه بیشتر باشه ارور میده که بیشتر از یکی ممکن نیست ! حالا این اتفاق یعنی اگه من بخرم و یکی دیگه بعد من بخره ارور میده ؟؟ یا فقط به صورت همزمان و توسط یک کاربر بیشتر از یکی ممکن نیست ؟ برای خودم خاموشه که بعد از یک بار خرید

تو یاهو پی ام بده راهنمایی کنم

taha1986
August 2nd, 2014, 18:36
خیلی ممنون از راهنمایی ها

مشکل جدیدتر اینه که بعد از پرداخت موفق از بانک تو کال بک گیر می کنه راه حل این مشکل چی هست؟

Amin007
August 2nd, 2014, 20:19
دوستان من میخام در قسمتی از freer یک شماره تماس و ایمیل پشتیبانی بزارم.
لطفا راهنمایی کنید .

ali148635
August 3rd, 2014, 01:06
ماژول های فریر رو از کجا میشه پیدا کرد؟
ماژول لیست اکانت‌های پایان یافته برای مدیر رو میخوام.

Amin007
August 3rd, 2014, 11:51
سلام.
کسی میدونه چرا محصولات من قابل انتخاب نیستن ؟
یعنی دایره کنارش قابل انتخاب نیست .

گزینه تعداد هم 1 هستش و گزینه دیگه ای نیست.

تصویر مربوطه :
http://s5.picofile.com/file/8133214276/leecher_freer.jpg

penfulmega
August 3rd, 2014, 15:07
سلام.
کسی میدونه چرا محصولات من قابل انتخاب نیستن ؟
یعنی دایره کنارش قابل انتخاب نیست .

گزینه تعداد هم 1 هستش و گزینه دیگه ای نیست.

تصویر مربوطه :
http://s5.picofile.com/file/8133214276/leecher_freer.jpg

کارت تعریف نکردید کارت تعریف کنید درست میشه

Amin007
August 3rd, 2014, 17:54
کارت تعریف نکردید کارت تعریف کنید درست میشه

هر محصولی رو که انتخاب میکنم

عنوان فیلد اول:
عنوان فیلد دوم:
عنوان فیلد سوم:

داره .

یعنی فیلد اول و دوم رو به ترتیب username/password مشتری رو بزنم بعد از خرید همون یوزر پس رو نشون میده به مشتری ؟
برای هر مشتری باید همین کارو کنم ؟

در پخش کارت ها

کلید رمزنگاری:

چیه و از کجا باید بگیرم ؟

samandata
August 3rd, 2014, 17:59
هر محصولی رو که انتخاب میکنم

عنوان فیلد اول:
عنوان فیلد دوم:
عنوان فیلد سوم:

داره .

یعنی فیلد اول و دوم رو به ترتیب username/password مشتری رو بزنم بعد از خرید همون یوزر پس رو نشون میده به مشتری ؟
برای هر مشتری باید همین کارو کنم ؟

در پخش کارت ها

کلید رمزنگاری:

چیه و از کجا باید بگیرم ؟

هر محصول رو هم مثلاً فیل اول : یوزر / فیلد دوم : پسورد / فیلد سوم : توضیحات بذارید

کلید رمزنگاری رو هنگام نصب باید کپی میکردید ، در حال حاظر میتوانید از فایل کانفیگ در پوشه ی اینکلود کلید رو بردارید