فولدر install رو حذف کن بعد هم برو تو فایل config.php و آخر همه آدرسهایی که بالای سایت هست و زمان نصب دادی یک / بگذار نباید بدون / آخر باشه
mossidanger
April 25th, 2013, 18:43
آهان میدونین چیه اصلا از من توش فایل config.php نداره. اسکریپت هم از خود سایت freer.ir گرفتم
nekooee
April 25th, 2013, 19:04
من منظورم فایل کانفیگ بود. و آدرسش حفظ نبودم ، این رو ویرایش کنید:
configuration.php
در پوشه incloude هست.
اون چهار خطی که خودش با فراسی بالا توضیح داده باید آخر نام پوشه یک / هم داشته باشه
soheil0
April 25th, 2013, 20:17
سلام
وقتی می خوام یه صحفه ی html به قالب اضافه کنم ( مثلا : سؤالات و مشکلات رایج ) خرچنگ قورباغه نشون میده فونت فارسی رو چیکار کنم
behrouz766
April 25th, 2013, 22:36
دوستان لطفا کمک کنید چرا بعد از خرید اطلاعات اکانت به دست مشتری نمیرسه جاش شناسه پرداخت تحول میده چی کار کنم؟:(
http://upcity.ir/images2/35283772035652395804.jpg
nekooee
April 25th, 2013, 22:55
یونیکد اون صفحه رو utf8 قرار دادید؟ اگر نه باید مشخص کنید... تو گوگل سرچ کنید آموزشش همه جا هست یک خط کد تو قسمت head نیاز داره
p30speed
April 25th, 2013, 23:35
دوستان لطفا کمک کنید چرا بعد از خرید اطلاعات اکانت به دست مشتری نمیرسه جاش شناسه پرداخت تحول میده چی کار کنم؟:(
http://www.webhostingtalk.ir/f42/77361/
behrouz766
April 25th, 2013, 23:41
خوب من هم فیلد یک هم فیلد دو و هم فیلد سه رو پر میکنم ولی متاسفانه بعد از خرید نمایش داده نمیشه :((
3 روی نصب این اسکریپت گیرم تورو خدا اگه کسی میتونه کمک کنه ایدی بده برام نصبش کنه
نصب میشه ولی وارد مدیریت نمیشه اصلا دیتا بیس نمیسازه!!
soheil0
April 27th, 2013, 00:50
3 روی نصب این اسکریپت گیرم تورو خدا اگه کسی میتونه کمک کنه ایدی بده برام نصبش کنه
نصب میشه ولی وارد مدیریت نمیشه اصلا دیتا بیس نمیسازه!!
imp_soheil بده تا نصب کنم
behrouz766
April 27th, 2013, 00:54
یکی هم کمک به ما کنه ثواب داره :77:
h4w1d
April 27th, 2013, 01:18
کارت خربدارب سده برای خربدار ایمیل نمیشه ؟ !؟!؟!؟!
مشکل چیه :-؟
Download
April 27th, 2013, 01:57
یکی هم کمک به ما کنه ثواب داره :77:
شما باید در قسمت محصولات بنا به اطلاعات کارتتون فیلدهای یک و دو یا سه رو نام گذاری کنید. تا در مشکل برطرف شود
behrouz766
April 27th, 2013, 01:58
خوب من هم همین کارو میکنم ولی چیزی نشون نمیده
tak-star
April 28th, 2013, 19:44
دویتان لطفا یکی کمک کنه....خیلی فوریه....بدبخت میشم.
یعد از اینکه خرید انجام میشه و پول توسط کاربر به حساب من میاد، زمانیکه که باید اطلاعات اکانت رو نشون بده این ارور رو میده:
Warning: require_once(plugins/an.php) [function.require-once (http://buy.***2oni4.tk/function.require-once)]: failed to open stream: No such file or directory in /home/***2on/domains/***2oni4.tk/public_html/buy/callback.php on line 75
Fatal error: require_once() [function.require (http://buy.***2oni4.tk/function.require)]: Failed opening required 'plugins/an.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/***2on/domains/***2oni4.tk/public_html/buy/callback.php on line 75
باید چکار کنم؟؟؟؟؟ خیلی فوریه...لطفا یکی کمک کنه....
tak-star
April 28th, 2013, 20:46
up .....
mossidanger
April 28th, 2013, 21:44
من یه قالب دارم که با قیمت عالی میفروشم قیمت» 10 هزار تومن دمو قالب:http://izi***1.tk/
tak-star
April 28th, 2013, 21:50
چقدر واقعا شبیه فروش آنلاین اکانتهای اینترنتی (http://www.vps98.ir) هست.... فقط بک گراندش عوض شده که....
mossidanger
April 28th, 2013, 22:03
خب باشه اون قالب که نیست بعدشم همین سایت که میگین قالبشو داده؟ رایگان یا پولی؟
قالب با قیمت 10 هزار تومن جایی میدن؟
mo_mohit1
April 28th, 2013, 22:30
من یه قالب دارم که با قیمت عالی میفروشم قیمت» 10 هزار تومن دمو قالب:http://izi***1.tk/
کاش به من میگفتین این قالبه چیش با اصلیه فرق داره؟؟؟؟جز بک گراندش که همه بلدن و عکس /msDropDown.png که در منو گذاشته شده/هر کی میخاد بگه رایگان بهش میدم
98patogh
April 28th, 2013, 22:42
دارید در مورد قالبی صحبت می کنید که طراح اصلیش بنده هستم . توسط مرتضی صدا باران در اینترنت پخش شد و حالا همه گیر شد
همین سایت izi هم که تاپیک زده 10 تومان می فروشه سایتشون و قالبشون رو خودم براشون نصب کردم
واقعا برام جالبه که هر کسی دوست داره از آب گل آلود ماهی بگیره توی ایران
یکم برای زحمات دوستان . با برای شعور خودتون حداقل احترام قائل بشید
در ضمن این قالب اصلا ارزش نداره که بخواد به فروش بره 1000 تومان هم براش زیاده با اینکه 1 ساعتی براش کار کردم اون اولا که freer آمده بود
google.7
April 29th, 2013, 01:04
خب باشه اون قالب که نیست بعدشم همین سایت که میگین قالبشو داده؟ رایگان یا پولی؟
قالب با قیمت 10 هزار تومن جایی میدن؟
این قالب فری هست پسرم :)
توب همبن فرم هستش
rsl
April 29th, 2013, 12:33
من قبلا این مشکل را نداشتم ولی الان که از درگاه پارس پال خواستم استفاده کنم بعد از پرداخت و بازگشت از پارس پال با صفحه ی سفید روبرو میشم .
info
April 29th, 2013, 17:08
ماژول freer برای اتصال به سی سی پــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــررررررررر ررررررروووووووووووووووووو ووووکککککککککککککککککسسسس سسسسسسسسسسییییییییییییییی ییییی کسی ندارد ؟ که کاربر خودش یوزر و پسورد بسازه ؟ قبل پرداخت ؟
masterphp
April 29th, 2013, 17:15
ماژول freer برای اتصال به سی سی پــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــررررررررر ررررررروووووووووووووووووو ووووکککککککککککککککککسسسس سسسسسسسسسسییییییییییییییی ییییی کسی ندارد ؟ که کاربر خودش یوزر و پسورد بسازه ؟ قبل پرداخت ؟
این اسکریپت و خود فریر میفروشه کسی رایگان در اختیار نمیذاره
SAJJADSAA
April 29th, 2013, 17:53
یه سرچی بفرمایید پیدا میکنین
tak-star
April 29th, 2013, 18:04
کسی جواب نمیده ؟؟؟؟
rsl
April 29th, 2013, 18:34
کسی نمیدونه مشکل سفید بودن صفحه در زمان تحویل کارت شارژ از چی هست ؟
tak-star
April 29th, 2013, 19:36
دویتان لطفا یکی کمک کنه....خیلی فوریه....بدبخت میشم.
یعد از اینکه خرید انجام میشه و پول توسط کاربر به حساب من میاد، زمانیکه که باید اطلاعات اکانت رو نشون بده این ارور رو میده:
Warning: require_once(plugins/an.php) [function.require-once (http://buy.***2oni4.tk/function.require-once)]: failed to open stream: No such file or directory in /home/***2on/domains/***2oni4.tk/public_html/buy/callback.php on line 75
Fatal error: require_once() [function.require (http://buy.***2oni4.tk/function.require)]: Failed opening required 'plugins/an.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/***2on/domains/***2oni4.tk/public_html/buy/callback.php on line 75
باید چکار کنم؟؟؟؟؟ خیلی فوریه...لطفا یکی کمک کنه....
یه زمانی هر پستی اینجا بود سریع جواب داده می شد.
چرا هیچکس جواب نمیده؟؟؟؟؟؟
mo_mohit1
April 29th, 2013, 20:42
یه زمانی هر پستی اینجا بود سریع جواب داده می شد.
چرا هیچکس جواب نمیده؟؟؟؟؟؟
اول بگم کسی وظیفه نداره اینجا جواب بده/بعدشم قشر اینجا فک کنم بیشتر دانشجو و محصلن که الان روزای میان ترم هست/
کسی نمیدونه مشکل سفید بودن صفحه در زمان تحویل کارت شارژ از چی هست ؟
مشکل صفحه سفید و اون ارور برمیگرده به خود نسخه/ا ز چه نسخه ای استفاده می کنید.دوباره از سایتشون بگیرید و نصب کنید///در ضمن فکر کنم دایرکت ادمین هم استفاده میکنید اگر بله بگین تا چند تا پرمیشن باید تغییر کنه
tak-star
April 29th, 2013, 20:50
مشکل صفحه سفید و اون ارور برمیگرده به خود نسخه/ا ز چه نسخه ای استفاده می کنید.دوباره از سایتشون بگیرید و نصب کنید///در ضمن فکر کنم دایرکت ادمین هم استفاده میکنید اگر بله بگین تا چند تا پرمیشن باید تغییر کنه
نسخه مشکلی نداره. به تازگی از خود سایت فریر گرفتم.
آره از دایرکت استفاده میکنم.میشه بگید باید چکار کنم؟
rsl
April 29th, 2013, 22:11
Cpanel هست ، این مشکل بعد از بروزرسانی به 1.5.7 و تعقیر درگاه از زرین پال به پارس پال بوجود آمده ، حالا نمیدونم مشکل از کدوم هست .
google.7
April 30th, 2013, 01:23
1 لایسنس لایم تایم دارم استفاده نمی کنم اگه خواستید واگذار می کنم
h4w1d
April 30th, 2013, 02:38
سلام به همه ی عزیزان...
مجبور شدم یکبار به طور کمل اسکزیپت و پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی اکانت و برای کاربرا ارسال نمکنه!!!
جدیدترین نسخه از سایت فریر گرفته شد1.57
چه کنم ؟ ؟ ؟ ؟؟
mossidanger
April 30th, 2013, 08:05
من تا نصب میکنم خراب میشه نمیدونم چرا؟
مدیریتم بدون عکس و خراب و حتی index سایت خودمم بدون عکس میاد باید چیکار کنم این علامت"/" را هم آخر آدر ها گذاشتم باید چیکار کنم
می خواستم وقتی خرید صورت گرفت علاوه بر مشتری به من یک ایمیل بیاد که واریز شده و تایید پرداخت بفرسته قبلا تو صفحات قبلی یکی لینک داده بود اما کار نمی کنه دوستان کسی داره ؟
mo_mohit1
April 30th, 2013, 21:38
من تا نصب میکنم خراب میشه نمیدونم چرا؟
مدیریتم بدون عکس و خراب و حتی index سایت خودمم بدون عکس میاد باید چیکار کنم این علامت"/" را هم آخر آدر ها گذاشتم باید چیکار کنم
آدرس سایتم:فروش اينترنتي شارژ (http://buy.viva-design.ir/)
دوست عزیز احتمالا شما در روت اصلی سایت یا جای دیگه نصب کردین/از اول فایل ها رو در همین buy اپلود و آدرس
buy.viva-design.ir/install
رو بزنید و نصب کنید
می خواستم وقتی خرید صورت گرفت علاوه بر مشتری به من یک ایمیل بیاد که واریز شده و تایید پرداخت بفرسته قبلا تو صفحات قبلی یکی لینک داده بود اما کار نمی کنه دوستان کسی داره ؟
دوست عزیز در پوشه پلاگین فایل email.php رو باز کنید و این کد رو پیدا کنید
send_mail($data[email],$data[name],$payment[payment_email],$payment[payment_email],$data[title],$table,$data[signature]);
سپس با کد زیزر جایگزین کنید فقط در قسمت email shoma ایمیل خودتون بزنیید
من همه اینا را انجام دادم و همه چیز را رعایت کردم بازم اینطوری میشه
hamedsp
May 1st, 2013, 13:44
من همه اینا را انجام دادم و همه چیز را رعایت کردم بازم اینطوری میشه
اگه دوست داشتید اطلاعاتتون رو برام ارسال کنید تا براتون تست کنم ;)
alidini
May 1st, 2013, 14:48
من روی سرور خودم وقی میخوام اینو نصب کنم با مشکل canot open file مواجه میشم ادرس فولدر رو با / در اخر رو کامل وارد میکنم کبا سرور خودم نمیدونم چشه با بعضی اسکریپت ها نمیسازه لطفا کمکم کنید سرور رو درست کنم
mossidanger
May 1st, 2013, 14:50
نه ممنون همینجا راهنمایی کنین
mo_mohit1
May 1st, 2013, 15:22
من روی سرور خودم وقی میخوام اینو نصب کنم با مشکل canot open file مواجه میشم ادرس فولدر رو با / در اخر رو کامل وارد میکنم کبا سرور خودم نمیدونم چشه با بعضی اسکریپت ها نمیسازه لطفا کمکم کنید سرور رو درست کنم
دوست عزیز این مشکل از دایرکت ادمینه که حتما دارین////مشکل از پرمیشنه که دایرکت ادمین زیاد گیر میده/راهشم تو همین تاپیک چند ده بار بنده گفتم/تو پوشه install هر دو فایل رو 777 و در Template هر دو پوشه داخلش رو 777 و ادرس include فایل کانفیگو 777 بزار درست میشه/یکی دیگه هم باید 777 بزاری اگر گیر داد بگو تا بهتون بگم چون ادرسش سر راست نیست
mossidanger
May 1st, 2013, 15:30
ترخدا مشکل منو هل کنین نمیدون چی شده هرچی نصب میکنم خراب نصب میشه
mo_mohit1
May 1st, 2013, 15:40
ترخدا مشکل منو هل کنین نمیدون چی شده هرچی نصب میکنم خراب نصب میشه
مشکل همونه که گفتم/باید در همون پوشه بای نصب کنید/روی یه دامین دیگه اگه دارین تست کنید متوجه میشین/در آخر نشد باید اطلاعات بدین تا یه نفر چک کنه/
onlinedays
May 1st, 2013, 20:44
سلام
فایل رو آنزیپ کردم
به آدرس که میرم این ارور رو میده از چیه؟
Fatal error: Call to a member function fetchAll() on a non-object in /home/test/public_html/pay/index.php on line 105
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
tak-star
May 1st, 2013, 20:59
نسخه مشکلی نداره. به تازگی از خود سایت فریر گرفتم.
آره از دایرکت استفاده میکنم.میشه بگید باید چکار کنم؟
در انتظار جواب ......
mo_mohit1
May 1st, 2013, 22:53
سلام
فایل رو آنزیپ کردم
به آدرس که میرم این ارور رو میده از چیه؟
Fatal error: Call to a member function fetchAll() on a non-object in /home/test/public_html/pay/index.php on line 105
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
خوب دوست عزیز وقتی آنزیپ شد باید نصب بشه بعد از ادرس اینوو بزن yoursite.com/install
mo_mohit1
May 1st, 2013, 22:56
در انتظار جواب ......
دوست عزیز شما از نسخه خود سایت فریر باید بگیرید /طوری که تو کد ها دیدم شما از سایت برتر گرفتین/از سایت اصلی فریر بگیرید /پرمیشن هم تو صفحه قبل گفتم
raihani
May 2nd, 2013, 15:54
سلام
امکان اضافه کردن فیلد مربوط به کارت هم هست؟
بجای 3 تا 4تا باشه؟
masterphp
May 2nd, 2013, 15:59
سلام
امکان اضافه کردن فیلد مربوط به کارت هم هست؟
بجای 3 تا 4تا باشه؟
باید بدین به صورت سفارشی براتون اضافه کنن خودتون نمیتونید اضافه کنید
onlinedays
May 2nd, 2013, 20:49
دوستان نصب رو انجام دادم صفحه اصلی پرداخت هم باز میشه ولی بالاش این پیغام رو میده.
Warning: file_exists() [funct ion.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(../install) is not within the allowed path(s): (/home/testsite/public_html/pay:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp) in /home/testsite/public_html/pay/include/prepare.php on line 52
پوشه install رو هم حذف کردم
مشکل از کجاست؟
shivahost
May 5th, 2013, 03:37
دوستان می خواهم یک فیلد به صفحه سفارش بالای ایمیل و موبایل اضافه کنم که نام مشتری را بپرسد و در ایمیل ارسالی پس از خرید مثلا بنویسه: آقای "نام مشتری" از خرید شما متشکریم. با دیتابیس هم کاری ندارم و نمی خواهم این فیلد به دیتابیس وصل بشه و فقط در ایمیل پس از خرید استفاده شده.
اضافه کردن فیلد هم در فایل index.tpl کاری نداره و مهم قسمت بعدی یعنی خواندن آن و استفاده در پلاگین ایمیل است که دنبالشم.... کسی می تونه کمک کنه؟
shivahost
May 5th, 2013, 10:59
دوستان می خواهم یک فیلد به صفحه سفارش بالای ایمیل و موبایل اضافه کنم که نام مشتری را بپرسد و در ایمیل ارسالی پس از خرید مثلا بنویسه: آقای "نام مشتری" از خرید شما متشکریم. با دیتابیس هم کاری ندارم و نمی خواهم این فیلد به دیتابیس وصل بشه و فقط در ایمیل پس از خرید استفاده شده.
اضافه کردن فیلد هم در فایل index.tpl کاری نداره و مهم قسمت بعدی یعنی خواندن آن و استفاده در پلاگین ایمیل است که دنبالشم.... کسی می تونه کمک کنه؟
کمک نبود؟ فکر نکنم سخت باشه ها...
csmaster
May 6th, 2013, 15:56
سلام
عزیزان من یه مشکلی دارم به این صورت که بعد از خرید فقط شناسه های رداخت رو نشون میده و اطلاعاتی که روی کارت ها هست رو نشون نمیده . چی کار کنم ؟
felfel
May 6th, 2013, 16:55
توی محصولات فیلد اول و 2وم رو پر کن
csmaster
May 6th, 2013, 17:28
توی محصولات چرا ؟ مگه توی کارت نباید باشه ؟
kianesfahan
May 6th, 2013, 17:35
سلام .
دوستان چه طور میشه کاری کرد که بشه در یک زمان بیشتر از 5 کارت خریداری شود ؟
SAJJADSAA
May 6th, 2013, 18:01
تو فایل ایندکس قالب اضافه کن
kianesfahan
May 6th, 2013, 18:12
تو فایل ایندکس قالب اضافه کن
یعنی چی ؟
teambieber
May 9th, 2013, 02:16
کسی میدونه این ایراد از چیه ؟ هنگام برگشت از درگاه این ایراد رو میده
Fatal error: Cannot use string offset as an array in /sell/callback.php on line 225
SAJJADSAA
May 9th, 2013, 11:37
یعنی چی ؟
یعنی تا عدد 5 تعریف شده شما بیشتر تعریف کن :-|
SAJJADSAA
May 9th, 2013, 11:39
کسی میدونه این ایراد از چیه ؟ هنگام برگشت از درگاه این ایراد رو میده
Fatal error: Cannot use string offset as an array in /sell/callback.php on line 225
callback.php رو دوباره آپبود کن از فایل نصبی
ehsanekarimi
May 10th, 2013, 15:54
سلام.خداییش گشتم ولی پیدا نکردم ! شاید خوب نگشتم ! :|
من این سیستم رو نصب کردم،ولی موقع لاگین به بخش مدیریت،ارور میده که "نام کاربری یا کلمه عبور اشتباه است."
چیکار کنم ؟!
bia4sms
May 11th, 2013, 12:21
سلام.خداییش گشتم ولی پیدا نکردم ! شاید خوب نگشتم ! :|
من این سیستم رو نصب کردم،ولی موقع لاگین به بخش مدیریت،ارور میده که "نام کاربری یا کلمه عبور اشتباه است."
چیکار کنم ؟!
سلام
از طریق php my admin و جدول دیتابیس مربوطه و با استفاده از الگوریتم md5 میتونید پسورد رو عوض کنید ....
tak-star
May 11th, 2013, 19:08
میخوام برای بک گراند به جای صفحه ی سفید یه عکس بذارم
میشه یکی راهنمایی کنه؟ قبلا درست کرده بودم ولی الان یادم رفت کدش رو کجا وارد کرده بودم
باتشکر
دوستان متأسفانه درگاه بانک ملت بعد از اینکه کسی خرید میکنه به من ایمیلی ارسال نمیکنه که خرید انجام شده. آیا امکانش هست خود فریر رو جوری تنظیم کنیم که بعد از هر خرید به خودم هم ایمیلی ارسال کنه؟
nekooee
May 11th, 2013, 23:11
دوستان متأسفانه درگاه بانک ملت بعد از اینکه کسی خرید میکنه به من ایمیلی ارسال نمیکنه که خرید انجام شده. آیا امکانش هست خود فریر رو جوری تنظیم کنیم که بعد از هر خرید به خودم هم ایمیلی ارسال کنه؟
با ویرایش کد callback.php اینکار رو انجام دادم ولی باید روش وقت بگذارم تا از تنظیمات بشه فعال یا غیر فعالش کرد تا هر بار نیاز به ویرایش کد این صفحه نباشه
moein2024
May 13th, 2013, 13:24
دوستان من یک مشکل هنگام خرید دارم من از درگاه payline استفاده می کنم تمام کار ها رو هم کردم کد API هم وارد کردم و تکمیل فقط وقتی می خوام یکی از محصول ها رو بخرم ارور زیر رو میده
Not Found
The requested URL /<br /><b>Deprecated</b>: Function eregi() is deprecated in <b>/home/*****/public_html/shop/index.php</b> on line <b>65</b><br />gateway.php was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
nekooee
May 13th, 2013, 13:28
احتمالا آدرس فایلها رو اشتباه وارد کردین. این جایی که آدرس میده فایل gateway.php برید نگاه کنید ببینید هست؟
moein2024
May 13th, 2013, 13:53
احتمالا آدرس فایلها رو اشتباه وارد کردین. این جایی که آدرس میده فایل gateway.php برید نگاه کنید ببینید هست؟
خود فایل gateway.php وجود داره ولی داخلش از خط 56 به بعد وجود نداره یعنی کلا 56 خط ه
توی یکی از سایت ها نوشته بود علت این ارور تنظیمات سطوح دسترسی است ولی نگفته بود باید چیکار کرد درست شه
nekooee
May 13th, 2013, 14:13
فایلهای پلاگ این payline رو چک کنید و آدرسهای داخلشون هم چک کنید. چون خطا داره میگه این فایل وجود نداره. از یک جای کار اشتباه شده. نهایتا یک بار دیگه فایلهای freer و پلاگ این رو جایگزین کنید با فایلهای اصلی ببینید درست میشه یا نه؟
moein2024
May 13th, 2013, 14:17
من نمیدونم دقیقا باید چی رو داخل فایل payline.php چک کنم ولی کلا freer رو payline رو پاک کردم از اول ریختم هنوز همونه
nekooee
May 13th, 2013, 14:18
من با درگاه تک پرداخت و خود بانک ملت کار کردم و از پی لاین استفاده نمیکنم. ولی روش کار معمولا همین هست. بیا تو یاهو مشخصات هاستت رو بده من برات نگاه کنم ببینم مشکلش رو متوجه میشم یا نه
آی دی من اینه:
nekooee_irantk
raihani
May 13th, 2013, 18:45
سلام
ماژول ارسال ایمیل یادآوری تمدید اکانت به مشتری به چه نحوی عمل میکنه؟
بصورت اتوماتیک عمل میکنه؟
یا دستی هست؟
ممنون میشم یه توضیحی بدین
nekooee
May 13th, 2013, 19:40
من نمیدونم دقیقا باید چی رو داخل فایل payline.php چک کنم ولی کلا freer رو payline رو پاک کردم از اول ریختم هنوز همونه
وقتی از یاهو رفتید من مشکلتون رو پیدا کردم و ایراد از تابع چک کردن شماره تلفن بود که روی هاست شما به اون تابع گیر میده و انگار php روی هاستتون محدود هست و یک سری چیزهاش غیر فعال شده.
اون قسمت رو که از کدها خارج کردم اجرا شد
AhrimanSefid
May 14th, 2013, 13:15
سلام
موقعی که انتخاب می کنم و دکمه خرید رو می زنم این اتفاق می یوفته.
The requested URL /<br /><b>Deprecated</b>: Function eregi() is deprecated in <b>/home/paseban/public_html/index.php</b> on line <b>65</b><br />gateway.php was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
nekooee
May 14th, 2013, 14:19
این مشکل شما دقیقا مثل مشکل دوستمون در بالا هست. یا خود برنامه نویس freer اخیرا اسکریپت رو ویرایش کرده و کدهاش ایراد داره یا ایراد از هاست شماست که قسمتی از کد رو پیشتیبانی نمیکنه!!
بیا تو یاهو من برات درستش کنم کدش رو درست کنم! این ایراد رو موقع چک کردن شماره موبایل بر میخوره. تابع اون ایراد داره!
آی دی من:
nekooee_irantk
nekooee
May 14th, 2013, 16:19
سلام
دوستانی که با ارور :
Not Found The requested URL /<br /><b>Deprecated</b>: Function eregi() is deprecated in <b>/home/paseban/public_html/index.php</b> on line <b>65</b><br />gateway.php was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
مواجه میشند دلیلش اینه که قسمتی از کد در php نسخه 5 به بالا پشتیبانی نمیشه و برای همین در بعضی از هاستها ارور میگیرید. در فایل index.php خط شماره 65 رو کلا حذف کنید و کد زیر رو جایگزین کنید درست میشه.
if ($data[mobile] AND !preg_match("/^09([0-9]{9})$/", $data[mobile]))
موفق باشید.
امروز یکی از دوستان آمد یاهو کمکش کنم ولی همچین طلبکاری حرف میزد و یا اینه آخرش که خرش از پل چکید به جای تشکر هر چی سوال ازش پرسیدم جواب نداد رفت.
برای بعضی انسانها باید متأسف بود.
raihani
May 14th, 2013, 17:19
سلام
ماژول ارسال ایمیل یادآوری تمدید اکانت به مشتری به چه نحوی عمل میکنه؟
بصورت اتوماتیک عمل میکنه؟
یا دستی هست؟
ممنون میشم یه توضیحی بدین
سلام کسی نیست جواب بده ؟!
AhrimanSefid
May 15th, 2013, 09:25
سلام من با IE به یه مشکل برخوردم.
سایت با Firefox درست انجام می ده و مراحل خرید رو انجام می ده اما داخل IE نه.
اینهم عکس :
13110
AhrimanSefid
May 15th, 2013, 09:28
سلام
دوستانی که با ارور :
Not Found The requested URL /<br /><b>Deprecated</b>: Function eregi() is deprecated in <b>/home/paseban/public_html/index.php</b> on line <b>65</b><br />gateway.php was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
مواجه میشند دلیلش اینه که قسمتی از کد در php نسخه 5 به بالا پشتیبانی نمیشه و برای همین در بعضی از هاستها ارور میگیرید. در فایل index.php خط شماره 65 رو کلا حذف کنید و کد زیر رو جایگزین کنید درست میشه.
if ($data[mobile] AND !preg_match("/^09([0-9]{9})$/", $data[mobile]))
موفق باشید.
امروز یکی از دوستان آمد یاهو کمکش کنم ولی همچین طلبکاری حرف میزد و یا اینه آخرش که خرش از پل چکید به جای تشکر هر چی سوال ازش پرسیدم جواب نداد رفت.
برای بعضی انسانها باید متأسف بود.
من این کد تست کردم اما ارور می ده و می گه شماره موبایل اشتباه.
اگه منظورتون به من.
که متاسفانه اینترنت تا به امروز قطع شده بود.
nekooee
May 15th, 2013, 12:49
نه منظورم شما نبود. این کد برای ارور اول بود که میگرفتید. به جای اینکه کد رو از دستورات خارج کنید باید با این کد جایگزین کنید. این کد شماره موبایل رو چک میکنه اگر درست وارد کنید نمیگه اشتباست مگه اینکه شماره رو اشتباه وارد کنید.
من تست کردم درست کار میکنه! دقیقا خط 65 رو با یان کد جایگزین کنید.
----------------------------------------
با ایشون صحبت کردم شماره موبایلشون 13 رقمی هست و فریر برای 11 رقمی طراحی شده....
nekooee
May 15th, 2013, 13:34
جدیدا شماره موبایلها 13 و حتی رایتل تا 15 رقم هم میگن داره. پس برای اینکه با تعداد کارکتر شماره ها به مشکل بر نخورید کد خط 65 رو با یان کد جایگزین کنید:
if ($data[mobile] AND !preg_match("/^09([0-9]{9,13})$/", $data[mobile]))
mahmood.ariaee
May 15th, 2013, 15:39
سلام وخسته نباشیدبه دوستان انجمن اگه کسی میتونه کمک کنه
1- من نمایندگی ایرانسل دارم و میخوام سیم کارت ای شارژ نمایندگی را به سایتم متصل کنم آیا چنین عملی انجام میشه یا خیر ؟
2- میخوام برای سایتم یه هدر بزارم ولی دقیق نمیدونم کجا کدش را پیدا کنم لطفا راهنمایی کنید ؟ با تشکر
AhrimanSefid
May 15th, 2013, 15:51
اگه دوست داشتی این ای دی من :
YID: aewqmeri
ma2010
May 16th, 2013, 13:02
منم یه سوال دارم و خیلی هم ضروریه
وقتی من اینو نصب میکنم نمیدونم از کجا رمز شارژ رو قرار بدم که اگه کسی شارژ خرید بش نشون بده
دیشب خودم رفتم تو قسمت کارتها و یه چندتا عدد مثل کد شارژ برای ایرانسل براش قرار دادم و بعد با حساب زرین پال که پولو دادم بم اون شماره رو نداد و فقط شماره تراکنش رو نشون داد
تو پست اول هم یکی از دوستان گفتن ست کردنش ولی من که خواستم دانلود کنم مث اینکه سایته حذف شده بود کلا گوگل نمیشناختش
میشه راهنماییم کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
maikelscofild35
May 16th, 2013, 13:56
سلام
این اسکریپت امنیتش واقعا افتضاحه یه عالمه کار انجام دادم بازم سایتم هک شد
کارهایی که من کردم
هشدار امنیتی رو خوده فرییر داده رو انجام دادم
بعد روی تمام فولدر ها پسورد های جنوریت شده
اونم با جنوریتو اختصاصی همه پسورد های متفاوت
تمام سطح دسترسی هارو
کم کردم بعد هاستتم روی سرور های شرکت گذرگاه هست
بعد این که جواب تیکت هست راجع به هک شدن سایتم
لاگ های سیستمی توسط مدیر فنی چک شد.
حمله مستقیما به سایت شما بوده است.
هیج گونه اثری از Symlink یا حمله مشابه از سرور به هاست شما دیده نشده است و مستقیما به اکانت شما حمله شده است.
با این همه کار بازم سایت هک شد
دوستان به من بگید من کاری رو انجام ندادم که هک شده
که من انجام بدم دوباره هک نشه
یا راه حلی داره بگید
ma2010
May 16th, 2013, 14:50
کسی نیست جواب سوال منو بده
tak-star
May 16th, 2013, 15:33
کسی نیست جواب سوال منو بده
ببنید شما اول باید در قسمت دسته مثلا بنویسید کارت شارژ ایرانسل و اونو ثبت کنید.
بعد برید تو قسمت محصولات و شارژ های 1000 تومانی و 2000 تومانی رو تعریف کنید به عنوان محصول و در همونجا، موقع نوشتن و درست کردن محصولات، فیلد ها رو نامگذاری کنید.مثلا توی فیلد 1 بنویسید کد شارژ.
حالا برید تو قسمت کارت ها و کارتی که میخواید تعریف کنید، کد شارژش رو توی فیلد 1 بنویسید تا موقع خرید فیلد 1 که کدشارژ هست نشون داده بشه به کاربر.
ma2010
May 16th, 2013, 15:36
همینکارو کردم ولی زرین پال فقط شماره تراکنش رو نشون میده دیگه چیزی نشون نمیده
nekooee
May 16th, 2013, 15:38
در قسمت محصول سه تا فیلد هست. و در قسمت کارت هم 3 تا فیلد. هر چی که تو فیلد قسمت محصول بنویسی سمت راست و هر چه در همان شماره فیلد در قسمت کارت بنویسی سمت چپ در یک خط نشون میده.
یعنی اگر فیلد شماره یک در قسمت محصول رو بزنی:شماره رمز
و فید شماره یک رو در قسمت کارت بزنی: 123456789
بعد از خرید به کاربر اینجوری نشون میده:
شماره رمز:123456789
و همینجور فیلدهای بعد هم به همین صورت:
فیلد دو : فیلد دو
فیلد سه : فیلد سه
می خوره.
ma2010
May 16th, 2013, 15:41
خوب من الان چطور میتونم شارژ باش بفروشم؟؟؟؟؟یعنی باید همین شماره کارتارو بدم به فیلدها تا اون به کاربر نشون بده؟
nekooee
May 16th, 2013, 16:10
بله دیگه. شما در قسمت کارتها فیلد اول رو شماره کارت رو میدید. و در قسمت محصول هم فیلد اول رو مینویسید "شماره کارت:"
بعد که کاربر بخره براش مینویسه:
شماره کارت:12346879
ma2010
May 16th, 2013, 16:15
یعنی باید همه کارتارو همینجور وارد کنم؟؟؟؟؟؟ مثلا 100 تا کارت جدید بسازم تو شارژ 1000 تومنی و تو همش هم کد شارژ قرار بدم درسته؟؟؟
بعدش من درگاه بانک ملت میخوام باید چکار کنم میشه کامل کامل توضیح بدین؟
nekooee
May 16th, 2013, 16:20
بله هر شماره کارت با کارت دیگه فرق میکنه. محصول فقط برای 1000 تومانی یکی درست میکنید اما برای کارتها برای هر شماره کارت باید یک کارت بسازید. البته از طریق آپلود فایل ه ممیشه که یکدفعه تعداد زیادی رو وارد کرد اما من استفاده نکردم نمیدونم دقیق چجوری باید تو فایل نوشت که بتونه از هم تفکیک کنه کارتها رو.
بانک ملت هم باید برید بانک ملتی که حساب فعال دارید و درخواست بدید. ازتون کپی کارت ملی و کپی شناسنامه و جواز کسب می خوان اینها رو که ببرید یک فرم بهتون میدن پر میکنید و بقیه مراحلشم اینه که از بانک قرار داد براتون ایمیل میشه باید در دو نسخه مهر و امضاء کنید و بفرستید سپس ترمینال رو بهتون میدن که بعد از اولین تراکنش براشون مشخصات رو ارسال میکنید و تأیید میکنند و کار تمام هست.
سخت ترین مرحلش داشتن جواز کسبه که خیلیها ندارن!
ma2010
May 16th, 2013, 16:22
اخه اینترنی که جواز کسب نمیخاد دیگه
مرسی دادا خیلی مردی
شارژ مستقیم هم بلدی؟؟؟؟
nekooee
May 16th, 2013, 16:28
شارژ مستقیم من کار نکردم ولی پلاگ این می خواد. و همچنین احتمالا قرار داد با یک شرکتی که بهتون ارزون تر بده و مستقیم شارژ کنه.
باید از بچه هایی که اینکار رو میکنن بپرسی
ma2010
May 16th, 2013, 16:30
خوب حالا باید بگردیم دنبال کارت شارژ شما کسی رو میشناسین؟؟؟؟اگه اره قیمتاشم بم بگین ممنون میشم
nekooee
May 16th, 2013, 16:32
نه متأسفانه من خودم برنامه نویسم و از طریق این اسکریپت برنامه هام رو میفروشم اصلا تو کار کارت نیستم :)
ma2010
May 16th, 2013, 16:35
مرسی دادا
CrisS
May 16th, 2013, 16:38
چطور میشه دسته جدید که تعریف می کنی آوردش سطر اول ؟
ma2010
May 16th, 2013, 16:40
جلوش یه کادر داره به نام ترتیب میتونی اونجا 1 بذاری تا بیاد بالای همه
CrisS
May 16th, 2013, 16:42
این کارو کردم ولی نمیاد بالا
ma2010
May 16th, 2013, 16:45
شاید بقیشون هم یک باشن
اگه نباشن باید بیاد
اگه باز نتونستی خواستی دسترسی بده تا نگاه کنم
CrisS
May 16th, 2013, 16:47
درست شد بالاییا رو آوردم پایین
مرسی
ma2010
May 16th, 2013, 16:49
دادا تو از کجا شارژ گرفتی؟؟؟؟چند بات حساب میکنه؟
CrisS
May 16th, 2013, 16:51
شارژ نیست
dade24
May 16th, 2013, 17:03
Virtual Freer یک اسکریپت رایگان و متن باز ایرانی می باشد که به شما این امکان را میدهد تا یک سایت فروشگاه کارت شارژ و محصولات مجازی (کارت اینترنت و…) راه اندازی نمایید. این اسکریپت دارای امکانات فراوانی از جمله قابلیت پرداخت آنلاین با استفاده از درگاه بانک سامان, پارسیان و زرین پال, قابلیت مدیریت محصولات , قابلیت مدیریت سفارشات, نمایش آمار کلی سایت و… می باشد.
دسته بندی
دسته بندی نامحدود کالاها
امکان مرتب سازی دستهها
تخصیص تصویر برای هر دسته
محصولات
افزودن بینهایت محصول
تعریف ۳فیلد برای هر محصول
امکان تعیین نامهای مختلف برای فیلدهای هر محصول
تخصیص تصویر برای هر محصول
تعیین پیام در موقع تحویل برای هر محصول
کارتها
اضافه کردن بینهایت کارت
اضافه کردن کارتها به صورت دستی و یا از طریق آپلود فایل csv یا متنی
امکان غیرفعال کردن کارت
نمایش اطلاعات کامل خریدار و پرداخت برای کارتهای فروخته شده
امکان جستجو در فیلدهای کارتها
فیـلتـر لیست کارتها برحسب نوع محصول٬ وضعیت (فروخته شده یا قابل فروش) و فعال و غیرفعال بودن کارت
آمار
آمار کلی موجودی٬ فروخته شده و کارتهای غیرفعال
گزارش فروش کارتها به تفکیک روز و تاریخ و ساعت دقیق فروش در بازه زمانی تعیین شده
امکانات مشتری
فرآیند خرید ساده و آسان در یک صفحه
امکان خرید تا ۵ کارت همزمان
طراحی سبک و آژاکس
نمایش فاکتور به مشتری به صورت آنی و در صفحه خرید
نمایش محصول خریداری شده در انتهای خرید و ارسال آن به ایمیل کاربر
استفاده از دروازههای پرداخت سامان٬ پارسیان و زرینپال
لینک دانلود: simple_advert.rar (http://www.mediafire.com/?rjq3zjkappil3wu)
سلام
من نصب کردم با درگاه ملت همه چیزو طبق اونی که خواسته بود زدم اما ارر 421 میده
واسه چیه؟
maikelscofild35
May 16th, 2013, 17:05
سلام
این اسکریپت امنیتش واقعا افتضاحه یه عالمه کار انجام دادم بازم سایتم هک شد
کارهایی که من کردم
هشدار امنیتی رو خوده فرییر داده رو انجام دادم
بعد روی تمام فولدر ها پسورد های جنوریت شده
اونم با جنوریتو اختصاصی همه پسورد های متفاوت
تمام سطح دسترسی هارو
کم کردم بعد هاستتم روی سرور های شرکت گذرگاه هست
بعد این که جواب تیکت هست راجع به هک شدن سایتم
لاگ های سیستمی توسط مدیر فنی چک شد.
حمله مستقیما به سایت شما بوده است.
هیج گونه اثری از Symlink یا حمله مشابه از سرور به هاست شما دیده نشده است و مستقیما به اکانت شما حمله شده است.
با این همه کار بازم سایت هک شد
دوستان به من بگید من کاری رو انجام ندادم که هک شده
که من انجام بدم دوباره هک نشه
یا راه حلی داره بگید
اصلا کسی تایپیکه منم ندیده
که جوابمو بده
p30speed
May 16th, 2013, 17:06
اپیتون تو بانک ست نشده
SAJJADSAA
May 16th, 2013, 17:27
اصلا کسی تایپیکه منم ندیده
که جوابمو بده
عزیز چند مدت قبل یه پچ امنیتی داد فریر اونو نصب نکردین بهمین دلیل
دوما شما نباید فریر رو از اولین پست تاپیک دانلود کنین باید نسخه جدید رو از سایتش بگیرین
بهتره مدیر ها لینک مدیا فایر رو پاک کنن و لینک سایتشو بذارن
mahmood.ariaee
May 16th, 2013, 22:01
سلام به دوستان انجمن کسی میتونه کمک کنه
1- من نمایندگی ایرانسل دارم و میخوام سیم کارت ای شارژ نمایندگی را به سایتم متصل کنم آیا چنین عملی انجام میشه یا خیر ؟
لطفا کمک کنید..............................
dade24
May 16th, 2013, 22:04
اپیتون تو بانک ست نشده
آره ..احتمال داره همین باشه
اخه ما وقتی درگاه ثبت کردم سایت رو سرور قبلیمون بود
حالا بخایم آی پی جدید بدیم چکاکنیم؟
mahmood.ariaee
May 16th, 2013, 22:19
با سلام
کسی میتونه بگه آیا با سیم کارت ای شارژ میشه اتوشارژ راه اندازی کرد . لطفا کمک کنید .................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
moein2024
May 17th, 2013, 14:33
سلام دوستان من یه سوال داشتم چه جوری میشه تصویر background برای freer گذاشت هم چنین رنگ پس زمینه رو تغییر داد و هم چنین بالای قسمت اطلاعات تماس یک عکس گذاشت
tak-star
May 17th, 2013, 15:29
تو چند صفحه ی قبل بگردین بک گراند رو پیدا میکنین دوست من.
maikelscofild35
May 17th, 2013, 16:56
عزیز چند مدت قبل یه پچ امنیتی داد فریر اونو نصب نکردین بهمین دلیل
دوما شما نباید فریر رو از اولین پست تاپیک دانلود کنین باید نسخه جدید رو از سایتش بگیرین
بهتره مدیر ها لینک مدیا فایر رو پاک کنن و لینک سایتشو بذارن
داش میگم اخرین نسخه رو نصب دارم با پچ امنیتی
moein2024
May 17th, 2013, 17:17
دوستان من تو سایتم 3 تا جعبه مثل شماره همراه و ایمیل اضافه کردم ولی کسی که خرید میکنه و اون 3 تا فیلد اضافی منو پر میکنه برای من که مدیرم نشون نمیده چی پر کرده فقط همون دو تا فیلد رو
AhrimanSefid
May 18th, 2013, 09:14
سلام هنوز راه حلی برای مشکل ie پیدا نشد؟
moein2024
May 18th, 2013, 22:14
دوستان من تو سایتم 3 تا جعبه مثل شماره همراه و ایمیل اضافه کردم ولی کسی که خرید میکنه و اون 3 تا فیلد اضافی منو پر میکنه برای من که مدیرم نشون نمیده چی پر کرده فقط همون دو تا فیلد رو
نبود نبود
maikelscofild35
May 19th, 2013, 10:38
اینجا هیچ کس جواب نمیده
tatnet
May 19th, 2013, 11:35
خوب دوست عزیز در دتا بیس جایی واسه فیل سوم گذاشتی که نشون بده
با من در تماس باش
mahmood.ariaee
May 19th, 2013, 19:33
با سلام من تازه درگاه پرداخت بانک ملت رو گرفتم ولی با ارور 421 مواجه میشم ای پی هم مشکلی نداره لطف کنید کسی میدونه علت چیه ؟
khovan_laporta
May 19th, 2013, 19:40
سایت های زیادی رو دیدم این شکلی هستن فکر کنم اگر مشکل خاصی داشت دیگه همه میفهمیدن
mahmood.ariaee
May 19th, 2013, 19:46
با سلام من تازه درگاه پرداخت بانک ملت رو گرفتم ولی با ارور 421 مواجه میشم ای پی هم مشکلی نداره لطف کنید کسی میدونه علت چیه ؟
کسی نیست کمک کنه >..
keyvan_star
May 19th, 2013, 23:02
دوستان من جدیدا سایتمو انتقال دادم به هاست جدید این ارور همش بالای سایت هست
Warning: file_exists() [function.file-exists (http://8star23.tk/function.file-exists)]: open_basedir restriction in effect. File(../install) is not within the allowed path(s): (/home/startk/public_html:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp) in /home/startk/public_html/include/prepare.php on line 52
واقعا نمیدونم باید چیکار کنم ممنون میشم کمک کنین
این هم بگم که این ارور اجازه اتصال به بانک هم نمیده
interhost
May 19th, 2013, 23:18
اسکریت باحالی هست
tatnet
May 20th, 2013, 16:44
خطای 421 یعنی آی پی که به به پرداخت دادید اشتباه است
mahmood.ariaee
May 20th, 2013, 16:55
خطای 421 یعنی آی پی که به به پرداخت دادید اشتباه است
ممنون از دوست عزیز مشکل از طرف به پرداخت بود و حل شد.
persiansoftware
May 20th, 2013, 17:42
سلام دوستان من درvirtual freer کلا یک دسته دارم که در اون حدود 5-6 تا محصول اضافه کردم.حالا اگر بخوام کاربر نخواد هر بار بره و دسته رو انتخاب کنه تا محصولات بیاد. و همیشه محصولات رو به صورت ثابت نمایش بده که کاربر راحت انتخاب کنه چه کاری باید انجام بدم؟
nekooee
May 20th, 2013, 18:25
اگر کد نویسی بلدی باید قالب رو ویرایش کنی. یا پول بدی برات قالب جدید مطابق با خواسته خودت طراحی کنن.
tatnet
May 20th, 2013, 18:40
خواستی بهم خبر بده با هزینه کم واست ردیف کنم
sarfionline
May 22nd, 2013, 11:30
سلام دوستان
چطوری می تونم یه هیدر برا سایت قرار بدم در بالای سایت
و یکم گرافیکش رو بالا ببرم
با تشکر
alimo203
May 22nd, 2013, 14:39
نام سرویس : 10 گیگابایتی
فضا : 10000 مگابایت
پهنای باند ماهیانه : نامحدود
امکانات : کلیه امکانات مورد نیاز شما
موقعیت سرور : آلمان
دی ان اس اختصاصی : دارد
سیستم عامل و کنترل پنل : لینوکس + کنترل پنل سی پنل+ کنترل پنل نمایندگی
هزینه سالیانه : فقط 320 هزار تومان
09132005163
Hoost.irنام سرویس : 10 گیگابایتی
09132005163
Hoost.ir
Bullet-Vps.us
May 22nd, 2013, 14:50
نام سرویس : 10 گیگابایتی
09132005163
Hoost.irنام سرویس : 10 گیگابایتی
09132005163
Hoost.ir
قسمت آموزش ها آفر ادن خلاف قوانین باشه فکر کنم .
دوما سوالی برام پیش اومد دقیقا برا کی آفر دادین :d
تاپیک اسکریپت freer هست اینجا :d
Ringmoon
May 25th, 2013, 17:30
سلام دوستان کسی هست به من آموزش بده که چجوری میتونم تصویر بزارم پشت قالب یعنی عکس پس ضمینه رو عوض کنم
tak-star
May 25th, 2013, 17:38
سلام دوستان کسی هست به من آموزش بده که چجوری میتونم تصویر بزارم پشت قالب یعنی عکس پس ضمینه رو عوض کنم
تو چند صفحه ی قبل بگردید، هست.
Ringmoon
May 25th, 2013, 18:29
هرچی میگردم هیشکی کامل توضیح نداده اگه میشه یکی کامل توضیح بده ما هم یاد بگیریم دمتون گرم
SAJJADSAA
May 25th, 2013, 18:59
کد پشت زمینه قالبتو تو فایل سی اس اس بگرد پیدا کن
بعدش جلوش یه بگراند ایمیج بذار براش کارت را میوفته
mossidanger
May 25th, 2013, 20:37
سلام من میخوام یه فایلو بفروشم ولی آپلود نمیشه چیکار کنم؟
alimo203
May 25th, 2013, 22:24
قسمت آموزش ها آفر ادن خلاف قوانین باشه فکر کنم .
دوما سوالی برام پیش اومد دقیقا برا کی آفر دادین :d
کسی نیست جواب بده؟ بابا من میخوام یه فایل را بفروشم آپلود هم میکنم میگه محصول با موفقیت آپلود شد ولی هیچ محصولی نیست باید چیکار کنم؟
mkh1372
May 25th, 2013, 23:31
سلام
ی سوال چرا بعضی از سایت ها با کلیک روی محصولشون به صفحه ای میرن که فقط باید ایمیل رو وارد کنن من که هر چی گشتم این اسکریپت پیدا نکردم
مثل این سایت
ParsAlfa / پــارس آلفــا (http://www.21parsalfa.tk/index.html)
Ringmoon
May 26th, 2013, 16:00
من هرچی میگردم آموزش عوض کردن عکس پس ضمینه فریر رو پیدا نمیکنم یعنی 1 مرد پیدا نمیشه به ما کامل توضیح بده ثواب داره ها :|
mo_mohit1
May 26th, 2013, 17:28
من هرچی میگردم آموزش عوض کردن عکس پس ضمینه فریر رو پیدا کنم یعنی 1 مرد پیدا نمیشه به ما کامل توضیح بده ثواب داره ها :|
دوست عزیز چند ده بار تو تاپیک با چند روش توضیح داده شده///ببینید به پوشه template رفته و فایل footer.tpl رو ویرایش کنید و بعد از کد
<div class="cleaner"></div>
این کد رو قرار بدین و جای adress aks آدرس عکس رو بزنید
سلام
ی سوال چرا بعضی از سایت ها با کلیک روی محصولشون به صفحه ای میرن که فقط باید ایمیل رو وارد کنن من که هر چی گشتم این اسکریپت پیدا نکردم
مثل این سایت
این یک پلاگین هست..ولی رایگان نیست من میتونم با هزینه براتون راه اندازی کنم
کسی نیست جواب بده؟ بابا من میخوام یه فایل را بفروشم آپلود هم میکنم میگه محصول با موفقیت آپلود شد ولی هیچ محصولی نیست باید چیکار کنم؟
دوست عزیز کجا آپلود میکنید///این فریر که برای فروش فایل نیست/برای فروش رمز و پسورد و فایل تکست هست//جایی برا آپلود نداره//شما بد متوجه شدین....
Ringmoon
May 26th, 2013, 17:54
دمت گرم کارم راه افتاد ، فقط من 1 مشکل دیگه هم دارم اگه این یکی هم یکی کامل توضیح بده ممنون میشم
من میخوام به جز فیلد ایمیل و شماره تماس مشتری ها بتونن 2 تا فیلد دیگه هم پر کنن و برا من بفرستن اگه کسی بلده چجوری میتونم فیلد اضافه کنم یاد بده کارم لنگه
mossidanger
May 26th, 2013, 18:37
دوست عزیز کجا آپلود میکنید///این فریر که برای فروش فایل نیست/برای فروش رمز و پسورد و فایل تکست هست//جایی برا آپلود نداره//شما بد متوجه شدین....
آخه دیدم آپلود فایل داره منم گفتم حتما میشه
mkh1372
May 26th, 2013, 19:36
سلام
مثل این سایت
این یک پلاگین هست..ولی رایگان نیست من میتونم با هزینه براتون راه اندازی کنم
سلام هزینش چقدی میشه؟
felfel
May 26th, 2013, 21:25
من درگاه پارسیان شاپرک24دارم ... اما محصولو ایمیل نمیکنه رو سیستم فریر بعد از پرداخت میزنه colud not email بالای صفحه خرید
گسی این مشکلو داره ؟ من درگاه مهر رو داشتم اینجوری نبود
میشه از Callback فریر باشه!؟
راهنمایی لطفا
mo_mohit1
May 26th, 2013, 23:07
سلام هزینش چقدی میشه؟
پ خ شد
دمت گرم کارم راه افتاد ، فقط من 1 مشکل دیگه هم دارم اگه این یکی هم یکی کامل توضیح بده ممنون میشم
من میخوام به جز فیلد ایمیل و شماره تماس مشتری ها بتونن 2 تا فیلد دیگه هم پر کنن و برا من بفرستن اگه کسی بلده چجوری میتونم فیلد اضافه کنم یاد بده کارم لنگه اینم تو کد نویسی باید دست برده بشه که خود freer آقای بایرام میتونن براتون بنویسن////بنده فعلا نمی رسم
davood.m
May 27th, 2013, 01:05
کسی میتونه پلاگین اختصاصی برای فریر بنویسه برام ؟
felfel
May 27th, 2013, 11:15
من درگاه پارسیان شاپرک24دارم ... اما محصولو ایمیل نمیکنه رو سیستم فریر بعد از پرداخت میزنه colud not email بالای صفحه خرید
گسی این مشکلو داره ؟ من درگاه مهر رو داشتم اینجوری نبود
میشه از Callback فریر باشه!؟
راهنمایی لطفا
آقا پلاگین ایمیل فریر مگه خراب شده؟ یا برا شما درسته ؟ اگه درسته پس مشکل من از چیه درگاه یا پلاگین؟
hoost.ir
May 27th, 2013, 11:37
سلام
توی ویرچوال فریر چطوری میتونم فایل یوزر و پسورد را آپلود کنم که نخوام دستی وارد کنم؟؟؟
فرمتش باید چی باشه؟؟؟ و قالبش
majidjon
May 27th, 2013, 12:15
درود بر دوستان
دوستانی که هر گونه مشکل یا ماژولی برای فرییر نیاز دارن ، در خدمتیم.لطفا با یاهو آیدی ( در امضا ) تماس بگیرین.
mossidanger
May 27th, 2013, 12:54
من به یه طراح برای قالب فریر نیاز دارم هرکی هست منو ادد کنه . لطفا اینجا ایدی ندین چون یاهوی من مشکل داره و ادد نمیکنه پس شما منو ادد کنید
آیدی من:vaghei_mit
AhrimanSefid
May 27th, 2013, 13:24
سلام من پم دادم جاوا مشکل داشت.
این فایل که اصلاح کردید و ارسال کردید برای من نیومد متشکر می شم فایل ایمیل کنید.
saeedonline
May 27th, 2013, 15:37
قالب اختصاصی خواستید مسیج بدین
نمونه کار هم موجود هست
آی دی : saeedxslipknot
hoost.ir
May 27th, 2013, 15:45
قالب اختصاصی خواستید مسیج بدین
نمونه کار هم موجود هست
آی دی : saeedxslipknot
آقا پلاگین ایمیل فریر مگه خراب شده؟ یا برا شما درسته ؟ اگه درسته پس مشکل من از چیه درگاه یا پلاگین؟
کسی این مشکلو نداره :|؟
mo_mohit1
May 27th, 2013, 22:11
سلام
من پسورد فروشگاه فریرمو یادم رفت چیکارش کنم:(
توروخدا کمکم کنید اطلاعاتش خیلی واجبه
کاش قبلش یه سرچ میکردین
برید داخل
phpmyadmin
دیتابیس freer رو باز کنید . جدول config و بعد config_admin_password رو ویرایش کنید و این کد رو بجاش بنویسید
827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b
وذخیره کنید . حالا پسورد شما 12345 شده
کسی این مشکلو نداره :|؟
توضیح دادم
مشاهده شد ممنون.
قیمت هم میدادید خوب بود
خواهشا تاپیک رو پیغام خصوصی نکنید /این چیزا رو میشه توی پ خ گفت که تاپیک بیخودی صفحاتش زیاد نیشه و بنده خدایی مثل این دوستمون راحت سوالاشون رو بپرسن و نتیجه برسن
felfel
May 28th, 2013, 11:44
کی توضیح دادید شما دوست عزیز که من ندیدم ؟!
sepadl71
May 28th, 2013, 22:14
تست یکی از پلاگینها و ماژولهای درگاه پرداخت اینترنتی جدید تکمیل شد و لینک دانلود آن در صفحه "نـمـونـه کـد" موجود در منوی بالای سایت JayPal درگاه پرداخت اینترنتی - نمونه کد (http://jaypal.ir/samples) افزوده شد.
این پلاگین و یا ماژول مربوط به اسکریپت VirtualFreer بوده و نصب آن همانند پلاگین و یا ماژول قبلی می باشد.
caspiannets
May 29th, 2013, 01:31
آقا این فرر یه چیز مهم کم داره من الان چند وقته میخوام مدیر اضافه کنم از نزدیکان هست اما نمی تونم چون اگه یوزر پسورد مدیریت بدم به پلاگین دسترسی داره و خیلی راحت زمانی که من نیستم درگاه رو تغییر میده یا مثلا نخوام دسترسی به کارت ها داشته باشه یا قسمت های دیگه واسه یه فروشگاه حرفه ای این گزینه یعنی افزودن مدیر با تنظیم دسترسی خیلی مهم هست ، مهمتر از اون یک گزینه اضافه بشه گزارش خرید ها رو اس ام اس کنه به مدیر !!!!
از طریق دیتا بیس و با وارد شدن به PHPmyadmin میتونید پسورد رو تغییر بدین
khovan_laporta
May 29th, 2013, 07:51
تایپیک خوبیه
mossidanger
May 29th, 2013, 08:13
سلام. میگم کد تخفیف نداره فریر کاری نمیشه کرد>؟
abbas141
May 29th, 2013, 12:02
اسکریپت Virtual Freer اسکریپت خوبی ودر زمینه فروش کارت شارژ اما امروزه بیشتر برای فروش v. p . n , p r o x .y و از این قبیل استفاده میشه
یکی از ویژگی هایی که فکر کنم فراموش شده .
طراحی قالب و ویرایش قالب اسکریپت بسیار ساده ونیاز به دانش چندانی ندارد .
از نظر امنیتی هم میتوان گفت تقریبا اوکی است .
raihani
May 29th, 2013, 15:10
سلام
دوستان عزیز
من ماژول یاداوری رو از فروشگاه فرر خریداری کردم
طریقه نصبش رو هم کامل انجام دادم
یه قسمت داره واسه تنظیمات ایمیل
نمیدونم چی باید وارد کنم
کسی هست که این ماژول رو نصب کرده باشه؟
mo_mohit1
May 30th, 2013, 13:47
سلام
دوستان عزیز
من ماژول یاداوری رو از فروشگاه فرر خریداری کردم
طریقه نصبش رو هم کامل انجام دادم
یه قسمت داره واسه تنظیمات ایمیل
نمیدونم چی باید وارد کنم
کسی هست که این ماژول رو نصب کرده باشه؟
تنظیمات چیه تا بهتون بگم//اگر فقط جای وارد کردن ایمیل داره ایمیل خودتون رو بزنید کافیه و ایمیل های یادآوری از طرف این ایمیل ارسال میشه
behrouz766
May 30th, 2013, 13:50
دوستان اگه بخوام قیمتهای کالا رو از ریال به تومان تغییر بدم باید چی کار کنم
dade24
May 30th, 2013, 22:41
با سلام خدمت دوستان
درگاه ملت با این اسکریپت مشکل داره
روی چندتا سایت که ازاین اسکریپت استفاده مکنند تستکردم
همه ایم ارر رو میدن
سلام
میشه ایمیل یاهو یا جمیل رو ست کرد؟
در ضمن قسمتی بنام کارت های اکسپایر شده داره که میزنم همون قسمت آمار کارت ها رو میاره بدون هیچ تغییری؟!!!
در ضمن کدوم پورت رو باید براش تعریف کنم؟
pop3 ?
Smtp ?
srsh
May 31st, 2013, 21:33
مشکل درگاه ملت چی هست؟
من این اسکریپت رو روی هاست ایران امتحان کردم کار کرد ولی روی هاست خارج خطا داد چرا ؟
mo_mohit1
June 1st, 2013, 00:41
مشکل درگاه ملت چی هست؟
من این اسکریپت رو روی هاست ایران امتحان کردم کار کرد ولی روی هاست خارج خطا داد چرا ؟
مشکلی که روی هاست خارجی کار نمیکنه اینه که مازول باید برای هاست خارج کشور ویرایش بشه (تو چند تا تاپیک شرح شده)و یه f بهش اضاف بشه که هنوز تو سایت فریر فک نکنم تعویض شده باشه/ولی برا ایران راحت کار میده
سلام
میشه ایمیل یاهو یا جمیل رو ست کرد؟
در ضمن قسمتی بنام کارت های اکسپایر شده داره که میزنم همون قسمت آمار کارت ها رو میاره بدون هیچ تغییری؟!!!
در ضمن کدوم پورت رو باید براش تعریف کنم؟
pop3 ?
Smtp ?
بله برا جیمیل اینجور
smtp.gmail.com
pop3.gmail.com
با سلام
من هم درگاه ملت دارم و چند روزی میشه که با ارور زیر مواجه هست لطفا کمک کنید
در اتصال به درگاه بانک ملت مشکلی به وجود آمد٬ لطفا از درگاه سایر بانکها استفاده نمایید. خطا:
مشکلی که روی هاست خارجی کار نمیکنه اینه که مازول باید برای هاست خارج کشور ویرایش بشه (تو چند تا تاپیک شرح شده)و یه f بهش اضاف بشه که هنوز تو سایت فریر فک نکنم تعویض شده باشه/ولی برا ایران راحت کار میده
توضیح دادم
ببخشید من سرچ کردم تو انجمن چیزی راجب مشکل درگاه ملت با خارج از ایران پیدانکردم؟!
میشه همیجا راهنمایی کنید این مشکل رو چطور میشه حل کرد؟
ممنون میشم
cacodemon
June 1st, 2013, 08:11
خیلی خوب میشد اگر بجای گفتن دوستان گفتن و قبلا گقته شده و .....
درست راهنمایی کنید و یا اصلا حرفی نزنید
شما مشکلت چیه عزیز ؟
cacodemon
June 2nd, 2013, 10:26
شما مشکلت چیه عزیز ؟
روی صحبت من با کسایی بود که میان اینجا مثلا مشکلات و جواب میدن ولی در اصل پاس کاری میکنن
مشکل این بود دوستان میان اینجا کلی تایپ میکنن و میگن که قبلا گقته شده
ولی زحمت یه لینک به اون پست که مشکل و حل میکنه نمیکشن
onogh
June 2nd, 2013, 10:59
سلام دوستان من 1000 بار این freer رو نصب کردم و کار کردم!
اما جدیدا که نصب میکنم ماژول هاشم که میزارم زمان پرداخت نمیزاره پرداخت بشه و زمانی که وصل میشه به بانک میزنه "درخواست غیر مجاز"
با مهرپی و جی پال چک کردم!
کسی از دوستان آشنایی داره کمک بده؟!
mossidanger
June 2nd, 2013, 11:41
سلام دوستان . من درگاه جی پال گرفتم ولی توی تنظیمات یه قسمتش هست نمیدونم چی وارد کنم؟ اینم عکسش
13607
TaryanaGroup
June 2nd, 2013, 11:52
سلام دوستان من 1000 بار این freer رو نصب کردم و کار کردم!
اما جدیدا که نصب میکنم ماژول هاشم که میزارم زمان پرداخت نمیزاره پرداخت بشه و زمانی که وصل میشه به بانک میزنه "درخواست غیر مجاز"
با مهرپی و جی پال چک کردم!
کسی از دوستان آشنایی داره کمک بده؟!
شما باید در فایل کانفیگ محل دقیق نصب اسکریپت قرار بدید. البته امکان داره مشکل از قالبتون هم باشه.
TaryanaGroup
June 2nd, 2013, 11:55
سلام دوستان . من درگاه جی پال گرفتم ولی توی تنظیمات یه قسمتش هست نمیدونم چی وارد کنم؟ اینم عکسش
خب کاملا معلومه اگر می خواید کارمزذ سمت خودتون باشه بنویسید pga . سمت خریدار باشه بنویسید pgb و اجاره ای هم pgc
mossidanger
June 2nd, 2013, 12:01
گذاشتم ولی تا میخوام پردا خت کنم بیانک ملت اینو میگه:
متاسفانه، اطلاعات ارسال شده نامعتبر است و شما مجاز به انجام تراكنش نمي باشيد
TaryanaGroup
June 2nd, 2013, 12:02
گذاشتم ولی تا میخوام پردا خت کنم بیانک ملت اینو میگه:
متاسفانه، اطلاعات ارسال شده نامعتبر است و شما مجاز به انجام تراكنش نمي باشيد
فقط یکیشون کار می کنه. دقیق یادم نیست کدوم بود. تک تک تست کنید.
mossidanger
June 2nd, 2013, 12:06
هر سه را امتحان کردم نشد
TaryanaGroup
June 2nd, 2013, 12:08
شما از کدوم ماژول ها استفاده می کنید؟ یک سری قدیمی داشت که دیگه غیرفعال شدن. باید با مسئولان جی پال تماس بگیرید راهنمایی می کنن.
mossidanger
June 2nd, 2013, 12:09
درگاه بانک ملتش را از توی خود سایت فیریر گرفتم
TaryanaGroup
June 2nd, 2013, 12:12
بانک ملتش از اولم کار نمی کرد. درگاه های جدید فعال کردن. شما از اینجا دانلود کن JayPal درگاه پرداخت اینترنتی - نمونه کد (http://jaypal.ir/samples) .
mossidanger
June 2nd, 2013, 12:21
اینم که پارسیان گذاشته .
مشکلم اصلا همینه من از سایت مهرپی و shetab.biz درگاه دارم جفتشون پارسیانن و مشکل اینه که پرداخت که میخوای بکنی حدود 3 دقیق طول میکشه تا هدایت شه به درگاه برای همین اصلا میخواستم عوضش کنم
rezasniper2012
June 2nd, 2013, 14:45
روی صحبت من با کسایی بود که میان اینجا مثلا مشکلات و جواب میدن ولی در اصل پاس کاری میکنن
مشکل این بود دوستان میان اینجا کلی تایپ میکنن و میگن که قبلا گقته شده
ولی زحمت یه لینک به اون پست که مشکل و حل میکنه نمیکشن
دوست خوبم بنده ۲ سال هست دارم از این اسکیپ استفاده میکنم , حالا هم اگه ازتون این سوال رو کردم بخاطر این بود تا مشکلتون رو در صورتی که بتونم حل کنم,اما مثل اینکه لطف به شما نیومده به نظر بنده کسی که حتی توان درست نوشتن و رعایت ادب رو نداره درست نیست تو انجمن باشه ((نظر شخصی )) , موفق باشید
cacodemon
June 2nd, 2013, 14:52
دوست خوبم بنده ۲ سال هست دارم از این اسکیپ استفاده میکنم , حالا هم اگه ازتون این سوال رو کردم بخاطر این بود تا مشکلتون رو در صورتی که بتونم حل کنم,اما مثل اینکه لطف به شما نیومده به نظر بنده کسی که حتی توان درست نوشتن و رعایت ادب رو نداره درست نیست تو انجمن باشه ((نظر شخصی )) , موفق باشید
میشه بفرمایید چه بی احترامی به شما شده
شما تعیین کننده نیستی کی تو انجمن باشه کی نباشه چون کاره ای نیستی
من از شما کمک نخواستم و روی صحبتم با شما نبود
شما هم بهتره وقتی درک درستی از ادب پیدا کردید در مورد دیگران نظر بدید و نظر شخصی تونم برای عموم اظهار نکنید
rezasniper2012
June 2nd, 2013, 14:57
میشه بفرمایید چه بی احترامی به شما شده
شما تعیین کننده نیستی کی تو انجمن باشه کی نباشه چون کاره ای نیستی
من از شما کمک نخواستم و روی صحبتم با شما نبود
شما هم بهتره وقتی درک درستی از ادب پیدا کردید در مورد دیگران نظر بدید و نظر شخصی تونم برای عموم اظهار نکنید
درسته که شما پستت رو ویرایش کردی ولی پست اول شما به ایمیل بنده ارسال شده بود ((شما مشاورین ؟ و ... )) بقیش رو نمینویسم اگه شما این پستتون رو مودبانه میدونید بنابراین بنده دیگه حرفی ندارم
cacodemon
June 2nd, 2013, 15:02
درسته که شما پستت رو ویرایش کردی ولی پست اول شما به ایمیل بنده ارسال شده بود ((شما مشاورین ؟ و ... )) بقیش رو نمینویسم اگه شما این پستتون رو مودبانه میدونید بنابراین بنده دیگه حرفی ندارم
بله من اول منظور اصلی شما رو بد برداشت کردن
ولی به مجرد ارسال پست با لحن چدیدی خوندمش و همون لحظه اول پست و ویرایش کردم
ولی دلیل نمیشه که شما اونو جواب بدید
من ۲ روزه ایرجا دارم میگم که درگاه ملت کار نمیکنه هرکی میاد میگه قبلا گفتن و .....
روی صحبتم با اون افراد بود و بس
در هر صورت اگر اون پست و خوندید من معذرت میخوام
ولی قبول کنید شما هم میبایست جوری بنویسید که بد برداشت نشه
rezasniper2012
June 2nd, 2013, 15:09
بله من اول منظور اصلی شما رو بد برداشت کردن
ولی به مجرد ارسال پست با لحن چدیدی خوندمش و همون لحظه اول پست و ویرایش کردم
ولی دلیل نمیشه که شما اونو جواب بدید
من ۲ روزه ایرجا دارم میگم که درگاه ملت کار نمیکنه هرکی میاد میگه قبلا گفتن و .....
روی صحبتم با اون افراد بود و بس
در هر صورت اگر اون پست و خوندید من معذرت میخوام
ولی قبول کنید شما هم میبایست جوری بنویسید که بد برداشت نشه
خواهش میکنم بنده هم قصد جسارت نداشتم اگه تند رفتم پوزش میخوام , در مورد ماژول بانک ملت هم چون تاحالا از درگاه مستقیم و بدون واسطه برای freer استفاده نکردم هنوز اطلاعی ازش ندارم ولی از همکاران میپرسم و نتیجه رو داخل همین تاپیک اعلام میکنم,موفق باشید
cacodemon
June 2nd, 2013, 15:13
خواهش میکنم بنده هم قصد جسارت نداشتم اگه تند رفتم پوزش میخوام , در مورد ماژول بانک ملت هم چون تاحالا از درگاه مستقیم و بدون واسطه برای freer استفاده نکردم هنوز اطلاعی ازش ندارم ولی از همکاران میپرسم و نتیجه رو داخل همین تاپیک اعلام میکنم,موفق باشید
مهم نیست بالاخره بعد از زیر رو رو کردن انجمن جواب پیدا کردم
و لبنک هم توی همون پستی که اولین بار نقل قول کردید گذاشته بودم
شما هم موفق باشید
Ringmoon
June 2nd, 2013, 18:22
سلام
من میخوام برای فریر آیکون بزارم منظورم favicon که کناره دامین میاد اگه کسی بلده یادم بده
من خیلی گشتم اما پیدا نکردم شایدم کم گشتم در هر صورت ممنون میشم جواب بدید
سلام
فروش ماژول ارسال ایمیل یادآوری تمدید اکانت به مشتری
با قیمتی مناسب
در صورت تمایل پیام بفرستید
SAJJADSAA
June 7th, 2013, 01:23
فروش ویژه اسکریپت پرداخت به میزان دلخواه کاربر
( ویرایش شده اسکریپت Virtual Freer )
فقط 20 هزار تومان
برای مدتی محدود
قابلیت استفاده از پلاگین های Virtual Freer
دریافت اطلاعات نام پرداخت کننده و بابت پرداخت از کاربر و نمایش در پنل Admin
رایگانه عزیز دلم
Cyrus.The.Great
June 7th, 2013, 01:28
رایگانه عزیز دلم
سلام. اگه رایگان هست لطفا برای من ارسال نمایید. تشکر
mossidanger
June 7th, 2013, 01:36
رایگانه عزیز دلم
میشه برای من پ.خ کنید؟:x
AmIn1412
June 7th, 2013, 03:27
رایگانه عزیز دلم
به نام خدا
اگر رایگان هست انتشار بدید چرا خصوصی بفرستید
تشکر از لطفتون
rocknet01
June 7th, 2013, 11:54
با سلام من ماژول ملت رو نصب کردم همه تنظیماتم اکی کردم تو فری آر ولی اررور میده موقع انتقال که در اتصال مشکل پیش آمده است
لطفا راهنمایی کنید در ضمن آیپی های هاست و بانک یکی هستن
adsads
June 7th, 2013, 15:16
سلام . دوستان من اسکریپت فرییر رو نصب کردم ولی موقع پرداخت اینجوری نشون میده اطلاعات رو . خواهش میکنم راهنماییم کنید که چجوری درستش کنم :
13698
drh1
June 9th, 2013, 06:54
سلام دوستان
من اسکریپت رو نصب کردم ولی وقتی روی کلید پرداخت میزنم ارور زیر رو میده
Not Found The requested URL /dl/2/<div style="background: was not found on this server.
اگه لطف کنید راهنمایی نمایید
در ضمن جایی نیست که آموزش نصب داشته باشه؟
با سپاس
spalisp
June 10th, 2013, 18:01
سلام دوستان
من اسکریپت رو نصب کردم ولی وقتی روی کلید پرداخت میزنم ارور زیر رو میده
Not Found
The requested URL /dl/2/<div style="background: was not found on this server.
اگه لطف کنید راهنمایی نمایید
در ضمن جایی نیست که آموزش نصب داشته باشه؟
با سپاس
سلام . با آی دی یاهو ما در ارتباط باشید براتون نصب میکنیم ( رایگان )
interhost
June 10th, 2013, 21:49
نصب این اسکریت به صورت فیری
y id: markazdlhelp
drh1
June 11th, 2013, 05:01
سلام . با آی دی یاهو ما در ارتباط باشید براتون نصب میکنیم ( رایگان )
ضمن سپاس از شما مشکل برطرف شد و تونستم بدون مشکل نصب کنم ولی اگه بتونید یه سری به تاپیک زیر بزنید و کمک کنید بسیار ممنون میشم
http://www.webhostingtalk.ir/f42/82758/
onlinedays
June 12th, 2013, 01:59
باسلام خدمت دوستان
من هاست سایت رو تغییر دادم و بعد این ارور در بالای صفحه میاد و پرداخت هم انجام نمیشه باید چکار کنم؟
Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(../install) is not within the allowed path(s): (/home/example/public_html/vip:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp) in /home/example/public_html/vip/include/prepare.php on line 52
آیا نیاز هست مجدد نصب کنم؟ و میشه دیتابیسم رو انتقال بدم ؟
ممنون میشم سریعتر راهنمایی بفرمایید
پیشاپیش سپاس
mostafa74
June 12th, 2013, 02:23
با سلام.
من پرداخت رو میزنم آدرس رو اینجوری میره http://shopgerena.tk/cod/%3Cbr%20/%3E%3Cb%3EDeprecated%3C/b%3E:%20%20Function%20eregi()%20is%20deprecated%20 in%20%3Cb%3E/home/powerhtt/public_html/SHOPGERENA.TK/cod/index.php%3C/b%3E%20on%20line%20%3Cb%3E65%3C/b%3E%3Cbr%20/%3Egateway.php?random=733991246
چیکارش کنم درست بشه ؟
ipsat
June 12th, 2013, 02:44
با سلام.
من پرداخت رو میزنم آدرس رو اینجوری میره http://shopgerena.tk/cod/%3Cbr%20/%3E%3Cb%3EDeprecated%3C/b%3E:%20%20Function%20eregi()%20is%20deprecated%20 in%20%3Cb%3E/home/powerhtt/public_html/SHOPGERENA.TK/cod/index.php%3C/b%3E%20on%20line%20%3Cb%3E65%3C/b%3E%3Cbr%20/%3Egateway.php?random=733991246
هر گونه سوال یا مشکلاتی در رابطه اسکریپت رایگان فرییر دارین ، بنده در خدمت دوستان هستم.
آی دی بنده در امضا هست.
hoost.ir
June 12th, 2013, 11:25
با سلام
هر گونه سوال یا مشکلاتی در رابطه اسکریپت رایگان فرییر دارین ، بنده در خدمت دوستان هستم.
آی دی بنده در امضا هست.
سلام
من روی یک سایت virtual freer را به همراه درگاه بانک ملت نصب کردم که بعد از یک مدت سایت ***** شد.
وقتی طرف دامین جدید ثبت کرد و ما هم دومینش را پارک کردیم بعد از خرید از سایت اطلاعات خرید به کاربر نمایش داده نمیشه ولی براش ایمیل میشه.
لطفا کمکم کنید
mo_mohit1
June 12th, 2013, 13:34
سلام
من روی یک سایت virtual freer را به همراه درگاه بانک ملت نصب کردم که بعد از یک مدت سایت ***** شد.
وقتی طرف دامین جدید ثبت کرد و ما هم دومینش را پارک کردیم بعد از خرید از سایت اطلاعات خرید به کاربر نمایش داده نمیشه ولی براش ایمیل میشه.
لطفا کمکم کنید
باید توی دامین جدید توی پوشه includ فایل config رو باز کنی و قستی که ادرس داخلشه رو ادرس جدید بزاری
hoost.ir
June 12th, 2013, 13:44
باید توی دامین جدید توی پوشه includ فایل config رو باز کنی و قستی که ادرس داخلشه رو ادرس جدید بزاری
میشه یکم دقیقتر بگید مسیر فایل را؟؟
هاستش سی پنله و من فقط براش دومین جدید را پارک کردم .اطلاعات هاست همون قبلی هستش
mo_mohit1
June 12th, 2013, 15:19
میشه یکم دقیقتر بگید مسیر فایل را؟؟
هاستش سی پنله و من فقط براش دومین جدید را پارک کردم .اطلاعات هاست همون قبلی هستش
دوست عزیز اگه سی پنله و دومین قبلی پیلتره پارک کردن معنا نداره/شما دامین جدید رو ادد کنید و تمامی پوشه های دامین قبلی رو در دامین جدید که ادد شده و داخل فایل منیجر معلومه کپی کنید سپس فایل رو از مسیری که گفتم باز کنید و ادیت کنید /ازین ساده تر نمیشه(خواستین اطلاعات رو پ خ کنین تا درست کنم)
hoost.ir
June 12th, 2013, 15:42
دوست عزیز اگه سی پنله و دومین قبلی پیلتره پارک کردن معنا نداره/شما دامین جدید رو ادد کنید و تمامی پوشه های دامین قبلی رو در دامین جدید که ادد شده و داخل فایل منیجر معلومه کپی کنید سپس فایل رو از مسیری که گفتم باز کنید و ادیت کنید /ازین ساده تر نمیشه(خواستین اطلاعات رو پ خ کنین تا درست کنم)
پ خ شد
asdadsdxz
June 12th, 2013, 22:39
من یک خرید از سایت freer کردم ولی متاسفانه نا موفق بود و پول از حسای کم شده حالا هر طوری میخام با مدیریت فرییر تماس بگیرم نیمشه!
ایمیل که میزنه فیل میشه و راه دیگه ای هم نیست
TaryanaGroup
June 12th, 2013, 22:44
من یک خرید از سایت freer کردم ولی متاسفانه نا موفق بود و پول از حسای کم شده حالا هر طوری میخام با مدیریت فرییر تماس بگیرم نیمشه!
ایمیل که میزنه فیل میشه و راه دیگه ای هم نیست
برگشت پول به حساب در صورت نا موفق بودن بین 24 تا 72 ساعت طول می کشه. اگر برگشت داده نشد با بانک تماس بگیرید حل می کنن.
dark_7qe
June 13th, 2013, 16:43
سلا من یه مشکلی با freer دارم با اینکه پوشه install رو پاک کردم ولی باز پیغام میده روی دایرکت ادمین نصب کردم باید چیکارش کنم؟؟؟
اخطار امنیتی: فولدر نصب حذف نشده است٬ هر چه زودتر آن را حذف کنید.
ادرس سایت charge.hamid-mobile.com
mosi_sh
June 13th, 2013, 17:24
سلا من یه مشکلی با freer دارم با اینکه پوشه install رو پاک کردم ولی باز پیغام میده روی دایرکت ادمین نصب کردم باید چیکارش کنم؟؟؟
از طریق cpanel در قسمت Filemanager قبل از ورود تیک show hiden files رو بزنید ، اگه باز فولدر install دیده نشد فولدر اینستال رو دوباره داخل محل نصب copy کنید و از طریق cpanel ریمو نمایید.
تصویر1 (http://www.biadl.ir/HZ)
تصویر2 (http://www.biadl.ir/I0)
dark_7qe
June 13th, 2013, 19:36
از طریق cpanel در قسمت Filemanager قبل از ورود تیک show hiden files رو بزنید ، اگه باز فولدر install دیده نشد فولدر اینستال رو دوباره داخل محل نصب copy کنید و از طریق cpanel ریمو نمایید.
تصویر1 (http://www.biadl.ir/HZ)
تصویر2 (http://www.biadl.ir/I0)
مرسی از اینکه جواب دادی.
1.دایرکت ادمین هست پنلم
2.با filezila چک کردم هیچی نبود
3.install رو مجدد ریختم پاک کردم درست نشد
mahdiak
June 13th, 2013, 22:00
در حال حاظر آخرین نسخه منتشر شده از virtual freer چنده؟
dark_7qe
June 13th, 2013, 23:00
کسی نیست بدونه؟؟؟
mo_mohit1
June 14th, 2013, 00:18
در حال حاظر آخرین نسخه منتشر شده از virtual freer چنده؟
1.57 تو سایتش هست Virtual Freer (http://freer.ir/virtual/)
کسی نیست بدونه؟؟؟
دیتابیس رو پاک کن سایتت هم کلا پاک کن /دوباره آپلود و نصب کن و وقتی نصب تموم شد سایت رو باز نکن و اول فولدر اینستال رو پاک کنید
takspeed.org
June 15th, 2013, 00:03
سلام دوستان
وبسایت انتقال دادم به هاست جدید اما تمام کارت ها پاک شده و جالب اینه که نمیتونم وارد پنل مدیریت بشم میگه پسورد اشتباهه
دیتا بیس ها همه رو اجرا کردم اما بازم نشد
راهنمایی کنید ممنون
SAJJADSAA
June 15th, 2013, 11:36
از نو دی بی رو آپ کن
hoost.ir
June 15th, 2013, 12:49
سلام دوستان
لطفا کمکم کنید
takspeed.org
June 15th, 2013, 16:38
از نو دی بی رو آپ کن
ممنون
اما متوجه نشضدم!
چطوری و از کججا؟
Siavash58
June 15th, 2013, 20:29
با سلام و سپاس
من Virtual freer رو دانلود و نصب کردم به من یوزر و پسورد و کلید طلایی داد ولی وقتی به قسمت مدیریت میرم از من یوزر و پسورد رد اشتباه میگیره و وارد نمیشه ممنون میشم مشکل من رو حل کنید
boyi
June 15th, 2013, 21:26
حتما اشتباه وارد می کنید که می گه اشتباه است.
وارد دیتابیس شوید در کنترل پنل هاست خود و سپس دیتابیس مربوط به فریر را قسمت config را edit بزنید روبروی config_admin_username بوزر شماست و روبروی config_admin_password این را کپی کنید e10adc3949ba59abbe56e057f20f883e پسورد شما به 123456 تغییر می کند پس از ورود به قسمت مدیریت پسورد را تغییر دهید.
boyi
June 15th, 2013, 21:31
سلام دوستان
لطفا کمکم کنید