ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسکریپت رایگان فروش کارت‌های شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19

karsa
August 7th, 2013, 04:13
دوستان من تازه واردم، روی سایتی که جوملا نصبه میشه virtual freer هم نصب کرد؟

GG.BuZz
August 7th, 2013, 06:52
دوستان من تازه واردم، روی سایتی که جوملا نصبه میشه virtual freer هم نصب کرد؟
بله چرا نشه
شما یه subdomain بساز و فریر رو نصب کن

سلام دوستان من این اسکریپت رو روی سایتم غعالم کردم اما موقعی که پرداخت انجام میشه ، به خریدار فقط: شناسه پرداخت۱: 582188536 شناسه پرداخت۲: 1298562532{/if} این 2تارو میده و اون کد شارژ و چیزایی که داخل فیلدها نوشتم رو نمیده ممنون میشم راهنماییم کنین مرسی

شما وقتی‌ می‌خوای محصول اضافه کنی‌ مثلا فیلد اول رو بزن " پسورد : " فیلد دوم رو بزن " سریال کارت شارژ "
بعد وقتی‌ می‌خواستی از تو کارت اضافه کنی‌ فیلد اول رو پسورد کارت شارژ بزن و فییل دوم رو سریال کارت شارژ بزن
موفق باشی‌

rashed.rafiee
August 7th, 2013, 07:43
سلام

جدیدا زمانی کاربر پرداخت میخواد انجام بده صفحه سفید میاد از درگاه اقتصاد نوین استفاده میشه کسی نمیدونه مشکل چیه؟

سلام عزیز
برسی کنید پلاگین کامل آپلود شده

تیک شناسایی ایمیل و شماره تماس رو در قسمت تنظیمات بردارین دوباره تست کنید

rashed.rafiee
August 7th, 2013, 07:46
پلاگین های دیگه هم تست کنید تا متوجه بشین مشکل از پلاگین است یا اسکریپ

alborzgostar
August 7th, 2013, 11:30
سلام عزیز
برسی کنید پلاگین کامل آپلود شده

تیک شناسایی ایمیل و شماره تماس رو در قسمت تنظیمات بردارین دوباره تست کنید

سلام

تمام این موارد با دقت انجام دادم اما هنور مشکل دارم

banshee
August 8th, 2013, 02:57
خب من همین کار رو انجام دادم ، اما نشد
چه کنم؟

شما وقتی‌ می‌خوای محصول اضافه کنی‌ مثلا فیلد اول رو بزن " پسورد : " فیلد دوم رو بزن " سریال کارت شارژ "
بعد وقتی‌ می‌خواستی از تو کارت اضافه کنی‌ فیلد اول رو پسورد کارت شارژ بزن و فییل دوم رو سریال کارت شارژ بزن
موفق باشی‌[/quote]

sepadl71
August 8th, 2013, 08:20
سلام
نسخه 0.9.6 از اسکریپت VirtualFreer ویرایش JayPalEdition منتشر شد.
برای مشاهده تغییرات و امکانات اضافه شده و دانلود، بر روی لینک زیر کلیک کنید :
http://www.webhostingtalk.ir/f42/88071/index3.html#post835826
پیروز باشید

sepadl71
August 8th, 2013, 17:02
آموزش به روز رسانی اسکریپت VirtualFreer ویرایش JayPalEdition
(از اسکریپت اصلی VirtualFreer و یا از اسکریپت VirtualFreer ویرایش JayPalEdition) (http://www.webhostingtalk.ir/f42/88071/index3.html#post836276)

sepadl71
August 8th, 2013, 18:36
سلام
نسخه 0.9.7 از اسکریپت VirtualFreer ویرایش JayPalEdition منتشر شد.
برای مشاهده تغییرات و امکانات اضافه شده و دانلود، بر روی لینک زیر کلیک کنید :
اسکریپت رایگان VirtualFreer ویرایش JayPalEdition با امکانات رایگان (http://www.webhostingtalk.ir/f42/88071/index3.html#post836371)

پیروز باشید

farhadniyar
August 8th, 2013, 22:34
سلام
یوزر پس سایتتو پ خ کن برات درستیش کنم

derakhti
August 9th, 2013, 13:40
سلام دوست عزیز
من به یک مشکل خوردم توی این اسکریپت
من همه مراحل رو رفتم و برای تست اسکریپت خودم از خودم کارت خریدم ولی کارت خریداری به ایمیل فرد ارسال نشد یعنی ایمیل اومد ولی داخلش اطلاعاتی در رابطه با کارت نبود
و مبلغی رو که پرداخت کردم به حسابم اومد (مشکلی از لحاظ حساب نیست )
فقط میخوام بدونم چیکار باید بکنم که قابل نمایش باشه
البته من دو تا کد باهم هست که دارم میفروشم
نام کاربری و رمز عبور برای لینک دانلود کاربر vip
لطفا کمکم کنید ...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

masterphp
August 9th, 2013, 13:42
سلام دوست عزیز
من به یک مشکل خوردم توی این اسکریپت
من همه مراحل رو رفتم و برای تست اسکریپت خودم از خودم کارت خریدم ولی کارت خریداری به ایمیل فرد ارسال نشد یعنی ایمیل اومد ولی داخلش اطلاعاتی در رابطه با کارت نبود
و مبلغی رو که پرداخت کردم به حسابم اومد (مشکلی از لحاظ حساب نیست )
فقط میخوام بدونم چیکار باید بکنم که قابل نمایش باشه
البته من دو تا کد باهم هست که دارم میفروشم
نام کاربری و رمز عبور برای لینک دانلود کاربر vip
لطفا کمکم کنید ...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
در قسمت محصولات فیلد ها رو کامل نکردین برای همین نمایش نداده

derakhti
August 9th, 2013, 13:44
درست کردم
فیلد یک و فیلد دو رو اولی نام کاربری و دومی رمز عبور ولی وقتی خریدم ایمیلی که اومد اینو نوشته بود

نوع

بتا

شناسه پرداخت۱:
شناسه پرداخت۲: {/if}

هیچ اطلاعاتی هم قابل نمایش نبود فقط عنوان و... سالم بود

masterphp
August 9th, 2013, 13:48
درست کردم
فیلد یک و فیلد دو رو اولی نام کاربری و دومی رمز عبور ولی وقتی خریدم ایمیلی که اومد اینو نوشته بود

نوع

بتا

شناسه پرداخت۱:
شناسه پرداخت۲: {/if}

هیچ اطلاعاتی هم قابل نمایش نبود فقط عنوان و... سالم بود

تو یاهو پیام بده چک کنم برات

derakhti
August 9th, 2013, 13:51
ادد شد . منتظر تایید

sepadl71
August 9th, 2013, 14:32
با سلام خدمت تمامی کاربرانی که از این سکریپت استفاده می کنند.
بنده یک سوال داشتم :
آیا کارتهایی که پس از خرید نمایش داده نمیشوند، به آدرس ایمیل خریدار هم ارسال نمیشوند؟
دقیقا" مشکل چیست؟ عدم نمایش؟ و یا نمایش خالی فیلد ها؟
با تشکر

masterphp
August 9th, 2013, 14:37
با سلام خدمت تمامی کاربرانی که از این سکریپت استفاده می کنند.
بنده یک سوال داشتم :
آیا کارتهایی که پس از خرید نمایش داده نمیشوند، به آدرس ایمیل خریدار هم ارسال نمیشوند؟
دقیقا" مشکل چیست؟ عدم نمایش؟ و یا نمایش خالی فیلد ها؟
با تشکر

معمولا هر چیزی که نمایش داده میشه به ایمیل هم ارسال میشه
در این مورد هم اصلا نمایش نمیده یعنی فقط شماره پرداخت ها رو نمایش میده دیگه هیچ اطلاعاتی نیست برای نمایش
در ایمیل هم فقط شماره پرداخت ها ارسال میشه

lvlehrad
August 9th, 2013, 15:26
وقتی که یه محصول تو سایت باشه و همزمان دو نفر بخرن مشخصات برای یکی ارسال میشه و برای اون یکی با اینکه پول رو پرداخت کرده مشخصاتی ارسال نمیشه و فیلد های مشخصات خالی میمونه ...(حتی شماره پرداخت اول و دوم هم ایمیل میشه ولی اکانتی ایمیل نمیشه)

derakhti
August 9th, 2013, 15:34
سلامی دوباره
ممنون از masterphp به خاطر راهنمایی های لازم
مشکل از من بود فیلد مخصوص محصولات رو درست وارد نکرده بودم و بعد به مشکل خورد . الان تست کردم بدون هیچ مشکل به بانک وصل شد پول رو به حساب پی لاینم ریخت و بعد کد رو نشون داد و همچنین کد رو به ایمیل فرد ارسال میکند
درود و آرزوی موفقیت

matin_tatu
August 9th, 2013, 21:52
سلام
ببخشید این پلاگین ارسال ایمیل که روی خود اسکریپت هست چجوری کار میکنه؟
یعنی یوزر و پسورد ایمیل رو کجا باید بزنیم که بتونه وصل شه؟

derakhti
August 9th, 2013, 21:59
سلام
سلام
اگر منظورتونو درست متوجه شده باشم جواب اینه :
این پلاگین به صورت اتوماتیک کار میکنه و فقط شما باید تنظیماتش رو درست کنید مثل عنوان ایمیل و سربرگ ایمیل و فوتر و... که ایمیل که ارسال شد مخصوص سایت شما بشه
و ایمیل از طرف شما به کاربری که ازتون کارت خریده ارسال میشه و اطلاعات کارت داخل اون هست
موفق باشید ...

mkh1372
August 9th, 2013, 22:03
سلام

سلام
از تو قسمت مدیریت تب افزونه ها ایمیل محصول فعال کنید بعد از فعال سازی گزینه تنظیمات فعال میشه و میتونید تنظیمات دلخواه خودتونو انجام بدین لازم به دادن یوزر و پسورد واسه ایمیلم نیست

mkh1372
August 9th, 2013, 22:05
سلام

سلام
از تو قسمت مدیریت تب افزونه ها ،ایمیل محصول فعال کنید بعد از فعال سازی گزینه تنظیمات فعال میشه و میتونید تنظیمات دلخواه خودتونو انجام بدین لازم به دادن یوزر و پسورد واسه ایمیلم نیست

matin_tatu
August 9th, 2013, 22:07
پس از چه سرور و ادرس ایمیلی ایمیل میفرسته؟
اخه من امتحان کردم ، ولی هیچ ایمیلی ارسال نشده بود..

rashed.rafiee
August 9th, 2013, 22:15
شما از ایمیلی که در هاست خودتون اوکی شده استفاده کنید

matin_tatu
August 9th, 2013, 22:39
ایمیل هاست هم که میزنم بازم هیچ ایمیلی ارسال نمیشه..

rashed.rafiee
August 9th, 2013, 22:46
smtp تو هاستتون فعاله

masterphp
August 10th, 2013, 00:54
پیشنهاد ارسال ایمیل از طریق خود هاست هست
اگر خود هاست ارسال انجام نمیده باید ایمیلی داشته باشین که تو اون smtp و pop3 فعال باشه که تو ایمیل یاهو فعال نیست باید از جی میل استفاده کنید

Moein-SH
August 10th, 2013, 03:23
دوستان به طور پیش فرض در صفحه ای که به کلاینت نشون داده میشه، درگاه روی پرداخت آنلاین تنظیم شده...متاسفانه خیلی از بازدید کننده های فروشگاه اولین بارِ که خرید انجام میدن و اونقدرا آشنایی ندارن واسه همین همونجور دکمه پرداخت و میزنن که مسلماً به هیچ جا متصل نمیشه.......تو قسمت افزونه ها که گزینه ای واسه غیر فعال کردن این ماژول نیست. از طریق حذف کردن کد دستوریش هم از فایل های اصلی اقدام کردم ولی تنها کدی که مربوط به این قسمت میشد این بود
<select name="gateway" id="gateway" class="form" style="width:150px;">
می خواستم بدونم راهی واسه حذف این گزینه هست به صورتی که به طور پیش فرض نام به درگاه دیگه ی بانکی انتخاب شده باشه؟!

mkh1372
August 10th, 2013, 20:30
دوستان به طور پیش فرض در صفحه ای که به کلاینت نشون داده میشه، درگاه روی پرداخت آنلاین تنظیم شده...متاسفانه خیلی از بازدید کننده های فروشگاه اولین بارِ که خرید انجام میدن و اونقدرا آشنایی ندارن واسه همین همونجور دکمه پرداخت و میزنن که مسلماً به هیچ جا متصل نمیشه.......تو قسمت افزونه ها که گزینه ای واسه غیر فعال کردن این ماژول نیست. از طریق حذف کردن کد دستوریش هم از فایل های اصلی اقدام کردم ولی تنها کدی که مربوط به این قسمت میشد این بود
می خواستم بدونم راهی واسه حذف این گزینه هست به صورتی که به طور پیش فرض نام به درگاه دیگه ی بانکی انتخاب شده باشه؟!

سلام
من که نفهمیدم که چی گفتین اگه میشه ی توضیح بهتر بدین شاید تونستم کاری کنم

Moein-SH
August 10th, 2013, 21:00
دوست عزیز از صفحه ی فروشگاه عکس می ذارم فکر کنم اینجوری راحتر بتونم منظورمو بیان کنم :)
اسکریپت فروشگاه رو از سایت freer.ir دانلود و هونطوری هم که در عکس مشخصه 2 درگاه بانک ملی و سامان رو به بهش متصل کردم ولی از ابتدا و قبل اضافه کردن این دو درگاه جدید ، در قسمت " درگاه پرداخت " گرینه ای به اسم پرداخت آنلاین هم بود و هست که به صورت پیش فرض هنگام ورود به صفحه ی فروشگاه این گزینه انتخاب شده! من می خواستم این گزینه رو از باکس حذف کنم طوری که فقط اسم اون دوتا بانک دیده بشه....از داخل صفحه ی مدیریت و قسمت افزونه ها که راهی واسه غیرقعال کردنش نداره واسه همین سعی کردم از سورس اسکریپت فروشگاه اقدام به ادیت کردنش کنم که موفق نشدم
14870

caspiannets
August 10th, 2013, 22:23
خب شما باید از داخل افزونه ها غیر فعالش کنید دیگه که پرداخت آنلاین نباشه نیازی به دست کارری نیست

masterphp
August 10th, 2013, 22:27
میشه غیر فعال کرد ولی نمیشه جا به جا کرد
مثلا اگه بخوای درگاهی درگاه اول باشه یا درگاه دوم
خودش بر اساس زمان نصب تعیین میکنه

Moein-SH
August 10th, 2013, 23:28
خب شما باید از داخل افزونه ها غیر فعالش کنید دیگه که پرداخت آنلاین نباشه نیازی به دست کارری نیست

دوست عزیز اینو میدونم مشکل من اینه که نه داخل قسمت افزونه ها در بخش مدیریت و نه در پوشه پلاگین محل نصب اسکریپت بر روی هاست ماژولی به این اسم وجود نداره!
در داخل قسمت افزونه ها به غیر از ماژول هایی که خودم نصب کردم فقط چهار ماژول دیگه به اسم های ایمیل محصول ، پیامک محصول توسط Free SMS ، درگاه بانک ملت و زرین پال هست که اینام همراه با فایل اسکریپت دانلودی بودن..
14873
البته وقتی از قسمت افزونه ها وارد تنظیمات یه پلاگین میشم در قسمت سمت راست صفحه گزینه ی پرداخت آنلاین می یاد ولی با کلیک کردن روش به غیر از نشون دادن گزینه ی ذخیره چیز دیگه ای نشون نمی ده
14874
عکساشو گذاشتم که دقیقا متوجه مشکلم بشید

mkh1372
August 10th, 2013, 23:29

سلام برای جابجایی از دیتا بیس استفاده کنین اول همه درگاه های پرداخت که تو plugin هستن پاک کنین و دوباره به ترتیب دلخواه فعال کنین

دوست عزیز از صفحه ی فروشگاه عکس می ذارم فکر کنم اینجوری راحتر بتونم منظورمو بیان کنم :)
اسکریپت فروشگاه رو از سایت freer.ir دانلود و هونطوری هم که در عکس مشخصه 2 درگاه بانک ملی و سامان رو به بهش متصل کردم ولی از ابتدا و قبل اضافه کردن این دو درگاه جدید ، در قسمت " درگاه پرداخت " گرینه ای به اسم پرداخت آنلاین هم بود و هست که به صورت پیش فرض هنگام ورود به صفحه ی فروشگاه این گزینه انتخاب شده! من می خواستم این گزینه رو از باکس حذف کنم طوری که فقط اسم اون دوتا بانک دیده بشه....از داخل صفحه ی مدیریت و قسمت افزونه ها که راهی واسه غیرقعال کردنش نداره واسه همین سعی کردم از سورس اسکریپت فروشگاه اقدام به ادیت کردنش کنم که موفق نشدم
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/14870-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98-%D9%88-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-virtual-freer-sample-jpg

سلام شما هم میتونید اون پرداخت آنلاین که تو plugin هست از دیتا بیس خودتون پاک کنین فکر کنم اینطوری مشکلتون بر طرف بشه

Moein-SH
August 10th, 2013, 23:35

میشه بیشتر توضیح بدین الان این درگاه پرداخت آنلاین که باهاش مشکل دارم از اول همراه با فایل اصلی دانلود شده اسکریپت و قبل از اینکه پلاگین دیگه ای رو نصب کنم بوده و تو صفحه ی فروشگاه که به کاربر نشون داده همیشه بالاتر از درگاه های دیگه ست و به طور پیش فرض هم انتخاب شده .می خواستم بدونم بقیه چطوری این مشکلو حل کردن چون تو فروشگاه های مشابه دیدم که چنین چیزی وجود نداره! اگه یه کامنت بالایی منو هم بخونید مشکلو دقیقتر توضیح دادم

mkh1372
August 10th, 2013, 23:37
دوست عزیز اینو میدونم مشکل من اینه که نه داخل قسمت افزونه ها در بخش مدیریت و نه در پوشه پلاگین محل نصب اسکریپت بر روی هاست ماژولی به این اسم وجود نداره!
در داخل قسمت افزونه ها به غیر از ماژول هایی که خودم نصب کردم فقط چهار ماژول دیگه به اسم های ایمیل محصول ، پیامک محصول توسط Free SMS ، درگاه بانک ملت و زرین پال هست که اینام همراه با فایل اسکریپت دانلودی بودن..
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/14873-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98-%D9%88-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-virtual-freer-ax-jpg
البته وقتی از قسمت افزونه ها وارد تنظیمات یه پلاگین میشم در قسمت سمت راست صفحه گزینه ی پرداخت آنلاین می یاد ولی با کلیک کردن روش به غیر از نشون دادن گزینه ی ذخیره چیز دیگه ای نشون نمی ده
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/14874-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98-%D9%88-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-virtual-freer-2x-jpg
عکساشو گذاشتم که دقیقا متوجه مشکلم بشید

این اسکریپت خودتون از کجا دانلود کردین؟؟؟؟؟؟
واسه من که ی همچین گزینه ای نداره

Moein-SH
August 10th, 2013, 23:46
سلام برای جابجایی از دیتا بیس استفاده کنین اول همه درگاه های پرداخت که تو plugin هستن پاک کنین و دوباره به ترتیب دلخواه فعال کنین

سلام شما هم میتونید اون پرداخت آنلاین که تو plugin هست از دیتا بیس خودتون پاک کنین فکر کنم اینطوری مشکلتون بر طرف بشه

ببخشید قسمت اول کاملاً مشخصه برام ، منظورتون اینه که از پوشه ی پلاگین واقع در محل نصب اسکریپت همه ی پلاگین های نصب شده رو پاک کنم
تو قسمت دومش گفتین واسه جابجایی از دیتابیس استفاده کنین ، منظورتون از دیتابیس دقیقا چیه؟ باید توسط php my admin این کارو انجام بدم یا فقط آپلود ماژول مورد نظرم تو پوشه ی پلاگین و فعال کردنش کافیه؟
به این نکته هم توجه کنین که اصلا ماژولی به اسم پرداخت آنلاین داخل پوشه ذکر شده وجود نداره

Moein-SH
August 10th, 2013, 23:52
این اسکریپت خودتون از کجا دانلود کردین؟؟؟؟؟؟
واسه من که ی همچین گزینه ای نداره

اسکریپت رو از خود سایت ارائه دهندش freer.ir دانلود کردم
بعد از نصبشم از منوی سمت چپ تو فضای مدیریت گزارش یک باگ داده شده بود فایل اصلاحیه رو دانلود و با فایل گفته شده جایگزینش کردم! ولی فرقی نداره بازم،چون قبل از اونم همین مشکلو داشتم!

mkh1372
August 10th, 2013, 23:58
ببخشید قسمت اول کاملاً مشخصه برام ، منظورتون اینه که از پوشه ی پلاگین واقع در محل نصب اسکریپت همه ی پلاگین های نصب شده رو پاک کنم
تو قسمت دومش گفتین واسه جابجایی از دیتابیس استفاده کنین ، منظورتون از دیتابیس دقیقا چیه؟ باید توسط php my admin این کارو انجام بدم یا فقط آپلود ماژول مورد نظرم تو پوشه ی پلاگین و فعال کردنش کافیه؟
به این نکته هم توجه کنین که اصلا ماژولی به اسم پرداخت آنلاین داخل پوشه ذکر شده وجود نداره

لازم به پاک کردن فایل ها تو پوشه پلاگین نیست
به phpmyadmin برین و از قسمت پلاگین همه درگاه ها رو پاک کنین و برگردین به مدیریت فریر از دوباره نصب و تنظیم کنین
والا ی دفعه گفتن تو پوشه اسمارتی باگ داره منم عوض کردم ولی اینی که واسه شما داره واسه من نداره

Moein-SH
August 11th, 2013, 00:23
لازم به پاک کردن فایل ها تو پوشه پلاگین نیست
به phpmyadmin برین و از قسمت پلاگین همه درگاه ها رو پاک کنین و برگردین به مدیریت فریر از دوباره نصب و تنظیم کنین
والا ی دفعه گفتن تو پوشه اسمارتی باگ داره منم عوض کردم ولی اینی که واسه شما داره واسه من نداره

واقعاً لازمه
بابت راهنمایی ازتون تشکر کنم ، از مسیری که گفته بودین اطلاعات پلاگین و حذف کردم مشکلم برطرف شد ممنونم
:69:

sos666
August 11th, 2013, 09:55
سلام دوستان می خوام ببینم چطور میشه دامنه ای رو که فروشگاه روی اون نصب شده رو تغییر بدم؟ کجا ها باید این تغییر اعمال بشه؟
توی پوشه configuration رو عوض کردم اما انگار کافی نیست. باید از قسمت خاصی توی phpmyadmin دیتابیس خودم هم تغییر بدم؟

باید MainInfo و databaseInfo رو کاملا تغییر بدید.
اگر باز هم نتونستید میشه یکبار دیگه روی دامین جدیدتون نصب کنید، بعد دیتابیس قبلی رو از طریق phpmyadmin ایمپورت کنید.
(البته موقع نصب دقت کنید که کلید را مثل قبلی انتخاب کنید)

mo_mohit1
August 11th, 2013, 14:29
دوست عزیز برای تغییر اسم درگاه این کارو کنید///این کد رو توی همون قالب در فایل index پیدا کنید//

{foreach $payment_methods as $option}
<option value="{$option.plugin_uniq}">{$option.plugin_name}</option>
{/foreach}
و پاکش کنید
بعد این رو جایگزین کنید

<option value="mellat">درگاه ملت</option>

<option value="payline">درگاه شتابی</option>
فقط قبلش باید پلاگینارو فعال کنید///

ata3929
August 11th, 2013, 17:15
سلام دوستان می خوام ببینم چطور میشه دامنه ای رو که فروشگاه روی اون نصب شده رو تغییر بدم؟ کجا ها باید این تغییر اعمال بشه؟
توی پوشه configuration رو عوض کردم اما انگار کافی نیست. باید از قسمت خاصی توی phpmyadmin دیتابیس خودم هم تغییر بدم؟

چرا configuration کافی نیس؟؟!!!
من هر وقت دامینم شیلتر میشه از configuration تغییر میدم و کل فایلارو مووو میکنم به دامین جدید و هیچ مشکلی هم نداشتم تا حالا

hossein535
August 11th, 2013, 18:41
با سلام

دوستان با درگاه پرداخت آنلاین بانک ملت وقتی مشتری هزینه را پرداخت میکنه موقع برگشت به سایت این ارور را میدهد . علت چیست ؟

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/14892-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98-%D9%88-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-virtual-freer-1111-jpg

در ضمن هزینه از حساب مشتری کسر میشه و نراکنش با موفقیت انجام میشود .

Moein-SH
August 11th, 2013, 18:45
دوست عزیز برای تغییر اسم درگاه این کارو کنید///این کد رو توی همون قالب در فایل index پیدا کنید//

{foreach $payment_methods as $option}
<option value="{$option.plugin_uniq}">{$option.plugin_name}</option>
{/foreach}
و پاکش کنید
بعد این رو جایگزین کنید

<option value="mellat">درگاه ملت</option>

<option value="payline">درگاه شتابی</option>
فقط قبلش باید پلاگینارو فعال کنید///

دوست عزیز ممنونم از راهنماییتون ولی طبق گفته ی یکی از اعضا از طریق phpmyadmin اقدام به وبرایش اطلاعات کردم مشکلم برطرف شده به نظر خیلی ساده تر می یاد ، به راحتی میشه اطلاعات هر پلاگینی که تا بحال نصب شده رو مشاهده ، ادیت یا حذف کرد.

hossein535
August 11th, 2013, 18:50
با سلام

دوستان با درگاه پرداخت آنلاین بانک ملت وقتی مشتری هزینه را پرداخت میکنه موقع برگشت به سایت این ارور را میدهد . علت چیست ؟

http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/14892-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98-%D9%88-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-virtual-freer-1111-jpg

Moein-SH
August 11th, 2013, 18:51
با سلام

شما در پوشه ای که اسکریپت در آن نصب شده به فولدر include رفته و فایل Configuration.php رو ادیت کنید
در همون چند خط ابتدایی در قسمت url آدرس دقیق فروشگاه همراه با اسلش آخر رو وارد کنید برای مثال اگه اسکریپت فروشگاه داخل پوشه ی shop نصب شده آدرس رو به این صورت وارد کنید
/http://yoursite.com/shop

hossein535
August 11th, 2013, 18:58
شما در پوشه ای که اسکریپت در آن نصب شده به فولدر include برید و فایل Configuration.php رو ادیت کنید
در همون چند خط ابتدایی در قسمت url آدرس دقیق فروشگاه همراه با اسلش آخر رو وارد کنید برای مثال اگه اسکریپت فروشگاه داخل پوشه ی shop نصب شده آدرس رو به این صورت وارد کنید
/http://yoursite.com/shop

ادرس بصورت دقیق همراه با اسلش وارد شده است چندبار هم چک کردم اما مشکل پابرجاست هنوز

hossein535
August 11th, 2013, 19:48
کسی نیست راهنمایی بکنه ؟

sos666
August 12th, 2013, 09:10
کسی نیست راهنمایی بکنه ؟

دایرکت ادمین دارید؟

sepadl71
August 12th, 2013, 10:27
سلام،
اسکریپت VirtualFreer ویرایش JayPalEdition نسخه 0.9.8 منتشر شد.
جهت مشاهده امکانات، دانلود آخرین نسخه و ثبت انتقادات و پیشنهادات خود، بر روی لینک زیر کلیک کنید :

http://www.webhostingtalk.ir/f42/88071/index5.html#post839366

موفق باشید

mohsenlove
August 12th, 2013, 13:21
سلام دوستان
ببخشید
من در قسمت تنظیماتم این مشخصات رو دارم
کد پذیرنده:
رمز پذیرنده:
این دوتارو دارم
حالا باید کجا لاگین کنم مربوط به بانک سامان هست
ممنون میشم راهنمایی کنید

hossein535
August 12th, 2013, 13:43
دایرکت ادمین دارید؟

خیر ، cpanel هست

sos666
August 12th, 2013, 15:02
خیر ، cpanel هست

شما آدرس callback.php رو در آدرسبار قرار بدید، بدون اینکه از سمت بانک بیاد، باید متن زیر بیاد:

خطای سیستم
اطلاعات پرداخت ناقص است.

چی میاد؟

(اگر خواستید pm بدید چک کنیم با هم)

sos666
August 12th, 2013, 15:04
سلام دوستان
ببخشید
من در قسمت تنظیماتم این مشخصات رو دارم
کد پذیرنده:
رمز پذیرنده:
این دوتارو دارم
حالا باید کجا لاگین کنم مربوط به بانک سامان هست
ممنون میشم راهنمایی کنید

اگه می خواید گزارش بگیرید از تراکنشهاتون، برید آدرس زیر:
https://acquirer.samanepay.com/Merchants/

hossein535
August 12th, 2013, 16:39
شما آدرس callback.php رو در آدرسبار قرار بدید، بدون اینکه از سمت بانک بیاد، باید متن زیر بیاد:

خطای سیستم
اطلاعات پرداخت ناقص است.

چی میاد؟

(اگر خواستید pm بدید چک کنیم با هم)

سلام دقیقا همین اخطار را میدهد .

mohsenlove
August 12th, 2013, 17:09
ممنون میشم راهنمایی کنید

ehsan_Ava
August 14th, 2013, 01:09
سلام کسی هست منو کمک کنه؟؟؟
من این اسکریپت رو نصب کردم ولی پرداخت که میزنم ارور میده وصل نمیشه به بانک ملت یا زرین پال...
هیچ کدوم از پلاگین هایی که نصب کردم کار نمیکنه.

اینم آدرس سایت که البته *****ه.ممنون میشم کمک کنید

فروش اينترنتي شارژ (http://www.01.bestava.pro/pay)

Moein-SH
August 14th, 2013, 01:48
سلام کسی هست منو کمک کنه؟؟؟
من این اسکریپت رو نصب کردم ولی پرداخت که میزنم ارور میده وصل نمیشه به بانک ملت یا زرین پال...
هیچ کدوم از پلاگین هایی که نصب کردم کار نمیکنه.

اینم آدرس سایت که البته *****ه.ممنون میشم کمک کنید

فروش اينترنتي شارژ (http://www.01.bestava.pro/pay)

به طور پیش فرض در قسمت افزونه ها تو صفحه ی مدیریت پلاگین های بانک ملت و زرین پال هست...از اونجایی که شما داری اقدام به فروش چنین محصولی میکنی مسلماً بانک ملت بهت درگاه نمیده تا بتونی مشخصتاشو تو این پلاگین وارد و تنظیمش کنی تا به درستی کار کنه،شما باید از سایت های ارائه دهنده ی درگاه اقدام به دریافت درگاه واسط کنی،سایتایی مثل همین زرین پال،یا میهن پال،ایران شارژ،جی پال شتاب بیز،جهان پی و.....
همه ی این سایتا تو قسمت ماژول هاشون یه گزینه دارن که باید یه سری فایل مخصوص و دانلود کنی و طبق آموزشی که گذاشتن تو فضای هاستت آپلود و تنظیمات لازم مربوط بهش رو انجام بدی،اونوقتِ که میتونی به درستی یه صفحه ی پرداخت بانک متصل شی..

ehsan_Ava
August 14th, 2013, 14:17
تو سایت ایزان شازژ عضو هستم اون مشکلی نداره...
ولی الان اصلا وارد درگاه نمیشه که انگار که پلاگین بانک اصلا ریخته نشده.
Index of /pay/plugins (http://01.bestava.pro/pay/plugins/)
این آدرس پلاگین هایی هست که خودکار نصب شده ولی وقتی میری توش هیچی نیست.(اجرا نمیشه)

mo_mohit1
August 14th, 2013, 14:44
تو سایت ایزان شازژ عضو هستم اون مشکلی نداره...
ولی الان اصلا وارد درگاه نمیشه که انگار که پلاگین بانک اصلا ریخته نشده.
Index of /pay/plugins (http://01.bestava.pro/pay/plugins/)
این آدرس پلاگین هایی هست که خودکار نصب شده ولی وقتی میری توش هیچی نیست.(اجرا نمیشه)
شما داخل قسمت افزونه ها و تنظیمات پلاگین شارزیران شماره حساب رو زدین؟؟؟؟؟؟؟

ehsan_Ava
August 14th, 2013, 14:55
این اسکریپت بانک ملت هست کجاش رو باید تغییر بدم؟؟

<?
/*
Virtual Freer
Virtual Freer (http://freer.ir/virtual)

Copyright (c) 2012 sharjiran.net

This program is free software; you can redistribute it and/or modify
it under the terms of the GNU General Public License v3 (The GNU General Public License v3.0 - GNU Project - Free Software Foundation (FSF) (http://www.gnu.org/licenses/gpl-3.0.html))
as published by the Free Software Foundation.
*/
//-- اطلاعات کلی پلاگین
$pluginData[sharjiranParsian][type] = 'payment';
$pluginData[sharjiranParsian][name] = 'كليه بانكها-پارسيان';
$pluginData[sharjiranParsian][uniq] = 'sharjiranParsian';
$pluginData[sharjiranParsian][description] = 'مخصوص پرداخت با دروازه پرداخت <a href="http://sharjiran.net">شارژ ايران‌‌</a>';
$pluginData[sharjiranParsian][author][name] = 'sharjiran.net';
$pluginData[sharjiranParsian][author][url] = 'http://sharjiran.net';
$pluginData[sharjiranParsian][author][email] = 'info@sharjiran.net';

//-- فیلدهای تنظیمات پلاگین
$pluginData[sharjiranParsian][field][config][1][title] = 'شماره حساب شارژ ايران';
$pluginData[sharjiranParsian][field][config][1][name] = 'AccountNumber';

//-- تابع انتقال به دروازه پرداخت
function gateway__sharjiranParsian($data)
{
global $config,$db,$smarty;
$AccountNumber = trim($data[AccountNumber]);
$Amount = round($data[amount]);
$RequestId = $data[invoice_id];
$BackUrl = $data[callback];

$update[payment_rand] = $requestId;
$sql = $db->queryUpdate('payment', $update, 'WHERE `payment_rand` = "'.$requestId.'" LIMIT 1;');
$db->execute($sql);

echo"<form name='myform' method='post' action='http://sharjiran.net/sharjiran/PayInfoParsian.php' >
<input type='hidden' name='AccountNumber' value=$AccountNumber >
<input type='hidden' name='Amount' value=$Amount >
<input type='hidden' name='RequestId' value=$RequestId >
<input type='hidden' name='BackUrl' value=$BackUrl >
</form>
<script language='javascript'>document.myform.submit();</script>";//header("location:http://sharjiran.ip-iran.com/asan_test/bp/payment.php?AccountNumber=$AccountNumber&Amount=$Amount&requestId=$requestId&BackUrl=$BackUrl");

}

//-- تابع بررسی وضعیت پرداخت
function callback__sharjiranParsian($data)
{
global $db,$post;
$result = $post['Result'];
$requestId = $post['RequestId'];
$followCode = $post['FollowCode'];
$security = $post['SecurityAnswer'];

$sql = 'SELECT * FROM `payment` WHERE `payment_rand` = "'.$requestId.'" LIMIT 1;';
$payment = $db->fetch($sql);

$amount = round($payment[payment_amount]);

if ($payment[payment_status] == 1)
{
if ($result == 0)//-- موفقیت آمیز
{
if($post[Amount] != $payment[payment_amount])
{
$output[status] = 0;
$output[message]= 'در اطلاعات پرداختي مغايرت وجود دارد';
}
else
{
$backResult = file("http://sharjiran.ip-iran.in/asan_pardakht/CheckPay.php?FollowCode=$followCode&RequestId=$requestId");
if($backResult[0]==0)
{
//-- آماده کردن خروجی
$output[status] = 1;
$output[res_num] = $requestId;
$output[ref_num] = $followCode;
$output[payment_id] = $payment[payment_id];
}
else
{
$output[status] = 0;
$output[message]= 'تراكنش موفقيت آميز نبود';
}
}
}

else if($result == -1)
{
//-- در تایید پرداخت مشکلی به‌وجود آمده است‌
$output[status] = 0;
$output[message]= 'در اتصال به درگاه بانك مشكلي پيش آمده يا اينكه اطلاعات پرداختي شما نامعتبر بوده است. ';
}
}
else
{
//-- قبلا پرداخت شده است‌
$output[status] = 0;
$output[message]= 'سفارش قبلا پرداخت شده است.';
}
return $output;
}

Moein-SH
August 14th, 2013, 17:24

<?
/*
Virtual Freer

it under the terms of the GNU General Public License v3 (The GNU General Public License v3.0 - GNU Project - Free Software Foundation (FSF) (http://www.gnu.org/licenses/gpl-3.0.html))
*/
//-- اطلاعات کلی پلاگین
$pluginData[sharjiranParsian][description] = 'مخصوص پرداخت با دروازه پرداخت <a rel="nofollow" href="http://sharjiran.net">شارژ ايران‌‌</a>';

$pluginData[sharjiranParsian][field][config][1][title] = 'شماره حساب شارژ ايران';

{

$sql = $db->queryUpdate('payment', $update, 'WHERE `payment_rand` = "'.$requestId.'" LIMIT 1;');
$db->execute($sql);

echo"<form name='myform' method='post' action='http://sharjiran.net/sharjiran/PayInfoParsian.php' >
</form>
<script language='javascript'>document.myform.submit();</script>";//header("location:http://sharjiran.ip-iran.com/asan_test/bp/payment.php?AccountNumber=$AccountNumber&Amount=$Amount&requestId=$requestId&BackUrl=$BackUrl");

}

{
global $db,$post;

$sql = 'SELECT * FROM `payment` WHERE `payment_rand` = "'.$requestId.'" LIMIT 1;';

{
{
{
$output[status] = 0;
}
else
{
$backResult = file("http://sharjiran.ip-iran.in/asan_pardakht/CheckPay.php?FollowCode=$followCode&RequestId=$requestId");
if($backResult[0]==0)
{
//-- آماده کردن خروجی
$output[status] = 1;
}
else
{
$output[status] = 0;
}
}
}

else if($result == -1)
{
$output[status] = 0;
$output[message]= 'در اتصال به درگاه بانك مشكلي پيش آمده يا اينكه اطلاعات پرداختي شما نامعتبر بوده است. ';
}
}
else
{
$output[status] = 0;
}
return $output;
}

من از میهن پال درگاه دارم به درستی هم کار میکنه.
این کد اسکریپتی که گذاشتی اصلن نیازی به تغییر نداره،یعنی اصلن روالش اینجوذ نیست همه ی کاربرا که این کار رو بلد نیستن...من تا به حال از ایران شارژ درگاه نگرفتم ولی مراحل تنظیم درگاه برای میهن پال اینه که اول تو هاستت توسط mysql data یه دیتابیس میسازی همراه با یوزر
بعدش توسط phpmyadmin یه فایل حاوی اطلاعات دیتابیس با پسوند sql. رو داخل این دیتابیس ساخته شده ایمپورت میکنی
بعد از انجام این کارا یه تعداد فایل که از سایت ارئه کننده ی درگاه دانلود کردی و تو فضای هاستت آپلود و فایل configuration رو طبق آموزشش ادیت می کنی.
من کلی گفتم آموزش مرحله به مرحله اش تو همون فایل دانلود شده موجوده معمولا هم بهش اسکریپت آسان پرداخت گفته میشه

mo_mohit1
August 14th, 2013, 17:44

<?
/*
Virtual Freer

*/
//-- اطلاعات کلی پلاگین
$pluginData[sharjiranParsian][description] = 'مخصوص پرداخت با دروازه پرداخت <a rel="nofollow" href="http://sharjiran.net">شارژ ايران‌‌</a>';

{

$db->execute($sql);

</form>

}

{
global $db,$post;

{
{
{
$output[status] = 0;
}
else
{
if($backResult[0]==0)
{
//-- آماده کردن خروجی
$output[status] = 1;
}
else
{
$output[status] = 0;
}
}
}

else if($result == -1)
{
$output[status] = 0;
}
}
else
{
$output[status] = 0;
}
return $output;
}
دوست عزیز این که تغییر نمیخاد/شما فقط این پلاگین رو در قسمت plugin هاست خود آپلود کنید//شما باید به مدیریت سایت برینwww.site.com/back
بعدش یوزر پس بزنید به قسمت افزونه ها و سپس پلاگین شارزیران رو فعال و بعد در همین قسمت تنظمیات اون رو کلیک کنید و سپس شماره حساب سارزیران رو وارد کنید/نتونستید اطلاعات پ خ کنید

asresharj
August 14th, 2013, 20:54
درود
درگاه ملت و پارسیان و سامان دارم
اما ....
ملت و پارسیان که حتی وارد درگاه پرداخت بانکها نمیشه
و با کمال احترام و ادب دعوت میکنه از درگاه دیگری استفاده نمائید!
جالبترش اینجاست که وارد درگاه سامان میشه! خرید میکنی پول از کارت مشتری کسر میشه اما

خطا

پرداخت تکمیل نشده است.-18

....بگرد دنبال پرتقال فرووووش!!!!!!!!!!!!!!!

حتی هاست رو فرمت کردم و از ابتدا اسکریپت نصب کردم و اون اخطار امنیتی فولدر اسمارتی رو هم رعایت کردم
امااااا
دریغ از نتیجه مطلوب

ehsan_Ava
August 15th, 2013, 00:51
من از میهن پال درگاه دارم به درستی هم کار میکنه.
این کد اسکریپتی که گذاشتی اصلن نیازی به تغییر نداره،یعنی اصلن روالش اینجوذ نیست همه ی کاربرا که این کار رو بلد نیستن...من تا به حال از ایران شارژ درگاه نگرفتم ولی مراحل تنظیم درگاه برای میهن پال اینه که اول تو هاستت توسط mysql data یه دیتابیس میسازی همراه با یوزر
بعدش توسط phpmyadmin یه فایل حاوی اطلاعات دیتابیس با پسوند sql. رو داخل این دیتابیس ساخته شده ایمپورت میکنی
بعد از انجام این کارا یه تعداد فایل که از سایت ارئه کننده ی درگاه دانلود کردی و تو فضای هاستت آپلود و فایل configuration رو طبق آموزشش ادیت می کنی.
من کلی گفتم آموزش مرحله به مرحله اش تو همون فایل دانلود شده موجوده معمولا هم بهش اسکریپت آسان پرداخت گفته میشه

آقا واقعا ممنون مشکل حل شد.
فقط الان یه مشکل دارم این که بعد از پرداخت کارت واسه مشتری ایمیل نمیشه.
آدرس برگشتی از بانک رو باید چی آدرس بدم؟؟
مشخصات ایمیل رو هم تو تنظیمات درست کردم...

poorya37
August 15th, 2013, 14:18
url درگاه من روی pgws تا چند روز پیش کار میکرد الان باز قطع شده
تماس گرفتم گفت دوباره بذارید رو pgwsf
بازم اوکی نشد، من هاستم آمریکاست.
گفت پورتش رو چنده گفتم 443 گفت بذارید روی 1443
من فریر نصب کردم از دوستان راهنمایی می کنید چیکار کنم پورتشو تغییر بدم
تو ماژول بانک ملت رفتم چیزی برای پورت ندیدم
ممنون میشم راهنمایی کنید از کدوم طریق باید پورتشو تغییر بدم
ممنون

hamidreza2155
August 15th, 2013, 18:07
توی تمام صفحات اسکریپتم مخصوصا مشاهده کارت ها از این نوع اررور میده , چیکار کنم ؟؟؟

Warning: Illegal string offset 'product' in /home/orvisir/public_html/shop/back/cards.php on line 21

Warning: Illegal string offset 'first_field' in /home/orvisir/public_html/shop/back/cards.php on line 22

Warning: Illegal string offset 'second_field' in /home/orvisir/public_html/shop/back/cards.php on line 23

Warning: Illegal string offset 'third_field' in /home/orvisir/public_html/shop/back/cards.php on line 24

Warning: Illegal string offset 'status' in /home/orvisir/public_html/shop/back/cards.php on line 25

Warning: Illegal string offset 'show' in /home/orvisir/public_html/shop/back/cards.php on line 26

Warning: Illegal string offset 'del' in /home/orvisir/public_html/shop/back/cards.php on line 164

masterphp
August 15th, 2013, 18:29
توی تمام صفحات اسکریپتم مخصوصا مشاهده کارت ها از این نوع اررور میده , چیکار کنم ؟؟؟

Warning: Illegal string offset 'product' in /home/orvisir/public_html/shop/back/cards.php on line 21

Warning: Illegal string offset 'first_field' in /home/orvisir/public_html/shop/back/cards.php on line 22

Warning: Illegal string offset 'second_field' in /home/orvisir/public_html/shop/back/cards.php on line 23

Warning: Illegal string offset 'third_field' in /home/orvisir/public_html/shop/back/cards.php on line 24

Warning: Illegal string offset 'status' in /home/orvisir/public_html/shop/back/cards.php on line 25

Warning: Illegal string offset 'show' in /home/orvisir/public_html/shop/back/cards.php on line 26

Warning: Illegal string offset 'del' in /home/orvisir/public_html/shop/back/cards.php on line 164

یه بار دیتا بیست و پاک کن دوباره نصب کن

hamidreza2155
August 15th, 2013, 18:36
یک بار که چه عرض کنم 10 بار اینکارو کردم

emadshadpoor
August 16th, 2013, 03:00
با سلام

من ميخوام وقتي مشتريم مبلغ رو پرداخت ميكنه يوزرنيم و پسورد رو بگيره .
چون من اشتراك طلايي ميفروشم .

فيلد ها رو هم پر ميكنم ولي بازم هيچي نشون نميده .

چي بايد بكنم ؟

felfel
August 16th, 2013, 03:06
توی محصولات فیلد اول دوم رو پرکن مثلا یوزر و پس
توی کارت ها هم یوزر پس رو ادد کن برای همون محصول

masterphp
August 16th, 2013, 09:31
یک بار که چه عرض کنم 10 بار اینکارو کردم

این به خاطر اینه که نمیتونه دیتابیست و بخونه
پس مشکل از هاستته اگر نصب میکنی همچنان مشکل هست

ehsan_Ava
August 16th, 2013, 11:38
من یه مشکل دارم این که بعد از پرداخت کارت واسه مشتری ایمیل نمیشه.
آدرس برگشتی از بانک رو باید چی آدرس بدم؟؟
مشخصات ایمیل رو هم تو تنظیمات درست کردم...

__coma__
August 16th, 2013, 11:55
Fatal error: Uncaught exception 'SmartyCompilerException' with message 'Syntax Error in template "/home/hgnabtjn/public_html/buy/templates/templates/index.tpl" on line 2 "{include file=\'header.tpl\' title=$config.config_site_title description=$config.config_site_description index=1}" - Unexpected "\"' in /home/hgnabtjn/public_html/buy/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatecompilerbase.php:441 Stack trace: #0 /home/hgnabtjn/public_html/buy/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_templateparser.php(2889): Smarty_Internal_TemplateCompilerBase->trigger_template_error() #1 /home/hgnabtjn/public_html/buy/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_templateparser.php(2954): Smarty_Internal_Templateparser->yy_syntax_error(10, '\') #2 /home/hgnabtjn/public_html/buy/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_smartytemplatecompiler.php(51): Smarty_Internal_Templateparser->doParse(10, '\') #3 /home/hgnabtjn/public_html/buy/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatecompilerbase.php(82): S in/home/hgnabtjn/public_html/buy/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatecompilerbase.php on line 441

kaka22_milan
August 16th, 2013, 12:59
سلام آیا فریر این امکان که بعد از خرید محصول یوزر پسوورد برای خریدار ارسال بشه را دارد یا خیر؟ از کجا باید فعال بشه؟

masterphp
August 16th, 2013, 13:08
سلام آیا فریر این امکان که بعد از خرید محصول یوزر پسوورد برای خریدار ارسال بشه را دارد یا خیر؟ از کجا باید فعال بشه؟

باید سامانه پیام کوتاه تهیه کنید وصل کنید به فریر
سامانه ما این امکان رو داره
برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق یاهو با من در تماس باشید

soshiyano70
August 16th, 2013, 21:56
سلام دوستان مشکل من فوریه تو رو خدا یکی کمکم کنه .من freer نصب کردم درگاه هم از جهان پی گرفتم نصب کردم .اما موقع خرید وقتی کاربر میخواد اطلاعات خریداری شده رو دریافت کنه نشون نمیده. واخطار زیر رو میده:callback.php?gateway=jahanpaymellat&au=1744107218&order_id=391374467
این صفحه میاد و اخطار زیر رو میده:
404 Not FoundThe resource requested could not be found on this server!

masterphp
August 16th, 2013, 21:58
سلام دوستان مشکل من فوریه تو رو خدا یکی کمکم کنه .من freer نصب کردم درگاه هم از جهان پی گرفتم نصب کردم .اما موقع خرید وقتی کاربر میخواد اطلاعات خریداری شده رو دریافت کنه نشون نمیده. واخطار زیر رو میده:callback.php?gateway=jahanpaymellat&au=1744107218&order_id=391374467
این صفحه میاد و اخطار زیر رو میده:
404 Not Found

The resource requested could not be found on this server!

کالبک رو درست کنید

soshiyano70
August 16th, 2013, 22:44
چطور درستش کنم؟متوجه نمیشم اصلا.تازه واردم

masterphp
August 16th, 2013, 22:58
چطور درستش کنم؟متوجه نمیشم اصلا.تازه واردم

از پوشه اینکلود فایل کانفیگ و باز کن آدرس سایتت و اونجا درست کن

kaka22_milan
August 17th, 2013, 14:05
باید سامانه پیام کوتاه تهیه کنید وصل کنید به فریر
سامانه ما این امکان رو داره
برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق یاهو با من در تماس باشید

درود
منظور من ارسال یوزر و پسورد از طریق ایمیل در لحظه ی خرید هست

ghachaghi
August 17th, 2013, 19:20
سلام عزیزان
کسی میدونه چه جوری میشه پسورد بخش مدیریت فریر را تغییر داد ؟
البته ؟ من نمیتونم وارد بخش مدیریت بشم چون پسوردم را گم کرده ام
اگر کسی میدونه چه جوری میشه از دیتابیس این کار رو کرد ندا بده
تشکر و سپاس

masterphp
August 17th, 2013, 19:47
درود
منظور من ارسال یوزر و پسورد از طریق ایمیل در لحظه ی خرید هست

ماژولش در پکیج موجود است نصب کنید و تنظیماتش رو انجام بدین

masterphp
August 17th, 2013, 19:50
سلام عزیزان
کسی میدونه چه جوری میشه پسورد بخش مدیریت فریر را تغییر داد ؟
البته ؟ من نمیتونم وارد بخش مدیریت بشم چون پسوردم را گم کرده ام
اگر کسی میدونه چه جوری میشه از دیتابیس این کار رو کرد ندا بده
تشکر و سپاس

پسورد در دیتا بیس کد شده با md5 پس شما یه کاراکتر که با md5 کد شده باشه رو در دیتا بیس قرار بدین پسوردتون عوض میشه

rehe73
August 17th, 2013, 23:36
سلام من هر کاری میکنم قسمت کارت هاش درست نمیشه فروش اينترنتي شارژ (http://dfire.ir/vipusermoviefire/)
کارت هم براش ساختم ولی نمیدونم چرا فعال نمیشه البته وقتی یه کارت جدید میسازم درست میشه ولی بعد از یه بار پرداخت غیر فعال میشه
اگر میشه کمک کنیم

ghachaghi
August 17th, 2013, 23:44
ممنون از شما
اما من اصلا از دیتابیس و اینی که شما گفتیم سر در نمیارم میشه یه کم بیشتر و در سطح ابتدایی توضیح بدین تشکر

ghachaghi
August 17th, 2013, 23:45
پسورد در دیتا بیس کد شده با md5 پس شما یه کاراکتر که با md5 کد شده باشه رو در دیتا بیس قرار بدین پسوردتون عوض میشه

ممنون از شما
اما من اصلا از دیتابیس و اینی که شما گفتیم سر در نمیارم میشه یه کم بیشتر و در سطح ابتدایی توضیح بدین تشکر

ghachaghi
August 18th, 2013, 00:05
ممنون از شما

داش مرسی داری
درست شد
تشکر از راهنمایی قشنگت
hajigirinof
August 18th, 2013, 13:45
سلام دوستان ماژول پرداخت مستقیم میخوام ! ولی سایتش خیلی گرونه کسی رایگان نمیده ؟ یا قیمت ارزون بدید

ghachaghi
August 18th, 2013, 13:49
سلام دوستان ماژول پرداخت مستقیم میخوام ! ولی سایتش خیلی گرونه کسی رایگان نمیده ؟ یا قیمت ارزون بدید

سلام عزیزم
سایت های شارژ ایران خوب هستند و پی لاین
تو گوگل جستوجو کنی هر دوتاش رو پیدا میکنی

hajigirinof
August 18th, 2013, 13:51
سلام عزیزم
سایت های شارژ ایران خوب هستند و پی لاین
تو گوگل جستوجو کنی هر دوتاش رو پیدا میکنی

داداش پرداخت مستقیم منظورم همون خرید مستفیم هست!!!!!!!!!!!!

mo_mohit1
August 19th, 2013, 00:52

25 تومن گرون نیست که/

mkh1372
August 19th, 2013, 09:32

برای شما پیغام خصوصی ارسال شد

sepadl71
August 19th, 2013, 13:46

با سلام خدمت شما،
امکانات زیر در آخرین نسحه از اسکریپت VirtualFreer ویرایش JayPalEdition موجود می باشد :
مبالغ دلخواه
خرید مستقیم
هم اکنون میتوانید آخرین نسخه این اسکریپت را در لینک زیر مشاهده و دانلود کنید :
http://www.webhostingtalk.ir/f42/88071/index5.html#post839366
موفق باشید

ata3929
August 19th, 2013, 22:48
سلام دوستان
من یه مشکل کوچکی دارم اونم اینکه وقتی تو قسمت افزونه ها بیشتر از 6 تا افزونه باشه (چه نصب شده و چه فعال )
اندازه فونت بزرگ میشه و وقتی 6 تا یا کمتر بشه فونتش درست میشه
کسی میدونه مشکل چی هس؟؟

masterphp
August 19th, 2013, 22:56
سلام دوستان
من یه مشکل کوچکی دارم اونم اینکه وقتی تو قسمت افزونه ها بیشتر از 6 تا افزونه باشه (چه نصب شده و چه فعال )
اندازه فونت بزرگ میشه و وقتی 6 تا یا کمتر بشه فونتش درست میشه
کسی میدونه مشکل چی هس؟؟

این مشکل از فریر هست
همه این مشکل رو دارن
البته مشکل که نیست اختلالی ایجاد نمیکنه

ata3929
August 19th, 2013, 23:30
این مشکل از فریر هست
همه این مشکل رو دارن
البته مشکل که نیست اختلالی ایجاد نمیکنه
یعنی کسی نیس حلش کنه؟

mohsenlove
August 20th, 2013, 13:43
سلام دوستان
ببخشد که سوالم سطح پایین هست
اگه کد saltرو فراموش کنیم باید چجوری دوباره بفهمیم؟

mo_mohit1
August 20th, 2013, 14:40
سلام دوستان
ببخشد که سوالم سطح پایین هست
اگه کد saltرو فراموش کنیم باید چجوری دوباره بفهمیم؟
به هاست خود مراجعه و در پوشه include فایل config هست اونو باز کنید داخلش کد نوشته شده/

mohsenlove
August 20th, 2013, 14:45
یعنی راهی نداره از طریق ارسال saltبه ایمیل یا این جور چیزی؟

mo_mohit1
August 20th, 2013, 14:48
یعنی راهی نداره از طریق ارسال saltبه ایمیل یا این جور چیزی؟

نه//هنوز طراحی نشده و راحتین راه همینه که گفتم//هر کی سایت داره پس دسترسی به هاست هم داره و ازین راحت تر نمیشه

asousharj
August 20th, 2013, 15:05
ا سلام
من با ارسال ایمیل محصول مشکل دارم
وقتی خریدار پرداخت رو انجام میده ایمیلی براش نمیره و توصفحه خرید این پیغام نمایش داده میشه
Could not instantiate mail function.
پلاگین ارسال ایمیل محصول رو فعال کردم و تنظیمات رو وارد کردم
راهنمایی بفرمایید لطفا
با شکر

javad-student
August 21st, 2013, 19:31
سلام .

من میخوام اسکریپت virtual freer رو هاستم نصب کنم .. همش از اطلاعات پایگاه داه خطا میگره .

من رفتم دیتابیس هم ساختم و یوزر هم تعریف شده اما به هنگام نصب مشکل ارتباط رو میزنه
میشه بگین تو فیلدهای پایین دقیقا چه اطلاعاتی رو باید پر کنم ..

اطلاعات پايگاه داده

ميزبان:
نام:
نام کاربري:
کلمه عبور:

p30speed
August 21st, 2013, 20:24
دیتابیس و یوزر رو به هم متصل کردید؟

p30speed
August 21st, 2013, 20:25
ا سلام
من با ارسال ایمیل محصول مشکل دارم
وقتی خریدار پرداخت رو انجام میده ایمیلی براش نمیره و توصفحه خرید این پیغام نمایش داده میشه
Could not instantiate mail function.
پلاگین ارسال ایمیل محصول رو فعال کردم و تنظیمات رو وارد کردم
راهنمایی بفرمایید لطفا
با شکر

امکان داره ایراد از هاستتون باشه از پلاگین جی میل استفاده کنید

xengil
August 22nd, 2013, 16:16
سلام
باگ جدید در Virtual FREER هستش
هکر میتونه اطلاعات دیتابیس رو در بیاره
کسانی که اطلاعی در این ضمینه دارن خواهشا" با آی دی زیر تماس باشند
SaeedXSLipknot

iran20133
August 23rd, 2013, 01:19
سلام دوستان

کدپذیرنده و رمز پذیرنده مثلا بانک سامان رو چطور باید بگیریم؟؟

mo_mohit1
August 23rd, 2013, 01:30
سلام دوستان

کدپذیرنده و رمز پذیرنده مثلا بانک سامان رو چطور باید بگیریم؟؟

شما باید به بانک مربوطه مراجعه کنید و درخواست درگاه اینترنتی بدین/با ملت باید به سایت به پرداخت و برای پارسیان سایت pec مراجعه کنید///ملت راحت تر میده

iran20133
August 23rd, 2013, 01:46
ممنون عزیز بانک ملت اگر دامنم فیل باشه هم میده یا خیر؟

mo_mohit1
August 23rd, 2013, 02:22
ممنون عزیز بانک ملت اگر دامنم فیل باشه هم میده یا خیر؟

هیچ کدومشون نمیدن////باید دامین ازاد باشه

dr18
August 23rd, 2013, 16:00
سلام
من میخوام این اسکریپت رو نصب کنم.
ولی این ارور رو میده.
Fatal error: Call to a member function fetchAll() on a non-object in /home/persiang/public_html/sharj/index.php on
line 105
چیکار کنم؟

fadaiy
August 23rd, 2013, 16:35
سلام
من میخوام این اسکریپت رو نصب کنم.
ولی این ارور رو میده.
Fatal error: Call to a member function fetchAll() on a non-object in /home/persiang/public_html/sharj/index.php on
line 105
چیکار کنم؟

باید به اخر سایت install رو اضافه کنید مثل http://mysite.com/install و دقت کنید اگه فولدری هم ساختید که در داخل اون فولدر نصب کردید اسم اون فولدر رو کپی کنید و به این صورت بنویسید http://mysite.com/namefolder/ install (http://mysite.com/install)

dr18
August 23rd, 2013, 18:02
الان من روی این دامنه 90up.ir یه ساب زدم بنام sharj حالا اینو sharj.90up.ir/install.php فراخوانی میکنم و یا این 90up.ir/sharj/install.php
ولی نمیاد!!!

soshiyano70
August 23rd, 2013, 19:55
سلام من ۲ تا مشکل دارم
۱.تاززیخ و ساعت فریر رو چطور تنظیم کنم
۲.۲تا ماژول خریدم ۱ هفته هست که نیومده هرچی ایمل هم میزنم جواب نمیدن

masterphp
August 23rd, 2013, 22:23
سلام من ۲ تا مشکل دارم
۱.تاززیخ و ساعت فریر رو چطور تنظیم کنم
۲.۲تا ماژول خریدم ۱ هفته هست که نیومده هرچی ایمل هم میزنم جواب نمیدن

تاریخ فریر همون تاریخ سرور هست
ایمیل ها رو خیلی بد جواب میدن

masterphp
August 23rd, 2013, 22:24
الان من روی این دامنه 90up.ir یه ساب زدم بنام sharj حالا اینو sharj.90up.ir/install.php فراخوانی میکنم و یا این 90up.ir/sharj/install.php
ولی نمیاد!!!

sharj.90up.ir/install
اینو باید فراخوانی کنی

fadaiy
August 25th, 2013, 15:40
سلام دوستان کسی میتونه کمکم کنه و بگه که من باید برای پرداخت انلاین شناسه درگاه و پسورد رو در پارس پال کجا جایگزین کنم در کد php ؟؟

senatordl
August 25th, 2013, 17:01
من این اسکریپ رو نصب کردن ولی وارد پنل مدیریت نمیشه
میگه نام کاربری یا رمز اشتباهه !!!!!!
چی کار کنم باید

senatordl
August 25th, 2013, 20:20
یکی جواب بده دیگه

mo_mohit1
August 25th, 2013, 20:57
من این اسکریپ رو نصب کردن ولی وارد پنل مدیریت نمیشه
میگه نام کاربری یا رمز اشتباهه !!!!!!
چی کار کنم باید

یکی جواب بده دیگه
تو همین تاپیک حداقل ده جا هست توضیح دادیم که رمزو چطور ریست کنید
برید داخل
phpmyadmin
دیتابیس freer رو باز کنید . جدول config و بعد config_admin_password رو ویرایش کنید و این کد رو بجاش بنویسید

827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b

وذخیره کنید . حالا پسورد شما 12345 شده در اسکریپت

yasinnajafi
August 26th, 2013, 16:38
من پرداخت های سایتم باسه مشتری هام نا موفق میشه بعضی اوقاتچرا آخه اینجوری میشه؟؟؟؟؟

mo_mohit1
August 26th, 2013, 16:48
من پرداخت های سایتم باسه مشتری هام نا موفق میشه بعضی اوقاتچرا آخه اینجوری میشه؟؟؟؟؟
ناموفق بون ربطی به اسکریپ نداره و مشکل از درگلهی که استفاده میکنید هست که چند روزه کلا خیلی هاشون درصد موفقیتشون اومده پایین

ezat1
August 26th, 2013, 17:31
با سلام
دوستان فرر در سایتش 2 ماژول داشت بنده نصب کرده اطلاعات درگاه ها رو هم وارد کردم مجبور شدم چند لینک ورود به درگاه رو عوض کنم .
به سایت بانک وارد میشه اما در call back میمونه و ارور میده کسی میدونه چرا ؟
هم ملت دارم هم پارسیان . هر دو این مشکل رو دارن .

kaka22_milan
August 26th, 2013, 17:40
سلام چه جوری میشه بک آپ گرفت از کارت ها

yasinnajafi
August 26th, 2013, 19:13
باسه من پارس پاله
یعنی طبیعیه؟؟؟
درگاهمو بکنم بانک ملی درست میشه؟؟؟

emadshadpoor
August 27th, 2013, 01:59
من يه مشكلي دارم .
وقتي مبلغ پرداخت ميشه يوزرنيم و پسورد به اين صورت در مياد .

براي مثال يوزرنيم : 1dsadas و پسورد : 635463 بود كه به اين صورت در اومد .
چي بايد بكنم ؟

با تشكر

ezat1
August 27th, 2013, 19:02
با سلام
دوستان فرر در سایتش 2 ماژول داشت بنده نصب کرده اطلاعات درگاه ها رو هم وارد کردم مجبور شدم چند لینک ورود به درگاه رو عوض کنم .
به سایت بانک وارد میشه اما در call back میمونه و ارور میده کسی میدونه چرا ؟
هم ملت دارم هم پارسیان . هر دو این مشکل رو دارن .

سلام مجدد جواب این سوال رو گویا کسی نمیدونه یا مصادف نشده با پست بنده فکر کنم باید از نویسنده سوال کنم بازم اگر کسی اطلاعی داشت بگه ممنون

senatordl
August 27th, 2013, 22:35
تو همین تاپیک حداقل ده جا هست توضیح دادیم که رمزو چطور ریست کنید
برید داخل
phpmyadmin
دیتابیس freer رو باز کنید . جدول config و بعد config_admin_password رو ویرایش کنید و این کد رو بجاش بنویسید

827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b

وذخیره کنید . حالا پسورد شما 12345 شده در اسکریپت

جدول confing nadareh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fadaiy
August 28th, 2013, 12:12
سلام لطفا کمک کنید من باید برای پرداخت انلاین شناسه درگاه و پسورد رو در کد php پارس پال کجا جایگزین کنم ؟؟ چون اخطا میده موقع پرداخت گفتم شاید اشتباه وارد میکنم
همه درگاه ها وقتی پرداخت رو میزنم این ارور رو میده (شارژ ایران درگاه مستقیم و غیر مستقیم پارس پال )

خطای سیستم
در اتصال به درگاه پارس پال مشکلی پیش آمد دوباره امتحان کنید و یا به پشتیبانی خبر دهیدArray

kavehzotac
August 28th, 2013, 20:24
قالب سایت رو عوض کردیم . روی footer va callback این ارور رو میده . مشکل از کجاست ؟
Catchable fatal error: Argument 1 passed to _smarty_template_buffer::append_subtree() must be an instance of _smarty_parsetree, instance of _smarty_tag given, called in /home/...../public_html/market/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_templateparser.php on line 2185 and defined in/home/.....public_html/market/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_parsetree.php on line 148

farshid3
August 29th, 2013, 00:15
آقا مال من یه مشکل بزرگ پیدا کرده !
یوزرنیم و پسوورد ها همه به شکل عجیب غریبی در اومدن !
باید چی کار کنم ؟

اینجوری شدن : 15267

لطفا کمکم کنید

p30speed
August 29th, 2013, 00:39
دیتابیس رو انتقال دادید؟

amir011
August 29th, 2013, 14:15
سلام دوستان یه چندروزیه صفحه سایت من اینطوری شده مشکل از کجاس؟
Fatal error: Uncaught exception 'SmartyCompilerException' with message 'Syntax Error in template
من از ویترال فریر استفاده میکنم

goldenpay
September 1st, 2013, 10:14
سلام . عزیزان انجمن وب هاستینگ تالک ما برای سایتمون این ماژول رو از خود سایت اصلی freer.ir خریداری کردیم که چون قیمتش بالا بود میخوایم تقسیمش کنیم و به 2 نفر دیگه بفروشیم که بشیم 3 نفر و مبلغ این ماژول که 75 تومان هست بشه 25 تومان . فقط و فقط به 2 نفر فروخته میشه . کسایی که میخوان پی ام بدن تا هماهنگ کنیم . منتظرم

در ضمن روی فایل ماژول 1 آموزش کامل هم یکی از دوستان زحمت کشیدن دادن که خیلی راحت و در 3 دقیقه میشه نصب کرد ماژول رو . این رو هم خدمت کسی که بخواد میدم .

yasinnajafi
September 1st, 2013, 10:30
چه ماژولایی هست؟؟؟

goldenpay
September 1st, 2013, 13:50
چه ماژولایی هست؟؟؟

یاد آوری تمدید اکانت

MOJTABA005
September 1st, 2013, 15:41
کسی قالب ایمیل اسکریپت فریر را نداره اگه دارید تایپیک کنید ممنون

nasserm
September 1st, 2013, 20:36
سلام.
من افریرو نصب کردم
هر درگاهی که انتخاب میکنم این ارورو میده.لطفا کمک کنید
Fatal error:cannot access parent:when current class scope has no parent in home/demonserver/public_html/buy/include/libs/nusoap.php on line 7256

n4ser
September 2nd, 2013, 00:28
سلام.
من افریرو نصب کردم
هر درگاهی که انتخاب میکنم این ارورو میده.لطفا کمک کنید
Fatal error:cannot access parent:when current class scope has no parent in home/demonserver/public_html/buy/include/libs/nusoap.php on line 7256

احتما مشکل از soapباشه یا فایل گیت وی خرابه

nasserm
September 2nd, 2013, 17:17
احتما مشکل از soapباشه یا فایل گیت وی خرابه
خب میشه راهنماییم کنید که برای رفع این مشکل چیکار باید بکنم؟

hfuhost
September 2nd, 2013, 17:45
مرسی خوب بود

nasserm
September 3rd, 2013, 10:02
لطفا من و راهنمایی کنید :(

taha_2011
September 3rd, 2013, 10:09
حدود یک ماه پیش برای فروشگاه فریر بنده مشکلی پیش آمده بود که اصلا مشتری نمیتوانست محصول خود را انتخاب کند. یکی از دوستان گفتند که ورژن php رو از 5.3 به 5.2 ببرید حل میشه که من تیکت دادم به هاستینگ که به 5.2 برد و مشکل حل شد. ولی حالا برای یک کاری نیاز به آخرین ورژن یا همون 5.3 دارم.
بنده حدود یک سال هست ورژن php 5.3 بوده و هیچگونه مشکلی نداشته ام. به نظر شما مشکل فروشگاه من در ورژن 5.3 چیه؟

Mohammad.MTZ
September 4th, 2013, 17:19
سلام
خسته نباشید
بعد از نصب این اسکریپ این پیغام بالای سایت ظاهر شده

Warning: file_exists() [function.file-exists (http://vip.paeezdanesh.ir/function.file-exists)]: open_basedir restriction in effect. File(../install) is not within the allowed path(s): (/home/paeezdan/public_html/vip:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp) in/home/paeezdan/public_html/vip/include/prepare.php on line 52

n4ser
September 5th, 2013, 11:17
کد های فایل prepare.php پاک شوند و مجدد کد زیر جایگذین و دخیره شود

<?
/*
Virtual Freer
http://freer.ir/virtual

Copyright (c) 2011 Mohammad Hossein Beyram, freer.ir

it under the terms of the GNU General Public License v3 (http://www.gnu.org/licenses/gpl-3.0.html)
*/
session_start();
ob_start();
//-------------------------------------------- Include required files
require_once 'funks.php';
require_once 'pdf.php';
require_once 'libs/class.smartmysql.php';
//-------------------------------------------- Some Vars
$now = time();
//---------------------- Conect To DB ------------------
$db = new SmartMySQL();
$db->connect($config[databaseInfo][host], $config[databaseInfo][username], $config[databaseInfo][password], $config[databaseInfo][name]);
mysql_query("SET NAMES 'utf8'");
mysql_query("SET CHARACTER SET utf8");
mysql_query("SET SESSION collation_connection = 'utf8_persian_ci'");
//---------------------- /Conect To DB ------------------

//---------------------- DO Clean Input vars ------------------
$request = cleaner($_REQUEST);
$dirty_request = $_REQUEST;

$post = cleaner($_POST);
$dirty_post = $_POST;

$get = cleaner($_GET);
$dirty_get = $_GET;

$get = $_GET;

$cookie = cleaner($_COOKIE);
$dirty_cookie = $_COOKIE;

$session = cleaner($_SESSION);
$dirty_session = $_SESSION;

$files = cleaner($_FILES);
$dirty_files = $_FILES;

$server = cleaner($_SERVER);
$dirty_server = $_SERVER;

hossein2801
September 6th, 2013, 08:01
کدوم ورژن Xamp برای این جواب میده؟

n4ser
September 6th, 2013, 10:18
کدوم ورژن Xamp برای این جواب میده؟

اخرین ورژن دانلود کنید از سایتش

hossein2801
September 6th, 2013, 21:15
اخرین ورژن دانلود کنید از سایتش

با اخریش که نصب نشد

hossein2801
September 7th, 2013, 11:48
موقع پرداخت این خطل رو میده
علت از چیه

Not Found The requested URL /shop/<br /><b>Deprecated</b>: Function eregi() is deprecated in <b>C:\x\x\www\freer\index.php</b> on line <b>120</b><br />gateway.php was not found on this server.

payamparpar
September 7th, 2013, 17:24
مبلغ چقدر بود؟

hossein2801
September 7th, 2013, 17:41
مبلغ چقدر بود؟

هر مبلغی فرق نداره

rased
September 8th, 2013, 20:29
دوستان من اين اسكريپت را نصب كردم.متاسفانه وقتي محصولي خريداري ميشه پول از حساب مشتري كم ميشه و به حساب من مياد اما محصول نمايش داده نميشه و ايميل هم نميشه.كلا بعد از پرداخت به سايت بر نميگرده.هر كي ميدونه مشكل چه طور برطرف ميشه راهنمايي كنه لطفا

lvlehrad
September 8th, 2013, 22:44
سلام
من یه اسکریپت دارم به نام autoaccount که مانند همین freer هست ...بعد از اینکه مشتری پرداخت رو انجام میده تو صفحه ای که مشخصات محصول رو دریافت میکنه این ارور رو میده :

Warning: mktime() expects parameter 1 to be long, string given in /home/user/public_html/new/include/funks.php on line 666

کسی میدونه مشکل از چیه ؟

mkh1372
September 9th, 2013, 21:55
دوستان من اين اسكريپت را نصب كردم.متاسفانه وقتي محصولي خريداري ميشه پول از حساب مشتري كم ميشه و به حساب من مياد اما محصول نمايش داده نميشه و ايميل هم نميشه.كلا بعد از پرداخت به سايت بر نميگرده.هر كي ميدونه مشكل چه طور برطرف ميشه راهنمايي كنه لطفا
سلام اگه اشتباه نکنم شما آدرس دقیق محل نصب فریر اشتباه دادین فایل configuration.php در پوشه include باز کنید
'url' => 'http://demo.com/folder/' , //-- با اسلش آخر
'path' => '/home/demo/public_html/folder/' , //-- با اسلش آخر
اگر تو صفحه اصلی هست فولدر نیاز نیست در غیر این صورت بجای فولدر اسم فولدری که فریر توش نصب شده بنویسید

mkh1372
September 9th, 2013, 21:57
سلام
من یه اسکریپت دارم به نام autoaccount که مانند همین freer هست ...بعد از اینکه مشتری پرداخت رو انجام میده تو صفحه ای که مشخصات محصول رو دریافت میکنه این ارور رو میده :

Warning: mktime() expects parameter 1 to be long, string given in /home/user/public_html/new/include/funks.php on line 666

کسی میدونه مشکل از چیه ؟

سلام این فایل پیوست کنین funks.php شاید فهمیدم مشکل از کجاست

rased
September 9th, 2013, 22:05
سلام اگه اشتباه نکنم شما آدرس دقیق محل نصب فریر اشتباه دادین فایل configuration.php در پوشه include باز کنید
'url' => 'http://demo.com/folder/' , //-- با اسلش آخر
'path' => '/home/demo/public_html/folder/' , //-- با اسلش آخر
اگر تو صفحه اصلی هست فولدر نیاز نیست در غیر این صورت بجای فولدر اسم فولدری که فریر توش نصب شده بنویسید

فكر كنم از هاسته

mkh1372
September 9th, 2013, 23:31
فكر كنم از هاسته
ادرس سایت بدین

lvlehrad
September 10th, 2013, 03:07
سلام این فایل پیوست کنین funks.php شاید فهمیدم مشکل از کجاست
سلام
همه ی فایل های اسکریپت autoaccount کد شده و قابل خوندن نیست ...

mkh1372
September 10th, 2013, 10:39
سلام
همه ی فایل های اسکریپت autoaccount کد شده و قابل خوندن نیست ...

میشه ادرس سایتتونو بدین ؟

siingle_boy
September 10th, 2013, 11:06
سلام
پسورد رمز نگاری رو گم کردم
میشه کاری کرد ؟

mkh1372
September 10th, 2013, 11:27
سلام
میشه کاری کرد ؟

سلام فکر کنم بشه
در شاخه include فایل configuration.php باز کنید
و این کلمه رو پیدا کنید salt جلوش هرچی بود عبارت رمز نگاری هست

keylight
September 11th, 2013, 02:30
آموزش نصب این ماژول یاد آوری رو میشه بدید ؟

من از فریییر خرید کردم اما هرکاری کردم درست اجرا نشد و ایمیل به مشتری نرفت که نرفت !

mkh1372
September 11th, 2013, 10:12
آموزش نصب این ماژول یاد آوری رو میشه بدید ؟

من از فریییر خرید کردم اما هرکاری کردم درست اجرا نشد و ایمیل به مشتری نرفت که نرفت !

سلام من این ماژول ندارم پس مطمئنن نمیتونم کمکتون کنم اگه خواستین واسم بفرستین تا ببینم چطوری هست

mkh1372
September 11th, 2013, 19:39
با سلام
من نیازمند پنل فرییر برای تمدید اکانت هستم
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام تمدید اکانت خالی یا اکانت ساز با تمدید اکانت؟

pouy4n
September 12th, 2013, 15:13
درود
من virtual freer رو نصب کردم کارت و محصولات و .... رو هم ست کردم و از پلاگین جی پالِ بانک پارسیان برای پرداخت استفاده می کنم تمام تظیماتش رو هم انجام دادم کد و شماره ی پذیرنده رو وارد کردم
ولی وقتی پرداخت رو می زنم ارور میده
http://matrixshop.tk/error.PNG

آیا تنظیمات خاصی رو باید در پلاگین انجام بدم؟

تو رو خدا راهنمایی کنید :-?

danial17
September 13th, 2013, 15:11
سلام دوستان , وقتی که خرید انجام میشه و پرداخت صورت میگیره به صفحه سایت منتقل نمیشه و یوزر و پس دیده نمیشه و یه صفحه ای میاد که نوشته 404 Not FoundThe resource requested could not be found on this server!Powered By LiteSpeed Web Server (http://www.litespeedtech.com/)
LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site!

اینم اون صفحه ای که منتقل شده http://khafanshop.ir/callback.php?gateway=mihanpal&au=452308arewcwer&order_id=368231715 (http://khafanshop.ir/shap/callback.php?gateway=mihanpal&au=452308arewcwer&order_id=368231715)
لطفا کمکم کنید ضروریه

msm70
September 13th, 2013, 19:01
سلام
من روی سرور افرانت نصب کردم اما با یوزر نیم و پسوردی که در هنگام نصب وارد میکنم لاگین نمیشه، سرورم مشکل داره؟ باید چیکار کنم؟
چند بار هم فرمت کردم و نصب کردم اما مثل اینکه باهام لج کرده!!!

masterphp
September 13th, 2013, 19:13
سلام دوستان , وقتی که خرید انجام میشه و پرداخت صورت میگیره به صفحه سایت منتقل نمیشه و یوزر و پس دیده نمیشه و یه صفحه ای میاد که نوشته 404 Not Found

The resource requested could not be found on this server!Powered By LiteSpeed Web Server (http://www.litespeedtech.com/)
LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site!

اینم اون صفحه ای که منتقل شده http://khafanshop.ir/callback.php?gateway=mihanpal&au=452308arewcwer&order_id=368231715 (http://khafanshop.ir/shap/callback.php?gateway=mihanpal&au=452308arewcwer&order_id=368231715)
لطفا کمکم کنید ضروریه

کالبک رو درست کنید

masterphp
September 13th, 2013, 19:14
سلام
من روی سرور افرانت نصب کردم اما با یوزر نیم و پسوردی که در هنگام نصب وارد میکنم لاگین نمیشه، سرورم مشکل داره؟ باید چیکار کنم؟
چند بار هم فرمت کردم و نصب کردم اما مثل اینکه باهام لج کرده!!!

دیتا بیس و یوزرنیم دیتا بیس رو به هم پیوند ندادین

mkh1372
September 13th, 2013, 21:10
درود
من virtual freer رو نصب کردم کارت و محصولات و .... رو هم ست کردم و از پلاگین جی پالِ بانک پارسیان برای پرداخت استفاده می کنم تمام تظیماتش رو هم انجام دادم کد و شماره ی پذیرنده رو وارد کردم
ولی وقتی پرداخت رو می زنم ارور میده
http://matrixshop.tk/error.PNG

آیا تنظیمات خاصی رو باید در پلاگین انجام بدم؟

تو رو خدا راهنمایی کنید :-?

سلام
اگه از سایت JayPal درگاه پرداخت اینترنتی (http://jaypal.ir/) استفاده میکنین از این دوستمون بپرسین نمایش مشخصات: sepadl71 - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/16095/) اینم لینک صفحه ایشون تو انجمن هست

rased
September 14th, 2013, 15:53
اسكريپت فرير به صورت رايگان براي دوستاني كه از ما هاست خريداري كنند نصب مي شود.

براي سفارش پيام دهيد

doctorportable
September 14th, 2013, 20:54
سلام
من امروز اسکریپ فریر رو نصب کردم
بخاطر ساده بودنش خیلی از اون خوشم اومد .
اما تو نصب مشکلی نبود فقط بعد نصب یوزر و پسوردی که برا ورود میدادمو قبول نمیکرد که بالاخره با چند بار پاک و نصب مجدد حل شد
با اطلاعات اشتباه درگاه ملت رو معرفی کردم و دو تا کارت فیک هم معرفی کردم و خودم پرداخت رو زدم
بعد خطا برگشت رو که میزدم اون تعداد کارت هایی که خرید کرده بودم دیگه بلا استفاده میشد( تو لیست کارت ها وضعیتشون فعال بود )
اگه تعدا کارت ها زیاد باشه این طور کارت ها رو براحتی نمیشه جدا کرد تا بفروش برسه
توضیح بهترش این میشه که مثلا دو تا کارت هزاری معرفی کرده بودم رو یکیشو خرید میزنم . تو خرید خطا میده و پرداخت نمیشه (سوای برگشت پول و .. ) میام دوباره خرید کنم از اون دو تا کارت یکیش مونده و اولی دیگه فعال نمیشه و نمیتونی بفروشی!!

بعدش برا ارسال و دریافت ایمیل سرور ایمیل و یوزر و پس رو کجا وارد کنم

ممنون

mo_mohit1
September 15th, 2013, 00:30
سلام
اما تو نصب مشکلی نبود فقط بعد نصب یوزر و پسوردی که برا ورود میدادمو قبول نمیکرد که بالاخره با چند بار پاک و نصب مجدد حل شد
با اطلاعات اشتباه درگاه ملت رو معرفی کردم و دو تا کارت فیک هم معرفی کردم و خودم پرداخت رو زدم
بعد خطا برگشت رو که میزدم اون تعداد کارت هایی که خرید کرده بودم دیگه بلا استفاده میشد( تو لیست کارت ها وضعیتشون فعال بود )
اگه تعدا کارت ها زیاد باشه این طور کارت ها رو براحتی نمیشه جدا کرد تا بفروش برسه
توضیح بهترش این میشه که مثلا دو تا کارت هزاری معرفی کرده بودم رو یکیشو خرید میزنم . تو خرید خطا میده و پرداخت نمیشه (سوای برگشت پول و .. ) میام دوباره خرید کنم از اون دو تا کارت یکیش مونده و اولی دیگه فعال نمیشه و نمیتونی بفروشی!!

ممنون
نکته اول که چند ده بار گفتم بازم میگم///این سیستم باید روی فریر باشه که در هنگام خرید کارت رو به مدت بیست دقیقه برای مشتری رزرو و از امار کم میکنه و بعد از بیست دقیقه برمیگرده و اگر نباشه وقتی دو نفر باهم خرید میکنند یه کارت برا دو نفر ممکنه فروش بره/پس از ملزومات هست

برای ارسال ایمیل سرور و این چیزا لازم نیست/از تابع php خود هاست ارسال میشه/فقط شما تو قسمت تنظیمات نام ایمیل ارسالی رو مینویسید

mkh1372
September 15th, 2013, 09:55
سلام

ممنون

سلام
هر کارت بعد از پرداخت ناموفق به مدت 20 دقیقه در حالت رزرو هست یعد از 20دقیقه آزاد میشه و کاربر میتونه خرید کنه
از مدیریت به قسمت افزونه ها برین و ایمیل محصول محصول فعال کنین و تنظیمات رو کامل کنین

kawon
September 16th, 2013, 10:55
سلام ؛

دوستان میشه راهنماییم کنن مشکل از کجاست ؟

خودتون بی زحمت تست کنید : http://sharj2.tk/freer/

این ارور رو میده وقتی میخواد به درگاه وصل شه :

Fatal error: Uncaught exception 'SmartyException' with message 'Unable to load template file 'jaypal.tpl'' in /home/u847231232/public_html/freer/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php:163 Stack trace: #0 /home/u847231232/public_html/freer/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php(552): Smarty_Internal_Template->i***isting(true) #1 /home/u847231232/public_html/freer/include/libs/smarty/Smarty.class.php(338): Smarty_Internal_Template->getRenderedTemplate() #2 /home/u847231232/public_html/freer/include/libs/smarty/Smarty.class.php(382): Smarty->fetch('jaypal.tpl', NULL, NULL, NULL, true) #3 /home/u847231232/public_html/freer/plugins/jaypalbparsian.php(46): Smarty->display('jaypal.tpl') #4 [internal function]: gateway__jaypalbparsian(Array) #5 /home/u847231232/public_html/freer/gateway.php(37): call_user_func('gateway__jaypal...', Array) #6 {main} thrown in /home/u847231232/public_html/freer/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php on line 163

RapB0y
September 16th, 2013, 12:57
سلام دوستان

به چه صورت میشه ساعت پرداخت های فریر رو به ایران تنظیم کرد؟

boyi
September 16th, 2013, 16:16
سلام
چون مستندات بانک افقتصاد نوین و بانک شهر یکی بود من با کمی تغییرات در ماژول بانک اقتصاد نوین آن را برای بانک شهر آماده کردم و از بانک شهر درگاه گرفتم.
تمام مراحل کار درست است فقط زمان بازگشت از بانک به سایت پذیرنده error میده.

Fatal error: Call to a member function VerifyTransaction() on a non-object in /home/public_html/www.asan.....ir/plugins/shahr.php on line 49
لطفا راهنمایی فرمایید

mkh1372
September 16th, 2013, 16:20
سلام ؛

دوستان میشه راهنماییم کنن مشکل از کجاست ؟

خودتون بی زحمت تست کنید : فروش اينترنتي شارژ (http://sharj2.tk/freer/)

این ارور رو میده وقتی میخواد به درگاه وصل شه :

Fatal error: Uncaught exception 'SmartyException' with message 'Unable to load template file 'jaypal.tpl'' in /home/u847231232/public_html/freer/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php:163 Stack trace: #0 /home/u847231232/public_html/freer/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php(552): Smarty_Internal_Template->i***isting(true) #1 /home/u847231232/public_html/freer/include/libs/smarty/Smarty.class.php(338): Smarty_Internal_Template->getRenderedTemplate() #2 /home/u847231232/public_html/freer/include/libs/smarty/Smarty.class.php(382): Smarty->fetch('jaypal.tpl', NULL, NULL, NULL, true) #3 /home/u847231232/public_html/freer/plugins/jaypalbparsian.php(46): Smarty->display('jaypal.tpl') #4 [internal function]: gateway__jaypalbparsian(Array) #5 /home/u847231232/public_html/freer/gateway.php(37): call_user_func('gateway__jaypal...', Array) #6 {main} thrown in /home/u847231232/public_html/freer/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php on line 163

سلام
ماژول های جدید دانلود کنید شاید درست بشه JayPal درگاه پرداخت اینترنتی - نمونه کد (http://jaypal.ir/samples)

در صورتی که درست نشد از این دوستمون بپرسین نمایش مشخصات: sepadl71 - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران (http://www.webhostingtalk.ir/member/16095/) اینم لینک صفحه ایشون تو انجمن هست

mkh1372
September 16th, 2013, 16:26
سلام جناب فارسی هست

mkh1372
September 16th, 2013, 16:32
سلام
چون مستندات بانک افقتصاد نوین و بانک شهر یکی بود من با کمی تغییرات در ماژول بانک اقتصاد نوین آن را برای بانک شهر آماده کردم و از بانک شهر درگاه گرفتم.
تمام مراحل کار درست است فقط زمان بازگشت از بانک به سایت پذیرنده error میده.

Fatal error: Call to a member function VerifyTransaction() on a non-object in /home/public_html/www.asan.....ir/plugins/shahr.php on line 49
لطفا راهنمایی فرمایید

سلام ماژول ها رو پیوست کنین بخاطر اینکه در سایت فریر فقط بانک اقتصاد نوین هست

boyi
September 16th, 2013, 16:43
سلام ماژول ها رو پیوست کنین بخاطر اینکه در سایت فریر فقط بانک اقتصاد نوین هست

خیلی ممنون از توجه شما
asankharidgar.ir/shahr.zip (http://www.webhostingtalk.ir/asankharidgar.ir/shahr.zip)

saeedonline
September 16th, 2013, 16:50
سلام دوستان

به چه صورت میشه ساعت پرداخت های فریر رو به ایران تنظیم کرد؟

سلام
یه فایل منیجیر هاست برین
از فایل .htaccess خط زیر رو اضافه کنید مشکل برطرف میشه
SetEnv TZ Asia/Tehran

saeedonline
September 16th, 2013, 16:54
دوستان پلاگین های زیر موجود هستند
ارسال ایمیل یادآوری به یوزر های در حال اتمام اعتبار
خبرنامه فریر

درصورت تمایل پیام بدین یا با آی دی و ایمیل زیر در ارتباط باشید

آی دی : saeedxslipknot
ایمیل : saeecl@gmail.com
balloongraphic.com
همچنین طراحی قالب حرفه ای فریر پذیرفته میشود

saeedonline
September 16th, 2013, 16:58
سلام
میشه کاری کرد ؟

واسه قسمت کارت ؟
در یاهو پی ام بدین
saeedxslipknot

boyi
September 17th, 2013, 10:12
من ماژول اقتصاد نوین را با کمی دستکاری به بانک شهر تبدیل کردم همه چی مرتبه موقع برگشت از بانک این پیغامو میده
Fatal error: Call to a member function VerifyTransaction() on a non-object in /home/codqwvuh/public_html/www.sarbo.ir/pay/plugins/shahr.php on line 49

لاین 49 هم اینه:$amount = $soap*****->VerifyTransaction($RefNum,$merchantID);

فکر می کنید مشکل از کجا باشه؟

MeGate
September 17th, 2013, 13:05
.

msm70
September 17th, 2013, 21:13
سلام
من فریر رو نصب کردم و پرداخت هم انجام شد و کدها هم نشان داده شدن اما 2 تا مشکل دارم
1. ایمیلی که به خریدار ارسال میشه ایمیل سایتی هست که ازش هاست خریدم. چطوری ایمیل خودمو جایگزین کنم؟
2. وقتی ماژول ارسال اسمس نصب میکنم کلا از کار میفته و وقتی پرداخت میزنم ارور میده.

traxex12345
September 17th, 2013, 22:36
سلام دوستان - من freer دارم ظهر ساعت 3 ok e ok بود ولی الان میرم تو بنل ادمید یوزر بس رو که میزنم وارد شم با این ارور مواجه میشم
Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request ggsuport.ir

saeedonline
September 18th, 2013, 15:54
سلام
من فریر رو نصب کردم و پرداخت هم انجام شد و کدها هم نشان داده شدن اما 2 تا مشکل دارم
1. ایمیلی که به خریدار ارسال میشه ایمیل سایتی هست که ازش هاست خریدم. چطوری ایمیل خودمو جایگزین کنم؟
2. وقتی ماژول ارسال اسمس نصب میکنم کلا از کار میفته و وقتی پرداخت میزنم ارور میده.

در بخش افزونه . پلاگین ارسال ایمیل رو روی تنظیماتش بزنین
ایمیل اونجاست
در مورد sms هم مطمئن هستید ماژول سالم هست ؟

saeedonline
September 18th, 2013, 15:55
سلام دوستان - من freer دارم ظهر ساعت 3 ok e ok بود ولی الان میرم تو بنل ادمید یوزر بس رو که میزنم وارد شم با این ارور مواجه میشم
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request ggsuport.ir

مشکل از هاست شماست یا فایل .htaccess
با مدیریت هاست خود تماس بگیرید
در صورتی که هاست مطمئن و ارزان خواستید در تماس باشید
آی دی : Saeedxslipknot

msm70
September 18th, 2013, 21:12
ماژول خود فریر هست!

msm70
September 18th, 2013, 22:41
سلام
اقا این ارور ها منو کچل کردن چطوری رفعشون کنم؟
Fatal error: Call to a member function fetch() on a non-object in /home/public_html/callback.php on line 17
Fatal error: Call to a member function fetchAll() on a non-object in /home/public_html/index.php on line 105

vanak08
September 19th, 2013, 04:04
همونطور که ایشون گفتند من هم قبلا اشاره کردم در خط 123 فایل index.php عبارتی برای خواندن اطلاعات درگاه ها ار دیتابیس وجود دارد که ترتیبی برای خواندن آن در نظر گرفته نشده
من برای این کار کد زیر را پیشنهاد می کنم که جایگزین کد قبلی شود :

$query = 'SELECT * FROM `plugin` WHERE `plugin_type` = "payment" AND `plugin_status` = "1" ORDER BY `plugin`.`plugin_time` ASC ';

مرتب سازی بر اساس زمان ثبت شده در این Table ، اما هر فیلد دیگری مثل فیلد آی دی هم که در بالا اشاره شده هم می تواند این مرتب سازی را انجام دهد.
اما از آنجا که ستون (آی دی) کلید اصلی جدول معرفی شده و با جداول دیگر ارتباط دارد ، تغییرات در این ستون احتمالا موجب به هم ریختگی در بقیه جداول می شود!
برای همین از ستون زمان استفاده کردم که تغییرات زمانی تاثیری بر جداول دیگر نداشته باشد.
(البته بهترین راه اضافه کردن ستونی جدید به جدول است که در صورت نیاز خودتان انجام دهید.)

به هر جهت پس از ثبت کد به قسمت PHPMyAdmin و دیتابیس مربوطه می روید و وارد جدول Plugin می شوید و هر سطر مربوط به یکی از درگاههاست. اینجا با ویرایش زمان plugin_time می توانید ترتیب را به دست بگیرید
زمان هر پلاگین که کمتر وارد شود ، بالاتر قرار می گیرد.

سلام
عالی بود. از بابت کمک ارزنده شما بی نهایت ممنونم

saeedonline
September 19th, 2013, 19:22
در یاهو تماس بگیرید

amirhoseyn1377
September 19th, 2013, 22:00
با سلام من رمز قسمت کارت هارو یادم رفته چی کار کنم ممنون

ipsat
September 20th, 2013, 01:54
با سلام من رمز قسمت کارت هارو یادم رفته چی کار کنم ممنون

سطر 16 فايل زير
http://domain/include/configuration.php

'salt'=>'رمز كارت شما',

ezat1
September 20th, 2013, 11:54
با سلام
از درگاهها کدام بانکها در فرر کار میکنن بدون مشکل ؟ چون ماژول های خود فرر در حال حاضر کار نمیکنن . با تشکر

caspiannets
September 20th, 2013, 13:33
با سلام من یک ارور دارم کسی میدونه علتش چیه ؟

Warning: session_start() [function.session-start (http://paniz-net2.tk/pay/function.session-start)]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/behgamec/public_html/pay/index.php:2) in /home/behgamec/public_html/pay/include/prepare.php on line 12

masterphp
September 20th, 2013, 13:53
با سلام من یک ارور دارم کسی میدونه علتش چیه ؟

Warning: session_start() [function.session-start (http://paniz-net2.tk/pay/function.session-start)]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/behgamec/public_html/pay/index.php:2) in /home/behgamec/public_html/pay/include/prepare.php on line 12

خط 12 این فایل prepare.php ببین چیه

masterphp
September 20th, 2013, 13:54
با سلام
از درگاهها کدام بانکها در فرر کار میکنن بدون مشکل ؟ چون ماژول های خود فرر در حال حاضر کار نمیکنن . با تشکر

برای فعال سازی درگاه بانکی باید از بانک اکانت داشته باشی
درگاه ها همه کار میکنند

caspiannets
September 20th, 2013, 14:29
خط 12
session_start();
هست برش داشتم مشکل رفع شد ولی نمی دونم اسکریپت دچار مشکل بشه یا نه لطفا راهنمایی فرمایید

caspiannets
September 20th, 2013, 14:37
تست که کردم مدیریت فقط لوگین نمیشه حالا باید چی کار کنم ؟

akbar_syberia
September 20th, 2013, 15:39
سلام
من نصب کردم همه اطلاعات هم درسته ولی یک اشکالی هست
تیک کناری محصول برای انتخاب و پرداخت کاربر فعال نمی شود

silentoff
September 20th, 2013, 17:00
سلام
من نصب کردم همه اطلاعات هم درسته ولی یک اشکالی هست
تیک کناری محصول برای انتخاب و پرداخت کاربر فعال نمی شود
فروش اينترنتي شارژ (http://archivesara.in/order/index.php)
سلام دوست عزیز باید برای محصولتون کارت تعریف کنین از توی منوی مدیریت کارت ها کارت جدید رو به محصولتون اضافه کنین

silentoff
September 20th, 2013, 17:06
از استادان بزرگوار یه سوال دارم سایت همه چیش اوکی هست ولی وقتی با کروم باز میشه انکدینگ بهم ریخته هیت و نوشته ها قاطی ولی با فایرفاکی و اکیپلورر مشکلی نداره چجوری میتون این مشکلو برطرف کنم ممنون میشم از دوستان کسی راهنمایی کنه
که با گذاشتن انکدینگ روی utf مشکل برطرف میشه ویه مورد دیگه اینکه آیا میشه از فریر بک آپ گرفت و مثلا روی یه هاست دیگه می خوام سرویس ها و کارت های تعریف شده رو بندازم ؟؟؟

jox.ir
September 21st, 2013, 00:52
هنگام ایجاد کارت جدید
دو تا گزینه داره
قابل فروش و قابل نمایش
قابل فروش که معلومه چیه
ولی قابل نمایش یعنی چی؟
خیلی فکرم رو مشغول کرده
ممنون میشم جواب بدید

reza1011
September 21st, 2013, 20:09
اق شرمنده یه سوال گرافیکی کوچیک داشتم وقتی منو باز می کنیم برای انتخاب محصول روی هر محصول که با ماوس میریم اونو به ابی رنگ های لایت میکه اگه بخوام رنگ های لایتر محصولات عوض کنم دقیقا تو کدوم css و کجاش هست/؟

asdadsdxz
September 21st, 2013, 20:20
سلام
اون قسمت در سایت که فایل حاوی کد های شارژ رو اپلود میکنیم
برای جدا کردن ۳ ردیف از اطلاعات یک سری کارکتر هست

میخواهم کاراکتر
|
رو هم اضافه کنم
کسی میتونه راهنمای کنه؟

amir_hopi
September 22nd, 2013, 22:10
سلام شما لطف کن یه درگاه دیگه تست کن
امکان داره مشکل از کد های درگاه باشه

بعدش اگه بازم نشد ببین احتمالا مشکل از فایل های اسکریپت هست یعنی ممکنه چیزی جابجا شده یا در قسمت کال بک آدرس رو اشتباه وارد کردی

sardam
September 23rd, 2013, 22:39
سلام دوستان.من سایتم روش قالب freer هست.یه دفعه به مشکل برخوردم و بالای سایت یه چیزایی مینویسه !! تیکت زدم به مرکز هاستینگ گفتند :
تنها تغییری که در سرور داده شده است این است که نسخه پی اج پی سرور به 5.4.19 بروز رسانی شده است
بررسی نمایید که اسکریپت شما با این نسخه پی اج پی مشکل دارد یا خیر

چه کارکنم؟ www.rapid***6.tk (http://www.rapid***6.tk)

بالای سایت را نگاه کنید

Warning: Illegal string offset 'action' in /home/rapid***/public_html/index.php on line 17

ircome
September 26th, 2013, 22:41
دورد بر شما
در اسکریپت فریر (Virtual Freer) وقتی کلید پرداخت کلیک میشه در همون صفحه صفحه پرداخت payline باز میشه و میگه در حال اتصال به درگاه بانک
این امکان واسم خیلی مهمه که وقتی کلیک پرداخت زده شد در صفحه جدید صفحه پرداخت payline باز شه (blank)

farshidm84
September 27th, 2013, 16:54
سلام

چجوری میشه قالب پیش قرض رو با قالب های آکاده ی دیگه عوض کرد ؟

MOJTABA005
September 27th, 2013, 17:16
سلام

چجوری میشه قالب پیش قرض رو با قالب های آکاده ی دیگه عوض کرد ؟

مشکلتون را دقیق تر توضیح دهید یا با عکس بگید.
با تشکر

felfel
September 27th, 2013, 17:25
کسی میدونه چطوری لیست منوی خرید سمت راست رو بیشتر کرد که اسکورل ماوس نباشه ؟
آخه بیشتر از 7 یا 8 تا محصول ادد کنی جمع میشه محصولات به عبارتی یک سره باز نمیشه

mozilla
September 27th, 2013, 19:16
سلام

خسته نباشید من می خواستم اگر میشد
ماژول ارسال پيامک محصول مخصوص سایت
http://www.0098sms.com/ درست کنید چون این سایت هم به قیمت مناسب پنل میده.
با تشکر

doctorportable
September 28th, 2013, 13:14
سلام

خسته نباشید من می خواستم اگر میشد
ماژول ارسال پيامک محصول مخصوص سایت
http://www.0098sms.com/ درست کنید چون این سایت هم به قیمت مناسب پنل میده.
با تشکر

سایت pfc.ir هم پنل رایگان و قیمت های خوبی داره . ماژول فریر هم برایگان برات ارسال میکنه

farshidm84
September 28th, 2013, 17:33
تو قسمت تمپلیت ها تمپلت جدید تو هاستم اضافه کردم اما قالب عوض نشد

farshidm84
September 28th, 2013, 17:35
مشکلتون را دقیق تر توضیح دهید یا با عکس بگید.
با تشکر

تو قسمت تمپلت تو هاست یه فایل تم کامل اضافه کردم اما فرقی نکرد

کلا نمیدونم باید چی کنم
توضیح بدید ممنون میشم

MOJTABA005
September 28th, 2013, 21:17
تو قسمت تمپلت تو هاست یه فایل تم کامل اضافه کردم اما فرقی نکرد

کلا نمیدونم باید چی کنم
توضیح بدید ممنون میشم

آدرس سایتتونو بدید.

erfan_bazi
September 30th, 2013, 00:38
این فایل جدیدی که گزاشتید فکر میکنم مشکل داره هیچ جوره نصب نمیشه
من قبلا نصبش کرده بودم بدون مشکل الان اصلا نمیشه

ata3929
September 30th, 2013, 00:56
سلام کسی میتونه
رو این دکمه پرداخت کاری کنه که وقتی رو اون کلیک میکنه
غیر فعال بشه
یا یه لودینگ بیاد واسش مه رو قالب قرار بگیره
چون بیشتر کاربرا صبر نمیکنن و چند بار این دکنه رو فشار میدن که سریعتر وصل شه
کسی میتونه حل کنه
پ خ بده

shakib zero
September 30th, 2013, 13:12
سلام خدمت دوستان

بنده همه کارای سایت رو کردم و افزونه درگاه بانک ملت رو هم نصب کردم فقط نمیدونم باید چیکار کنم که متصل بشه

کسی هست یه کمک کنه و بگه تو تنظیماتش باید چیکار کرد؟

کلا یه توضیحی میخواستم ممنونم :53:

felfel
September 30th, 2013, 14:12
کسی میدونه چطوری لیست منوی خرید سمت راست رو بیشتر کرد که اسکورل ماوس نباشه ؟
آخه بیشتر از 7 یا 8 تا محصول ادد کنی جمع میشه محصولات به عبارتی یک سره باز نمیشه

Help me

erfan_bazi
September 30th, 2013, 20:38
ماشلا به این پشتیبانی
کسی هم جواب میده ؟
الو

shakib zero
September 30th, 2013, 21:03
سلام خدمت دوستان

بنده همه کارای سایت رو کردم و افزونه درگاه بانک ملت رو هم نصب کردم فقط نمیدونم باید چیکار کنم که متصل بشه

کسی هست یه کمک کنه و بگه تو تنظیماتش باید چیکار کرد؟

کلا یه توضیحی میخواستم ممنونم :53:

هیچکس نیست مارو یاری بده؟؟؟؟ 8-|@-)

mkh1372
September 30th, 2013, 22:44
هیچکس نیست مارو یاری بده؟؟؟؟ 8-|@-)
سلام از بخش افزونه ماژول بانک ملت نصب کنید بعد به تنظیمات برین و شماره پايانه پذيرنده و نام كاربري پذيرنده و كلمه عبور پذيرنده رو وارد کنین و ذخیره کنین همین

mkh1372
September 30th, 2013, 22:45
این فایل جدیدی که گزاشتید فکر میکنم مشکل داره هیچ جوره نصب نمیشه
من قبلا نصبش کرده بودم بدون مشکل الان اصلا نمیشه

سلام کدوم فایل میگین؟

shakib zero
September 30th, 2013, 23:07
سلام از بخش افزونه ماژول بانک ملت نصب کنید بعد به تنظیمات برین و شماره پايانه پذيرنده و نام كاربري پذيرنده و كلمه عبور پذيرنده رو وارد کنین و ذخیره کنین همین

ممنون ولی اینا رو از کجا باید بیارم؟؟؟؟ من کارتم صادراته :-ss

ادمین سایت
September 30th, 2013, 23:31
ممنون ولی اینا رو از کجا باید بیارم؟؟؟؟ من کارتم صادراته :-ss

اقای محترم شما هنوز متوجه نشدی که باید درگاه پرداخت داشته باشی ؟
شما میخوای با کارت بانکی پرداخت انلاین راه بندازی ؟

شما اول باید برین بانک و درخواست درگاه پرداخت بدین. بعد

shakib zero
September 30th, 2013, 23:33
اقای محترم شما هنوز متوجه نشدی که باید درگاه پرداخت داشته باشی ؟
شما میخوای با کارت بانکی پرداخت انلاین راه بندازی ؟

شما اول باید برین بانک و درخواست درگاه پرداخت بدین. بعد

جناب ادمین سایت همینو واضح میگفتی هم متوجه میشدم عزیز

تا حالا برام پیش نیومده بود بخوام اینچنین سایتی بزنم و نا بلد

خداروشکر شما بلد بودی مارو توجیح کردی

ادمین سایت
September 30th, 2013, 23:40
شما اول برو از بانکی که کارت داری درخواست درگاه پرداخت بده
مدارک مورد نیاز:
جواز کسب یا نماد اعتماد الکترونیک
جساب فعال در بانک مورد نظر
سایت اماده با فرایند انتخاب و خرید

سلامتی شما

shakib zero
September 30th, 2013, 23:43
شما اول برو از بانکی که کارت داری درخواست درگاه پرداخت بده
مدارک مورد نیاز:
جواز کسب یا نماد اعتماد الکترونیک
جساب فعال در بانک مورد نظر
سایت اماده با فرایند انتخاب و خرید

سلامتی شما

داداش من یه سایت پرداخت آنلاین زدم به این صورت که طرف فقط مبلغ رو انتخاب میکنه و پرداخت میکنه....

فقط واسه اینکه من کارای طراحی میکنم میخوام وقتی طرف پول رو پرداخت کرد من طرح رو براشون آماده کنم....

حالا این اعتماد الکترونیک و... از کجا بیارم؟؟؟؟ :(

mo_mohit1
October 1st, 2013, 00:01
داداش من یه سایت پرداخت آنلاین زدم به این صورت که طرف فقط مبلغ رو انتخاب میکنه و پرداخت میکنه....

فقط واسه اینکه من کارای طراحی میکنم میخوام وقتی طرف پول رو پرداخت کرد من طرح رو براشون آماده کنم....

حالا این اعتماد الکترونیک و... از کجا بیارم؟؟؟؟ :(
به دردسر گفتن درگاه نمی ارزه////شما فعلا میتونید از درگاه های واسطه چون پی لاین یا پارسپال استفاده کنید/کد آسان پرداخت هم دارن

ata3929
October 1st, 2013, 02:06
سلام به همه
دوستام من میخوام رو دکمه پرداخت که وقتی کلیک مکنی متن ش عوض بشه و مثلا بنویسه "لطفا صبر کنید" و غیر فعال باشه و همینجور باقی بمونه تا به بانک وصل شه
کسی میونه حلش کنه
(مثل دکمه دریافت موجودی بانک ملی - مشاهده آمار وبگذر - تایید فاکتور در جی پل در داخل پنل کاربری )
تو این جاها من دیدم استفاده شده

حالا کسی هست بتونه درستش کنه ؟؟؟

sos666
October 1st, 2013, 17:00
از چه درگاه بانکی استفاده می کنید؟

سلام به همه
دوستام من میخوام رو دکمه پرداخت که وقتی کلیک مکنی متن ش عوض بشه و مثلا بنویسه "لطفا صبر کنید" و غیر فعال باشه و همینجور باقی بمونه تا به بانک وصل شه
کسی میونه حلش کنه
(مثل دکمه دریافت موجودی بانک ملی - مشاهده آمار وبگذر - تایید فاکتور در جی پل در داخل پنل کاربری )
تو این جاها من دیدم استفاده شده

حالا کسی هست بتونه درستش کنه ؟؟؟

ata3929
October 1st, 2013, 17:02
از چه درگاه بانکی استفاده می کنید؟

از همشون
جی پل
پارس پال
...
ربطی به درگاه بانکی نداره که من میخوام اون دکمه رو درست کنم

sos666
October 1st, 2013, 17:50
آهان فقط شما می خواید اون دکمه غیرفعال بشه و متنش بشه منتظر بمانید؟!؟

بعد از خط شماره 51 اضافه نمایید در فایل statics/js/main.js

$("#submit").html("منتظر بمانید");
$("#submit").attr('disabled', 'disabled');
$("#submit").removeClass( 'button' );
$("#submit").addClass( 'buttondisabled' );

در فایل statics/css/style.css اضافه کنید:

.buttondisabled
{
display: inline-block;
white-space: nowrap;
background-color: #ccc;
background-image: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, from(#eee), to(#ccc));
background-image: -webkit-linear-gradient(top, #eee, #ccc);
background-image: -moz-linear-gradient(top, #eee, #ccc);
background-image: -ms-linear-gradient(top, #eee, #ccc);
background-image: -o-linear-gradient(top, #eee, #ccc);
background-image: linear-gradient(top, #eee, #ccc);
filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient(startCo lorStr='#eeeeee', EndColorStr='#cccccc');
border: 1px solid #777;
padding: 0 1.5em;
margin: 0.5em;
font: bold 1em/2em;
text-decoration: none;
color: #333;
text-shadow: 0 1px 0 rgba(255,255,255,.8);
-moz-border-radius: .2em;
-webkit-border-radius: .2em;
border-radius: .2em;
-moz-box-shadow: 0 0 1px 1px rgba(255,255,255,.8) inset, 0 1px 0 rgba(0,0,0,.3);
-webkit-box-shadow: 0 0 1px 1px rgba(255,255,255,.8) inset, 0 1px 0 rgba(0,0,0,.3);
box-shadow: 0 0 1px 1px rgba(255,255,255,.8) inset, 0 1px 0 rgba(0,0,0,.3);
outline: 0;
background: #fafafa;
}

ata3929
October 1st, 2013, 18:08
آهان فقط شما می خواید اون دکمه غیرفعال بشه و متنش بشه منتظر بمانید؟!؟

.buttondisabled
{
background-image: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, from(#eee), to(#ccc));
filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient(startCo lorStr='#eeeeee', EndColorStr='#cccccc');
-moz-box-shadow: 0 0 1px 1px rgba(255,255,255,.8) inset, 0 1px 0 rgba(0,0,0,.3);
-webkit-box-shadow: 0 0 1px 1px rgba(255,255,255,.8) inset, 0 1px 0 rgba(0,0,0,.3);
}

این که میزنم وقتی ارور میده رو همون لطفا صبر کنید میمونه و بر نمیگرده به متن اول
در ضمن رو این کلیک که میکنی کار میکنه غیر فعال نمیشه که

erfan_bazi
October 1st, 2013, 22:12
سلام کدوم فایل میگین؟

همین نسخه ای که الان روی سایت برای دانلود قرار داره
این فایل مشکل داره و به سادگی قابل نصب نیست
قبلا نصبش کرده بودم ولی این نسخه جدید به نظر میاد مشکل داره

__coma__
October 2nd, 2013, 10:16
سلام ! من هر چقدر میخواهم فایل آپلود کنم میگه فایلی انتخاب نشده است

sos666
October 2nd, 2013, 16:06
این که میزنم وقتی ارور میده رو همون لطفا صبر کنید میمونه و بر نمیگرده به متن اول
در ضمن رو این کلیک که میکنی کار میکنه غیر فعال نمیشه که

می تونید این کارهارو از اول انجام بدید:
دقت کنید در فایل css فقط خط آخر اضافه شده است: cursor: default;

.buttondisabled
{
cursor: default;
}

بعد از خط زیر (حدودا خط 72 میشه)

jQuery('body').showMessage({
'thisMessage':[theResponseMessage],'className':'error','displayNavigation':false,aut oClose:false,opacity:75
});

اینهارو اضافه کنید:

$("#submit").html("پرداخت");
$("#submit").removeAttr('disabled', 'disabled');
$("#submit").removeClass( 'buttondisabled' );
$("#submit").addClass( 'button' );

arman2009
October 2nd, 2013, 16:18
سلام آقا من میخوام درگاه میهن پال بهش وصل کنم نصبش هم کردم پین هم وارد کردم ولی وقتی روی پرداخت کلیک میکنم کلا ارور میده

ata3929
October 2nd, 2013, 16:35
می تونید این کارهارو از اول انجام بدید:
دقت کنید در فایل css فقط خط آخر اضافه شده است: cursor: default;

.buttondisabled
{
cursor: default;
}

بعد از خط زیر (حدودا خط 72 میشه)

jQuery('body').showMessage({
'thisMessage':[theResponseMessage],'className':'error','displayNavigation':false,aut oClose:false,opacity:75
});

اینهارو اضافه کنید:

$("#submit").removeAttr('disabled', 'disabled');
$("#submit").removeClass( 'buttondisabled' );
$("#submit").addClass( 'button' );

اینایی که گفتی گذاشتم و کار هم کرد
ولی دکمه موقع برگشت به حالت متن اولیه جاش عوض میشه و میره به جای اون لودر فریر هست اونجا وامیسته
یعنی سر جای خودش متن عوض و برگشت نمیشه

sos666
October 2nd, 2013, 16:41
به جای این خط

اینو بذارید:

$("#submit").html("<b>پرداخت</b>");

farid9631
October 2nd, 2013, 22:09
سلام
خسته نباشید

به بخشی نياز دارم تا در بخش مديريت کدهاي تخفيف با محدوديت هاي تعداد و زماني ايجاد کنم و در بخش خريد کادري بياد که با ورود کد تخفيف و زدن گزينه اعمال درصد تعيين شده از مبلغ قابل پرداخت کسر شود و به درگاه منتقل شود.
- ايميل و شماره تماسي که توسط استفاده کننده (يعني پرداختي که تاييد شده باشد.) لاگ شود و البته در بخش پرداخت ها کد تخفيف اعمال شده نمايش داده شود.

لطفا هزینه راه اندازی را ارسال نمایید

با تشکر.

online.ir
October 3rd, 2013, 07:27
سلام دوستان اگه میشه راهنمایی کنن

یوزر پسورد درست نمیده بعد از خرید شکسته میده مشکل چیه؟

نوع
username
password
adress server

اکانت VIP دو ماهه
�t

online.ir
October 3rd, 2013, 11:46
سلام دوستان اگه میشه راهنمایی کنن

یوزر پسورد درست نمیده بعد از خرید شکسته میده مشکل چیه؟

نوع
username
password
adress server

اکانت VIP دو ماهه
�t

help

softbaz
October 4th, 2013, 12:46
سلام

من این اسکریپت رو نصب کردم و می خوام شارژ بفروشم.بعد ضمن اینکه شارژ غیر مستقیم بده میخوام که به طور مستقیم هم بشه گوشی رو شارژ کرد.یعنی بعد از پرداخت گوشی اتومات شارژ بشه.باید چیکار کنم؟
یه ماژول فروش مستقیم داخل سایت سازنده همین اسکریپت هست همینه؟

کلا باید چیکار کنم.میشه راهنمایی بکنید
ممنون

echarge.softbaz.ir