::. توجه : اسكريپت آپگريد و بروز رساني شده فرير توسط سايت برتر همراه با ماژول هاي جديد انتشار داده شد ، براي مشاهده اطلاعات بيشتر و دريافت دانلود فايل اينجا كليك كنيد . ::. (http://saitebartar.ir/demo-virtual/back/login-ads/)
دانلود نسخه كامل اسكرپيت بروز رساني شده جهت نصب
* براي كساني كه قصد نصب اين اسكريپت را دارند ( براي دانلود بر روي لينك مطلب فوق كليك كنيد )
در صورت وجود هرگونه مشکلی با پشتیبانی سايت تماس بگیرید.
فرم تماس با ما - ارسال درخواست و تيكت پشتيباني (http://saitebartar.ir/jahansharj/contact.php)
اد کردن آیدی ما (ymsgr:addfriend?mrp.mohammadreza)
توضيحات مخصوص آپگريد اسكريپت:
نكاتي قابل توجه :
1- اين آپگريد و بروز رساني فقط مخصوص ماژول ها و رفع بعضي نواقص مي باشد و به هيچ عنوان تغييري در ظاهر قالب سايت شما به وجود نمي آورد
2- از فایل هاتون پشتیبان بگیرین. ( بعد نگین نگفتی )
::. براي احتياط.! ::.
3- اسكريپت بروز شده شامل موارد زير به صورت مختصر مي باشد
1-3- تنظيم خطاها و اطلاعات خروجي درگاه هاي پارس پال ، پي لاين ، زرين پال ، تك پرداخت و بعضي درگاه ها
2-3- ويرايش و نواقص بعضي از درگاه ها
6- در اين فايل آپديت شده نزديك به حدود 20 ماژول نصب يا آپگريد مي شوند و حدود 10 ماژول جديد بر روي اسكريپت شما نصب مي شود
از قبيل:
1- ارسال گواهی موفق بودن عمليات خريد به خريدار
اعلام سفارش انجام شده در سايت جهت اطلاع از طريق ارسال ایمیل
2- ایمیل اعلام خريد در سايت ، جهت اطلاع اپراتور
اعلام سفارش انجام شده در سايت جهت اطلاع از طريق ارسال ایمیل
3- ایمیل محصول
ارسال اطلاعات خرید به ایمیل کاربر و هم فروشنده يا مديريت سايت
4- خروجی اطلاعات خریداران
طبقه بندي ايميل خريداران بصورت ليست ( طراحي شده توسط ..... )
و ...
7- ماژول هاي اصلاح شده اعلامي كاملا چندين بار تست شده اند؟
8- و غيره ...
* برای آپگرید کافی است فایل دریافتی را بر روی فایلهای قدیمی بازنویسی کنید
( ابتدا فايل را در مسير نصب اسكريپت آپلود كنيد و سپس اكسترك كنيد )
راهنمای نصب
ابتدا فایلها را بر روی مسير نصب اسكريپت خود در فايل منيجر آپلود کنید.
سپس بر روي فايل كليك راست نماييد و بر روي گزينه Extract و سپس Extract File كليك کنید.
در صورت نياز به گفتگو و پشتيباني با ما در ياهو گفتگو كنيد
site_management_group
* از دوستان ميخواهم جهت ترويج و توسعه تجارت الكترونيك ، لطفا لينك فرير را از پايين قالب سايت خود حذف نكنند.!
saeedtahami
June 9th, 2012, 15:26
[QUOTE=saitebartar;465324]::. توجه : اسكريپت آپگريد و بروز رساني شده فرير توسط سايت برتر همراه با ماژول هاي جديد انتشار داده شد ، براي مشاهده اطلاعات بيشتر و دريافت دانلود فايل اينجا كليك كنيد . ::. (http://saitebartar.ir/demo-virtual/back/login-ads/)
دانلود نسخه كامل اسكرپيت بروز رساني شده جهت نصب
* براي كساني كه قصد نصب اين اسكريپت را دارند ( براي دانلود بر روي لينك مطلب فوق كليك كنيد )
در صورت وجود هرگونه مشکلی با پشتیبانی سايت تماس بگیرید.
فرم تماس با ما - ارسال درخواست و تيكت پشتيباني (http://saitebartar.ir/jahansharj/contact.php)
اد کردن آیدی ما (ymsgr:addfriend?mrp.mohammadreza)
دوست عزیز من یه مشکلی با ورژن قبلی داشتم که توی صفحه قبل نوشتم اینکه موقعی که روی دکمه نصب میزنم ارور میده توی ورژن قبلی ارور میداد که نمیتونه فایل کانفیگ رو بار کنه اما توی این ورژن این ارور رو میده
Warning: fopen(../statics/upload/images/resized/.htaccess) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/******/public_html/install/index.php on line 322
can't open file
چطوری میتونم رفعش کنم
خواهشان کمک:63:
rezabest
June 9th, 2012, 16:17
آقای بایرام و سایر بچه ها قسمت آمار فروش کارتها خیلی ضعیفه.مثلا من در روز 80تا سفارش ثبت شده دارم.و روزهای دیگه هم به همین ترتیب. ولی فقط بیست تا رو لیست میکنه.دوستان کسی میتونه بگه مشکل کجاست و چطور رفع میشه؟
vistaix
June 9th, 2012, 16:26
آقای بایرام و سایر بچه ها قسمت آمار فروش کارتها خیلی ضعیفه.مثلا من در روز 80تا سفارش ثبت شده دارم.و روزهای دیگه هم به همین ترتیب. ولی فقط بیست تا رو لیست میکنه.دوستان کسی میتونه بگه مشکل کجاست و چطور رفع میشه؟
دقیقا منم همین مشکل رو دارم.
درضمن اگر جمع مبالغی رو که همون روز خریده شده و موفق بوده رو بده خیلی عالیه.
مثلا میخوایم بدونیم ۲۰ خرداد مجموع چقدر فروش بوده
کسی میدونه؟ یا بلد بنویسه؟
vistaix
June 9th, 2012, 16:28
دوستان من ماژول فرستنده روبرای بانک ملی نصب کردم همه چیز خوبه ولی موقع برگشت به سایت (با اینکه پول هم کم شده)میزنه:
پرداخت ناموفق است. خطا : در موقع پرداخت مشکلی به وجود آمد
در بازگشت از بانک مشکلی به وجود آمد ٬ لطفا دوباره سعی کنید.
خطا در انجام عملیات بانکی : مشتری گرامی پرداخت بصورت موفق انجام نشده است. ( انجام پرداخت با انصراف روبرو شده است؟ )
يا خریدی مربوط به این کد مرجع تراکنش یافت نشد و یا قبلا پرداخت شده است.
چنانچه از حساب شما مبلغی کسر شده است حداکثر تا نیم ساعت بعد توسط بانک به حساب شما واریز میگردد. ( مبلغ پرداخت شده برگشت داده خواهد شد )
لطفا در صورت نیاز با پشتیبانی سایت تماس بگیرید
از دوستان اگر کسی بدون مشکلش رو داره ممنون میشم محبت کنه یا کمک کنه.... یا هزینه ای هم داره بگید....
rezabest
June 9th, 2012, 16:39
دقیقا منم همین مشکل رو دارم.
درضمن اگر جمع مبالغی رو که همون روز خریده شده و موفق بوده رو بده خیلی عالیه.
مثلا میخوایم بدونیم ۲۰ خرداد مجموع چقدر فروش بوده
کسی میدونه؟ یا بلد بنویسه؟
خب اینطوری که عالی میشه .
اصلا یه ماژول مغایرت یاب میشه واسه خودش که هر کی کار ماژول رو شروع کنه بقیه بچه ها کمک میکنن تکمیل میشه
hoseini4215
June 11th, 2012, 08:31
با سلام
چرا پس از پرداخت دو تا شناسه پرداخت میده و شماره پیگیری نداره
یه سوال دیگه وقتی پرداخت با خطا مواجه شد صفحه خطا رو میاره ولی گزینه ای برای برگشت به صفحه اصلی سایت نیست
amin4130
June 11th, 2012, 09:46
سلام
من این اسکریچت رو نصب کردم
5تا از کارت شارژای 5 تومنیم لو رفته بود و استفاده شده بود
کسی با این مشکل بر نخورده؟
مطمئن هستید باگ نداره از شما هم کارت شارژ استفاده نکردند؟
saitebartar
June 11th, 2012, 12:14
سلام
من این اسکریپت رو نصب کردم
5 تا از کارت شارژهای 5 تومنیم لو رفته بود و استفاده شده بود
کسی با این مشکل بر نخورده؟
مطمئن هستید باگ نداره از شما هم کارت شارژ استفاده نکردند؟
دوست عزيز
فايل كانفينگ شما كد شده يا نه
دوستان توجه نماييد
تغيير رمز ورود به مديريت سايت از طريق پي اچ پي ادمين هاست امكان پذير است
و نحوه گفتن آن براحتي گفتن نيست ، زيرا بايد نحوه كار با پي اچ پي ادمين را بلد باشيد و نيز چون پسورد كد شده است ، بايد كد كلمه رمز را داشته باشيد يا آشنا به برنامه نويسي باشيد
كه در آينده نحوه كامل تغيير رمز ، در صورت فراموشي را آموزش خواهيم داد؟
اما شايان ذكر است
کلید رمزنگاری اطلاعات:قابل تغيير از مسير include/configuration.php/
فقط توجه داشته باشيد: در صورتي كه كارت يا محصولي ثبت كرده باشيد ؛ با تغيير کلید رمزنگاری ، فيلد هاي محصولات به صورت حروف ناخوانا در مديريت سايت نمايش داده مي شوند ، زيرا اطلاعات محصولات با كليد رمزنگاري قبلي بصورت رمز در آمده اند ( اين كار به جهت امنيت در مقابله با هك مي باشد )
ضمنا فایل کانفیگ حاوی فایل رمزگشایی بخش کارتهاست اون فایل رو کد کنید که حداقل اگه هک شد راحت قابل استفاده نباشه؟
بنابراين چنانچه هر كس يوزر و پس هاست شما را بداند و يا در صورت هك و نفوذ هاست و از كد نويسي كمي سر رشته داشته باشد ، رمز مديريت سايت اسكريپت را تغيير داده و نفوذ مي كند ،
ولي براي ورود به بخش كارت ها كه مستلزم ارائه كد رمز نگاري هست ( بنابراين در صورت دسترسي به فايل مذكور از هاست ) براحتي محصولات شما در دسترس فرد نفوذي است.
لذا براي امنيت كامل محصولات و اطلاعات ، بايد فايل كانفينگ خود را كد كنيد
که حداقل اگه هک شد يا فردي به هاست شما دسترسي يا نفوذ كرده بود ، براحتي قابل استفاده و دسترسي به محصولات نداشته نباشه؟
نكاتي قبل از كد كردن فايل كانفينگ
1- نام فايل configuration.php در داخل پوشه include مي باشد
( در فايل اطلاعات مذكور مي باشد : نام ديتابيس متصل به اسكريپت و يوزر و پسورد آن - كليد رمز نگاري بخش كارت ها و نيز مسير بازگشت پس از خريد { يعني دامنه يا لينك اصلي متصل به اسكريپت }
مثلا در مورد مسير بازگشت : خريدار مي تواند از هر دو يا چند دامنه يا ساب دامين تنظيم شده مسير اسكريپت خريد كند ولي تحويل كالا فقط از لينك درج شده امكان پذير است ، يعني مشتري پس از پرداخت به لينك مذكور هدايت مي شود و مطابق با كد مخفي و حفاظتي تراكنش و مرجع پرداخت كه از بانك يا درگاه ارسال مي شود ، به خريدار تحويل داده مي شود
2- قبل از كد كردن نسبت به تغيير رمز يوزر ديتابيس و كليد رمز نگاري كنيد
3- يك فايل بدون كد شده را براي خود در سيستم و سپس در يك ديسك جانبي ذخيره كنيد ، تا در صورت تغيير اطلاعات توسط خودتان بتوانيد از آن استفاده كنيد { مثلا كسي كه دامنه يا لينك بازگشت را بخواهد تغيير دهد و ... } كه البته پس از تغييرات ، بايد مجددا فايل را كد كنيد
4- كد كردن اين فايل براي همه افراد توسط خودشان امكان پذير نيست ، لذا بايد از وبمستر هاستينگ خود يا يك فرد مطمئن بخواهيد كه فايل را برايتان كد كند كه با ارسال فايل براي آن ، فايل را توسط برنامه هاي پيشرفته كد كرده و برايتان ميفرستد ( از آنان بخواهيد كه با آخرين ورژن آن برنامه برايتان كد كنند )
5- هزينه كد كردن آن بستگي به فرد آن باشد ، دوست باشد يا .... ، در كل هزينه آن بين 4 تا 9 تومن هست. ( بيشتر پرداخت نكنيد! )
6- شما مي توانيد در صورت تمايل براي كد كردن فايل كانفينگ با آيدي site_management_group ارتباط برقرار كنيد و از ايشون بخواهيد ، برايتان كد كند ، البته اين كار مشمول هزينه 3800 تومان مي باشد
vistaix
June 11th, 2012, 14:06
دوست عزيز
فايل كانفينگ شما كد شده يا نه
دوستان توجه نماييد
و نحوه گفتن آن براحتي گفتن نيست ، زيرا بايد نحوه كار با پي اچ پي ادمين را بلد باشيد و نيز چون پسورد كد شده است ، بايد كد كلمه رمز را داشته باشيد يا آشنا به برنامه نويسي باشيد
اما شايان ذكر است
کلید رمزنگاری اطلاعات:قابل تغيير از مسير include/configuration.php/
فقط توجه داشته باشيد: در صورتي كه كارت يا محصولي ثبت كرده باشيد ؛ با تغيير کلید رمزنگاری ، فيلد هاي محصولات به صورت حروف ناخوانا در مديريت سايت نمايش داده مي شوند ، زيرا اطلاعات محصولات با كليد رمزنگاري قبلي بصورت رمز در آمده اند ( اين كار به جهت امنيت در مقابله با هك مي باشد )
ضمنا فایل کانفیگ حاوی فایل رمزگشایی بخش کارتهاست اون فایل رو کد کنید که حداقل اگه هک شد راحت قابل استفاده نباشه؟
بنابراين چنانچه هر كس يوزر و پس هاست شما را بداند و يا در صورت هك و نفوذ هاست و از كد نويسي كمي سر رشته داشته باشد ، رمز مديريت سايت اسكريپت را تغيير داده و نفوذ مي كند ،
ولي براي ورود به بخش كارت ها كه مستلزم ارائه كد رمز نگاري هست ( بنابراين در صورت دسترسي به فايل مذكور از هاست ) براحتي محصولات شما در دسترس فرد نفوذي است.
که حداقل اگه هک شد يا فردي به هاست شما دسترسي يا نفوذ كرده بود ، براحتي قابل استفاده و دسترسي به محصولات نداشته نباشه؟
( در فايل اطلاعات مذكور مي باشد : نام ديتابيس متصل به اسكريپت و يوزر و پسورد آن - كليد رمز نگاري بخش كارت ها و نيز مسير بازگشت پس از خريد { يعني دامنه يا لينك اصلي متصل به اسكريپت }
مثلا در مورد مسير بازگشت : خريدار مي تواند از هر دو يا چند دامنه يا ساب دامين تنظيم شده مسير اسكريپت خريد كند ولي تحويل كالا فقط از لينك درج شده امكان پذير است ، يعني مشتري پس از پرداخت به لينك مذكور هدايت مي شود و مطابق با كد مخفي و حفاظتي تراكنش و مرجع پرداخت كه از بانك يا درگاه ارسال مي شود ، به خريدار تحويل داده مي شود
2- قبل از كد كردن نسبت به تغيير رمز يوزر ديتابيس و كليد رمز نگاري كنيد
3- يك فايل بدون كد شده را براي خود در سيستم و سپس در يك ديسك جانبي ذخيره كنيد ، تا در صورت تغيير اطلاعات توسط خودتان بتوانيد از آن استفاده كنيد { مثلا كسي كه دامنه يا لينك بازگشت را بخواهد تغيير دهد و ... } كه البته پس از تغييرات ، بايد مجددا فايل را كد كنيد
4- كد كردن اين فايل براي همه افراد توسط خودشان امكان پذير نيست ، لذا بايد از وبمستر هاستينگ خود يا يك فرد مطمئن بخواهيد كه فايل را برايتان كد كند كه با ارسال فايل براي آن ، فايل را توسط برنامه هاي پيشرفته كد كرده و برايتان ميفرستد ( از آنان بخواهيد كه با آخرين ورژن آن برنامه برايتان كد كنند )
5- هزينه كد كردن آن بستگي به فرد آن باشد ، دوست باشد يا .... ، در كل هزينه آن بين 4 تا 9 تومن هست. ( بيشتر پرداخت نكنيد! )
6- شما مي توانيد در صورت تمايل براي كد كردن فايل كانفينگ با آيدي mrp.mohammadreza ارتباط برقرار كنيد و از ايشون بخواهيد ، برايتان كد كند ، البته اين كار مشمول هزينه 3800 تومان مي باشد
اسکریپت فرستنده به صورت کامل و بدون مشکل رو نداری؟
saitebartar
June 11th, 2012, 15:43
اسکریپت فرستنده به صورت کامل و بدون مشکل رو نداری؟
من ماژول فرستنده را نه به كسي پيشنهاد ميكنم و نه زياد روش وقت ميزارم
چون ازلكي 100 تومن ميگيرن درگاه بهت بدن و هم 5 درصد كارمزد ميگيرن
تازه دردسرش و اذيت كردنشون ديگه جاي خود داره؟
اما دوست عزيزمون ابولفضل خزائي آخرين بار اين ماژول را براي درگاه بانك ملي و سامان بروز كرد
و توسط دوستان تست شده و درست بود ، البته من شخصا تست نكردم ، چون ماژول فرستنده ( چه قديم و چه جديد ) با هاست من منطبق نبوده و كار نمي كند؟
براي كمك به شما فايل پيوست مي گردد
قبل از آپگريد و جايگزيني ، براي احتياط از فايل قبلي خود كپي بگيريد؟
و اما ماژول نسخه ی نهایی فرستنده
مشکل نام و نام خانوادگی خریدار حل شد!!!
در این افزونه نام و نام خانوادگی ، ایمیل و شماره ی تلفن فرد خریدار به صورت تصادفی انتخاب و برای فرستنده ارسال می شود
مشخصات فنی ماژول
نویسنده : ابوالفضل خزائی
نوع افزونه : باز نویسی شده از روی ماژول قبلی
ادرس سایت نویسنده : ابوالفضل خزائی - تارنمای رسمی (http://www.abolfazl-khazaee.ir/)
نام افزونه : فرستنده (سامان و ملی)
نسخه ی نهایی ریلیز 1
قیمت : فری
سطح لایه : باز
برای نصب هم فقط باید اپلودش کنید و فعالش کنید و تنظیمش کنید
rezabest
June 12th, 2012, 14:57
دوستان ماژولهای پرداخت اسکریپتتون رو غیر فعال کنید چون یه باگ اساسی در ماژول ها وجود داره که یه نفر داره ازش سواستفاده میکنه :
تاحالا دوتا سایت ازشون سرقت شده
مشکل: مشتری تونسته فاکتور سفارش رو دستکاری کنه و با خرید یه کارت 5 تا 50کارت دریافت کنه در صورتی که فقط پول یه شارژ رو داده و ضمنا شماره پرداخت غیرعادی در قسمت اردر آیدی و رفرنس آیدی وارد کنه واقعا بچه ها رو گیج کرده .خریدار(هکر) هم خرید بیش از یک کارت رو انکار میکنه.
سایتهایی که تا الان این باگ رو گزارش کردن:
www.mtn24.com (http://www.mtn24.com/)
www.mankart.com (http://www.mankart.com/)
جفتشون هم دارای نماد اعتماد الکترونیکی هستند !
ممنون میشیم ماژول بانک ملت و اسکریپت رو یه چک کنید و نتیجه رو اعلام کنید.
معلوم نیست میشه از طریق پلیس فتا هکر رو گیر انداخت یا نه!
freer
June 12th, 2012, 15:22
بله درسته مدیر منکارت با من تماس گرفته و باگ رو ریپورت دادن که در حال بررسیش هستم.
نکته اینه که mtn24 از اسکریپت من استفاده نمیکنه. و نقطه اشتراکشون اینه که هر دو از بانک ملت استفاده میکنن.
rezabest
June 12th, 2012, 15:39
بله درسته مدیر منکارت با من تماس گرفته و باگ رو ریپورت دادن که در حال بررسیش هستم.
نکته اینه که mtn24 از اسکریپت من استفاده نمیکنه. و نقطه اشتراکشون اینه که هر دو از بانک ملت استفاده میکنن.
بله من ابتدا فکر کردم قالب فریر در سایت ام تی ان 24 تغییر کرده که ازشون پرسیدم و گفتند که خیر از اسکریپت سایت ووریا استتفاده میکنند.
فعلا همه چی به بانک ملت ختم میشه احتمالا ماژول باگ داره
چون سابقا باگ در این پست که ماژول یه اسکریپت دیگه بود گزارش و رفع شده بود:
http://www.webhostingtalk.ir/f178/50288/
بهتره با رفع کننده این باگ تماس گرفته بشه تا ماژول این اسکریپت رو هم تست کنند.
نکته دیگه اینه که آی پی های فرد سودجو به ترتیب زیر میباشد از طریق سی پنل دسترسیش رو میتونید ببندید،البته باز هم امکان باز کردن سایت از طریق ف-$یل$ش#کن وجود داره.
و نکته آخر پلیس فتا بر اساس شکایت مدیر سایت ام تی ان 24 در حال پیگیری قضیه هستش
نمونه خیلی جالبی از یک باگ که یه اسکریپتی دیگه داشته توجه کنید : (
6 روز پیش #3 (http://www.webhostingtalk.ir/f178/50288/#post462112) ilmavps (http://www.webhostingtalk.ir/member/41361/)
بعد از اینکه دوستمان vps-baran.ir (http://www.webhostingtalk.ir/member/34561/) در یاهو اطلاع رسانی کردند شخصی از ما خرید انجام داده ولی به جای مبلغ 30 هزار تومان 150 تومان به حسابما واریز شده
فکر میکنم ماژول ما هم این مشکل را دارد )
فکر میکنم عامل این خرابکاریها و سوجویی یک نفره که میدونه باگ همه ماژولهای نوشته شده ملت کجا قرار داره ،چه اسکریپت ما چه اسکریپتهای دیگه!
vistaix
June 12th, 2012, 19:57
اما دوست عزيزمون ابولفضل خزائي آخرين بار اين ماژول را براي درگاه بانك ملي و سامان بروز كرد
و توسط دوستان تست شده و درست بود ، البته من شخصا تست نكردم ، چون ماژول فرستنده ( چه قديم و چه جديد ) با هاست من منطبق نبوده و كار نمي كند؟
در این افزونه نام و نام خانوادگی ، ایمیل و شماره ی تلفن فرد خریدار به صورت تصادفی انتخاب و برای فرستنده ارسال می شود
مشخصات فنی ماژول
ادرس سایت نویسنده : ابوالفضل خزائی - تارنمای رسمی (http://www.abolfazl-khazaee.ir/)
نسخه ی نهایی ریلیز 1
فدات شم منم همینو دارم.
همه چیز عالیه و خوب کار میکنه مبلغ هم کم میشه از حساب ولی موقعه برگشت وقتی میاد به سایت خودم میگه:
پرداخت ناموفق است. خطا : در موقع پرداخت مشکلی به وجود آمد
اصلا یوزر و پسووردی نمیده.
یکی از دوستان اینجا هم یه شماره تماس گذاشته و گفته من دارم....زنگ زدم میگه اسکریپتش رو دارم بدون مشکل بانک سامان و ملی رو میده 70هزار تومن.... ناقابل.............. کل اسکریپت به این بزرگی مجانی هست بعد یه اسکریپت فینگلی رو میگه 70 هزار تومن./
تازه کلش رو هم آقای خزایی نوشته این دوستمون معلوم نیست چیکارش کرده فقط این مشکل کوچیکش رو درست کرده میگه 70 هزار تومن.
freer
June 13th, 2012, 05:58
نمونه خیلی جالبی از یک باگ که یه اسکریپتی دیگه داشته توجه کنید : (
6 روز پیش #3 (http://www.webhostingtalk.ir/f178/50288/#post462112) ilmavps (http://www.webhostingtalk.ir/member/41361/)
بعد از اینکه دوستمان vps-baran.ir (http://www.webhostingtalk.ir/member/34561/) در یاهو اطلاع رسانی کردند شخصی از ما خرید انجام داده ولی به جای مبلغ 30 هزار تومان 150 تومان به حسابما واریز شده
فکر میکنم ماژول ما هم این مشکل را دارد )
فکر میکنم عامل این خرابکاریها و سوجویی یک نفره که میدونه باگ همه ماژولهای نوشته شده ملت کجا قرار داره ،چه اسکریپت ما چه اسکریپتهای دیگه!
این مورد رو پیگیری کردم٬ فریر این مشکل رو نداره و کسی نمیتونه از این روش روی اون استفاده کنه. کدها رو باز هم بررسی کردم ولی به نظر در کدها مشکلی نیست که باعث بشه این اتفاق بیافته.
یک نفر دیگه هم مشکل مشابهی رو گزارش کرده که روی اپن کارت بوده
اسکریپت فروش کالاهای مجازی Virtual Freer - اوپن سورس و کاملا رایگان - صفحه 70 (http://forum.shopkeeper.ir/showthread.php?t=8088&p=119510&viewfull=1#post119510)
rezabest
June 13th, 2012, 11:31
این مورد رو پیگیری کردم٬ فریر این مشکل رو نداره و کسی نمیتونه از این روش روی اون استفاده کنه. کدها رو باز هم بررسی کردم ولی به نظر در کدها مشکلی نیست که باعث بشه این اتفاق بیافته.
یک نفر دیگه هم مشکل مشابهی رو گزارش کرده که روی اپن کارت بوده
اسکریپت فروش کالاهای مجازی virtual freer - اوپن سورس و کاملا رایگان - صفحه 70 (http://forum.shopkeeper.ir/showthread.php?t=8088&p=119510&viewfull=1#post119510)
بچه ها دوستمون اطلاع دادند فرد سودجو تماس داشته که اظهار پشیمانی کرده ولی پول رو برنگردونده به همین خاطر به زودی توسط پلیس دستگیر میشه.خیالتون راحت<:-p
ima
June 13th, 2012, 14:25
درود دوست گرامی خوشبختانه و با سربلندی اعلام میکنم از جانب فروشگاه من کارت هیچ ضرری متوجه هیچ خریداری نشده . در این مورد هم هکر سارق به قول شما و به قول بنده خریدار منفعت برده و ضررش به گردن ماست . پس نماد اعتماد زیر سوال نمیره دوما این فروشگا الان نزدیک به 2 ساله داره خدمات میده و این تنها باری است که یک ایراد در تراکنش به وجود آمده است . به هرحال نکته قابل توجه و مشترک بانک ملته . با توجه به این از شما دوست گرامی و مدیر محترم فروم می خواهم هرگونه سخنی که منجر به خدشه در اعتبار فروشگاه است را از این بخش حذف یا اصلاح نمایند فروشگاه من کارت از دیروز به واقع پشتیبانی خود را 20 ساعته و آنلاین نگه داشته تا هیچ خریداری به مشکل نخورد دوست گرامی ممنون
naserkhan
June 13th, 2012, 15:31
یه مشکل تو قسمت ادمین هست اونم اینه ک پیج ها رو نشون نمیده مثلا میخوام گزارش بگیرم مثلا 1 ماهه گذشته رو اما فقط یه صفحش رو نشون میده و زیرش(صفحه ها) رو نشون نمیده ک برم مثلا صفحه 2 یا 3
pedramsistani
June 14th, 2012, 14:17
دوستان یک ماژول نیاز دارم که پرداخت هایی که ناموفق بوده خود سایت بهش ایمیل بزنه به ایممیل مشتری که بگه مثلا دوباره تلاش کنید از این حرفا
کسی داره؟
Benygh
June 14th, 2012, 16:07
به نظرم اگه دکمه پرداخت رو از حالت آژاکس در بیاریم بهتره، بعضا کاربر به بانک ملت ریدایرکت نمیشه به درستی !
rezabest
June 16th, 2012, 12:45
دوستان یک ماژول نیاز دارم که پرداخت هایی که ناموفق بوده خود سایت بهش ایمیل بزنه به ایممیل مشتری که بگه مثلا دوباره تلاش کنید از این حرفا
کسی داره؟
فعلا توی سالم بودن ماژول پرداخت بانک ملت مشکل داریم شما چه توقع هایی داریا !
دوستان آی پی هکر جدید رو مسدود کنید :
217.219.117.207
hosseinyz
June 16th, 2012, 16:22
با عرض سلام، مشکل با freer دارم یکی اینکه موقعی که می خواد ایمیل خرید انجام شده را بفرسته ، پس از اتمام خرید نمیتونه ایمیل را ارسال کند. در بخش "تنظیمات افزونه" و "ارسال اطلاعات خرید به کاربر" هم ایمیل جی میل و هم ایمیل خود دامین سایتم رو امتحان کردم نشد .
یک سوال هم دارم : من بخوام ماژول یا افزونه ای را خودم نصب کنم بصورت جداگانه ، باید افزونه را دانلود و سپس به cpanel برم و در پوشه plugin اسکریپت freer نصبش کنم؟
من virtual freer خود سایت Virtual Freer (http://freer.ir/virtual) را نصب کردم.
rezabest
June 16th, 2012, 16:23
-
hosseinyz
June 16th, 2012, 17:04
یکی جواب سوال من مبتدی رو هم بده . ممنون میشم.
amin4130
June 16th, 2012, 19:40
از این اسکریپت استفاده نکنید
باگ داره
ما راحت هک شدیم
کلی شارز از دست دادیم
amin4130
June 16th, 2012, 19:43
اگه از این اسکریپت استفاده می کنید کارت شارژاتون را حذف کنید تا مشکلی نخورید
razavihost
June 16th, 2012, 20:47
سلام
من اینو رویه کلکسو میخوام نصب کنم .اما به دسترسی ها گیر میده میشه بگین دست رسی پوشه ها باید چی باشه؟
hosseinyz
June 16th, 2012, 21:04
باگ داره
ما راحت هک شدیم
کلی شارز از دست دادیم
چجوری ؟ میشه بیشتر توضیح بدین؟
ترسوندیمون. خوب از این بهتر چی هست؟
Benygh
June 16th, 2012, 23:22
سلام
به مسئول سایت Freer توصیه میکنم برای آپدیت ماژول هاشون تاریخ بذارند تا آخرین تغییرات رو متوجه بشیم.
و اینکه این مشکل فقط توی ماژول خود Freer موجوده ؟ ماژولی که سایت saitbartar ارائه کردند مشکلی نداره ؟
Milad99
June 17th, 2012, 00:27
درسته.اگر نسخه و یا تاریخی رو برای هر ماژول در بخش دانلود قرار بدن خیلی بهتر میشه.
و در این نسخه جدید ماژول ملت، آیا باگ امنیتی بطور کامل رفع شده؟
razavihost
June 17th, 2012, 00:28
کسی نیت سطح دست رسی هارو به من بگه؟
keywan
June 17th, 2012, 02:09
دوستان عزیز اگر کسی می تونه کارای کد نویسی رو برای وب سروس ما هم انجام بده لطفا اعلام کنه
و هزینه رو هم ذکر کنید.
freer
June 17th, 2012, 09:20
توجه کنید با ماژول ملت که قبل از امروز (به تاریخ پست دقت کنید) از سایت دریافت کرده باشید امکان سو استفاده از فروشگاه شما وجود دارد٬ در اولین فرصت ماژول جدید را دریافت کنید و جایگزین قبلی کنید.
باگ داره
ما راحت هک شدیم
کلی شارز از دست دادیم
فکر کنم شما ایمیل هم دادید٬ لطفا در ایمیل و به صورت خصوصی طریقه هک شدنتون رو توضیح بدهید تا بررسی شود.
freer
June 17th, 2012, 09:22
سلام
به مسئول سایت Freer توصیه میکنم برای آپدیت ماژول هاشون تاریخ بذارند تا آخرین تغییرات رو متوجه بشیم.
و اینکه این مشکل فقط توی ماژول خود Freer موجوده ؟ ماژولی که سایت saitbartar ارائه کردند مشکلی نداره ؟
پیشنهاد خوبی هست٬ سایت را آپدیت میکنم و تاریخ انتشار ماژولها ر کنار لینک دانلودشان نمایش داده خواهد شد.
اون ماژول هم همین مشکل رو داره.
freer
June 17th, 2012, 09:23
درسته.اگر نسخه و یا تاریخی رو برای هر ماژول در بخش دانلود قرار بدن خیلی بهتر میشه.
و در این نسخه جدید ماژول ملت، آیا باگ امنیتی بطور کامل رفع شده؟
باگ شناخته شده ای وجود ندارد در ماژول جدید.
saitebartar
June 17th, 2012, 09:47
با عرض سلام، مشکل با freer دارم یکی اینکه موقعی که می خواد ایمیل خرید انجام شده را بفرسته ، پس از اتمام خرید نمیتونه ایمیل را ارسال کند. در بخش "تنظیمات افزونه" و "ارسال اطلاعات خرید به کاربر" هم ایمیل جی میل و هم ایمیل خود دامین سایتم رو امتحان کردم نشد .
یک سوال هم دارم : من بخوام ماژول یا افزونه ای را خودم نصب کنم بصورت جداگانه ، باید افزونه را دانلود و سپس به cpanel برم و در پوشه plugin اسکریپت freer نصبش کنم؟
من virtual freer خود سایت Virtual Freer (http://freer.ir/virtual) را نصب کردم.
دوست عزيز
ممكن است تنظيمات ارسال ايميل در هاست شما غير فعال يا با پورت تنظيم شده مغايريت داشته باشه؟
بايد از وبمستر هاستينگ خود مطلع شويد كه پي اچ پي مايلير فعال است يا نه و نيز پورت ارسال ايميل روي 25 هست؟
معمولا اكثر هاستينگ ها پورت ارسال ايميلشون روي 25 تنظيم شده است؟
و نيز در اين مواقع ، در مسير خود اسكريپت فايلي بنام ارور ( error_log ) ساخته مي شود
فايل مربوطه را همراه با توضيحات به وبمستر هاستينگ خود ارسال كنيد
همچنين اگر ماژولي يا اسكريپت را از طريق پي اچ پي ادمين هاست نصب كرديد ، ممكن است ، بدليل يك اشتباه از سوي شما ، ديتابيس دچار اشكال شده باشد
لذا روي يك ديتابيس ديگر نيز چك كنيد
در صورت راهنمايي بيشتر از طريق ايدي ياهو site_management_group در خدمت هستيم
نسخه نمایشی ::. دموي اسكريپت ::.
سمت مشتری :
فروش اینترنتی انواع کارت شارژ ::. دموي اسكريپت فروشگاه اینترنتی محصولات مجازي ::. (http://saitebartar.ir/demo-virtual)
سمت مدیر :
http://saitebartar.ir/demo-virtual/back
نام کاربری و کلمه عبور :
saitebartar.ir
کلید رمزنگاری:
jahansharj.ir
دقت کنید که در این نسخه نمایشی دیتابیس بخش مدیریت با سمت کاربر از هم جدا نشده است ولي به جهت عدم تغییرات تنظيمات ، بعضي از قسمت ها در دموي مديريت غير فعال و قفل شده است. بنابراين در سمت مدیر هر تغييري انجام میدهید در سمت کاربر به نمایش در میآید
saitebartar
June 17th, 2012, 09:54
باگ داره
ما راحت هک شدیم
کلی شارز از دست دادیم
شما از هر اسكريپتي استفاده كنيد
اما به توصيه ها و اخطارها توجه نكنيد
و نيز اگر اطلاعات هاستينگ به هر كس بديد يا از رمزهاي ساده مثل شماره تلفن و ... استفاده كنيد
خب معلومه براحتي قابل هك هستيد؟
همچنين بايد هاستينگي را انتخاب كنيد ، كه امنيت بالايي داشته باشه و نه فرضا ارزان
مثلا م.*.ه.*..*.*..هاستينگ كه اسمشون را كامل نميگم شايد هم بيشتري ها به خاطر ارزان بودن هاستينگ و پشتيباني اش با اين هاستينگ كار كنن ولي متاسفانه از امنيت بالا برخوردار نيست
اقدامات لازم در جهت امنيت كامل اسكريپت فرير توسط شما :
دوستان توجه نماييد
و نحوه گفتن آن براحتي امكان پذير نيست ، زيرا بايد نحوه كار با پي اچ پي ادمين را بلد باشيد و نيز چون پسورد كد شده است ، بايد كد كلمه رمز را داشته باشيد يا آشنا به برنامه نويسي باشيد
اما شايان ذكر است
کلید رمزنگاری اطلاعات: قابل تغيير از مسير include/configuration.php/
مثلا در مورد مسير بازگشت : خريدار مي تواند از هر دو يا چند دامنه يا ساب دامين تنظيم شده در مسير اسكريپت خريد كند ؛ ولي تحويل كالا فقط از لينك درج شده امكان پذير است ، يعني مشتري پس از پرداخت به لينك مذكور هدايت مي شود { آدرس سایت قيد شده در زمان نصب اسكريپت } و مطابق با كد مخفي و حفاظتي تراكنش و مرجع پرداخت كه از بانك يا درگاه ارسال مي شود ، به خريدار تحويل داده مي شود
2- قبل از كد كردن نسبت به تغيير رمز يوزر ديتابيس و كليد رمز نگاري ( براي احتياط از اينكه لو نرفته باشد ) اقدام كنيد
6- شما مي توانيد در صورت تمايل براي كد كردن فايل كانفينگ با آيدي mrp.mohammadreza ارتباط برقرار كنيد و از ايشون بخواهيد ، برايتان كد كند ، البته اين كار مشمول هزينه 3800 تومان مي باشد
saitebartar
June 17th, 2012, 09:57
یکی جواب سوال من مبتدی رو هم بده . ممنون میشم.
سوالت را بپرس
بدون سوال ، به چي جواب بديم
saitebartar
June 17th, 2012, 10:10
سلام
دوست عزيز
از معرفي و اعتماد شما تشكر نموده
و همچنين در صورت امكان با ايدي ياهو site_management_group ارتباط برقرار كرده ، تا از نظرات و پيشنهادات و راهنمايي هاي شما در زمينه ارتقاء اسكريپت بهره ببريم
همچنين اينكه من متن تايپيك شما را خوندم. شما قيد كرديد { ماژولی که سایت saitbartar ارائه کردند مشکلی نداره ؟ } منظورتون كدام ماژول بوده ، تا به نوعي اگر كاري باشد ، ما ان را در خود تقويت كنيم
يا اگر مشكلي هست ، بر طرف شود
در ضمن فرير دوست ماست و سايت برتر بزودي به عنوان انجمن تخصصي توسعه تجارت الكترونيك سايت برتر ( انجمن تخصصي اسكريپت هاي محصولات مجازي و ماژول هاي مربوط به آن ) بزودي بطور رسمي شروع به كار خواهد كرد
و نيز پشتيباني اين اسكريپت را با هماهنگي شخص محترم فرير ، بر عهده گرفته و حتي در حال حاضر اقدامات قابل توجه ، از قبيل بروز رساني كل اسكريپت و بهينه شده و اقدامات آتي انتشار قالب با انتخاب بك گراند به صورت دلخواه و نصب وبي سئو همراه با اسكريپت با نصب خودكار اعلام كرد
و همچنين در حال حاضر ، روزانه بطور متوسط پاسخ گوي 30 نفر از دوستان از طريق آيدي ياهو مي باشد
لطفا در گفتگوي آنلاين از طريق آيدي ياهو ، سوال خود را ارسال كنيد و چند لحظه منتظر باشيد تا به صورت نوبتي پاسخ داده شود.
ایدي ياهو : site_management_group
razavihost
June 17th, 2012, 11:45
کسی نیت سطح دست رسی هارو به من بگه؟
کسی به من نمیگه سطح دست رسی باید چی به چه فایل هایی بدم؟
رو کلکسو
omidp30
June 17th, 2012, 14:21
سلام به همه دوستان
ببخشید من امروز این اسکریپت freer رو نصب کردم همه چیز درست کار میکنه به جز نمایش کدهای کارت
با فونت عجیب غریب نشون میده
حتی با همون فونت هم ایمیل می شه
کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟
ممنون
saitebartar
June 17th, 2012, 15:05
سلام به همه دوستان
ببخشید من امروز این اسکریپت freer رو نصب کردم همه چیز درست کار میکنه به جز نمایش کدهای کارت
با فونت عجیب غریب نشون میده
حتی با همون فونت هم ایمیل می شه
کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟
ممنون
كليد رمزنگاري را تغيير داده ايد؟
hosseinyz
June 19th, 2012, 01:01
freer با هیچ یک از مرورگرهای آیپد ، آیفون و آیپاد سازگار نیست. هنگامیکه روی گزینه پرداخت زده می شود صفحه از نو رفرش می شود و متاسفانه به صفحه پرداخت ارجاع داده نمی شود. خیلی خوب می شود اگر این مورد حل شود چون امروزه اکثر کابران با گوشی آیفون و آیپد یا آیپاد خود به اینگونه سایت ها برای خرید مراجعه می کنند.
با تشکر
vistaix
June 19th, 2012, 10:33
سایت freer از 24 ساعت 48 ساعتش قطعه همیشه.
باباجان پولیش کنید یه چیز خوب بدید دست ملت.
freer با هیچ یک از مرورگرهای آیپد ، آیفون و آیپاد سازگار نیست. هنگامیکه روی گزینه پرداخت زده می شود صفحه از نو رفرش می شود و متاسفانه به صفحه پرداخت ارجاع داده نمی شود. خیلی خوب می شود اگر این مورد حل شود چون امروزه اکثر کابران با گوشی آیفون و آیپد یا آیپاد خود به اینگونه سایت ها برای خرید مراجعه می کنند.
با تشکر
ahmaditt
June 19th, 2012, 15:56
سلام
اما مثلل اینکه با درگاه ملت مشکل داره!!
بله؟
روی پرداخت که کلیک میکنی خطای 24 میده!!
Ramin
June 19th, 2012, 16:00
سلام
اما مثلل اینکه با درگاه ملت مشکل داره!!
بله؟
روی پرداخت که کلیک میکنی خطای 24 میده!!
درگاه شما دارای مشکل است . اسکریپت مشکلی ندارد ...
hosseinyz
June 19th, 2012, 16:58
برای اینکه مشکلش با آیفون و آیپد و آیپاد رو حل کنم باید چیکار کنم ؟ خواهش می کنم یکی راه حل بگه
razavihost
June 19th, 2012, 17:00
برای اینکه مشکلش با آیفون و آیپد و آیپاد رو حل کنم باید چیکار کنم ؟ خواهش می کنم یکی راه حل بگه
از وقتی هک شده کسی به ارتقا و بهبود کار نکرد من چند بار واسه سطح دست رسی ها سوال کردم کسی جواب نداد به من !
Ramin
June 19th, 2012, 17:07
از وقتی هک شده کسی به ارتقا و بهبود کار نکرد من چند بار واسه سطح دست رسی ها سوال کردم کسی جواب نداد به من !
ببخشید اگر منظور شما از "هک" مشکل ماژول بانک ملت می باشد به مطلب زیر دقت فرمائید
مشکل مبلغ فاکتور ها تنها مربوط به ماژول ملت می باشد که باگ جدیدی در این ماژول (بانک ملت ) برای اکثر سیستم ها از جمله whmcs پیدا شده است و ربطی به امنیت اسکریپت Virtual Freer ندارد . اگر منظرو شما مورد دیگری بود لطفا بفرمائید تا اطلاعات بنده و سایر دوستان در این زمینه تکمیل شود.
June 19th, 2012, 17:11
مارو باش با چه دل خوشی اومدیم سمت این اسکریپت .
بهتره بریم دنبال یک پولیش. در ضمن plugin ایمیلش هم یک مشکل امنیتی داشت و اون هم اینکه یک نسخه از خرید به ایمیل شخصی ناشناس هم میرفت که البته من اون رو خودم درست کردم.
جالبیش اینه که وقتی شما اون ایمیل رو تغییر میدید . یک ایمیل به خریدار میره ، یکی به صاحب سایت ، یکی دیگه هم به همون طرف ناشناس که اگر ایمیل خودتون رو جای ایمیل شخص ناشناس بزنید پس یک نسخه از خرید اضافی به اون ایمیل میره. من احتمال رو بر از قصد بودن این مشکل ندادم و با خودم گفتم شاید اشتباهی شده .
shivahost
June 19th, 2012, 17:34
اول اینکه چرا سایت freer قطع هست؟
دوم اینکه من از 1.55 استفاده می کنم و کافیه ماژول ملت رو آپدیت کنم؟
razavihost
June 19th, 2012, 17:52
ببخشید اگر منظور شما از "هک" مشکل ماژول بانک ملت می باشد به مطلب زیر دقت فرمائید
مشکل مبلغ فاکتور ها تنها مربوط به ماژول ملت می باشد که باگ جدیدی در این ماژول (بانک ملت ) برای اکثر سیستم ها از جمله whmcs پیدا شده است و ربطی به امنیت اسکریپت Virtual Freer ندارد . اگر منظرو شما مورد دیگری بود لطفا بفرمائید تا اطلاعات بنده و سایر دوستان در این زمینه تکمیل شود.
این مشکل ماژول whmcs رو به فراسو 3 سال پیش اعلام کردیم که اون برطرف کردن .رویه همه ماژولاشون برطرف شده.
مورد بعدی من میخوام رویه کلکسو نصب کنم و نصب نمیشه چون سطح دست رسی ها اعمال نشده.
حالا من جایی پیدا نکردم که گفته باشه سطح دست رسی چی باید باشه.
ahmaditt
June 19th, 2012, 18:15
درگاه شما دارای مشکل است . اسکریپت مشکلی ندارد ...
یعنی مشکل از سمت بانکه؟؟
به به پرداخت بگم مشکل از درگاهه؟؟
Benygh
June 20th, 2012, 20:23
درگاه پرداخت من خطای 21 میده که پذیرنده نامعتبر است ! برای کس دیگه ای چنین مشکلی پیش اومده ؟!
شاید چون از فریر ارتباط برقرار میشه بلاک کرده باشن تمام افرادی رو که از ماژول های این اسکریپت استفاده میکنند.
Ramin
June 20th, 2012, 22:01
یعنی مشکل از سمت بانکه؟؟
به به پرداخت بگم مشکل از درگاهه؟؟
درگاه پرداخت من خطای 21 میده که پذیرنده نامعتبر است ! برای کس دیگه ای چنین مشکلی پیش اومده ؟!
شاید چون از فریر ارتباط برقرار میشه بلاک کرده باشن تمام افرادی رو که از ماژول های این اسکریپت استفاده میکنند.
احتمالا آیپی شما در به پرداخت ثبت نشده است ( تغییر هاست انجام داده اید)....
rezabest
June 21st, 2012, 12:15
جالبیش اینه که وقتی شما اون ایمیل رو تغییر میدید . یک ایمیل به خریدار میره ، یکی به صاحب سایت ، یکی دیگه هم به همون طرف ناشناس که اگر ایمیل خودتون رو جای ایمیل شخص ناشناس بزنید پس یک نسخه از خرید اضافی به اون ایمیل میره. من احتمال رو بر از قصد بودن این مشکل ندادم و با خودم گفتم شاید اشتباهی شده .
این باگ نیست و یکی از دوستان خواستند ایمیل سه طرفه طراحی کردن ولی خوب بود بجای ایمیل واقعی یک ایمیل سوری میزاشتن که بچه ها گمراه نشن.
ولی کلا شما از اسکریپت و ماژول های اصلی سایت استفاده کنید بهتره
freer
June 21st, 2012, 14:16
بهتره بریم دنبال یک پولیش. در ضمن plugin ایمیلش هم یک مشکل امنیتی داشت و اون هم اینکه یک نسخه از خرید به ایمیل شخصی ناشناس هم میرفت که البته من اون رو خودم درست کردم.
شما این ماژول را از کجا دریافت کردید؟ از سایت اصلی؟ لطفا ماژولها و کدهای متفرقهای که دریافت میکنید را با freer اشتباه نگیرید. من تنها پاسخگوی مشکلاتی خواهم بود که در نسخههایی که از سایت میگیرید وجود دارد.
hosseinyz
June 21st, 2012, 14:37
شما این ماژول را از کجا دریافت کردید؟ از سایت اصلی؟ لطفا ماژولها و کدهای متفرقهای که دریافت میکنید را با freer اشتباه نگیرید. من تنها پاسخگوی مشکلاتی خواهم بود که در نسخههایی که از سایت میگیرید وجود دارد.
از همون سایت برتر saitbartar استفاده کردم. چون ماژول ایمیل سایت اصلی مشکل داشت مجبود به استفاده از اون شدم.
rezabest
June 21st, 2012, 14:59
از همون سایت برتر saitbartar استفاده کردم. چون ماژول ایمیل سایت اصلی مشکل داشت مجبود به استفاده از اون شدم.
بله ولی قبل از استفاده باید فایل رو ادیت میکردید و سه تا ایمیلی که توی فایل بود رو به ایمیل های خودتون تغییر میدادید
hack2hacker
June 21st, 2012, 20:29
دوستان من اين اسكريپت نصب كردم پرداخت انلاين كار نميكنهمشكل از چيه
topco.in
نگا كنيد مشكل كجاهشت؟
saitebartar
June 22nd, 2012, 12:46
اطلاعيه سايت برتر :
با سلام
خدمت دوستان عزيز
با توجه به اينكه ماژول ها قبل از انتشار تست مي گردند
و براي عملكرد صحيح تست و اطمينان از اين در سايت هاي خودم نيز بررسي مي شوند
متاسفانه بدليل يك اشتباه ، ايميل سوم در ماژول ايميل را از فايل حذف نكرده بودم
و انتشار داده بودم
لذا از اين بابت از دوستان عذر مي خواهم
در ضمن ممكن است در هر كاري اشتباهي صورت گيرد ، اما بهتر است به فرد طراح يا انتشار دهنده اعلام گردد كه موضوع بررسي و رفع گردد
لذا با توجه به بررسي و رفع اين مشكل كساني كه
اسكريپتشان را قبل از 02/04/91 آپگريد كرده اند
لطفا ماژول ايميلشون را سريعا اپگريد نمايند
دريافت فايل اپگريد اصلاح شده در
http://saitebartar.ir/jahansharj/email-plugins.zip
توضيحات بيشتر در
saitebartar.ir/demo-virtual/back/login-ads
با تشكر
razavihost
June 22nd, 2012, 12:48
اطلاعيه سايت برتر :
با سلام
خدمت دوستان عزيز
با توجه به اينكه ماژول ها قبل از انتشار تست مي گردند
و براي عملكرد صحيح تست و اطمينان از اين در سايت هاي خودم نيز بررسي مي شوند
متاسفانه بدليل يك اشتباه ، ايميل سوم در ماژول ايميل را از فايل حذف نكرده بودم
و انتشار داده بودم
لذا از اين بابت از دوستان عذر مي خواهم
در ضمن ممكن است در هر كاري اشتباهي صورت گيرد ، اما بهتر است به فرد طراح يا انتشار دهنده اعلام گردد كه موضوع بررسي و رفع گردد
لذا با توجه به بررسي و رفع اين مشكل كساني كه
اسكريپتشان را قبل از 02/04/91 آپگريد كرده اند
لطفا ماژول ايميلشون را سريعا اپگريد نمايند
دريافت فايل اپگريد اصلاح شده در
http://saitebartar.ir/jahansharj/email-plugins.zip
توضيحات بيشتر در
saitebartar.ir/demo-virtual/back/login-ads
با تشكر
شما که مهندس این کاری این سطح دست رسی هارو واسه نصب به ما میگی؟
که منم بتونم ازش استفاده کنم.
saitebartar
June 22nd, 2012, 13:11
شما که مهندس این کاری این سطح دست رسی هارو واسه نصب به ما میگی؟
که منم بتونم ازش استفاده کنم.
كجا را مي خواهيد سطح دسترسي ايجاد كنيد؟
در اسكريپت فرير فقط مي توانيد بر روي پوشه back ، فايل كانفينگ و بعضي فايل ها سطح دسترسي بگذاريد
در صورت ايجاد سطح دسترسي بر روي فايل هاي اصلي ، امكان خريد را براي مشتريان بستيد يا اسكريپت را به مخاطره مي اندازيد
به هر حال نحوه ايجاد سطح دسترسي به اين شكل است :
پسورد گذاشتن روی فایل ها در سی پنل
رو پوشه يا فايل مورد نظر راست کلیک کنید و
passworld protect
سپس
Password protect this directory
را تیک بزنید
یک نام برای عملیات انتخاب کنید
Name the protected directory
این قسمتها رو تکمیل کنید
Create User:
Username:
New Password:
Password (Again):
Strength (why? ):
Very Weak (0/100)
ذخیره کنید
تمام
حالا هر گاه از بیرون
Root
کسی بخواهد فولدر مورد نظر رو باز کنه بدون پسورد باز نمیشه
توجه داشته باشید از داخل سی پنل و در صورت ورود با پسورد یوزر عمل نخواهد کرد
sniper000man
June 22nd, 2012, 18:37
چه فایده ای داره؟با این کار که شارژ رو آنلاین تحویل نمی ده.درگاه بانک ملت بگیر رایگان هم هست
حتما شوخی میکنید درگاه بانک ملت کجا رایگان هست مارژوال رایگانهست اما من گرفتندرگاه رایگان ندیدم اگه هست بگین ماهم بگیریم
rezabest
June 22nd, 2012, 21:42
باگ داره
ما راحت هک شدیم
کلی شارز از دست دادیم
دوستان آی پی جدید هکر و سارق سایتهای شارژ:
176.67.70.163
اهل بوشهر هستش
شماره اش بدرد کسانی میخوره که خسارت دیدن.:101:
هرکی خواست بگه تا پ خ کنم
درگاه ملت کاملا رایگان می باشد
پول آنی به حسابت ریخته می شود
کارمزد ندارد.
98patogh
June 23rd, 2012, 15:45
اگر توی کار فروش وی پی چیز هستی . درگاهت رو بستن و اسمت رفته توی لیست سیاه بانک ملت و دیگه درگاه و پوز فروشگاهی بهت نمیدن
teambieber
June 23rd, 2012, 18:55
کسی ماژول فرستنده رو برای فرر داره ؟
vistaix
June 23rd, 2012, 20:55
اگر توی کار فروش وی پی چیز هستی . درگاهت رو بستن و اسمت رفته توی لیست سیاه بانک ملت و دیگه درگاه و پوز فروشگاهی بهت نمیدن
راهی نداره مجدد بگیریم ؟
khosrobomb
June 23rd, 2012, 23:19
با سلام
دوستان من تو سایت پیام رسان ثبت نام کردم اما ماژول استفادش رو ندارم دوستانی که ماژول می نویسن اگه میشه این ماژول رو هم بنویسن.
http://www.payam-resan.com
دانلود نرم افزار و بازی موبایل و کامپیوتر (http://www.iransoftmobile.com)
http://www.iransoftmobile.com
hack2hacker
June 24th, 2012, 00:17
پرداخت انلاین می زنم این میاد ماله چیه؟
Not Found The requested URL /<br /><b>Deprecated</b>: Function eregi() is deprecated in <b>/home/topco/public_html/index.php</b> on line <b>65</b><br />gateway.php was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
hack2hacker
June 24th, 2012, 12:45
یکی جواب ما رو بده دیگه !!!
rezanoroozy
June 25th, 2012, 13:13
مشخصات فنی ماژول
نسخه ی نهایی ریلیز 1
سلام
دوست عزیز من این ماژول رو نصب کردم ولی خرابه موقعی که روی تایید پرداخت توی سایت بانک کلیک میکنی و قتی به سایت برگشت میزنه کار بر رو این خطا رو میده : این سفارش قبلا پرداخت شده است
هم بانک سامان و هم بانک ملی رو تست کردم و مشکل رو داشت
لطفا اگه این ماژول سالمش رو دارید بدید چون خیلی بهش نیاز دارم
مرسی
vistaix
June 25th, 2012, 14:06
سلام
دوست عزیز من این ماژول رو نصب کردم ولی خرابه موقعی که روی تایید پرداخت توی سایت بانک کلیک میکنی و قتی به سایت برگشت میزنه کار بر رو این خطا رو میده : این سفارش قبلا پرداخت شده است
هم بانک سامان و هم بانک ملی رو تست کردم و مشکل رو داشت
لطفا اگه این ماژول سالمش رو دارید بدید چون خیلی بهش نیاز دارم
مرسی
من دارم pm me
ahmaditt
July 2nd, 2012, 10:12
سلام
من این اسکریپت رو نصب کردم و دارم استفاده میکنم و مشکلی نداره
فقط میخوام بدونم که وقتی کارتهای شارژ رو در سیستم وارد و ذخیره میکنیم، روی کدوم فایل از فایل های اسکریپت ذخیره میشه و کجا؟
چون من لازم دارم که یه مدتی کارتهای شارژم رو از روی سیستم بردارم و بعداً دوباره بگذارم
ممنون
sardarn
July 2nd, 2012, 11:18
سلام
من این اسکریپت رو نصب کردم و دارم استفاده میکنم و مشکلی نداره
فقط میخوام بدونم که وقتی کارتهای شارژ رو در سیستم وارد و ذخیره میکنیم، روی کدوم فایل از فایل های اسکریپت ذخیره میشه و کجا؟
چون من لازم دارم که یه مدتی کارتهای شارژم رو از روی سیستم بردارم و بعداً دوباره بگذارم
ممنون
سلام
در دیتابیس به صورت رمزنگاری شده ذخیره می شه
ahmaditt
July 2nd, 2012, 11:57
سلام
در دیتابیس به صورت رمزنگاری شده ذخیره می شه
MerC
hosseinyz
July 2nd, 2012, 16:29
موقع ستل دستی از ما یک order id و یک شماره رسید دیجیتالی می خواد. در صورتیکه برای تراکنش های کامل نشده هیچ کدوم از اینارو نمیده پس ما چجوری ستل دستی بزنیم ؟؟؟؟؟
sardarn
July 2nd, 2012, 16:43
موقع ستل دستی از ما یک order id و یک شماره رسید دیجیتالی می خواد. در صورتیکه برای تراکنش های کامل نشده هیچ کدوم از اینارو نمیده پس ما چجوری ستل دستی بزنیم ؟؟؟؟؟
سلام
درمواقعی که اطلاعات پرداخت رو ندارید می توانید به بانک اطلاع دهید و درخواست ستل کنید
saeed_m27
July 2nd, 2012, 20:42
البته به این شماره 02127312731 زنگ بزنید وبهشون شماره کارت بدین و شماره سفارش و شماره پیگیری بهتون میدن
merkut
July 3rd, 2012, 11:42
عذر میخام من هر چی توی این تاپیک و جاهای دیگه تو اینترنت جست و جو کردم چیزی راجع به فراموشی رمز عبور قسمت مدیریت چیزی نگفته .
کسی میدونه چه جوری باید برای پسورد از یاد رفته اقدام کنیم ؟
البته من پسورد رو درست وارد میکنم ولی ارور زیر رو بهم میده ( domain.com/back )
"نام کاربری یا کلمه عبور اشتباه است."
Milad99
July 3rd, 2012, 12:51
دوستان کسی با ماژول پارسیان مشکلی نداره؟؟
من پلاگین pec24 رو نصب کردم و کد مرچنت هم وارد کردم اما خطا میزنه و شماره خطا هم نمیده
Milad99
July 3rd, 2012, 14:14
تماس گرفتم پشتیبانی فنی درگاه پارسیان گفتن که چون سرور شما خارج از کشوره باید pecco24 استفاده کنید.اما پلاگشن pecco24 رو هم زدم اما موفق به اتصال نشدم و خطا (بدون شماره) میده.
کسی از دوستان میدونه مشکل از کجاست؟
Ahmad110
July 3rd, 2012, 16:06
تماس گرفتم پشتیبانی فنی درگاه پارسیان گفتن که چون سرور شما خارج از کشوره باید pecco24 استفاده کنید.اما پلاگشن pecco24 رو هم زدم اما موفق به اتصال نشدم و خطا (بدون شماره) میده.
کسی از دوستان میدونه مشکل از کجاست؟
تو ماژول فریر پورت برای وب سرور جدید پارسیان تعریف نشده . با اینکه بنده به سازنده ایمیل زدم اما ظاهرا هنوز ایشون ماژول رو تصحیح نکرده . به هر حال من ماژول سالم رو اینجا اتچ میکنم هر کی نیاز داشت استفاده کنه .
Milad99
July 3rd, 2012, 16:10
تو ماژول فریر پورت برای وب سرور جدید پارسیان تعریف نشده . با اینکه بنده به سازنده ایمیل زدم اما ظاهرا هنوز ایشون ماژول رو تصحیح نکرده . به هر حال من ماژول سالم رو اینجا اتچ میکنم هر کی نیاز داشت استفاده کنه .
ممنون دوست عزیز.بله پلاگین شما درسته و جواب میده.(البته برای من خطای 22 میزنه که گفتن باید 24ساعت صبر کنی تا ادرس شما به pecco24 تغییر بدیم
باسپاس از همکاری شما.
جناب freer نیز لطف کنن این پلاگین رو در سایتشون قرار بدن.
vistaix
July 4th, 2012, 14:09
ماژول بانک پاسارگاد کسی نداره؟
saitebartar
July 4th, 2012, 17:49
عذر میخام من هر چی توی این تاپیک و جاهای دیگه تو اینترنت جست و جو کردم چیزی راجع به فراموشی رمز عبور قسمت مدیریت چیزی نگفته .
کسی میدونه چه جوری باید برای پسورد از یاد رفته اقدام کنیم ؟
البته من پسورد رو درست وارد میکنم ولی ارور زیر رو بهم میده ( domain.com/back )
"نام کاربری یا کلمه عبور اشتباه است."
تنها راهش براي تغيير رمز مديريت سايت اينه كه از طريق پي اچ پي ادمين هاست نسبت به تغيير رمز اقدام كنيد
كه بايد كمي از برنامه نويسي سر رشته داشته باشيد
در صورت تمايل مي توانيد از طريق ايدي ياهو mrp.mohammadreza با هم صحبت كنيم
دوستان توجه نماييد
و نحوه گفتن آن براحتي امكان پذير نيست ، زيرا بايد نحوه كار با پي اچ پي ادمين را بلد باشيد و نيز چون پسورد كد شده است ، بايد كد كلمه رمز را داشته باشيد يا آشنا به برنامه نويسي باشيد
ServerDL.com
July 4th, 2012, 23:31
ماژول بانک پاسارگاد کسی نداره؟
سلام
اسکریپت بانک پاساگارد موجود می باشد .
vistaix
July 5th, 2012, 00:47
سلام
اسکریپت بانک پاساگارد موجود می باشد .
دنبال پولی نیستم
vahidmath76
July 6th, 2012, 10:01
سلام کسی می تونه پلاگین سیستم پیام رسان که رایگانه رو برای virtual freer بنویسه
این هم کد های لازمش
//تابع ارسال پيامک
function sendsms($username,$password,$too,$text,$fromNumber ){
//استفاده از تابع در جاي مورد نظر
sendsms('username','password','09111111111','Salam ','30007546')
Mihan-VPS
July 6th, 2012, 10:31
دوستان کسی پلاگین درگاه پاسارگاد رو داره بده به ما ؟
98patogh
July 6th, 2012, 23:43
توی همین تاپیک هست درگاه پاسارگاد بگردی همین صفحه ها آخر هم هست اتفاقا
ServerDL.com
July 6th, 2012, 23:53
توی همین تاپیک هست درگاه پاسارگاد بگردی همین صفحه ها آخر هم هست اتفاقا
دوستان کسی پلاگین درگاه پاسارگاد رو داره بده به ما ؟
سلام
اسکریپت پرداخت آنلاین بانک پاسارگارد موجود است اگه کسی خواست !!
تست + نصب بعد هزینه !!
پشتیبانی مادام العمر ServerDL | میزبانی وب ، ثبت دامنه ، سرور مجازی (http://www.serverdl.com)
98patogh
July 6th, 2012, 23:55
سلام
اسکریپت پرداخت آنلاین بانک پاسارگارد موجود است اگه کسی خواست !!
تست + نصب بعد هزینه !!
پشتیبانی مادام العمر ServerDL | میزبانی وب ، ثبت دامنه ، سرور مجازی (http://www.serverdl.com)
توی همین تاپیک رایگانش هست دوست عزیز
ServerDL.com
July 7th, 2012, 00:08
توی همین تاپیک رایگانش هست دوست عزیز
دوست عزیز واللا من که کل این تاپیک رو گشتم پیدا نکردم تا مجبور شدم بدم تیم طراحیمون طراحی کنه !!
شما اگه پیدا کردی لینکش رو بده !
کلا می گم اگه کسی خواست ما در خدمتیم !
vistaix
July 7th, 2012, 01:27
لینک پاسارگاد رو دوستان بزارید
Fire Good
July 7th, 2012, 13:21
با سلام
چگونه می توانم فیلد جهارم را به محصولاتم اضافه کنم ؟
shivahost
July 7th, 2012, 14:56
آقا کسی میدونه این ماژول ملت چرا اینجوریه ؟!! هر چی خرید انجام میشه در برگشت میزنه Invalid address: و یه سری خطاها نوشته !! کسی هست کمک کنه ؟
برای من هم که همین الان 1.56 را دانلود و نصب کردم مشکل داره و پیغام Invalid address را می ده و ایمیل نمی فرسته. در حالی که همه چیز بخوبی کار می کنه و اطلاعات پرداخت و محصول را هم در همان صفحه نمایش می دهد. مشکل از ماژول ملته هست؟ یا از ایمیل؟
جالب اینکه چون قراره هم به خریدار و هم به فروشنده ایمیل کنه دو تا پیغام Invalid address می دهد.
shivahost
July 7th, 2012, 15:04
برای من هم که همین الان 1.56 را دانلود و نصب کردم مشکل داره و پیغام Invalid address را می ده و ایمیل نمی فرسته. در حالی که همه چیز بخوبی کار می کنه و اطلاعات پرداخت و محصول را هم در همان صفحه نمایش می دهد. مشکل از ماژول ملته هست؟ یا از ایمیل؟
جالب اینکه چون قراره هم به خریدار و هم به فروشنده ایمیل کنه دو تا پیغام Invalid address می دهد.
مشکل حل شد، تنظیمات پلاگین ایمیل را انجام نداده بودم.
shivahost
July 7th, 2012, 15:50
این هم از سایت نهایی شده رژیم آنلاین بر پایه فریر : http://www.regimonline.com (http://www.regimonline.com/)
xodbox
July 7th, 2012, 22:43
سلام
من به مشکل اساسی برخوردم
موقع نصب میگه "اطلاعات اتصال به پایگاه داده درست نیست." نمیدونم چرا دوستان اگه میدونن کمک کنن!
sardarn
July 7th, 2012, 23:01
سلام1-اطلاعات دیتابیس رو درست وارد نکردید2-دیتابیس رو به یوزر وصل نکردید
Fire Good
July 8th, 2012, 00:15
با سلام
یا کسی هست برام بنویسه ؟
mortezaaalam
July 8th, 2012, 09:31
سلام دوستان
برای تغییر رنگ بک گراند و یا گذاشتن یک عکس و تکرار اون در بک گراند ممنون میشم کد هاشو بدید و همچنین راهنمائی کنید در کدوم قسمت سایت باید قرار بدم (منظورم اینه کد ها را در کدوم فایل و در درون کدوم پوشه است که باید قرار بدم)
مرسی;;)
saitebartar
July 8th, 2012, 10:53
سلام
من به مشکل اساسی برخوردم
موقع نصب میگه "اطلاعات اتصال به پایگاه داده درست نیست." نمیدونم چرا دوستان اگه میدونن کمک کنن!
تا راهنمايي اتون كنم
فرم ارتباط با ما :
فرم ارتباط با ما | ::. بازگشت از عمليات پرداخت آنلاين ::. گروه توسعه تجارت الكترونيك سايت برتر (http://saitebartar.ir/group/contact.php)
Ahmad110
July 8th, 2012, 16:01
با سلام
یا کسی هست برام بنویسه ؟
چرا از خود نویسنده کمک نمیگیرین ؟ بهترین شخص برای کاستومایز کردن اسکریپت خود سازنده هستش .
تا راهنمايي اتون كنم
فرم ارتباط با ما :
فرم ارتباط با ما | ::. بازگشت از عمليات پرداخت آنلاين ::. گروه توسعه تجارت الكترونيك سايت برتر (http://saitebartar.ir/group/contact.php)
بهتر نیست همینجا بگین . شاید کاربرای دیگه ای هم همین مشکل رو داشته باشن .
Ahmad110
July 8th, 2012, 16:10
سلام دوستان
برای تغییر رنگ بک گراند و یا گذاشتن یک عکس و تکرار اون در بک گراند ممنون میشم کد هاشو بدید و همچنین راهنمائی کنید در کدوم قسمت سایت باید قرار بدم (منظورم اینه کد ها را در کدوم فایل و در درون کدوم پوشه است که باید قرار بدم)
مرسی;;)
statics/css/style.css
نمونه :
body {
background-image: url("../image/97.gif") ;
background-attachment:fixed;
عکسها رو هم که مسیرش مشخصه
khosrobomb
July 9th, 2012, 05:54
با سلام خدمت شما دوستان عزیز دو تا سوال داشتم
آیا این اسکریپت کاملا امنه یا قبلا هک هم شده؟
دوما از دوستانی که ماژول می نویسن خواستم تا یک ماژول پیام رسانpayam-resan.ir بنویسن
کسی این ماژول رو نوشته بزاره تو سایت؟
Mihan-VPS
July 9th, 2012, 06:56
منکه برای دوستان زیادی راه اندازی کردم این اسکریپ رو مشکلی از لحاظ امنیتی نداشتن
Mehdi_Enter
July 10th, 2012, 21:49
سلام
اینم ماژول فرستنده برای دوستان عزیز
این مشکل داره کسی نیست که ماژول فرستنده را برام بزاره که خوب و بهتر کار کنه
rezanoroozy
July 11th, 2012, 00:13
این مشکل داره کسی نیست که ماژول فرستنده را برام بزاره که خوب و بهتر کار کنه
کمی صبور باشید انشالله اتفاق های خوبی در راه هست
vistaix
July 11th, 2012, 09:04
ماژول بانک پاسارگاد رو کسی نداره؟
DonAndolini
July 11th, 2012, 17:26
با عرض سلام و ادب
دوستان عزیز لطفا برای وارد کردن کارت شارژ به این سیستم منو راهنمایی کنید
با تشکر
safeith
July 11th, 2012, 21:30
با سلام خدمت دوستان عزیز
کسی ماژول پرداخت امن پاسارگاد را نداره ؟ منظورم پرداخت امن پاسارگاد (http://paypaad.ir) هست نه ماژول بانک پاسارگاد
sardarn
July 11th, 2012, 21:30
با عرض سلام و ادب
دوستان عزیز لطفا برای وارد کردن کارت شارژ به این سیستم منو راهنمایی کنید
با تشکر
سلام
اول یک دسته ایجاد می کنید بعد به قسمت کارت ها می رید و کارت جدید می رید و بعد از واردکردن اطلاعات کارت اون رو به یک دسته وصل می کنید.
DonAndolini
July 12th, 2012, 05:32
خیلی ممنون
چطور میشه هدر قرار داد؟
DonAndolini
July 13th, 2012, 04:10
در مباحث مطرح شدن توسط کاربران صحبت از آی پی هکری شده که راحت به این سیستم نفوذ میکنه و گفته شده ای پی شو مسدود کنید .
لطفا راهنمایی کنید چطور میشه اینکارو انجام داد و لطفا ای پی شو هم بنویسید
با تشکر
p30speed
July 13th, 2012, 13:48
اون باگ مشکلش حل شد. نیازی به این کار نیست.
sepadl71
July 13th, 2012, 22:07
با سلام
آخرین نسخه از پلاگین درگاه پرداخت اختصاصی جی پال ، برای Virtual FreeR
Virtual Freer (http://freer.ir/virtual/download.php)
پلاگینهای درگاه پرداخت jaypal.ir | دانلود رایگان اسکریپت و قالب (http://freescript.ir/%D9%BE%D9%84%D8%A7%DA%AF%DB%8C%D9%86%D9%87%D8%A7%D B%8C-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-jaypal-ir/)
پلاگین پرداخت اسکریپت Freer | Jaypal | NulLers.ir » Free PHP Scripts | NulL.Clone.Free.ASP.PHP.Ajax.GFX. ... (http://nullers.ir/nullers.topix/2132-virtual_freer_jaypal-nullers.html)
با تشکر / مدیریت جی پال (و UPal) - سپهر ممیز عادل
parsspace
July 13th, 2012, 22:31
دوست گرامی من میتونم با شما تو یاهو گفتگوی مختصری داشته باشم؟
rezanoroozy
July 14th, 2012, 10:55
ماژول سایت فرستنده (سامان) کاملا سالم و بدون هیچ مشکلی امروز از سایت freer منتشر شد
برای دانلود به لینک زیر برید
ماژول سامان فرستنده آماده شد و در سایت قرار گرفت.
با کمک یکی از دوستان تست شد و در مدت تست ۱۴ محصولی که پرداخت نهایی شدن با این ماژول هیچ کدام به مشکلی نخورد.
دوست گرامی من میتونم با شما تو یاهو گفتگوی مختصری داشته باشم؟
منظور دقیقا کی هست؟
vistaix
July 14th, 2012, 11:45
آقای freer ماژول بانک پاسارگاد رو نداری؟
freer
July 14th, 2012, 11:55
آقای freer ماژول بانک پاسارگاد رو نداری؟
داشتن که ندارم٬ امنش تو نوبت نوشتن هست٬شما کدوم رو نیاز دارید؟
meysam_
July 14th, 2012, 11:57
کسی ماژول ایران اسمس پنل رو نداره؟
iransmspanel.com
wemer
July 14th, 2012, 12:43
سلام
من اسکریپت رو نصب کردم
دو تا سوال دارم
1- من به جای کارت شارژ اصلا محصول دیگری رو زدم که بفروشم و هر کی که اون رو بخره میخوام جوری باشه که لینک دانلود فرستاده بشه به ایمیلش
2- افزونه فرستنده بانک سامان به چه درد میخوره در اینجا؟
با تشکر
pardakhtgar
July 14th, 2012, 13:53
اسکریپت باارزشی هست و از برنامه نویس های آن تشکر می کنم
من آنرا نصب کردم ولی مشکل نمایش تصاویر را داشتم که علت آنرا هنوز متوجه نشدم
درگاه پرداخت ملت بخوبی کار می کرد
من هنوز متوجه نشدم که وب سایت رسمی معرفی و پشتیبان آن کدام یک هستش :
Virtual Freer (http://freer.ir/virtual)
و یا
http://saitebartar.ir/demo-virtual/back/login-ads
و اینکه توسط کدام یوزر در این انجمن پشتیبانی می گردد؟
به هر صورت برنامه های مشابهی هست که بایستی برای استفاده آنها هزینه پرداخت کرد ، سوال من اینجاست که با وجود رایگان بودن این اسکریپت آیا می توان امنیت آنرا تضمین کرد؟
ServerDL.com
July 14th, 2012, 14:05
و یا
به هر صورت برنامه های مشابهی هست که بایستی برای استفاده آنها هزینه پرداخت کرد ، سوال من اینجاست که با وجود رایگان بودن این اسکریپت آیا می توان امنیت آنرا تضمین کرد؟
سلام
سایت اصلی این اسکریپت : www.freer.ir است .
در این انجمن دوستان همه با هم دست به دست هم می دهند تا مشکلات هم دیگه رو برطرف کنند پس در نتیجه پشتیبانی خاصی ندارد ! اگر مورد خاصی باشد شما می توانید به ایمیل داده شده در سایت اصلی freer.ir ایمیل ارسال کنید تا خود طراح اسکریپت پیگیر شود .
امنیت این اسکریپت هم تضمین می شود من خودم بیش از 6 ماه است دارم استفاده می کنم
شاید در بعضی مواقع باگ کوچیکی داشته باشد ولی در نسخه های اپدیت برطرف شده است .
در کل مشکل خاصی ندارد .
ServerDL.com
July 14th, 2012, 14:06
کسی ماژول ایران اسمس پنل رو نداره؟
iransmspanel.com
اگه پیدا کردی به ما هم بده ! خیلی سرویس دهنده خوبی است iransmspanel
meysam_
July 14th, 2012, 14:24
اگه پیدا کردی به ما هم بده ! خیلی سرویس دهنده خوبی است iransmspanel
کسی نیست این ماژول رو درست کنه؟به خودشون ایمیل دادم جواب ندادن
sardarn
July 14th, 2012, 14:26
و یا
سلام
سایت اصلی http://freer.ir/ هست یوزرشون هم freer هست.امنیتش هم بالاست
sardarn
July 14th, 2012, 14:29
از سایت شون درخواست مستندات فنی برای ارسال پیامک کنید و اینجا بگذارید.شاید تونستم یک کاری بکنم
meysam_
July 14th, 2012, 14:44
از سایت شون درخواست مستندات فنی برای ارسال پیامک کنید و اینجا بگذارید.شاید تونستم یک کاری بکنم
دقیقا میگین چیکار کنم؟
برم تو سایت freer.ir درخواست بدم بعد بیام اینجا بگم درخواست دادم؟
رفتم ایمیل دادم گفتم به سایت صاحب پنل بگو
sardarn
July 14th, 2012, 15:05
دقیقا میگین چیکار کنم؟
برم تو سایت freer.ir درخواست بدم بعد بیام اینجا بگم درخواست دادم؟
رفتم ایمیل دادم گفتم به سایت صاحب پنل بگو
با سلام
سایت اصلی فریر هست جناب بیرم از برنامه نویس های خوب ایران
که هدفشون واقعا زیبا بوده و هست با توجه ب شناختی که دارم
سایت برتر هم کمک میکنن به دوستان انجمن و ...
vistaix
July 14th, 2012, 18:52
داشتن که ندارم٬ امنش تو نوبت نوشتن هست٬شما کدوم رو نیاز دارید؟
فدات شم خود پاسارگاد امنش رو نمیخوام.
Milad-H
July 14th, 2012, 19:22
فدات شم خود پاسارگاد امنش رو نمیخوام.
با سلام بنده ماژول را موجود دارم در صورت نیاز پیغام بدید
ماژول بانک پاسارگاد ( پرداخت الکترونیک پاسارگاد) برای فریر
dalili_s
July 14th, 2012, 19:33
ماژول مناسب برای اس ام اس چی پیشنهاد میکنید؟
vistaix
July 14th, 2012, 21:16
با سلام بنده ماژول را موجود دارم در صورت نیاز پیغام بدید
ماژول بانک پاسارگاد ( پرداخت الکترونیک پاسارگاد) برای فریر
کاکو مجانی میخوام.
majid2009s
July 15th, 2012, 16:45
پرداخت توسط فرستنده تایید نشد.مقدار پرداختی با مقدار فاکتور برابر نیست
در حالی که مبلغ تو فرستندمم اضافه میشه ولی بازم این ارورو میده برای چی؟
PerSianSerVerS
July 15th, 2012, 17:09
کدوم بانکه؟
hamedwolf
July 15th, 2012, 18:50
دوستان سایت ایمیلی که به خریدار میفرسته به spam میره برای رفع این مشکل باید چیکار کرد
masterphp
July 15th, 2012, 18:56
دوستان سایت ایمیلی که به خریدار میفرسته به spam میره برای رفع این مشکل باید چیکار کرد
آی پی سایت شما اسپم شده از اسکریپت نیست
hamedwolf
July 15th, 2012, 18:59
خوب پیشنهاد شما چیه که درست شه
masterphp
July 15th, 2012, 19:07
خوب پیشنهاد شما چیه که درست شه
از اون سرور هر ایمیل دیگه ای هم ارسال میشه اسپم میشه؟
اگر اسپم میشه که باید آی پی عوض بشه
hamedwolf
July 15th, 2012, 19:48
سریس وب میل هاست به اینباکس میفرسته ولی سرویس scrip freer به spam
mo_mohit1
July 15th, 2012, 20:15
سریس وب میل هاست به اینباکس میفرسته ولی سرویس scrip freer به spam
فریر که سرور نداره....فریر از سرور هاستی که روش نصبه استفاده میکنه که اگر ای پی هاست اسپم شده باشه میره به پوشه spam....من خودم همین جور بود هاستم رو عوض کردم درست شد..ولی در عوض ای پی درگاه هم عوض میشه
hamedwolf
July 15th, 2012, 20:40
پس چرا از ایمیل هاست ارسال میکنم به اسپم نمیره
Persian_webhosting
July 15th, 2012, 21:13
اقا من اینو نصب کردم ولی ماژول درگاه بانک ملی رو میخوام کسی هست که داشته باشه یا نوشته باشهه؟؟
که نیاز به گرفتن خود درگاه نباشه فقط این سایت رو لود کنه
https://epayment3.bmi.ir/MoneyTransfare
___________________________________________-
این که خراب عزیز .....
Persian_webhosting
July 15th, 2012, 21:16
لطفا اسکریپت یا قالب برای فروش هاستینگ هم بگذارید
hamedwolf
July 16th, 2012, 01:11
این تنظیمات ایمیل سورس اون و کدوم فایل اسکریپت هست کسی میدونه?:57:
Persian_webhosting
July 16th, 2012, 01:18
باسلام
کسی اسکریپت فروش هاستینگ داره یا قالب برای هاستینگ
vistaix
July 16th, 2012, 11:29
بابا درگاه بانک پاسارگاد رو تو رو جان هر کی دوست دارید بزارید.........
من پول ندارم بدم برای این ماژول..... اگر قسطی قبول میکنید بدید............ماشالا همه پولیه............. خود اسکریپت به این عظمت مجانی ولی ماژولها همش پولی.
Mehdi_Enter
July 16th, 2012, 12:22
من وقتی ماژول فرستنده را که توی سایت freer گذاشته به هاست میریزم دیگه قسمت افزونه ها بالا نمیاد :)
Persian_webhosting
July 16th, 2012, 14:49
باسلام
_
کسی اسکریپت فروش هاستینگ داره یا قالب برای هاستینگ
Mehdi_Enter
July 16th, 2012, 18:01
کسی نیست به ما کمک کنه من میریزم به هاست ولی وقتی اپلود میکنم به هاست دیگه قسمت افزونه ها بالا نمیاد
hamedwolf
July 20th, 2012, 04:41
دوستان کسی مازور فرستنده نداره اخه مال خودش خرابه
hamedwolf
July 20th, 2012, 04:46
وقتی پرداخت میکنم فقط شماره فیش نشون میده اطلاعات کارت نشون نمیده به مشتری
چیکار کنم???
hamedwolf
July 20th, 2012, 05:15
پرداخت با موفقیت انجام شد.
شناسه پرداخت۱: 4459612
شناسه پرداخت۲: 84042
فقط این ها رو نشون میده و کد شارز نشون مشتری نمیده چیکار کنم
vistaix
July 20th, 2012, 11:11
پرداخت با موفقیت انجام شد.
شناسه پرداخت۱: 4459612
شناسه پرداخت۲: 84042
فقط این ها رو نشون میده و کد شارز نشون مشتری نمیده چیکار کنم
کلا مشکل داره.
برای منم همینه
vistaix
July 20th, 2012, 11:14
بابا درگاه بانک پاسارگاد رو تو رو جان هر کی دوست دارید بزارید.........
من پول ندارم بدم برای این ماژول..... اگر قسطی قبول میکنید بدید............ماشالا همه پولیه............. خود اسکریپت به این عظمت مجانی ولی ماژولها همش پولی.
sardarn
July 20th, 2012, 11:40
اگه می خواید اطلاعات ورود به مدیریتش همراه با کلید رمز نگاری رو برام پ.خ کنید تا براتون چک کنم.
saeed_m27
July 20th, 2012, 12:00
کلا مشکل داره.
برای منم همینه
به احتمال فراوان شما تو تعریف کردن دسته و محصولات یه اشتباهی رخ داده که نمایش نمیده
ببینید شما اول از تب دسته دسته ها رو مشخص میکنید مثلا : شارژ 1000 یا 20000 و ...
بعد از قسمت محصولات میایین محصول رو تعریف میکنید و دسته رو براش مشخص میکنید این رو یک بار چک کنید
موفق باشید
B.Z
July 20th, 2012, 12:13
کلا مشکل داره.
برای منم همینه
دوست من خیلی ها دارن استفاده میکنند از جمله خود من و هیچ مشکلی تا الان نداشتیم احتمال زیاد مشکل از طرف خود شماست
jahan654
July 20th, 2012, 12:52
سلام
از دوستان کسی قالبی برای این اسکریت ندارد؟
یا نمی دانید از کجا گیر بیاوریم؟
نحوه نصب قالب را توضیح دهید
ممنون
CrisS
July 20th, 2012, 15:15
منم درخواست قالب دارم کسی سراغ نداره
الان خیلی هارو دیدم از قالب جدید واسه freer استفاده می کنن
hamedwolf
July 20th, 2012, 15:47
اگه می خواید اطلاعات ورود به مدیریتش همراه با کلید رمز نگاری رو برام پ.خ کنید تا براتون چک کنم.
پیام خصوصی شد اطلاعات
hamedwolf
July 20th, 2012, 15:53
پیام خصوصی شد اطلاعات
من اول دسته ها بعد محصولات و در اخر کارتها میسازم ولی کارتها رو بعد از خرید نشون مشتری نمیده
sardarn
July 20th, 2012, 20:25
پیام خصوصی دریافت نشده.
hamedwolf
July 20th, 2012, 20:55
پیام خصوصی دریافت نشده.
دوباره ارسال شد:55:
jahan654
July 20th, 2012, 21:03
کسی قالب قشنگی سراغ ندارد؟
قالب پیش فرض تکراری شده
rezanoroozy
July 20th, 2012, 21:13
من وقتی ماژول فرستنده را که توی سایت freer گذاشته به هاست میریزم دیگه قسمت افزونه ها بالا نمیاد :)
ماژول قبلی رو غیر فعال و بعد کامل حذف کنید بعد ماژول جدید رو بریزید تو هاست مشکل برطرف میشه
rezanoroozy
July 20th, 2012, 21:16
اگه از ماژول جدید فرستنده که رسما از خود سایت منتشر شده این مشکل رو دارید. برای رفع این موضوع به قسمت تنظیمات ماژول برید و در فیلد کارمزد عدد 3750 را قرار دهید
sardarn
July 20th, 2012, 21:31
سلام
من تا حالا فقط همین قالب رو پیدا کردم
sardarn
July 20th, 2012, 21:46
دوباره ارسال شد:55:
سلام
مشکل شما حل د.شما باید در قسمت محصولات برای هر عنوان فیلد یک چیزی وارد می کردید
hamedwolf
July 20th, 2012, 21:48
سلام
مشکل شما حل د.شما باید در قسمت محصولات برای هر عنوان فیلد یک چیزی وارد می کردید
باسلام
_
کسی اسکریپت فروش هاستینگ داره یا قالب برای هاستینگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
sardarn
July 20th, 2012, 23:34
باسلام
_
کسی اسکریپت فروش هاستینگ داره یا قالب برای هاستینگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اسکریپت whmcs مگه چشه؟hostbill هم هست آدونیس هم هست سیستم هاستینگ سما هم هست.(محصول شرکت سامان سیستم).
قالب هم که برای هرکدوم شون یه سرچ توی گوگل فقط می خواد.
http://jahanbartar.ir/sharj/pay/email.php.zip این لینک خرابه کسی سالمش رو نداره?:(:(
saitebartar
July 21st, 2012, 09:52
http://jahanbartar.ir/sharj/pay/email.php.zip این لینک خرابه کسی سالمش رو نداره?:(:(
دوست عزيز
درسته ، اين لينك بدليل تغييرات حذف شده است
لينك هاي جديد به شرح زير است
لينك ها و مطالب پر كاربرد مربوط به اسكريپت فرير :
لينك موقت قسمت دانلود فايل ها و ماژول هاي اسكريپت فرير (http://saitebartar.ir/demo-virtual/back/login-ads/)
لينك موقت قسمت مطالب مهم و راهنماي آپگريد اسكريپت فرير (http://saitebartar.ir/demo-virtual/back/login-ads/)
لينك موقت اطلاعات نسخه نمايشي سمت مشتري و سمت مدير در دموي ويژه اسكريپت فرير با امكانات مديريتي (http://saitebartar.ir/jahansharj/)
لينك دائمي عضويت در خبر نامه ارسال اخبار و مطالب مربوط به اسكريپت ها بخصوص اسكريپت فرير و ماژول هاي مربوط به آن و همچنين اطلاعيه ها ، توصيه ها و اخطارهاي امنيتي توسط سايت (http://saitebartar.ir/group/newsletter.php)
لينك دائمي فرم تماس با ما - ارسال درخواست و تيكت پشتيباني اسكريپت (http://saitebartar.ir/group/message.php)
پلاگین ها رو از این آدرس هم میشه دریافت کرد:
Virtual Freer (http://freer.ir/virtual/download.php)
h4w1d
July 21st, 2012, 21:41
سلام
از دوستان کسی آموزشی برای ویرایش قالب این اسکرسپت داره<صفحه ابتدایی و انتهایی هنگام تحویل محصول>
jahan654
July 21st, 2012, 22:15
سلام
از دوستان کسی آموزشی برای ویرایش قالب این اسکرسپت داره<صفحه ابتدایی و انتهایی هنگام تحویل محصول>
فایل های درون پوشه templates را تغییر دهید
اگه دوست داشتید یوزر و پس را برایم بفرستید برایتان تغییرات را ایجاد کنم
jahan654
July 23rd, 2012, 13:55
کسی از دوستان قالب آماده ای ندارد؟
ir2seda
July 23rd, 2012, 14:36
آقا به داد ما برسید
این وقتی کابرا خرید میکنن اطلاعات نمایش نمیده
فیلد اول و دوم
اخرین ورژن هم هست
مجبور شدم پنجاه تا پرداخت خودم دستی ایمیل کنم
مشکل چیه ؟؟
Milad99
July 23rd, 2012, 17:15
دوستان، وقتی خرید انجام میشه و اطلاعات کارت نشون داده میشه (و همچنین ایمیل میشه) اطلاعات بصورت علامت سوال و حروف ناخوانا و �����,�� نشون داده میشه.
بنظرتون مشکل از کجاست؟؟!
sardarn
July 23rd, 2012, 17:59
ir2seda:
شما در قسمت محصولات ، عنوان فیلد ها رو حتما خالی گذاشتید.شما باید برای همه ی محصولات عنوان فیلد بگذارید
ir2seda
July 23rd, 2012, 18:57
اره خودم متوجه شدم :d یک پرداخت تست انجام دادم فهمیدم مشکل از همینه
بازم ممنون دوست عزیز
mersad-mr
July 23rd, 2012, 19:05
کسی هست قالب این اسکریپت رو طراحی کنه؟
قیمت پ.خ کنید
zaldron
July 23rd, 2012, 20:10
دوستان طراح کسی طراحی میکنه برای بنده هم پ خ کنه
RapB0y
July 24th, 2012, 01:17
اگر کسی هست برای طراحی به من هم پ.خ کنید
ممنون
majidamiri
July 24th, 2012, 01:56
قیمت پ.خ کنید
دوستان طراح کسی طراحی میکنه برای بنده هم پ خ کنه
قیمت پ.خ کنید
مجید امیری هستم ، بزرگترین طراح قالب فریر در ایران ، اکثر دوستانی که با فریر کار میکنن منو میشناسن ، طراح سایت 98****** ( www.98*****.in (http://www.98*****.in) )
برای سفارش طراحی با آیدی های majidbaranmusic و info.98***** یا شماره تلفن 09109499943 در تماس باشید !!! ( در ضمن به مناسبت ماه رمضان تخفیف 30% هم داریم ، پس زودتر دست به کار شید )
majidamiri
July 24th, 2012, 02:20
دوستان، وقتی خرید انجام میشه و اطلاعات کارت نشون داده میشه (و همچنین ایمیل میشه) اطلاعات بصورت علامت سوال و حروف ناخوانا و �����,�� نشون داده میشه.
بنظرتون مشکل از کجاست؟؟!
cache های مرورگرتون رو پاک کنید ، درست میشه !! ;)
majidamiri
July 24th, 2012, 02:26
به درخواست زیاد دوستان قالب قبلی سایت 98****** برای دانلود قرار داده شد
طراحی شده توسط : مجید امیری
پخش از وبسایت فامو دات آی آر
7364
برای دانلود کلیک کنید (http://www.famo.ir/1391/01/30/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-98-%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%A9%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%DB%8C/#more-2381)
majidamiri
July 24th, 2012, 02:28
وقتی پرداخت میکنم فقط شماره فیش نشون میده اطلاعات کارت نشون نمیده به مشتری
چیکار کنم???
داداش من هیچ کدوم از این چیزایی که میگی نه من نه هیچ کدوم از مشتریم بهش بر نخوردیم ، مشکل یا از هاست یا از نحوه نصب اسکریپت شماست !!:-b:58:
Ahmad110
July 24th, 2012, 10:17
مجید امیری هستم ، بزرگترین طراح قالب فریر در ایران ، اکثر دوستانی که با فریر کار میکنن منو میشناسن ، طراح سایت 98****** ( www.98*****.in (http://www.98*****.in) )
برای سفارش طراحی با آیدی های majidbaranmusic و info.98***** یا شماره تلفن 09109499943 در تماس باشید !!! ( در ضمن به مناسبت ماه رمضان تخفیف 30% هم داریم ، پس زودتر دست به کار شید )
:39:
مشکل ربطی به کش مرورگر نداره . کلیدهای امنیتی کارتها تو فایل کانفیگ اشتباهه .
majidamiri
July 24th, 2012, 14:25
:39:
مشکل ربطی به کش مرورگر نداره . کلیدهای امنیتی کارتها تو فایل کانفیگ اشتباهه .
نه داداش ، آخه بعضی موقع ها که چند بار میری تو قسمت کارتها اینطوری میشه ، مرورگر کش میکنه ، حالا فایل کانفیگتم یه چک بکن 8-|
Milad99
July 25th, 2012, 02:17
دوستان من فایل کانفیگ رو هم چک کردم و رمزگذاری ها رو هم بررسی کردم همون بود... اما باز هم کارت ها به حروف ناخوانا نمایش داده میشن. از اول هم نصب کردم اما همون شکل بود.نمدونم دیگه چیکارش کنم!
007008
July 25th, 2012, 02:20
دوستان من فایل کانفیگ رو هم چک کردم و رمزگذاری ها رو هم بررسی کردم همون بود... اما باز هم کارت ها به حروف ناخوانا نمایش داده میشن. از اول هم نصب کردم اما همون شکل بود.نمدونم دیگه چیکارش کنم!
عزیز دوباره نصب کن ایندفه سعی نکن که تمام تیبل های دیتابیس رو بیاری
اینجا باید قید تیبل کارت هاتو بزنی و فقط تیبل محصولات و دسته بندی رو بیاری
مشکلت اینجوری حل میشه خیالت راحت
007008
July 25th, 2012, 02:22
دوستان php کار عزیز مشکل داریم با پلاگین بانک ملی فرستنده لطفاً اگر کسی میتونه درستش کنه با موبایل بنده تماس بگیره با تشکر 09364426663 روهان
Milad99
July 25th, 2012, 02:34
اقا از اول نصب کردم، دیتابیس های قبلی رو هم پاک کردم و جدید زدم اما باز هم فیکس نشد :-(
اینم تصویر:
http://www.webhostingtalk.ir/attachments/f42/7374-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8 C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98-%D9%88-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-virtual-freer-error1-png
یادم رفت بگم فیلد سوم توی قسمت محصولات و دسته رو باید خالی بزارید فقط فقط از فیلد اول و دوم استفاده کنید
Milad99
July 25th, 2012, 02:48
یادم رفت بگم فیلد سوم توی قسمت محصولات و دسته رو باید خالی بزارید فقط فقط از فیلد اول و دوم استفاده کنید
منظ.رتون اینه که از قسمت دسته ها،فیلد سومش که میشه "ترتیب"، خالی بزارم؟
و قسمت محصولات هم فیلد سومش میشه "عنوان فیلد اول" رو خالی بزارم؟!
میشه دقیقتر توضیح بدین کدون بخش و کدوم فیلدها؟
آخه من قبلا راحت استفاده میکردم و تموم فیلدها هم پر بود اما نمیدونم چرا جدیدا اینجوری شد!
007008
July 25th, 2012, 02:51
عنوان فیلد اول و عنوان فیلد دوم
رو مثال توی محصولات
user
pass
میزاری
بعد توی ساخت کارت هم فقط از عنوان فیلد اول و عنوان فیلد دوم استفاده کنید
توضیحات رو پایین بنویسید از فیلد سوم استفاده نکنید
Milad99
July 25th, 2012, 03:03
عنوان فیلد اول و عنوان فیلد دوم
رو مثال توی محصولات
user
pass
میزاری
بعد توی ساخت کارت هم فقط از عنوان فیلد اول و عنوان فیلد دوم استفاده کنید
توضیحات رو پایین بنویسید از فیلد سوم استفاده نکنید
دقیق همین کار رو کردم و فیلد سوم کارت ها رو خالی گذاشتم اما باز هم همونطوره و اطلاعت ناخوانا... :-s
007008
July 25th, 2012, 03:06
دیگه 100% میتونم بگم از کانفینگ هاست سایت شماست
هاست رو عوض کنید مشکل حل میشه
در ضمن دیتابیس جدید استفاده کنید نه از قبلی
من آذر آنلاین رو توصیه میکنم
من مدیر سایت 98 و ی پ ی ا ن رو میشناسم اونم از این هاست گرفته مشکلی نداره
Milad99
July 25th, 2012, 03:12
دیگه 100% میتونم بگم از کانفینگ هاست سایت شماست
هاست رو عوض کنید مشکل حل میشه
در ضمن دیتابیس جدید استفاده کنید نه از قبلی
من آذر آنلاین رو توصیه میکنم
من مدیر سایت 98 و ی پ ی ا ن رو میشناسم اونم از این هاست گرفته مشکلی نداره
ممنون از راهنماییتون.
اخه تا 2-3 روز پیش کاملا بدون مشکل کار میکرد، بعد بخاطر ماژول بانک پارسیان یک سری تغییرات دادم و ... اوکی نشد که کل فضای هاست + دیتابیس ها رو هم پاک کردم و از ابتدا نصب کردم که درست نشد.(روی همین هاست یک سایت دیگه با فریر دارم که بدرستی کار میکنه...)
من میگم شاید این فایل نسخه 1.56 که دانلود میکنم تغییرات دادن و مشکل داره. کسی همون نسخه ای رو که خودش نصب کرده میتونه اپلود کنه.
Milad99
July 25th, 2012, 12:35
دوستان فکرکنم بخاطر این بود که موقع نصب کلیدرمزنگاری رو تغییر میدادم!البته دیفالت هم تست کرده بودم ولی... و کش مرورگر هم بی تاثیر نبود...
همه رو پاک کردم و دوباره نصب کردم خدا رو شکر درست شد
majidamiri
July 25th, 2012, 16:36
دوستان فکرکنم بخاطر این بود که موقع نصب کلیدرمزنگاری رو تغییر میدادم!البته دیفالت هم تست کرده بودم ولی... و کش مرورگر هم بی تاثیر نبود...
همه رو پاک کردم و دوباره نصب کردم خدا رو شکر درست شد
آره اینم بعضی موقع ها اثر داره ، اصلا یادم نبود بگم ، در کل خوشحالم مشکلت حل شد .
rezabest
July 26th, 2012, 00:40
احتمال میره از دیتابیس باشه.
شاید utf8 رو عوض کردید
یا کانفیگ رو صحیح کد نشده
یا کلید رمزنگاری به اشتباه تغییر داده شده
rezabest
July 26th, 2012, 00:45
ممنون از راهنماییتون.
اخه تا 2-3 روز پیش کاملا بدون مشکل کار میکرد، بعد بخاطر ماژول بانک پارسیان یک سری تغییرات دادم و ... اوکی نشد که کل فضای هاست + دیتابیس ها رو هم پاک کردم و از ابتدا نصب کردم که درست نشد.(روی همین هاست یک سایت دیگه با فریر دارم که بدرستی کار میکنه...)
من میگم شاید این فایل نسخه 1.56 که دانلود میکنم تغییرات دادن و مشکل داره. کسی همون نسخه ای رو که خودش نصب کرده میتونه اپلود کنه.
ماژول پرداخت پارسیان فقط در قسمت پرداخت تاثیر گذاره
امکان نداره روی بخشهای دیگه اثر بذاره
rezabest
July 26th, 2012, 00:58
ماژول سالمه احمدآقا؟
مثل ماژول قبلی بانک ملت نیست که باگ داشت؟
آقای بایرام هنوز این جدیده رو داخل سایتشون نزاشتن؟
rezabest
July 26th, 2012, 01:09
پلاگين دوست عزيزمان
به نوع خود جالب و قابل توجه است
كه نصب و تست گرديد
كه در اين پلاگين در قسمت خروجی اطلاعات خریداران ، آدرس ايميل خريداران بصورت طبقه بندي شده نمايش داده مي شود
اما يه مواردي هم اضافه بشود خوب هست
1- نمايش شماره تلفن ها براي خبرنامه پيامكي
2- امكان ارسال ايميل به ليست
3- گرفتن خروجي بصورت فايل تكست
( براي ثبت اعضاء در ليست خبرنامه پيامكي يا ارسال ايميل از طريق نرم افزارها )
البته با اجازه اين دوستمون يه كم اين فايل بررسي و ويرايش شد
و كمي نواقص جا مانده بر طرف شد
دوستان مي توانند فايل را از ضمايم دانلود كنند و در مسير و محل نصب اسكريپت آپلود و سپس اكسترك نمايند
دوستان هنوز قابلیت خروجی موبایل خریداران اعمال نشده.
من چک کردم امکان خوبیه که آقای بایرام میتونه به اسکریپت اصلی اضافه کنه فقط یک مشکلی داره صفحه دوم به بعد خروجی تکرار همون صفحه اول هستش که باید دید مشکل از کجاست.
rezabest
July 26th, 2012, 01:42
سلام.بعد از مشکلاتی که تو پلاگین sms پیش اومد (صفحات اول همین تاپیک رو بخونید) نمی خواستم ماژول ها و کدهایی که دارم و می نویسم رو رایگان بدم ولی دیدم اینجوری در حق نویسنده این کد بی انصافی می شه که زحمت کشیده و این اسکریپت رو رایگان دراختیار بچه ها گذاشته.
حالا فردا یکی دیگه میاد و این رو به اسم خودش میده بیرون و کلی هم از ملت پول می گیره.
این کد میاد و آدرس ایمیل خریداران رو به صورت صفحه بندی شده نمایش میده که تعداد تو هر صفحه رو از قسمت تنظیمات می تونید تغییر بدید.
این فایل ها رو تو قسمت ادمین اکسترکت کنید.
اینم بگم که هنوز کاملش نکردم، پس دوستانی که مشکل دارن حتما بهم بگن.
نکات مهم:
1- از فایل هاتون پشتیبان بگیرین. (بعد نگین نگفتی)
2- آین با نسخه 1.55 کار می کنه.موفق باشید.
جناب تکمیلش نمیکنید؟
f2u.ir
July 26th, 2012, 03:24
سلام.
یه مقدار سرم به خاطر یه پروژه جدید شلوغ شده.
انشالله به زودی این رو به همراه خروجی شماره موبایل خریداران آماده می کنم.
ضمنا اون مشکل تکرار تو صفحه دوم به بعد رو هم بررسی می کنم.
موفق باشید.
Ahmad110
July 26th, 2012, 10:58
ماژول سالمه احمدآقا؟
مثل ماژول قبلی بانک ملت نیست که باگ داشت؟
آقای بایرام هنوز این جدیده رو داخل سایتشون نزاشتن؟
ماژول کاملا سالمه و مث ساعت کار میکنه . باگ هم نداره خیالت راحت .
asgharbooter
July 26th, 2012, 13:12
دوستان کسی مازور فرستنده نداره اخه مال خودش خرابه
تایید میشه این ماژول مشکل داره و کارت را نشان نمیدهد
و یک مشکل دیگه که داره برای مبالغ کم کار نمیکنه مثلا بنده خواستم یک اکانت تست بسازم که ماژول را چک کنم مبلغ را زدم 250 ریال + 3750 ریال کارمزد که بشود 4000 ریال ولی وقتی وارد بانک شد قیمت را زد 24000 ریال لطفا دوست عزیزمون که این ماژول را نوشتند بررسی کنند
majidamiri
July 26th, 2012, 14:47
دوستان لطفا این ماژول فرستنده رو واسه من تست کنید ، من قبلا از این ماژول استفاده میکردم سالم سالم بود اما الان به اکانت فرستنده دسترسی ندارم که بخوام تست کنم ، لطفا تست کنید و نتیجه رو همینجا بگید ، با تشکر
سلام
بعضا، پرداخت کامل انجام میشه ولی هیچ کارتی برای فرد تخصیص داده نمیشه و باید به صورت دستی کارت رو تحویل بدیم.
دلیل این موضوع چیه ؟
بعضی اوقات هم کارت توی سیستم برای کاربر رزرو میشه ولی نه اس ام اس میشه و نه ایمیل!
××× کسی از دوستان میتونه برای تغییر نوبت درگاه های پرداخت راهنمایی کنه ؟
rezabest
July 27th, 2012, 00:59
دوستان قسمت اخبار که گوشه سمت راست صفحه مدیریت قرار داره به سایت اصلی آقای بایرام "فریر" وابسته است و اگه مشکلی برای سایتشون پیش بیاد این قسمت باعث میشه صفحه مدیریت با تاخیر و کند بالا بیاد و خود اون قسمت هم نشون داده نشه.
این اتفاق چند ساعت پیش که سایت ایشون از دسترس خارج شده بود تکرار شد.
چطور میشه قسمت اخبار رو حذف کرد؟
البته صد در صد خود جناب بایرام هم اجازه میدن چون یه جور مشکل امنیتی هم داره که اگه کسی به سایت ایشون دسترسی داشته باشه بوجود میاد
rezabest
July 27th, 2012, 01:09
سلام
بعضا، پرداخت کامل انجام میشه ولی هیچ کارتی برای فرد تخصیص داده نمیشه و باید به صورت دستی کارت رو تحویل بدیم.
دلیل این موضوع چیه ؟
بعضی اوقات هم کارت توی سیستم برای کاربر رزرو میشه ولی نه اس ام اس میشه و نه ایمیل!
درسته تایید میشه.این مشکل معمولا از هر 30درخواست یکبار اتفاق میافته که علتش نامشخصه
البته امکانش هست بخاطر خرید همزمان یک محصول یکسان توسط دونفر باشه یا خرید همزمان با دو مرورگر متفاوت
احتمالا خود آقای بایرام دلیل اصلیشو میدونن که درخواست میشه لطفا نحوه رفع مشکل رو توضیح بدن.
Pars98
July 27th, 2012, 01:12
سلام
دلیل این موضوع چیه ؟
××× کسی از دوستان میتونه برای تغییر نوبت درگاه های پرداخت راهنمایی کنه ؟
مورد اول رو اگر تنظیمات رو کامل انجام داده باشید نباید مشکلی باشه
مورد دوم هم یکم بیشتر توضیح بدید متوجه نشدم
pcmehrdad
July 27th, 2012, 11:52
با سلام
سیستم پرداخت آنلاین سایت فرستنده دات کام برای پرداخت های آنلاین شتابی از پنج شنبه دچار یک سری تغییرات می شود، و سایت هایی از اسکریپت قبلی بانک سامان یا ملی برای مستقیم کردن درگاه شتابی خود توسط freer استفاده می کنند بطور کامل از کار خواهد افتاد، لذا حتما باید از سایت ferestandeapi.com و با استفاده از یک کد api سایت های خود را بروزرسانی نمایند، یعنی پلاگین جدید را تهیه کنند، این پلاگین بزودی بر روی سایت Virtual Freer (http://www.freer.ir/virtual) هم قرار خواهد گرفت.
این پلاگین از اول توسط اینجانب نوشته شده بود و اکنون نسخه س سازگار با سیستم جدید سایت ferestandeapi.com را در اینجا لینک می کنم:
1- پلاگین های قبلی را در صورت وجود از سیستم کامل اول غیر فعال کرده و سپس پاک کنید.
2- فایل های ferestande_saman.php و ferestande_melli.php را در داخل فولدر plugins آپلود کنید
3- فایل request_ferestande.php را در داخل فولدر include آپلود کنید (اگر قبلا چنین فایل هایی بر روی سرور وجود داشت، replace کنید.)
4- از داخل محیط ادمین ماژول های جدید را نصب کنید و کد api خود را وارد کنید.
برای گرفتن کد api از سایت ferestandeapi.com اقدام کنید.
pcmehrdad
July 27th, 2012, 11:59
با سلام
سیستم پرداخت آنلاین سایت فرستنده دات کام برای پرداخت های آنلاین شتابی از پنج شنبه دچار یک سری تغییرات می شود، و سایت هایی از اسکریپت قبلی بانک سامان یا ملی برای مستقیم کردن درگاه شتابی خود توسط freer استفاده می کنند بطور کامل از کار خواهد افتاد، لذا حتما باید از سایت ferestandeapi.com و با استفاده از یک کد api سایت های خود را بروزرسانی نمایند، یعنی پلاگین جدید را تهیه کنند، این پلاگین بزودی بر روی سایت Virtual Freer (http://www.freer.ir/virtual) هم قرار خواهد گرفت.
این پلاگین از اول توسط اینجانب نوشته شده بود و اکنون نسخه س سازگار با سیستم جدید سایت ferestandeapi.com را در اینجا لینک می کنم:
1- پلاگین های قبلی را در صورت وجود از سیستم کامل اول غیر فعال کرده و سپس پاک کنید.
2- فایل های ferestande_saman.php و ferestande_melli.php را در داخل فولدر plugins آپلود کنید
3- فایل request_ferestande.php را در داخل فولدر include آپلود کنید (اگر قبلا چنین فایل هایی بر روی سرور وجود داشت، replace کنید.)
Ndanda
July 27th, 2012, 13:23
با سلام
سلام من این پلاگین دانلود و نصبش کردم ولی جواب نمیده کد api از سایت فرستنده گرفتم و گذاشتم ولی میزنه
در اتصال به درگاه فرستنده مشکلی به وجود آمد٬ لطفا از درگاه سایر بانکها استفاده نمایید.
vistaperes
July 27th, 2012, 13:38
اینکه مستقیم نیست بازم نام و نام خانوادگی میخواد :| اسم و فایمی طرف چه به دردشون میخوره؟؟ اگه به رسیدگی هست خوب شناسه پرداخت واسه کی گذاشتن؟
Ndanda
July 27th, 2012, 14:03
کار نمیکنه که فعلا حالا واسه شما کار میکنه
pcmehrdad
July 27th, 2012, 15:14
در جواب دوستان:
بانک ملی فعلا کار نمی کنه و از طرف خود فرستنده بسته شده است.
برای بانک سامان کامل جواب میده، هرکی مشکلی داره یک پ.خ بفرسته مشخصات هاستشو تا براش درست کنیم.
pcmehrdad
July 27th, 2012, 15:16
راجع به اسم و فامیلی هم باید بگم که خود سیستم فرستنده اجباری کرده که نام و نام خانوادگی رو برای پیگیری و .... حتما وارد کنند، در ضمن می تونید به کاربر بگید که الکی وارد کنند.
vistaperes
July 27th, 2012, 15:34
خوب میشه با یک کد رندوم نام و نام خانوادگی زد این چه کاریه :| خودتون فکر کنین برای پیگیری اسم مهم هست یا شماره تراکنش؟
pcmehrdad
July 27th, 2012, 15:47
والا اگه دست من بود مطمئن باشید که اسم و فامیل رو نمی خواستم بگیرم، ولی جزو قوانین فرستنده دات کام هست! نمیشه کاری کرد، کسی هم که رندوم استفاده می کنه چک می کنند اگه مشکلی داشته باشه می بندندش، یا باهاش تسویه نمی کنند.
طبق قانون و قرار دادی که فرستنده ارائه داده جایی ذکر نشده نام و نام خانوادگی اجباری هست :68:
در صورتي که ميخواهيد ناشناس خريد کنيد، ميتوانيد اطلاعات نامعتبر وارد کنيد.
یعنی راه دور زدن هم بالا نوشته عجب!!!
mariean
July 27th, 2012, 16:30
باسلام
من قبلا از فرستنده استفاده میکردم
اما الان خیلی جالب کرده کاراشو
بابت گرفتن درگاه 50 هزار تومن پول
بابت هر تراکنش بانک 375 تومن
بابت هر 200 تراکنش از کد ای پی آی 5 هزار تومن پول
بابت هر وصول پول 2.5% پول
دوستان چپزی براتون میمونه ؟؟؟
vistaperes
July 27th, 2012, 16:52
375 تومن بانک سامان میگیره نه فرستنده شما میتونین از بانک سامام هم پرس و جو کنین
درگاه 50 تومان یکبار هست و کارمزد 2.5 درصدی که میتونین در مورد کارمز هم باهاشون کنار بیاین
فقط این جالبه اسم و فامیلی که میدونن الکی هست برای چی میخوان؟ برای پیگیری شماره پیگیری تراکنش پس به چه درد میخوره؟ نکنه اسم انسانها خاص شده و هرکی یه اسم مشخصی داره؟
pcmehrdad
July 27th, 2012, 16:56
فکر کنم سر این چیزا بانک بهشون گیر میده که این شماره تراکنش رو با چه اسمی خرید کردند!
شایدااا!
نمی دونم ولی هرکی می خواد بهتره به خوشون زنگ بزنه بپرسه!
Benygh
July 27th, 2012, 17:05
مورد اول رو اگر تنظیمات رو کامل انجام داده باشید نباید مشکلی باشه
مورد دوم هم یکم بیشتر توضیح بدید متوجه نشدم
سلام
مشکلی در تنظیمات نیست، میبینید که در پست قبل شما هم دوستان چنین تجربه ای رو داشتند و بیان کردند.
مورد دوم :
وقتی یک نفر پرداخت رو میزنه سیستم یک کارت رو برای مشتری رزرو میکنه و بعد از پرداخت موفق اون رو ایمیل و پیامک میکنه. ولی بعضی اوقات حتی بعد از پرداخت کامل شده ایمیل و پیامک ارسال نمیشه و مشتری باید از طریق پشتیبانی اقدام به دریافت کالای خودش کنه
در مشکل اولی که توضیح دادم، اصلا هیچ کارتی رزرو نمیشه، چند بار امتحان کردم و فکر میکنم نتیجه ای که گرفتم درست باشه، وقتی یک نفر دکمه پرداخت رو چندین بار پشت سر هم میزنه این اتفاق میفته.
در مورد اینکه چند نفر همزمان خرید رو انجام بدن چنین چیزی ممکن نیست چرا که سیستم طبق شماره و ایمیل رزروی ها رو جدا میکنه و عملا برای هر کاربر یک Session چند دقیقه ای ایجاد میکنه تا کارت برای اون رزر بمونه.
ممنون میشم آقا بایرام بیان و توضیح بدن.
در مورد تغییر مکان ماژول ها کسی چیزی میدونه ؟
mariean
July 27th, 2012, 18:00
375 تومن بانک سامان میگیره نه فرستنده شما میتونین از بانک سامام هم پرس و جو کنین
درگاه 50 تومان یکبار هست و کارمزد 2.5 درصدی که میتونین در مورد کارمز هم باهاشون کنار بیاین
فقط این جالبه اسم و فامیلی که میدونن الکی هست برای چی میخوان؟ برای پیگیری شماره پیگیری تراکنش پس به چه درد میخوره؟ نکنه اسم انسانها خاص شده و هرکی یه اسم مشخصی داره؟
دوست عزیز شما ترفداری میکنی ؟
من چند سال درگاه دارم برای کسی تمدید میکنم
375 هم نگفتم کی میگیره منظور من در سوال آخرم بود نیازی نبود 2 جمله اولو بگی در متن پاسخ
vistaperes
July 27th, 2012, 18:11
فکر کنم در برای محصول 50.000 تومان 400 تومن کسری چیزی نباشه پس میمونه
فرستنده یکی از قدیمی ها هست و اعتباری که داره هزینه ی معقولانه ای هست
مثل هاستینگ یه جا 100 تم تومنی هست یه جا دیگه 500.000 تومان فقط به خاطر اعتبار و امنیت ;) کاربرای دیگه میتونین از درگاه های سایت های دیگه استفاده کنند کسی نگفت بیان فرستنده ;)
mariean
July 27th, 2012, 18:15
فکر کنم در برای محصول 50.000 تومان 400 تومن کسری چیزی نباشه پس میمونه
فرستنده یکی از قدیمی ها هست و اعتباری که داره هزینه ی معقولانه ای هست
مثل هاستینگ یه جا 100 تم تومنی هست یه جا دیگه 500.000 تومان فقط به خاطر اعتبار و امنیت ;) کاربرای دیگه میتونین از درگاه های سایت های دیگه استفاده کنند کسی نگفت بیان فرستنده ;)
نه کلا شما میخای ترفداری کنی
من نه خوبی گفتم نه بدی جالبه به یو بر میخوره حرف من کاملا واضاح بود
سوال آخر
Ndanda
July 27th, 2012, 18:32
باسلام
من قبلا از فرستنده استفاده میکردم
اما الان خیلی جالب کرده کاراشو
بابت گرفتن درگاه 50 هزار تومن پول
بابت هر تراکنش بانک 375 تومن
بابت هر 200 تراکنش از کد ای پی آی 5 هزار تومن پول
بابت هر وصول پول 2.5% پول
دوستان چپزی براتون میمونه ؟؟؟
....................
arian_online
July 28th, 2012, 14:41
با سلام
پس چرا قطع نشد؟!
verizon.net
July 28th, 2012, 22:50
سلام
قالب جدید این اسکریپت رو کسی داره واسه دانلود بذاره ؟
منظورم این سایت های چیلتر فروش هستن که جدیدا یه سری قالب باحال گذاشتن
از اینا کسی داره اینجا بذاره استفاده کنیم ؟
نمنونه :
http://dc-sharj.tk/
rezabest
July 28th, 2012, 23:33
سلام
نمنونه :
با اضافه کردن اسلایدر زیبایی قالب بیشتر شده ولی قالب استاندارد نیست و لبه های کادر بیرون زدگی داره
verizon.net
July 28th, 2012, 23:37
ببینید این نه حالا
باز هم نمونه هایی بهتر هستند خیلی از این بهتر
من خودم واسه دوستان چند مدل دیگه اما قدیمی طراحی کردم ولی اینا باحا تر شدن
arian_online
July 28th, 2012, 23:42
سلام
نمنونه :
www.shop.portfa.tk
حالا اون یکی سایت یکم تغییرش داده که شلوغش کرده ولی در کل کاری نداره من می تونم مثل همون رو اوکی کنم.