-
پاسخ : معرفی سامانه پرداخت اینترنتی Payline.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
مديريت شرکت به ما گفته از بحث و پاسخ دادن در اين تاپيک خودداری کنيم.
فقط خواستم بدونيد گذشت زمان بهترين قاضی هستش برای مشخص شدن حقايق و مشخص شدن فريب های تبليغاتی :-* انشالا موفق باشيد.
با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما
اتفاقا ما کاملا آماده هستیم برای یک مناظره بین زرین پال و Payline ، ما اعلام آمادگی می کنیم و هز زمان که گفتید در یک تاپیک مستقل صحبت می کنیم.
البته وب مسترهای ایرانی باهوش تر از این هستند که فریب بخورن و تشخیص میدن که چه چیزی فریب تبلیغاتی هست و چه چیز کتمان حقایق.
ما هم خودمون رو درگیر صحبت سر بدیهیات و واقعیات هم نمی کنیم.
من هم به گفته شما ایمان دارم که گذشت زمان خیلی چیزا رو مشخص میکنه و شک نکنید که این اتفاق هم خواهد افتاد.
موفق و پیروز باشید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima_63
نه توجه كنيد مجاني نيست. اگر كارمزد را خريدار بده براي فروشنده اينترنتي مجاني ميشه و اگر خريدار كارمزد را نده خود فروشنده اينترنتي بايد بده.
جناب Neo2 از پاسختتون ممنونم. اميدوارم روز به روز شاهد موفقيت بيشتر باشيم.
يك سوال ديگه هم داشتم در "درگاه مستقيم" آيا مشتري "متوجه ميشه" كه علاوه بر هزينه داره كارمزدم از حسابش كم ميشه؟؟؟؟؟؟؟
در مورد اون پست قبلم هم بگم البته درسته اون ايراد را من نسبت به Payline داشتم ولي درگاه مستقيمشون برا تراكنشهاي بين 40تا60 تومن خيلي عالبه چون برا تراكنش 40تومني ميشه 0.9 درصد و كم ميشه ميره تا تراكنش 60 تومني كه كارمزدش ميشه 0.6 درصد.
اميدوارم چرخش بيشتر از پيش براتون بچرخه.
من نظر خودم را در مورد بحثهاي payline و زرين پال و كلا شركتهاي پرداخت بيان ميكنم. به نظر من ايران يك كشور 75 ميليوني يكي دو تا شركت پرداخت مثل payline و زرين پال و ... جوابگو نيازش نيست و مشتريها هم اينقدر زياد هستن كه با توجه به سلقيه شون شركت مورد نظرشون را انتخاب ميكنند و مضاف براينكه هر كي روزي خودش را ميخوره و كسي جاي كسي را تنگ نمي كنه.
اميدوارم همه شركتهاي پرداخت موفق باشند.
خوب شما که فروشنده هستید مشخص می کنید که کارمزد از چه کسی کسر بشه و به راحتی میتونید مشخص کنید که از مشتری شما کسر بشه. اینکار باعث میشه شما هیچ هزینه ای رو در سیستم متقبل نشید.
اگر خودتون تعیین کرده باشید که کارمزد رو مشتری پرداخت کنه، روی درگاه بانک مبلغ کارمزد به فاکتور پرداخت اضافه میشه چون جز حقوق مشتری هست که بدونه چه مبلغی رو میخواد پرداخت کنه.
انشا ا.. در ماه های آینده خبرهای خوشی رو برای کاربران Payline داریم که مجانی میتونن از امکانات بیشتری استفاده کنند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Neo2
با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما
اتفاقا ما کاملا آماده هستیم برای یک مناظره بین زرین پال و Payline ، ما اعلام آمادگی می کنیم و هز زمان که گفتید در یک تاپیک مستقل صحبت می کنیم.
البته وب مسترهای ایرانی باهوش تر از این هستند که فریب بخورن و تشخیص میدن که چه چیزی فریب تبلیغاتی هست و چه چیز کتمان حقایق.
ما هم خودمون رو درگیر صحبت سر بدیهیات و واقعیات هم نمی کنیم.
من هم به گفته شما ایمان دارم که گذشت زمان خیلی چیزا رو مشخص میکنه و شک نکنید که این اتفاق هم خواهد افتاد.
موفق و پیروز باشید.
چشم، هر زمان تعداد کاربرانتون به زرين پال (50000 کاربر) رسيد آماده مناظره هستيم
چون الان که هنوز 6 ماه هم از شروع فعاليت شما نگذشته و تعداد کاربرانتون به 5000 هم نرسيده مناظره بی معنی هستش.
معمولا گذشت زمان و ارائه سرويس پايدار هستش که مشخص ميکنه به کی بايد چند داد.
به هر حال انشالا موفق باشيد و سعی کنيد به جای اينکه برای خودتون حاشيه درست کنيد به کار اصلی خودتون برسيد. چون با حاشيه به جائی ميريد که سيستم های ديگه دارن ميرن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
چون الان که هنوز 6 ماه هم از شروع فعاليت شما نگذشته و تعداد کاربرانتون به 5000 هم نرسيده مناظره بی معنی هستش.
به هر حال انشالا موفق باشيد و سعی کنيد به جای اينکه برای خودتون حاشيه درست کنيد به کار اصلی خودتون برسيد. چون با حاشيه به جائی ميريد که سيستم های ديگه دارن ميرن.
تعداد یوزر بالا هیچوقت دلیل بر کیفیت کاری و برتری شرکت سرویس دهنده نبوده و نیست.
فکر کنم شما به پشتوانه همین به قول خودتون 50 هزار کاربرتون هر کاری که دوست دارید با کاربرهاتون می کنید و فقط بلدین بهشون بگید اگه ناراحتین ارجاع بدیم فتا برید دنبالش!!! نه عزیز من این کاربرمداری نیست دوست عزیز این غرور کاذبی هست که باعث شد من و امثال من خیلی زود زرین پال رو ببوسن بزارن کنار!
مطمئنم خیلی زودتر از اون چیزی که فکر می کنید این 50 هزارتون میشن فقط 5 هزار یوزر فعال!!!
روز خوش
-
من کاملا کار پی لاین رو تایید می کنم ، ۴سال مشتری زرین بودم ، ولی پی لاین بسیار عالی تر ، سریع تر هست،
دیرترین پرداختشون واسه من ۷-۸ ساعت بوده ، که اونم در خواست پرداخت ساعت ۲ شب دادم ،
امیدوارم همیشه به همین کیفیت بمونند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SolidNetwork
تعداد یوزر بالا هیچوقت دلیل بر کیفیت کاری و برتری شرکت سرویس دهنده نبوده و نیست.
فکر کنم شما به پشتوانه همین به قول خودتون 50 هزار کاربرتون هر کاری که دوست دارید با کاربرهاتون می کنید و فقط بلدین بهشون بگید اگه ناراحتین ارجاع بدیم فتا برید دنبالش!!! نه عزیز من این کاربرمداری نیست دوست عزیز این غرور کاذبی هست که باعث شد من و امثال من خیلی زود زرین پال رو ببوسن بزارن کنار!
مطمئنم خیلی زودتر از اون چیزی که فکر می کنید این 50 هزارتون میشن فقط 5 هزار یوزر فعال!!!
روز خوش
لطف ميکنيد اسم خودتون رو بگيد و اجازه بديد تا من دليل ناراحتی شما رو به صورت عمومی منتشر کنم ؟
من فکر ميکنم شما از اون موارد نادر کاربرانی هستيد که حساب شما بدليل فروش وی پی ان يا سا کس توقيف شده و به دادسرا ارجاع داده شده و به خاطر همين نگران هستيد. :39:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
از توجه تون ممنونم، تلاش ما هم اینه که به حاشیه نریم . به اصل هدف بپردازیم.
پاسخ شما رو هم کاربران دیگه دادند و بنده چیزی عرض نمی کنم.
این پست شما رو من به عنوان یادگاری Qute کردم، چند ماه دیگه با استفاده از همین پست تون یه مطلب رو منتشر می کنم که بصورت چشم گیری قابل توجه خواهد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Neo2
این پست شما رو من به عنوان یادگاری Qute کردم، چند ماه دیگه با استفاده از همین پست تون یه مطلب رو منتشر می کنم که بصورت چشم گیری قابل توجه خواهد.
در خدمتتون هستيم.
برای شما و ساير دوستان آرزوی موفقيت داريم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
لطف ميکنيد اسم خودتون رو بگيد و اجازه بديد تا من دليل ناراحتی شما رو به صورت عمومی منتشر کنم ؟
من فکر ميکنم شما از اون موارد نادر کاربرانی هستيد که حساب شما بدليل فروش وی پی ان يا سا کس توقيف شده و به دادسرا ارجاع داده شده و به خاطر همين نگران هستيد. :39:
:) نیاز به این کار نیست دوست عزیز،همونطور که شما پیگیر هستید بنده هم پیگیر هستم و بعد از رفع مورد که قطعا بزودی انجام میشه مطمئن باشید در همین تاپیک اعلام می کنم و تمامی موارد رو بیان می کنم.
بنده ناراحت نیستم متاسفم برای کاربران به ظاهر 50 هزار تایی که ناچارا باید از مدیریت ضعیف و ناکارآمد ضربه بخورن! این تقصیر شما هم نیست چرا که شاید کارآیی سرویستون در همین حد باشه به قول یکی از دوستان این مشکل از اونجایی آب می خوره که تعداد این سرویس دهندگان محدود به انگشتان دست هست. اگر صحنه رقابت شرکت های بیشتر و کارآمدتر به خودش ببینه شما هم ناچارا باید کیفیت و کارآیی رو بر اساس خواسته های کاربرانتون بالا ببرید نه سیستم تحمیل رو پیش بگیرید.
دیگه حرفی برای گفتن ندارم،انشالله اون موردی که بیان کردید رو هم بزودی قرار میدم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SolidNetwork
:) نیاز به این کار نیست دوست عزیز،همونطور که شما پیگیر هستید بنده هم پیگیر هستم و بعد از رفع مورد که قطعا بزودی انجام میشه مطمئن باشید در همین تاپیک اعلام می کنم و تمامی موارد رو بیان می کنم.
بنده ناراحت نیستم متاسفم برای کاربران به ظاهر 50 هزار تایی که ناچارا باید از مدیریت ضعیف و ناکارآمد ضربه بخورن! این تقصیر شما هم نیست چرا که شاید کارآیی سرویستون در همین حد باشه به قول یکی از دوستان این مشکل از اونجایی آب می خوره که تعداد این سرویس دهندگان محدود به انگشتان دست هست. اگر صحنه رقابت شرکت های بیشتر و کارآمدتر به خودش ببینه شما هم ناچارا باید کیفیت و کارآیی رو بر اساس خواسته های کاربرانتون بالا ببرید نه سیستم تحمیل رو پیش بگیرید.
دیگه حرفی برای گفتن ندارم،انشالله اون موردی که بیان کردید رو هم بزودی قرار میدم.
من الان با استعلامی که از همکاران داشتم متوجه شدم حساب کاربری شما بدليل فروش وی پی ان توقيف شده.
اگر مايل هستيد آدرس سايتتون رو به صورت عمومی منتشر کنيم تا سوء تفاهم و شبهه ای که شما در حال نشون دادن اون هستيد برای سايت کاربران روشن بشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
من الان با استعلامی که از همکاران داشتم متوجه شدم حساب کاربری شما بدليل فروش وی پی ان توقيف شده.
اگر مايل هستيد آدرس سايتتون رو به صورت عمومی منتشر کنيم تا سوء تفاهم و شبهه ای که شما در حال نشون دادن اون هستيد برای سايت کاربران روشن بشه.
منتشر کنید دوست عزیز منتظریم. چون بنده سایتی با موضوعی که عرض کردید رو نداشتم و ندارم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SolidNetwork
به قول یکی از دوستان این مشکل از اونجایی آب می خوره که تعداد این سرویس دهندگان محدود به انگشتان دست هست. اگر صحنه رقابت شرکت های بیشتر و کارآمدتر به خودش ببینه شما هم ناچارا باید کیفیت و کارآیی رو بر اساس خواسته های کاربرانتون بالا ببرید نه سیستم تحمیل رو پیش بگیرید.
من كاري به مشائل قانينتون ندارم ولي اين بخش را تائيد ميكنم.
وجود 50هزار كاربر طي جندسال وقتي رقيبي نبوده زيادم مايه مباهات نيست.
بنظر من بازار ظرفيتشا داره كه تا ده تا از اين شركتها وجود داشته باشه و هركسي براساس سرويسهاش مشتريهاي خودشا جذب كنه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nima_63
من كاري به مشائل قانينتون ندارم ولي اين بخش را تائيد ميكنم.
وجود 50هزار كاربر طي جندسال وقتي رقيبي نبوده زيادم مايه مباهات نيست.
درسته مايه مباهات نيست ولی اگر قراره با هم مناظره کنيم قطعا بايد تا يک حدودی در حد هم باشيم.
مثل اين هستش که سرويس x بخواد بره با پی پال مناظره کنه ؟ اصلا منطقی نيست. سابقه کار x کجا و پی پال کجا.
من x هنوز دغدغه های پی پال رو نميدونم. برم اونجا بگم کارمزد من کمتره پس من بهترم :دی
نقل قول:
بنظر من بازار ظرفيتشا داره كه تا ده تا از اين شركتها وجود داشته باشه و هركسي براساس سرويسهاش مشتريهاي خودشا جذب كنه.
دقيقا اينترنت ظرفيت داره. دنيای بيرون از اينترنت (که هنوز سرويس دهنده های جديد اصلا بهش فکر هم نکردن) ظرفيت داره و جا برای کار کردن زياد هستش.
نيازی نيست دوستان با تخريب ها يا استفاده از فريب های تبليغاتی بخوان کاربر جذب کنند.
فراموش نکنيم مهمتر از هر چيزی اخلاق رو زير پا نزاريم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SolidNetwork
منتشر کنید دوست عزیز منتظریم. چون بنده سایتی با موضوعی که عرض کردید رو نداشتم و ندارم.
بالا هم خدمتتون گفتم. اسم خودتون رو بگيد و اجازه بديد (که داديد) تا مورد تخلف شما برای ساير کاربران اعلام بشه.
علاوه بر موردی که بالا خدمتتون عرض کردم شما سايتی داشتيد که توی اون فيلم های مستحجن منتشر ميکرديد. اگر انکار ميکنيد کافی هستش نام خودتون رو بگيد تا اطلاعات سايت ها منتشر بشه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
بالا هم خدمتتون گفتم. اسم خودتون رو بگيد و اجازه بديد (که داديد) تا مورد تخلف شما برای ساير کاربران اعلام بشه.
علاوه بر موردی که بالا خدمتتون عرض کردم شما سايتی داشتيد که توی اون فيلم های مستحجن منتشر ميکرديد. اگر انکار ميکنيد کافی هستش نام خودتون رو بگيد تا اطلاعات سايت ها منتشر بشه ؟
بنده عرض کردم که خودم نهایتا تا اواسط شهریور خدمتتون عرض می کنم در همین جا، بدلیل ماه رمضان و مشکلات محدودیت رفت و آمد امکان پیگیری نیست در حال حاضر.
:) نشون میده شما هیچ اطلاعاتی از بنده ندارید و مطمئن باشید تا زمانی که خودم اعلام نکنم متوجه نمیشید. فقط خدمتتون میگم که مشکل بنده به ظاهر با شما حل شده ولی از نظر بنده و محلی که دارم پیگیری انجام میدم حل نشده. خیر دوست عزیز،انشالله بزودی خدمتتون عرض می کنم.
روز خوش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SolidNetwork
بنده عرض کردم که خودم نهایتا تا اواسط شهریور خدمتتون عرض می کنم در همین جا، بدلیل ماه رمضان و مشکلات محدودیت رفت و آمد امکان پیگیری نیست در حال حاضر.
:) نشون میده شما هیچ اطلاعاتی از بنده ندارید و مطمئن باشید تا زمانی که خودم اعلام نکنم متوجه نمیشید. فقط خدمتتون میگم که مشکل بنده به ظاهر با شما حل شده ولی از نظر بنده و محلی که دارم پیگیری انجام میدم حل نشده. خیر دوست عزیز،انشالله بزودی خدمتتون عرض می کنم.
روز خوش
در صورت نياز نام خودتون رو بفرمائيد تا اطلاعات تطبيق داده بشه و با اجازه خودتون منتشر بشه.
همونظور که خدمتتون عرض کردم شما در زمينه فروش و ی پ ی ا ن و **** و انتشار فيلم های غير اخلاقی فعاليت داشتيد که حساب کاربری شما مسدود شده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
درسته مايه مباهات نيست ولی اگر قراره با هم مناظره کنيم قطعا بايد تا يک حدودی در حد هم باشيم.
مثل اين هستش که سرويس x بخواد بره با پی پال مناظره کنه ؟ اصلا منطقی نيست. سابقه کار x کجا و پی پال کجا.
من x هنوز دغدغه های پی پال رو نميدونم. برم اونجا بگم کارمزد من کمتره پس من بهترم :دی
دقيقا اينترنت ظرفيت داره. دنيای بيرون از اينترنت (که هنوز سرويس دهنده های جديد اصلا بهش فکر هم نکردن) ظرفيت داره و جا برای کار کردن زياد هستش.
نيازی نيست دوستان با تخريب ها يا استفاده از فريب های تبليغاتی بخوان کاربر جذب کنند.
فراموش نکنيم مهمتر از هر چيزی اخلاق رو زير پا نزاريم.
بنده قرار بود این بحث رو ادامه ندم ولی ظاهرا شما هم بدتون نمیاد ضعف های سیستم تون بیش از پیش آشکار بشه.
خیلی مشتاقیم بدونیم این فریب های تبلیغاتی که ازش صحبت می کنید چی هست ؟
آیا برای اثبات این حرف تون دلیل و مدرک هم دارید یا بدون تفکر فقط حرف میزند ؟ اگر دال بر فریب تبلیغاتی در مورد سیستم ما دارید بفرمایید.
شما که خودتون رو در حد Paypal میدونید و سیستم های دیگه رو در حد خیلی پایین تر، قاعدتا نیازی نیست که همیشه از خودتون تعریف کنید. به قول شما سیستمی با 50 هزار کاربر
دیگه نیاز نداره در اینجا http://www.webhostingtalk.ir/f42/534...tml#post492721 بیاد بگه فقط زرین پال!
مشک آن است که ببوید، نه آنکه عطار بگوید
50 هزار عضو هم ملاک خدمات برتر نیست، مهم اینه چقدر کاربران تون ازتون راضی هستن. بیشتر کاربراتون هم فقط رجیستر کردن. درگاه های فعال تون شاید به 3000 تا نرسه.
سلام بنده رو هم به مدیر شرکت تون برسونید و از جانب ما به عرض شون برسونید که همونطور که دیشب بهتون تذکر دادن http://www.webhostingtalk.ir/f172/43...tml#post503552
الان هم این موضوع رو بهتون یادآوری کنن.
بنده هم خیلی مشتاق هستم در مورد ادعای فریب تبلیغاتی صحبت کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Neo2
بنده قرار بود این بحث رو ادامه ندم ولی ظاهرا شما هم بدتون نمیاد ضعف های سیستم تون بیش از پیش آشکار بشه.
خیلی مشتاقیم بدونیم این فریب های تبلیغاتی که ازش صحبت می کنید چی هست ؟
آیا برای اثبات این حرف تون دلیل و مدرک هم دارید یا بدون تفکر فقط حرف میزند ؟ اگر دال بر فریب تبلیغاتی در مورد سیستم ما دارید بفرمایید.
شما که خودتون رو در حد Paypal میدونید و سیستم های دیگه رو در حد خیلی پایین تر، قاعدتا نیازی نیست که همیشه از خودتون تعریف کنید. به قول شما سیستمی با 50 هزار کاربر
دیگه نیاز نداره در اینجا
http://www.webhostingtalk.ir/f42/534...tml#post492721 بیاد بگه فقط زرین پال!
مشک آن است که ببوید، نه آنکه عطار بگوید
50 هزار عضو هم ملاک خدمات برتر نیست، مهم اینه چقدر کاربران تون ازتون راضی هستن. بیشتر کاربراتون هم فقط رجیستر کردن. درگاه های فعال تون شاید به 3000 تا نرسه.
سلام بنده رو هم به مدیر شرکت تون برسونید و از جانب ما به عرض شون برسونید که همونطور که دیشب بهتون تذکر دادن
http://www.webhostingtalk.ir/f172/43...tml#post503552
الان هم این موضوع رو بهتون یادآوری کنن.
بنده هم خیلی مشتاق هستم در مورد ادعای فریب تبلیغاتی صحبت کنید.
همونطور که خدمتتون عرض کردم زمان بهترين قاضی هستش.
اجازه بديد زمان همه چيز رو مشخص کنه، نيازی به تلاش برای گذر از زمان نيست.
همونطور که پيش از اين گفتم انشالا موفق باشيد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
همونطور که خدمتتون عرض کردم زمان بهترين قاضی هستش.
اجازه بديد زمان همه چيز رو مشخص کنه، نيازی به تلاش برای گذر از زمان نيست.
همونطور که پيش از اين گفتم انشالا موفق باشيد.
فرمودید فریب تبلیغاتی، که این خودش یک نوع تهمت زدن هست و اگر نتونید اثبات کنید هم در قانون برای اون مجازات تعیین شده هم به اعتبارتون پیش 50 هزار کاربرتون ضربه میخوره.
خواهش می کنم برای اینکه به اعتبارتون ضربه نخوره و کاربران تون نگن که مدیران زرین پال بدون فکر حرف میزنند، این موضوع رو اثبات کنید. بالاخره اگر ایرادی به ما وارد هست و خودمون متوجه نیستیم بگید که زودتر اون مشکل رو برطرف کنیم.
خوشحال میشم بدونم واقعا چه فریب تبلیغاتی درکار هست. باور بفرمایید این صحبت شما امروز سوژه شوخی کارکنان Payline بوده و کلی هم انرژی گرفتن
-
نقل قول:
خوشحال میشم بدونم واقعا چه فریب تبلیغاتی درکار هست. باور بفرمایید این صحبت شما امروز سوژه شوخی کارکنان Payline بوده و کلی هم انرژی گرفتن
مشکلی نداره اگر کارکنان با حرف های ما انرژی ميگيرن انشالا پر انرژی تر از قبل بتونن به کارشون ادامه بدن. ما از انرژی گرفتن ديگران خوشحال هستيم.
در مورد موضوع ابهامی که برای شما هم وجود داره هدف ما تخريب نيست و روال کاری ما از تخريب دور هستش که الان بيايم تو اين تاپيک ايرادات رو بگيم (اگر مايل بوديد در پيام های خصوصی يا در جلسه حضوری ميتونيم راجب اين موضوع و ابهامات موجود صحبت کنيم. اين موضوع رو من با هماهنگی از مديران شرکت خدمت شما ميگم.)
از شما هم خواهش ميکنم بدور از تخريب ديگران به فعاليت خودتون برسيد و مطمئن باشيد با تخريب نکردن موفق تر خواهيد بود تا اينکه تو هر تاپيک و حتی سايـتتون بخواين دست به تخريب رقيب های خودتون بزنيد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SolidNetwork
روز خوش
اگه ناراحتین ارجاع بدیم فتا برید دنبالش!
:)) مگه با یه مشت بچه طرف هستن؟ جدیدا همه شدن آنتن؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
مشکلی نداره اگر کارکنان با حرف های ما انرژی ميگيرن انشالا پر انرژی تر از قبل بتونن به کارشون ادامه بدن. ما از انرژی گرفتن ديگران خوشحال هستيم.
در مورد موضوع ابهامی که برای شما هم وجود داره هدف ما تخريب نيست و روال کاری ما از تخريب دور هستش که الان بيايم تو اين تاپيک ايرادات رو بگيم (اگر مايل بوديد در پيام های خصوصی يا در جلسه حضوری ميتونيم راجب اين موضوع و ابهامات موجود صحبت کنيم. اين موضوع رو من با هماهنگی از مديران شرکت خدمت شما ميگم.)
از شما هم خواهش ميکنم بدور از تخريب ديگران به فعاليت خودتون برسيد و مطمئن باشيد با تخريب نکردن موفق تر خواهيد بود تا اينکه تو هر تاپيک و حتی سايـتتون بخواين دست به تخريب رقيب های خودتون بزنيد.
فکر کنم طبق قوانین این انجمن حث ندارین تو تاپیک دیگران دخالت کنین
البته معلوم هست از پیشرفت رقیبتون خیلی ناراحت هستین که دست به این کار زدین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
همکار گرامی قصد ما تخریب نیست، شخص شما با صحبت هاتون بیشتر سیستم تون رو تخریب کردید تا اینکه ما خدایی نکرده بخواییم حرفی بزنیم
اینجا هم تاپیک در مورد گفتگو در مورد مسائل فنی Payline و متعلق به Payline هست و اصولا دور از انصاف هست که به جای صحبت در مورد سیستمی که در مورد اون قراره صحبت بشه بحث های فرعی پیش بیاد و شما بیایید حرف های دیگری رو دنبال کنید.
ما تا به حال در هیچ جایی از اینترنت در تاپیک های مربوط به شما تا به حال 1 پست هم ارسال نکردیم و کسی رو تخریب نکردیم.
مقایسه امکانات و برتری های وب سایت با سیستم های مشابه، روال کاملا طبیعی هست که در سطح کارهای بین المللی
هم مشاهده میشه و سیستم های مقابل نسبت به اینکار موضع نمی گیرن.
به عنوان مثال سیستم Getclicky امکانات و برتری های خودش رو نسبت به سایر سیستم ها در یک صفحه مقایسه کرده بود و هیچ کس هم موضعی در مقابل این حرکت نگرفت
شما در تاپیک های خودتون میتونید هرجوری که صلاح میدونید از خودتون تعریف کنید. اینکه شما تشریف میارید اینجا و میخوایید خودتون رو خیلی بزرگ جلوه بدید و مثال Paypal و ... رو میزنید کار حرفه ای نیست و
فقط خودتون متضرر میشید، چون این طرز برخورد و مثال هایی که میزنید اصلا از شما انتظار نمیره.
متاسفانه وقت کمی داریم و به شدت درگیر توسعه سیستم هستیم و فرصت نداریم مرتب راجب بدیهیات صبحت کنیم. امروز هم زمان زیادی رو برای این تاپیک و پاسخ دادن به اون صرف کردیم
اما یه نکته رو توضیح ندادین و مدام از صحبت درباره اون خودداری می کنید.
اینکه فرمودید فریب تبلیغاتی داریم انجام میدیم جالب هست. برای چندمین بار هم تقاضا می کنم اگر شبهه ای هست یا اگر فکر می کنید جایی فریب تبلیغاتی شده حتما بیان کنید
نتونید هم اثبات کنید خوب روال کار مشخص هست که چطور میشه.
به هر حال امیدوارم راجب حرف هایی که میزنید بیشتر تامل کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Neo2
همکار گرامی قصد ما تخریب نیست، شخص شما با صحبت هاتون بیشتر سیستم تون رو تخریب کردید تا اینکه ما خدایی نکرده بخواییم حرفی بزنیم
شما زمانی که تو تاپيکی که مربوط به سايت x نيست اسم سايت x رو مياريد، داريد سايت x رو تخريب ميکنيد. جالب اينجاست تو اين مقايسه هم اغراق ميکنيد و فقط پارامتر هائی که برتری داريد رو نام ميبريد.
و اصلا به کاربر نميگيد که در پارامتر های ديگه ای نسبت به سايت x ضعف های زيادی داريد.
نقل قول:
اینجا هم تاپیک در مورد گفتگو در مورد مسائل فنی Payline و متعلق به Payline هست و اصولا دور از انصاف هست که به جای صحبت در مورد سیستمی که در مورد اون قراره صحبت بشه بحث های فرعی پیش بیاد و شما بیایید حرف های دیگری رو دنبال کنید.
من فکر ميکنم از اولين جوابی که دادم تا الان سعی کردم موضوع رو ببندم و ازتون خواهش کردم پای سيستم ديگه ای رو با تخريب و اغراق تو تاپيک خودتون باز نکنيد تا تاپيک خودتون خراب نشه.
تاپيک شما الان به 23 صفحه رسيده تا قبل از اينکه از زرين پال اسم ببريد کسی از مجموعه ما تو تاپيک شما دخالتی کرده بود ؟ قطعا خير، اما وقتی نام ميبريد يعنی خودتون تمايل داريد که تاپيک خودتون رو به حاشيه بکشيد. خواهش من اين هستش به جای اينکه سعی کنيد کار خودتون رو از حاشيه پيش ببريد به هدف اصلی يعنی ارائه خدمات برتر به کاربران فکر کنيد و در جهت همون هدف حرکت کنيد.
نقل قول:
متاسفانه وقت کمی داریم و به شدت درگیر توسعه سیستم هستیم و فرصت نداریم مرتب راجب بدیهیات صبحت کنیم. امروز هم زمان زیادی رو برای این تاپیک و پاسخ دادن به اون صرف کردیم
تو مجموعه سامان سيستم در حال حاضر روی چندين پروژه به صورت همزمان در حال کار کردن هستش که يکی از اونها اين سايت هستش. اگر شما درگير هستيد مطمئن باشيد ما درگيری هامون بيشتر هستش.
باور کنيد ما هم درگير هستيم و اصلا تمايلی به شرکت در اين بحث ها نداريم. اما زمانی که خودتون بحث رو به حاشيه ميبريد و از سايت ديگه ای تو تاپيک خودتون نام ميبريد بحث خواسته يا ناخواسته به حاشيه کشيده ميشه و اين وسط شما هستيد که ضرر ميکنيد و وقت خودتون رو از دست ميديد.
نقل قول:
اینکه فرمودید فریب تبلیغاتی داریم انجام میدیم جالب هست. برای چندمین بار هم تقاضا می کنم اگر شبهه ای هست یا اگر فکر می کنید جایی فریب تبلیغاتی شده حتما بیان کنید
چرا ازينکه گذشت زمان اين موضوع رو برای کابران مشخص کنه واهمه داريد ؟ اجازه بديد گذشت زمان بهترين قاضی هستش برای اينکه مشخص کنه جمله
نقل قول:
تمامی امکانات مجانی و بدون کارمزد برای فروشندگان اینترنتی
بکار رفته در امضای شما صحيح هستش يا خير.
فکر ميکنم ادامه بيشتر اين موضوع و تلاش برای تخريب ديگران بيشترين ضرر رو به خودتون و آينده کاريتون ميزنه.
همونطور که قبلا ازتون خواهش کردم سعی کنيد دور از حاشيه و تخريب و به کار بردن جملات فريب دهنده به هدف اصلی خودتون فکر کنيد و انشالا هم شما و هم ساير مجموعه های موجود موفق باشند.
همونطور که تو تاپيک های ديگه بحث شده بازار ايران بزرگتر از اين هستش که بخوايم از هر روشی کاربرای سايت x و y رو جذب کنيم.
-
ترجیح میدم بیشتر از این این بحث با شما رو ادامه ندم. کاربران خودشون در جریان کار هستند و میتونن همه چیز رو تشخیص بدن. خدارو شکر همه هم ریز بین هستند
بله همونطوری که نوشتیم تمامی امکانات سایت ما برای فروشندگان اینترنتی مجانی هست و کافیه خود فروشنده اراده کنه. تنها با 1 کلیک اینکار صورت میگیره. برخلاف شما درصدی روی خروجی پول نمی گیریم.
دلیل اینکه فرمودید تبلیغات غیرواقعی انجام شده همین هست ؟!!! جالبه
بازار ایران خیلی گسترده تر از این حرفاست. ما عقیده داریم که تا زمانی که اون امکاناتی که مدنظر مون هست رو پیاده نکردیم، برای سیستم تبلیغی نکنیم. در طول این مدت یک یا دوبار تبلیغ بنری یکماهه داشتیم
و اگه بخواییم تبلیغ کنیم، اون موقع معنی تبلیغات هدفمند رو بهتر درک می کنید.
اعضایی هم که داریم لطف شون نسبت به ما زیاد بوده و هست و همین مایه افتخارمون هست که خدمتگذار این عزیزان هستیم و بدون تبلیغ خاصی تونستیم در خدمتشون باشیم.
ما هم منتظر میمونیم تا ببینیم زمان چه چیزهایی رو نشون میده.
به امید اینکه شاهد رقابتی دور از حسادت باشیم که منجر به بهتر شدن کیفیت به سرویس ها بشه.
موفق و پیروز باشید.
-
1.پلاگین وی بی حل نشد گفتید اوکی می کنیم خبری نشد .
2. بانک ملی مشکل داره یک تراکنش تست کنید من می گه اندازه درخواستی شما از مقدار تایین شده بیشتر هست در حالی که من 15.000 هزار تومان زدم .
3. هم ممنون از خدمات خوبتون =p~
-
من اصلا کامل صحبت دوستان رو نخوندم اما پی لاین فوق الاده هست
خدماتی که میده
پشتیبانی و از همه مهم تر پرداخت سریع
و اطلاع رسانی به موقع
این سایت امیدوارم سیاست الانشو ادامه بده و فکر پیشرفت باشه و مثل بقیه سایت های مشابه کاربران زیاد شدن سایست الانشون رو فراموش نککند
این سایت هم من واقعا تایید میکنم فوق الاده هست
این چیزهاست که اعتماد میاره نه کاربران زیاد و ....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
1.پلاگین وی بی حل نشد گفتید اوکی می کنیم خبری نشد .
2. بانک ملی مشکل داره یک تراکنش تست کنید من می گه اندازه درخواستی شما از مقدار تایین شده بیشتر هست در حالی که من 15.000 هزار تومان زدم .
3. هم ممنون از خدمات خوبتون =p~
ورژن vb شما چند هست ؟ یه تیکت در اکانت تون ایجاد کنید، تا آنلاین تست کنیم، یک سری از کدها رو تغییر دادیم، باید با ورژن تون تست کنیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Neo2
ورژن vb شما چند هست ؟ یه تیکت در اکانت تون ایجاد کنید، تا آنلاین تست کنیم، یک سری از کدها رو تغییر دادیم، باید با ورژن تون تست کنیم.
4.2.0 هست چشب ایجاد می کنم .
-
اول از همه جا داره از سایت payline بابت خدماتی که برای مشتری ها انجام میدهند تشکر کنم
پشتیبانی بسیار سریعی دارند و بسیار خوش برخورد هستنتد
امیدواریم سیاست کاری فعلیشون رو از دست ندهند و به همین روال به کار خود ادامه دهند
من یه پیشنهاد داشتم البته اگر عملی هست !
اگر براتون امکان داره نام شرکت و شماره ثبت شرکت رو در کنار لوگو یا در زیر لوگو درج کنید
چون تعداد کثیری از بازدید کنندگان به صفحه اول اکتفا میکنند و اگر اسمی از شرکت و شماره ثبت نباشه همون لحظه صفحه رو میبندند !
شاید این پیشنهاد بتونه به بالا بردن اعضا کمک کنه
سپاس
-
جتاب Neo2 يك سوال داشتم.
وقتي درگاه وبلاگ بگيريم كاربر روي لينك خريد كه تو وبلاگ كليك كنه مياد به Payline.
حالا كاربر آيا اطلاعاتي ميتونه اونجا ثبت كنه؟ مثلا چيزي شبيه به يك فرم كه كاربر اطلاعات خودش مثل نام و تلفن و آدرسش را ثبت كنه؟
وبعد فروشنده بتونه از بخش مديريت در payline اين اطلاعات را ببينه.
اگر امكانش نيست. پس وبلاگها چطوري متوجه ميشن اين تراكنش از كي بوده؟
اگر ممكنه آدرس وبلاگ يكي از وبلاگهاي كه ازتون درگاه وبلاگ گرفتن را برام بفرستيد. حالا يا در همينجا يا بصورت پ.خ
ممنون.
-
سلام خسته نباشید
میشه برای جوملا هم افزونه ای تهیه کنید؟
ممنون میشم
-
پی لاین واقعا مدیریت با درک بالایی داره و کاملا پاسخگو به مشکلات خدمات واقعا 20 خدایی 20 .
دیشب ساعت یک شب کار ما رو با تماس تلفنی راه انداختن زده رو دست هاست دی ال :دی
-
تاييد مدارك چقدر زمان ميبره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
شما اگه واقعا ادعا می کنید بهترین هستید چرا سرعت سرورهاتون پایین هست و بیشتر تراکنش ها ناموفق می مونه؟
چرا جواب تیکت ها رو روزی یک بار می دید؟
برای واریز وجه 4 روز پول رو توی حساب نگه می دارید؟ می خواین سود بیشتری گیرتون بیاد وگرنه هیچ دلیل دیگه ای نمی تونه داشته باشه
هیچ امکانی به کاربراتون نمی دید و دلتون خوشه که اره ما برای کاربرامون تبلیغات انجام میدیم؟
اگه کاربری نخواد تبلیغاتش رو شما انجام بدید آیا درصد کارمز رو کنم می کنید؟ معلومه که همچین کاری نمیکنید
باید به عرض برسونم که متاسفانه شما فقط ادعا می کنید که ما بهترینیم و درمورد اینکه شما می گید ما 50 هزار کاربر داریم باید بگم که سیستمی که اولین باشه معلومه که همه میان ثبت نام می کنن می خوان تستش کنن. الان شما چند درگاه فعال دارید؟
مطمئن باشید درگاه های فعال شما که تراکنش از طریق انها انجام میشه زیر 1000 تا است زرین پال در حال از بین رفتنه و اگه همین سیاست کاری رو بخواد ادامه بده دیگه جایی بین کاربرا نخواهد داشت
من هم قبلا کاربر شما بدم ولی بدلیل کیفیت بسیار پایین سرور های شما تمامیه کاربرانی که از سایت من خرید می کردن ناراضی بودن و بعد از 4 یا 5 بار موفق به خرید از سایت می شدند
به جای اینکه بیاین توی تاپیک بقیه ی شرکت هایی که توی این زمینه فعالیت می کنن دخالت کنید برید کیفیت سرویس های خودتون رو درست کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen-unique
شما اگه واقعا ادعا می کنید بهترین هستید چرا سرعت سرورهاتون پایین هست و بیشتر تراکنش ها ناموفق می مونه؟
برای واریز وجه 4 روز پول رو توی حساب نگه می دارید؟ می خواین سود بیشتری گیرتون بیاد وگرنه هیچ دلیل دیگه ای نمی تونه داشته باشه
هیچ امکانی به کاربراتون نمی دید و دلتون خوشه که اره ما برای کاربرامون تبلیغات انجام میدیم؟
اگه کاربری نخواد تبلیغاتش رو شما انجام بدید آیا درصد کارمز رو کنم می کنید؟ معلومه که همچین کاری نمیکنید
باید به عرض برسونم که متاسفانه شما فقط ادعا می کنید که ما بهترینیم و درمورد اینکه شما می گید ما 50 هزار کاربر داریم باید بگم که سیستمی که اولین باشه معلومه که همه میان ثبت نام می کنن می خوان تستش کنن. الان شما چند درگاه فعال دارید؟
مطمئن باشید درگاه های فعال شما که تراکنش از طریق انها انجام میشه زیر 1000 تا است زرین پال در حال از بین رفتنه و اگه همین سیاست کاری رو بخواد ادامه بده دیگه جایی بین کاربرا نخواهد داشت
من هم قبلا کاربر شما بدم ولی بدلیل کیفیت بسیار پایین سرور های شما تمامیه کاربرانی که از سایت من خرید می کردن ناراضی بودن و بعد از 4 یا 5 بار موفق به خرید از سایت می شدند
به جای اینکه بیاین توی تاپیک بقیه ی شرکت هایی که توی این زمینه فعالیت می کنن دخالت کنید برید کیفیت سرویس های خودتون رو درست کنید
من به عنوان کابر فعال سایت payline همه اتهامات بالا رو رد میکنم و شخصا تجربه کردم تمامی موارد بالا درست برعکس انجام گرفته (بدون هیچ عیب و نقصی)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen-unique
دوست عزیز من ۱-۲ شب تیکت میدم همون جا جواب میدن ،
البته فکر می کنم این متن رو تصمیم داشتین که تو تاپیک زرین پال بزارین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ilight
ای ول , دقیقا :111:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sunyniazi
من به عنوان کابر فعال سایت payline همه اتهامات بالا رو رد میکنم و شخصا تجربه کردم تمامی موارد بالا درست برعکس انجام گرفته (بدون هیچ عیب و نقصی)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ilight
لطفا اول نوشته ای که نقل قول گرفته شده رو بخونید و بعد نظر بدید. صحبت ایشون با کاربر : samansystems بوده.
فکر کنم خود استارتر هم اعلام کرده که این بحث ادامه داده نشه،بهتر نیست این تاپیک بیشتر از این منحرف نشه؟
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sunyniazi
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ilight
دوستان من جواب آقای امیری(زرین پال) رو دادم
payline حرف نداره کارش درسته
نقل قول من نوشته ی samansystems بود نه payline