-
July 31st, 2012, 12:00
پاسخ : معرفی سامانه پرداخت اینترنتی Payline.ir

نوشته اصلی توسط
samansystems
من الان با استعلامی که از همکاران داشتم متوجه شدم حساب کاربری شما بدليل فروش وی پی ان توقيف شده.
اگر مايل هستيد آدرس سايتتون رو به صورت عمومی منتشر کنيم تا سوء تفاهم و شبهه ای که شما در حال نشون دادن اون هستيد برای سايت کاربران روشن بشه.
منتشر کنید دوست عزیز منتظریم. چون بنده سایتی با موضوعی که عرض کردید رو نداشتم و ندارم.
-
-
July 31st, 2012 12:00
# ADS
-
July 31st, 2012, 12:21

نوشته اصلی توسط
SolidNetwork
به قول یکی از دوستان این مشکل از اونجایی آب می خوره که تعداد این سرویس دهندگان محدود به انگشتان دست هست. اگر صحنه رقابت شرکت های بیشتر و کارآمدتر به خودش ببینه شما هم ناچارا باید کیفیت و کارآیی رو بر اساس خواسته های کاربرانتون بالا ببرید نه سیستم تحمیل رو پیش بگیرید.
دیگه حرفی برای گفتن ندارم،انشالله اون موردی که بیان کردید رو هم بزودی قرار میدم.
من كاري به مشائل قانينتون ندارم ولي اين بخش را تائيد ميكنم.
وجود 50هزار كاربر طي جندسال وقتي رقيبي نبوده زيادم مايه مباهات نيست.
بنظر من بازار ظرفيتشا داره كه تا ده تا از اين شركتها وجود داشته باشه و هركسي براساس سرويسهاش مشتريهاي خودشا جذب كنه.
-
تعداد تشکر ها ازnima_63 به دلیل پست مفید
-
July 31st, 2012, 12:41

نوشته اصلی توسط
nima_63
من كاري به مشائل قانينتون ندارم ولي اين بخش را تائيد ميكنم.
وجود 50هزار كاربر طي جندسال وقتي رقيبي نبوده زيادم مايه مباهات نيست.
درسته مايه مباهات نيست ولی اگر قراره با هم مناظره کنيم قطعا بايد تا يک حدودی در حد هم باشيم.
مثل اين هستش که سرويس x بخواد بره با پی پال مناظره کنه ؟ اصلا منطقی نيست. سابقه کار x کجا و پی پال کجا.
من x هنوز دغدغه های پی پال رو نميدونم. برم اونجا بگم کارمزد من کمتره پس من بهترم :دی
بنظر من بازار ظرفيتشا داره كه تا ده تا از اين شركتها وجود داشته باشه و هركسي براساس سرويسهاش مشتريهاي خودشا جذب كنه.
دقيقا اينترنت ظرفيت داره. دنيای بيرون از اينترنت (که هنوز سرويس دهنده های جديد اصلا بهش فکر هم نکردن) ظرفيت داره و جا برای کار کردن زياد هستش.
نيازی نيست دوستان با تخريب ها يا استفاده از فريب های تبليغاتی بخوان کاربر جذب کنند.
فراموش نکنيم مهمتر از هر چيزی اخلاق رو زير پا نزاريم.
-
-
July 31st, 2012, 12:46

نوشته اصلی توسط
SolidNetwork
منتشر کنید دوست عزیز منتظریم. چون بنده سایتی با موضوعی که عرض کردید رو نداشتم و ندارم.
بالا هم خدمتتون گفتم. اسم خودتون رو بگيد و اجازه بديد (که داديد) تا مورد تخلف شما برای ساير کاربران اعلام بشه.
علاوه بر موردی که بالا خدمتتون عرض کردم شما سايتی داشتيد که توی اون فيلم های مستحجن منتشر ميکرديد. اگر انکار ميکنيد کافی هستش نام خودتون رو بگيد تا اطلاعات سايت ها منتشر بشه ؟
-
-
July 31st, 2012, 13:06

نوشته اصلی توسط
samansystems
بالا هم خدمتتون گفتم. اسم خودتون رو بگيد و اجازه بديد (که داديد) تا مورد تخلف شما برای ساير کاربران اعلام بشه.
علاوه بر موردی که بالا خدمتتون عرض کردم شما سايتی داشتيد که توی اون فيلم های مستحجن منتشر ميکرديد. اگر انکار ميکنيد کافی هستش نام خودتون رو بگيد تا اطلاعات سايت ها منتشر بشه ؟
بنده عرض کردم که خودم نهایتا تا اواسط شهریور خدمتتون عرض می کنم در همین جا، بدلیل ماه رمضان و مشکلات محدودیت رفت و آمد امکان پیگیری نیست در حال حاضر.
نشون میده شما هیچ اطلاعاتی از بنده ندارید و مطمئن باشید تا زمانی که خودم اعلام نکنم متوجه نمیشید. فقط خدمتتون میگم که مشکل بنده به ظاهر با شما حل شده ولی از نظر بنده و محلی که دارم پیگیری انجام میدم حل نشده. خیر دوست عزیز،انشالله بزودی خدمتتون عرض می کنم.
روز خوش
-
-
July 31st, 2012, 13:15

نوشته اصلی توسط
SolidNetwork
بنده عرض کردم که خودم نهایتا تا اواسط شهریور خدمتتون عرض می کنم در همین جا، بدلیل ماه رمضان و مشکلات محدودیت رفت و آمد امکان پیگیری نیست در حال حاضر.

نشون میده شما هیچ اطلاعاتی از بنده ندارید و مطمئن باشید تا زمانی که خودم اعلام نکنم متوجه نمیشید. فقط خدمتتون میگم که مشکل بنده به ظاهر با شما حل شده ولی از نظر بنده و محلی که دارم پیگیری انجام میدم حل نشده. خیر دوست عزیز،انشالله بزودی خدمتتون عرض می کنم.
روز خوش
در صورت نياز نام خودتون رو بفرمائيد تا اطلاعات تطبيق داده بشه و با اجازه خودتون منتشر بشه.
همونظور که خدمتتون عرض کردم شما در زمينه فروش و ی پ ی ا ن و **** و انتشار فيلم های غير اخلاقی فعاليت داشتيد که حساب کاربری شما مسدود شده.
-
-
July 31st, 2012, 14:13
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
samansystems
درسته مايه مباهات نيست ولی اگر قراره با هم مناظره کنيم قطعا بايد تا يک حدودی در حد هم باشيم.
مثل اين هستش که سرويس x بخواد بره با پی پال مناظره کنه ؟ اصلا منطقی نيست. سابقه کار x کجا و پی پال کجا.
من x هنوز دغدغه های پی پال رو نميدونم. برم اونجا بگم کارمزد من کمتره پس من بهترم :دی
دقيقا اينترنت ظرفيت داره. دنيای بيرون از اينترنت (که هنوز سرويس دهنده های جديد اصلا بهش فکر هم نکردن) ظرفيت داره و جا برای کار کردن زياد هستش.
نيازی نيست دوستان با تخريب ها يا استفاده از فريب های تبليغاتی بخوان کاربر جذب کنند.
فراموش نکنيم مهمتر از هر چيزی اخلاق رو زير پا نزاريم.
بنده قرار بود این بحث رو ادامه ندم ولی ظاهرا شما هم بدتون نمیاد ضعف های سیستم تون بیش از پیش آشکار بشه.
خیلی مشتاقیم بدونیم این فریب های تبلیغاتی که ازش صحبت می کنید چی هست ؟
آیا برای اثبات این حرف تون دلیل و مدرک هم دارید یا بدون تفکر فقط حرف میزند ؟ اگر دال بر فریب تبلیغاتی در مورد سیستم ما دارید بفرمایید.
شما که خودتون رو در حد Paypal میدونید و سیستم های دیگه رو در حد خیلی پایین تر، قاعدتا نیازی نیست که همیشه از خودتون تعریف کنید. به قول شما سیستمی با 50 هزار کاربر
دیگه نیاز نداره در اینجا http://www.webhostingtalk.ir/f42/534...tml#post492721 بیاد بگه فقط زرین پال!
مشک آن است که ببوید، نه آنکه عطار بگوید
50 هزار عضو هم ملاک خدمات برتر نیست، مهم اینه چقدر کاربران تون ازتون راضی هستن. بیشتر کاربراتون هم فقط رجیستر کردن. درگاه های فعال تون شاید به 3000 تا نرسه.
سلام بنده رو هم به مدیر شرکت تون برسونید و از جانب ما به عرض شون برسونید که همونطور که دیشب بهتون تذکر دادن http://www.webhostingtalk.ir/f172/43...tml#post503552
الان هم این موضوع رو بهتون یادآوری کنن.
بنده هم خیلی مشتاق هستم در مورد ادعای فریب تبلیغاتی صحبت کنید.
-
-
July 31st, 2012, 14:21

نوشته اصلی توسط
Neo2
بنده قرار بود این بحث رو ادامه ندم ولی ظاهرا شما هم بدتون نمیاد ضعف های سیستم تون بیش از پیش آشکار بشه.
خیلی مشتاقیم بدونیم این فریب های تبلیغاتی که ازش صحبت می کنید چی هست ؟
آیا برای اثبات این حرف تون دلیل و مدرک هم دارید یا بدون تفکر فقط حرف میزند ؟ اگر دال بر فریب تبلیغاتی در مورد سیستم ما دارید بفرمایید.
شما که خودتون رو در حد Paypal میدونید و سیستم های دیگه رو در حد خیلی پایین تر، قاعدتا نیازی نیست که همیشه از خودتون تعریف کنید. به قول شما سیستمی با 50 هزار کاربر
دیگه نیاز نداره در اینجا
http://www.webhostingtalk.ir/f42/534...tml#post492721 بیاد بگه فقط زرین پال!
مشک آن است که ببوید، نه آنکه عطار بگوید
50 هزار عضو هم ملاک خدمات برتر نیست، مهم اینه چقدر کاربران تون ازتون راضی هستن. بیشتر کاربراتون هم فقط رجیستر کردن. درگاه های فعال تون شاید به 3000 تا نرسه.
سلام بنده رو هم به مدیر شرکت تون برسونید و از جانب ما به عرض شون برسونید که همونطور که دیشب بهتون تذکر دادن
http://www.webhostingtalk.ir/f172/43...tml#post503552
الان هم این موضوع رو بهتون یادآوری کنن.
بنده هم خیلی مشتاق هستم در مورد ادعای فریب تبلیغاتی صحبت کنید.
همونطور که خدمتتون عرض کردم زمان بهترين قاضی هستش.
اجازه بديد زمان همه چيز رو مشخص کنه، نيازی به تلاش برای گذر از زمان نيست.
همونطور که پيش از اين گفتم انشالا موفق باشيد.
-
-
July 31st, 2012, 14:30
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
samansystems
همونطور که خدمتتون عرض کردم زمان بهترين قاضی هستش.
اجازه بديد زمان همه چيز رو مشخص کنه، نيازی به تلاش برای گذر از زمان نيست.
همونطور که پيش از اين گفتم انشالا موفق باشيد.
فرمودید فریب تبلیغاتی، که این خودش یک نوع تهمت زدن هست و اگر نتونید اثبات کنید هم در قانون برای اون مجازات تعیین شده هم به اعتبارتون پیش 50 هزار کاربرتون ضربه میخوره.
خواهش می کنم برای اینکه به اعتبارتون ضربه نخوره و کاربران تون نگن که مدیران زرین پال بدون فکر حرف میزنند، این موضوع رو اثبات کنید. بالاخره اگر ایرادی به ما وارد هست و خودمون متوجه نیستیم بگید که زودتر اون مشکل رو برطرف کنیم.
خوشحال میشم بدونم واقعا چه فریب تبلیغاتی درکار هست. باور بفرمایید این صحبت شما امروز سوژه شوخی کارکنان Payline بوده و کلی هم انرژی گرفتن
-
-
July 31st, 2012, 14:44
خوشحال میشم بدونم واقعا چه فریب تبلیغاتی درکار هست. باور بفرمایید این صحبت شما امروز سوژه شوخی کارکنان Payline بوده و کلی هم انرژی گرفتن
مشکلی نداره اگر کارکنان با حرف های ما انرژی ميگيرن انشالا پر انرژی تر از قبل بتونن به کارشون ادامه بدن. ما از انرژی گرفتن ديگران خوشحال هستيم.
در مورد موضوع ابهامی که برای شما هم وجود داره هدف ما تخريب نيست و روال کاری ما از تخريب دور هستش که الان بيايم تو اين تاپيک ايرادات رو بگيم (اگر مايل بوديد در پيام های خصوصی يا در جلسه حضوری ميتونيم راجب اين موضوع و ابهامات موجود صحبت کنيم. اين موضوع رو من با هماهنگی از مديران شرکت خدمت شما ميگم.)
از شما هم خواهش ميکنم بدور از تخريب ديگران به فعاليت خودتون برسيد و مطمئن باشيد با تخريب نکردن موفق تر خواهيد بود تا اينکه تو هر تاپيک و حتی سايـتتون بخواين دست به تخريب رقيب های خودتون بزنيد.
-