همکار گرامی قصد ما تخریب نیست، شخص شما با صحبت هاتون بیشتر سیستم تون رو تخریب کردید تا اینکه ما خدایی نکرده بخواییم حرفی بزنیم
اینجا هم تاپیک در مورد گفتگو در مورد مسائل فنی Payline و متعلق به Payline هست و اصولا دور از انصاف هست که به جای صحبت در مورد سیستمی که در مورد اون قراره صحبت بشه بحث های فرعی پیش بیاد و شما بیایید حرف های دیگری رو دنبال کنید.
ما تا به حال در هیچ جایی از اینترنت در تاپیک های مربوط به شما تا به حال 1 پست هم ارسال نکردیم و کسی رو تخریب نکردیم.
مقایسه امکانات و برتری های وب سایت با سیستم های مشابه، روال کاملا طبیعی هست که در سطح کارهای بین المللی
هم مشاهده میشه و سیستم های مقابل نسبت به اینکار موضع نمی گیرن.
به عنوان مثال سیستم Getclicky امکانات و برتری های خودش رو نسبت به سایر سیستم ها در یک صفحه مقایسه کرده بود و هیچ کس هم موضعی در مقابل این حرکت نگرفت
شما در تاپیک های خودتون میتونید هرجوری که صلاح میدونید از خودتون تعریف کنید. اینکه شما تشریف میارید اینجا و میخوایید خودتون رو خیلی بزرگ جلوه بدید و مثال Paypal و ... رو میزنید کار حرفه ای نیست و
فقط خودتون متضرر میشید، چون این طرز برخورد و مثال هایی که میزنید اصلا از شما انتظار نمیره.
متاسفانه وقت کمی داریم و به شدت درگیر توسعه سیستم هستیم و فرصت نداریم مرتب راجب بدیهیات صبحت کنیم. امروز هم زمان زیادی رو برای این تاپیک و پاسخ دادن به اون صرف کردیم
اما یه نکته رو توضیح ندادین و مدام از صحبت درباره اون خودداری می کنید.
اینکه فرمودید فریب تبلیغاتی داریم انجام میدیم جالب هست. برای چندمین بار هم تقاضا می کنم اگر شبهه ای هست یا اگر فکر می کنید جایی فریب تبلیغاتی شده حتما بیان کنید
نتونید هم اثبات کنید خوب روال کار مشخص هست که چطور میشه.
به هر حال امیدوارم راجب حرف هایی که میزنید بیشتر تامل کنید.
ویرایش توسط Neo2 : July 31st, 2012 در ساعت 15:33
شما زمانی که تو تاپيکی که مربوط به سايت x نيست اسم سايت x رو مياريد، داريد سايت x رو تخريب ميکنيد. جالب اينجاست تو اين مقايسه هم اغراق ميکنيد و فقط پارامتر هائی که برتری داريد رو نام ميبريد.
و اصلا به کاربر نميگيد که در پارامتر های ديگه ای نسبت به سايت x ضعف های زيادی داريد.
من فکر ميکنم از اولين جوابی که دادم تا الان سعی کردم موضوع رو ببندم و ازتون خواهش کردم پای سيستم ديگه ای رو با تخريب و اغراق تو تاپيک خودتون باز نکنيد تا تاپيک خودتون خراب نشه.اینجا هم تاپیک در مورد گفتگو در مورد مسائل فنی Payline و متعلق به Payline هست و اصولا دور از انصاف هست که به جای صحبت در مورد سیستمی که در مورد اون قراره صحبت بشه بحث های فرعی پیش بیاد و شما بیایید حرف های دیگری رو دنبال کنید.
تاپيک شما الان به 23 صفحه رسيده تا قبل از اينکه از زرين پال اسم ببريد کسی از مجموعه ما تو تاپيک شما دخالتی کرده بود ؟ قطعا خير، اما وقتی نام ميبريد يعنی خودتون تمايل داريد که تاپيک خودتون رو به حاشيه بکشيد. خواهش من اين هستش به جای اينکه سعی کنيد کار خودتون رو از حاشيه پيش ببريد به هدف اصلی يعنی ارائه خدمات برتر به کاربران فکر کنيد و در جهت همون هدف حرکت کنيد.
تو مجموعه سامان سيستم در حال حاضر روی چندين پروژه به صورت همزمان در حال کار کردن هستش که يکی از اونها اين سايت هستش. اگر شما درگير هستيد مطمئن باشيد ما درگيری هامون بيشتر هستش.متاسفانه وقت کمی داریم و به شدت درگیر توسعه سیستم هستیم و فرصت نداریم مرتب راجب بدیهیات صبحت کنیم. امروز هم زمان زیادی رو برای این تاپیک و پاسخ دادن به اون صرف کردیم
باور کنيد ما هم درگير هستيم و اصلا تمايلی به شرکت در اين بحث ها نداريم. اما زمانی که خودتون بحث رو به حاشيه ميبريد و از سايت ديگه ای تو تاپيک خودتون نام ميبريد بحث خواسته يا ناخواسته به حاشيه کشيده ميشه و اين وسط شما هستيد که ضرر ميکنيد و وقت خودتون رو از دست ميديد.
چرا ازينکه گذشت زمان اين موضوع رو برای کابران مشخص کنه واهمه داريد ؟ اجازه بديد گذشت زمان بهترين قاضی هستش برای اينکه مشخص کنه جملهاینکه فرمودید فریب تبلیغاتی داریم انجام میدیم جالب هست. برای چندمین بار هم تقاضا می کنم اگر شبهه ای هست یا اگر فکر می کنید جایی فریب تبلیغاتی شده حتما بیان کنید
بکار رفته در امضای شما صحيح هستش يا خير.تمامی امکانات مجانی و بدون کارمزد برای فروشندگان اینترنتی
فکر ميکنم ادامه بيشتر اين موضوع و تلاش برای تخريب ديگران بيشترين ضرر رو به خودتون و آينده کاريتون ميزنه.
همونطور که قبلا ازتون خواهش کردم سعی کنيد دور از حاشيه و تخريب و به کار بردن جملات فريب دهنده به هدف اصلی خودتون فکر کنيد و انشالا هم شما و هم ساير مجموعه های موجود موفق باشند.
همونطور که تو تاپيک های ديگه بحث شده بازار ايران بزرگتر از اين هستش که بخوايم از هر روشی کاربرای سايت x و y رو جذب کنيم.
ترجیح میدم بیشتر از این این بحث با شما رو ادامه ندم. کاربران خودشون در جریان کار هستند و میتونن همه چیز رو تشخیص بدن. خدارو شکر همه هم ریز بین هستند
بله همونطوری که نوشتیم تمامی امکانات سایت ما برای فروشندگان اینترنتی مجانی هست و کافیه خود فروشنده اراده کنه. تنها با 1 کلیک اینکار صورت میگیره. برخلاف شما درصدی روی خروجی پول نمی گیریم.
دلیل اینکه فرمودید تبلیغات غیرواقعی انجام شده همین هست ؟!!! جالبه
بازار ایران خیلی گسترده تر از این حرفاست. ما عقیده داریم که تا زمانی که اون امکاناتی که مدنظر مون هست رو پیاده نکردیم، برای سیستم تبلیغی نکنیم. در طول این مدت یک یا دوبار تبلیغ بنری یکماهه داشتیم
و اگه بخواییم تبلیغ کنیم، اون موقع معنی تبلیغات هدفمند رو بهتر درک می کنید.
اعضایی هم که داریم لطف شون نسبت به ما زیاد بوده و هست و همین مایه افتخارمون هست که خدمتگذار این عزیزان هستیم و بدون تبلیغ خاصی تونستیم در خدمتشون باشیم.
ما هم منتظر میمونیم تا ببینیم زمان چه چیزهایی رو نشون میده.
به امید اینکه شاهد رقابتی دور از حسادت باشیم که منجر به بهتر شدن کیفیت به سرویس ها بشه.
موفق و پیروز باشید.
1.پلاگین وی بی حل نشد گفتید اوکی می کنیم خبری نشد .
2. بانک ملی مشکل داره یک تراکنش تست کنید من می گه اندازه درخواستی شما از مقدار تایین شده بیشتر هست در حالی که من 15.000 هزار تومان زدم .
3. هم ممنون از خدمات خوبتون =p~
من اصلا کامل صحبت دوستان رو نخوندم اما پی لاین فوق الاده هست
خدماتی که میده
پشتیبانی و از همه مهم تر پرداخت سریع
و اطلاع رسانی به موقع
این سایت امیدوارم سیاست الانشو ادامه بده و فکر پیشرفت باشه و مثل بقیه سایت های مشابه کاربران زیاد شدن سایست الانشون رو فراموش نککند
این سایت هم من واقعا تایید میکنم فوق الاده هست
این چیزهاست که اعتماد میاره نه کاربران زیاد و ....
اول از همه جا داره از سایت payline بابت خدماتی که برای مشتری ها انجام میدهند تشکر کنم
پشتیبانی بسیار سریعی دارند و بسیار خوش برخورد هستنتد
امیدواریم سیاست کاری فعلیشون رو از دست ندهند و به همین روال به کار خود ادامه دهند
من یه پیشنهاد داشتم البته اگر عملی هست !
اگر براتون امکان داره نام شرکت و شماره ثبت شرکت رو در کنار لوگو یا در زیر لوگو درج کنید
چون تعداد کثیری از بازدید کنندگان به صفحه اول اکتفا میکنند و اگر اسمی از شرکت و شماره ثبت نباشه همون لحظه صفحه رو میبندند !
شاید این پیشنهاد بتونه به بالا بردن اعضا کمک کنه
سپاس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)