شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
این روش قواید زیادی داره.حداقل جلوی فروشنده های تابستونی و دبیرستانی گرفته میشه که مزیت بسیار بزرگی هستش
فایده دوم هم فروشنده هایی که به کار خودشوت اعتقاد ندارند خود به خود از فغالیت در انجمن منصرف میشند.چون اطلاعات واقعیشون موجود هست و اگر مشکلی رو بوجود بیارند نمیتونند یک شبه غیب بشند مثل چند نمونه اخیر
انجمن هم باید مثل انجمن پی سی تولز تاکید کنه که هیچ مسئولیتی رو بر عهده نمیگیره و فقط در صورتی که کلاهبرداری شخص اثبات شده باشه یا از مراجع قضایی نامه ای دریافت کنه مدارکی که انجمن از فروشنده در احتیار داره ارسال کنه
ویرایش توسط shingo1 : October 2nd, 2013 در ساعت 00:19
نه ببینید قرار نیست قوانین فعلی انجمن تغییر کنه ، فقط قوانین جدیدی اضافی میشه. یعنی اونموفع هم قرار نیست انجمن مسئولیتی داشته باشه. چیزی که من گفتم فقط و فقط باعث میشه که هرکسی نتونه تاپیک فروش بزنه و.... شبیه فیـ لتری برای کاربرا میمونه.
توجه کنید که انجمن شبیه محلی برای تبلیغ هست ، مثل گوگل مثلا! و میدونید که گوگل هیچ مسئولیتی نداره ، فقط چون پول نسبتا زیادی میگیره برای تبلیغ هر کسی نمیتونه تبلیغ کنه و این مثل یه فیـ لتر عمل میکنه.
الان توی این انجمن هم باید یا عضویت ویژه قرار بگیره یا شرایط سختی برای رسیدن کاربر به مرحله ای که سطح دسترسی به زدن تاپیک فروش داشته باشه در نظر بگیرن. به نظر من که هر 2 باهم باشه بهتره!
اینم مهم هست که دیده بشه و معلوم باشه فرق کاربرا ، الان من عضو جدید حساب میشم و کاربر majidisaloo1 عضو دائم. ولی میشه گفت هیچ فرقی بین ما نیست! کاربرای معمولی سایت اصلا متوجه این تفاوت بین من و majidisaloo1 نمیشن. مثلا الان باید اکانت ایشون رنگ طلایی داشت با چند تا ستاره و... و با من فرق میکرد ، باید فرق من و ایشون دیده بشه یا نه؟
ویرایش توسط Azarin Web : October 2nd, 2013 در ساعت 00:34 دلیل: اصلاح کلمات فیـ لتر شده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)