نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 , از مجموع 135

موضوع: انتقاد از مدیران انجمن

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    49
    تشکر شده در
    39 پست

پیش فرض پاسخ : انتقاد از مدیران انجمن

با سلام
    فاتحه این انجمن با این اوضاع خوانده می شود.
    دلیل این حرف (با اینکه به احتمال بسیار زیاد یوزر بنده بن شود)
    1 - من احساس می کنم مدیران برای اینکه این انجمن دیگر کاربر درست و حسابی ندارد و سوت و کور شده است ، عده ای را استخدام کرده اند تا تاپیک خرید بزنند.تاپیک هایی که به هیچ عنوان فروشی توی آنها انجام نمی شود.یک نمونه یوزری با نام sohan roh هست که هر روز یک تاپیک می زند برای خرید سرور مجازی و ... و دو پست پایین تر می آید و می نویسد خرید انجام شد.حالا از کی و چطور معلوم نیست.در یکی از تاپیک های همین یوزر بنده قیمت را انقدر پایین آوردم که حتی با آن کارت شارژ هم نمی دادند.فقط می خواستم تضخیص بدهم که آیا یوزر خریدار است یا متقلب ... متاسفانه خریدی انجام نشد و وقتی از یوزر در این مورد سوال کردم ، تهمت کلاه برداری به بنده زد.گزارش هم کردم اما یوزر نه حذف شد و نه بن شد.(اینو میگن اجرای یکی از قوانین سایت که نوشته تهمت و فحش و ... ممنوع است.)
    2 - کاملاً محسوس است که این انجمن در دست عده ای افتاده که برای خودشان فروش انجام می دهند.اسم نمی برم چون حتی یک درصد هم اگر بنده اشتباه کنم دوست ندارم آبروی کسی برود.اما یک نظر سنجی ساده انجام دهید ، اگر 99 درصد یوزرها به اینکه عده ای در این انجمن حق وتو دارند و هر طور دلشان بخواهد کار میکنند و بن هم نمی شوند، آنوقت می فهمید که این قضیه صحت داشته است.
    3 - متاسفانه مدیران هر جا که به بن بست می خورند می گویند اگر دوست ندارید در این انجمن فعالیت نکنید.فاتحه انجمنی را خواندم که به کاربرانش ارزشی قائل نیست که هیچ ، حتی نمی داند که خود این انجمن هم باید به قوانین کشور ایران و حتی از قوانین بین المللی و حتی به قانون مهم مشتری مداری پایبند باشد.
    4 - دوستان گرامی ، مدیران محترم : روشهای بدست آوردن مشتری این نیست که کسی بیاید کسی را رسوا کند ، چرا؟ چون از اون سرور گرفته بوده و برای اینکه مشتریهای اون بد بخت را بر بزند میاید میگوید فلانی تمدید نکرده و ... و تمام زحمات و بازاریابی یکی را پامال کند.
    5 - بکی از دوستان بنده با دلیل و مدرک مولتی یوزر بودن یک عضو دائم انجمن را ثابت کرد و مدارک اگر کسی توجه می کرد کافی ارائه شد.اما یوزر این کاربر نه پاک شد و نه برخوردی صورت گرفت.در عوض یوزر دوست بنده بن دائم شد و زیرش جمله زیبای بن شدن به دلیل مالتی یوزر نوشته شد.ما از کجا بدانیم که شما طرفداری ناحق نکرده اید.این دوست من بالای 10 تا ایمیل داده مبنی بر اینکه مالتی یوزر نداشته است اما کو چشم بینا و گوش شنوا ... و درخواست دادند که اگر مالتی یوزر هست مدیران با دلیل مدرک ارائه دهند.اما این کار هم صورت نگرفت.دوستان ، همکارن و مدیران ... همانگونه که کاربران باید برای انتقاد از کسی مدرک ارائه دهند ، مدیران نیز باید برای رفتارهای خودشان دلیل و مدرک ارائه دهند.اگر هم سرشان شلوغ است و نمی توانند خوب انجمن را ببندند.چه دلیل دارد با یک دست چند تا هندوانه برداشت.
    6 - در جریان هستم عده ای از فعالین فضای مجازی ، قصد دارند به کل این انجمن را از رده خارج کنند.مدیران انجمن به گوش باشید ... چرا این اتفاق افتاده است؟ چرا عده زیادی را با خودتان دشمن کرده اید؟ اگر در رفتارتان دقت می کردید آیا این اتفاق می افتاد؟ آیا شما از مشتری مداری چیزی می دانید؟ آیا می دانید که اون خیلی قدیما بود که مشتری التماس تولید کننده یا خدمات دهنده را می کرد و الان برعکس شده است؟ پس مدیران باید سعی در حفظ کاربران سایتشان داشته باشند نه اینکه برای خودشان دشمن بتراشند.در جریان باشید که به تک تک اعضای این انجمن از طرف همان یک عده وب مستر که شما ناراحتشان کرده اید پیام ارسال میشه که نباید بیایند در انجمن ، نمی دونم می نویسند پلیس فتا داره کاربرهای این سایت رو رصد می کنه و ... آیا شما انقدر بد رفتار کرده اید که افرادی دارند شما و سایتتان را تخریب می کنند و خبر ندارید.(بنده خودم هم این پیام را دریافت کرده ام ، اما ارائه نخواهم داد.نخواهید که ایمیل را نشانتان بدهم.) وظیفه بنده این بود که اخطار جدی دهم به مدیران سایت ، چون بالاخره حتی یک مشتری که از این سایت به دست آورده ام برای من مقدس و محترم است و به این سایت احترام می گذارم چون به من سود رسانده است.
    خیلی حرفها در همین مدت فعالیت کم در دلم ماند که نگفتم.اگر هم انتقادات من تند شد تمام بازدید کنندگان به بزرگی خودشان ببخشند.
    به امید اینکه انجمن دایر و برقرار باشد و رفتار مدیران آن عوض شود.

2. تعداد تشکر ها ازتبلیغ برتر به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)