-
October 1st, 2013, 20:38
عضو دائم
پاسخ : انتقاد از مدیران انجمن
چه قدر پیش رفت البته ای کاش به جرف همه دوستان رسیدگی بشود
آقا وجید گل و سایر مدیران عزیز بنده چند تا سوال دارم :
1- آقا وجید چقدر به گفته خودتان که میگین توی بخش انتقاد با مدرک صجبت بکنید تایید میشه ایمان دارید؟ میخواهید این بار برایتان یک 40 صفحه مدارک بدهم از یک بنده خدایی با اکانت من بگذارید ببینید آیا هیچ وقت تایید میشه؟ برای اینکه از اوضاع انجمن در این مورد مطلع باشید میگم به نظرتان آیا تایید میشه؟ بر فرض مثال بعد از یک سال تایید شد شاکی مینویسه تایید نمیشه متشاکی مینویسه تایید نمیشه فایده اش چیه؟ میشه این مورد را خودتان برای بنده که به قول شما از client side نگاه میکنم روشن بکنید؟حد اقل یک کاری بکنید کاربرانی که ثابت شده اند و واقعا مدارک مجکمی دارند بتونند آزادانه فقط ایشون و متشاکی خیلی راحت بدون تایید اضافه بشه یا تایید بکنند واقعا خیلی بده تایید نشه بنده خدا شاهده در ارتباطبا سرویس دهی بننده اگر کسی موردی داشته تاپیک در بخش مربوطه بزنه تایید بکنید چرا نباید تایید بکنید
2-اینکه میگین سلیقه ای نیست و اجهاف نمیشه و گزارش بدهید
ایمیل های بنده را لطفا چک بکنید ببینید چند بار ایمیل زده ایم این 2 تاپیکم در جای اشتباهه این ها چرا پاک نشده البته به ضرر ما نیست ها همش آخرش بر وفقق مراد ما بوده که میتوانید مشاهده بکنید صفحات پایانیش را اما واقعا اینکه جواب نمیدهید خیلی بده حد اقبل این ارزش را بذارید و جواب بدهید بنده به تمام مدیران همزمان ایمیل مشکلات را میدهم و بیش از 1 ساله بنده پاسخی دریافت نکرده ام از هیچ یک از مدیران این 2 تاپیک را ببینید و ایمیل های بنده را هم ببینید :
http://www.webhostingtalk.ir/f118/89539/
http://www.webhostingtalk.ir/f118/72685/
3- چطور میفرمایید تا ثابت نشه مولتی است بن نمیشه؟ پس چرا اکانت یکی از کارمندان ما که مدیریت پشتیبانی لایه سوم هستند مهندس حیدری با کاربر irdelta اگر اشتباه نکنم را بدون دلیل بن کردید؟ بنده گفتم بهشون اگر نیاز است برایتان اسکن مدارک خودم و ایشان را بدون هیچ ابایی بهتون بدهیم اما تنها جواب این هست که ما تشخیص دادیم که مولتی است و حرفی نیست به این میگن دیکتاتوری نه چیز دیگری (بنده خودم اولین اکانتم majidisaloo بود که بن شد 2 سال پیش و بعد ها با موافقت یکی از مدیران گفتند در صوریای که مولتی بشیم از این به بعد بن میشیم کلا که ما هم احترام گذاشتیم به گفتشون اون اکانت هم فکر کنم حد اقل 600 تا پست مفید داشت که واقعا نمیدونم چی بگم)
4-چرا قوانین برای کاربران هست و برای مدیران نیست؟
نمونه : بنده با توجه به اینکه اکانت majidisaloo را هم داشتم گفتم این را یکش را پاک بکنید گفتند نمیشه اما چند وقت بعد یکی از مدیران اسمش را عوض کرد(جسارت به مدیر مربوطه نمیکنم اما خوب الان که تاپیک باز شده نیاز میدونم بگم این موارد را عذر خواهی میکنم)
واقعا شما به این چی میگین؟اینم از client side است؟
انجمن آنقدر ها هم بزرگنیست من هر روز تمام تاپیک ها را میخونم تا جایی که دیگر تاپیکی خوانده نشده نمیمونه و میگه تاپیکی برای مشاهده نیست پس منی که یک نفرم این همه تاپیک میخونم در کنار کارم مدیران با این تعداد کمی عجیب است نخوانند
در کل این مدت من خیلی چیز هایی دیدم که واقعا مدیران حتی مواردی که به مدیران مربوطه را هم انجام نمدهند که این موارد موجب دل زده شدن میشه
ممنون و سپاس
مجید عیسی لو
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
October 1st, 2013 20:38
# ADS
-
October 1st, 2013, 21:00
-
تعداد تشکر ها از Sir.DarKNesS به دلیل پست مفید
-
October 1st, 2013, 21:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
smargenius
بزرگوار چرا انقدر اصرار بر حرف خود دارید؟
مگه اینجا هرکس تاپیک شکایت زده مدرک ازش نخواستن؟
مگه شما تازه عضو شدید که این حرف رو میزنید؟
مگر کسی انتظار داره مدیران بیان قضاوت کتتد؟
روال کار اینجوری بوده که یکی میاد تاپیک شکایت میزنه
مدارک معتبر میذاره
اعضای سایت میان و نظرشون رو میدن
اگه موافقین کلاهبردار حرفشون تایید بشه از مدیر خواسته میشه تا آیدی فرد کلاهبردار را بن کنند تا از کلاهبرداری های بعدی ایشون که ممکنه گریبان بقیه رو بگیره جلوگیری کنند
شما کجای تاپیک های شکایات تاحالا دیدید مدیر بیاد نظر بده و قضاوت کنه؟قضاوت با کاربران بوده همیشه
جالبه اون پست بنده دومین پست اینجانب بود عزیز کجا بر حرفام اصرار داشتم لطفا" اول برید کل تاپیکی که خودتون زدید رو از اول بخونید
عزیز قضاوت با کاربران هستش ولی مشکل اینجاست اگه کسی که ازش شکایت میشه در این انجمن در صورتی که بره و به جرم نشر اکاذیب از تاپیک مورد نظر شکایت کنه دودش بیشتر توی چشم مدیریت سایت خواهد رفت
پس همون بهتر نباشه اگه انجمن از روز اول بخش انتقاد نداشت مثل خیلی از انجمن ها این مسائل هیچوقت پیش نمیومد

نوشته اصلی توسط
تبلیغ برتر
دوست گرامی
شما نیز جزو آن افرادی هستید که مثل اینکه حق وتو دارید.اول اینکه احترام خودتان را حفظ کنید و خودتان نخود هر آش نکنید.بنده هم امیدوارم شما از توهمی که با ماده ای بسیار خوب اغشته کرده و زده اید بیرون بیایید و کمی بیاندیشید و سپس سخن بگویید.بله تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها ... این تاپیک و حرفهای من هم حتما چیزکی بوده که نوشته شده است.از خداوند برای جنابعالی طلب شفای عاجل دارم.
دوست گرامی رو ادم برای کسی میگه که کوچکترین احترامی در حرفش باشه که متاسفانه من جز توهین در متن شما ندیدم
خوشبختانه تنها تهمتی که به بنده نچسپیده بود حق وتو بوده بنده نه هیچ حق وتوی دارم نه حتی مدیران انجمن رو میشناسم بارهام پیش اومده ازشون انتقاد کردم . در مورد تومهمات بنده حرفی نزدم که آغشته به توهم باشه این شماید که حرف از دست های پشت پرده میزنید یادم نمیاد بنده حرفی این چنین زده باشم که حتی 1 درصد آغشته به توهم باشه پس لطف کرده و برای خود عزیزتان شفای عاجل طلب بفرماید
البته یه نکته ای یادم رفته بود و اونم این بود که شما برای فقط خط اخر بنده جواب داشتید ؟
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
-
-
October 1st, 2013, 22:53
مدیر کل

نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
وحید عزیز 100 بار گفتید قوانین رو خوندید ؟ بله خوندیم یکیش اینه که انجمن و مدیران هیچ مسئولیتی بابت خرید و فروش ندارند!
درسته ما هم نمیگیم که بیا پول منو پس بده یا شما مقصرید

!
اما توی انجمن شما تخلفی صورت بگیره شما هم مقصرید چون توی انجمن شماست!
حداقلش باید یورز بن بشه !
برای مثال بنده از همین انجمن که تاپیک زده بودند خرید کردم همه چی اوکی بود اما توی سایتشون زده بودند پرت 1 گیگ!
سرویس خریداری شد و دیدم پرت 100 و گفتند تا چند روز دیگه پرت 1 گیگ اضافه میشه ! گفتیم پول رو پس بدند! ندادند که هیچ سرویس رو آف کردند!
تاپیک زدم انتقاد کردم به مدیران پ خ دادم و .....
ایشون که بن نشدند هیچ این وسط ما تحقییر هم شدیم

به نظر من این بی انصافی هست زمانی که به موضوع انتقاد از فروشنده ها میرسه مسوولان سایت مقصر هستند !
زمانی که فرد بدون اطلاعات کافی برای خرید دست به خرید میزنه این موضوع به مدیر سایت مربوط هست ؟
زمانی که سرویسی که قرار بوده تحویل بگیرید و نگرفتید باید از طریق مراجع قانونی پیگیر بشید
کاش اینو قبول میکردید که اشتباه کردید و گردن سایت و مدیران نمینداختید !
در آخر من دلیل حنده های شما را اصلا متوجه نمیشم
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
October 1st, 2013, 23:00
مدیر کل

نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
آها پس شما منظورتون اینه یوزر متخلف رو بن نمی کنید و بهش کمک می کنید برای ***ی بیشتر

عحب بخدا فارسی میگما ؟ من نمیگم شما مسئول باشید که

حداقل می تونید کاری کنید که کلاه بقیه رو بر ندراه
اصلا هیجی ولش مثل اینکه باید کلاس فارسی رو یدور دیگه برم مشکل از منه !
دوست گرامی چرا شما اینگونه از مسایل برداشت میکنید ؟
یعنی شما پیش خودتون فکر میکنید مدیران این انجمن حاضر نیستند هیچ کمکی به کابراشون کنند ؟
ببینید اگه برای مدیران مشخص بشه کاربری مشکلاتی داره دترسی کاربر را حتما محدود میکنند .
بهتره به جای اینکه مسایل را به شوخی بگیریم جدی بگیریم و حل کنیم
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
-
-
October 1st, 2013, 23:08
مدیر کل

نوشته اصلی توسط
PERSIANPARDAKHT.COM
حقیقتش مایل نبودم این پست رو رو بزنم اما با توجه ببه پیگری های زیادی که از طریق ایمیل و پیغام خصوصی انجام شد و جوابی دریافت نشد مجبور شدم بعد از از مدت زمان زیادی خودتون اینجا شخصا به شکایت کاربران رسیدگی میکنید این موضوع رو مطرح کنم امیدوارم اینجا به جواب قطعی برسم
یوزر بنده در سایت shingo هست مدیر persiansstuff پارتنر رسمی رداستیشن
اما مشکلی که دارم با مدیر ارشد s.w.a.t یعنی جناب مصطفی تاج دینی مدیر محترم الماهست پارنتر رداستیشن
ایشون به تازگی ایدی بنده در سایت رو به علت اینکه افر ویژه ای از رداستیشن رو که در یک صفحه قبل ارسال کرده بودم و بعد از مکاتبه با چند تا از کاربران بعد از 3 ساعت در صفحه ی جدید دوباره ارسال کردم
به مدت یک ماه بن کردند و تهدید به اخراج دائم در صورت تکرار
ممنون میشم به عنوان مسئول اصلی سایت به این موارد رسیدگی کنید تا این برخوردهای سلیقه ای و شخصی در سایت انجام نشه
با سپاس
شما این موضوع را به من اطلاع دادید و من هم به شما جواب دادم و هم برای آقای تاجدینی ایمیل کردم و رفتم استراحت کنم ،
گویا نتونستید صبر کنید ! در تاپیک مطرح کردید که ایشون خودشون جواب شما را دادند .
شما تاپیک را بدون دلیل بالا آوردید طبق قوانین ما این کار خلاف قوانین هست و چون چندین بار این موضوع را تکرار کرده بودید به شما اطلاع داده شده که در صورت تکرار برای همیشه بن میشید
که گویا شما این موضوع را تحدید فرض کردید !
طبق قوانین انجمن هر شخص فقط باید یک یوزر کاربری در سایته داشته باشه که یوزر فعلی شما به دلیل مولتی یوزر بشته شده
ارتباط مستقیم با من :
-
-
October 1st, 2013, 23:19

نوشته اصلی توسط
Vahid
دوست گرامی چرا شما اینگونه از مسایل برداشت میکنید ؟
یعنی شما پیش خودتون فکر میکنید مدیران این انجمن حاضر نیستند هیچ کمکی به کابراشون کنند ؟
ببینید اگه برای مدیران مشخص بشه کاربری مشکلاتی داره دترسی کاربر را حتما محدود میکنند .
بهتره به جای اینکه مسایل را به شوخی بگیریم جدی بگیریم و حل کنیم
خوب فرض کنید من از یه تاپیک فروش سرویس وی پی اس می خرم فلان رم فلان هارد + پرت 1 گیگ
پرداخت می کنیم, تحویل میدند همی چه اوکیه. پرت رو تست می کنیم می بینیم 100 مگ هستش. توی سایت زدن 1 گیگ!
نگو ایشون سرور با پرت 100 خریدن تا بفروشند و با پولش پرت 1گیگ بخرند. ما تیکت میدیم می گیم می گیم پرت 100 هستش میگه صبر کنید در حال رسیدگی هستیم و قرار افزایش بدیم می گیم زمان ؟ جواب نمیدند بعد 2 روز میگیم پول مارو پس بدید! طفره میرند! و و و و تا که پول مارو پس ندادند و سرویس ما فطع کردند! گفتیم تاپیک میدیم رسیدگی کنند مدیران ! گفت اشکالی نداره بن بشم توی همین انجمن توی هیدرش تیبلیغات میزارم! من تاپیک میخواستم بدم اما ثبت نشد! قصد من از این تاپیک این بود که نه پولم رو پس بیگرم نه کسی از این انجمن رو مقصر بدونم! چون بالای انجمن نوشته ((( 7- مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین می باشد و انجمن وب هاستینگ تاک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد . ))) و 20 30 تومن هم برام مهم نبود! اما کلی هم به مدیران پ خ دادم.
من فقط میخواستم ایشون بیاد جواب گو باشه در قبال سرویسی که داده ! و اگه مشکلی داشت حداقل بن می شد!
الان بازم شما میگید ما مقصر نیستیم! 1000 بار دیگه هم میگم که او یوزر مقصره ! اما یوزر کجا ؟ سایت شما ! و شما هم تنها کاری که از دستتون بر میاد بن کردن ایشونه و بقیش بر می گرده به من و کاربر متخلف و مراجع قانونی!
و برای بار چندم میگم
هی نگید ما مقصر نیستیم ؟ مگه ما یا من میگم هستید ؟ فقط میگم مشکل رو رسیدگی کنید تا یورز بن شه نه که پول من برگشت داده بشه! تا دیگه سر بقیه رو کلاه نزاره!
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
-
-
October 1st, 2013, 23:21
مدیر کل

نوشته اصلی توسط
master00
با سلام . صحبتی با مدیر این انجمن ( وحید سیروس ) دارم میخوام بگم که کل این بی احترامی ها تقصیر خودتون هست . شما نباید اجازه بدید هرکسی هر کاری دلش میخواد انجام بده . مگه اینجا انجمن نیست ؟؟؟ مگه قوانین نداره ؟؟ مگه کلی پول سرور نمیدید ؟؟ پس چرا اجازه میدید هر آماتوری بیاد اینجا و برای خودش تبلیغ کنه و کسب درآمد داشته باشه . البته تقصیر کاربرای این انجمن نیست تقصیر خودتون هست از قدیم گفتند به کسی رو بدی سوارت میشه . اگر از اول برخورد میکردید و نمیذاشتید هرکسی بیاد و محصول خودش رو تبلیغ کنه و فروش داشته باشه الان نه کلاهبرداری بود نه این بی احترامی ها . استارتر تاپیک گفته کلاهبرداری شده ازم خوب عزیز من این همه ما سایت معروف داریم تو سطح نت میرفتی از اونا میخریدی که سرت کلاه نره . خودت میدونی که این انجمن پره آماتور و کلاه بردار هست که این انجمن منبع کسب در آمدشونه . در پایان آقای وحید سیروش اگر یک فکری به حال این فروش و تبلیغات و باند بازی آماتورها کردید این انجمن بهشت میشه واگر نه از اینی هم که هست بدتر میشه . یا علی
در مورد اینکه هر کسی اجازه فروش در انجمن را داشته باشه یا نداشته باشه باید بگم چون این انجمن عمومی هست و یه سری مسایل باید در جاهای عمومی باید رعایت بشه از جمله برابری در انجمن های انجمن هم نمیتونستیم انجمن را محدود کنیم فقط به قشر خاص برای همین برای تمامی کاربران باز گذاشتیم ولی با قوانین خاصی که فروش را به صورت نسبی بشود کنترل کرد .
در آخر این گونه فروشنده ها / خریدار ها همیشه بوده و هستند فقط باید زمانی به آنها داده بشه تا از این وضعیت بگذرند و به دوران با ثبات تری برسند .
ارتباط مستقیم با من :
-
-
October 1st, 2013, 23:36
عضو دائم
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید
-
October 1st, 2013, 23:45

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
وحید عزیز کاشکی هر چند وقت یک بار تاپیک بگذاری و با کاربرات بشینی همینجوری مثل امروز صحبت کنی به نظرم واقعا خوبه یا کاربرا قانع میشن یا شما و دقیقا کاربرای انجمن خودت هستند و این نشون میده به کاربرا اهمیت میدی مثل همیشه که تا امروز دادی
یک چیزی که بارها پیشنهاد شده اما مدیری ندیدم درست جواب بده.
سایت پارس تولز انجمنش سیستم تاییدی داره که مدارک جمع میکنه خب گفتی که نمیشه و دردسر حقوقی و .. پیش میاد (چرا پارس تولز هم که کاربراش زیاد هستند به نظرت پیش نمیاد ؟)
مورد جدی تر که نیاز به جواب داره خب وقتی تشکرات حذف شدند سیستم امتیازی راه انداختید یه مدت چرا حذفش کردید باز ؟
یک چیزی بگذار که نیاز به امتیاز یا تایید و ... داشته باشه آخه 100 پست دادن که از موچه گرفته تا کله پاچش میتونن 100 پست بزنن

این باعث میشه تا کاربر 100 تا پست مفید یا بیشتر 100 تا پست اسپمش رو بده وقتی میره تو پست ها با اوضاع انجمن آشنا بشه و بفهمه تقریبا کی به کیه همین.
البته استارتر عزیز زمانی که تذکر دادید بنده دیگه صحبت خارج تاپیک نکردم اما تاپیک خودش به اینجا رسید و ظاهرا وحید به تاپیک شما توجهش زیاده گفتم بگم پست منم بخونه
یا حق
بله ینده هم حرکت مدیر شایسته می بینم و امیدوارم بقیه مدیران نیز این رویه پیش بگیرند و بجای رفتار پرخاشگرانه با منطق بالاتری با کاربران برخورد داشته باشند.
-