نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 135

موضوع: انتقاد از مدیران انجمن

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر کل Vahid آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    435
    تشکر تشکر شده 
    6,991
    تشکر شده در
    2,087 پست

پیش فرض پاسخ : انتقاد از مدیران انجمن

نقل قول نوشته اصلی توسط master00 نمایش پست ها
    با سلام . صحبتی با مدیر این انجمن ( وحید سیروس ) دارم میخوام بگم که کل این بی احترامی ها تقصیر خودتون هست . شما نباید اجازه بدید هرکسی هر کاری دلش میخواد انجام بده . مگه اینجا انجمن نیست ؟؟؟ مگه قوانین نداره ؟؟ مگه کلی پول سرور نمیدید ؟؟ پس چرا اجازه میدید هر آماتوری بیاد اینجا و برای خودش تبلیغ کنه و کسب درآمد داشته باشه . البته تقصیر کاربرای این انجمن نیست تقصیر خودتون هست از قدیم گفتند به کسی رو بدی سوارت میشه . اگر از اول برخورد میکردید و نمیذاشتید هرکسی بیاد و محصول خودش رو تبلیغ کنه و فروش داشته باشه الان نه کلاهبرداری بود نه این بی احترامی ها . استارتر تاپیک گفته کلاهبرداری شده ازم خوب عزیز من این همه ما سایت معروف داریم تو سطح نت میرفتی از اونا میخریدی که سرت کلاه نره . خودت میدونی که این انجمن پره آماتور و کلاه بردار هست که این انجمن منبع کسب در آمدشونه . در پایان آقای وحید سیروش اگر یک فکری به حال این فروش و تبلیغات و باند بازی آماتورها کردید این انجمن بهشت میشه واگر نه از اینی هم که هست بدتر میشه . یا علی
    در مورد اینکه هر کسی اجازه فروش در انجمن را داشته باشه یا نداشته باشه باید بگم چون این انجمن عمومی هست و یه سری مسایل باید در جاهای عمومی باید رعایت بشه از جمله برابری در انجمن های انجمن هم نمیتونستیم انجمن را محدود کنیم فقط به قشر خاص برای همین برای تمامی کاربران باز گذاشتیم ولی با قوانین خاصی که فروش را به صورت نسبی بشود کنترل کرد .
    در آخر این گونه فروشنده ها / خریدار ها همیشه بوده و هستند فقط باید زمانی به آنها داده بشه تا از این وضعیت بگذرند و به دوران با ثبات تری برسند .
    برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
    يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
    ارتباط مستقیم با من :
    Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Vahid نمایش پست ها
    در مورد اینکه هر کسی اجازه فروش در انجمن را داشته باشه یا نداشته باشه باید بگم چون این انجمن عمومی هست و یه سری مسایل باید در جاهای عمومی باید رعایت بشه از جمله برابری در انجمن های انجمن هم نمیتونستیم انجمن را محدود کنیم فقط به قشر خاص برای همین برای تمامی کاربران باز گذاشتیم ولی با قوانین خاصی که فروش را به صورت نسبی بشود کنترل کرد .
    در آخر این گونه فروشنده ها / خریدار ها همیشه بوده و هستند فقط باید زمانی به آنها داده بشه تا از این وضعیت بگذرند و به دوران با ثبات تری برسند .
    وحید عزیز کاشکی هر چند وقت یک بار تاپیک بگذاری و با کاربرات بشینی همینجوری مثل امروز صحبت کنی به نظرم واقعا خوبه یا کاربرا قانع میشن یا شما و دقیقا کاربرای انجمن خودت هستند و این نشون میده به کاربرا اهمیت میدی مثل همیشه که تا امروز دادی

یک چیزی که بارها پیشنهاد شده اما مدیری ندیدم درست جواب بده.

سایت پارس تولز انجمنش سیستم تاییدی داره که مدارک جمع میکنه خب گفتی که نمیشه و دردسر حقوقی و .. پیش میاد (چرا پارس تولز هم که کاربراش زیاد هستند به نظرت پیش نمیاد ؟)

مورد جدی تر که نیاز به جواب داره خب وقتی تشکرات حذف شدند سیستم امتیازی راه انداختید یه مدت چرا حذفش کردید باز ؟

یک چیزی بگذار که نیاز به امتیاز یا تایید و ... داشته باشه آخه 100 پست دادن که از موچه گرفته تا کله پاچش میتونن 100 پست بزنن این باعث میشه تا کاربر 100 تا پست مفید یا بیشتر 100 تا پست اسپمش رو بده وقتی میره تو پست ها با اوضاع انجمن آشنا بشه و بفهمه تقریبا کی به کیه همین.

البته استارتر عزیز زمانی که تذکر دادید بنده دیگه صحبت خارج تاپیک نکردم اما تاپیک خودش به اینجا رسید و ظاهرا وحید به تاپیک شما توجهش زیاده گفتم بگم پست منم بخونه

یا حق
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

3. تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    10 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
    وحید عزیز کاشکی هر چند وقت یک بار تاپیک بگذاری و با کاربرات بشینی همینجوری مثل امروز صحبت کنی به نظرم واقعا خوبه یا کاربرا قانع میشن یا شما و دقیقا کاربرای انجمن خودت هستند و این نشون میده به کاربرا اهمیت میدی مثل همیشه که تا امروز دادی

سایت پارس تولز انجمنش سیستم تاییدی داره که مدارک جمع میکنه خب گفتی که نمیشه و دردسر حقوقی و .. پیش میاد (چرا پارس تولز هم که کاربراش زیاد هستند به نظرت پیش نمیاد ؟)

مورد جدی تر که نیاز به جواب داره خب وقتی تشکرات حذف شدند سیستم امتیازی راه انداختید یه مدت چرا حذفش کردید باز ؟

یک چیزی بگذار که نیاز به امتیاز یا تایید و ... داشته باشه آخه 100 پست دادن که از موچه گرفته تا کله پاچش میتونن 100 پست بزنن این باعث میشه تا کاربر 100 تا پست مفید یا بیشتر 100 تا پست اسپمش رو بده وقتی میره تو پست ها با اوضاع انجمن آشنا بشه و بفهمه تقریبا کی به کیه همین.

البته استارتر عزیز زمانی که تذکر دادید بنده دیگه صحبت خارج تاپیک نکردم اما تاپیک خودش به اینجا رسید و ظاهرا وحید به تاپیک شما توجهش زیاده گفتم بگم پست منم بخونه

یا حق
    بله ینده هم حرکت مدیر شایسته می بینم و امیدوارم بقیه مدیران نیز این رویه پیش بگیرند و بجای رفتار پرخاشگرانه با منطق بالاتری با کاربران برخورد داشته باشند.

عضو انجمن Azarin Web آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    545
    تشکر تشکر شده 
    465
    تشکر شده در
    332 پست

یا حق
    کاملا حرفای ایشون درسته ، خود بنده و خیلی از همکاران پیشنهاد های این چنینی زیاد دادیم (مخصوصا در تاپیک های شکایت و...) ولی کسی توجه نکرده! اگر سیستم امتیازدهی یا عضویت ویژه در انجمن قرار بدید خیلی خوب میشه ، چون رسیدن به 100 پست و بالاتر آسان هست ولی رسیدن به امتیاز بالا و تغییر گروه کاربری به محبوب ، ویژه و... سخت!

این که تمام کاربرا برابر باشند اصلا درست نیست ، اتفاقا باید گروه کاربری های مختلف با سطح دسترسی های مختلف بسازید و برای رسیدن به هر کدام قوانینی قرار بدید ، مثل پارس تولز ، وی بی ایران و... با رسیدن به 100 پست و افزایش پست های اسپم در انجمن چیزی درست نمیشه.

موفق باشید

عضو دائم majidisaloo1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    558
    تشکر تشکر شده 
    4,623
    تشکر شده در
    3,198 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Azarin Web نمایش پست ها
    کاملا حرفای ایشون درسته ، خود بنده و خیلی از همکاران پیشنهاد های این چنینی زیاد دادیم (مخصوصا در تاپیک های شکایت و...) ولی کسی توجه نکرده! اگر سیستم امتیازدهی یا عضویت ویژه در انجمن قرار بدید خیلی خوب میشه ، چون رسیدن به 100 پست و بالاتر آسان هست ولی رسیدن به امتیاز بالا و تغییر گروه کاربری به محبوب ، ویژه و... سخت!

این که تمام کاربرا برابر باشند اصلا درست نیست ، اتفاقا باید گروه کاربری های مختلف با سطح دسترسی های مختلف بسازید و برای رسیدن به هر کدام قوانینی قرار بدید ، مثل پارس تولز ، وی بی ایران و... با رسیدن به 100 پست و افزایش پست های اسپم در انجمن چیزی درست نمیشه.

موفق باشید
    اینم مشکلات خودش را داره
    اون وقت میان میگن شما این هارا کاربر معتبر معرفی کردید به ما ربطی ندارد خسارت ما را بدهید و.... این موارد را بنده تجربه کردم اما خوب جای فکر دارد
    شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
    آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط majidisaloo1 نمایش پست ها
    اینم مشکلات خودش را داره
    اون وقت میان میگن شما این هارا کاربر معتبر معرفی کردید به ما ربطی ندارد خسارت ما را بدهید و.... این موارد را بنده تجربه کردم اما خوب جای فکر دارد
    این روش قواید زیادی داره.حداقل جلوی فروشنده های تابستونی و دبیرستانی گرفته میشه که مزیت بسیار بزرگی هستش

فایده دوم هم فروشنده هایی که به کار خودشوت اعتقاد ندارند خود به خود از فغالیت در انجمن منصرف میشند.چون اطلاعات واقعیشون موجود هست و اگر مشکلی رو بوجود بیارند نمیتونند یک شبه غیب بشند مثل چند نمونه اخیر

انجمن هم باید مثل انجمن پی سی تولز تاکید کنه که هیچ مسئولیتی رو بر عهده نمیگیره و فقط در صورتی که کلاهبرداری شخص اثبات شده باشه یا از مراجع قضایی نامه ای دریافت کنه مدارکی که انجمن از فروشنده در احتیار داره ارسال کنه
    ویرایش توسط shingo1 : October 2nd, 2013 در ساعت 00:19

8. تعداد تشکر ها از shingo1 به دلیل پست مفید

عضو انجمن Azarin Web آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    545
    تشکر تشکر شده 
    465
    تشکر شده در
    332 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط majidisaloo1 نمایش پست ها
    اینم مشکلات خودش را داره
    نه ببینید قرار نیست قوانین فعلی انجمن تغییر کنه ، فقط قوانین جدیدی اضافی میشه. یعنی اونموفع هم قرار نیست انجمن مسئولیتی داشته باشه. چیزی که من گفتم فقط و فقط باعث میشه که هرکسی نتونه تاپیک فروش بزنه و.... شبیه فیـ لتری برای کاربرا میمونه.

توجه کنید که انجمن شبیه محلی برای تبلیغ هست ، مثل گوگل مثلا! و میدونید که گوگل هیچ مسئولیتی نداره ، فقط چون پول نسبتا زیادی میگیره برای تبلیغ هر کسی نمیتونه تبلیغ کنه و این مثل یه فیـ لتر عمل میکنه.

الان توی این انجمن هم باید یا عضویت ویژه قرار بگیره یا شرایط سختی برای رسیدن کاربر به مرحله ای که سطح دسترسی به زدن تاپیک فروش داشته باشه در نظر بگیرن. به نظر من که هر 2 باهم باشه بهتره!

اینم مهم هست که دیده بشه و معلوم باشه فرق کاربرا ، الان من عضو جدید حساب میشم و کاربر majidisaloo1 عضو دائم. ولی میشه گفت هیچ فرقی بین ما نیست! کاربرای معمولی سایت اصلا متوجه این تفاوت بین من و majidisaloo1 نمیشن. مثلا الان باید اکانت ایشون رنگ طلایی داشت با چند تا ستاره و... و با من فرق میکرد ، باید فرق من و ایشون دیده بشه یا نه؟
    ویرایش توسط Azarin Web : October 2nd, 2013 در ساعت 00:34 دلیل: اصلاح کلمات فیـ لتر شده

مدیر کل Vahid آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    435
    تشکر تشکر شده 
    6,991
    تشکر شده در
    2,087 پست

یا حق

با تشکر از شما ، امیدوارم بتونم این کار رو انجام بدم .
    متاسفانه امکان جمع آوری برای مدارک نیست ،
    سیستم امتیازی متاسفانه بعد از چند روز با باند بازی روبرو شد برای همین کاملا مشخص بود از قبل که این سیستم در این فروم جوابگو نیست .
    برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
    يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
    ارتباط مستقیم با من :
    Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)