نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 135

موضوع: انتقاد از مدیران انجمن

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    195
    تشکر تشکر شده 
    724
    تشکر شده در
    553 پست

پیش فرض پاسخ : انتقاد از مدیران انجمن

اوکی
    من فهمیدم که اگه از کاربران این انجمن خدماتی طلب کنم در برابر هزینه، و کلاهبرداری صورت گرفت حق معرفی اون فرد به دیگران رو ندارم
    بسیار عالی
    پس همین جا در مقابل تمام بازدیدکنندگان این تاپیک قول بدهید تمام پست هایی که مربوط به انتقاد یا شکایت از کسی یا شرکتی میشه رو حذف کنید.

عضو انجمن babelirani آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    341
    تشکر تشکر شده 
    1,633
    تشکر شده در
    1,101 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط smargenius نمایش پست ها
    اوکی
    من فهمیدم که اگه از کاربران این انجمن خدماتی طلب کنم در برابر هزینه، و کلاهبرداری صورت گرفت حق معرفی اون فرد به دیگران رو ندارم
    بسیار عالی
    پس همین جا در مقابل تمام بازدیدکنندگان این تاپیک قول بدهید تمام پست هایی که مربوط به انتقاد یا شکایت از کسی یا شرکتی میشه رو حذف کنید.
    عزیز شما هنوز حرف خودتون رو میزنید

بر فرض مثال بنده الان یه تاپیک برای شما میزنم و از به شما انگ کلاه برداری میزنم حال از نظر شما باید مدیران بیان و تاپیک رو حذف کنن یا بزارن بمونه ؟ از کجا میشه فهمید که حق با بنده هست یا شما ؟
    مگه اینجا دادگاه ؟ شما از جایی خرید کردید اگه میخواید مطالبات خودتون رو پیگیری کنید پلیس فتا رو برای این ساختن

اگر تاپیکی بر علیه شما پاک نشه و شما برید شکایت کنید اونوقت مدیریت این انجمن هستش که باید جوابگو باشه و چون مدیران این انجمن نه قاضی هستن و نه اینجام دادگاه بهتر دیدن و من کاملا با این مورد موافق هستم که کلا بحث هایی مثل کلاهبرداری و ... رو از انجمن حذف کنن اقا بریدددددددددد فتااااااااااااااااااااا
    هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری

مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو

یـــــــــــــــــــــــا دگاری

3. تعداد تشکر ها ازbabelirani به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    195
    تشکر تشکر شده 
    724
    تشکر شده در
    553 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط babelirani نمایش پست ها
    عزیز شما هنوز حرف خودتون رو میزنید

بر فرض مثال بنده الان یه تاپیک برای شما میزنم و از به شما انگ کلاه برداری میزنم حال از نظر شما باید مدیران بیان و تاپیک رو حذف کنن یا بزارن بمونه ؟ از کجا میشه فهمید که حق با بنده هست یا شما ؟
    مگه اینجا دادگاه ؟ شما از جایی خرید کردید اگه میخواید مطالبات خودتون رو پیگیری کنید پلیس فتا رو برای این ساختن

اگر تاپیکی بر علیه شما پاک نشه و شما برید شکایت کنید اونوقت مدیریت این انجمن هستش که باید جوابگو باشه و چون مدیران این انجمن نه قاضی هستن و نه اینجام دادگاه بهتر دیدن و من کاملا با این مورد موافق هستم که کلا بحث هایی مثل کلاهبرداری و ... رو از انجمن حذف کنن اقا بریدددددددددد فتااااااااااااااااااااا
    بزرگوار چرا انقدر اصرار بر حرف خود دارید؟
    مگه اینجا هرکس تاپیک شکایت زده مدرک ازش نخواستن؟
    مگه شما تازه عضو شدید که این حرف رو میزنید؟
    مگر کسی انتظار داره مدیران بیان قضاوت کتتد؟
    روال کار اینجوری بوده که یکی میاد تاپیک شکایت میزنه
    مدارک معتبر میذاره
    اعضای سایت میان و نظرشون رو میدن
    اگه موافقین کلاهبردار حرفشون تایید بشه از مدیر خواسته میشه تا آیدی فرد کلاهبردار را بن کنند تا از کلاهبرداری های بعدی ایشون که ممکنه گریبان بقیه رو بگیره جلوگیری کنند
    شما کجای تاپیک های شکایات تاحالا دیدید مدیر بیاد نظر بده و قضاوت کنه؟قضاوت با کاربران بوده همیشه

عضو انجمن vp_server آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    585
    تشکر تشکر شده 
    1,457
    تشکر شده در
    697 پست

بزرگوار چرا انقدر اصرار بر حرف خود دارید؟
    مگه اینجا هرکس تاپیک شکایت زده مدرک ازش نخواستن؟
    مگه شما تازه عضو شدید که این حرف رو میزنید؟
    مگر کسی انتظار داره مدیران بیان قضاوت کتتد؟
    روال کار اینجوری بوده که یکی میاد تاپیک شکایت میزنه
    مدارک معتبر میذاره
    اعضای سایت میان و نظرشون رو میدن
    اگه موافقین کلاهبردار حرفشون تایید بشه از مدیر خواسته میشه تا آیدی فرد کلاهبردار را بن کنند تا از کلاهبرداری های بعدی ایشون که ممکنه گریبان بقیه رو بگیره جلوگیری کنند
    شما کجای تاپیک های شکایات تاحالا دیدید مدیر بیاد نظر بده و قضاوت کنه؟قضاوت با کاربران بوده همیشه
    بنده فکر میکنم وجود این کلاه برداری ها برای افراد مبتدی مثل شما لازم هست تا دیدتون نسبت به بعضی مسائل باز بشه و درست تصمیم گیری کنید و اینترنت رو با جایی دیگر اشتباه نگیرید
    در انجام یک کلاهبرداری خود شما 80% مقصر هستید که بدون هیچ تحقیقی اقدام به خرید میکنید
    پس لطفا ایتدا خودتون رو اصصلاح کنید و دیدتون رو نسبت به خرید و فروش اینترنتی باز کنید و کوتاهی خودتون رو به گردن انجمن و مدیران سایت نندازید
    █ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    195
    تشکر تشکر شده 
    724
    تشکر شده در
    553 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط vp_server نمایش پست ها
    بنده فکر میکنم وجود این کلاه برداری ها برای افراد مبتدی مثل شما لازم هست تا دیدتون نسبت به بعضی مسائل باز بشه و درست تصمیم گیری کنید و اینترنت رو با جایی دیگر اشتباه نگیرید
    در انجام یک کلاهبرداری خود شما 80% مقصر هستید که بدون هیچ تحقیقی اقدام به خرید میکنید
    پس لطفا ایتدا خودتون رو اصصلاح کنید و دیدتون رو نسبت به خرید و فروش اینترنتی باز کنید و کوتاهی خودتون رو به گردن انجمن و مدیران سایت نندازید
    بله این هم یک روش هست
    من به کودکان فرصت شکوفایی استعداد میدم همیشه.امیدوارم این فرصت سبب پیشرفتت بشه

عضو انجمن vp_server آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    585
    تشکر تشکر شده 
    1,457
    تشکر شده در
    697 پست

بله این هم یک روش هست
    من به کودکان فرصت شکوفایی استعداد میدم همیشه.امیدوارم این فرصت سبب پیشرفتت بشه
    شما بهتره به خودتون توانایی فکر کردن بدهید و از جهل و نادانی در بیاید تا هر بچه ای از شما کلاهبرداری نکند و گریه کنان به این انجمن مراجعه نکنید
    تنها انتقاد من از این انجمن اجازه فعالیت به کودکانی هست که اینجا رو با دفتر مدیر مدرسه اشتباه گرفته اند
    █ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr

8. تعداد تشکر ها از vp_server به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)