-
September 19th, 2012, 12:38
#31
پاسخ : چه کنیم در این آشفته بازار هاستینگ؟
ارزشها و اهداف مديريت در شركتهاي ناموفق
اعتقاد دارند كه كار، كار است. مديران شركتهاي ناموفق معتقدند كه همه كارها شبيه هم هستند و اگر آنها توانستند يك تراز مالي را بخوانند، ميتوانند هر كاري را انجام دهند. مديران شركتهاي ناموفق اعتقاد دارند كه افراد، محصولات و خدمات منابعي هستند كه آنها بايد به خوبي در كنار هم بچينند تا نتيجه مالي خوب بگيرند.
اعتقاد دارند بزرگ بهتر است. مديران شركتهاي ناموفق اعتقاد دارند كه شركتهاي بزرگ همواره ميتوانند مقياسهاي اقتصادي بزرگتري را به دست آورند. بدان معنا كه هر چه شركت بزرگتر باشد، قدرت خريد بيشتري دارد. ولي به نظر نميرسد كه متوجه باشند شركتهايي كه به سرعت بزرگ ميشوند، احتمال اين كه به شدت بدون تأثير شوند نيز وجود دارد.
اعتقاد دارند اگر رشد شركت متوقف شود، همه چيز تمام ميشود. در شركتهاي ناموفق هنگامي كه مديران در صنعت خود فرصتها را از دست دهند، به اميد ادامه رشد شركت، وارد صنايعي ميشوند كه شناخت درستي از آنها ندارند.
خيلي راحت راضي ميشوند. مديران شركتهاي ناموفق هنگامي كه بالاي كوه رسيدند، متوقف ميشوند. خيلي زود حس آنچه را كه در نشيبها روي ميدهد، از دست ميدهند.
از تغيير وحشت دارند. مديران شركتهاي ناموفق غالباً با وحشت از تغيير زندگي ميكنند-تغيير هميشه ترساننده است و وضعيت سكون تنها راه مطمئن است. آنها دوست ندارند «بوروكراسي را از بين ببرند» و «افقهاي» سيستمهاي جديد مديريتي را جايگزين آنها كنند.
نميتوانند براي خود جانشيني معرفي كنند. مديران شركتهاي ناموفق از ترس آن كه مبادا كنترل شركت از دست آنها خارج شود مايل هستند حق تصميمگيري را براي خود حفظ كنند. آنها دوست ندارند مشكلات را به افراد خط مقدم منتقل كنند براي اين كه آنها معتقدند هيچ كس اين كار را به خوبي خود آنها انجام نميدهد. مديران شركتهاي ناموفق همچنين تلاش ميكنند به طور همزمان در همه جا حضور داشته باشند و غالباً به طور دائم فكر و عقيده خود را تغيير ميدهند، بدون اين كه يك مورد را به نتيجه برسانند.
روابط عمومي ضعيف دارند. مديران شركتهاي ناموفق نميتوانند با ديگران كار كنند و دوست دارند در دفتر خود پنهان شوند.
تجربه ندارند. مديران شركتهاي ناموفق نالايق هستند و تجربه مديريتي و كاري لازم را ندارند. آنها غالباً پسر رييس يا خواهرزاده او هستند.
قدرت را دوست دارند. مديران شركتهاي ناموفق دوست دارند فكر كنند كه «من بزرگتر از شما هستم بنابراين به من گوش كنيد». آنها همچنين فكر ميكنند كه بيشتر از كارگران خود ميدانند و در نتيجه بنا به ضرورت، كارگران را بازنده محسوب ميكنند.
همه چيز را تجزيه و تحليل ميكنند. مديران شركتهاي ناموفق فكر ميكنند كه اگر يك تجزيه و تحليل كوچك خوب به نظر برسد، تجزيه و تحليل بيشتر، بهتر خواهد بود. اين است كه براي برنامههاي بلندمدت بودجهريزي ميكنند، مطالب برنامهريزي را بر اساس اعداد و ارقام مينويسند و اهداف اعداد و ارقام را بر اساس پيشبينيهاي انجام شده تعيين ميكنند غافل از اين كه بيشتر پيشبينيهاي بلندمدت در همان روزي كه پيشبيني ميشوند، غلط هستند.
دوست دارند همه چيز را كنترل كنند. مديران شركتهاي ناموفق معتقدند وظيفه يك مدير آن است كه همه چيز را مرتب و تحت كنترل نگه دارد. آنها مايل هستند ساختار سازماني را در جزئيات آن مشخص كنند، شرح وظايف طولاني بنويسند، سازمانهاي ماتريسي پيچيده ايجاد كنند تا اطمينان يابند كه هر گونه حادثه احتمالي پيشبيني شده است، از بالا دستور صادر كنند، تصميمات سياه و سفيد بگيرند و با افراد مانند عوامل توليد رفتار كنند.
متعهد نيستند. شركتها شكست ميخورند، زيرا واقعاً نميخواهند در كار خود اول باشند. به محض اين كه مشتريان و سرمايهگذاران متوجه اين بيتفاوتي شوند، تنها كار منطقي كه انجام ميدهند، كنار گذاردن آن فرد است.
نكته براي جلوگيري از اين وضعيت، بايد دانست كه عدم تعهد غالباً از ترس از شكست ناشي ميشود.
ویرایش توسط itmseven_gmail_com : September 19th, 2012 در ساعت 12:45
-
تعداد تشکر ها از itmseven_gmail_com به دلیل پست مفید
-
September 19th, 2012 12:38
# ADS
-
September 19th, 2012, 12:45
#32
عضو انجمن
پاسخ : چه کنیم در این آشفته بازار هاستینگ؟
ما یه مشتری ریسیلر داریم در حدی هست که نمی دونه چه جوری dns دامنه رو ست کنه بهش میگم باید dns هاتو در کنترل پنل بین المللی مای اوردر باکس بری قرار بدی آدرس هاستش رو میده میگه برام ست کن
میگم این نیست برو از جایی که دامنه خریدی درخواست پنل بده رفته به اونا گفته جالب اینجاست فروشنده هم نمی دونسته قضیه چیه فقط بهش تضمین داده که دامنه که فروخته هیچ وقت دان نمیشه
تحقیق کردیم متوجه شدیم مشتری 12 سالش هست و فروشنده دامنه 16 سالش
ویرایش توسط mehrshad.ho : September 19th, 2012 در ساعت 12:48
-
-
September 19th, 2012, 12:57
#33
پاسخ : چه کنیم در این آشفته بازار هاستینگ؟

نوشته اصلی توسط
mehrshad.ho
ما یه مشتری ریسیلر داریم در حدی هست که نمی دونه چه جوری dns دامنه رو ست کنه بهش میگم باید dns هاتو در کنترل پنل بین المللی مای اوردر باکس بری قرار بدی آدرس هاستش رو میده میگه برام ست کن
میگم این نیست برو از جایی که دامنه خریدی درخواست پنل بده رفته به اونا گفته جالب اینجاست فروشنده هم نمی دونسته قضیه چیه فقط بهش تضمین داده که دامنه که فروخته هیچ وقت دان نمیشه
تحقیق کردیم متوجه شدیم مشتری 12 سالش هست و فروشنده دامنه 16 سالش
خیلی ساده میگم
در پروسه سفارش سرویس که بصورت مرحله به مرحله هست ، در یکی از آن مراحل که پر کردن فرم است ، دوتا فیلد TextBox که البته بصورت اجباری باشد و فقط عدد دریافت کند و بیش از دو رقم نباشد ، می توانستید به این قضیه پی ببرید. اگرر مصمم هستید. همین الان ، این کار را انجام دهید.
نتیجتاً ، اگر بخواهید یک reference history خوب داشته باشید . یه مثال : فرم های مرحله ای Facebook را ببینید که چگونه آمار همه کاربران 900.000.000 میلیونی خودش را دارد.
ویرایش توسط itmseven_gmail_com : September 19th, 2012 در ساعت 13:03
-
-
September 19th, 2012, 13:02
#34
پاسخ : چه کنیم در این آشفته بازار هاستینگ؟
اهداف قیمت گذاری
بطور کلی اهدافی که شرکتها از قیمتگذاری دنبال میکنند به پنج گروه زیر تقسیم میشود:
1 - ادامه حیات
این هدف برای شرکتهایی مناسب است که با ظرفیت مازاد، رقابت شدید و تغییرات دائمی مصرف کنندگان دچار مشکل شدهاند. چنانچه قیمت بتواند هزینههای متغیر و برخی از هزینههای ثابت را پوشش دهد، شرکت میتواند همچنان به حیات تجاری خود ادامه دهد.
2 - به حداکثر رساندن سود فعلی
برای اینکه شرکتی بتواند سود کنونی خود را به حداکثر برساند، باید تقاضا و هزینههای مربوط به قیمتهای مختلف را برآورد کند و آنگاه قیمتی را انتخاب کند که بیشترین سود جاری، جریان نقدی یا بازده سرمایه را برای شرکت به ارمغان آورد. البته در صورت تاکید بیش از حد بر سود جاری و عدم توجه به اثرات ناشی از سایر متغیرهای آمیزه بازاریابی، واکنشهای احتمالی رقبا و محدودیتهای قانونی، در بلندمدت عملکرد شرکت را به مخاطره خواهد انداخت.
3 - به حداکثر رساندن سهم بازار
برخی شرکتها این هدف را در پیش میگیرند، زیرا بر این باورند که دستیابی به حجم فروش بیشتر باعث خواهد شد، بهای تمام شده هر واحد کاهش یابد و درنتیجه در بلندمدت به سود بیشتری دست یابند. به عبارت دیگر چنین شرکتهایی برای رسوخ در بازار ، قیمتهای خود را در پایینترین سطح تعیین میکنند. این استراتژی میتواند در شرایط زیر مناسب باشد:
_ بازار بیش از اندازه نسبت به قیمت حساسیت نشان میدهد، در نتیجه قیمت پایین موجب رشد بازار خواهد شد.
_ با کسب تجربه هزینههای تولید و توزیع کاهش خواهد یافت.
_ قیمت پایین موجب از صحنه خارج شدن رقبا میشود.
4 - کشیدن عصاره بازار
برخی از شرکتها ترجیح میدهند قیمتها را در سطح بالا تعیین کنند و بدین وسیله عصاره بازار را بکشند. شرکتها در شرایط زیر میتوانند به این هدف دست یابند:
_ وجود تعداد زیادی خریدار و بالا بودن میزان تقاضا در بازار
_ تعیین قیمت اولیه در سطح بالا باعث جلب توجه شرکتهای رقیب به بازار نشود.
_ تعیین قیمت در سطح بالا این تصور را در ذهن خریداران ایجاد کند که شرکت و محصولات آن نسبت به رقبا در سطحی بالاتر قرار دارد.
5 - پیشرو شدن از نظر کیفیت
شرکتهایی که هدف آنها عرضه محصولات باکیفیت بالاست و میخواهند از این نظر در بازار پیشرو شوند، محصولاتی برتر و با قیمتهای بالاتر به بازار عرضه میکنند. آنها محصولاتی باکیفیت بسیار بالا به بازار عرضه میکنند و نیز این محصولات دارای ویژگیهای خاصی هستند که میتوانند منافع و مزایای بیشتری به خریداران ارائه کنند. چنین شرکتهایی میتوانند قیمتها را در سطحی بالاتر تعیین کنند.
-
تعداد تشکر ها ازitmseven_gmail_com به دلیل پست مفید
-
September 19th, 2012, 16:23
#35
پاسخ : چه کنیم در این آشفته بازار هاستینگ؟
صنعتit امروز برای مقابله با بحران اقتصادی قدرتمند است
بسیاری از متخصصان معتقدند که نمی توان تاثیر منفی بحران اقتصادی بر بازار صنعت it ، را انکار کرد
اما در عین حال باید این نکته را مدنظر داشت که پاسخ این صنعت به بحران اقتصادی سال 2009 منطقی تر از پاسخی است که این صنعت به بحران اقتصادی سال 2001 میلادی و پس از حادثه 11 سپتامبر داده است.
به نقل از اکونومیست ، تعدیل نیروهای پیاپی از سوی شرکت های بزرگ فعال در عرصه فناوری اطلاعات بدین معناست که صنعت فناوری اطلاعات با مشکلی فراگیر مواجه شده که این بحران را می توان نتیجه مستقیم بحران مالی و اعتباری جهان دانست.
کمتر اتفاق می افتد که گزارشی از سقوط درآمد و یا تعدیل نیرو در بخشی از این صنعت در یک روز منتشر نشود.
یکی از این شرکت ها ، شرکت موتورولا به عنوان بزرگترین سازنده تلفن همراه در آمریکا است که 4 سال پیش ، از اخراج 4 هزار نفر از کارمندان خود خبر داده بود.
شرکت "سیگیت" ،نیز به عنوان یکی از بزرگترین سازندگان هارد دیسک در این کشور نیز 800 نفر از کارمندان خود را اخراج کرده است .
این اخبار نگران کننده ، بسیاری را نسبت به آینده صنعت فناوری اطلاعات نگران ساخته و این سوال را در اذهان عمومی به وجود آورده که آیا وضعیت صنعت فناوری اطلاعات در مقابل بحران کنونی اقتصاد جهانی ، وخیم تر از آنی خواهد شد که در سال 2001 میلادی شاهد آن بودیم یا آنکه قدرت آن در رویارویی با چنین بحران هایی افزایش یافته ؟
در سال 2000 بحران اقتصاد جهانی موجب شد که رشد 16 درصدی هزینه های مربوط به صنعت فناوری اطلاعات به یکباره کاهش یافته و به 6 درصد در سال 2001 رسید. ، در سال 2001 صنعت فناوری اطلاعات به سادگی فرو پاشیده شد به طوری که احساس می شد دیگر دلیلی که تا پیش از این در ورای این صنعت وجود داشت به ناگهان ناپدید شده بود .
اماچنانچه عکس العمل صنعت فناوری اطلاعات در مقابل بحران اقتصادی کنونی را با سال 2001 مقایسه کنیم به این نتیجه می رسیم که وضعیت بهتر از دوره رکود پیشین در 8 سال گذشته است .
حتی بسیاری از متخصصان و تحلیلگران اقتصادی بر این اعتقادند که با وجود تمامی اخبار ناامید کننده ای که هر روزه از بازار it منتشر می شود هنوز هم این امید وجود دارد که هزینه صنعت در سال جاری همچنان سیر صعودی داشته باشد.
دلایل زیادی وجود دارد که با استناد به آنها بتوان دلیل برتری سطح درآمد صنعت فناوری اطلاعات در شرایط بحران کنونی را در مقایسه با بحران پیشین تا حدی توجیه کرد. نخست آنکه بازار صنعت فناوری در دوره کنونی ، جهانی تر شده .
درفاصله سالهای 2003 تا 2008 سهم کشورهای توسعه یافته از میزان هزینه های it از 85 درصد به 76 درصد تنزل یافت. تقاضای خرید فناوری های روز از سوی دو کشور رو به رشد چین و هند روز به روز افزایش یافته و با وجود تشدید بحران اقتصادی به نظر می رسد که این رشد همچنان ادامه یابد.
از سوی دیگر امروزه شرکت های فعال در عرصه فناوری اطلاعات با تجاربی که از شکست پیشین خود دارند کمتر تمایل به هدر دادن پول و ذخایر مالی خود برای خرید نرم افزارها و تجهیزات اداری مازاد و بلا استفاده دارند .
با این حال برخی تحلیلگران معتقد اند صنعت فناوری اطلاعات در دوره کنونی نمی تواند از عواقب منفی بحران اقتصادی در امان باشد و در صورتی که این بحران در سالهای آتی ادامه یابد ، سرنوشت این صنعت ، تاسف بار تر از بحران اقتصادی گذشته خواهد شد.
ویرایش توسط itmseven_gmail_com : September 19th, 2012 در ساعت 16:36
-
-
September 19th, 2012, 17:04
#36
پاسخ : چه کنیم در این آشفته بازار هاستینگ؟
عوامل موثر بر قیمتگذاری
برای قیمتگذاری درست و رضایتبخش باید عوامل موثر بر قیمتگذاری را شناسایی و آنها را تنظیم کرد.
سه دسته کلی عوامل که بر تصمیمات قیمتگذاری موثرند. که عبارتند از:
1 - عوامل سازمانی: آنهایی هستند که بر قیمتگذاری موثرند و با منابع و اهداف سازمان سروکار دارند. مانند: چرخه عمر محصول، و پورتفولیوی قیمتگذاری خط محصول.
2 - عوامل مشتری: عواملی هستند که از طرف مشتری بر قیمتگذاری موثرند زیرا بین قیمت و تقاضا رابطه مع*** وجود دارد.
3 - عوامل بازار: عواملی هستند که از طرف بازار بر قیمتگذاری موثرند. مانند: محیط و رقابت. این عوامل را به دو دسته تقسیم میکند:
_ عوامل درونی: اهداف بازاریابی، استراتژی آمیخته بازاریابی، هزینه و ملاحظات سازمانی
_ عوامل بیرونی: ماهیت تقاضا و بازار رقابت، اقتصاد، دولت، واسطهها
_________________________________
من فقط یک دانشجوی فناوری اطلاعات هستم!
-
-
September 19th, 2012, 17:16
#37
پاسخ : چه کنیم در این آشفته بازار هاستینگ؟
sniper000man: 4 gig mida behwt 10 toman
mano: 4 گیگ ده تومن
mano: !!!
sniper000man: بله
sniper000man: ارزون گفتم یا گرون ؟
sniper000man: !!!!1
mano: خیلی گرون هاست دی ال 15 گیگ میده 10 تومان با سرور 80 هسته ای
sniper000man: ازش بگیر
فکر نکنم چیزی برای گفتن باشه
-
-
September 19th, 2012, 17:38
#38
عضو دائم
پاسخ : چه کنیم در این آشفته بازار هاستینگ؟
من قبلا یک نظری داشتم که کسی توجه نکرد....
طرح من اینه... بیایم روی هاستینگ ها ستاره یا درجه بزاریم.. هتل ها رو دقت کنید از یک ستاره هست تا 5 ستاره بر اساس کیفیت.هاست هم میتونه ستاره بندی بشه بر اساس کیفیت.یا اگر مثلا یک هاست کیفیتش پایین آمد ستارشو از دست بده و پاییینتر بیاد.. مگه گوگل سایتها رو چطوری رتبه بندی میکنه؟ بر اساس رنک!! یا کلا برای هر چیزی که رتبه بندی میکنند درجه یا ستاره میدند.اگر بتونیم هاستینگ ها رو هم درجه بندی یا رنک بندی کنیم دیگه بلایی سر کسی نمیاد.. آن هاست تازه کار هم کیفیتش خوب باشه میتونه درجه یا رنک بگیره!
بعد آن دیگه انتخاب با مشتری هست که چه هاستی میخواد از کجا بخره..اینطوری حق هاستینگ ها هم ضایع نمیشه.اگر میتونستیم یک مرجع واسه این کار پیدا کنیم یا سایتی با مدیریت حرفه ای ها مطمعن هستم اوضاع درست میشد.
-
-
September 19th, 2012, 18:00
#39
پاسخ : چه کنیم در این آشفته بازار هاستینگ؟
احسنت به این خلاقیت نوآور .
راهنمایی*
مثلاً : یک وب سایت قدرتمند با پلتفرم چند لایه ای که نیازی به این مجازی سازها و ویندوز و لینوکس، نداشته باشه...
-
-
September 19th, 2012, 18:03
#40
پاسخ : چه کنیم در این آشفته بازار هاستینگ؟
یه کوچولو هم بگم!
پشت بندآن یک دیتا سنتر نیرومن باشه ، بخش فروم داشته باشه. نه به معنای گزینه های رایج . و امکان استخدام عضوها و امکان پرداخت یکپارچه و ارسال به حساب فروشندهایی که به عنوان عضو و متخصص استخدام شده اند و ...
ویرایش توسط itmseven_gmail_com : September 19th, 2012 در ساعت 18:07
-