سلام و خسته نباشید.
این حرفا رو می زنم چون می دونم حرف دل خیلی از وبمستران اینترنت ایرانه.
فرض کنیم من یک ایرانی هستم و می خوام برای خودم هاستینگ تهیه بکنم,خرید هاستینگ تو ایران یکم با خرید بقیه چیزا متفاوته !!! .
معمولا در بحث فناوری اطلاعات اعتبار یک شرکت خیلی تو انتخاب مشتریانش تاثیر گذاره اما تو بازار هاستینگ ایران هر کس که تو این کار باشه می دونه که اکثر شرکت ها ( نه همشون ) برای افزایش سودشون ( یا جلوگیری از کاهش سودشون ) معمولا رفتار های غیر حرفه ای و نامشخصی رو انجام می دن , مثلا یه روز می بینی سایتت کند شده یا اصلا بالا نمیاد حالا این معمولا دلایل زیادی داره از ریختن 100 تا سایت تو یه سرور توسط شرکت هاستینگ بگیر تا عدم پرداخت مبلغ به دیتاسنتر .
برا همین کسایی که یکم تجربه دارن سعی می کنن یا از طریق آزمون و خطای خودشون یا تجربه ی دوستانشون یه شرکت درست و حسابی پیدا کنن یا بیان دنبال بازار های کوچک که اون هم مشکلات خودش رو داره که بهتره نگم خودتون کامل می دونین.
حالا سوالی که من از شما با تجربه های صنعت !!!! هاستینگ ایران دارم اینه که واقعا تا کی می خواد این وضع ادامه پیدا بکنه؟ من ایرانی کی می تونم یه هاست سفارش بدم و مطمئن بشم که هاستینگی که خریدم دقیقا اونی هست که هنگام خرید تو مشخصاتش درج شده؟
اصلا به نظرتون راه بهتری برا پیدا کردن یه هاست خوب تو این آشفته بازار وجود داره؟
ممنون