نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 60

موضوع: ماجراي خريد هاست از هاست ايران و فرجام کار

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

پیش فرض پاسخ : ماجراي خريد هاست از هاست ايران و فرجام کار همه شرکت کنند

نقل قول نوشته اصلی توسط Aria نمایش پست ها
    سلام.

در صورتی که نمی توانید صبر کنید، لطفاً به مراجع قانونی مراجعه کنید و بفرمایید که من نمی توانم 1 روز کاری صبر کنم و می خواهم از طریق شما اقدام کنم.

همینطور لطفاً مبلغ طلب را بفرمایید تا مراجع قانونی بهتر متوجه موضوع بحث شما شوند.

با توجه به تمامی صحبت های شما، اینطور پیداست که هیچ لحن و نوع سخنی برای شما پسندیده نیست و من به شما پیشنهاد می کنم خود را به یک پزشک نشان داده و مشکل خود را با ایشان مطرح کنید.

در ضمن، ارائه نکردن مدارک در مورد خسارت هایی که از آنها نام بردید، نشانگر آن است که حرف های شما بی محتوا بوده و تنها سخن هایی احساسی می باشد که هیچ سندیتی ندارد و باور های شخص شما است.

در صورتی که با صحبت من مخالف هستید، لطفاً مدراک خود را مبنی بر وارد شدن خسارت از طرف شرکت میزبانی هاست ایران، به شما، ارائه بفرمایید و در غیر این صورت بحث ها و صحبت های پوچ و تو خالی خود را خاطمه داده و منتظر بمانید تا مراحل اداری برای مسترد شدن وجه پرداختی شما، طی شود.

در هر حال، انتخاب با شماست.

با تشکر.
    مديريت فروم خيلي عنايت داشتند که اومدند و پست هاي دوستان رو حال به صلاحديد خودشون حذف کردند که خوب بنده به کار فروم و مديريت ايشون هيچ هجمه اي رو وارد نمي دونم
    در مورد مدرک و سند خوب تيکت هست اش من دو شب قبل تقاضاي هاست کردم الان نه هاستي در کار هست و فقط بنده وقت و هزينه تلفن و سه روز معطلي و الان هم پولم در گرو هاست ايران هست و بنده قصد خريد هاست رو دارم خوب هاست ايران چرا پول بنده رو گرو برداشته ؟ هاستي که به بنده نداده نداده پولش هم فعلا که به دست من نرسيده حالا تا ايشون بخواهند واريز کنند و بنده يه هاست بخرم و دامنه رو ست کنم حداقلش يکي دو روز کاري به قول خود شما زمان مي بره
    بعد شما که شب اول سنگ هاست ايران رو به سينه مي زديد و بعد هم بنده رو ترغيب کرديد که برم هاست بگيرم خوب از اول مي گفتيد اقا هاست ايران دلبخواهي عمل مي کنه و ممکنه هاست بده بعد از يک دقيقه منصرف بشه من که مسخره دست شما يا هاست ايران نيستم
    اين هم تصوير زماني هست که بنده پول واريز کردم به حساب هاست ايران ساعت و زمان پرداخت مشخص هست تا الان به نظر شما چقدر از کار سايت من انجام شده بود؟
    و من چقدر روي فروشگاهم کار کرده بودم؟
    اين زمان ها براي شما مهم نيست ؟
    چه طور شما ساعتي نمي دونم چقدر بهتون پرداخت مي کنند رو صد بار اينجا بيان کرديد ولي الان که سه روز من معطل شما هستم رو نمي بينيد
    والله خوب رويي داريد به خدا
    تصوير فيش:

ویرایش توسط internet : October 27th, 2009 در ساعت 12:47

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)