سلام.
با تشکر از شما که بالاخره چند مورد را به صورت منتقی مطرح کردید.
مواردی که شما فرمودید، و پاسخ آن، به شرح زیر است:
1. بله، تیکت موجود هست، جواب های ما به شما نیز موجود هست، برخورد شما و روش صحبت شما نیز موجود است، قوانین شرکت میزبانی هاست ایران نیز در سایت ایشان موجود است و این وضیفه شما هست که آنها را مطالعه کرده و در صورت توافق، از شرکت هاست خریداری بفرمایید.
2. سایت شما در مدت 2 روز کاری، بدون هیچ تبلیغ و شهرتی و حتی بودن داشتن سیستم فروشگاه و طراحی مورد نظر (که حداقل به 3 روز کاری زمان نیاز دارد) چگونه می تواند ضرر ده باشد ؟ لطفاً این مورد را برای بینندگان انجمن مشخص فرمایید.
3. هاست شما "دلبخواهی" از شما گرفته نشد و دلیل آن همانطور که بارها عرض شد، نوع رفتار و صحبت شما بود که مدیریت محترم شرکت میزبانی هاست ایران، برخورد شما را در شان و شخصیت یکی از مشتریان محترم این شرکت ندیده و از قبول کردن شما به عنوان یکی از مشتریان سرویس های ارائه شده توسط این شرکت، سر باز زده و در عوض، توافق کردند که وجه پرداختی را خدمت شما مسترد بفرمایند.
4. لطفاً در صورت تمایل، مدراک خود را جمع آوری کرده و همانطور که در صحبت تلفنی توسط مدیریت شرکت میزبانی هاست ایران خدمت شما عرض شد، به همراه نام و آدرس شرکت به مراجع قانونی ارائه نمایید تا پرونده شما به جریان افتاده و ادعاهای شما و ما در دادگاه بررسی شود و در صورت حق به جانب بودن شما، با کمال میل، تصمیم دادگاه در مورد پرداخت هر گونه خسارت به شما، انجام خواهد شد.
5. همانطور که بارها به شیوه های مختلف عرض شد، پول شما در گرو شرکت میزبانی هاست ایران نیست و به دلیل اشتباه شما در روش برخورد، هاست شما از سرور های ما حذف شده و وجه پرداختی شما "
پس از طی مراحل اداری در حداکثر یک روز کاری" به شما بازگردانی خواهد شد.
6. بنده شما رو ترقیب می کنم که خود را به چاه بیندازید. لطفاً همین حالا این مورد را انجام دهید، ممنون از شما. در ضمن، من به شما عرض کردم که ما سرویس مورد نظر شما را برای ارائه به مشتریان، دارا هستیم و شما به دلیل ایرانی و فارسی زبان بودن، بهتر است از هاست ایران خرید بفرمایید تا از شخص بنده که مستقیماً با ایران در ضمینه فروش هاستینگ اشتراکی کار نمی کنم و دلایل شخصی خود را دارم که البته حدوداً مشخص است. من حتی برای شما از هاست ایران تخفیف نیز گرفتم و این کار عملاً هیچ دلیلی نداشت و من تنها به این دلیل این کار را برای شما انجام دادم که شما راضی و خوشحال باشید. به هر حال انتخاب همیشه با شماست و شما می توانید گفته های اینجانب را بشنوید اما از آنها استفاده نکنید.
7. در صورتی که طرز برخورد غلط چندین باره خود را مرور کنید (در یاهو با شخص بنده، در livechat بخش فروش سایت هاست ایران و همینطور در تیکت های ارسالی به شرکت) متوجه دلیل بسته شدن هاست خود خواهید شد.
8. نکته مهم و ذکر نشده ای در این بحث بود که لازم به مطرح شدن آن دیدم. شما در یاهو از من ip خواستید و من هم ip چند سرور متعلق به شرکت هاست ایران که در داخل ایران هستند را به شما دادم و شما بررسی کرده و فرمودید ping عالی هست و مشکلی نیست و درست هست. پس از این صحبت، شما اقدام به خریداری هاست از شرکت هاست ایران کردید ولی باز هم فرمودید که در انجمن مطرح خواهید کرد و اساتید بررسی کنند و .... که این هیچ معنی ای به جز ارائه کردن سطح دسترسی به در محیط عمومی ندارد که یکی از بند های قوانین ذکر شده در سایت شرکت است که به شما این حق را نمی دهد و در صورت انجام چنین کاری، هاست شما حذف شده و مبلغ پرداختی، بازگردانده نمی شود.
در هر حال، ادامه این بحث با شما، دیگر دلیلی ندارد و در صورتی که صحبت منتقی دیگری دارید، خوشحال می شود پاسخگو باشم.
با تشکر.