مديريت فروم خيلي عنايت داشتند که اومدند و پست هاي دوستان رو حال به صلاحديد خودشون حذف کردند که خوب بنده به کار فروم و مديريت ايشون هيچ هجمه اي رو وارد نمي دونم
در مورد مدرک و سند خوب تيکت هست اش من دو شب قبل تقاضاي هاست کردم الان نه هاستي در کار هست و فقط بنده وقت و هزينه تلفن و سه روز معطلي و الان هم پولم در گرو هاست ايران هست و بنده قصد خريد هاست رو دارم خوب هاست ايران چرا پول بنده رو گرو برداشته ؟ هاستي که به بنده نداده نداده پولش هم فعلا که به دست من نرسيده حالا تا ايشون بخواهند واريز کنند و بنده يه هاست بخرم و دامنه رو ست کنم حداقلش يکي دو روز کاري به قول خود شما زمان مي بره
بعد شما که شب اول سنگ هاست ايران رو به سينه مي زديد و بعد هم بنده رو ترغيب کرديد که برم هاست بگيرم خوب از اول مي گفتيد اقا هاست ايران دلبخواهي عمل مي کنه و ممکنه هاست بده بعد از يک دقيقه منصرف بشه من که مسخره دست شما يا هاست ايران نيستم
اين هم تصوير زماني هست که بنده پول واريز کردم به حساب هاست ايران ساعت و زمان پرداخت مشخص هست تا الان به نظر شما چقدر از کار سايت من انجام شده بود؟
و من چقدر روي فروشگاهم کار کرده بودم؟
اين زمان ها براي شما مهم نيست ؟
چه طور شما ساعتي نمي دونم چقدر بهتون پرداخت مي کنند رو صد بار اينجا بيان کرديد ولي الان که سه روز من معطل شما هستم رو نمي بينيد
والله خوب رويي داريد به خدا
تصوير فيش: