نوشته اصلی توسط
internet
من چند دقيقه پيش تماس گرفتم با هاست ايران همون اقايي که ديروز عصر ساعت چهار بهش صحبت کردم و گفتم الان سه روزه معطل هاست ايران هستم و نه تنها وقت بلکه هزينه اي که پرداخت کردم در گرو تصميم شرکت هاست ايران هست
بنده که پول ***ي نيوردم بدهم به شما پول ***ي آوردم پولي که به هاست ايران دادم رو از سر گردنه هم پيدا نکردم الان هم نمي تونم معطل هاست ايران بشم
چه طور هاست ايران هاست به کاربرش مي ده يک دقيقه بعد مي گيره و هيچي هم براش مهم نيست چرا حالا من بايد صبر کنم براي پولي که بي جهت در حساب هاست ايران هست ؟
و گفتم شما تا چه ساعتي نهايتاً پول بنده رو واريز مي کنيد
و ايشون با لحني تند مي گن شما وايسا تا زير پات علف سبز بشه
الان هم تيکت زدند بخونيد:
دیروز اخر وقت خدمت شما عرض کردم مبلغ خمورد نظر شما ظرف 1 روز کاری آینده واریز خواهد شد. تعریف 1 روزی کار رو می تونید از دوستان خودتون در فروم سوال بفرمایید.
تیکت رو ارجاع میدم به واحد مالی لطفا در این رابطه مجددا پیگیری نفرمایید امروز براتون ارسال میشه.
ارادتمند شما
ناظر فنی
گروه میزبانی هاست ایران
اين تيکت همين بنده خدايي هست که با بنده سر جنگ دارند و الان گفتند وايسا علف زير پات سبز بشه
حالا نتيجه گيري اين که اگه يک شرکت بياد و در اول صحبت هاش پسوند:
بله قربان
عرض کردم خدمتتون
ارادتمند شما
و ... بکار ببره و بعد با کاربرش که هيچ هاستي دريافت نکرده اينطور برخورد بکنه و بعد هم بگه برو وايسا زير پات علف سبز بشه خوب خيلي زشته که بعد دوباره بياد بگه قربان من خدمت انور با سعادتتون عرض کردم که مبلغ شما طي يک روز کاري پرداخت مي شه
من هم مي گم يک روز کاري يعني کي ساعت چند ساعت يازده شب - دو عصر کي ؟
مي گم شما اصلا بگذر از اين قضيه شما چه ساعتي نهايتاً مي خواي پول بنده رو واريز کنيد مي گه شما به ما امر نمي کنيد ؟
اخه شما خودتون قضاوت کنيد من هاست که نگرفتم هيچ حالا يه چيزي هم بدهکار ايشون هستم
علت تماسم اين هست که هيچ دليلي نمي بينم که بخواهم وايسام و صبر کنم براي دريافت پول و حالا خيلي هم صبور بودم تا الان صبر کردم به هر حال اين انجمن فقط جهت اطلاع رساني هست اش نه نهايت پيگيري بنده
چه طور هاست ايران مي تونه کاربرش رو معطل کنه و بعد هيچ چيزي بهش نده من هم تماس مي گيرم و حق ام رو مي خواهم چه طور هاست ايران هاست خودش رو يک دقيقه بعد کنسل کرد ولي من الان بايد يک روز کاري صبر کنم تا ايشون وقت کنند و برن واريز کنند؟