نوشته اصلی توسط
internet
بنده همونطور که در پست اول الي آخر خود بيان کردم ديروز که هاست رو بهم داديد با اينکه توي يک دقيقه تست اش کردم بعد قصد راه اندازي سايت ام رو داشتم و تشکر از هاست ايران و نه قصد داشتم اينجا تاپيک باز کنم نه مي خواستم هاست شما رو بدهم دست کسي تست کنه نه هيچ چيز ديگه اي فوق فوق اش در حد يک پينگ کردن
ولي بعد از بوجود آوردن اين مشکل که تا الان سه روز هست هاست ايران و جنابعالي بنده رو معطل و همون ديروز که هاست ايران نمي خواست هاست بده خوب پول بنده رو پس مي داد نه اينکه به امروز فردا موکول مي کرد هاست ايران نه تنها به بنده هاست نداده بلکه هزينه هاي زيادي هم به بنده خسارت وارد کرده است هم مادي هم معنوي
در مورد اين تاپيک و موضوع هم شما تماس بگيريد حالا شايد هم خودتون ديروز مخاطب بنده بوديد پشت تلفن در هاست ايران اگه هم نبوديد تماس بگيريد بپرسيد ديروز من با هاست ايران تماس گرفتم و مثل ايشون با بنده پدر کشتگي داشتند و من قصد نداشتم که با اين فرد کل کل کنم ولي اين فرد علاوه بر اين که بنده رو ترغيب کردند که بله شما برو تاپيک باز کن بلکه آدرس دادند که اگه خواستم شکايت کنم هم راه باز هست و جاده دراز و طوري با خنده و تمسخر صحبت مي کردند که تاپيک زدن اينجا براشون مثل اينکه که خاکشير نبات ريختيم حلقشون
به هر حال بنده هم الوعده وفا تا بيام بخواهم هاست و ماست بگيرم و دامنه ست کنم پول بريز و چاق سلامتي و .. ديگه حداقل يک هفته عقب هستم اون هم به خاطر اين مشکلاتي که هاست ايران براي بنده ايجاد کرده و بنده تا قيام قيامت از دست هاست ايران ناراحت و دلخور هستم و الان هم يه خانمي تماس گرفتند از شرکت شما و بي خبر از هر جا بنده خدا و من هم گفتم والله از همکاراتون بپرسيد چه بلايي که سر بنده سراپا تقصير نياوردند و هاست نداده رو پس گرفتند و مشکلاتي که براي بنده ايجاد کردند و ايشون هم گفتند شرمنده ببخشيد و ...
به هر حال بنده تيکت زدم و الان ساعت ده و بيست دقيقه و تا ظهر منتظر واريز وجه هستم تا يه هاست ديگه بگيرم شما فقط پول بنده رو در اسرع وقت واريز کنيد چون مي خواهم هاست بگيرم و تا الانش هم خيلي وقتم به خاطر شما و هاست ايران تلف شده