وقتی آدرس ایشون رو دیدم کاملا قانع شدم خرید از این وبسایت اشتباهه!
تهران خیابان جمهوری، پل حافظ پاساژ علاالدین
وقتی آدرس ایشون رو دیدم کاملا قانع شدم خرید از این وبسایت اشتباهه!
تهران خیابان جمهوری، پل حافظ پاساژ علاالدین
دوست عزیزم خداروشکر توی این 15 سالی که تجربه کاری دارم با رفتار و شیوه ی کاریم هیچ کاربر و خریداری به خودش اجازه نداده که بخواد با من و همکارانم برخورد نا مناسب داشته باشه و بعید میدونم بعد از این 15 سال هم پیش بیاد و اگر قرار به طول کشیدن باشه که برای کسی تجربه بشه باید طی این مدت زمان پیش میومده ، درخواستم از شما هم اینه که ابتدا سابقه یک نفر رو بررسی کنید بعد نصیحتش کنید .
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
بحث بر سر کیفیت و امنیت هست! کیفیت و امنیت پرداخت در پی دات آی آر با مثال بیان شده از کیفیت و استاندارد پراید
در مورد کیفیت و استاندارد مدیر و مسئول یک مجموعه باید پاسخگو باشد
اما موضوعی که شما بیان کردید، ارتکاب جرم هست و هیچ گونه ارتباطی با بحث تاپیک نداره.
اینطور که شما مثال میزنید، یعنی بنده مرتکب جرم شدم که به کمک درگاه پی خرید کردم!
خواهشا قبل از اینکه هر چیزی رو به زبان بیارید یا بیان کنید، اندکی تحلیل کنید!
دوستان توجه کنند درگاههای واسط یکی از بزرگ ترین مزیت هایی که برای خودشان قائل میشن اینه که پیگیری تراکنش و شکایت از پذیرنده در اونها راحت هست وگرنه حتی psp ها موظف به بررسی شکایت ها هستند
ضمنا درگاههای واسط چون پول به حساب اونها واریز میشه مکلف و موظف به دادن خدمات هستند و مسئولیت درگاه با اونها هست پس اگر شکایتی رخ بده پای اونها هم گیر هست
هر درگاهی حتی مستقیم موظف هست پذیرنده را کنترل کنه ، یادمه سال 91 از یکی که اون زمان اینجا خیلی هم فعال بود دامنه خریدم در حین خرید تیکتی زدم و بعد که پرداخت را انجام دادم ایشان همزمان قیمت را افزایش داد و بنده در ورود به پنل تراکنش را ناموفق نشان داد ، کارت بنده پاسارگاد و درگاه هم به پرداخت بود ، کاملا تا تحویل سرویس پیگیر ماجرا شدن و فروشنده را وادار به تحویل سرویس کردن اینجا که درگاه واسط و داره کارمزد هم میگیره و وظیفه داره خدمات رسانی کنه
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
اتفاقا خوب هم پیگیری میکنند ، همین یک ماه قبل بود که مشکلی برام پیش اومد با راهنمایی یکی از دوستان با شاپرک تماس گرفتم 12 ساعت نشده پولم را برگشت زد psp کلی هم معذرت خواهی کرد
موضوع 5 سال قبل هم که نه تنها به پرداخت که خود بانک پاسارگاد هم پیگیر موضوع بود اون زمان و کل مبلغ هم 17 هزار تومان بود اگه درست یادم مانده باشه
همین جهان سومی ها شدیدا به پول حساسیت دارند و تحمل خوردن هیچ کس جز خودشانم را ندارند
دز/د اگه سهم کلانتری را داد میتونه آقایی کنه نداد پوستش را میکنن تا درس عبرتی بشه برای بقیه
پ.ن.
تعداد زیادی از درگاههای واسط به خاطر شکایت ها بسته شدن و حتی تعدادی از اونها به خاطر مشکلات حقوقی و شکایت های شخصی بیخیال این کار شدن
البته شاید بگید نه به خاطر درگاه دادن به سایت های خلاف بوده ولی خبر دارم که چند تای اونها شکایت شخصی داشتند و مجبور به حضور در دادگاه برای پاسخ دادن به همین تخلفات ریز کاربرهاشون شدن
همین پی یک ماه نشده حساب هاش را بسته بودن
ویرایش توسط iraniam2000 : May 18th, 2018 در ساعت 15:14
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
الان از کجای پست من این را برداشت کردید ؟
مشتری پرداخت را انجام داده بود و پول از حساب اون کسر و حتی ایمیل پرداخت موفقیت آمیز خودش را برای من ارسال کرد و من بر اساس اون ایمیل سرویس و کالای کاربر را تحویل دادم ( درگاه مبنا کارت ) ولی پول به حساب بنده نیامد
فرداش تماس گرفتم یک خانمی گفت تا عصر برمیگرده ولی نشد و عصر با واحد شکایت اونها تماس گرفتم ، آقایی گفت که 72 ساعت کاری صبر کنید بعد پول برگشت میخوره و چون مشتری آشنا بود مشکلی نداشتم ، سه روز بعد که تماس گرفتم ایشان اعلام کرد تا آخر هفته باید صبر کنید که من هم با شاپرک تماس گرفتم و اتفاقا با برخورد خوب وصل کردن به آقایی که وقتی موضوع را بهش گفتم شدیدا عصبانی شد و شماره موبایل گرفت که پیگیری کنه و تنها چند ساعت بعد در پنل مبنا کارت مشکل حل شده بود و عصر هم پول تو حساب بنده بود
پول هم تو اینترنت بانک با عنوان سند اصلاحی به حساب بنده واریز شده بود
![]()
ویرایش توسط iraniam2000 : May 18th, 2018 در ساعت 15:51
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)