نقل قول نوشته اصلی توسط alfavps.com نمایش پست ها
دوست عزیز 2تا پست بالاتر در همین تاپیک اعلام کردم در مورد بازگشت هزینه
شما دارید به مشتریاتون سرویس رایگان میدید خوب ماهم به شما 3ماه سرویس رایگان میدیم
مشکل ما با هزینه نیست چون از هر سرور سود 50 درصد دارید حتی با فروش 13 هزارتومان
در مورد بکاپ هم گفتم ما هیچگونه مسئولیتی الز اول سرویس دهیمون درمورد بکاپ نداشتیم شما اگر اطلاعات خودتون و مشتریاتون مهم بوده برای سرور مجازی فکر بکاپ می بودید
این مشکلی نیست که ما عمدا ایجاد کرده باشیم مشکلی هست که برای ما ایجاد شده
شما جایی رو دارید که از این مشکلات گلایه کنید و خسارت بگیرید ولی متاسفانه ما حتی جایی رو نداریم که حتی گلایه کنیم ازش چه برسه شکایت چون به هیچ کجا دسترسی نداریم تنها باید خودمون ضرر کنیم و به مشتریامون خسارت بدیم
اگر میتونید این رو درک کنید 2تا راه هست
1- صبر کنید مشکل ریالی برطرف بشه هزینه شما برگشت داده بشه
2- 3ماه بهتون سرویس رایگان تقدیم کنیم
دوست عزیز شما 45 روزت هم گذشته برگشت هزینه و خسارت نمیدید که هیچ تازه طلبکارم هستی و میای تاپیک میزنی ؟
بنده شده اینترنت رو میذارم کنار ولی از شما سرویس مجانی هم نمیگیرم بعد از تجربه گندی که با شما داشتم هیچ وقت هزینه سرور ارزون قیمت نمیدم پول درست حسابی میدم به یه شرکت درست و آدم که نیاد همش تهدید کنه بخاطر 13000 تومان که پول نیم کیلو گوشت هم نمیشه...
ولی بنده نمیگذرم طبق قانون گارانتی بازگشت وجه دارید 30 روز به ما هم ربطی نداره که مشکل داری یا نداری.....
مدیر انجمن لطفا تاپیک رو ببندید واقعا همه ناراضی هستند و اصلا اطمینانی به اینجور افراد نیست
(تعجب میکنم چرا باز هم ایشون میتونه تو این انجمن بیاد و فعالیت کنه باید بلاک بشه از این انجمن)