نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 82

موضوع: فروش ویژه دیتاسنتر ovh - رم 1گیگابایت فقط 10800 تومان - پنل وی سنتر تحت وب

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    3 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه دیتاسنتر ovh - رم 1گیگابایت فقط 10800 تومان - پنل وی سنتر تحت وب

نقل قول نوشته اصلی توسط GHELGHELAC نمایش پست ها
    درود
    بعضي از ضررها با برگشت پول و دوماه سه ماه سرور رايگان قابل بازگشت نيست
    من سه بار از ايشون ضرر ديدم بار آخر سه روز متوالي تيکت اصلا جواب ندادند
    سرويس بد ايشون و سهل انگاري خودم که بک آپ جديدي نگرفته بودم و بک آپم ماله دو ماه پيش بود يک هفته منو بيچاره کرد
    من هيچوقت درخواست برگشت وجه ندادم و نميدم چون 20 تومن سي تومن دردي از من دوا نميکنه
    ضرر من اعتبارم بود و يک هفته استرس بر خلاف ايشون که اصلا نه تلفن جواب ميدادن نه تيکت، من براي مشتريهام در دسترس بودم و همش در حال عذرخواهي
    نکته جالب اينکه در تاپيک قبلي تهديد کرده بودند پستهاتون رو پاک کنيد تا برگشت وجه بدم!!!!!
    وظيفه حکم ميکرد تجربه کاريم رو با ايشون در اينجا با بقيه دوستان ذر ميان بزارم
    يا حق
    نقل قول نوشته اصلی توسط alfavps.com نمایش پست ها
    سلام
    راه حلتون رو براي رفع ضررتون در سايت اعلام کنيد ما براي شما از همون راه خسارت تقديم ميکنيم!
    هيچ کجاي دنيا از سرور مجازي بکاپ تهيه نميکنه که ما دومييش باشيم دوست عزيز!
    اگر شخص حرفه اي باشيد هميه از اطلاعاتي که براتون مهم هستند بکاپ تهيه ميکنيد چون تو دنياي مجازي هيچ چيزي امنيت نداره!
    خيلي ها هستند کارشون راه افتاده هنوز در مورد ما انتقاد ميکنند! دليل اينکه گفتيم پست هاتون رو پاک کنيد تاب رگشت بشه همين بوده
    براي هر چيزي راه خسارتي هست و ماهم خوشحال ميشيم به شما خسارت بديم
    موفق باشيد

موفق باشيد
    من قصد کش دادن مطلب نداشتم و فقط تجربه خودم رو درميون گذاشتم اما نوع پاسخ شما منو مجبور به پاسخ دهي کرد
    شما کلا نوع پاسخگوييتون اول عذرخواهانس و بعد طلبکارانه
    اولا که دقت ميکرديد من نه طلب پول داشتم نه دارم
    مطمئن باشيد ضرر من رو نميتونيد پرداخت کنيد
    من در حال بستن يک قرارداد چند ميليوني آنتي ويروس براي يک شرکت بزرگ بودم که متاسفانه در زمان تست روي سرورهاي شما بودم
    اما اين رو قبول دارم براي همه سرويس دهنده ها انواع مشکلات عجيب و غريب ممکن است پيش بياد اما...
    اما بزرگترين مشکل من عدم پاسخگويي در زمان قطعي سيستم بود
    دوما به اون قسمت از حرفاي من که بويلد کردم و با رنگ قرمز مشخص کردم دقت کنيد که گفتم سهل انگاري خودم که بک آپ نگرفتم و البته هيچ ادعايي نداشتم که شما بايد بک آپ ميگرفتيد

دوست عزيز و گرامي بزرگترين مشکل من و خيلي از دوستان مخفي شدن شما و عدم پاسخگويي در زمان از دسترس خارج شدن سرورهاتون بود اين يکي رو ديگه گردن ديتا سنتر و پي پال نندازيد

2. تعداد تشکر ها ازGHELGHELAC به دلیل پست مفید

عضو انجمن alfavps.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    323
    تشکر تشکر شده 
    620
    تشکر شده در
    357 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه دیتاسنتر ovh - رم 1گیگابایت فقط 10800 تومان - پنل وی سنتر تحت وب

نقل قول نوشته اصلی توسط GHELGHELAC نمایش پست ها
    من قصد کش دادن مطلب نداشتم و فقط تجربه خودم رو درميون گذاشتم اما نوع پاسخ شما منو مجبور به پاسخ دهي کرد
    شما کلا نوع پاسخگوييتون اول عذرخواهانس و بعد طلبکارانه
    اولا که دقت ميکرديد من نه طلب پول داشتم نه دارم
    مطمئن باشيد ضرر من رو نميتونيد پرداخت کنيد
    من در حال بستن يک قرارداد چند ميليوني آنتي ويروس براي يک شرکت بزرگ بودم که متاسفانه در زمان تست روي سرورهاي شما بودم
    اما اين رو قبول دارم براي همه سرويس دهنده ها انواع مشکلات عجيب و غريب ممکن است پيش بياد اما...
    اما بزرگترين مشکل من عدم پاسخگويي در زمان قطعي سيستم بود
    دوما به اون قسمت از حرفاي من که بويلد کردم و با رنگ قرمز مشخص کردم دقت کنيد که گفتم سهل انگاري خودم که بک آپ نگرفتم و البته هيچ ادعايي نداشتم که شما بايد بک آپ ميگرفتيد

دوست عزيز و گرامي بزرگترين مشکل من و خيلي از دوستان مخفي شدن شما و عدم پاسخگويي در زمان از دسترس خارج شدن سرورهاتون بود اين يکي رو ديگه گردن ديتا سنتر و پي پال نندازيد
    دوست عزیز تنها دلیلی که چواب گو نبودیم این بود که واقعا جوابی نداشتیم به مشتری هامون بدیم و هر جوابی میدادیم موجب بد قلی ما میشد

به هرحال این طلب شما پیش ما حفظ میشه و هر زمان خواستید میتونید 1 ماه از ما سرویس رایگان دریافت کنید

موفق باشید

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi-relax نمایش پست ها
    ایشون باید اول خسارت تمام مشتری های قبلی رو پرداخت کنند بعد تاپیک جدید بزنند اینکه مشتری های قبلی نادیده گرفته بشن و مدیریت دوریس وب همینطور به کارشون ادامه بدن مورد تایید ما نیست من از مدیریت وب هاستینگ تالک خواهشمندم تا ایشون خسارت ما رو تقبل نکردن اجازه ی ایجاد تاپیک جدید واسه فروش ندن منم ضرر بزرگی کردم سه تا از سرور مجازی هایی که گرفته بودم یکی شون یک ماه کار کرد همین که ماه دومشو تمدید کردم به کل قطع شد، سرور مجازی دوم وسط ماه قطع شد اخه سرور مجازی رو کجا با قطعی میدن
    یه نمایندگی هاستینگ 100 گیگ هم گرفته بودم 90 تومن سرش 6 تا مشتری داشتم بخاطر قطعی ناگهانی سرور من متحمل برگشت هزینه تمام مشتری ها شدم و سایت های خودم این وسط رو هاستینگ ها بود همه دیتابیس هاشون از بین رفته بود.

من توی سایت دوریس وب تیکت بار ها تیکت زدم و همچنان منتظر جوابم
    از این ماجرای سرویس گرفتنم یه 2 ، 3 ماهی میگذره اما ایشون عین خیالشون نیست
    سلام

یک ایمیل که برای شما و همه مشتریان پس از رفع مشکل ارسال کردیم این بود در عکسی که میزارم مشخص هست

همانطور که گفتیم کسانی که به صورت ریالی میخواهند مبلغشون برگشت داده بشه باید 45 روز صبر کنند تا این موجودی ریالی ما برطرف بشه!
    شما هم این مورد رو قبول کردید و از اون زمان 29 روز گذشته !
    پس حق ندارید شکایت کنید و هروقت بعد 45 روز براتون واریز نشد میتونید شکایت کنید که چرا به گفته مون عمل نکردیم
    اگر هم سرویس میخواید با خسارتش تیکت بدید براتون سرویس تحویل داده میشه
    در غیر این صورت باید صبر کنید
    داده پردازان اینترنت دوریس با مسئولیت محدود |‌ شماره ثبت : ۴۵۰۵۹۱ | دوریس وب https://www.doris.host
    به کانال رسمی دوریس وب در تلگرام بپیوندید: https://t.me/dorisweb

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)