خوب فرض کنید من از یه تاپیک فروش سرویس وی پی اس می خرم فلان رم فلان هارد + پرت 1 گیگ
پرداخت می کنیم, تحویل میدند همی چه اوکیه. پرت رو تست می کنیم می بینیم 100 مگ هستش. توی سایت زدن 1 گیگ!
نگو ایشون سرور با پرت 100 خریدن تا بفروشند و با پولش پرت 1گیگ بخرند. ما تیکت میدیم می گیم می گیم پرت 100 هستش میگه صبر کنید در حال رسیدگی هستیم و قرار افزایش بدیم می گیم زمان ؟ جواب نمیدند بعد 2 روز میگیم پول مارو پس بدید! طفره میرند! و و و و تا که پول مارو پس ندادند و سرویس ما فطع کردند! گفتیم تاپیک میدیم رسیدگی کنند مدیران !
گفت اشکالی نداره بن بشم توی همین انجمن توی هیدرش تیبلیغات میزارم! من تاپیک میخواستم بدم اما ثبت نشد! قصد من از این تاپیک این بود که نه پولم رو پس بیگرم نه کسی از این انجمن رو مقصر بدونم! چون بالای انجمن نوشته ((( 7- مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین می باشد و انجمن وب هاستینگ تاک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد . ))) و 20 30 تومن هم برام مهم نبود! اما کلی هم به مدیران پ خ دادم.
من فقط میخواستم ایشون بیاد جواب گو باشه در قبال سرویسی که داده ! و اگه مشکلی داشت حداقل بن می شد!
الان بازم شما میگید ما مقصر نیستیم! 1000 بار دیگه هم میگم که او یوزر مقصره ! اما یوزر کجا ؟ سایت شما ! و شما هم تنها کاری که از دستتون بر میاد بن کردن ایشونه و بقیش بر می گرده به من و کاربر متخلف و مراجع قانونی!
و برای بار چندم میگم

هی نگید ما مقصر نیستیم ؟ مگه ما یا من میگم هستید ؟ فقط میگم مشکل رو رسیدگی کنید تا یورز بن شه نه که پول من برگشت داده بشه! تا دیگه سر بقیه رو کلاه نزاره!