نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 135

موضوع: انتقاد از مدیران انجمن

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    698
    تشکر تشکر شده 
    649
    تشکر شده در
    385 پست

پیش فرض پاسخ : انتقاد از مدیران انجمن

وحید عزیز 100 بار گفتید قوانین رو خوندید ؟ بله خوندیم یکیش اینه که انجمن و مدیران هیچ مسئولیتی بابت خرید و فروش ندارند!

درسته ما هم نمیگیم که بیا پول منو پس بده یا شما مقصرید !

اما توی انجمن شما تخلفی صورت بگیره شما هم مقصرید چون توی انجمن شماست!

حداقلش باید یورز بن بشه !

برای مثال بنده از همین انجمن که تاپیک زده بودند خرید کردم همه چی اوکی بود اما توی سایتشون زده بودند پرت 1 گیگ!

سرویس خریداری شد و دیدم پرت 100 و گفتند تا چند روز دیگه پرت 1 گیگ اضافه میشه ! گفتیم پول رو پس بدند! ندادند که هیچ سرویس رو آف کردند!

تاپیک زدم انتقاد کردم به مدیران پ خ دادم و .....

ایشون که بن نشدند هیچ این وسط ما تحقییر هم شدیم

You Can Get That, Or You Can Get This
    You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
    You Can Go Hard, Or You Can Go Home

2. تعداد تشکر ها از Sir.DarKNesS به دلیل پست مفید

عضو انجمن s.w.a.t آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    5,890
    تشکر شده در
    1,306 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Sir.DarKNesS نمایش پست ها
    وحید عزیز 100 بار گفتید قوانین رو خوندید ؟ بله خوندیم یکیش اینه که انجمن و مدیران هیچ مسئولیتی بابت خرید و فروش ندارند!

برای مثال بنده از همین انجمن که تاپیک زده بودند خرید کردم همه چی اوکی بود اما توی سایتشون زده بودند پرت 1 گیگ!

سرویس خریداری شد و دیدم پرت 100 و گفتند تا چند روز دیگه پرت 1 گیگ اضافه میشه ! گفتیم پول رو پس بدند! ندادند که هیچ سرویس رو آف کردند!

اگر شما از تبلیغات گوگل یا ... خریدی انجام دهید و به مشکل برخورد کنید، مشکل از گوگل میباشد؟! خیر! مشکل از شما میباشد که فاکتورهای مهم در خرید را رعایت نکرده اید.
    موفق باشید
    گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
    تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir

4. تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    698
    تشکر تشکر شده 
    649
    تشکر شده در
    385 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط s.w.a.t نمایش پست ها
    اگر شما از تبلیغات گوگل یا ... خریدی انجام دهید و به مشکل برخورد کنید، مشکل از گوگل میباشد؟! خیر! مشکل از شما میباشد که فاکتورهای مهم در خرید را رعایت نکرده اید.
    موفق باشید
    آها پس شما منظورتون اینه یوزر متخلف رو بن نمی کنید و بهش کمک می کنید برای ***ی بیشتر عحب بخدا فارسی میگما ؟ من نمیگم شما مسئول باشید که حداقل می تونید کاری کنید که کلاه بقیه رو بر ندراه

اصلا هیجی ولش مثل اینکه باید کلاس فارسی رو یدور دیگه برم مشکل از منه !

6. تعداد تشکر ها از Sir.DarKNesS به دلیل پست مفید

مدیر کل Vahid آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    435
    تشکر تشکر شده 
    6,991
    تشکر شده در
    2,087 پست

آها پس شما منظورتون اینه یوزر متخلف رو بن نمی کنید و بهش کمک می کنید برای ***ی بیشتر عحب بخدا فارسی میگما ؟ من نمیگم شما مسئول باشید که حداقل می تونید کاری کنید که کلاه بقیه رو بر ندراه

اصلا هیجی ولش مثل اینکه باید کلاس فارسی رو یدور دیگه برم مشکل از منه !
    دوست گرامی چرا شما اینگونه از مسایل برداشت میکنید ؟
    یعنی شما پیش خودتون فکر میکنید مدیران این انجمن حاضر نیستند هیچ کمکی به کابراشون کنند ؟
    ببینید اگه برای مدیران مشخص بشه کاربری مشکلاتی داره دترسی کاربر را حتما محدود میکنند .
    بهتره به جای اینکه مسایل را به شوخی بگیریم جدی بگیریم و حل کنیم
    برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
    يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
    ارتباط مستقیم با من :
    Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    698
    تشکر تشکر شده 
    649
    تشکر شده در
    385 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Vahid نمایش پست ها
    دوست گرامی چرا شما اینگونه از مسایل برداشت میکنید ؟
    یعنی شما پیش خودتون فکر میکنید مدیران این انجمن حاضر نیستند هیچ کمکی به کابراشون کنند ؟
    ببینید اگه برای مدیران مشخص بشه کاربری مشکلاتی داره دترسی کاربر را حتما محدود میکنند .
    بهتره به جای اینکه مسایل را به شوخی بگیریم جدی بگیریم و حل کنیم
    خوب فرض کنید من از یه تاپیک فروش سرویس وی پی اس می خرم فلان رم فلان هارد + پرت 1 گیگ
    پرداخت می کنیم, تحویل میدند همی چه اوکیه. پرت رو تست می کنیم می بینیم 100 مگ هستش. توی سایت زدن 1 گیگ!
    نگو ایشون سرور با پرت 100 خریدن تا بفروشند و با پولش پرت 1گیگ بخرند. ما تیکت میدیم می گیم می گیم پرت 100 هستش میگه صبر کنید در حال رسیدگی هستیم و قرار افزایش بدیم می گیم زمان ؟ جواب نمیدند بعد 2 روز میگیم پول مارو پس بدید! طفره میرند! و و و و تا که پول مارو پس ندادند و سرویس ما فطع کردند! گفتیم تاپیک میدیم رسیدگی کنند مدیران ! گفت اشکالی نداره بن بشم توی همین انجمن توی هیدرش تیبلیغات میزارم! من تاپیک میخواستم بدم اما ثبت نشد! قصد من از این تاپیک این بود که نه پولم رو پس بیگرم نه کسی از این انجمن رو مقصر بدونم! چون بالای انجمن نوشته ((( 7- مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین می باشد و انجمن وب هاستینگ تاک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد . ))) و 20 30 تومن هم برام مهم نبود! اما کلی هم به مدیران پ خ دادم.
    من فقط میخواستم ایشون بیاد جواب گو باشه در قبال سرویسی که داده ! و اگه مشکلی داشت حداقل بن می شد!

الان بازم شما میگید ما مقصر نیستیم! 1000 بار دیگه هم میگم که او یوزر مقصره ! اما یوزر کجا ؟ سایت شما ! و شما هم تنها کاری که از دستتون بر میاد بن کردن ایشونه و بقیش بر می گرده به من و کاربر متخلف و مراجع قانونی!

و برای بار چندم میگم هی نگید ما مقصر نیستیم ؟ مگه ما یا من میگم هستید ؟ فقط میگم مشکل رو رسیدگی کنید تا یورز بن شه نه که پول من برگشت داده بشه! تا دیگه سر بقیه رو کلاه نزاره!

مدیر کل Vahid آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    435
    تشکر تشکر شده 
    6,991
    تشکر شده در
    2,087 پست

خوب فرض کنید من از یه تاپیک فروش سرویس وی پی اس می خرم فلان رم فلان هارد + پرت 1 گیگ
    پرداخت می کنیم, تحویل میدند همی چه اوکیه. پرت رو تست می کنیم می بینیم 100 مگ هستش. توی سایت زدن 1 گیگ!
    نگو ایشون سرور با پرت 100 خریدن تا بفروشند و با پولش پرت 1گیگ بخرند. ما تیکت میدیم می گیم می گیم پرت 100 هستش میگه صبر کنید در حال رسیدگی هستیم و قرار افزایش بدیم می گیم زمان ؟ جواب نمیدند بعد 2 روز میگیم پول مارو پس بدید! طفره میرند! و و و و تا که پول مارو پس ندادند و سرویس ما فطع کردند! گفتیم تاپیک میدیم رسیدگی کنند مدیران ! گفت اشکالی نداره بن بشم توی همین انجمن توی هیدرش تیبلیغات میزارم! من تاپیک میخواستم بدم اما ثبت نشد! قصد من از این تاپیک این بود که نه پولم رو پس بیگرم نه کسی از این انجمن رو مقصر بدونم! چون بالای انجمن نوشته ((( 7- مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین می باشد و انجمن وب هاستینگ تاک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد . ))) و 20 30 تومن هم برام مهم نبود! اما کلی هم به مدیران پ خ دادم.
    من فقط میخواستم ایشون بیاد جواب گو باشه در قبال سرویسی که داده ! و اگه مشکلی داشت حداقل بن می شد!
    الان بازم شما میگید ما مقصر نیستیم! 1000 بار دیگه هم میگم که او یوزر مقصره ! اما یوزر کجا ؟ سایت شما ! و شما هم تنها کاری که از دستتون بر میاد بن کردن ایشونه و بقیش بر می گرده به من و کاربر متخلف و مراجع قانونی!
    و برای بار چندم میگم هی نگید ما مقصر نیستیم ؟ مگه ما یا من میگم هستید ؟ فقط میگم مشکل رو رسیدگی کنید تا یورز بن شه نه که پول من برگشت داده بشه! تا دیگه سر بقیه رو کلاه نزاره!
    من یادمه چند سال پیش، دقیق یادم نیست برای تمامی کاربران سایت ایمیل زدم و یه سری نکات برای خرید سرویس به خریدار ها تذکر دادم ،
    یکی از تذکر این بود که سعی کنید از سرویس دهنده ای بخرید که چند بار به صورت فیزیکی دیده باشید منظورم این بود حداقل از شرکت بخرید !
    شما وقتی ریسک میکنید و از شخصی خرید میکنید که حتی دسترسی بهشون ندارید چه انتظاری دارید ؟
    شما انتظار دارید مدیر انجمن بیاد و به موضع اینکه چرا فروشنده به شما به جای پورت گیگ ، صد داده رسیدگی کنه ؟ این چه منطقی هست شما دارید ؟
    برای این سری مشکل شما باید فقط و فقط خودتون رو مقصر بدونید و کسب تجربه کنید که در آینده چنین خرید هایی نکنید
    برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
    يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
    ارتباط مستقیم با من :

مدیر کل Vahid آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    435
    تشکر تشکر شده 
    6,991
    تشکر شده در
    2,087 پست

به نظر من این بی انصافی هست زمانی که به موضوع انتقاد از فروشنده ها میرسه مسوولان سایت مقصر هستند !
    زمانی که فرد بدون اطلاعات کافی برای خرید دست به خرید میزنه این موضوع به مدیر سایت مربوط هست ؟
    زمانی که سرویسی که قرار بوده تحویل بگیرید و نگرفتید باید از طریق مراجع قانونی پیگیر بشید
    کاش اینو قبول میکردید که اشتباه کردید و گردن سایت و مدیران نمینداختید !
    در آخر من دلیل حنده های شما را اصلا متوجه نمیشم
    ارتباط مستقیم با من :

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)