نقل قول نوشته اصلی توسط SV24.CO نمایش پست ها
جالب اینجاست که 8 ماه هیچ مشکلی وجود ندارد و بعد از این مدت تمام کاربران شروع به ارسال اسپم کرده اند!
یک سرور خام Centos نصب کردیم برای تست و بلا استفاده قرار دادیم 2 روز بعد دیدم که این سرور هم اسپم ارسال میکند و وارد بلک لیست شده است!
بنده خیلی حرف برای گفتن دارم ، تیکت های ارسالی و پاسخ های دیتاسنتر را برای شما قرار بدم اینجا مشخص میشود که تخصص همکاران شما در این دیتاسنتر در چه سطحی است!
از بنده تقاضای trace route کردند در اختیارشان قرار دادم به شکل خیلی واضحی مشکل از روتر دیتاسنتر هست اما قبول نکردند و گفتند مشکل از ISP شما هست بدون شک ما مطمئن هستیم! نصف آی پی های یکی از سرور ها تایم اوت میدادند گفتم از network-tools استفاده کنید ببینید مشکل از ISP بنده هست یا دیتاسنتر شما شروع کردند به بافتن اراجیف .
واقعا از چه چیزی دفاع میکنید؟ آیا این بار اولی هست که شبکه دیتاسنتر به مشکل میخورد؟
اگر قبول کنند مشکل از دیتاسنتر هست حرفی نیست اما کتمان خقیقت مشتری را به خشم میاورد .
دفاع شما هم از مشکلات دیتاسنتر نه سودی برای بنده دارد و نه ضرری اما به نظرم به ضرر شما میباشد چون همکاران میبینند و میفهمند .
یا حق
مشکل همین 8 ماه شما میباشد!

خیلی از کاربران من جمله شما فقط با جمله " مشکل حل شد " جواب ابیوز را میدادند و اصلا توجهی به ابیوز یا رفع آن نداشتند.
شبکه به مشکل بخورد؟! کدام مشکل؟! مشکلی که کاربرانی مثل شما برای شبکه ایجاد کرده اند که دیتاسنتر مجبور به وضع چنین قانونی شده است؟! حالا شده است مشکل شبکه دیتاسنتر؟!

چطور میباشد که خود ما بیش از 800آی پی از این دیتاسنتر داریم و بیش از 15سرور فقط برای خود شرکت فقط 5 عدد آی پی بلک لیست شده است؟! و مسدود؟! حتما باز هم مشکل از شبکه و یا سرورهای ما میباشد؟!

در مورد مشکل پینگ ندادن هم که دارید خیلی واضح میباشد قبلا هم در انجمن بحث شده است! این مشکل چند دلیل اصلی دارد که هیچ کدام از این دلایل ربطی به دیتاسنتر ندارد!

ولی شما مشتری دوست دارید همه چیز را به دیتاسنتر ربط دهید! که قطعا جوابی هم دریافت نخواهید کرد!

در مورد سود و ضرر هم بهتر میباشد بحثی نکنیم! به قول معروف همه چیز واضح میباشد کاربران خودشان تصمیم میگیرند! شما هم بجای نگارن بودن به حال ضرر کردن ما بهتر میباشد مدیریت بهتر و دقیقتری روی سرورهای خود داشته باشید که به چنین مشکلی برخورد نکنید!

موفق باشید