-
August 7th, 2013, 22:20
عضو انجمن
پاسخ : مشکل با RedStation

نوشته اصلی توسط
bahar13699
مهندس و حافظ منافع دیتاسنتر نه مشتریان دیتاسنتر
میشه بفرمایید در طول یکسال و نیم گذشته ای که من هم تورنت استفاده میکردم و هم انواع فندوق شکن دیتاسنتر مطبوعتون کجا تشریف داشتن؟؟؟که امروز با سرور جدیدی که گرفتم هر دوروز آی پی رو وارد بلک لیست میکنن ؟؟؟ضمن اینکه من از فندوق شکن فقط برای خودم و دو نفر دیگه استفاده میکنم ..حال شما بفرمایید دیتاسنتر در سالهای قبل خواب تشریف داشتند و یا ما که استفادمون بیش از استفاده ی الان بود مشکل پیدا کردیم؟؟؟!!عزیز بجای طفره رفتن مشکلات رو بپذیرید
سلام
با شما مخالفم
ما 12 ماه است در همه دیتاسنتر ها با این موضوع برای مشتریان سرورهای اختصاصی رو به رو هستیم تقریبا هیچ فرقی هم نمیکند کدام دیتاسنتر
ویندوز به روز نشده یکی از منابع اصلی و خطرناک مشکلات است
از چه آنتی ویروسی روی سرورهای گیگابیتی کانکت خود استفاده میکنید ؟
رول های فایروال شما چیست ؟
آخریت hit در اسپم تراپ ها چه بوده ؟
اینها مواردی است که باید چک کنید و اگر ضعفی روی آنها دارید رفع نمائید !
-
تعداد تشکر ها ازwanener به دلیل پست مفید
-
August 7th, 2013 22:20
# ADS
-
August 7th, 2013, 22:28
-
تعداد تشکر ها ازMihan-VPS به دلیل پست مفید
-
August 7th, 2013, 23:03
عضو انجمن
متاسفانه بعضی دوستان اطلاعات کافی رو در زمینه ی مدیریت ندارن
وفقط با کپی کردن تمپلت سرور داری میکنن - اگه بشه یه آموزش های کلی در رابطه با فایروال و مدیریت اسپم و ترافیک قرار داد خیلی خوب میشه !
▌ ||SKYNETWORK . Since 2010||▌
Area Of Experties : Cisco ASA -Juniper - MikroTik - PfSense
vMware vExpert
-
تعداد تشکر ها ازpar30shop به دلیل پست مفید
-
August 8th, 2013, 00:45
عضو انجمن
مهندس و حافظ منافع دیتاسنتر نه مشتریان دیتاسنتر
میشه بفرمایید در طول یکسال و نیم گذشته ای که من هم تورنت استفاده میکردم و هم انواع فندوق شکن دیتاسنتر مطبوعتون کجا تشریف داشتن؟؟؟که امروز با سرور جدیدی که گرفتم هر دوروز آی پی رو وارد بلک لیست میکنن ؟؟؟ضمن اینکه من از فندوق شکن فقط برای خودم و دو نفر دیگه استفاده میکنم ..حال شما بفرمایید دیتاسنتر در سالهای قبل خواب تشریف داشتند و یا ما که استفادمون بیش از استفاده ی الان بود مشکل پیدا کردیم؟؟؟!!عزیز بجای طفره رفتن مشکلات رو بپذیرید
خب اگه آماتورها نباشن که نونتون آجر میشه
نصف وی پی اس ها مستقیما برای پروکسی و ... استفاده میشه
اگر همه اطلاعاتشون خوب بود که خودشون پنل میگرفتن دیگه به پشتیبانی نیاز نداشتن
شما هم میرفتین پولاتونو میشمردین فقط
فکر میکنم جواب شما را آقای محمدی به صورت کامل دادند
سلام
با شما مخالفم
ما 12 ماه است در همه دیتاسنتر ها با این موضوع برای مشتریان سرورهای اختصاصی رو به رو هستیم تقریبا هیچ فرقی هم نمیکند کدام دیتاسنتر
ویندوز به روز نشده یکی از منابع اصلی و خطرناک مشکلات است
از چه آنتی ویروسی روی سرورهای گیگابیتی کانکت خود استفاده میکنید ؟
رول های فایروال شما چیست ؟
آخریت hit در اسپم تراپ ها چه بوده ؟
اینها مواردی است که باید چک کنید و اگر ضعفی روی آنها دارید رفع نمائید !
و در مورد یوزر mahdi666 بفرمایید خرید کنید! کسی شما را اجبار نکرده است که از ما یا دوستان دیگر سرویس تهیه کنید! خدا رو شکر اینقدر مشتری داریم که با حذف یوزرهای آماتور به قول شما نون ما آجر نشود و مشتریانی مثل آپلودباز و بعضی اُرگانهای دولتی و خصوصی نزد ما بمانند.
در مورد تورنت هم دیتاسنتر مشکل جدی ندارد. فقط در صورت ارسال اسپم، اتک و امثالهم به شدت برخورد میکند و اینکه آی پی شما به هردلیلی بلک لیست شده باشد.
این مشکل هم مستقیم برمیگردد به مدیر سرور. حال ما به خاطر این مشکل راهی پیدا کردیم و درحال آماده سازی فایروال نرم افزاری هستیم برای جلوگیری از به وجود آمدن این مشکلات...
موفق باشید
آلماهاست تنها Platinum Partner رسمی دیتاسنتر
Redstation در ایران و در خارج از ایران میباشد.
-
تعداد تشکر ها از AlmaHost به دلیل پست مفید
-
August 8th, 2013, 02:19
عضو انجمن
نکته جالب اینجاست گفتیم مگر اسپم ارسال نمیشه از آی پی ها پس پورت های ایمیل رو روی روتر ببندید لطفا که دیگه اسپم ارسال نشه ، گفتند سرور ها self manage هستن به ما ربطی نداره
-
-
August 8th, 2013, 02:26
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از AlmaHost به دلیل پست مفید
-
August 8th, 2013, 02:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
AlmaHost
پورت 25 روی شبکه دیتاسنتر بسته است! اگر نیاز دارید باقی پورتها بسته شود میتوانید با راه اندازی فایروال نرم افزاری مثل pfSense یا vyatta اینکار را انجام دهید. این یعنی Self Managed اگر نمیتوانید یا ... دیتاسنتر این آپشن را دارد و میتوانید با آنرا تهیه کنید!
تا یک الی دو روز آینده ما Template آماده شده برای کاربران قرار میدهیم تا استفاده کنند و تا حد ممکن این مشکلات را کاهش دهند!
موفق باشید
پس خوشا به سعادت کاربران شما
-
-
August 8th, 2013, 02:40
عضو انجمن
-
-
August 8th, 2013, 03:08
عضو انجمن
ببخشید محمدی با بنده هستید ؟
-
-
August 8th, 2013, 03:10
عضو جدید
بنده هم الان بالای 6 ماه هست دارم با این دی سی کار میکنم مشکلی نداشتیم غیر از چند مورد ابیوز تورنت ابیوزی نداشتیم ! آی پی ما بلاک نشده و همیشه هم ویندوز رو آپدیت و پورت های مخریب رو بستیم پس مشکل از دی سی نیست این یوزر هست شاید به نوعی بی انصافی میکنه !
فروش ویزه سرور مجازی ازانگلیس | پشتیبانی به موقع و آپتایم بالا | پنل ریبوت رایگان
سایت : مــــاد وی پـــی اس | یاهو آی دی : vpsmad
....:::: www. madvps .ir ::::....
-