-
February 12th, 2014, 02:10
عضو دائم
سؤال درباره میل ریلی در Redstation
درود ،
دوستان درباره محدودیت ارسال ایمیل در دیتاسنتر رد استیشن میدونم ک برای هر آی پی اصلی ۵۰۰ و برای هر ای پی اضافی ۱۰۰ ایمیل میشه در روز ارسال کرد ...
در اینجا : Dedicated Server FAQs
یک میل ریلی رایگان ب آدرس :
کد:
relay.redstationmail.co.uk
معرفی شده و نحوه تغییر ریلی هم کامل توضیح داده ، منم مطابق آموزش دیتاسنتر رو دایرکت ادمین این ریلی رو ست کردم ،
حالا سؤال من اینه که با این ریلی رایگان ، چند ایمیل در روز میشه ارسال کرد ؟؟؟ !!!
ایا بازم اون محدودیت ۱۰۰ ایمیل بر قراره ؟؟؟ !!! یا ... ؟؟؟ !!! کلا چه فرقی کرد ک الان من ریلی رو تغییر دادم ؟!
با تشکر از وقتی ک میزارید ...
-
-
February 12th, 2014 02:10
# ADS
-
February 12th, 2014, 02:16
پاسخ : سؤال درباره میل ریلی در Redstation
درود همون تاپیک قبلی که زدید بهتون کامل توضیح دادم ولی گفتید متوجه شدم و ....
دوباره خیلی ساده خدمتتون عرض میشه
پورت 25 برای ارسال ایمیل هست.این پورت در شبکه رداستیشن به کل بلاک هست.شما اگر با وی پی اس/هاست و ... بدون هیچ تنظیماتی در سرور رداستیشن بخواید ایمیل ارسال کنید نمیتونید
مگر اینکه از ریلی سرور رایگان رداستیشن رو استفاده کنید که محدودیت ذکر شده رو داره و 1 ایمیل بیشتر از این مقدار نمیتونید ارسال کنید
نکته اخر اینکه ایپی های رداستیشن به دلیل این محدودیت های پرمیوم ایپی نگه داشته شده و 99% ارسال میل با این ایپی ها مستقیم به پوشه اینباکس میره
و مثل سایر دیتاسنتر های مثل هتزنر ایپی ها در ازانس های ضد اسپم بلاک نشده که بیشتر میل ها به پوشه اسپم بره
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از persianmagic به دلیل پست مفید
-
February 12th, 2014, 02:20
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
persianmagic
درود همون تاپیک قبلی که زدید بهتون کامل توضیح دادم ولی گفتید متوجه شدم و ....
دوباره خیلی ساده خدمتتون عرض میشه
پورت 25 برای ارسال ایمیل هست.این پورت در شبکه رداستیشن به کل بلاک هست.شما اگر با وی پی اس/هاست و ... بدون هیچ تنظیماتی در سرور رداستیشن بخواید ایمیل ارسال کنید نمیتونید
مگر اینکه از ریلی سرور رایگان رداستیشن رو استفاده کنید که محدودیت ذکر شده رو داره و 1 ایمیل بیشتر از این مقدار نمیتونید ارسال کنید
نکته اخر اینکه ایپی های رداستیشن به دلیل این محدودیت های پرمیوم ایپی نگه داشته شده و 99% ارسال میل با این ایپی ها مستقیم به پوشه اینباکس میره
و مثل سایر دیتاسنتر های مثل هتزنر ایپی ها در ازانس های ضد اسپم بلاک نشده که بیشتر میل ها به پوشه اسپم بره
موفق باشید
از ریلی غیر از رد استیشن هم میشه استفاده کرد ؟! ، مثلا از یک وی پی اس تو یک دیتاسنتر دیگه !؟ :|
من الان از سرور کانادا دارم روزی بیش از ۲۰۰۰ ایمیل ارسال میکنم ، میشه این سرور بشه میل ریلی سرور رد استیشنم ؟؟؟!
ویرایش توسط OmidX : February 12th, 2014 در ساعت 02:23
-
-
February 12th, 2014, 03:29
-
تعداد تشکر ها از persianmagic به دلیل پست مفید
-
February 12th, 2014, 09:24

نوشته اصلی توسط
persianmagic
بله روی وی پی اس دیگه باید ریلی سرور ایجاد کنید و مشخصات رو مثل ریلی سرور رداستیشن اضافه کنید
البته اموزش راه اندازی ریلی سرور در این انجمن کمتر از 200 نیست

آموزش نه، برای راه اندازی این میزان باید هزینه کنین
پورت 25 هم بلاک نیست تا جایی که اطلاع دارم.
-
تعداد تشکر ها از ADMlN به دلیل پست مفید
-
February 12th, 2014, 10:02

نوشته اصلی توسط
ADMlN
آموزش نه، برای راه اندازی این میزان باید هزینه کنین
پورت 25 هم بلاک نیست تا جایی که اطلاع دارم.
پورت بلاک نیست اما ایمیل ها برگشت داده میشوند .
شما نیمتوانید به صورت مستقیم با IP سرور خود ایمیل ارسال کنید .

نوشته اصلی توسط
OmidX
از ریلی غیر از رد استیشن هم میشه استفاده کرد ؟! ، مثلا از یک وی پی اس تو یک دیتاسنتر دیگه !؟ :|
من الان از سرور کانادا دارم روزی بیش از ۲۰۰۰ ایمیل ارسال میکنم ، میشه این سرور بشه میل ریلی سرور رد استیشنم ؟؟؟!
اگر در هر 2 سرور از دایرکت ادمین یا cpanel استفاده کنید میتوانید سرویس mail کاربر های مورد نیاز خود را به سرور کانادا انتقال دهید که نیاز به هزینه و ... نیست .
آموزش هم داخل gogole.com بگردید زیاد هست اگر پیدا نکردین پ.خ بدید آموزش بزارم .
-
تعداد تشکر ها از zartosht به دلیل پست مفید
-
February 12th, 2014, 16:27
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
zartosht
اگر در هر 2 سرور از دایرکت ادمین یا cpanel استفاده کنید میتوانید سرویس mail کاربر های مورد نیاز خود را به سرور کانادا انتقال دهید که نیاز به هزینه و ... نیست .
آموزش هم داخل gogole.com بگردید زیاد هست اگر پیدا نکردین پ.خ بدید آموزش بزارم .
هر دو سرور دایرکت ادمین روشون نصب ه ، هرچی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم :|
-
-
February 13th, 2014, 11:34

نوشته اصلی توسط
OmidX
هر دو سرور دایرکت ادمین روشون نصب ه ، هرچی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم :|

به عنوان مثال شما کاربر domain.com
شما باید هر دو کاربر را در 2 سرور کانادا و انگلستان بسازید . بعد از طریق admin وارد DNS administrator شوید و رکرد mail.comain.com را به ip سرور کانادا خود متصل کنید .
این واسه ایمیل های دریافتی بود . واسه ایمیل های ارسالی باید مثلا اگر ار طریق PHP انجام میشه در کد های PHP خود آدرس local را به سرور کانادا خود متصل کنید .
.
همچنین اگر ارسال ایمیل از طریق نرم افزار انجام میشود شما با مشکلی مواجه نیستید . و ارسال از طریق سرور کانادا شما انجام میشود .
-
-
February 14th, 2014, 16:48
بغیر از راه دوستمان می توانید با باز کردن یک پورت غیر از 25 در دو طرف و تنظیم سرور ارسال کننده مانند آموزش خودتان با پورت (server::port) مشخص شده. در گیرنده نیز relay_domains و relay_hosts را ویرایش کرده و ارسال کننده را قرار دهید.
-
تعداد تشکر ها از esh به دلیل پست مفید
-
February 14th, 2014, 19:07
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
esh
بغیر از راه دوستمان می توانید با باز کردن یک پورت غیر از 25 در دو طرف و تنظیم سرور ارسال کننده مانند آموزش خودتان با پورت (server::port) مشخص شده. در گیرنده نیز relay_domains و relay_hosts را ویرایش کرده و ارسال کننده را قرار دهید.
میشه بیشتر توضیح بدید ، راه دوستمون اصلا منطقی نیست ...
چطوری یه پورت ب جز ۲۵ بشه پورت smtp ؟
این relay_domains و relay_hosts کجاست ؟! :D
-