متاسفانه این نوع مطرح نمودن موضوعات ( مثل اینکه از یکی از دوستان شنیده شده و یا اینکه دوستانی گفته اند و ... که در تمامی آنها موضوع به افراد سوم شخص که حاضر نیستند مربوط می شود و بدون ارائه دادن مدرک درست و ... ) تنها این را به نظر من می آورد که هدف تخریب برای یک دیتا سنتر وجود دارد. ما نماینده Caro هستیم و مواردی که کاربر ها ( چه از ما خرید کرده باشند و یا مستقیم گرفته باشند ) را پیگیری می کنیم چراکه هدف ما رضایت مشتری ها از خدمات Caro است.
علت اینکه من از شما شماره تیکت Caro را درخواست کردم این بود که دوستانی که این تاپیک را مشاهده می کنند دقیقا ببینند که چه سوالی ( آیا واقعا فقط سوال بوده ؟؟ ) مطرح شده و چه جوابی قسمت پشتیبانی Caro چه جوابی داده است ( آیا واقعا چند ساعت تاخیر داشته ؟؟ آیا واقعا به سوال جواب داده نشده ؟؟ آیا برای حل اشکال اعلام قیمت نشده است ؟؟ )
در حالت عادی نحوه عملکرد ساپورت Caro این است که اول در صورتی که امکان آن وجود داشته باشد توضیح می دهند و یا اینکه لینکی ارسال می کنند در صورت تایید مشتری هزینه دریافت می کنند.
فقط یک موضوع را هم فکر می کنم بهتر است توضیح بدهم هزینه های مدیریت Caro بیشتر از 10 دلار است.
برای من خیلی جالب است که شما در مورد دیتا سنتر خودتان هم بیشتر توضیح دهید ؟ آدرس سایتتون و ... را هم بفرمایید . البته من پیشنهاد می کنم که شما یک تاپیک جدا برای این موضوع باز کنید تا همه دوستان سوال خودشان را بپرسند . خود من سوالات خیلی زیادی دارم قبل از اینکه به موضوع نحوه پشتیبانی شما از کاربرهاتون برسیم
با تشکر