سلام.
ای بابا، دوست عزیز اسم این انجمن webhostingtalk هست و همه چیز از این اسم مشخص است.
من کلاً از هیچ شرکتی دفاع نمی کنم و دلیل قاطعی هم دارم.
کدام یک از شرکت های خارجی برای کاربران ایرانی دل می سوزانند ؟
حال چرا ما که ایرانی هستیم، باید به خاطر مقداری سود و یا کسب شهرت و یا به هر دلیل دیگری در دنیای مجازی اینترنت، به برادران و خواهران خود خیانت کنیم و سروری را در اختیار ایشان قرار دهیم که با مشکلات فراوان رو به رو است و پس از مدتی این برادر یا خواهر ما را دچار مشکل می کند ؟
واقعاً این درسته ؟؟
من شخصاً مشتری 2 ساله شرکت theplanet هستم و با اینکه خودم دیتاسنتر در اختیار دارم و از همه چیزش هم اطمینان دارم، باز هم برای بعضی از کاربران و دوستانی که اسرار بر خرید سرور از theplanet دارند، به صورت واسطه، خرید می کنم تا به مشکل ایرانی بودن و محدود شدن و ... بر نخورند !
ولی هیمن شرکت theplanet هم با این همه عضمت و قدرت و با اینکه دوستانی در آن شرکت دارم (مثل davisson n و andrew d) باز هم دو مشکل بزرگ این شرکت را انکار نمی کنم.
1. گرمای بیش از حد محیط نگهداری سرور ها که باعث مشکلات بسیار زیادی از جمله از بین رفتن هارد دیست ها میشه.
2. سیستم billing بسیاااااااااااااااار ضعیف این شرکت که اشک من یکی رو رسماً در آورده.
از جمله اشتباهاتشون، همین مدت پیش بود که سرور من رو که پول 6 ماه رو جلو داده بودم، به مدت 1 سال پیش پرداخت حساب کرده بود و وقتی این مورد رو به یکی از دوستانم (davisson n) که در شرکت theplanet کار می کنه، گفتم، داشت روانی میشد !!!
خلاصه هر شرکتی مشکلاتی داره، حتی خود ما.
مثلاً مشکل ما اینه که چون فضای دیتاسنترمون یکم بیشتر از حد پر شده و هنوز مکان جدید برای دیتاسنتر دوم (به امید خدا) حاظر نیست، standby generator برق رو بیرون از دفتر و پایین ساختمان دیتاسنتر پارک کردیم که پلیس ازمون اشکال گرفت و مجبود شدیم پارکینگ ماهیانه کنار خیابون براش بخریم
خلاصه اینکه، ما به جای اینکه با هر روشی پول ایرانی ها رو بگیریم و تو جیب خارجی ها بریزیم واسه مقداری سود، بهتر هست چشممون رو باز کنیم و از کلاه سرمون رفتن جلوگیری کنیم دوستان.
با تشکر.