نقل قول نوشته اصلی توسط Aria نمایش پست ها
در مورد Caro.NET هم شخصاً تجربه ای ندارم ولی 2 نفر از دوستان که باهاشون سرور دارن و من یکی دو بار به سرورشون وصل شدم و یکی گشت زدم توشون، دیدم که بسیار خوب و بی نقص کار می کنه و از نظر شبکه و Hardware واقعاً Stable و قوی هست.

مشکلاتی که برای یکی دیگر از دوستانم پیش اومد این بود که پشتیبانی حتی حاظر نبود بهش بگه که برای رفع مشکلات هاست سایت بر روی cPanel از جمله Shell ها و ویروروس ها و جلوگیری از حمله های ساده و ... باید CSF و ClamَAV نصب کنه و بعد از 4 ساعت سوال و جواب، بهش گفته بودند که شما Management با ما ندارید و ما نمی تونیم کمکی به شما بکنیم !!!

در کل میشه گفت واسه افرادی که مشکل فنی ندارند و خودشون میتونن از پس کارها بر بیان، بسیار مناسب هست.

با تشکر.
سلام

در مورد موضوعی که برای Caro مطرح کردید من احتمال این نوع برخورد را از طرف قسمت پشتیبان فنی Caro خیلی کم می دانم چراکه اگر حتی کاربر سرور به صورت Self-Managed داشته باشد و سرویس های مدیریت سرور را سفارش نداده باشد در زمانی که درخواستی مربوط به موارد مدیریت سرور را داشته باشد معمولا این موضوع مطرح می شود که هزینه را تایید نماید تا اشکال را حل کنیم و یا ....
در ارتباط این تجربه خاص دوست شما ممنون می شوم که با اطلاعات کامل توضیح بدید یعنی دقیقا شماره تیکت ارسال شده به Caro را اعلام بفرمایید تا من بتوانم دقیق برای دوستان و بازدید کنندگان متن کامل سوال و جواب ها ( همراه با ساعت و ... ) را اینجا قرار بدهم . در این حالت بازدیدکنندگان بهتر می توانند قضاوت کنند.

با تشکر