سلام
بعد از مشکلات شدید در زمینه تخلیه خط چند روز پیش برادرم برای مشکل خطش تماس میگیره با شاتل که با تعجب تمام جواب های جالبی میشونه.
برادر من بابت کیفیت خط تماس میگیره با پشتیبانی، پشتیبانی اعلام میکنه که کیفیت پینگ تایم برای اونها مهم نیست و دانلود مهم هست که دانلود مشکلی نداره. با این وجود برادر من نسبت به سرعت دانلود هم شکایت میکنه که متاسفانه پشتیبانی زیر بار نمیره.
نکته جالب اینجاست که پشتیبانی اعلام میکنه ما باید یک نیرو به منزل شما بفرستیم ولی چون بوشهر تا محل زندگی ما که یکی از روستاهای حومه بوشهر هست حدود 20 دقیقه فاصله داره و نماینده محل زندگی ما هم خدمت تشریف دارن شما که برادر من باشد باید هزینه 40 هزار تومان بابت تاکسی تلفنی پرداخت کنه تا کارشناس بیاد. شاید این یه مقدار طبیعی به نظر بیاد ولی جالب اینجاست که اعلام کردند باید دستمزد کارشناسشون رو هم ما پرداخت کنیم و اگه قبول نکنیم کارشناس ارسال نمیکنن که خط رو بررسی کنن.
ارسال این کارشناس فقط برای بررسی مشکل هست که آیا مشکل از سمت ما هست یا خیر.
کیفیت خط من در مودم:
snr.JPG
همینطور که میبینید مشکلی از سمت کلاینت وجود نداره. سیم کشی کاملا سالم هست و مودم هم مشکلی نداره..
فایل صوتی این مکالمه که درخواست وجه کردن وجود داره و اگه لازم بشه قرار داده میشه.