باید کارشناس بفرستن، اگر مشکل از سمت شما بود، هزینه کاملا با شما هست، اگر از سمت شرکت بود خیر.
در صورت مقاومت نماینده، ابتدا با شرکت شاتل در تهران تماس بگیرید، اگر مشکل پا برجا بود با 195 تماس بگیرید.
باید کارشناس بفرستن، اگر مشکل از سمت شما بود، هزینه کاملا با شما هست، اگر از سمت شرکت بود خیر.
در صورت مقاومت نماینده، ابتدا با شرکت شاتل در تهران تماس بگیرید، اگر مشکل پا برجا بود با 195 تماس بگیرید.
دوست عزیز
طبق واقعیت های جامعه و شرکت ها عرف همون بود که خدمتتون عرض کردم.
اگر مشکل از سمت شما باشه، کارشناس هزینه رو به شما اعلام میکنه و شما مختارید که قبول کنید یا نه، این مورد مثل مورد مراجعه یک تعمیر کار به منزل شماست (که طبیعتا هزینه رفت آمد و کارشناسی رو ازتون میگیره) و موارد گفته شده در صورتی هزینه دارد که مشکل سمت شما باشد.
حالا کارشناس تنظیم مقررات بگه که اینطور نیست، آیا هزینه کارشناس را سازمان یا اپراتور میدهد؟ قطعا خیر!
در این مورد سازمان عملا هیچکاره هست چون اگر قطعی شما یا کیفیت خط سمت شما باشد طبق قرار داد و مفاد sla شاتل هیچ تعهدی نسبت به شما ندارد و شکایت شما بعد از یک هفته میشود رای به نفع شاتل.
- - - Updated - - -
دوست عزیز
طبق واقعیت های جامعه و شرکت ها عرف همون بود که خدمتتون عرض کردم.
اگر مشکل از سمت شما باشه، کارشناس هزینه رو به شما اعلام میکنه و شما مختارید که قبول کنید یا نه، این مورد مثل مورد مراجعه یک تعمیر کار به منزل شماست (که طبیعتا هزینه رفت آمد و کارشناسی رو ازتون میگیره) و موارد گفته شده در صورتی هزینه دارد که مشکل سمت شما باشد.
حالا کارشناس تنظیم مقررات بگه که اینطور نیست، آیا هزینه کارشناس را سازمان یا اپراتور میدهد؟ قطعا خیر!
در این مورد سازمان عملا هیچکاره هست چون اگر قطعی شما یا کیفیت خط سمت شما باشد طبق قرار داد و مفاد sla شاتل هیچ تعهدی نسبت به شما ندارد و شکایت شما بعد از یک هفته میشود رای به نفع شاتل.
پشتیبانی شاتل بابت پینگ تایم میگه چون از سمت ما مشکلی دیده نمیشه پس مشکلی وجود نداره.
منظورش از سمت خودشون این نیست که سرویسشون مشکل نداره منظور نرم افزارهایی هست که استفاده میکنن.
تصویری از کیفیت خط برای شما ارسال شده توی پست اول میتونید ببینید. اینترنت روی 8 مگ بسته شده.
بهشون میگیم همه مشترکینی که میشناسیم همین مشکل رو دارن باز زیر بار ایرادشون نمیرن
با خط مخابرات هم تست زدیم مشکلی وجود نداشته
عجب داستانی شده بگین جمع آوری کنن کلا برین یه شرکت دیگه
ویرایش توسط m2n : September 16th, 2017 در ساعت 13:22
ویرایش توسط aminh03 : September 16th, 2017 در ساعت 15:32
با سلام..یه زنگ میزنید...میگید یا سرویسم رو درست میکنید یا جمع میکنید وگرنه همین الان به سازمان تنظیم مقررات رادیویی کشور شکایت میکنم.
اینو از یه اخراجی بدبخت کارمند شنیده بودم که سرویس دهنده ها از این حرف وحشت دارند و خودشونو درگیر نمیکنن.. خودم برای خودم و چندین مشتری تست زدم کاملا جواب داده
اینم سایتش
https://www.cra.ir
سلام
متاسفانه شاتل ، شاتل قدیم نیست . و شاتل فقط مشتریاش رو داره به چشم پول نگاه میکنه :
البته طبعی هم هست ، وقتی یک شرکت میخواهد توی هزار تا حوزه فعالیت کنه کیفیت دهیش کمتر میشه
من یه زمانی 4 - 5 سال پیش سرویس داشتم واقعا بی نظیر بود ، اون موقع شاتل فقط توی حوزه خدمات اینترنت پرسرعت کار میکرد .
اگر یه زمانی مشکل از نظر افت سرعت بود اطلاع میداد ، اگر اتفاقی می خواست بی افته که اینترنت قطع بشه اطلاع میداد . سالی یک بار حداقل زنگ میزدن میگفتند که اقا که داری سالی چند میلیون خرج اینترنتت میکنی ، ایول که از خدمات ما استفاده میکنی و نظرت چیه ؟ ، راضی هستی ؟ نیستی ؟ ، طرح های تشویقی بهت میدادن
اما همه این ها برای همون 4 - 5 سال پیش بود و سال به سال بدتر شد .
تا یه جایی که دیگه 7 - 8 ماه پیش دیوانه کننده شده بود ، سرعت اختلال داشت ، یا قطع میشد ، والا زنگ میزدیم یه چیزی هم بدهکار میشدیم .
الان 7- 8 ماه تمدید نکردیم ، هنوز دست بردار نیستن که اقا بیا تمدید کن ، ماهی 1 - 2 بار زنگ میزنن .
ما اینترنت مون رو اخرا ماهیانه کرده بودیم . چون والا پول میدادیم 6 ماه ، 3 ماهش بهتره بگم کلا اصلا اینترنت غیر قابل استفاده بود . اما یکبار نشد که اقا بگن شما که 10 روز اینترنتون قطع بود بیا این 3 روز مجانی چون سه روز قطع بود ، ولی کافی شما 1 روز دیر پول بدید سر موقغ قطع میکنن
من جای شما باشم ، قید شاتل رو میزنم . خدابیامرزه شاتل قبلی رو
- سپیدار گیفت : فروش انواع فلش مموری تبلیغاتی و اختصاصی + فروش انواع پاور بانک تبلیغاتی و اختصاصی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)