ویرایش توسط aminh03 : September 16th, 2017 در ساعت 15:32
من این کار رو چند روز پیش انجام دادن مخابرات اعلام کردن فقط بوق به عهده ماست و این مسائل مربوط به شرکت های آی اس پی هست. گفتم بابا خط مال منه نمیخوام رانژه باشه گفتند مسئولیت رانژه بر عهده مخابرات نیست
- - - Updated - - -
من روز دوم شکایت رو ارسال کردم حتی تماس تلفنی گرفتم در مورد جشنواره گفتن این از قوانین جشنواره هست و واقعا نمیشه کاری کرد. البته منطقی باشیم درست هم هست طرف حشنواره با کلی ترافیک رو میگیره مصرف میکنه بعد تخلیه میکنه. این کار رو کردن که نشه همچین کاری کرد.
دلیل مبلغ بالا رو هم پرسیدن گفتن دلیلش مصرف دانلودی شما درساعات رایگان هست. یعنی ساعات رایگان از ترافیک کم نمیکنه ولی اگه بین جشنواره بخواید تخلیه کنید درصدی از هزینه رو باید بدید.
- - - Updated - - -
دقیقا منم همین مشکل رو داشتم اوایل عالی بود ولی به مرور بد و بدتر شد و هر چی تماس میگیرفتم هیچ فایده ای نداشت و زیر بار نمیرفتن که سرویسشون مشکل داره
- - - Updated - - -
من کارشناس نرم افزار در یکی از سازمان های دولتی هستم کارشناسی فناوری اطلاعات رو سال 91 گرفتم.
این کیفیت خط من هست به چند دلیل.
1) سیم کشی های ساختمان کاملا مستقیم بدون وصله و نو هستند.
2) سیم کشی به هیچ عنوان از کنار برق رد نشده و کلا جدا هستند حتی در دیوار
3) فاصله ما با مرکز مخابرات حدود 300 متر هست
4) مودم و کامپیوتر کاملا سالم هستند.
درضمن خط فیبر نوری نیست. به مرکز مخابراتی ما رادیویی هست و از مرکز مخابراتی تا منزل سیم مسی. البتی فیبر نوری از کنار مخابرات ما رد شده ولی اتصال نداره.
دانلود از داخل و خارج کشور شاتل لند و هر سایتی دیگه هیچ تفاوتی نداره و نوسان سرعت شدید هست.
هیچ گونه اشکالی در کارت شبکه، مودم، کامپیوتر وجود نداره.
ویندوز 10 کاملا بروز هست.
پینگ به مودم 1 میلی ثانیه هست
من وقتی میگم مشکل از سمت من نیست همه چیز رو در نظر میگیرم ولی وقتی میبینم پشتیبانی ما رو مثل معذرت میخوام گاو فرض میکنن عصبی میشم.
درضمن این مشکل رو نه فقط من بلکه هر مشترکی که اطراف ما هست هم داره ولی باز زیر بار نمیرن که مشکل وجود داره.
ویرایش توسط aminh03 : September 17th, 2017 در ساعت 18:48
چند مرکز مخابراتی در منطقه ی شما وجود دارد؟
اگر یکی است و سرویس دهنده های دیگر مثل پارس آنلاین در این مرکز خدمات می دهد و کاربری میشناسید که از ایشان خدمات می گیرند وضعیت اینترنت را جویا شوید.
مودم را به وسلیه کابل لن سیستم خود وصل بکنید و وای فای مودم را در تنظیمات مودم غیر فعال(disable) کنید.
باز امتحان کنید، و نتیجه را اطلاع بدهید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)