-
پاسخ : ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
سلام
یکی ازمن خرید کرده ولی انگار در برگشت از بانک مشکل پیش اومده و پول از حساب اون طرف کسر شده ولی به حساب من واریز نشده توی فریر هم اطلاعات پرداخت ثبت نشده طرف دروغ نمی گه چون من پیشش بودم خرید انجام داد و دیدم اس ام اس بانک جهت کسر حساب به موبایلش اومد حالا باید چه کار کنم ؟؟؟؟
هر چی با پشتیبانی و تلفن ثابت شرکت و مدیریت تماس گرفتم هیشکی جواب نمیده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pouy4n
سلام
یکی ازمن خرید کرده ولی انگار در برگشت از بانک مشکل پیش اومده و پول از حساب اون طرف کسر شده ولی به حساب من واریز نشده توی فریر هم اطلاعات پرداخت ثبت نشده طرف دروغ نمی گه چون من پیشش بودم خرید انجام داد و دیدم اس ام اس بانک جهت کسر حساب به موبایلش اومد حالا باید چه کار کنم ؟؟؟؟
هر چی با پشتیبانی و تلفن ثابت شرکت و مدیریت تماس گرفتم هیشکی جواب نمیده
با سلام خدمت شما،
تمامی تراکنش ها، در صورتی که در فروشگاه پذیرنده تایید نشوند بین 10دقیقه تا 72ساعت برگشت داده خواهند شد.
بازه زمانی زیاد این عملیات بابت تفاوت در بانکها می باشد.
اگر اطلاعات دقیقتری از تراکنش اعلام کنید، بهتر میتوان بررسی و پیگیری را انجام داد.
+در ضمن، بنده به عنوان مدیریت (09197840979) در اکثر مواقع پاسخگو هستم.
+تلفن شرکت و شماره پشتیبانی هم در روز ها و ساعات اداری پاسخگو می باشد.
پیروز باشید
-
دوستان مشکلی میبینن تو درگاه ؟
-
بله درگاه جی پال و شارژ ایران ایراد دارند بقیه رو تست نکردم
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parti_baz
دوستان مشکلی میبینن تو درگاه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
caspiannets
بله درگاه جی پال و شارژ ایران ایراد دارند بقیه رو تست نکردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ata3929
بله درگاه مشکل داره
با سلام خدمت کاربران گرامی،
با توجه به تغییرات انجام شده و انتقال به ساب دامین شاپرک، هم الکنون درگاه های بانک های ملت و سامان و پاسارگاد به شاپرک انتقال یافت.
در درگاه بانک پارسیان مشکلاتی جهت انتقال وجود دارد که هم اکنون در حال بررسی می باشد.
پس از حل مشکلات بانک پارسیان، انتقال به شاپرک در درگاه پارسیان نیز انجام خواهد شد.
سایر درگاه های بانکی نیز با برخی شرکت های psp یکی خواهند شد.
موفق و پیروز باشید
-
درود
لطفا بفرمائید زمانی که دامنه سایت فروشنده فیلـــ ـــــتر میشه تو کدوم فایل دامنه رو تغییر بدیم ؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
theunforgiven
درود
لطفا بفرمائید زمانی که دامنه سایت فروشنده فیلـــ ـــــتر میشه تو کدوم فایل دامنه رو تغییر بدیم ؟؟؟
پوشه include
فایل configuration.php
-
سلام
یه خسته نباشید میگم به آقا سپهر بابت این همه پشتیبانی تو این سایت
قسمت تیکت شما که کار نمیکنه بماند
تلفنا که یا در دسترس نیستند یا اشغالند یا پاسخگو نیستند
تاریخ 29/9/92 کل تراکنش ما مبلغ 3 میلیون و پانصد هزار تومان بود که تو سایت جی پال تقسیم شد به 2 تا درخواست 3 میلیونی و پانصد تومانی
فرداش ساعت 10 شب 500 تومن واریز شد ولی 3 میلیون نشد
ما زنگ زدیم جواب دادید گفتید بررسی میشه تا ساعتی دیگه واریز میشه ولی نشد فرداش زنگ زدیم گفتید باز بررسی میشه بازم نشد
روزه سوم ایمیل دادیم گفتید انتقال خودکار مشکل داره ما فردا (روز چهارم) به صورت دستی میریزیم
از روزه 4 به بعد شما نه به ایمیل ما جواب میدید نه تفلن های ما البته تو این چند روز با بیش از 20 خط زنگ زدیم که به هیچ کدوم پاسخ ندادید
ولی خب بعد از اون روز همه رو تصفیه کردید همانند قبل از شما تشکر داریم حتی درگامون رو هم به احترام همکاریمون تا الان عوض نکردیم
چون مطمئنیم مشکلی پیش آمده و جای هیچ فکر دیگه ای رو به خودمون راه نمیدیم
لطفا هر چه زودتر پیگیری کنید خواهشا اعتماد سایت ما همه زیر سوال رفته
شماره پذیزنده :2767
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoud021
سلام
یه خسته نباشید میگم به آقا سپهر بابت این همه پشتیبانی تو این سایت
قسمت تیکت شما که کار نمیکنه بماند
تلفنا که یا در دسترس نیستند یا اشغالند یا پاسخگو نیستند
تاریخ 29/9/92 کل تراکنش ما مبلغ 3 میلیون و پانصد هزار تومان بود که تو سایت جی پال تقسیم شد به 2 تا درخواست 3 میلیونی و پانصد تومانی
فرداش ساعت 10 شب 500 تومن واریز شد ولی 3 میلیون نشد
ما زنگ زدیم جواب دادید گفتید بررسی میشه تا ساعتی دیگه واریز میشه ولی نشد فرداش زنگ زدیم گفتید باز بررسی میشه بازم نشد
روزه سوم ایمیل دادیم گفتید انتقال خودکار مشکل داره ما فردا (روز چهارم) به صورت دستی میریزیم
از روزه 4 به بعد شما نه به ایمیل ما جواب میدید نه تفلن های ما البته تو این چند روز با بیش از 20 خط زنگ زدیم که به هیچ کدوم پاسخ ندادید
ولی خب بعد از اون روز همه رو تصفیه کردید همانند قبل از شما تشکر داریم حتی درگامون رو هم به احترام همکاریمون تا الان عوض نکردیم
چون مطمئنیم مشکلی پیش آمده و جای هیچ فکر دیگه ای رو به خودمون راه نمیدیم
لطفا هر چه زودتر پیگیری کنید خواهشا اعتماد سایت ما همه زیر سوال رفته
شماره پذیزنده :2767
با سلام خدمت شما کاربر گرامی،
اوامر شما کاملا" صحیح است.
تماس های تلفنی یک هفته ایست پاسخ داده نمی شود و پشتیبانی فقط از طریق ایمیل انجام می شود.
با توجه به خودکار بودن ثبت و واریز درخواستهای واریز وجه و تعطیل بودن روزی که عرض کردید و مشکلات اینترنت بانک و... درخواست شما انجام نشد.
شما خودتان عرض میکنید تمامی واریز وجه های بعد از آن انجام شده... پس مطمئن باشید مشکلی در واریز وجود دارد...
بنده هم اکنون مجدد به صورت دستی از اینترنت بانک ملت و پارسیان انتقال را بررسی کردم که متاسفانه انجام نشد!
باز هم در ساعات میانی روز شخصا" انتقال را برای شما انجام خواهم داد...
موفق و پیروز باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
اوامر شما کاملا" صحیح است.
تماس های تلفنی یک هفته ایست پاسخ داده نمی شود و پشتیبانی فقط از طریق ایمیل انجام می شود.
با توجه به خودکار بودن ثبت و واریز درخواستهای واریز وجه و تعطیل بودن روزی که عرض کردید و مشکلات اینترنت بانک و... درخواست شما انجام نشد.
شما خودتان عرض میکنید تمامی واریز وجه های بعد از آن انجام شده... پس مطمئن باشید مشکلی در واریز وجود دارد...
بنده هم اکنون مجدد به صورت دستی از اینترنت بانک ملت و پارسیان انتقال را بررسی کردم که متاسفانه انجام نشد!
باز هم در ساعات میانی روز شخصا" انتقال را برای شما انجام خواهم داد...
موفق و پیروز باشید
درخواست واریز وجه شما از طریق اینترنت بانک ملت انجام شد.
-
ممنون
از پشتیبانیتون شما خودتون ببینید که این مبلغ تقریبا 8 روز واریز نشد ولی ما درگامونو تغییر ندادیم چون به شما اعتماد داریم
و مطمئن بودیم مشکلی پیش آمده همان طور هم که در پیام اولم گفتم همین جا هم به همه کاربرا میگم که سایتی که داریم روزانه بیش از 200 تا 300 تراکنش داریم و تا حالا از درگاه های زیادی استفاده کردیم
که به نظره ما بهترینش جی پال بوده چون تمام تراکنش ها ناموفق برگشت میخوره و تقریبا همه چیزش رو روال ه البته الان فکر کنم حدود 3 ماه میشه که داریم کار میکنیم و تو این 3 ماه این مشکل تنها مشکلی بود که به وجود آمد
بازم از اقا سپهر ممنونم اگه قسمت تیکت تو سایت فعال شه خیلی عالی میشه موفق و سربلند باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoud021
ممنون
از پشتیبانیتون شما خودتون ببینید که این مبلغ تقریبا 8 روز واریز نشد ولی ما درگامونو تغییر ندادیم چون به شما اعتماد داریم
و مطمئن بودیم مشکلی پیش آمده همان طور هم که در پیام اولم گفتم همین جا هم به همه کاربرا میگم که سایتی که داریم روزانه بیش از 200 تا 300 تراکنش داریم و تا حالا از درگاه های زیادی استفاده کردیم
که به نظره ما بهترینش جی پال بوده چون تمام تراکنش ها ناموفق برگشت میخوره و تقریبا همه چیزش رو روال ه البته الان فکر کنم حدود 3 ماه میشه که داریم کار میکنیم و تو این 3 ماه این مشکل تنها مشکلی بود که به وجود آمد
بازم از اقا سپهر ممنونم اگه قسمت تیکت تو سایت فعال شه خیلی عالی میشه موفق و سربلند باشید
با عرض سلامی مجدد خدمت شما و با تشکر از اعتماد شما
ما همیشه به دنبال این بودیم که بهترین، امن ترین، محکم ترین و قوی ترین سیستم ها را طراحی و برنامه نویسی و پیاده سازی کنیم
هدف اصلی ما بیس و هسته اصلی سیستم های طراحی و تولید شده می باشد
به همین دلیل برند اصلی شرکت Uniqernel می باشد که از دو کلمه Unique و Kernel تشکیل شده است
همچنین نام فارسی شرکت یگانه(Unique) دانه(Kernel) پیشرو می باشد که خود نمایانگر فعالیت ما است
متاسفانه با توجه به مشکلات پیش آمده در ماه اخیر کمی به روز رسانی ها با تاخیر انجام می شود؛
امید است مشکلات به زودی برطرف شده و شاهد امکانات و تغییرات جدید (البته با کارمزد ثابت فعلی) باشید
-
آقا سپهر امکانات جدیدی رو سایتتون اضافه کنین خیلی بهتر میشه
مثل
معرفی چند شماره حساب به سایت که موقع درخواست تسویه به هر کدوم از حساب ها که خواستیم واریز بشه
و اینکه مبلغ درخواستی هم باشه مثلا من از 100 تومن که دارم فقط 50 تومن و واریز کنین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ata3929
آقا سپهر امکانات جدیدی رو سایتتون اضافه کنین خیلی بهتر میشه
مثل
معرفی چند شماره حساب به سایت که موقع درخواست تسویه به هر کدوم از حساب ها که خواستیم واریز بشه
و اینکه مبلغ درخواستی هم باشه مثلا من از 100 تومن که دارم فقط 50 تومن و واریز کنین
با سلام خدمت شما،
اگر کمی به ما زمان دهید تا پروژه فعلی و در حال انجام بر روی سیستم(سرویس انتقال گر بین بانکی) را به پایان برسانیم، قبل از برنامه نویسی و پیاده سازی سرویس پرداخت گر شاپرک، امکاناتی را که عرض کردید به سیستم اضافه خواهیم کرد.
در کنار امکاناتی که عرض کردید، هنوز سیستم تیکتینگ به صورت ناقص پیاده سازی شده که باید کامل گردد.
موفق و پیروز باشید
-
بعضی سرویس ها مثل تیکتینگ رو حتما مجبور نیستید خودتون بنویسید ...میتونید از اسکریپت های آماده ای که توی اینترنت هست استفاده کنید ...پشتیبانی مسئله خیلی مهمی هست که شما اصلا بهش توجه نمیکنید...
البته ما که راضی هستیم و از وقتی که سیستم جدید برگشت خوردن هارو راه انداختید مشکل خاصی نداشتیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
بعضی سرویس ها مثل تیکتینگ رو حتما مجبور نیستید خودتون بنویسید ...میتونید از اسکریپت های آماده ای که توی اینترنت هست استفاده کنید ...پشتیبانی مسئله خیلی مهمی هست که شما اصلا بهش توجه نمیکنید...
البته ما که راضی هستیم و از وقتی که سیستم جدید برگشت خوردن هارو راه انداختید مشکل خاصی نداشتیم
با سلام خدمت شما پذیرنده گرامی،
متاسفانه هر اسکریپت دیگری بر روی سیستم امکان دارد دارای باگ های نفوذی فراوانی باشد و راه را برای نفوذ هموار کند.
به طور مثال چندین ماه است در فکر افزودن بلاگ به سیستم هستیم، اما پس از بررسی های متعدد تصمیم گرفتیم که آنرا هم خودمان برنامه نویسی و پیاده سازی کنیم.
در هر صورت، در سیستم ما امنیت بسیار مهم می باشد.
سیستم تیکتینگ و پشتیبانی بسیار اهمیت دارد، اما متاسفانه تا به امروز امکانات و خدمات جدید را به آن ارجعیت دادیم.
پیش بینی می شود مشکلات تا پایان هفته برطرف گردد و ارتقاء سیستم مجددا آغاز و انجام شود.
موفق و پیروز باشید
-
شما رو دعوت میکنم به پیغام های خصوصی ارسالی کاربران انجمن به خودت و این
چنین سوال های نیز پاسخ دهید اگر هم امکان ارایه اسان پرداخت رو ندارین بگید
تا مردم برن یک جای دیگه سرویس بگیرن
سرویس انتقال گر بین بانکی جی پل چیست؟
-
سلام
ما چند مشکل داریم
حدود یک هفته است مشتری از سایت خرید میکند و کارتی دریافت نمیکند
و مشتری به ما شناسه پرداختی را میدهد که در سایت ثبت نشده است!!
---
در پنل وقتی واریزی ها را چک میکنیم
تایید بانک: تایید شده است
شماره رسید اول: داده شده است
شماره رسید دوم: داده شده است
تایید فروشگاه: تایید شده است
برگشت بانک: نشده
---
یا وقتی وارد درگاه میشویم میگه ارتباط با سویچ ممکن نیست !
---
در این هفته تعداد زیادی از این تراکنش ها داشتیم ار هر 10 تا 8 تاش دچار این مشکل شده.
ایمیل برای شما ارسال کردیم ولی جوابی نگرفتیم !
لطفا پیگیری کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ultraweb
شما رو دعوت میکنم به پیغام های خصوصی ارسالی کاربران انجمن به خودت و این
چنین سوال های نیز پاسخ دهید اگر هم امکان ارایه اسان پرداخت رو ندارین بگید
تا مردم برن یک جای دیگه سرویس بگیرن
سرویس انتقال گر بین بانکی جی پل چیست؟
پمتاسفانه هم اکنون و تا اطلاع ثانوی امکان ارائه درگاه پرداخت اینترنتی واسطه وجود ندارد.
زیرا برنامه نویسی این درگاه باید از ابتدا برنامه ریزی و انجام شود.
اگر با php آشنایی دارید، نمونه کد را دانلود نموده و صفحه ای ساده جهت پرداخت برنامه نویسی و استفاده نمایید.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BenYamin313
سلام
ما چند مشکل داریم
---
---
---
در این هفته تعداد زیادی از این تراکنش ها داشتیم ار هر 10 تا 8 تاش دچار این مشکل شده.
لطفا پیگیری کنید
همانطور که میدانید در سیستم ما تراکنش پرداخت شده یا تایید میشود و یا برگشت داده میشود
پس در نتیجه، در صورتی که اطلاعات تاییدی در جایی ثبت نشده باشد، اگر پول از حساف واریز کننده کسر شده باشد، به صورت خودکار برگشت داده خواهد شد
اگر تایید بانک و تایید فروشگاه انجام شده باشد، برگشت داده نخواهد شد.
مراحل این تراکنش ها به شکل زیر انجام شده :
1-ارسال اطلاعات و دریافت فاکتور و انتقال خریدار به بانک
2-تراکنش موفق و پرداخت شده و برگشت به سایت فروشگاه (مستقیم یا غیر مستقیم)
3-ارسال اطلاعات برگشتی از بانک (و یا اطلاعتی جهت تایید تراکنش) به وب سرویس جی پل
4-تایید فروشگاه تراکنش
5-واریز مبلغ تراکنش (با محاسبه کارمزد) به حساب پذیرنده
6-برگرداندن اطلاعات (که در مرحله 1 برای سیستم ارسال شده بود)
7-تحویل کالا و یا خدمات (ثبت تراکنش موفق در سیستم و سایت فروشگاهی شما)
به احتمال زیاد، مشکل در فروشگاه شما بوده که اطلاعات پرداختی جهت دریافت کلا و یا خدمات ثبت نشده است
مسئله ارتباط با سویچ ممکن نیست از مشکلات شاپرک می باشد که متاسفانه بعضی اوقات پیش می آید
همانطور که گفتم، مشکل باید در اسکریپت شما به وجود آمده باشد؛ لطفا" هاست خود و منابع مصرفی آنرا بررسی نمایید و نتیجه را برای ما ارسال نمایید
شاد باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
پمتاسفانه هم اکنون و تا اطلاع ثانوی امکان ارائه درگاه پرداخت اینترنتی واسطه وجود ندارد.
زیرا برنامه نویسی این درگاه باید از ابتدا برنامه ریزی و انجام شود.
اگر با php آشنایی دارید، نمونه کد را دانلود نموده و صفحه ای ساده جهت پرداخت برنامه نویسی و استفاده نمایید.
موفق باشید
ما که با پی اچ پی اشنایی نداریم شما که اشنایی داری همین رو بنویس بزن تو سایتتتون تا مشتری ها استفاده کنن
شما بعداز قولت مبنی بر ارایه این سرویس تا یک ماه و دوماه آینده امدی میگی فعلا هنوز دارین برنامه ریزی میکنین! براش!!!!
واقعا متاسفم برای خودمون ما که از یک هفته پیش از خدمات چهان پی استفاده میکنیم و بسیار راضی هستیم
ولی بهتر هست تا روند پشتیبانی و پاسخ گویی خودتون رو اصلاح کنید حتی اگر توانایی برطرف کردن نیاز مشتری هاتون و ندارین
(نمونه سادش همین درگاه پرداخت است) انشالله موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BenYamin313
سلام
ما چند مشکل داریم
---
---
---
لطفا پیگیری کنید
یه همچین مشکلی رو منم دارم ...مشتری پرداخت رو انجام داده و اسکرین شات هم فرستاده ولی تو سایت زده پرداخت تکمیل نشده و در سایت jaypal هم اصلا در اون روز برگشتی ندارم ...یعنی نه برگشت خورده نه پرداخت پول تایید شده !
اسکرین شات رو براتون پیغام خصوصی کردم
-
سلام من اون نسخه ای از فریر که خودتون ارائه دادین رو نصب کردم
ولی چون قبلا هم از درگاههای شما استفاده می کردم احساس کردم توی قبلی ها یه گزینه های بیشتری برای تنظیمات بانکها بود ولی یادم نیست.
میشه یه توضیحی در این زمینه بفرمایید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
همانطور که میدانید در سیستم ما تراکنش پرداخت شده یا تایید میشود و یا برگشت داده میشود
پس در نتیجه، در صورتی که اطلاعات تاییدی در جایی ثبت نشده باشد، اگر پول از حساف واریز کننده کسر شده باشد، به صورت خودکار برگشت داده خواهد شد
اگر تایید بانک و تایید فروشگاه انجام شده باشد، برگشت داده نخواهد شد.
مراحل این تراکنش ها به شکل زیر انجام شده :
1-ارسال اطلاعات و دریافت فاکتور و انتقال خریدار به بانک
2-تراکنش موفق و پرداخت شده و برگشت به سایت فروشگاه (مستقیم یا غیر مستقیم)
3-ارسال اطلاعات برگشتی از بانک (و یا اطلاعتی جهت تایید تراکنش) به وب سرویس جی پل
4-تایید فروشگاه تراکنش
5-واریز مبلغ تراکنش (با محاسبه کارمزد) به حساب پذیرنده
6-برگرداندن اطلاعات (که در مرحله 1 برای سیستم ارسال شده بود)
7-تحویل کالا و یا خدمات (ثبت تراکنش موفق در سیستم و سایت فروشگاهی شما)
به احتمال زیاد، مشکل در فروشگاه شما بوده که اطلاعات پرداختی جهت دریافت کلا و یا خدمات ثبت نشده است
مسئله ارتباط با سویچ ممکن نیست از مشکلات شاپرک می باشد که متاسفانه بعضی اوقات پیش می آید
همانطور که گفتم، مشکل باید در اسکریپت شما به وجود آمده باشد؛ لطفا" هاست خود و منابع مصرفی آنرا بررسی نمایید و نتیجه را برای ما ارسال نمایید
شاد باشید
سلام
ما هاست خود را هم تغییر دادیم این مشکل بود برای بار دوم هم اسکریپت فرییر از اول کانفیگ کردیم.
وضعیت منابع مصرفی: چیزه خاصی رویت نشد که به اطلاع شما برسانیم.
در حال حاضر از هر 10 تا تراکنش موفق 9.5 به این شکل میشود؛
تا الان به خاطر این مشکل کلی ضرر وارد شده به سیستم ما
لطفا یک بررسی جدی انجام دهید.
یک سوال
شما دیگر توسط ایمیل پشتیبانی نمیدهید؟ چون بعداز چهار روز هنوزجوابی دریافت نکرده ایم ازسوی شما.
سپاس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
ما که با پی اچ پی اشنایی نداریم شما که اشنایی داری همین رو بنویس بزن تو سایتتتون تا مشتری ها استفاده کنن
شما بعداز قولت مبنی بر ارایه این سرویس تا یک ماه و دوماه آینده امدی میگی فعلا هنوز دارین برنامه ریزی میکنین! براش!!!!
واقعا متاسفم برای خودمون ما که از یک هفته پیش از خدمات چهان پی استفاده میکنیم و بسیار راضی هستیم
ولی بهتر هست تا روند پشتیبانی و پاسخ گویی خودتون رو اصلاح کنید حتی اگر توانایی برطرف کردن نیاز مشتری هاتون و ندارین
(نمونه سادش همین درگاه پرداخت است) انشالله موفق باشید
همانطور که میبینید و میدانید، عدم توانایی جهت رفع نیاز پذیرندگان وجود ندارد.
اما با توجه به اولویت بندی، کار ها طبق برنامه ریزی انجام شده توسط گروه انجام می شود.
ما کسی را اجبار نکردیم از سیستم و خدمات ما استفاده کند.
پذیرندگانی هم که در حال حاضر با ما همکاری دارند، امکانات و شرایط فعلی را پذیرفته اند و در حال استفاده می باشند.
در آینده با اضافه شدن خدمات و امکانات و قابلیت های مختلف به سیستم، به دلیل برطرف شدن نیازهای گروه های مختلف، پذیرندگان دیگری میتوانند از سیست ما استفاده نمایند.
درگاه پرداخت واسط که از طریق یک لینک و یا صفحه html قابل استفاده می باشد، بالاخره به سیستم اضافه میشود و شما اگر مایل بودید میتوانید از آن استفاده نمایید.
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lvlehrad
یه همچین مشکلی رو منم دارم ...مشتری پرداخت رو انجام داده و اسکرین شات هم فرستاده ولی تو سایت زده پرداخت تکمیل نشده و در سایت jaypal هم اصلا در اون روز برگشتی ندارم ...یعنی نه برگشت خورده نه پرداخت پول تایید شده !
اسکرین شات رو براتون پیغام خصوصی کردم
برگشتی تنها برای درگاه های پارسیان و گردشگری و پاسارگاد و ملت (و آسان پرداخت پرشین سوئیچ) وجود داشته و انجام می شود.
در سایر درگاه های بانکی، با توجه به دو مرحله ای بودن درگاه و عدم تایید تراکنش، برگشت به صورت خودکار توسط بانک انجام می شود.
که گاهی اوقات تا 72ساعت کاری هم به طول می انجامد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
2244
سلام من اون نسخه ای از فریر که خودتون ارائه دادین رو نصب کردم
ولی چون قبلا هم از درگاههای شما استفاده می کردم احساس کردم توی قبلی ها یه گزینه های بیشتری برای تنظیمات بانکها بود ولی یادم نیست.
میشه یه توضیحی در این زمینه بفرمایید.
با سلام خدمت شما،
گزینه های تنظیمات هر بانک متفاوت است.
اما در آخرین نسخه، تنظیم ترتیب و نام درگاه از بخش تنظیمات اضافه شده است.
پیروز باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BenYamin313
سلام
ما هاست خود را هم تغییر دادیم این مشکل بود برای بار دوم هم اسکریپت فرییر از اول کانفیگ کردیم.
وضعیت منابع مصرفی: چیزه خاصی رویت نشد که به اطلاع شما برسانیم.
در حال حاضر از هر 10 تا تراکنش موفق 9.5 به این شکل میشود؛
تا الان به خاطر این مشکل کلی ضرر وارد شده به سیستم ما
لطفا یک بررسی جدی انجام دهید.
یک سوال
شما دیگر توسط ایمیل پشتیبانی نمیدهید؟ چون بعداز چهار روز هنوزجوابی دریافت نکرده ایم ازسوی شما.
سپاس
سلام،
ببینید، بنده مراحل رو اعلام کردم.
مهم ترین مراحل تایید تراکنش از مرحله 3 تا 7 می باشد.
اگر دقت داشته باشید، از مرحله 3 تا 5 و یا 6 فعالیت ها به درستی انجام می شود.
اما با توجه به این موضوع، باز هم از سیستم بررسی میشود تا اگر مشکلی وجود دارد برطرف شود.
-
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepadl71
سلام،
ببینید، بنده مراحل رو اعلام کردم.
محم ترین مراحل تایید تراکنش از مرحله 3 تا 7 می باشد.
اگر دقت داشته باشید، از مرحله 3 تا 5 و یا 6 فعالیت ها به درستی انجام می شود.
اما با توجه به این موضوع، باز هم از سیستم بررسی میشود تا اگر مشکلی وجود دارد برطرف شود.
این عکس ببنید
فایل پیوست 17879
مشکل ما برگشت بانک
هیچ شناسه ای در فرییر ثبت نمیشه.
تمامی تراکنش ها مشکل برگشت بانک دارند.
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BenYamin313
همانطور که در عکس مشاهده میکنید، مراحلی که در سیستم ما باید انجام شود (بررسی تراکنش - تایید تراکنش - اضافه شدن مبلغ تراکنش به حساب پذیرنده) انجام شده است.
اما طبق گفته شما، پس از آن مشکلی پیش آمده.
ما در حال بررسی درگاه از سمت خودمان هستیم؛ شما هم اگر هنوز بررسی های لازمه را انجام ندادید، مجددا" بررسی کنید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Web4
با سلام خدمت شما،
در حال حاضر هنوز قوانینی وجود ندارد.
موفق باشید
-
ماژول whmcs تون مشکل داره
نسخه های قبلی مبلغ درون سایت با بانک یکی نبود
نسخه جدید در واحد های ریال و تومان مشکل داره
بعد از پرداخت مثلا 14500 تومن رو 145 هزار تومان در whmcs نمایش میده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanpars.com
ماژول whmcs تون مشکل داره
نسخه های قبلی مبلغ درون سایت با بانک یکی نبود
نسخه جدید در واحد های ریال و تومان مشکل داره
بعد از پرداخت مثلا 14500 تومن رو 145 هزار تومان در whmcs نمایش میده
با سلام خدمت شما،
در آخرین نسخه سه حالت برای تنظیم مبلغ وجود دارد :
T تومان
r ریال
n بدون تغییر
شما میتوانید با توجه به تنظیمات اسکریپت whmcs آنرا تنظیم نمایید.
موفق باشید
-
سلام. خسته نباشید.
چرا تصفیه حساب ها رو انجام نمیدید؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cyrus.The.Great
سلام. خسته نباشید.
چرا تصفیه حساب ها رو انجام نمیدید؟؟
با سلام خدمت شما،
تسویه حساب ها روزانه به صور خودکار انجام می شود.
فقط با توجه به مشکلات بانکی، در برخی موارد، با تاخیر انجام خواهد شد.
از طرفی، در روز های تعطیل، به دلیل تسویه بانکها در ساعات میانی روز (14 الی 16)، تسویه حسابها به جای واریز در صبح، بعد از ظهر و شب واریز خواهند شد.
لازم به ذکر است این تاخییر ها فقط برای تسویه حسابهای بالای 1 یا 2 میلیون تومان می باشد.
موفق باشید
-
سلام آقای عادل من مشکل با صورت حسابم دارم، به ایمیل که تو سایت هست سند کردم جوابی ندادید
لطفا بگید چطوری باشما در ارتباط باشم، آدرس ایمیل بدید لطفا
ایمیل که توی امضاتونم هست که درست نیست، ایت عدد معلوم نیست کجا باید باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
agha_mehran
سلام آقای عادل من مشکل با صورت حسابم دارم، به ایمیل که تو سایت هست سند کردم جوابی ندادید
لطفا بگید چطوری باشما در ارتباط باشم، آدرس ایمیل بدید لطفا
ایمیل که توی امضاتونم هست که درست نیست، ایت عدد معلوم نیست کجا باید باشه
با سلام خدمت شما،
لطفا" آدرس ایمیل و عنوان ایمیل را به صورت پیام خصوصی ارسال نمایید تا بررسی شود.
اطلاعات تماس در امضا موجود است
آدرس ایمیل را Copy - Paste کنید (عدد 547. در ابتدای ایمیل می باشد)
موفق باشید
-
من در تاریخ 1392/11/1 درخواست تصفیه دادم. امروز 1392/11/13 است. متاسفانه هنوز مبلغ بنده رو واریز نکردند. داخل سایت نوشته شده واریز در روز جاری!!!!! اما 12 روز گذشته و هنوز مبلغ واریز نشده. متاسفانه کسی هم پیگیر نیست. مجددا اینجا درخواست میکنم لطفا سریعتر پیگیری نمایید.