سلام،
این یه پست صرفا اطلاع رسانی هست اگه میشه تا جای امکان حذفش نکنین،
چند وقت هست که دی جی کالا علاوه بر کالاهایی که تامین کنندش خودش هست، کالاهای فروشگاه های دیگه رو هم به صورت پورسانتی می فروشه، فروشگاه های دیگه هم با استفاده از اسم دیجی کالا هرچی جنس معیوب و بی کفیت هست رو با قیمت های بالا به مردم قالب می کنن،
نکته جالب این هست که مشتری برای جنس هایی که تامین کنندش دی جی کالا نیست، فقط 24 ساعت برای عودت فرصت داره (در صورتی که این زمان برای اجناسی که خود دی جی کالا می فروشه 7 روز بود)،
همین چند رو پیش بود که من یه قاب گوشی سفارش دادم حدود 40 تومن، اول اینکه حدود 8 روز طول کشید که جنس رو تحویل بدن، من به دلیل مشغله و اطمینانی که به دیجی کالا داشتم دو روز بعد بسته رو باز کردم و با کمال تعجب دیدم که قاب به لحاظ کیفیتی خیلی بد هست و اصلا در حد 40 تومن نیست، ضمن اینکه بعضی از قسمت های قاب هم مشکل داشت، همون روز تماس گرفتم و گفتم می خوام مرجوع کنم و گفتن که نمیشه و 24 ساعت گذشته!
اینم بگم که این موضوع رو من بار ها از طریق ایمیل و حتی تلفن به دیجی کالا اعلام کردم و هیچ نتیجه ای نگرفتم،
پیشنهاد من این هست که اگر می خواید از دی جی کالا خرید کنید فقط جنس هایی رو بخرید که تامین کنندش خود دی جی کالا باشه، وگرنه از کیفیت، قیمت و خدمات پس از فروش خبری نیست.
این پست فقط جنبه اطلاع رسانی داره،