نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

موضوع: دیجی کالا

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    47
    تشکر تشکر شده 
    81
    تشکر شده در
    32 پست

پیش فرض پاسخ : دیجی کالا

نقل قول نوشته اصلی توسط arminkit1 نمایش پست ها
    سلام
    متاسفانه مورد تایید هست این مشکل و باید دیجیکالا توی این بخش نظارت بیشتری داشته باشه تا از هر فروشنده ی بی کیفیتی فروش قبول نکنه.
    البته لازم به ذکر هست یه نمونه هایی از کالای الکترونیکی گرفتم که فروشنده غیر دیجیکالا بوده و جنس خیلی خوبو باکیفیت و بدون مشکلی بوده، این موردتون برای همشون صدق نمیکنه
    درسته، در هر صورت فروشنده خوب و بد داریم، فروشنده های خوب همیشه متعهد هستن و از فرصتی که دی جی کالا فر اهم کرده برای جذب مشتری استفاده می کنن که خب هدف هم همین بوده،
    مساله افراد سود جویی هستن که جنس های خراب و بی کیفیت رو به اسم دی جی کالا به مردم قالب می کنن، متاسفانه دی جی کالا هم هی نظارتی بر این موضوع نداره و فقط به فکر پورسانتی هست که از فروشنده می گیره،
    به نظر من دی جی کالا با این کارش داره برند خودش رو خراب می کنه و به مرور اطمینانی که الان پیش مردم داره رو از دست میده

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط سیدرضا بازیار نمایش پست ها
    من توی دیجیکالا دیدم که یه هدفون رو میده حدود ۴۰۰ هزار تومان. دوستم که فروشنده هدفون بود بهم گفت همون هدفون رو بهم میده ۱۳۰ هزار تومان

من از دوستم خریدم. برادرم از دیجیکالا خرید

جالبه بدونید هیچ تفاوتی با هم نداشتند. دقیقا یکی بودند. با این تفاوت که من با قیمت خیلی کمتر خریدم!

بعد متوجه شدم که دیجیکالا همین هدفون ۱۳۰ هزار تومانی رو مثلا از دوست من میخره و با قیمت ۴۰۰ تومان میفروشه که سود کنه! اولش وقتی دوستم بهم گفت باور نمیکردم...
    یعنی اینقد تفاوت؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط farshid17 نمایش پست ها
    این موضوع داخل لب تاپ یا کالا گرون قیمت که فروشنده دیجی کالا نیست صدق نمیکنه چون همون کالا دیجی کالا میخره تو چیز که میشه فیک یا مارک متفرقه باشه درسته باید با احتیاط خرید کرد
    به نظر من هیچ فرقی نمی کنه، خیلی از اجناس گرون هم هست - مثل لپ تاپ - که تامین کنندش خود دی جی کالا نیست،
    مثلا اگر شما یه لپ تاپ بگیری از یه فروشنده غیر از دی جی کالا، فقط 24 ساعت فرصت تست دارید در صورتی که اگر فروشنده خود دی جی کالا باشه تا 1 هفته می تونید جنس رو مرجوع کنین،

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    116
    تشکر تشکر شده 
    411
    تشکر شده در
    235 پست

پیش فرض پاسخ : دیجی کالا

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdadabed نمایش پست ها
    به نظر من دی جی کالا با این کارش داره برند خودش رو خراب می کنه و به مرور اطمینانی که الان پیش مردم داره رو از دست میده
    خیلی وقته برند دیجی کالا به سمت خرابی رفته و کم کم داره نابود میشه
    و سایت های بزرگتری هم اومدن که قبلا دی جی کالا به صورت تخصصی کار می کرد تخصص اصلی دی جی کالا رو از دستشون گرفتن و خیلی خیلی بهتر از دی جی کالا دارن کار و خدمات می دن
    دی جی کالا دیگه یه برند نیست بلکه تبدیل یه یک چهارشنبه بازار شده

3. تعداد تشکر ها از BazPardakht.Com به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)