صفحه 9 از 13 نخستنخست ... 5678910111213 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 140

موضوع: سرویس های کلود دانلود برای اولین بار در ایران آفر ویژه برای مدیران سایت های دانلود

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    107
    تشکر تشکر شده 
    178
    تشکر شده در
    159 پست

پیش فرض پاسخ : سرویس های کلود دانلود برای اولین بار در ایران آفر ویژه برای مدیران سایت های دانلود

نقل قول نوشته اصلی توسط wanener نمایش پست ها
    با تشکر ا ز یاد آوری شما
    و با تشکراز ادب تقدیر جناب عالی
    لذت می برم از اینکه حتی یک پاسخ ساده رو هم نمیتونید ارائه کنید
    این تالار پرشده از افرادی که دو روز هستند و بعد نیستند این رویه باید با دقت باهاش برخورد بشه
    اگر هم خلاف این موضوع هست شخص باید توضیحی در این خصوص بده
    چون مدیران توجهی و برنامه ای برای این موضوع ندارند
    ببینم به شم ارتباطی داره این موضوع ؟
    من مشتری هستم و میخواهم تهیه کنم ! شما چطور ؟ کاسه داغ تر از آش ؟
    چرا خودم رو به زحمت بندازم و بم ماهی چند میلون برای سرور هزینه کنم
    35هزار تومان میدهم وخلاص ! اما باید توضیحاتی ارائه شود که بتوانم خریر کنم

بعد ببینم مهندس من کجا گفتم من علمش رو دارم ؟ من کچا به سابقه و دانش خودم اشاره کردم
    اصلا کی گفته من دانش و تجربه دارم ؟ خودم ؟ فکر نکنم همچین چیزی باشه !
    اگر این بنده خدا تیز باشه خیلی چیزها از سوالات من میگیره
    البته شما رو نمیدونم !
    شما نه به حرف بنده بلکه سایر دوستان هم توجهی ندارید و می خواید حرف خودتون رو بزنید! کاری نمیشه کرد .

نقل قول نوشته اصلی توسط OPENFIRE نمایش پست ها
    عزیز زحمت کسی که چندین سال تو کار سرور بوده رو با کسی که حاضر نیست توضیح درستی از برنامه ی خودش بده و حتی دست به جستجو ببره مقایسه میکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من کجا توضیحی درستی ندادم؟ میشه بگین؟ مشکلی شما و کاربر wanener توی این موضوع بود که ما سرور کلود کردیم که در چند پست پیش کامل توضیح دادم منظور ما چی بود و به دانشنامه لینک دادم که حرف بنده سند داشته باشه نه فقط یک حرف روی هوا بزنیم ...

مشکل اینجاست که نیمیخواید قیبول کنید ما میگیم کسی با این دانش فنی که جواب مارو نمیتونه بده میگیید تشویق کنیم ؟
    ما تشویق به سرچ در گوگل مبکنبم ! دیگه این حرفا چیه که قیمت بدید و نمیدونم اعتبار و اینا - یک چیزایی که مثلا تو رد استیشن ثابته ایشون میخوان تغییر بدن ؟نه عزیز من اینجا بحث از ریشه خرابه که مگیم یکم فنی حرف بزنید بعد استارتر میاد با غرور و به منظور اینکه کسی رو ضایع کنه اونجور جواب میده - ما قصدمون ضایع کردن نیست - یا به اصطلاح بد نام کردن بلکه قصدمون سنجش دانش بود !
    بازم نمی دونم کدوم صحبت شما رو پاسخ ندادم همه تاپیک رو بررسی کنید پستی بدون جواب نذاشتم بمونه مگر اینکه از چشم افتاده باشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط wanener نمایش پست ها
    سلام دوست من کلا دو سوال از ایشون پرسیده شدو طبق روندی که از ابتدا مشاهده میکنید چندین بار حرف عوض شده و 2 مووضع ساده رو نتونستند مشخص کنند
    این چیز خاصی نیست
    بحث نیست
    بچه بازی یا هر اسمی که میخواهید روی آن بگذارید نیست
    زیر ئال بردن و کوبیدن هم نیست
    یک سوال یک جواب ! معی کدوم یکی از مسالی که شما ذکر کردید رو میده ؟
    این بنده خدا حتی نمیدونه سرورش چقدر لینک ارتباطی داره 3 تا سرور تهیه کردند و چون یه بنده خدای دیگه بهش گفته سرورت یک گیه ایشون هم دچار سوئ تفاهم شده
    ببینم من چیزی گفتم جز اینکه سرور 200 مگابیته و چطور. .....
    ایشون چه پاسخی و با چه لحنی دادند ؟
    قطعا این من نیستم که آغاز کننده این چیزی که شما بهش میگید بچه بازی و کوبیدن بوده
    باز هم به شما می گم صبر کنید سرویس دهی آغاز بشه بگذارید کاربران در مورد ما نظر دهند.... اینکه از قبل می گید ما کلاه برداریم! اینکه می گید ما سواد کافی رو نداریم.... درست نیست بگذارید سرویس دهی شروع بشه بعد قضاوت کنید این تاخیر در سرویس دهی هم بخاطر این بوده که دیتاسنتری که قرار بود باهاش کار کنیم تغییر کرده باز شما بگویید رداستیشن فلان...
    قطعا شما هستید که اغاز کننده این طور لحن حرف زدن هستید از دومین پستی که گذاشتید به بعد میشه کاملا این موضوع رو ثابت کرد و همه دوستان هم شاهد هستند با چه لحنی صحبت کردید و بعضی از دوستان هم به شما ایراد گرفتند! به هر حال حرف بنده رو قبول ندارید به سایر کاربران با سابقه این انجمن احترام بگذارید.
    ویرایش توسط shyton021 : September 12th, 2013 در ساعت 20:21

عضو انجمن wanener آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    152
    تشکر تشکر شده 
    1,375
    تشکر شده در
    815 پست

پیش فرض پاسخ : سرویس های کلود دانلود برای اولین بار در ایران آفر ویژه برای مدیران سایت های دانلود

وای خدای من !
    من این پستها رو نخونده بودم
    حتی نتونستید یک دفاع ساده از پروژه خودتون بکنید !
    توزیع فایلها روی چند سرور رو اسمش رو گذاشتید کلود !
    یه چیز تو مایه های همین NAS ما ! که البته یک تفاوت اساسی داره ! اون هم اینه که یک سرور هست همه به اون متصل میشن ! اما داده ها ممکنه روی یک هرا روی یک سرور یا روی یک هارد دیگر روی یک سرور دیگر باشه ! و یک فرق اساسی هم داره اون اینه که داده ها در کمال امنیت به صورت توزیع شده روی سرورهای مختلف در بازه های زمانی 10 ثانیه replicate میشن ! اون هم به شیوه Deduplication !!

پس در این کلود شما که با کلود های دیگر در دنیا فرق داره و به نوعی بازنویسی مفهوم کلود از منظری دیگر هست !
    کلودی که در اون نه تنها اطلاعات معلوم نیست کجاست ! هیچ امنیتی هم بار یاونها وجود نداره چون بلاخره دیتاسنتر تضمین 99.99 درصد رو داده ( البته به همه خوانندگان این پست توصیه میکنم حتما سری به SLA رداستیشن بزنید ! نه رداسیشن بلکهه همه دیتاسنترها ! مثلا لیز وب تضمین اولیه 24 تا 48 ساعت تعویض سخت افزار رو میده ! پس تا اینجا 10 درصد آپتایم با سوختن یکم سخت افزار پرید !
    میمونه آپتایم سرور ها که ازاونجا معلوم نیست چی کجاست ممکنه یک سرور به خاطر بار زیاد روی پورتش به واسطه یک سایتی که شما ازش پول گرفتید و تعهد ارائه سرویس دارد که اتفاقا مصرف خیلی زیادی هم داره برای 90 درصد کاربران دیگر که بعضی ! از فایلهاشون روی اون سرور هست زیر 50 درصد در ساعات پیک ترافیک دانلود ایران ( 1 تا 8 صبح ) میرسه !

واو ! عجب ابر گسترده و غیر قابل تصوری !

مرد موئمن یک سیستم نرم افزاری ساده ما که Agent لینوکس و ویندوز داره به معنای واقعی ! این چیزی که شما ازش ابرد دانلود یاد میکنید رو با مفاهیمی مثل لود بالانسینگ هم در سطح درخواست و هم در سطح فایل اجرایی کرده !
    یک برنامه که در قلب سیستم دیگری قرار داره و در سطح کشوری داره از اون استفاده میشه ! ( فروشی نیست - لطفا سوال نفرمائید ! ) چون فروشی نیست رقابتی هم در کار نیست !

3. تعداد تشکر ها از wanener به دلیل پست مفید

عضو انجمن babelirani آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    341
    تشکر تشکر شده 
    1,633
    تشکر شده در
    1,101 پست

wanener اقای عزیز به صورت واضح و رک بهتون میگم به شما چه مربوط ؟

شدید کاسه ی داغ تر از اش ؟ هر کسی خربزه میخوره پای لرزشم میشنه دیگه شما سر پیازی یا ته پیاز که خودتو درگیر کردی ؟

سابقه خوبی دارید توی کار سرور و ... برای خودت نگه دار
    دانش بالا داری .... بازم برای خودت نگه دار

ادب مرد به از دانش اوست کمی ادب داشته باشید

و از نظر کسی مثل بنده شما اگه بیل گیتسم باشید که خدارو 1000 مرتبه شکر که نیستید هیچ ارزشی ندارید کمی ادب داشته باشید و توی چیز هایی که اصلا" هیچ ارتباطی با شما نداره سعی کنید خودتون رو دخالت ندید

خیلی خواستم دخالت کنم ولی دیگه حد رو گذروندید
    هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری

مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو

یـــــــــــــــــــــــا دگاری

5. تعداد تشکر ها ازbabelirani به دلیل پست مفید

عضو انجمن wanener آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    152
    تشکر تشکر شده 
    1,375
    تشکر شده در
    815 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط babelirani نمایش پست ها
    wanener اقای عزیز به صورت واضح و رک بهتون میگم به شما چه مربوط ؟

شدید کاسه ی داغ تر از اش ؟ هر کسی خربزه میخوره پای لرزشم میشنه دیگه شما سر پیازی یا ته پیاز که خودتو درگیر کردی ؟

سابقه خوبی دارید توی کار سرور و ... برای خودت نگه دار
    دانش بالا داری .... بازم برای خودت نگه دار

ادب مرد به از دانش اوست کمی ادب داشته باشید

و از نظر کسی مثل بنده شما اگه بیل گیتسم باشید که خدارو 1000 مرتبه شکر که نیستید هیچ ارزشی ندارید کمی ادب داشته باشید و توی چیز هایی که اصلا" هیچ ارتباطی با شما نداره سعی کنید خودتون رو دخالت ندید

خیلی خواستم دخالت کنم ولی دیگه حد رو گذروندید
    با تشکر ا ز یاد آوری شما
    و با تشکراز ادب تقدیر جناب عالی
    لذت می برم از اینکه حتی یک پاسخ ساده رو هم نمیتونید ارائه کنید
    این تالار پرشده از افرادی که دو روز هستند و بعد نیستند این رویه باید با دقت باهاش برخورد بشه
    اگر هم خلاف این موضوع هست شخص باید توضیحی در این خصوص بده
    چون مدیران توجهی و برنامه ای برای این موضوع ندارند
    ببینم به شم ارتباطی داره این موضوع ؟
    من مشتری هستم و میخواهم تهیه کنم ! شما چطور ؟ کاسه داغ تر از آش ؟
    چرا خودم رو به زحمت بندازم و بم ماهی چند میلون برای سرور هزینه کنم
    35هزار تومان میدهم وخلاص ! اما باید توضیحاتی ارائه شود که بتوانم خریر کنم

بعد ببینم مهندس من کجا گفتم من علمش رو دارم ؟ من کچا به سابقه و دانش خودم اشاره کردم
    اصلا کی گفته من دانش و تجربه دارم ؟ خودم ؟ فکر نکنم همچین چیزی باشه !
    اگر این بنده خدا تیز باشه خیلی چیزها از سوالات من میگیره
    البته شما رو نمیدونم !
    ویرایش توسط wanener : September 12th, 2013 در ساعت 12:34

7. تعداد تشکر ها از wanener به دلیل پست مفید

عضو انجمن OPENFIRE آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    81
    تشکر تشکر شده 
    649
    تشکر شده در
    326 پست

مشکل اینجاست که نیمیخواید قیبول کنید ما میگیم کسی با این دانش فنی که جواب مارو نمیتونه بده میگیید تشویق کنیم ؟
    ما تشویق به سرچ در گوگل مبکنبم ! دیگه این حرفا چیه که قیمت بدید و نمیدونم اعتبار و اینا - یک چیزایی که مثلا تو رد استیشن ثابته ایشون میخوان تغییر بدن ؟نه عزیز من اینجا بحث از ریشه خرابه که مگیم یکم فنی حرف بزنید بعد استارتر میاد با غرور و به منظور اینکه کسی رو ضایع کنه اونجور جواب میده - ما قصدمون ضایع کردن نیست - یا به اصطلاح بد نام کردن بلکه قصدمون سنجش دانش بود !
    دایرکت وب:: شرکت داده پرداز اَبر زاگرس :: شماره ثبت 5708
    ارایه دهنده ی سرور مجازی و اختصاصی ایران / خدمات حرفه ای کانفیگ سرور + مانیتتورینگ .

9. تعداد تشکر ها از OPENFIRE به دلیل پست مفید

عضو انجمن alaviyoon آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    910
    تشکر تشکر شده 
    867
    تشکر شده در
    540 پست

سلام
    این سرویس ها به درد آپلود سنتر هم میخورند ؟!!

11. تعداد تشکر ها از alaviyoon به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    107
    تشکر تشکر شده 
    178
    تشکر شده در
    159 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alaviyoon نمایش پست ها
    سلام
    قابلیت نصب اسکریپت سرویس آپلود وجود دارد.
    ویرایش توسط shyton021 : September 21st, 2013 در ساعت 19:48

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    107
    تشکر تشکر شده 
    178
    تشکر شده در
    159 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alaviyoon نمایش پست ها
    سلام
    بعد از ارائه سرویس ها امکان ارائه پنل هاست جهت نصب اسکریپت وجود دارد

عضو انجمن OPENFIRE آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    81
    تشکر تشکر شده 
    649
    تشکر شده در
    326 پست

بازم نمی دونم کدوم صحبت شما رو پاسخ ندادم همه تاپیک رو بررسی کنید پستی بدون جواب نذاشتم بمونه مگر اینکه از چشم افتاده باشه.
    پاسخ تخصصی - !!!!!!!!!
    در ضمن پس بیخود نگید کلود -لینک دانشنامه رو هم کامل ابتدا خودتون بخونید ! من دیگه حرفی ندارم - از بحث با شما به هییییییچ نتیجه ای نمیریسیم
    دایرکت وب:: شرکت داده پرداز اَبر زاگرس :: شماره ثبت 5708
    ارایه دهنده ی سرور مجازی و اختصاصی ایران / خدمات حرفه ای کانفیگ سرور + مانیتتورینگ .

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    107
    تشکر تشکر شده 
    178
    تشکر شده در
    159 پست

پاسخ تخصصی - !!!!!!!!!
    در ضمن پس بیخود نگید کلود -لینک دانشنامه رو هم کامل ابتدا خودتون بخونید ! من دیگه حرفی ندارم - از بحث با شما به هییییییچ نتیجه ای نمیریسیم
    من اسم این سرویس رو گذاشتم کلود و با توجه به دانشنامه که لینک دادم هیچ منافاتی ندارد! بنده کامل خواندم که اینجا برای شما گذاشتم!

شما بی خودی حرف می زنید چون فکر می کنید منظور ما کلود سرور بوده در صورتی که هیچ جایی تاپیک از کلود سرور نام برده نشده!

صفحه 9 از 13 نخستنخست ... 5678910111213 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)