نرم افزار تحت سرور با زبان java و کمک گیری از برنامه نوسی php و html5 برای کد نویسی پنل مورد استفاده قرار گرفته...
قرار بود به این صورت باشه که با بررسی انجام شده و هزینه آن.. تصمیم گرفتیم از رید 0 برای هارد های سرور از نوع sas استفاده کنیم که سرعت رو به صورت چشم گیری بالا میبره و یک سرویس بک آپ با هارد sata که وظیفه بک آپ گیری روزانه رو بر عهده داره که در پست هم اصلاح شد.
ویرایش توسط shyton021 : September 7th, 2013 در ساعت 02:23
خیلی جالبه اگر به همین شکلی که گفتید باشه منم سایت دانلود فیلم دارم که احتمال زیاد با شما همکاری خواهم کرد فقط یک سوال داشتم اونم اینکه سرعت دانلود برای کاربران روی سرور هاتون لیمیت شده یا خیر اگر شده چقدر می باشد؟
دوستان فکر آپلود هم بکنید! درسته کاربری که دانلود میکنه سرعت میانگین 120-2048 کیلوبیت داره اما وبمستر برای اینکه بتونه آپدیت سریع داشته باشه حداقل باید سرعتی حدود 10 مگابایت در اختیار داشته باشه.
اکثر سایت های دانلودی ایران در رنج زمانی خاص (معمولا 10 تا 12 و 4 تا 9) آپدیت میشن و در این مدت بیشترین فشار روی سرور میاد. با فرض اینکه 10 نفر همزمان آپلود کنند و سرعت هر کدوم 10 مگابایت (حداقل!) باشه, سرور یک گیگ کاملا اشغال میشه و سرعتی برای بقیه آپلودرها و دانلودرها نخواهد بود
پ.ن: شاید سرعت 10 مگابایت که گفتم کمی به نظر شما زیاد باشه ولی این سرعت به نظر من میانگین هم نیست! سرعت معمول آپلود برای من بیشتر از 20 مگابایت هست (ftp)
ویرایش توسط milad4292 : September 7th, 2013 در ساعت 16:17
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)