نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 140

موضوع: سرویس های کلود دانلود برای اولین بار در ایران آفر ویژه برای مدیران سایت های دانلود

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن aalireza439 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    396
    تشکر شده در
    251 پست

پیش فرض پاسخ : سرویس های کلود دانلود برای اولین بار در ایران آفر ویژه برای مدیران سایت های دانلود

با این قیمت سر یک ماه نشده ، ورشکست می کنید.

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    107
    تشکر تشکر شده 
    178
    تشکر شده در
    159 پست

پیش فرض پاسخ : سرویس های کلود دانلود برای اولین بار در ایران آفر ویژه برای مدیران سایت های دانلود

نقل قول نوشته اصلی توسط aalireza439 نمایش پست ها
    با این قیمت سر یک ماه نشده ، ورشکست می کنید.
    مشکلی از نظر پایدار نگه داشتن سرور ها نداریم! و مشتری هایی که تا به الان اعلام امادگی کردند و چند سایت بزرگی که 100% باما همکاری خواهند کرد این موضوع را اثبات می کند.

عضو انجمن OPENFIRE آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    81
    تشکر تشکر شده 
    649
    تشکر شده در
    326 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shyton021 نمایش پست ها
    مشکلی از نظر پایدار نگه داشتن سرور ها نداریم! و مشتری هایی که تا به الان اعلام امادگی کردند و چند سایت بزرگی که 100% باما همکاری خواهند کرد این موضوع را اثبات می کند.
    اگه میشه بیشتر توضیح بدید تا من قید سرور های آرشیو ovh با ماهانه 1 میلیون هزینه رو بزنم و به سرور شما مهاجرت کنم
    خوش حال میشم با 35 هزارتومان 36 ترابایت فضا داشته باشم !
    دایرکت وب:: شرکت داده پرداز اَبر زاگرس :: شماره ثبت 5708
    ارایه دهنده ی سرور مجازی و اختصاصی ایران / خدمات حرفه ای کانفیگ سرور + مانیتتورینگ .

عضو انجمن babelirani آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    341
    تشکر تشکر شده 
    1,633
    تشکر شده در
    1,101 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط OPENFIRE نمایش پست ها
    اگه میشه بیشتر توضیح بدید تا من قید سرور های آرشیو ovh با ماهانه 1 میلیون هزینه رو بزنم و به سرور شما مهاجرت کنم
    ممنون میشم این سرور 36 تراباتی که ماهانه 1 میلیون هزینه برمیداره به بنده هم معرفی کنید
    هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری

مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو

یـــــــــــــــــــــــا دگاری

عضو انجمن OPENFIRE آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    81
    تشکر تشکر شده 
    649
    تشکر شده در
    326 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط babelirani نمایش پست ها
    ممنون میشم این سرور 36 تراباتی که ماهانه 1 میلیون هزینه برمیداره به بنده هم معرفی کنید
    از سری آرشیو و کلود استورج ovh میتونید مشاهده کنید
    دایرکت وب:: شرکت داده پرداز اَبر زاگرس :: شماره ثبت 5708
    ارایه دهنده ی سرور مجازی و اختصاصی ایران / خدمات حرفه ای کانفیگ سرور + مانیتتورینگ .

عضو انجمن babelirani آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    341
    تشکر تشکر شده 
    1,633
    تشکر شده در
    1,101 پست

امیدوارم موفق باشید در صورتی که فعالیتتون رو هم اغاز کردید ما به عنوان تست به صورت یک ماه استفاده میکنیم در صورتی که جوابگو بود به عنوان لینک کمکی ازش استفاده خواهد شد

نقل قول نوشته اصلی توسط openfire نمایش پست ها
    از سری آرشیو و کلود استورج ovh میتونید مشاهده کنید
    دوست عزیز تنها چیزی که ما دیدیم big hg xl هستش که 472,61که در بهترین حالت نزدیک 2 میلیون میشه ها
    هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری

مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو

یـــــــــــــــــــــــا دگاری

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    107
    تشکر تشکر شده 
    178
    تشکر شده در
    159 پست

امیدوارم موفق باشید در صورتی که فعالیتتون رو هم اغاز کردید ما به عنوان تست به صورت یک ماه استفاده میکنیم در صورتی که جوابگو بود به عنوان لینک کمکی ازش استفاده خواهد شد
    ممنون که اطلاع دادین ! شما هم موفق باشید.

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    107
    تشکر تشکر شده 
    178
    تشکر شده در
    159 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط OPENFIRE نمایش پست ها
    میگم بعضی از دوستان هدفشون انحراف بحث تاپیک هست...

شما اگر چند پست پیش رو کامل می خواندید من در 2 بخش توضیح دادم:

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    دوست عزیز اگر سایت دانلود داشته باشید باید بدونید یک لینک اضافه یا دو لینکه کردن فایلهای دانلودی چه قدر به کار میاد..نیازی نیست با سرویس ایشون کل حجم فایلها و.. رو ریخت تو سرورش..میشه حداقل به عنوان لینک دوم دانلودی ازش استفاده کرد..سایتهای دانلود ماهانه 1 ترابایت فایل نمیزارند برای دانلود.. حداقل 300 گیگ نهایتش هست.میشه همین سرور رو 1 ماه یک ماه لینکها رو پاک کرد! و به عنوان لینک دوم ازش استفاده بهینه کرد...
    دقیقا این دوستمون به درستی اشاره کردند! من در چند پست بالایی هم در جواب یکی از دوستان پاسخ دادم که انتقال کل آرشیو مثلا یک سایت فیلم که در طول 2 سال جمع آوری شده و حجمی بیش از 15 ترابایت داره اصلا نه به صرفه هست نه منطقی و بسیار زمان بر! ما الان با چند سایت بزرگ موزیک همکاری می خواهیم بکنیم قرار ارشیو چند ماه اخیر به همراه پست های جدید که از این به بعد روی سایت قرار می دهند بر روی این سرور ها میزبانی کنند ...

با سلام

ببخشید من در حال حاضر یه سایت دارم که 18 ترابایت فایل روشه احیانا" اصلا" میتونید به این مقدار فایل سرویس بدید با 35 هزار ؟

دوست عزیز بارها شده که این موضوع پیش اومده که بعضی از شرکت ها خواستن به این عنوان هاست دانلود نامحدود بدن ولی بعد از مدتی یا با بهانه های مختلف محدود کردن امکان اپلود فایل مجدد یا کلا" در رفتن و عزیزان موندن و حوضشون
    سلام
    مسلما حق با شماست و برای شروع کار یکباره همچین حجم اطلاعات رو انتقال دادن به سرویس های ما کار عاقلانه ای نیست بحث میزان هارد سرور های ما هم که نباشه انتقال این میزان فایل از سرور خودتان پهنای باند زیاد و زمان زیادی رو صرف خواهد کرد.
    اما ما تا همین الان با دو سایت بزرگ موزیک که فکر می کنم پر بیینده ترین سایت های موزیک باشن در بین فارسی زبانان ها تا جایی که من اطلاع دارم تا چند روز آینده 100% هم کاری خواهیم کرد اما به این صورت که دایرکتوری که مال چند ماه اخیر این سایت بوده فقط انتقال پیدا می کنه به همراه پست های جدیدی که بعد از آن قرار خواهد گرفت...
    اما در مورد قیمت ! این قیمت قیمت اصلی نیست! و با تخفیف ارائه شده برای شروع کار این برآورد شده است که فقطم به دوستانی که از این تاپیک اعلام امادگی خواهند کرد تعلق خواهد گرفت.
    در مورد این موضوعی که فرمودید بعد از مدتی به بهانه های مختلف محدود کردن... باید بگم که این پروژه رو ما چند ماهی هست در حال انجامش بودیم و کاملا در مورد ان تحقیق به عمل امده و با سایت های دانلود زیادی در مورد آن صحبت کردیم که احتمال بسیار زیادی خیلی از این سرویس ها به سرورهای ما انتقال خواهد یافت و همان جور که تا به همین امروز مشتریان زیادی اعلام امادگی کردند و مشکلی از نظر تامین هزینه های سرور ها نخواهیم داشت اتفاقا تا چند هفته آینده به همین صورت با دوستان همکاری کنیم از 3 سرور به 6 سرور سرویس های کلود رو افزایش خواهیم داد.
    ویرایش توسط shyton021 : September 7th, 2013 در ساعت 17:03

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)