نقل قول نوشته اصلی توسط shyton021 نمایش پست ها
همکار بنده چند پست پیش ذکر کردند هارد ssd به خاطر هزینه بالا به صرفه نیست که به اشتباه ssd نوشته شد با رید 10 که توسط همکار من به صورت کامل اصلاح نشد!

در سرور از هارد SAS استفاده کردیم با رید 0 که به اشتباه ویرایش شده توسط همکار بنده! که همان طور قرار بود باشه! قطعا نه با رید!!! که بخاطر موضوعی که گفته شد از هارد ساس استفاده کردیم...

( درضمن سری کردن چند سرور "کلود" یا "رایانش ابری" نامیده نمیشه ) باشه بهتر شما اینجوری فکر کنید! اما نمی دونم چرا ایرانی ها اینجوری هستند! به هر حال ممنون بابت تذکرتون. فقط خواهشن بحث تاپیک رو به حاشیه نکشید این درست نیست!

نکته اول اینکه ما ایرانی‌‌ها پرسش گریم و این ویژگی خوبیه و من اگه جای شما بودم به جای اینکه ایرانی خراب کنم به سوالات فنی مطرح شده پاسخ فنی‌ مناسب میدادم که اعتبار کسب کنم. دوم اینکه توسعه یک کلود با قابلیت گسترش، شما که هیچ کل بچه‌های این فرم هم جمع بشن نمی‌تونن انجام بدن (شما گفتین خودتون اینکارو انجام دادین). رایانش ابری یه اصول و زیر ساخت‌هایی‌ داره شما اگه این زیر ساخت‌ها رو روشن نکنی‌ و ازشون دفاع نکنی‌ وب مستر‌ها اعتماد نمی‌کنن. این چند نکته از نظر خودم به جهت کمک به شما گفتم نه جهت انحراف بحث و چیز دیگه.
موفق باشین.