شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
ایشون که از همه ی دیتاسنتر ها دل پر دارن.
Ded24.com - Parnak LTD - Since 2009▌
Email : sales[@]ded24.com▌
Tell : 021 77246118 | 24x7 Support And Sales : 0912 197 8921▌
... ,ColoCrossing, Redstation, Gigepipe, HETZNER▌
سلام.
در مورد گیگاهاست فقط یک تجربه VPS دارم که مال یکی از دوستانم بود و می خواست سایتش رو که حدود 2 گیگابایت بود به سرور جدیدش که از ما گرفته بود منتقل کنه.
این کار از طریق cPanel انجام میشد و همه میدونیم که هیچ مشکلی نباید پیش بیاد !
متاسفانه انتقال 2 گیگابات دیتا، 4 بار قطع شد و 2 بار هم Delay Responding خورد و خلاصه اشک ما رو در آورد تا بیاد اینور.
تازه ما فکر کردیم مشکل سرور هست و ساعت 10 شب زنگ زدیم مدیر سرور که چرا سرعت اتصال VPS را محدود کردی ؟؟
اون بنده خدا هم قسم و آیه که من هیچ کاری نکردم و همه چی Unlimited هست !
خلاصه در کل شبکه هاش از نظر من مشکل داره و این جریان مال 4 ماه پیش هست.
در مورد Caro.NET هم شخصاً تجربه ای ندارم ولی 2 نفر از دوستان که باهاشون سرور دارن و من یکی دو بار به سرورشون وصل شدم و یکی گشت زدم توشون، دیدم که بسیار خوب و بی نقص کار می کنه و از نظر شبکه و Hardware واقعاً Stable و قوی هست.
مشکلاتی که برای یکی دیگر از دوستانم پیش اومد این بود که پشتیبانی حتی حاظر نبود بهش بگه که برای رفع مشکلات هاست سایت بر روی cPanel از جمله Shell ها و ویروروس ها و جلوگیری از حمله های ساده و ... باید CSF و ClamَAV نصب کنه و بعد از 4 ساعت سوال و جواب، بهش گفته بودند که شما Management با ما ندارید و ما نمی تونیم کمکی به شما بکنیم !!!
در کل میشه گفت واسه افرادی که مشکل فنی ندارند و خودشون میتونن از پس کارها بر بیان، بسیار مناسب هست.
با تشکر.
سلام
در مورد موضوعی که برای Caro مطرح کردید من احتمال این نوع برخورد را از طرف قسمت پشتیبان فنی Caro خیلی کم می دانم چراکه اگر حتی کاربر سرور به صورت Self-Managed داشته باشد و سرویس های مدیریت سرور را سفارش نداده باشد در زمانی که درخواستی مربوط به موارد مدیریت سرور را داشته باشد معمولا این موضوع مطرح می شود که هزینه را تایید نماید تا اشکال را حل کنیم و یا ....
در ارتباط این تجربه خاص دوست شما ممنون می شوم که با اطلاعات کامل توضیح بدید یعنی دقیقا شماره تیکت ارسال شده به Caro را اعلام بفرمایید تا من بتوانم دقیق برای دوستان و بازدید کنندگان متن کامل سوال و جواب ها ( همراه با ساعت و ... ) را اینجا قرار بدهم . در این حالت بازدیدکنندگان بهتر می توانند قضاوت کنند.
با تشکر
در مورد کارو باید عرض کنم من چند وقته از کارو سرویس دارم و سرورها را هم از طریق نیکان تهیه کردم
با انکه اسمشselfmanageهست اما من هر جا مشکلی داشتم به نیکان گفتم از طرف کارو امدن مشکل را حل کردن
من با دیتا سنتر زیادی کار کردم اما تو این زمینه واقعا کارو به بقیه دیتا سنتر ها برتری داره
سلام دوستان
میخواستم نظرتون رو در مورد این دیتاسنتر بدونم ... http://www.eukhost.com/
آیا ریسیلر ایرانی داره ؟
سلام.
در مورد نماینده ایرانی داشتنش چیزی نمی دونم.
در مورد کیفیت خدمات، من خودم ازشون یک VPS خریدم برای یکی از دوستانم و Management هم با خودم بود.
حدود 1 سال VPS رو داشت و من فقط 2 بار مجبور شدم به بخش پشتیبانی رجوع کنم که هر 2 بار هم به سرعت برق مشکل حل شد !
تو گوگل هم اگر بگردید، همه میگن یکی از بهترین هاست در اروپا !
کلاً من بهش امتیاز 10 از 10 میدم چون واقعاً تیم فوق حرفه ای و سرورهای بسیار عالی ای داره.
با تشکر.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)