درود، بنده هم بارها با این مشکلات برخورد کردم مسئله اینجاست هر شرکت سیاست خودشو داره یکی ترافیک بین الملل رو 1 به 8 حساب میکنه یکی 1 به 4 دیگیری برابر البته مخابرات ماههاست ترافیک داخل رو نامحدود کرده و 860 گیگ ( در پنل جدید 180 گیگ ) بین الملل میده انصافاً تا قبل از کرونا کیفیتش قابل قبول بود
- - - Updated - - -
دوستان در مورد ادامه روند کار رییس مخابرات منطقه ما تماس گرفت و کی دلیل و منطق آورد که پهنای باند سراسری مشکل خورده و میلیونها کاربر همین مشکل و داشتن و ... منم گذاشتم حسابی توضیحاتشو داد گفتم آقای محترم من در قبال پول پرداختی سرویس تضمین شده طبق قرارداد میخوام حالا شبکه و زیرساخت ضعیف بوده چرا من باید متضرر شم خلاصه مطلب گفت باید بری مخابرات مرکز درخواست بدی روال اداریو طی کنی اتاق به اتاق امضاء بزنن تا مبلغ رو حسابداری برگشت بزنه تو پنل و من فقط میتونم الان کارشناس بفرستم جز به جز خط و چک کنه و عملاً تو بحث فنی دستم بازه اما مالی نه !!! من دوباره رو سامانه خواستم شکایت مضاعف بزنم قبول نکرد و اون درخواستمم هنوز بازه و در حال رسیدگی زده ... نمیدونم تا کی باید منتظر باشم ! و ظاهراً شکایت من رو ارجاع دادن به بخش فنی اما مشکل من فنی نبوده مالی بوده !