بنظرم یا جمع اوری کنید شرکت خصوصی خوب شاتل و اسیاتک بگیرید اگر فیبر نوری هستید نمیتونید درخاست vdsl بدید که سرعت 5 برابر adsl فعلی هست یا کلا از شر تلفن و مخابرات اینها خلاص بشید سراغ مودم 4g برید ایرانسل البته هزینه تعرفه ها مقرون بصرفه نیست ولی راحتی هاب خود رو داره که هیچ نت ها دیگر نداره اگر هزینه تعرفه براتون زیاد مهم نباشه بهترین گزینه هست .

پاسخ : شکایت از مخابرات سامانه 195.cra.ir
 پاسخ : شکایت از مخابرات سامانه 195.cra.ir

پاسخ با نقل قول نوشته اصلی توسط مینا-صیفی
 نوشته اصلی توسط مینا-صیفی

الانم به نسبت روزای قبل اوضاع اینترنت بهتر شده اما من دنبال طلب اون 2 ماه گذشتم و میخوام برای حقم تلاش کنم
 الانم به نسبت روزای قبل اوضاع اینترنت بهتر شده اما من دنبال طلب اون 2 ماه گذشتم و میخوام برای حقم تلاش کنم  وقتی پشتیبانی زنگ میزنه و میگه آقا خیلی درخواست میزنی یا میگه چرا شکایت میزنی الان سرویست خوبه که،  احساس میکنم به نتیجه نزدیک شدم و اینقدر شکایت و تیکت پشتیبانی ایجاد میکنم تا شاید مجبور شن 2 ماه سرویس بدون هزینه شارژ کنن تا حداقل رضایت قلبی داشته باشم اگرم نشه حداقل من با توجه به شرایط موجود حداکثر تلاشمو کردم و جایی نبوده شکایت نکنم از تنظیم ارتباطات تا مدیریت استانی و حتی همون 2020  و دست کم چند بار سیستم مدیریت و پشتیبانی مخابرات رو درگیر نامه نگاری و پیگیری کردم
 وقتی پشتیبانی زنگ میزنه و میگه آقا خیلی درخواست میزنی یا میگه چرا شکایت میزنی الان سرویست خوبه که،  احساس میکنم به نتیجه نزدیک شدم و اینقدر شکایت و تیکت پشتیبانی ایجاد میکنم تا شاید مجبور شن 2 ماه سرویس بدون هزینه شارژ کنن تا حداقل رضایت قلبی داشته باشم اگرم نشه حداقل من با توجه به شرایط موجود حداکثر تلاشمو کردم و جایی نبوده شکایت نکنم از تنظیم ارتباطات تا مدیریت استانی و حتی همون 2020  و دست کم چند بار سیستم مدیریت و پشتیبانی مخابرات رو درگیر نامه نگاری و پیگیری کردم