1.پلاگین وی بی حل نشد گفتید اوکی می کنیم خبری نشد .
2. بانک ملی مشکل داره یک تراکنش تست کنید من می گه اندازه درخواستی شما از مقدار تایین شده بیشتر هست در حالی که من 15.000 هزار تومان زدم .
3. هم ممنون از خدمات خوبتون =p~
1.پلاگین وی بی حل نشد گفتید اوکی می کنیم خبری نشد .
2. بانک ملی مشکل داره یک تراکنش تست کنید من می گه اندازه درخواستی شما از مقدار تایین شده بیشتر هست در حالی که من 15.000 هزار تومان زدم .
3. هم ممنون از خدمات خوبتون =p~
من اصلا کامل صحبت دوستان رو نخوندم اما پی لاین فوق الاده هست
خدماتی که میده
پشتیبانی و از همه مهم تر پرداخت سریع
و اطلاع رسانی به موقع
این سایت امیدوارم سیاست الانشو ادامه بده و فکر پیشرفت باشه و مثل بقیه سایت های مشابه کاربران زیاد شدن سایست الانشون رو فراموش نککند
این سایت هم من واقعا تایید میکنم فوق الاده هست
این چیزهاست که اعتماد میاره نه کاربران زیاد و ....
اول از همه جا داره از سایت payline بابت خدماتی که برای مشتری ها انجام میدهند تشکر کنم
پشتیبانی بسیار سریعی دارند و بسیار خوش برخورد هستنتد
امیدواریم سیاست کاری فعلیشون رو از دست ندهند و به همین روال به کار خود ادامه دهند
من یه پیشنهاد داشتم البته اگر عملی هست !
اگر براتون امکان داره نام شرکت و شماره ثبت شرکت رو در کنار لوگو یا در زیر لوگو درج کنید
چون تعداد کثیری از بازدید کنندگان به صفحه اول اکتفا میکنند و اگر اسمی از شرکت و شماره ثبت نباشه همون لحظه صفحه رو میبندند !
شاید این پیشنهاد بتونه به بالا بردن اعضا کمک کنه
سپاس
جتاب Neo2 يك سوال داشتم.
وقتي درگاه وبلاگ بگيريم كاربر روي لينك خريد كه تو وبلاگ كليك كنه مياد به Payline.
حالا كاربر آيا اطلاعاتي ميتونه اونجا ثبت كنه؟ مثلا چيزي شبيه به يك فرم كه كاربر اطلاعات خودش مثل نام و تلفن و آدرسش را ثبت كنه؟
وبعد فروشنده بتونه از بخش مديريت در payline اين اطلاعات را ببينه.
اگر امكانش نيست. پس وبلاگها چطوري متوجه ميشن اين تراكنش از كي بوده؟
اگر ممكنه آدرس وبلاگ يكي از وبلاگهاي كه ازتون درگاه وبلاگ گرفتن را برام بفرستيد. حالا يا در همينجا يا بصورت پ.خ
ممنون.
سلام خسته نباشید
میشه برای جوملا هم افزونه ای تهیه کنید؟
ممنون میشم
پی لاین واقعا مدیریت با درک بالایی داره و کاملا پاسخگو به مشکلات خدمات واقعا 20 خدایی 20 .
دیشب ساعت یک شب کار ما رو با تماس تلفنی راه انداختن زده رو دست هاست دی ال :دی
تاييد مدارك چقدر زمان ميبره؟
اقا Am!r فکر می کنم اگر دخالتی در این تاپیک و در صورت امکان پاک سازی انجام بدید خیلی خوب باشه ، این بنده خدا تاپیکش کلا شده کل کل،
===
payline عزیز من هم صفحه abuse رو پیشنهاد می کنم ، چون منم چندتا سایت مخلاف قوانین رو دیدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)